karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 12/6/04, αρχείο ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ από 20/12/94!

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!
"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

 

Οι Δίκες με την ΕΛΟΚ, τον Γερόλυμπο, τον Τσόγκα και τον Παπαδημητρόπουλο σε συνδυασμό με το
"Ο Γιώργος Γερόλυμπος, πρόεδρος της ΕΟΕΚ, κτλ.

 

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι,
επαγγελματίας κατηγορούμενος και "αθωούμενος" για συκοφαντική δυσφήμηση!

 

 

 

 

 

 


ΔΥΝΑΜΙΚΟ Νο 96
τεύχος του ΟΚΤ'94

 

Όπως γράφω και στο "Ο Γιώργος Γερόλυμπος, πρόεδρος της ΕΟΕΚ, ως δημόσιο πρόσωπο και συνεργάτης επί σειρά ετών του σημερινού υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού στον Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας", στη μέση του 2004 δημιουργήθηκε μια αναταραχή στην ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο και τους άλλους επιτήδειους για την πολιτική τους επικράτηση. Όλες οι λεπτομέρειες γράφηκαν στο περιοδικό μου "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" πράγμα που εξόργισε τον Γερόλυμπο, ο οποίος θέλοντας να "πνίξει" την αλήθεια μου έκανε μια αγωγή με ενάγοντα την ΕΛΟΚ, μία έκανε ο ίδιος, μία έβαλε τον Τσόγκα να κάνει, μία τον Παπαδημητρόπουλο και μία τη ... Μαρία την Πενταγιώτισσα, στης οποίας την ... ποδιά σφάζονταν παλικάρια!!!!

 

Αυτή ακριβώς είναι και η ιστορική εξήγηση γιατί εξαφανίστηκαν τα ... παλικάρια από την ΕΛΟΚ και μας έμειναν κάτι "απομεινάρια" της κακιάς συφοράς! Όλα ανεξαιρέτως τα παλικάρια ... σφάχτηκαν στην ποδιά της ... Μαρίας!!!

 

Οι εκρηκτικές καταστάσεις της εποχής γράφηκαν στο ΔΥΝΑΜΙΚΟ Νο 96, τεύχος του ΟΚΤ'94, και δίνονται σε pdf εδώ!

Η ΕΛΟΚ τότε με πρόεδρο τον Γιώργο Σανιώτη και γενικό γραμματέα τον Νικήτα Οικονομάκη (έναν πασόκο που είχε βρει ο Γερόλυμπος και τον έβαλε γενικό γραμματέα για να έχει προσβάσεις στην πασοκική ΓΓΑ - νομίζω πως μετά από χρόνια ήταν και ο εργοδότης της συνδικαλίστριας καθαρίστριας Κούνεβα που της ρίξανε βιτριόλι!) μου έκανε την αγωγή που διαβάζετε εδώ σε pdf και την οποία υπέγραφαν οι Γιώργος Σανιώτης και Νικήτας Οικονομάκης, ως πρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα της ΕΛΟΚ!

 

 ΕΛΟΚ = Chicken Club 

 

Την Αγωγή αυτή, με μάρτυρα ποιόν άλλον από τον Γερόλυμπο, εδώ διαβάζετε τα Πρακτικά σε pdf και εδώ την Απόφαση 2867/1995, την έχασαν! Οι κύριοι δεν μπόρεσαν να ... δαγκώσουν και ρούφηξαν τη ... σούπα τους!

 

Ταυτόχρονα ο Γερόλυμπος υπέβαλε και δική του Αγωγή εναντίον μου με μάρτυρες τους Γιώργο Σανιώτη και Γιώργο Μπίκα!

Εδώ διαβάζετε τα Πρακτικά της σε pdf και εδώ διαβάζετε τη σχετική Απόφαση 837/1996! Και αυτή την έχασαν! Δεύτερη μερίδα ... σούπα είχε το μενού!

Από τις μαρτυρίες καταλαβαίνετε πόσο φθηνά πουλιέται η συνείδηση των ανθρώπων! Για μια καρέκλα! Για να εισέλθει κανείς στη θεϊκή φυλή των "καρεκλοκένταυρων αθλητοπατέρων"!!! Προσέξτε τη δική σας συνείδηση!

 

Αλλά δεν του έφτανε μόνο αυτό του Γερόλυμπου. Σαν πιστός στην ιδεολογία τού ρητού του ευκαιριατζή που μας έλεγε συχνά "Το μέλλον ανήκει σε αυτόν που το προετοιμάζει!", αλλά και του καουμπόυκου "Καλός ινδιάνος είναι ο ... νεκρός ινδιάνος!", δεν του έφτανε η ηθική του ικανοποίηση, ούτε απλά να δικαιώνεται, ούτε να νικάει τον αντίπαλό του, αλλά επεδίωκε πάντα να εξοντώνει μέχρις εσχάτων τον αντίπαλό του! Τώρα τι μου εξόντωσε εμένα δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να του αναπτύξω!!!

 

Βάσει των ανωτέρω, η ομοβροντία αγωγών 1995-1996 κατά Περσίδη έμελλε να συνεχιστεί με ακόμα δύο Αγωγές εναντίον μου! Αυτή τη φορά ο Γερόλυμπος ενεργοποίησε τους "συγκολλητούς" του Γιώργο Τσόγκα και Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο (δεξιά) με τους συλλόγους των οποίων άρπαζε ομοσπονδίες!

Εδώ διαβάζετε την Αγωγή Τσόγκα και εδώ την Αγωγή Παπαδημητρόπουλου!

Αλλά μέχρι να εκδικαστούν αυτές οι δύο τελευταίες αγωγές, είχαν χάσει τις δυο πρώτες και δεν τόλμησαν να εμφανιστούν  στα δικαστήρια! Οι κότες!!!

 

Τέσσερις εναντίον ενός, λοιπόν, οι ... "σαβουράι" και πήρανε από τα τρία το μακρύτερο!!!

Πριν μου κάνετε μήνυση σας εξηγώ ότι αυτό το τελευταίο δεν είναι εξύβριση, δεν είναι συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά είναι αξιολογική κρίση μιας πολιτικο-αθλητικής κατάστασης και προστατεύεται από την ελευθερία της έκφρασης και τη σοφία της πλούσιας ελληνικής γλώσσας να αποδίδει τις πραγματικές έννοιες, αφού για αυτό πρόκειται, ακόμα και με μη απόλυτα αριστοκρατικές εκφράσεις των σαλονιών!

 

Κάπου ανάμεσα στα προηγούμενα είχε μπει σφήνα και ο μάστερ των 12 Νταν και δέκατος τρίτος των Θεών του Ολύμπου κύριος σιχάν μάστερ Μπιλ Ζαχόπουλος, στον οποίο αν δεν αναφερθούμε είναι σαν να αφήνουμε την ιστορία του καράτε στην Ελλάδα τελείως ... κουτσή! Άλλωστε αυτός ήταν η ... Μαρία η Πενταγιώτισα, στην ποδιά της οποίας ... σφάχτηκαν τα παλικάρια! Και πραγματικά κατά το 1994 υπήρχαν φήμες ότι ο Ζαχοπουλος είχε 80 συλλόγους και θα έμπαινε στην ΕΛΟΚ για να πάρει τη μισή διοίκηση! Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γερόλυμπος είχε λυσσάξει να βάλουν με τον Τσόγκα και τον Παπαδημητρόπουλο τον Ζαχόπουλο στο ψευτο-σίτο-ρύου τους, ώστε να τον ελέγχουν και να πάρουν και τις ψήφους των συλλόγων του!

Βέβαια εγώ πιστεύω ότι ο Ζαχόπουλος (μισός γάτα, μισός αλεπόυ!) δεν είχε έτοιμους πάνω από είκοσι συλλόγους, αλλά ακόμα και αυτοί ήταν υπολογίσιμοι!

Για αυτά, όμως, θα σας παραπέμψω στο άρθρο με κλικ εδώ: "Οι Δίκες με τον Ζαχόπουλο"!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε