karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 10/6/04, αρχείο ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 20/4/79!

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!
"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

Ήταν στα πρώτα του βήματα το περιοδικό
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ
όταν μας "χτύπησε" ο Λιβανέζος-Θαύμα!!!

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι,
επαγγελματίας κατηγορούμενος και "αθωούμενος" για συκοφαντική δυσφήμηση!

 

Τον Μάρτιο ή Απρίλιο του 1978 έστειλε ο Ελ Κούρυ το βιβλίο-αυτοπροβολής του με όλους τους τίτλους και τα διπλώματά του: από δέκα νταν σε καμιά εικοσαριά συστήματα και 10-15 διπλώματα καθηγητή πανεπιστημίου και 5-6 τίτλους αρχιερέα σε διάφορες θρησκευτικές οργανώσεις διαφορετικών θρησκειών!!! Είχε προηγηθεί δημοσιοποίηση των τίτλων του, των ευνοουμένων του και των μαθητών του και είχε αποδειχθεί ότι ο Έλληνας "τσιμπάει". Ιδού και ένα άρθρο εποχής από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ της 29-5-1976.

Αλλά το "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη δεν "μάσησε" το παραμύθι και τον έβγαλε στο κράξιμο!
Ένα από τα ερευνητικά του άρθρα ήταν και το επόμενο του τεύχους Νο 9, Ιουλίου 1978:


Η σελίδα που ακολουθεί είναι φωτό από το περιοδικό Γιν-Γιαν του Ελ Κούρη:

συνέχεια από το "ΔΥΝΑΜΙΚΟ":

Όπως ήταν φυσικό και όπως γίνεται και σήμερα με κάθε απατεώνα του οποίου η απάτη αποκαλύπτεται, ο ΕΛ Κούρυ μας έκανε τέσσερις μηνύσεις για  συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου. Στην πρώτη από αυτές καταδικάστηκα στο Πρωτοδικείο σε τέσσερις μήνες φυλάκιση. Αποθρασυνόμενος από αυτή του την επιτυχία έγραψε και εκείνος συκοφαντικά για μένα στο περιοδικό του, οπότε του έκανα και εγώ μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. 
Στο Εφετείο αυτής που καταδικάστηκα, τελικά αθωώθηκα, ενώ εκείνος δεν εμφανίστηκε στην δική μου μήνυση εναντίον του, οπότε και καταδικάστηκε ερήμην. Στις υπόλοιπες δικές του εναντίον μου δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, διότι μάλλον είχε μπλεξίματα με το Αλλοδαπών και το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής του και από ότι έμαθα κάποτε απελάθη από την Ελλάδα για άλλες του δραστηριότητες. Στη συνέχεια δίνουμε τα άρθρα των εφημερίδων της εποχής.

Και οι απατεώνες τελειωμό δεν έχουν!


 Πάπαλααα !!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε