karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 6/10/2014.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο Δικαστής πρέπει να δικάζει σχολαστικά δίκαια, σχολαστικά αμερόληπτα και σχολαστικά με βάση τους νόμους! Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τότε να αλλάζει επάγγελμα, διότι ο Έλληνας Πολίτης δεν χρωστάει τίποτα να χάνει χρόνια από τη ζωή του με τυχάρπαστες άδικες αποφάσεις!!!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας κατά την έννοια του νόμου 3310/2005, και όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους.

Κι άλλο "φασούλι" μας βγάζει η ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου!

 Η εκδίκαση της Αγωγής

των Υπαλλήλων κατά της ΕΛΟΚ!

Πλεκτάνη για να φάνε τα λεφτά των υπαλλήλων, που τους δούλευαν πιστά και ευσυνείδητα, έβαλαν σε εφαρμογή τα λαμόγια της ΕΛΟΚ! Αλλά γιατί?  Τους απέλυσαν ύπουλα και παράνομα τον Οκτώβριο 2011, ενώ είχαν επιχορηγηθεί ήδη από τη ΓΓΑ με τη μισθοδοσία των επόμενων τριών μηνών και δεν υπήρχε προοπτική να τους κόψει αυτή την επιχορήγηση η ΓΓΑ για το 2012! Αλλά γιατί?

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 

 

Το Δικαστήριο της Αγωγής των πέντε υπαλλήλων της ΕΛΟΚ κατά της ΕΛΟΚ για την παράνομη ομαδική απόλυσή τους τον Οκτώβριο του 2011 έγινε την Παρασκευή, 26-9-2014.

Από πλευράς ΕΛΟΚ παρόντες ήταν ο δικηγόρος τους φυσικά, διαφορετικός από το νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ και τους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν τόλμησαν να εμφανιστούν μετά από την επί χρόνια παράνομη εμφάνισή τους ως δήθεν «Δικαστική Επιτροπή-Μαϊμού» της ΕΛΟΚ για να τιμωρούν τους αντιπάλους του Γερόλυμπου και να του δίνουν πρόσβαση σε παράνομες εκλογές, ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης και αυτό το «αγνό και φιλάληθες παιδί» ο Γιώργος Γερόλυμπος υπό την ιδιότητα του Επίτιμου Προέδρου της ΕΛΟΚ ως μάρτυρας!!!

Από την πλευρά των υπαλλήλων είχαν έρθει οι ίδιοι, ο δικηγόρος τους, ο μάρτυράς τους και καμιά δεκαριά «συμπαραστάτες».

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε η αδυναμία των ελληνικών δικαστηρίων για μια εγγυημένη προς τον έλληνα πολίτη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης! Το μόνιμο ελάττωμα του μεγάλου πλήθους υποθέσεων στο πινάκιο και της απαράδεκτης «ελεύθερης μαρτυρίας» των μαρτύρων, οι οποίοι μπορούν ατιμώρητα να καταθέτουν ψέματα χωρίς καμιά επίπτωση και τιμωρία αποπροσανατολίζοντας τον Δικαστή, οδηγεί στο να βρίσκεται ο Δικαστής αντιμέτωπος με ένα βουνό ψέματα και να προσπαθεί να ξεδιαλύνει την αλήθεια. Ακόμα και στις πιο φτηνές αμερικάνικες σαπουνόπερες, που περιέχουν δικαστικές υποθέσεις σε δικαστικές αίθουσες, βλέπουμε να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του κάθε μάρτυρα η άμεση φυλάκιση του χωρίς εξαγορά της ποινής αν τολμήσει να καταθέσει ψευδή γεγονότα καθώς και πάνω από το κεφάλι του κάθε δικηγόρου η αφαίρεση της άδειας του αν κάνει το ίδιο! Εδώ στην Ελλάδα και σε κάθε δίκη γίνεται ένα πρόχειρο πρωτάθλημα ψεύδους κάνοντας δύσκολη έως αδύνατη τη δουλειά των δικαστών! Σε αυτά προστίθεται και η πτωχή εξέταση μόνον ενός μάρτυρα από κάθε πλευρά και έτσι «χάνονται» για τον Δικαστή τα στοιχεία που δεν γνωρίζει ο ένας μάρτυρας, αλλά γνωρίζει ένας άλλος!!!

Για παράδειγμα, αν κατάθετα και εγώ, τότε η ΕΛΟΚ και ο Γερόλυμπος ΔΕΝ θα έρχονταν καν στο Δικαστήριο!!!

Στην προκειμένη περίπτωση ο επαγγελματίας ψευδομάρτυρας Γιώργος Γερόλυμπος έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ ψευδούς κατάθεσης «αυθορμήτως προσελθών να καταθέσει την αλήθεια υπέρ της ΕΛΟΚ, ώστε να μην δικαιωθεί το ψεύδος των υπαλλήλων», αλλά έβγαζε μάτι η γνώση των μέχρι το παραμικρό ευρώ λεπτομερειών της υπόθεσης λες και οι υπάλληλοι της ΕΛΟΚ ήταν δικοί του υπάλληλοι! Και όμως αυτό το τελευταίο ήταν η πραγματική αλήθεια, διότι όπως όλοι γνωρίζουμε ο Γερόλυμπος απομυζεί επί είκοσι χρόνια την ΕΛΟΚ!!! Και ο Δικαστής το έπιασε το υπονοούμενο!

Μάρτυρας των υπαλλήλων της ΕΛΟΚ ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στις ομοσπονδίες και κατάθεσε τυπικά και ειλικρινά όλα όσα είχαν πέσει στην αντίληψή του εκτός από ένα το οποίο φοβήθηκε να καταθέσει: το ότι ο Γερόλυμπος κατά την σύντομη λογομαχία τους στην πρώτη συνάντηση ΕΛΟΚ-Υπαλλήλων παρουσία του τού απεύθυνε τη φράση: «Βγες έξω ρε από το μαγαζί μου!», μια φράση που τα λέει όλα!

 

Δεν θα υπεισέλθω στο νομικό μέρος για την επίλυση της εργατικής διαφοράς, πράγμα που είναι αρμοδιότητα και ευθύνη των δικηγόρων και του Δικαστή και το οποίο άλλωστε δεν γνωρίζω, αλλά θα εκθέσω τη γνωστή σε όλους μας αλήθεια που απορρέει από το καθεστώς υπό το οποίο λειτουργεί η ΕΛΟΚ!

1 - Ο μάρτυρας Γιώργος Γερόλυμπος, από όσα θυμάμαι, δήλωσε ότι ήταν πρόεδρος της ΕΛΟΚ μέχρι το 2000, από τότε έως σήμερα είναι Επίτιμος Πρόεδρός της, ενώ ταυτόχρονα ήταν και Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε (WKF, World Karate Federation).

Τα πρώτα ψέματα του αρχιψευταρά μάρτυρα βγήκαν ... πριν ανοίξει το στόμα του ... να μιλήσει:

α) Κατέθεσε ότι ήταν πρόεδρος της ΕΛΟΚ μέχρι το 2000 "αν θυμάται καλά!" για να δείξει στον κ. Πρόεδρο "αποστασιοποιημένος" από τα συμφέροντα της ΕΛΟΚ (αλοίμονο αν δεν θυμάται μια διαφορά έξι χρόνων!), ενώ η αλήθεια είναι ότι άφησε την ΕΛΟΚ για να γίνει πρόεδρος στο τρίαθλο (που άρπαξε με συλλόγους καράτε), το οποίο ως ολυμπιακό άθλημα δικαιούται να έχει αντιπρόσωπο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, πράγμα που τον ενδιέφερε, ενώ το καράτε δεν δικαιούται, το 2006 όπως αποδεικνύεται με κλικ εδώ (!), και

β) Δεν κατέθεσε ότι από τη θέση του Γεν. Γραμματέα της παγκόσμιας WKF παύτηκε τον Αύγουστο του 2013 για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ και εν συνεχεία τιμωρήθηκε από το ΔΣ της Παγκόσμιας δύο συνεχείς φορές με εξάμηνο αποκλεισμό από κάθε εκδήλωση της Παγκόσμιας πράγμα που τον εμπόδισε να θέσει υποψηφιότητα στις νέες εκλογές της WKF για μέλη του ΔΣ με προθεσμία μέχρι τις αρχές Ιουλίου 2014 με αποτέλεσμα να βρεθεί για πάντα εκτός αυτής.

γ) Παράλληλα, ο μάρτυρας είχε προσληφθεί από το 1996 έως το 2004 ως ένας από τους τρεις διευθυντές αθλημάτων στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, αλλά και πάλι είχε εκδιωχθεί από την Γιάννα Αγγελοπούλου, διότι είχε αναπτύξει παράπλευρες επιχειρηματικές δραστηριότητες, όταν με εξωτερική παράλληλη εταιρεία-μαϊμού επιχείρησε να αναλάβει μέρος της προμήθειας της ηλεκτρονικής ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων.

2 - Τα ανωτέρω δεν θα είχαν σημασία για την παρούσα υπόθεση αν ο μάρτυρας ήταν απλός «μάρτυρας» ως Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, που είναι ένας τιμητικός τίτλος μη έχων καμιά σχέση με τη διοίκηση της ομοσπονδίας. Δυστυχώς, όμως, δεν συμβαίνει αυτό, αλλά ο μάρτυρας είναι στην ουσία ο «δικτάτορας της ΕΛΟΚ» ως μοναδικός αποφασίζων για κάθε της ενέργεια και «αρχιτέκτονας» εν προκειμένω όχι μόνο της μεθοδευμένης και παράνομης απόλυσης των πέντε υπαλλήλων της ΕΛΟΚ τον Οκτώβριο 2011, αλλά και σωρείας άλλων παρανομιών της ΕΛΟΚ από το 1999, που τέθηκε σε ισχύ ο αθλητικός νόμος 2725/1999!

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος ΕΛΟΚ

3 - Η άκρως περίεργη γνώση και στην πιο ελάχιστη λεπτομέρεια από διοικητικής, οικονομικής, αλλά και λογιστικής άποψης (ακόμα και τα ακριβή ποσά γνώριζε από μνήμης!) του όλου θέματος  της απόλυσης των υπαλλήλων της ΕΛΟΚ τρία χρόνια μετά τα γεγονότα αποδεικνύει ότι α) ο μάρτυρας δεν ήταν ένας απλός «αυτήκοος μάρτυρας» των περιστατικών, αλλά ο πραγματικός και μοναδικός δημιουργός τους, και β) ο μάρτυρας δεν ήρθε να καταθέσει «την αλήθεια στο δικαστήριο υπέρ του ΔΣ της ΕΛΟΚ», αλλά ήρθε να «προστατέψει τα προσωπικά του συμφέροντα» γι’ αυτό και δεν άφησε την θέση του μάρτυρα σε άλλον.

4 - Πραγματικά, όλος ο κόσμος του καράτε γνωρίζει ότι η ΕΛΟΚ είναι το «μαγαζί του Γερόλυμπου» πράγμα που και ο ίδιος διατυμπανίζει συχνότατα και ανερυθρίαστα, όπως δημοσιεύεται εδώ και δέκα χρόνια και στον ειδικό για το καράτε ιστότοπο www.karate.gr.

Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

ΕΛΟΚ

5 - Στην προκείμενη περίπτωση, η απόλυση των πέντε υπαλλήλων της ΕΛΟΚ τον Οκτώβριο του 2011 ήταν μια προμελετημένη και εσκεμμένη πράξη του ΔΣ της ΕΛΟΚ μετά από απόφαση και οδηγίες του Γιώργου Γερόλυμπου, παρά την πλήρη μισθολογική επιχορήγηση του 2011, που ήδη είχε εισπράξει η ΕΛΟΚ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά και εκείνη του 2012, που ήδη είχε αποφασισθεί από τη ΓΓΑ. Οι συγκεκριμένες απολύσεις των πέντε υπαλλήλων έγιναν με σκοπό να «απαγκιστρωθεί» το ΔΣ της ΕΛΟΚ: α) από την υποχρέωση να αναρτά τις αποφάσεις του και τα οικονομικά της ΕΛΟΚ στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ στο διαδίκτυο βάσει του νόμου περί Διαφάνειας στη Δημόσια Διοίκηση και στα ΝΠΙΔ, και β) από τον οικονομικό έλεγχο της ΓΓΑ, διότι είχε σκοπό, όπως και έγινε, να «μετατρέψει» την αθλητική ομοσπονδία καράτε σε «ιδιωτική του επιχείρηση» και δεν ήθελε να γνωρίζουν ούτε ο κόσμος του καράτε ούτε η ΓΓΑ τις λεπτομέρειες της διοίκησης και των οικονομικών της ΕΛΟΚ.

6 - Αυτό θα ήταν, κατά τη γνώμη τους, εφικτό όταν κατά το νόμο η επιχορήγηση του κράτους προς την ομοσπονδία δεν υπερέβαινε το 50% των δαπανών λειτουργίας της, πράγμα που οδήγησε τον Γιώργο Γερόλυμπο και το ΔΣ/ΕΛΟΚ να προσπαθούν με κάθε τρόπο αφενός να μειώσουν την επιχορήγηση της ΓΓΑ και αφετέρου να αυξήσουν τα έσοδά τους «από άλλες πηγές». Σήμερα π.χ. η ΕΛΟΚ διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις αγώνων και σεμιναρίων επιβάλλοντας οι συμμετέχοντες αθλητές ή οι γονείς τους να πληρώνουν α) υψηλό αντίτιμο συμμετοχής σε αγώνες ή σεμινάρια εντός Ελλάδος και β) υψηλότατο αντίτιμο συμμετοχής σε αγώνες του εξωτερικού, τα έξοδα των οποίων περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, διατροφή, συμμετοχή στους αγώνες για τα οποία έξοδα η ΕΛΟΚ δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν! Για όλα αυτά τα ποσά συμμετοχής που εισπράττει η ΕΛΟΚ από αθλητές και γονείς αθλητών εκδίδει αποδείξεις προς τους συλλόγους με το αιτιολογικό «οικονομική ενίσχυση προς την ΕΛΟΚ», ώστε τα έσοδα αυτά να θεωρούνται ως δήθεν έσοδα "από άλλες πηγές" οφειλόμενα σε δική της επιτυχή διαχείριση.

Συνεπώς, η αιτία της απόλυσης των πέντε υπαλλήλων ήταν μόνο και μόνο ο σκοπός ιδιωτικής εκμετάλλευσης της ΕΛΟΚ από τον μάρτυρα και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ χωρίς να υπάρχουν εσωτερικοί μάρτυρες!

7 - Ο ισχυρισμός του μάρτυρα ότι οι πέντε υπάλληλοι γραφείου απολύθηκαν διότι δεν γνώριζαν τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων για τη λειτουργία της ομοσπονδίας είναι αυτονόητα ψευδέστατος, διότι οι εν λόγω εργαζόμενοι εργάζονταν πάνω από δέκα και είκοσι χρόνια ως υπάλληλοι γραφείου στην ΕΛΟΚ, ενώ η ΕΛΟΚ είχε μηχανοργάνωση από το 1994, διότι είχε περισσότερους από 250 συλλόγους σε όλη τη χώρα! Άλλωστε από το 1996 που η Αθήνα ανέλαβε τους Ολυμπιακούς του 2004 κανένας υπάλληλος γραφείου καμιάς αθλητικής ομοσπονδίας δεν στερείτο άριστης γνώσης των βασικών προγραμμάτων λογισμικού για τη λειτουργία της ομοσπονδίας του, αφού όλες οι ομοσπονδίες είχαν εξοπλιστεί με νέους υπολογιστές και προγράμματα μέσω των οποίων γινόταν η διαχείριση των αθλητών, προπονητών, διαιτητών, συλλόγων και συμμετοχών σε πανελλήνιους και άλλους αγώνες.

Η γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών ήταν για τους υπαλλήλους της ΕΛΟΚ ακόμα επιτακτικότερη, διότι στα γραφεία της στεγαζόταν και η Γραμματεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε από το 1995, αφού ο μάρτυρας ήταν ο Γενικός της Γραμματέας, η οποία διαχειριζόταν με τους ίδιους υπαλλήλους το άθλημα του καράτε σε παγκόσμια κλίμακα για 180 εθνικές ομοσπονδίες όλων των χωρών του πλανήτη!!!

8 - Ο ισχυρισμός του μάρτυρα ότι η αβεβαιότητα της «μελλοντικής επιχορήγησης» εξανάγκασε το ΔΣ/ΕΛΟΚ να απολύσει τους πέντε υπαλλήλους της τον Οκτώβριο του 2011, διότι η ομοσπονδία και το καράτε είχαν «πέσει σε χαμηλότερο επίπεδο επιχορηγήσεων», είναι επίσης ανεδαφικός, διότι η ΓΓΑ είχε πλειστάκις δηλώσει και δημοσίως και ιδιαίτερα στις ομοσπονδίες ότι πάντα θα επιχορηγούσε το κονδύλι μισθοδοσίας των υπαλλήλων τους. Άλλωστε, η μεθοδευμένη και αποκλειστικά για την ΕΛΟΚ (και καμιά άλλη ομοσπονδία) απόλυση ταυτόχρονα και των πέντε υπαλλήλων της, και όχι μόνο 2 ή έστω 3 με ταυτόχρονη μείωση μισθών των υπολοίπων, όπως εφαρμόστηκε σε όλους τους εργαζόμενους στη χώρα, αποδεικνύει ότι άλλοι ήταν οι λόγοι της απόλυσης και όχι οικονομικοί!

Ο «εξωτερικός συνεργάτης», που αντικατέστησε «πολύ φθηνότερα» τις υπηρεσίες των πέντε υπαλλήλων της ΕΛΟΚ, δεν είναι άλλος από την εταιρεία «Sportdata”, η οποία είναι μονοπρόσωπη ΕΠΕ και ο μόνος εταίρος της Πέτρος Σκοπελίτης γυμνάζεται μαζί με τα δύο παιδιά του στο γυμναστήριο του προέδρου της ΕΛΟΚ Χρήστου Μπουλούμπαση. Συνεπώς, η δουλειά της απόλυσης των υπαλλήλων και της ανάληψης της αντιπροσώπευσης της διεθνούς “Sportdata” από «φίλο και συνεργάτη του Μπουλούμπαση» εμένα κάτι μου βρωμάει!

9 - Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε επίσης ότι η εργασία των πέντε απολυμένων υπαλλήλων της ΕΛΟΚ αντικαταστάθηκε εν μέρει από την προσφορά των εθελοντών στις επιτροπές της ΕΛΟΚ, αλλά και αυτό είναι ψευδές! Πώς έγινε αυτό ξαφνικά τον Οκτώβριο του 2011 και δεν είχε γίνει τόσα χρόνια από το 1991, που αναγνωρίστηκε και άρχισε να παίρνει επιχορήγηση η ΕΛΟΚ?

Η αλήθεια είναι ότι οι εθελοντές στις επιτροπές (Τεχνική, Διαιτητών, Εξεταστών, κτλ.) είναι αμιγώς τεχνικοί, η συνεισφορά τους πάντα υπήρχε και ήταν στον τεχνικό τομέα, αντικείμενο τελείως διαφορετικό από την καθημερινή εργασία των υπαλλήλων γραφείου. Η εργασία των πέντε υπαλλήλων αντικαταστάθηκε κατά το ήμισυ από τους δύο προσληφθέντες, οι οποίοι είναι μία υπάλληλος με σύμβαση και ασφαλιστικές εισφορές και ένας υπάλληλος χωρίς σύμβαση και ασφαλιστικές εισφορές («μαύρα», ώστε να μην ανιχνεύεται!) καθώς και τον εξωτερικό συνεργάτη Sportdata, ο οποίος διαχειρίζεται έξω από τα λογιστικά της ΕΛΟΚ και άρα έξω από τον έλεγχο της ΓΓΑ τα μεγάλα ποσά των οικονομικών συμμετοχών αθλητών και συλλόγων στις ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις της ΕΛΟΚ!

Με τους αχυράνθρωπους-μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ο Γερόλυμπος διοικεί και απομυζεί την ομοσπονδία!

10 - Περαιτέρω, η εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ από τα μέλη του ΔΣ αυτής αποδεικνύεται λεπτομερώς από εμπεριστατωμένο άρθρο με τίτλο «5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!»

Επιπρόσθετα, με το άρθρο με τίτλο «10/3/2014 -  Σας φτύνουν και λέτε ... βρέχει! - Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!» αποδεικνύεται ότι το νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ, που προέκυψε από τις εκλογές της 3-11-2012 ήταν σε σύνθεση το ίδιο με το παλιό, που απέλυσε τους πέντε υπαλλήλους της ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα στο ίδιο άρθρο καταδεικνύεται η μεθοδευμένη νόθευση των εκλογών από τα μέλη του ΔΣ αυτής και τον Γιώργο Γερόλυμπο. Ας τονισθεί εδώ ότι για όποια καταγγελία γράφεται στον ιστότοπο www.karate.gr ποτέ δεν έγινε καμιά δικαστική ενέργεια από τους καταγγελλόμενους ή την ΕΛΟΚ (μιλάμε για “κότες”)!!!

11 - Καμιά αθλητική ομοσπονδία, όταν έχει πέντε παλαιούς και ειδικευμένους υπαλλήλους για να καλύπτει εργασιακά συγκεκριμένες δραστηριότητες, ξαφνικά τους απολύει όλους και ταυτόχρονα αυξάνει τις δραστηριότητές της!

Το γεγονός της απόλυσης και των πέντε υπαλλήλων ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι για κάποιους λόγους ξαφνικά το ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν ήθελε τους παλιούς αυτούς υπαλλήλους μέσα στα γραφεία της ομοσπονδίας, διότι απλούστατα δεν ήθελε να δουν την εξέλιξή της ή/και ήθελε να αποκόψει τις μαρτυρίες του παρελθόντος για την λειτουργία της, στρατηγική ανάλογη με την μηδενικής έκτασης ιστορική διαδρομή διοίκησης και διοργανώσεων της ΕΛΟΚ στον δικό της ιστότοπο www.elok.gr. (Σχετικό άρθρο: 17/2/2014 - Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού:  Κύριε Ανδριανέ, πού πάνε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που δίνει επί είκοσι χρόνια η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ για δημιουργία και συντήρηση ενός ιστότοπου με μηδενικό περιεχόμενο???)

12 - Ένα πρόσφατο, και μάλιστα τρέχον, παράδειγμα εκμετάλλευσης της ομοσπονδίας για οικονομικά οφέλη των μελών του ΔΣ αυτής είναι και το επόμενο:

Κατά το διάστημα από 15-7-2014 έως 31-10-2014 οργανώθηκε από την ΕΛΟΚ Σχολή Προπονητών Καράτε διάρκειας 200 ωρών διδασκαλίας υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, αλλά με την οικονομική διαχείριση, ευθύνη και αρμοδιότητα της ΕΛΟΚ. Στη Σχολή αυτή δήλωσαν συμμετοχή 240 μαθητές, οι οποίοι χωρίστηκαν σε 4 τμήματα. Η δαπάνη λειτουργίας της Σχολής ορίζεται από το νόμο ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ, πράγμα που σημαίνει πως ό,τι πληρώσουν οι μαθητές για τη Σχολή θα αντιστοιχεί μόνο στις αμοιβές των διδασκόντων, αφού οι χώροι διδασκαλίας παρέχονται δωρεάν από την ΓΓΑ. Ενώ, λοιπόν, οι ώρες διδασκαλίας είναι, έστω με 50 € το 8ωρο με τα ασφαλιστικά ή πολύ κοντά σε αυτό, (200/8)Χ50Χ4 = περί τα 5.000 € και για τα 4 τμήματα, το ΔΣ/ΕΛΟΚ όρισε και εισέπραξε προκαταβολικά 250 € (!!!) από κάθε μαθητή, δηλαδή περί τα 60.000 €, ποσό τεράστιο και αδικαιολόγητο!!!

Φυσικά, ο οργανωτής και κύριος "μέτοχος" της επιχείρησης αρμέγματος αθλητών και συλλόγων δια της Σχολής Προπονητών είναι ο "Σάχης των Μεγάρων", όπως αποκαλείται ο Γιώργος Γερόλυμπος στην περιοχή του σπιτιού του, στην Πάχη των Μεγάρων, και αναφέρεται στον ειδησεογραφικό ιστότοπο "Provocateur", λόγω της μεγαλομανίας του να συμπεριφέρεται σαν αυτοκράτορας μοιράζοντας μηνύσεις εναντίον όσων δήθεν τον ενοχλούν!

Θα συμφωνήσω με αυτό που  γράφονται στον ανωτέρω ιστότοπο περί Γερόλυμπου ότι "Ο 56χρονος σήμερα κ. Γιώργος Γερόλυμπος δεν θα μείνει σίγουρα στην ιστορία ως ένας χαρισματικός παράγοντας του αθλητισμού.", διότι η αλήθεια είναι ότι όπου αναμίχθηκε ο Γερόλυμπος στον αθλητισμό προκάλεσε καταστροφή, αλλά θα διαφωνήσω με αυτό που γράφεται ότι δηλαδή: "Σπούδασε Οικονομολόγος στην ΑΣΟΕ και έκανε το μεταπτυχιακό του στο μητροπολιτικό πανεπιστήμιο του Δουβλίνου.", διότι την επίπλαστη ματαιοδοξία του την αποδεικνύει ακριβώς αυτό το "μεταπτυχιακό δίπλωμα του Metropolitan University of Dublin", το οποίο είναι όχι απλά μαϊμού αλλά καρα-μαϊμού!!!

Στα άρθρα μου για τα οποία με μήνυσε ανέφερε και ότι ειρωνεύομαι το ... διδακτορικό του δίπλωμα!!! Θεός φυλάξει! Εγώ δεν είπα τίποτα για το διδακτορικό του από το Dublin Metropolitan University (DMU, Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου). Το διδακτορικό είναι αυθεντικό, το έχει και ... βοήθειά του! Το πανεπιστήμιο είπα πως είναι ΜΑΪΜΟΥ, διότι παρ' όλο που είναι ... "Μητροπολιτικό του Δουβλίνου" και θα το περίμενε κανείς να το βρει στην Ιρλανδία, η διεύθυνσή του στο διαδίκτυο παραπέμπει σε ... σοκάκι στην Λεμεσό της Κύπρου και σε ... ταχυδρομική θυρίδα στο Λονδίνο (δείτε την ιστοσελίδα του κατωτέρω),  από όπου συμπεραίνεται ότι το "ίδρυσε" κάποιος ... ψιλοαπατάκιας Κύπριος φοιτητής από τη Λεμεσό, που φοιτά στο Λονδίνο και πουλάει διπλώματα για ... χαρτζιλίκι! Το δε Φαξ από 353-κτλ., σήμερα με το ίντερνετ μπορεί κανείς να μένει στο ... Καματερό και να έχει φαξ με αριθμό ... Γουατεμάλας, (δηλαδή να είναι ... Γουατεμάλαξ!, αγγλιστί "What a Malax"!!!) και να παίρνει τα φαξ του στο email του!

Ας αποδείξει ο Γερόλυμπος ότι σπούδασε πέντε χρόνια στο Δουβλίνο, ας μας δώσει το πρόγραμμα σπουδών που παρακολούθησε, ας μας δείξει τους βαθμούς του στις εξετάσεις κατά τα έτη σπουδών, ας μας δείξει τη διδακτορική του διατριβή, ας μας δείξει το διδακτορικό που πήρε καθώς και τη βεβαίωση του "πανεπιστημίου" ότι είναι εγγεγραμμένος στα βιβλία αποφοίτων και θα το δημοσιεύσω αμέσως εδώ! (Με απόλυτη ... συντριβή βέβαια!)

Αλλά γιατί πήγε τόσο μακριά? Τέτοια "διδακτορικά" πουλάνε και σε ... καροτσάκια στο Μοναστηράκι! Είναι σαν τα διδακτορικά του ... Ελ Κούρυ, αν τον θυμάστε, καλή του ώρα, ο οποίος ήταν ... διδάκτορας σε δέκα πανεπιστήμια!!! Πάντως, από τότε που δημοσίευσα την μικρή αυτή έρευνα για το διδακτορικό, αυτομάτως το έκανε ... γαργάρα και δεν το ανέφερε ποτέ πια!!!

13 - Περαιτέρω, η μη συμμόρφωση οποιασδήποτε αθλητικής ομοσπονδίας με τις επιταγές του αθλητικού νόμου 2725/1999 και τις τροποποιήσεις του συνεπάγεται την άμεση άρση της αθλητικής αναγνώρισης της ομοσπονδίας από τη ΓΓΑ, πράγμα που για την ΕΛΟΚ θα σήμαινε α) αφαίρεση των χώρων γραφείων, αγώνων και εκδηλώσεων στο Ολυμπιακό Στάδιο των Άνω Λιοσίων, τη στέρηση κάθε παροχής στην ομοσπονδία, αλλά και σε αθλητές, προπονητές και συλλόγους, γ) την ακύρωση της τρέχουσας Σχολής Προπονητών και την μη διενέργεια οποιασδήποτε άλλης στο μέλλον, δ) πάγωμα της λειτουργίας της ομοσπονδίας και άμεση διενέργεια διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου για όλα τα προηγούμενα χρόνια, ε) άμεση απαίτηση αστικής και ποινικής ευθύνης από τα άτομα, που διετέλεσαν μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια, και ό,τι άλλο προκύψει!!!

14 – Δυστυχώς, όμως, όλα τα ανωτέρω αποτελούν αρμοδιότητες και ευθύνες μιας αρτηριοσκληρωτικής, αποτυχημένης και αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία φέρει την ευθύνη της εποπτείας της λειτουργίας των αθλητικών ομοσπονδιών, με μόνη συνταγή θεραπείας το κλείσιμο αυτής της ζημιογόνας για τον Ελληνικό Λαό υπηρεσίας και την εξαρχής σύστασή της!

15 – Τέλος, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι την παράνομη και αμαρτωλή λειτουργία του δημόσιου τομέα την πληρώνουν οι Έλληνες Πολίτες καθημερινά και πολλαπλά.


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε