karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 30/7/2011.  Ενημέρωση 1/9/2016! 

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

 

Μαθηματική Διερεύνηση της Απόφασης 27354/11-4-2011
της πρώτης μήνυσης του Γερόλυμπου

 

Μια "υπό κάλυψη" Πολιτική Δίκη"
 

(συνέχεια και τέλος)

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 

ΜΕΡΟΣ 1ο,    ΜΕΡΟΣ 2ο,    ΜΕΡΟΣ 3ο

 


Ο Έλληνας Πολίτης παρουσιάζεται να δικαστεί ενώπιον των Εισαγγελέων και των Δικαστών με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική τους θέση, με απόλυτη εκτίμηση στην επιστημονική νομική τους κατάρτιση και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αμεροληψία τους! Απομένει στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές με τις πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις και αποφάσεις τους να επιβεβαιώσουν απόλυτα τις προσδοκίες του Έλληνα Πολίτη!

Οι Ανώτατοι Δικαστές του Αρείου Πάγου απαντούν στις αποφάσεις τους με απλότητα και σαφήνεια σε όλους τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στις δύο πρώτες βαθμίδες απόδοσης της Δικαιοσύνης! Μια Δικαστική Απόφαση δεν κρίνεται μόνο από αυτά που γράφει, αλλά κρίνεται και από αυτά που έπρεπε να γράφει και δεν τα γράφει!


Ένας κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να κρίνει την απόφαση των δικαστών που τον καταδίκασαν?

Οπωσδήποτε ΝΑΙ! Και το θεωρώ αυτό θεμελιώδες δικαίωμα σε μια δημοκρατική χώρα!

Αν με καταδικάσουν πενήντα δικαστές ότι έκανα ένα φόνο και εγώ, γνωρίζοντας απόλυτα ότι ΔΕΝ τον έκανα, φωνάζω "είμαι αθώος, είμαι αθώος", αυτό είναι κρίση επί της απόφασης των δικαστών και έχω ανθρώπινο δικαίωμα να το φωνάζω.

Ο Ιούδας πριν κρεμαστεί σήκωσε το βλέμμα του προς τον ουρανό και φώναξε: "Γιατί εμένα Θεέ μου!" Αυτό ήταν "κρίση" του ανθρώπου Ιούδα προς τον Θεό, ο οποίος, γνωρίζοντας τα μέλλοντα, τον είχε επιλέξει να παίξει τον ρόλο που έπαιξε!

Συνεπώς, είναι θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου να κρίνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε!


 

Συνέχεια από το Δεύτερο Μέρος

 

6 -  «Ότι καθ' όλη την καριέρα του υπήρξε ευνοούμενος των Φούρα, Έξαρχου, Φλωρίδη, Βενιζέλου, Μεϊμαράκη, Ορφανού, Καραμανλή, Διαθεσόπουλου, Νικόλαου, Φιλάρετου, Σάμαρανχ. Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που κινούν τα βρώμικα νήματα για εκείνους που θέλουν καθαρή την εικόνα τους, αυτό αποδεικνύουν, οι ανεξήγητες εύνοιες και καλύψεις που του παρέχουν τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην αθλητική και πολιτική ηγεσία.

«Κραγμένος» εδώ και χρόνια από περιοδικά και εφημερίδες παραμένει με ακλόνητη τη στήριξη των εκάστοτε κυβερνητικών στελεχών και των δύο κομμάτων, διαχρονικός στυλοβάτης της αθλητικής, κομματικής και πολιτικής βρωμερής διαφθοράς του τόπου»

Ομοίως δε, δεν απέδειξε ο κατηγορούμενος την αλήθεια του ισχυρισμού του αυτού, ιδίως δε τι είδους στήριξη είχε από τα ανωτέρω πολιτικά πρόσωπα και τι είδους εκδουλεύσεις τους προσέφερε συγκεκριμένα.


Αποφάσεις ΠΟΠΚ/ΕΛΟΚ
72/11-1-1996 Πρωτοδικείου

3914/11-5-2000 Εφετείου
110/29-1-03 Αρείου Πάγου

 

Παρατήρηση Έκτη: Οι ανωτέρω εκφράσεις δεν αποτελούν συγκεκριμένα γεγονότα που είναι επιδεκτικά απόδειξης, δηλαδή δεν αποτελούν γεγονότα που συνέβησαν σε ορισμένο τόπο και χρόνο και τα οποία διέδωσα ψευδώς εν γνώσει της αναληθείας τους υπό την έννοια του νόμου, ώστε να ζητηθεί η απόδειξή τους από εμένα και, επίσης, ο μηνυτής να μπορεί να αποδείξει το ψεύδος τους και ταυτόχρονα να αντιπαραθέσει την αλήθεια τους, αλλά αποτελούν περιληπτική αναφορά των επομένων ειδικότερων γεγονότων. Αποτελούν "κρίσεις αξιολόγησης". Μπορεί να αποτελούν εξύβριση αλλά όχι συκοφαντική δυσφήμηση.

Ανεξάρτητα από αυτό η διακομματική υποστήριξη του Γερόλυμπου από όλα τα ανωτέρω πολιτικά πρόσωπα αποδεικνύεται:

α) Από την άρνηση από όλους τους ανωτέρω της αναγνώρισης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) παρά τις αποφάσεις των δικαστηρίων που τους προσκόμιζα, με επιχειρήματα παλιές επιστολές, τις οποίες μόνον ο Γερόλυμπος είχε στα χέρια του (εκείνοι ποτέ δεν γνώριζαν την ύπαρξή τους, αφού ούτε τι είναι το καράτε γνωρίζουν) και τα οποία τα είχα όλα αντικρούσει στα μεταξύ μας δικαστήρια και τα είχα κερδίσει τελεσίδικα Εφ.Αθ. 3914/11-5-2000 και αμετάκλητα Α.Π 110/29-1-2003.

Όλα αυτά τα είπα στην απολογία μου και τα απέδειξα με έγγραφα που όμως δεν αναγνώστηκαν, αλλά δεν μου έδιναν καμιά σημασία.

β) Ο διορισμός του Γερόλυμπου ως αντιπροσώπου της Ν.Δ. στην Οργανωτική Διακομματική Επιτροπή της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου το 1997 είναι καραμπινάτη απόδειξη κομματικής του εμπλοκής, αφού ήταν ενταγμένος στον τομέα αθλητισμού της Ν.Δ.

γ) Οι εφημερίδες έγραψαν σαφώς ειρωνικά και καταγγελτικά για την περίπτωσή του όπου παρόλο που ήταν αντιπρόσωπος της Ν.Δ. διευκόλυνε με την σύμπραξή του τον πασοκικό υφυπουργό και πρόεδρο της ίδιας επιτροπής κ. Ανδρέα Φούρα. Στη συνέχεια η Ν.Δ. δήλωσε ότι τον αποσύρει από αντιπρόσωπό της και ο ίδιος ο Ανδρέας Φούρας ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

δ) Η συμμετοχή του το 1997 στην ομάδα διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας αποδεικνύει τους πολιτικούς του δεσμούς

ε) Η επί ΠΑΣΟΚ πρόσληψή του ως διευθυντή αθλημάτων μαζί με άλλους δύο στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς ανοιχτό και διαφανή διαγωνισμό γνώσεων, εμπειρίας και καταλληλότητας

 

7 - «Ότι τον Ιανουάριο του 2005 κατασκευάζει, κατά παραγγελία του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, την απάτη της ίδρυσης τεσσάρων νέων ομοσπονδιών με συλλόγους καράτε και συγκεκριμένα τις ομοσπονδίες, Κέρλινγκ, Λουτζ, Μπομπ και Σκέλετον, καθώς και χόκεϋ επί πάγου, που δήθεν αποσχίσθηκαν από την ομοσπονδία παγοδρομιών, με στόχο την υφαρπαγή της πλειοψηφίας στην Ε.Ο.Ε για τον υφυπουργό, μέσω βρώμικων, παράνομων και ηλίθιων μέσων που του διέθετε ο συνεργάτης του Γερόλυμπος και ενώ ο νεοδημοκράτης «αθάνατος» Νίκος Φιλάρετος αποδέχεται το δικαίωμα ψήφου των τεσσάρων εξαμβλωμάτων του Ορφανού, ενώ επί ΠΑΣΟΚ είχε απορρίψει το Κερλινγκ. Και η τριπλέτα Ορφανός - Γερόλυμπος - Φιλάρετος οργιάζει με τους συλλόγους - σφραγίδες».

Επίσης εν προκειμένω ο κατηγορούμενος δεν απέδειξε τη βασιμότητα του ισχυρισμού του αυτού, αλλά ούτε και κατέδειξε τα συμφέροντα που υπονοεί των κατονομαζόμενων από αυτόν προσώπων, που εξυπηρετούσε υπόγεια ο εγκαλών.

 

 Παρατήρηση Έβδομη:  Και αυτά αποτελούν «κρίσεις αξιολόγησης» και όχι γεγονότα.

Βεβαίως και τα απέδειξα με έγγραφα που όμως δεν αναγνώστηκαν.

Τα απέδειξα όλα με πακέτο δημοσιευμάτων σχετικά με αυτό το θέμα εφημερίδων εκείνης της εποχής. Της ίδιας γνώμης ήταν και δεκάδες δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν με το θέμα της ομοσπονδίας παγοδρομιών την οποία ο Ορφανός την «έσπασε» σε πέντε ομοσπονδίες με τη βοήθεια συλλόγων του ταεκβοντό και του καράτε, ώστε να έχει την πλειοψηφία η ΝΔ στις εκλογές της ΕΟΕ.

Τα δε "πολιτικά συμφέροντα" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ από το ότι η διάσπαση της ομοσπονδίας παγοδρομιών σε πέντε ομοσπονδίες έγινε αντικείμενο σύγκρουσης στη Βουλή μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, διότι ήταν ανήθικη μεθόδευση του τότε υφυπουργού αθλητισμού και προστάτη-συνεργάτη του Γερόλυμπου, του Γιώργου Ορφανού, με στόχο την άλωση της ΕΟΕ, ενώ ο Γερόλυμπος έπαιξε το ρόλο του "εργαλείου" της ανήθικης αθλητικής πράξης του υφυπουργού γεμίζοντας με συλλόγους καράτε τις νεογέννητες ομοσπονδίες. Αυτή η συζήτηση στη Βουλή αποτυπώθηκε στο άρθρο μου "01/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Πρώτο το οποίο συμπεριλαμβάνετο στην έγκληση και αφαιρέθηκε από το κατηγορητήριο.

Αλλά και ακόμα μια απόδειξη δόθηκε:

Η έγκριτη εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" έγραφε σχετικά την 13-2-2005:

"Η γαλάζια επιχείρηση για την άλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ξεκίνησε το τελευταίο δεκαήμερο του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ορισμένα παροπλισμένα -λόγω μη ύπαρξης παγοδρομίου στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια- σωματεία της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών μαζί με σωματεία του ταεκβοντό (!) αλλά και του καράτε (!), αποφάσισαν να καλλιεργήσουν στη χώρα μας τα εξόχως "δημοφιλή" αθλήματα του κέρλινγκ, του λουτζ, του μπομπ και του χόκεϋ επί πάγου. Αθλήματα με περιορισμένη ούτως ή άλλως διάδοση παγκοσμίως, και με μηδαμινή έως μηδενική παρουσία στην Ελλάδα, όπου άλλωστε δεν υπάρχουν και αγωνιστικοί καν χώροι για την ανάπτυξή τους."

 

8 - Εξάλλου στο ανωτέρω πρώτο του κείμενο περιείχε για τον εγκαλούντα τις κατωτέρω εξυβριστικές φράσεις «Είναι ο Βαβύλης του Αθλητισμού», « Όπου να' ναι θα τον δούμε και καλόγηρο στο Άγιον Όρος», «διαχρονικός στυλοβάτης της αθλητικής, κομματικής και πολιτικής βρωμερής διαφθοράς του τόπου»,

 

 Παρατήρηση Όγδοη:  Οι ανωτέρω εκφράσεις δεν αποτελούν συγκεκριμένα γεγονότα που είναι επιδεκτικά απόδειξης, δηλαδή δεν αποτελούν γεγονότα που συνέβησαν σε ορισμένο τόπο και χρόνο και τα οποία διέδωσα ψευδώς εν γνώσει της αναληθείας τους υπό την έννοια του νόμου, ώστε να ζητηθεί η απόδειξή τους από εμένα και, επίσης, ο μηνυτής να μπορεί να αποδείξει το ψεύδος τους και ταυτόχρονα να αντιπαραθέσει την αλήθεια τους, αλλά αποτελούν περιληπτική αναφορά των επομένων ειδικότερων γεγονότων. Αποτελούν "κρίσεις αξιολόγησης".

Η παρομοίωση με τον Βαβύλη δεν είναι καθόλου εξυβριστική, αλλά είναι καθαρά χιουμοριστική και αναφέρεται στους τίτλους των εφημερίδων που αποκαλούσαν τον Βαβύλη ως τον άνθρωπο με τα χίλια πρόσωπα! Επ’ ουδενί μπορεί να εννοηθεί τίποτα άλλο, διότι ποτέ δεν είχα προσάψει στον Γερόλυμπο κάτι άλλο! Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ανεξάρτητα αν διαστρεβλώνει την αλήθεια εσκεμμένα για να επιτύχει την καταδίκη μου. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την ακριβώς επόμενη επίδικη έκφραση: « Όπου να' ναι θα τον δούμε και καλόγηρο στο Άγιον Όρος», πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται περί χιουμοριστικής παρομοίωσης.

Το ότι υπάρχει πολιτική διαφθορά στον τόπο δεν πιστεύω να υπάρχει αντίρρηση! Η Ελλάδα κάθε χρόνο κατρακυλάει και μερικές θέσεις πιο κάτω στον διεθνή πίνακα της διαφθοράς των χωρών. Ακόμα και στη Βουλή, όταν το ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον Ορφανό που έκανε την ομοσπονδία παγοδρομιών πέντε ομοσπονδίες μέσα σε ένα βράδυ για να πάρει ψήφους στις εκλογές της ΕΟΕ, ο Ορφανός αντεπιτέθηκε λέγοντας «θυμάστε τι κάνατε εσείς με το μπέιζμπολ?» και εννοούσε ότι το ΠΑΣΟΚ με "εργαλείο" την επιτροπή ελέγχων των οικονομικών των ομοσπονδιών εξεβίαζε τις ομοσπονδίες να συμπορεύονται στις πολιτικές του. Αυτή η βρωμιά κατατρώγει τον αθλητισμό!

Βλέπετε τα πρακτικά της Βουλής:  01/05/05 - Οι Νταβατζήδες του Αθλητισμού ή "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"! Μέρος Πρώτο

Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας και αυτά συζητάνε στη Βουλή! Και η αλήθεια είναι πάνω από όλους μας.

 

9 - «Δολοφόνος του Παγκόσμιου Καράτε» και «ο Χίτλερ θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Γερόλυμπο .... » εκ των οποίων μάλιστα οι δύο τελευταίες αποτελούσαν και τον τίτλο του κειμένου του.  


Αποφάσεις ΠΟΠΚ/ΕΛΟΚ
72/11-1-1996 Πρωτοδικείου

3914/11-5-2000 Εφετείου
110/29-1-03 Αρείου Πάγου

Παρατήρηση Έννατη:  Λάθος: το «Δολοφόνος του Παγκόσμιου Καράτε» ήταν τίτλος και το «ο Χίτλερ θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Γερόλυμπο .... » ήταν μέσα στο άρθρο.

Τα ανωτέρω αποτελούν «κρίσεις αξιολόγησης» και όχι γεγονότα. Τα γεγονότα στα οποία αναφέρονται βρίσκονται δημοσιευμένα στο άρθρο μου 15/09/05 - Γιώργος Γερόλυμπος: Ο "Δολοφόνος" του Παγκόσμιου Καράτε! , το οποίο και επικαλούμαι ολόκληρο.

Στο άρθρο αυτό δίνονται οι "αποδείξεις με λεπτομέρειες" οι χαρακτηρισμοί. Γιατί αφαιρέσατε τις "αποδείξεις με λεπτομέρειες" και δικάζετε τα συμπεράσματά τους???

Η έκφραση "Δολοφόνος του Καράτε" δεν σημαίνει ότι ο Γερόλυμπος πήρε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε το Καράτε, ούτε ότι πήρε ένα πιστόλι και το πυροβόλησε στο "δόξα πατρί"! Σημαίνει πεντακάθαρα ότι είναι υπεύθυνος για την τρομακτική ζημία που προκάλεσε στο Καράτε και δεν αναγνωρίστηκε αυτό από το 1993-1994 ως Ολυμπιακό άθλημα και΄από τότε δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι σήμερα, ενώ η ΔΟΕ του είχε δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Περιληπτικά ξαναλέω ότι το 1993 η ΔΟΕ πρότεινε σχέδιο καταστατικού στις δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες καράτε WUKO και ITKF, που υπήρχαν τότε για να συνενωθούν σε μία συνομοσπονδία και να μπουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρώτη που ανήκει ο Γερόλυμπος κωλυσιεργούσε συστηματικά με σκοπό να υφαρπάξει τα δικαιώματα της δεύτερης ομοσπονδίας, που ανήκω εγώ. Ο Γερόλυμπος ως γενικός γραμματέας της και μέλος της Διμερούς Επιτροπής των δύο ομοσπονδιών για τη σύνταξη του τελικού καταστατικού της συνομοσπονδίας, έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο σε αυτή την απάτη με αποτέλεσμα το καράτε να είναι ακόμα εκτός ολυμπιακών και η εισαγωγή νέου αθλήματος στους ολυμπιακούς να έχει γίνει σήμερα πολύ δύσκολη!

Και αυτές οι λεπτομέρειες έχουν δικαστεί τελεσίδικα και αμετάκλητα με τις αποφάσεις που ξαναδίνονται στην εικόνα και τις οποίες οι δικαστές της παρούσας δίκης ούτε που τις κοίταξαν. Γιατί έγινε αυτό??? Παρά αυτές τις αποφάσεις ο Γερόλυμπος ισχυρίζεται ακόμα στις καταθέσεις του ότι "το παραδοσιακό καράτε είναι υποκατηγορία του δικού του καράτε" και οι δικαστές το δέχονται ως αληθινό παραβλέποντας τις άνω αποφάσεις, οι οποίες σαφώς κατέληξαν ότι το παραδοσιακό καράτε είναι διαφορετικό από το γενικό καράτε!!!

Όσον αφορά στο «ο Χίτλερ θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Γερόλυμπο .... », να μου επιτρέψετε να εκφράσω τη λύπη μου για το πόσο επιπόλαια παίζεται κορώνα-γράμματα το κεφάλι του Έλληνα Πολίτη!

Η φράση παρουσιάζεται αποσπασματικά και δίνει διαστρεβλωμένη έννοια. Ήταν προφανώς χιουμοριστική, ενώ ολόκληρο το αναφερόμενο κείμενο ήταν ακριβώς το εξής:

 

Όσον αφορά στον Γερόλυμπο και στο κλίμα που επικρατεί στις WKF και EKF παραθέτω χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ:

 

"Πανηγυρικά επανεξελέγη ο Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε (EKF) κ. Γιώργος Γερόλυμπος και συνεχίζει να κατέχει και τις δύο γραμματείες, της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γερόλυμπος πήρε το 100 % των ψήφων, κάτι το οποίο κανένας άλλος υποψήφιος δεν έχει πάρει μέχρι τώρα. Η υποψηφιότητά του υπερψηφίστηκε και από τις 42 Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες-μέλη της EKF που μετείχαν στο
Συνέδριό της 12/5/2005 στην Τενερίφη."

 

Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας μόνο ο ... Χίτλερ θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Γερόλυμπο, γιατί γι' αυτόν ψήφιζαν και οι ... πεθαμένοι! Μετά από τον Ιούλιο του 2005 η ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ έχει σιγήσει! Κάνει το ... ψάρι, που λένε! Άλλωστε είναι μια ιστοσελίδα που εγώ θα την έφτιαχνα με 200.000 δρχ. το χρόνο και η ΕΛΟΚ δικαιολογεί 2.000.000 δρχ. το χρόνο! Και ο Ορφανός, δεξιά, τα παίρνει απο τους συνταξιούχους και τα δίνει στον Γερόλυμπο!!! Αυτός είναι ο αθλητισμός και οι "προστάτες" του!!!

 

Το ανωτέρω κείμενο περιορίζεται ακριβώς και μόνο στον σχολιασμό του ποσοστού 100% που πήρε ο Γερόλυμπος στις εκλογές της Πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας! Είναι πεντακάθαρη η χιουμοριστική διάθεση του κειμένου και είναι σαφής η απόλυτη έλλειψη οποιασδήποτε "παρομοίωσης" του Γερόλυμπου με τον Χίτλερ! Γιατί οι δικαστές με καταδικάζουν γι' αυτό??? Θα ήταν πολύ αστείο να καταδικάζαμε όλους τους ιστορικούς που γράφουν για τον Χίτλερ και τον συγκρίνουν με άλλους αρχηγούς κρατών, όλους όσους βγάζουν αποκριάτικες μάσκες με το μουστάκι του Χίτλερ, όλους τους δημοσιογράφους που τον αναφέρουν σε άρθρα τους, όλους τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες που γυρίζουν έργα με αντικείμενο τις πράξεις του, και λοιπά και λοιπά!!!

Αφήστε που σε όλο τον κόσμο οπωσδήποτε υπάρχουν μερικοί που ... οπτικά θυμίζουν τον Χίτλερ! Αυτούς προτείνω να τους εκτελούμε για ... παραδειγματισμό!

Η αλαζονική επίδειξη της παντοκρατορίας του Γερόλυμπου αποδεικνύεται και υπό Σχετικό 21 Δελτία Τύπου της ΕΛΟΚ!

Έχουμε περιέλθει σε "κρίση των κρίσεων των δικαστών"??? Έχουμε περιέλθει σε αντιφασιστικό παραλήρημα??? Βρισκόμαστε στον Μεσαίωνα??? Πού βρισκόμαστε???

 

10 - Επίσης σε δεύτερο κείμενό του στην ίδια ιστοσελίδα ισχυρίσθηκε για τον εγκαλούντα τα εξής: «Ότι ο Γιώργος Γερόλυμπος από κοινού με τον Ορφανό, τον εφοριακό Παπαδημητρόπουλο ως πρόεδρο της ΕΠΟΚ και τον τελωνιακό Γιώργo Μπίκα, γραμματέα της ΕΠΟΚ (ο οποίος εξετάσθηκε και ως μάρτυρα κατηγορίας) και όλα τα μέλη του ΔΣ και της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟΚ, διαπράττουν απάτη σε βάρος των αθλητών και εκπαιδευτών όλων των συλλόγων καράτε της χώρας διενεργώντας εξετάσεις βαθμών (νταν), στο Γυμναστήριο του Συλλόγου Τζούντο - Καράτε Αθηνών, διότι η ΕΠΟΚ του Γερόλυμπου δεν έχει ούτε τα εχέγγυα, ούτε το δικαίωμα, ούτε μπορεί να δίνει νταν, ενώ το αποκορύφωμα της απάτης του Γερόλυμπου βρίσκεται στην «συνέχεια των διπλωμάτων των μαύρων ζωνών». Για να γίνουν πιο έγκυρα αυτά τα κωλόχαρτα ζητάει 100 € (ενδεικτικό) για να τους επικυρώσει η παγκόσμια τα διπλώματά σας, αλλά τα χρήματα αυτά τα καρπώνεται ο ίδιος εις βάρος των ελλήνων κορόιδων, μόνο».

 

Παρατήρηση Δέκατη:  Την ανάλυση της αλήθειας των ισχυρισμών μου την δίνω στο άρθρο μου για το οποίο κατηγορούμαι, την έδωσα πάλι στο δικαστήριο και είναι πολύ απλή. Παρόλα αυτά ΔΕΝ την καταλάβατε!!! (Στα προηγούμενα το σωστό δεν είναι ΕΠΟΚ, αλλά ΕΛΟΚ = Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε)

Τα νταν είναι α) τεχνική κατάρτιση και β) ιεραρχία.

Η τεχνική κατάρτιση είναι κάτι που το βλέπουμε στον καρατέκα (αθλητή ή και εκπαιδευτή), ενώ η ιεραρχία χάνεται στα βάθη των χρόνων της παράδοσης του καράτε.

Το καράτε της ομοσπονδίας του Γερόλυμπου γεννήθηκε το 1975 και είναι «μαζέματα» από «αυτοφυή καράτε» (φυτρώνανε από το τίποτα σε όλα τα μέρη του κόσμου) χωρίς κοινή ιστορία και τεχνική συνοχή.

Το παραδοσιακό καράτε έχει γενιές δασκάλων-μαθητών με συγκεκριμένο γενεαλογικό δένδρο, με συγκεκριμένες 4-5 "παραδοσιακές σχολές" μελέτης και ανάπτυξης του καράτε, με συγκεκριμένη και ενιαία ιεραρχική δομή και πηγές την Οκινάουα και την Ιαπωνία. Το παραδοσιακό καράτε έχει, λοιπόν, ιστορία και ιεραρχική δομή περισσότερο από 400 χρόνων και πηγές την Οκινάουα και την Ιαπωνία.

Στο γενικό καράτε του Γερόλυμπου δεν υπάρχει γενεαλογικό δένδρο δάσκαλου-μαθητή, δεν υπάρχει ενιαία ιεραρχία αφού είναι εκατοντάδες οι "πηγές" και τα στυλ των αυτο-ονομαζόμενων δασκάλων, αφού ξαφνικά το 1975 ξεφυτρώσανε παγκοσμίως όλοι οι άσχετοι και είπανε «από τώρα κάνουμε μια ομοσπονδία καράτε»!

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος της προσέλκυσης πολλών μελών στην παγκόσμια του Γερόλυμπου: η κατάργηση της ιεραρχίας των Γιαπωνέζων και η αποδοχή καθενός που δήλωνε "κάνω καράτε".

Συνεπώς τα διπλώματα που δίνει η ΕΛΟΚ είναι χωρίς αξία, αφού δεν υπάρχει ιεραρχία με παγκόσμια δομή, ενώ ταυτόχρονα ούτε η παγκόσμια ούτε καμιά άλλη εθνική ομοσπονδία της ίδιας παγκόσμιας δεν έχουν κανονισμούς εξετάσεων μαύρων ζωνών. Και εφόσον είναι χωρίς αξία, αποτελούν απάτη προς τους αθλητές.

Αντίθετα, τα διπλώματα νταν του παραδοσιακού καράτε ανήκουν σε μια ιεραρχία, αυτήν της παράδοσης των 400 χρόνων των παραδοσιακών στυλ καράτε με πηγές ην Οκινάουα και την Ιαπωνία.

  

11 - Επίσης όμως μολονότι και κατά την απολογία του ισχυρίσθηκε και πάλι ότι είναι ψεύτικα τα νταν (οι βαθμοί) που δίνουν οι διάφορες ομοσπονδίες, αφού τέτοια μπορούν να δοθούν μόνο στα πλαίσια του παραδοσιακού καράτε, παρ' όλα αυτά δεν απέδειξε την αλήθεια του ισχυρισμού του αυτού, ενώ κυρίως δεν απέδειξε τον ισχυρισμό του ότι αυτά δημιουργήθηκαν για να πλουτίσουν οι αθλητικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι αναμφισβήτητα ο εγκαλών, ενθυλακώνοντας τα ποσά που κοστίζουν τα διπλώματα στην περιουσία της, αλλά αντίθετα αποδείχθηκε ότι ο εγκαλών έχει δώσει εξ ιδίων στον αθλητισμό και δεν έχει πλουτίσει από αυτόν (βλ. την κατάθεση του τρίτου μάρτυρα).


Ο ίδιος ο μάρτυρας Γιώργος Μπίκας ήταν και είναι μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα κορυφαίος τεχνικός εκπαιδευτής και εξεταστής της παρα-ομοσπονδίας του Σότοκαν Καράτε, όπως αποδεικνύεται από την διαφήμηση σε περιοδικό του χώρου (κάνετε κλικ στην εικόνα). Το ίδιο και το κάτω του Μπίκα μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ Γιώργος Κοσμίδης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και αρχηγός του συστήματος Κυόκουσιν Καράτε.

Παρατήρηση Ενδέκατη:  Η αλήθεια αποδεικνύεται με την απλή λογική και βασίζεται στην προηγούμενη παρατήρηση.

Σε μια σχολή καράτε (σύλλογο) προπονεί ένας εκπαιδευτής και οι μαθητές πληρώνουν μηνιάτικα για την προπόνηση και εξέταστρα για τις εξετάσεις προόδου.

Όταν το άθλημα επιχορηγείται από το κράτος, τότε δεν νοούνται άλλες πληρωμές από τους αθλητές παρά μόνο συνδρομές προς τους συλλόγους και τίποτα άλλο (νόμος 2725/1999).

Οι εξετάσεις για ζώνες έγχρωμες (από 9ο κύου μέχρι πρώτο κύου πριν την πρώτη μαύρη ζώνη) και μαύρες (από πρώτο νταν και πάνω) είναι για τους προπονητές καράτε μια ακόμα πηγή εσόδων.

Οι εξετάσεις αυτές, όμως, επειδή δεν δικαιολογούνται από τον αθλητικό νόμο, δεν δηλώνονται πουθενά στα έσοδα των συλλόγων. Πρόκειται, λοιπόν, για καραμπινάτο μαύρο χρήμα!!! Διότι πρώτον δεν δικαιολογούνται και δεύτερον δεν δηλώνονται (ακριβώς επειδή δεν δικαιολογούνται)!

Για να συντηρείται αυτή η κατάσταση έπρεπε να μην φύγει η διοίκηση της ΕΛΟΚ από τα χέρια των τεχνικών, ενώ ταυτόχρονα ο έχων τον έλεγχο της ΕΛΟΚ (γνωστός!) να αφήνει να λειτουργεί αυτό το κερδοφόρο για τους προπονητές σύστημα με αντάλλαγμα την διαιώνισή του στην αρχηγία της ΕΛΟΚ.

Συνεπώς υπάρχει άμεση σχέση συμφέροντος μεταξύ (1) της διδασκαλίας του καράτε από τους προπονητές-εκπαιδευτές, διότι γίνεται με πληρωμή μηνιάτικων από τους εκπαιδευόμενους, και (2) της συντήρησης του συστήματος των εξετάσεων για μαύρες ζώνες (νταν) από τους διοικητικούς ως στόχο της φιλοδοξίας προόδου των μαθητών.

Οι αθλητικοί παράγοντες του καράτε είναι στην ουσία οι εκπαιδευτές καράτε που λειτουργούν τις σχολές-συλλόγους, οι οποίοι, όμως, παρά τον νόμο κατείχαν και κατέχουν θέσεις στο ΔΣ της ΕΛΟΚ. Αυτό τους έδινε και τους δίνει την εξουσία να συντηρούν το σύστημα των απατηλών και κερδοφόρων εξετάσεων.

Όλα τα ανωτέρω τα απέδειξα με τα επόμενα έγγραφα στα οποία αναφέρθηκα στην απολογία μου, αλλά δυστυχώς δεν έγιναν κατανοητά από τους δικαστές λόγω της απόλυτης άγνοιας περί το αντικείμενο και κάτω από την πίεση του χρόνου λόγω  τέλους του ωραρίου, οι οποίοι δικαστές με άκουγαν σαν ημι-μανιακό σε παραλήρημα, πράγμα απαράδεκτο!

Δηλαδή απέδειξα ότι μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι τεχνικοί, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο, οι οποίοι έχουν οικονομικά οφέλη από τη διπλή τους αυτή παράνομη ιδιότητα. Μεταξύ δε αυτών είναι και ο σημερινός πρόεδρος της ομοσπονδίας Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, και ο μάρτυρας κατηγορίας Γιώργος Μπίκας. Μην τρελαθούμε κιόλας! Βλέπετε επόμενα σχετικά!

 

Α/Α

 ΗΜ/ΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΟ

28

21-4-10

Το με αρ. πρωτ. 451α/21-4-10 έγραφο. (ΕΛΟΚ: Σχολή εκπαιδευτών), όπου μέλη του ΔΣ διδάσκουν σε Σχολή Εκπαιδευτών, συνεπώς είναι υπερ-εκπαιδευτές!

29

(3-4-10)

Αγανακτισμένες επιστολές Αθλητών και Γονέων κατά της ΕΛΟΚ, όπου αθλητής διαμαρτύρεται για διπλή πληρωμή για το ίδιο νταν!

30

(15-6-04)

Έγγραφο με τίτλο «12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΚΟΙ», όπου ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος αυτοδιαφημίζεται ως πρόεδρος και τεχνικός αρχηγός της παραομοσπονδίας Kobe Osaka International Ελλάδος.

31α

21-11-05

Τα υπ’ αρ. πρωτ. 1215α/21-11-05. (ΕΛΟΚ: εξετάσεις Μαύρων Ζωνών), όπου προϋπόθεση των εξετάσεων για μαύρες ζώνες είναι η γνώση των τεχνικών ενός από τα πέντε στυλ καράτε (παραομοσπονδίες) κατά τον εσωτερικό κανονισμό της ΕΛΟΚ!!!

 

 

12 - Εξάλλου στο ανωτέρω δεύτερο κείμενό του περιλαμβάνονταν και η εξυβριστική φράση «Σαλτιμπάγκος των αθλητικών ομοσπονδιών ΕΠΟΚ, ΕΦΕΟΖ, ΕΟΠΕΚ, ΕΟΧ, ΕΟΚ, ΕΟΠΚ, ΕΟΣ, BKF, EKF, WKF και άλλων».

 

Παρατήρηση Δωδέκατη:  (Κι άλλο λάθος = ΕΛΟΚ και όχι ΕΠΟΚ.) Οι ανωτέρω εκφράσεις δεν αποτελούν συγκεκριμένα γεγονότα που είναι επιδεκτικά απόδειξης, δηλαδή δεν αποτελούν γεγονότα που συνέβησαν σε ορισμένο τόπο και χρόνο και τα οποία διέδωσα ψευδώς εν γνώσει της αναληθείας τους υπό την έννοια του νόμου, ώστε να ζητηθεί η απόδειξή τους από εμένα και, επίσης, ο μηνυτής να μπορεί να αποδείξει το ψεύδος τους και ταυτόχρονα να αντιπαραθέσει την αλήθεια τους, αλλά αποτελούν περιληπτική αναφορά των επομένων ειδικότερων γεγονότων. Αποτελούν "κρίσεις αξιολόγησης". Μπορεί να αποτελούν εξύβριση αλλά όχι συκοφαντική δυσφήμηση.

Παρόλα αυτά βεβαίως και τα απέδειξα με έγγραφα που όμως δεν αναγνώστηκαν.

Απαντώ και πάλι με γραπτά αποδεικτικά στοιχεία με την αρίθμηση των σχετικών εγγράφων στην εικόνα δεξιά:

Θα θέλαμε να μας πει ο κ. Γερόλυμπος αν γνωρίζει κάποιον άλλο διοικητικό αθλητικό παράγοντα σε οποιαδήποτε αθλητική ομοσπονδία, ο οποίος:


32-Αρπαγή του Χόκεϋ

32a-Καταγγελίες Χόκεϋ

32b-Καταγγελίες Χόκεϋ

-Αντιπρόσωπος Μπέιζμπολ

33-Ιδρυτής του Κέρλινγκ

16-Αντιπρόσωπος του Σόφτμπολ

7-Αρπαγή του Τρίαθλου

α) να  ανήλθε κατακόρυφα σε αυτή την πρώτη ομοσπονδία (ας την λέμε στο εξής «βασική ομοσπονδία», (ο ίδιος ανήλθε κατακόρυφα στην ομοσπονδία καράτε ΕΟΕΚ/ΕΛΟΚ),

β) να ίδρυσε μια δεύτερη ομοσπονδία για να υφαρπάξει τα δικαιώματα ενός άλλου διαφορετικού αθλήματος (ο ίδιος ίδρυσε την Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Παραδοσιακού Καράτε, (ΕΟΠΕΚ), με συμμέτοχους τους συνεργάτες του και τη γυναίκα του για να υφαρπάξει το παραδοσιακό καράτε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε),

γ) να άρπαξε με συλλόγους της βασικής ομοσπονδίας μια τρίτη ομοσπονδία με σκοπό να μπει ως αντιπρόσωπός της στην Ολυμπιακή Επιτροπή (ο ίδιος μαζί με τον συνεργάτη Γιώργο Τσόγκα άρπαξαν με συλλόγους καράτε του Τσόγκα την Ελληνική Ομοσπονδία Χόκεϋ (ΕΟΧ), ώστε να μπει μέσω του Χόκεϋ στην ΕΟΕ επειδή, αφού αυτό ήταν ολυμπιακό άθλημα, ενώ το καράτε δεν ήταν),

δ) να ορίστηκε με κομματικές διασυνδέσεις αντιπρόσωπος μιας τέταρτης ομοσπονδίας στην ΕΟΕ (ο ίδιος, όταν «τα τσούγκρισαν» με τον Τσόγκα και εκδιώχθηκε από το Χόκεϋ,  ορίστηκε, για μικρό χρονικό διάστημα κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, δια του κομματικού συνεργάτη του Θωμά Μεντεσίδη, διευθυντή της Ελεγκτικής Επιτροπής των οικονομικών των ομοσπονδιών της ΓΓΑ, ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας του μπέιζμπολ στην ΕΟΕ),

ε) να «δημιούργησε» (όταν το μπέιζμπολ με απόφαση της ΔΟΕ τέθηκε ή θα ετίθετο εκτός Ολυμπιακών Αγώνων) εκ του μηδενός μια πέμπτη ομοσπονδία, τελείως νέα στο ελληνικό αθλητικό στερέωμα, και μάλιστα για ένα άγνωστο στην Ελλάδα  άθλημα με άσχετους προς αυτό το άθλημα συλλόγους, πάλι με σκοπό να την αντιπροσωπεύσει στην ΕΟΕ, (ο ίδιος ίδρυσε με συλλόγους καράτε την ομοσπονδία του «κέρλινγκ» (ΕΟΚ) μέσα σε λίγες μέρες και λίγο πριν από τις εκλογές της ΕΟΕ τον Φεβρουάριο του 2001),

ζ) να ορίσθηκε, εκπρόσωπος μιας έκτης ομοσπονδίας στην ΕΟΕ (ο ίδιος πέτυχε να ορισθεί εκπρόσωπος της ομοσπονδίας του σόφτμπολ (ΕΟΣ), όταν το κόλπο με το κέρλινγκ δεν απέδωσε),

η) να άρπαξε με συλλόγους της βασικής ομοσπονδίας μια έβδομη ομοσπονδία ολυμπιακού αυτή τη φορά αθλήματος, ώστε δι’ αυτής να είναι πάλι εκπρόσωπος κάποιας ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, (ο ίδιος άρπαξε με συλλόγους καράτε την ομοσπονδία τριάθλου (ΕΟΤΡ), της οποίας είναι εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ακόμα και σήμερα, εδραιώθηκε εκεί και άφησε το καράτε, το οποίο διοικεί απόλυτα με τους ανθρώπους του).

 

39β

 

 39γ

31-1-95

 

31-1-95

Το καταστατικό της Ελλην. Ομοσπ. Παραδοσιακού Ερασιτεχνικού Καράτε. (Για να υφαρπάξει το Παραδοσιακό Καράτε. Ιδρυτικό μέλος η σύζυγός του Εμμανουέλλα Ποντίδα. Σήμερα μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ), και

Η από 31-1-1995 αίτηση του Γεωργίου Γερόλυμπου Ιατρόπουλου

32

6-6-99

Έγγραφα με τίτλο «Ομοσπονδία Χόκεϋ» (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ), , Αρπαγή του Χόκεϋ

16α

16β

8-2-05

11-2-05

Δύο καταχωρήσεις στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ από 8-2-05 (Σόφτμπολ)

Και 11-2-05 και (Παγοδρομιών)

 

33α

33β

33γ

33δ

33ε

 

2-2-01

6-2-01

22-12-07

28-1-09

1-2-09

Τέσσερα ρεπορτάζ «ΚΕΡΛΙΝΓΚ» (σύλλογοι καράτε δημιουργούν ομοσπονδία κέρλινγκ)

ΒΗΜΑ – 2-2-01

ΒΗΜΑ – 6-2-01

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 22-12-07

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 28-1-09

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – 1-2-09

34

21-1-10?

Άρθρα για τις Παγοδρομίες (η ομοσπονδία παγοδρομιών εμπλουτίζεται με συλλόγους καράτε και διαχωρίζεται σε πέντε ομοσπονδίες με σκοπό τη δημιουργία αντιπροσώπων με δικαίωμα ψήφου στην ΕΟΕ)

και για το Τρίαθλο. (Σύλλογοι καράτε υφαρπάζουν την ομοσπονδία τριάθλου)

 

13 - Τέλος σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε στις 15.9.2005 ο κατηγορούμενος ισχυρίσθηκε, μεταξύ άλλων και για τον εγκαλούντα, ότι «από το 1991 έως το 1999 οι τρεις δολοφόνοι του καράτε και ο Γερόλυμπος, εξαπάτησαν δεκάδες φορές τη ΔΟΕ και την ITKF μέχρι που κατάφεραν με τη βοήθεια του δικτάτορα Σάμαρανχ να αναγνωρισθεί η WUKO - WKF από τη ΔΟΕ τον lούνιο του 1999 και εν συνεχεία εξαπέλυσαν οι ανωτέρω μία εκστρατεία παραπληροφόρησης ότι δήθεν η ITKF είναι ανύπαρκτη και ότι η WUKO - WKF είναι «όλο» το παγκόσμιο καράτε με 50 εκατομμύρια αθλητές ανά τον κόσμο και ως Ολυμπιακή Οικογένεια κατά την ψηφοφορία της 117η Σιγκαπούρη του lούλιο του 2005, εκεί όμως τους προέκυψε και δεύτερο «αγγούρι καλυβιώτικο», επειδή το καράτε δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες ψήφους για να μπει στους ολυμπιακούς αγώνες».

Και πάλι όμως ο κατηγορούμενος δεν απέδειξε την αλήθεια των ισχυρισμών του αυτών, ιδίως δε ότι εξ υπαιτιότητας του εγκαλούντος δεν κατέστη το καράτε ολυμπιακό άθλημα, αν και θα έπρεπε και θα μπορούσε να είναι.

 

Παρατήρηση Δέκατη Τρίτη:  Το ίδιο αυτό το άρθρο μου με τίτλο 15/09/05 - Γιώργος Γερόλυμπος: Ο "Δολοφόνος" του Παγκόσμιου Καράτε! , περιέχει τα αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς μου, όπως και ο κάτωθι πίνακας για την προϋπηρεσία μου στην ΕΛΟΚ και την απόφαση του Εφετείου για το Παραδοσιακό Καράτε. Όταν τους χαρακτηρίζω "δολοφόνους του καράτε" προφανώς δεν εννοώ ότι πήρανε ένα μαχαίρι και το ... σφάξανε! Εννοώ φυσικά  ότι του προκάλεσαν μια ανεπανόρθωτη ζημιά. Και ποια είναι αυτή! Ας την επαναλάβω για χιλιοστή φορά ακριβώς όπως την έγραψα στο ανωτέρω άρθρο της 15-9-2005:

"Διότι αν δείτε συνολικά όλη αυτή την ιστορία, αυτοί οι Τρεις Διεθνείς Αθλητικοί Απατεώνες στην ουσία "έβγαλαν" το 1993 το Καράτε "έξω" από τα Ολυμπιακά Αθλήματα, στα οποία ήταν ήδη μέσα (αν είχαν συμφωνήσει WUKO και ITKF, το 2004 στην Αθήνα το Καράτε θα ήταν Ολυμπιακό Άθλημα), με μόνο σκοπό να είναι οι ίδιοι μόνοι αυτοκράτορες του Καράτε με όλα τα οικονομικά οφέλη μιας ανεξέλεγκτης παγκόσμιας ομοσπονδίας, και έχασαν κάθε επόμενη ευκαιρία ή προσπάθεια να το ξαναβάλουν. Μια καταστροφή από είκοσι χρόνια έως επ' άπειρον για ένα άθλημα παγκόσμιας διάδοσης σαν το Καράτε!!!"

Αν και αυτό δεν είναι κατανοητό, τότε δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!

 

5

7-2-1990

Η με αρ. πρωτ. Γ/3800/7-2-1990 απόφαση της Γεν. Γραμ. Αθλητισμού. (αναγνώριση της ΕΟΕΚ)

7

11-12-92

Η με αρ. πρωτ. 902/11-12-92 επιστολή συμπαράστασης. (Προς τον Περσίδη από όλα τα μέλη του τότε ΔΣ της ΕΟΕΚ)

8

21-9-1992

Η με αρ. πρωτ. 33091/21-91992 απόφαση της Γεν. Γραμ. Αθλητισμού. (Σχολή προπονητών της ΕΟΕΚ, διευθυντής Περσίδης)

9

16-11-92

Δύο διπλώματα καράτε από 16-11-1992. (προπονητών με υπογραφή Περσίδη, όπως και άλλα 78 παρόμοια)

10

27-5-1992

Αρ. πρωτ. 636/27/5/1992 έγγραφο της Ελλ. Ομοσπ. Ερασιτεχνικού Καράτε. (Ο Περσίδης επίτιμος πρόεδρος)

20

11-5-2000

Η με αριθ. 3914/2000 απόφαση του Εφετείου Αθηνών επί της Πανευρωπαϊκής (νίκησε) του Παραδοσιακού κατά της ΕΛΟΚ.

31β

2-1-07

Και 3α/2-1-07 έγγραφα της Ελλ. Ομοσπ. Καράτε. (Εκβιαστική επιστολή της ΕΛΟΚ προς συλλόγους να διαγραφούν από την ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε.

 

Περιληπτικά ξαναλέω ότι το 1993 η ΔΟΕ πρότεινε σχέδιο καταστατικού στις δύο παγκόσμιες ομοσπονδίες καράτε WUKO και ITKF, που υπήρχαν τότε για να συνενωθούν σε μία και να μπουν στους Ολυμπιακούς. Η πρώτη που ανήκει ο Γερόλυμπος κωλυσιεργούσε συστηματικά με σκοπό να υφαρπάξει τα δικαιώματα της δεύτερης ομοσπονδία, που ανήκω εγώ. Ο Γερόλυμπος ως γενικός γραμματέας της έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο σε αυτή την απάτη με αποτέλεσμα το καράτε να είναι ακόμα εκτός ολυμπιακών και τα αθλήματα των ολυμπιακών να έχουν πλέον περιοριστεί σε αριθμό, πράγμα που σημαίνει ότι για να μπει νέο άθλημα πρέπει να βγει κάποιο παλιό.

Και αυτές οι λεπτομέρειες έχουν δικαστεί τελεσίδικα και αμετάκλητα με τις αποφάσεις που ξαναδίνονται δεξιά και τις οποίες οι δικαστές της παρούσας δίκης ούτε που τις κοίταξαν. Γιατί έγινε αυτό??? Παρά αυτές τις αποφάσεις ο Γερόλυμπος ισχυρίζεται ακόμα στις καταθέσεις του ότι "το παραδοσιακό καράτε είναι υποκατηγορία του δικού του καράτε" και οι δικαστές το δέχονται ως αληθινό παραβλέποντας τις δεξιά αποφάσεις, οι οποίες σαφώς κατέληξαν ότι το παραδοσιακό καράτε είναι διαφορετικό από το γενικό καράτε!!!

 

14 - Τέλος στο ίδιο κείμενο, ισχυρίσθηκε ότι «στον ελλαδικό χώρο ο Γερόλυμπος πουλάει παράνομα αθλητικό υλικό στην ομοσπονδία καράτε, αρπάζει την ομοσπονδία χόκεϋ, μπαίνει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και. στην ολυμπιακή ακαδημία μέσω του χόκεϋ, ιδρύει και ξεϊδρύει ομοσπονδίες, εξαπατά τα δικαστήρια, εξαπατά την Ελληνική και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, διαλύει το χόκεϋ, «φυτεύεται» διευθυντής αθλημάτων στο «Αθήνα 2004», τρώει από εκεί τις κλωτσιές του για «παράπλευρες παράνομες επιχειρήσεις προμήθειας συστημάτων ασφαλείας», παρά τις προσπάθειες Καραμανλή να τον γλιτώσει, αποδεικνύεται κολλητός του Ορφανού και του Καραμανλή τους οποίους εξαπατά συστηματικά, οργανώνει την άλωση της ΕΟΕ προς χάρη του «αρπακτικού» Ορφανού, διορίζεται από τους πολιτικούς «προστάτες» του έμμισθος Διευθυντής στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, μπαίνει στην ΕΟΕ μέσω Σόφτμπολ και είναι σήμερα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΕ και δεξί χέρι του Προέδρου του Μίνωα Κυριακού, δεξιά.

Διότι αν δείτε συνολικά όλη αυτήν την ιστορία, αυτοί οι τρεις Διεθνείς Αθλητικοί Απατεώνες την ουσία έβγαλαν το καράτε έξω από τα ολυμπιακά αθλήματα, στην οποία ήταν ήδη μέσα με μόνο σκοπό να είναι οι ίδιοι μόνο αυτοκράτορες του καράτε με όλα τα οικονομικά οφέλη μιας ανεξέλεγκτης παγκόσμιος ομοσπονδίας και έχασαν κάθε επόμενη ευκαιρία ή προσπάθεια να το ξαναβάλουν».


Αποφάσεις ΠΟΠΚ/ΕΛΟΚ
72/11-1-1996 Πρωτοδικείου

3914/11-5-2000 Εφετείου
110/29-1-03 Αρείου Πάγου

Ομοίως βέβαια πέρα από την αοριστία των κατηγοριών που προσάπτει ο κατηγορούμενος εναντίον του εγκαλούντος ουδέν απεδείχθη περί της βασιμότητας αυτών.

 

 Παρατήρηση Δέκατη Τέταρτη:  Για το ότι πουλάει παράνομα αθλητικό υλικό έχω δικαστεί και έχω αθωωθεί με την 837/1996 Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όλα τα άλλα τα έχω αποδείξει ήδη, αφού είναι τα ίδια με το υπ' αριθμόν 12.

 

15 - Ομοίως δε στο ανωτέρω κείμενο περιλαμβάνονται οι εξυβριστικές φράσεις «Διεθνής Αθλητικός Απατεώνας» και «δολοφόνοι του καράτε», που υπονοεί και περιλαμβάνει τον εγκαλούντα.

 

 Παρατήρηση Δέκατη Πέμπτη:  Επαναλαμβάνω ότι η απάντηση έχει δοθεί ήδη στο άρθρο μου  15/09/05 - Γιώργος Γερόλυμπος: Ο "Δολοφόνος" του Παγκόσμιου Καράτε! , όπου οι αναφερόμενοι ισχυρισμοί μου έχουν δικαιωθεί στα δεξιά δικαστήρια!

Τηρήστε τις αποφάσεις των δικών σας δικαστηρίων!

 

16 - Σύμφωνα λοιπόν με τα ανωτέρω αποδεικνύεται, πλήρως, ότι όλα τα ανωτέρω αναφερόμενα γεγονότα ήταν ψευδή, εφόσον ο κατηγορούμενος δεν έχει στοιχεία προς απόδειξη του αντιθέτου, ούτε μπορεί να αποδείξει τους ανωτέρω ισχυρισμούς του με συγκεκριμένα και αδιάσειστα στοιχεία, γεγονός που παραδέχθηκε και ο μάρτυρας υπεράσπισης αυτού, πέρα και των λοιπών μαρτύρων.

 Εξάλλου, αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι οι ισχυρισμοί του αυτοί είναι ψευδείς, γεγονός που καταδεικνύεται και από την εμπάθεια που διακατέχει τα τρία κείμενά του, στα οποία συκοφαντεί τον εγκαλούντα, μεταξύ και άλλων προσώπων, χωρίς να παραθέτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τη βασιμότητα όσων αναφέρει σ' αυτά, ενσπείροντας, όμως αμφιβολίες το λιγότερο για την τιμή και την υπόληψή του στο κοινό που διάβασε τα ανωτέρω κείμενα.

 

Παρατήρηση Δέκατη Έκτη:  Όλα όσα δημοσιεύω είναι τόσο ψευδή όσο είναι ψευδείς οι αποφάσεις των δικών σας δικαστηρίων 72/11-1-1996 Πρωτοδικείου 3914/11-5-2000 Εφετείου 110/29-1-03 Αρείου Πάγου.

Αυτό που λέτε εσείς "εμπάθεια" στην πραγματικότητα είναι "απέραντη υπομονή". Με δεδομένο ότι ο μηνυτής επί δέκα έξι χρόνια "αλωνίζει παράνομα" στο διεφθαρμένο χώρο του αθλητισμού (σε μια χώρα που βρίσκεται στην κορυφή της διαφθοράς κατά διεθνείς μετρήσεις) και θα συνεχίζει να το κάνει με τις αποφάσεις σας εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, οι καταγγελίες μου αποτελούν "μηδαμινή και πολύ ευγενική μάλιστα ενόχληση" γι' αυτόν!

 

 17 - Ενήργησε δε με τον ανωτέρω τρόπο επιδιώκοντας την προσβολή της τιμής και της υπόληψης του εγκαλούντος, ο οποίος σημειωτέον πληροφορήθηκε περί των κειμένων αυτών τον Σεπτέμβριο του 2005, μετά από τη δημοσίευση και του τρίτου κειμένου, οπότε και άμεσα έδωσε εντολή στο δικηγόρο του για την υποβολή εγκλήσεως σε βάρος του εγκαλούντος και ως εκ τούτου εφόσον ο εγκαλών υπέβαλε την έγκληση του στις 22.9.2005, είναι αυτή εμπρόθεσμη και συνεπώς πρέπει ν' απορριφθεί ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου περί εκπροθέσμου υποβολής εγκλήσεως.

 

 Παρατήρηση Δέκατη Έβδομη:  Αυτό από ποια στοιχεία αποδεικνύεται??? Μήπως αντίκειται στην στοιχειώδη λογική???

Διότι σαφώς και πρέπει να αποδεικνύεται και όχι να είναι μόνο έωλος ισχυρισμός του μηνυτή (και πολύ περισσότερο του μάρτυρα αφού δεν είναι "κολλημένος" με τον μηνυτή 24 ώρες το 24ωρο!) και να τον αποδέχεται εν λευκώ το δικαστήριο. Σχετικά με το χρόνο που έλαβε γνώση των δημοσιευμάτων ο μηνυτής δίνονται τα σχετικά έγγραφα που κατέθεσα και αποδεικνύουν ότι ο Γερόλυμπος διάβαζε κάθε μέρα το www.karate.gr , πράγμα που το γνωρίζει όλος ο κόσμος του καράτε!

 

α) Κατέθεσα, όμως, και τα επόμενα σχετικά έγγραφα (με την αρίθμησή τους όπως έχει γραφεί στα πρακτικά):

 

26

13-10-04

Έγγραφο της ΕΛΟΚ με τίτλο «Προσφυγή της ΕΛΟΚ στην ΕΕΤΤ για να μου πάρει το www.karate.gr.

18

23-12-2004

Πρακτικά της ακρόασης του Περσίδη Ευθυμίου της 23-12-2004. (ΕΕΤΤ: από 13-10-2004 μέχρι 13-1-2006 εκκρεμότητα για το www.karate.gr και άρα το διάβαζαν συνεχώς)

19

13-10-2005

Πρακτικά  της ακρόασης του Περσίδη Ευθυμίου της 13-10-2005. (ΕΕΤΤ: από 13-10-2004 μέχρι 13-1-2006 εκκρεμότητα για το www.karate.gr και άρα το διάβαζαν συνεχώς)

 

Οι πρώτες σελίδες με τις ημερομηνίες από τα παραπάνω σχετικά δίνονται με κλικ εδώ.

Από τα ανωτέρω σχετικά συνάγεται ότι για το όνομα αυτού του ιστότοπου ΕΛΟΚ και Περσίδης είχαμε έντονη και συνεχή αντιδικία σε εξέλιξη στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων από 13-10-2004 μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης την 13-1-2006, δηλαδή καθ’ όλο το χρονικό διάστημα πριν από τη μήνυσή του Γερόλυμπου. Συνεπώς, η στοιχειώδης λογική λέει σαφέστατα ότι δεν είναι δυνατόν να μην παρακολουθεί τι γράφεται για αυτόν σε έναν ιστότοπο, όταν ήδη έχει διαμαρτυρηθεί σε αρμόδια αρχή, και διενεργείται έρευνα, ότι ο ιστότοπος αυτός συκοφαντεί τον ίδιο και την ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα ζητάει να πάρει η ΕΛΟΚ το όνομα χώρου αυτού του ιστότοπου. Σε μια τόσο έντονη αντιδικία είναι προφανές ότι δεν αντέχει στην βάσανο της λογικής να μην ενδιαφέρεται ο μηνυτής για το τι γράφει για αυτόν ο κατηγορούμενος στις ιστοσελίδες του.

β) Ταυτόχρονα δεν μπορεί να ισχυρίζεται ο μηνυτής ότι δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι γράφεται για τον κομματικό του φίλο και προστάτη του Γιώργο Ορφανό (τότε υφυπουργό αθλητισμού), όταν στις ακροάσεις της ΕΕΤΤ σαφώς ομολογεί ότι όλες οι κινήσεις του εναντίον μου οφείλονται στις πιέσεις του εν λόγω υφυπουργού, ώστε να σταματήσω να γράφω για αυτόν.  Τις ακροάσεις του άνω πίνακα τις κατέθεσα στο δικαστήριο και μερικά άρθρα για τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, ο οποίος αρνήθηκε την αναγνώριση της ΠΟΠΚ γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις των δικαστηρίων είναι και τα επόμενα:

24/10/04 - Εκλογές στην ΕΛΟΚ και το Νέο ΔΣ κάνει ... Σώμα!

24/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΔΙΑΠΛΟΚάαααααΡΑ ΣΤΗ ΓΓΑ

26/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ     

28/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!

29/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ?

30/11/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ: ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ Η ΕΛΟΚ ΑΠΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

01/12/04 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  Η ΓΓΑ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!

01/12/04 - Κόμπε Οσάκα Ελλάδος:  Η Βδέλα του Ελληνικού Καράτε !!!

05/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ!

09/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

11/12/04 - ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :  ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΤΩΝ 2003, 2004!!!

15/12/04 - ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΟΚ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ: ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΌΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ  www.karate.gr !!!

 

γ) Ταυτόχρονα δεν μπορεί να κομπάζει στην αρχική του κατάθεση στον ανακριτή, αλλά και σε κάθε δικαστήριο που έχουμε, ότι η ομοσπονδία του έχει 300 συλλόγους και 25.000 αθλητές και κανένας από αυτό το τεράστιο πλήθος ανθρώπων να μην του είπε ποτέ και για μήνες ότι ο Περσίδης γράφει εναντίον του στο  www.karate.gr .

Τα ανωτέρω αποτελούν ατράνταχτη απόδειξη ότι ο Γερόλυμπος είχε υπαρξιακό ενδιαφέρον για το τι γράφω για αυτόν στις ιστοσελιδες μου και συνεπώς, είναι παράλογο να γίνεται δεκτό από το δικαστήριο ότι ο Γερόλυμπος δεν διάβαζε κάθε μέρα το www.karate.gr  και πέρασαν απαρατήρητα περισσότερα από 40 άρθρα μου εναντίον και των δύο, όπως αποδεικνύεται από τα περιεχόμενα του www.karate.gr, που κατατέθηκαν στη δίκη ως Σχετ-11, την εποχή που με πίεση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού ο Γερόλυμπος προσπαθούσε να «πάρει» το όνομα του ιστότοπου από τον Περσίδη και να του κάνει μηνύσεις σαν την παρούσα.

 

18 -  Σύμφωνα λοιπόν με όσα προαναφέρθηκαν, εφόσον αποδείχθηκε ότι η ανωτέρω συμπεριφορά του κατηγορουμένου πληροί την αντικειμενική και την υποκειμενική υπόσταση των εγκλημάτων της συκοφαντικής δυσφήμησης και της εξύβρισης, πρέπει αυτός να κηρυχθεί ένοχος αυτών.

 

 Παρατήρηση Δέκατη Όγδοη:  Με όλο το σεβασμό, μάλλον αποδεικνύονται τα τελείως αντίθετα!

 

 19 - Εξάλλου ο αυτοτελής ισχυρισμός του περί άρσης του άδικου χαρακτήρα της πράξης του κατ' εφαρμογή του άρθρου 367 §1 του ΠΚ, είναι μη νόμιμος ενόψει του ότι οι παραπάνω κρίσεις του κατηγορουμένου αποδείχθηκε ότι είναι ψευδείς (άρθρο 367 §2 παρ. α' ΠΚ), ενώ σε κάθε περίπτωση από τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τον κατηγορούμενο και από τον τρόπο που διατυπώθηκαν, ακόμη και αν ήταν αληθινοί οι ισχυρισμοί του, που δεν αποδείχθηκε ωστόσο, προκύπτει αναμφίβολα και σκοπός εξύβρισης και πλήρους απαξίωσης του προσώπου του εγκαλούντος, αφού ξεπέρασε σε κάθε περίπτωση ο κατηγορούμενος το αντικειμενικώς αναγκαίο μέτρο εξωτερίκευση των σκέψεών του αναφορικά με τον εγκαλούντα.

 


Αποφάσεις ΕΔΔΑ

Λιοναράκης κατά Ελλάδας

Κατράμη κατά Ελλάδας

Κυδώνης κατά Ελλάδας

  Παρατήρηση Δέκατη Έννατη:  Με όλο το σεβασμό, κανένα γεγονός από όσα έγραψα δεν αποδείχθηκε αναληθές, δεν κατάθεσε ο μηνυτής την αληθινή του εκδοχή και την απέδειξε.

Συνεπώς η υπόθεση εμπίπτει ακριβώς στο ανωτέρω άρθρο. Οπότε γεννάται η απορία:

Αλήθεια ποιο είναι το συγκεκριμένο και καθορισμένο αναγκαίο μέτρο διαμαρτυρίας για την μη εφαρμογή των αποφάσεων των δικαστηρίων από την διοίκηση και τους "κολλητούς" της επί δέκα έξι ολόκληρα χρόνια, όταν αυτή η μη εφαρμογή των εν λόγω αποφάσεων έχει σαν συνέπεια την καταστροφή μιας πανελλήνιας ομοσπονδίας και ενός αθλήματος???

Εξάλλου, στον ειδικό χώρο του καράτε εκτός από πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε είμαι και δημοσιογράφος, αφού επί δέκα επτά χρόνια (1977-1994) εξέδιδα το μοναδικό αθλητικό περιοδικό του χώρου ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ και στη συνέχεια διατηρούσα ιστότοπους με νέα και ειδήσεις για το καράτε και τα τελευταία επτά χρόνια τον ειδικό ιστότοπο www.karate.gr σαν συνέχεια του περιοδικού με πάνω από 20.000 δημοσιευμένες σελίδες.)

Θυμίζω εδώ ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) σαφώς αναγνωρίζει, και αυτό αποτελεί νομολογία για τα Ελληνικά Δικαστήρια, ότι τα όρια ελεύθερης έκφρασης για τους δημοσιογράφους στα πλαίσια κριτικής σε δημόσια πρόσωπα στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους είναι κατά πολύ ευρύτερα από αυτά που περιορίζει το δικαίωμα στην προσωπικότητα του ατόμου, διότι η κριτική αυτή γίνεται για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο είναι υπέρτερο του ατομικού συμφέροντος! Μερικά παραδείγματα στις δεξιά αποφάσεις!


Και όμως όλες οι αποφάσεις των Δικαστών στις δίκες μου με τον Γερόλυμπο ήταν λανθασμένες! Απόδειξη η παραπομπές του στους Εισαγγελείς από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία επιτέλους ξύπνησε, και έπεται συνέχεια:

4/1/2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

15/1/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλλευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε