karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 5/8/2014.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο Δικαστής πρέπει να δικάζει σχολαστικά δίκαια, σχολαστικά αμερόληπτα και σχολαστικά με βάση τους νόμους! Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τότε να αλλάζει επάγγελμα, διότι ο Έλληνας Πολίτης δεν χρωστάει τίποτα να χάνει χρόνια από τη ζωή του με τυχάρπαστες άδικες αποφάσεις!!!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

Κι άλλο "φασούλι" μας βγάζει η ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου!

 Υπάλληλοι ΕΛΟΚ εναντίον ΕΛΟΚ!

Πλεκτάνη για να φάνε τα λεφτά των υπαλλήλων, που τους δούλευαν πιστά και ευσυνείδητα, έβαλαν σε εφαρμογή τα λαμόγια της ΕΛΟΚ! Αλλά γιατί?  Τους απέλυσαν ύπουλα και παράνομα τον Οκτώβριο 2011, ενώ είχαν επιχορηγηθεί ήδη από τη ΓΓΑ με τη μισθοδοσία των επόμενων τριών μηνών και δεν υπήρχε προοπτική να τους κόψει αυτή την επιχορήγηση η ΓΓΑ για το 2012! Αλλά γιατί?

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 

 

Μια άλλη ύπουλη απάτη του Γερόλυμπου και των ατόμων τουΔΣ/ΕΛΟΚ βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια σε δικαστική εξέλιξη και οι δίκες της όλο και αναβάλλονται περιέργως! Ο Γερόλυμπος και οι αχυράνθρωποί του Μπουλούμπασης και Δημητριάδης απέλυσαν χωρίς κανένα λόγο από τον Νοέμβριο του 2011 τους πέντε υπαλλήλους της ΕΛΟΚ με τον ισχυρισμό ότι η ομοσπονδία δεν έχει λεφτά να πληρώνει μισθούς, αφού οι επιχορηγήσεις μειώθηκαν δραστικά και οι δραστηριότητές της συρρικνώνονται! Αλλά και το πρώτο και το δεύτερο είναι καραμπινάτα ψέματα, διότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων ήταν εξασφαλισμένη από την ΓΓΑ και οι δραστηριότητες της ΕΛΟΚ και των παρα-ομοσπονδιών, που έχει δημιουργήσει, συνεχώς αυγατίζουν λεφτά στις τσέπες των λαμόγιων!!! Ποιος, όμως, είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσης?

3-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

1-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

Προφανώς, για όλους εμάς που γνωρίζουμε το βίο, την πολιτεία και την μαφία της ΕΛΟΚ, μας είναι γνωστότατο ότι ο πραγματικός λόγος είναι η "μετάλλαξη της ΕΛΟΚ" από επιχορηγούμενο αθλητικό φορέα σε μηχανή εκμετάλλευσης των συλλόγων, των αθλητών και των γονέων των αθλητών! Όσο υπήρχαν οι επιχορηγήσεις, το όφελος των διοικούντων την ΕΛΟΚ, οι οποίοι ποτέ δεν έδωσαν λογαριασμό για τίποτα, ποτέ δεν υπέβαλαν πόθεν έσχες και ποτέ δεν ελέγχθηκαν από οποιαδήποτε ελεγκτική αρχή τα τελευταία είκοσι χρόνια, προέκυπτε από τις ... επιχορηγήσεις και η ΕΛΟΚ δούλευε σαν μια καλολαδωμένη μηχανή! Από το 2010 που κόπηκαν οι επιχορηγήσεις από την ηλίθια πηγή του ανέλεγκτου κέρδους, που λέγεται Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οι διοικούντες την ΕΛΟΚ από κάπου έπρεπε να κερδίζουν!!!

Και βρήκαν, ποιούς άλλους (?), όλο τον κόσμο του καράτε! Άρχισαν να χρεώνουν εξετάσεις για μαύρες ζώνες (αυτό το συνέχισαν!), για διαιτητές, για εκπαιδευτές, συμμετοχές σε σεμινάρια, σε αγώνες σε καμπ προπόνησης και ό,τι τους κατέβαζε η γκλάβα τους!!! Το μυστικό ήταν να μην ελέγχονταν και αυτό το κατάφεραν, κατά την ηλίθια άποψή τους, με το να δείχνουν δήθεν αυξημένα έσοδα, ώστε να μειώσουν το ποσοδτό της επιχορήγησης της ΓΓΑ κάτω από το 50% των εξόδων τους! Απλή σκέψη βλακών: απέλυσαν τους υπαλλήλους, ώστε να εξαφανιστεί η επιχορήγηση της μισθοδοσίας τους και εμφάνιζαν κάθε οικονομική συμμετοχή κάθε προπονητή, κάθε αθλητή και κάθε γονέα αθλητή ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ως "οικονομική ενίσχυση κάποιου συλλόγου προς την ομοσπονδία"!!! Αυτό νομίζουν ότι θα τους απαλλάξει από κάθε έλεγχο!!! Ταυτόχρονα, πολλαπλασιάστηκαν οι λαμογιές προς κάθε κατεύθυνση. Οι λαμογιές κρύβονται από τον ήλιο μόνο όταν πληρώνεις καθένα που τις αντιλαμβάνεται! Τόσα λεφτά δεν βγαίνουν, συνεπώς έπρεπε να μειωθούν οι "αντιλαμβανόμενοι τις λαμογιές" στους ελάχιστους απαραίτητους, οι οποίοι είναι μόνο τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και από αυτούς να αφαιρεθούν μάλιστα οι πολύ βλάκες!!! Αυτός ήταν ο δεύτερος λόγος για τον οποίο έπρεπε πάση θυσία να απολυθούν οι υπάλληλοι!!! Διότι βλέπανε από μέσα τι γινόταν στην ΕΛΟΚ!

Το αποτέλεσμα ήταν το ΔΣ/ΕΛΟΚ να απολύσει ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ τους υπαλλήλους της ΕΛΟΚ παράνομα, αφού δεν υπήρχε τρόπος να γίνει νόμιμα, και αυτοί να καταφύγουν στο δικαστήριο με την από 16-5-2012 Αγωγή που βλέπετε εδώ (με κλικ) και της οποίας τα κύρια μέρη είναι τα επόμενα. Παραλείπω τα νομικά ερείσματα και τους νομικούς ισχυρισμούς, που θα κριθούν από το δικαστήριο, και παραθέτω "τις συμπεριφορές" των λαμόγιων για να κάνουν ακόμα "πιο μαγαζί τους" την ΕΛΟΚ!


Αν η ΕΛΟΚ επικαλείται οικονομική ανέχεια για τις απολύσεις των πέντε υπαλλήλων της, είναι προφανές ότι θα έπρεπε να απολύσει αρχικά 2-3 και όχι όλους ταυτόχρονα!

Η ταυτόχρονη απόλυση αποδεικνύει ότι από την επόμενη μέρα δεν ήθελε κανέναν από αυτούς μέσα στα γραφεία της!

Η επίκληση δήθεν της διακοπής της επιχορήγησης αποδεικνύεται από το αντίστοιχο έγγραφο (το δίνουμε μετά την Αγωγή) του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή ότι είναι καραμπινάτη απάτη, ο οποίος Μπιτσαξής εξανίσταται για τις απολύσεις αφού ήδη η ΕΛΟΚ είχε πάρει τα λεφτά της μισθοδοσίας για το 2011.

Εδώ έρχεται και με κατατρώγει η βασανιστική απορία: Τι ... σκατά (σόρυ αλλά πάντα ακριβολογώ!) "εποπτεύουσα αρχή των αθλητικών ομοσπονδιών" είναι η ΓΓΑ, όταν δεν μπορεί να σταματήσει μια παρανομία της ΕΛΟΚ κατά των υπαλλήλων της, όταν μάλιστα αυτή η παρανομία είναι καραμπινάτη αλλοίωση του σκοπού της επιχορήγησης της ΓΓΑ προς την ΕΛΟΚ!!!

Μάλλον μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Μπιτσαξής!!!

Τέλος, από τα επόμενα είναι αυταπόδεικτη η ύπουλη κακοήθεια των Μπουλούμπαση και Δημητριάδη όσον αφορά στις νόμιμες εργασιακές διαδικασίες που προφανώς δεν τηρήθηκαν!

Μιλάμε για εκτεταμένο γκαγκστεριλίκι!!!

Από τα τμήματα της Αγωγής που δημοσιεύονται, αλλά και από ολόκληρη την Αγωγή (με κλικ εδώ) αποδεικνύεται η καταχρηστική συμπεριφορά των Χρήστου Μπουλούμπαση και Μανόλη Δημητριάδη, οι οποίοι, αν οι υπάλληλοι κερδίσουν την αγωγή, θα πρέπει:

1) να τους ξαναπροσλάβουν, αφού φέρουν την ευθύνη της παράνομης απόλυσης,

2) να πληρώσουν από την προσωπική τους περιουσία τις αποζημιώσεις, που τους χρωστάνε, αφού φέρουν την ευθύνη,

3) να τους πληρώνουν στο εξής πάλι από την προσωπική τους περιουσία, γιατί ο Γερόλυμπος θα τους πει: "Τι μενοιάζει εμένα, να μην υπογράφατε!"

4) να ετοιμάσουν τα ... μπογαλάκια τους για ... Αυστραλία, για να φτιάξουν .... την "Νέα ΕΛΟΚ" εκεί, και

5) να βγάλουν και για μένα ένα μικρό ποσοστό για να έρθω μάρτυρας ότι όλα είναι απάτες του Γερόλυμπου, αφού όλοι φοβούνται να το καταθέσουν στα δικαστήρια, για να τους γλυτώσω!!!

Το σχετικό έγγραφο του κυρίου "ναι μεν, αλλά!" Πάνου Μπιτσαξή:

"Καλός στα λόγια, ... ψείρα στα έργα!!!"

Θέλεις να σταματήσεις μια παρανομία? Βούτα τον παράνομο από το λαιμό! Όχι μαλακίες!!!


Το όλο θέμα αναδείχθηκε με σχετικό άρθρο από το zougla.gr την 20-12-2011,

όπως το βλέπετε με κλικ εδώ,

στο οποίο άρθρο απάντησε η ΕΛΟΚ με την άσχετη απάντηση που βλέπετε με κλικ εδώ!

Τελικό συμπέρασμα: η Απάτη στον αθλητισμό κυριαρχεί, η Γενική Γραμματεία το ... πισινοβαράει!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε