karate.gr: 124 – ΠΟΠΚ - Δικαστικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 6/8/05. Τελευταία τροποποίηση 28/9/2008.

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Πρώτα Ασφαλιστικά Μέτρα
του Παναγιώτη Δρακόπουλου
στην Επιστολή του Θύμιου Περσίδη!

Έχασε την Προσωρινή Διαταγή ο Δρακόπουλος,
Παραιτήθηκε από τα Ασφαλιστικά Μέτρα με δήλωση της δικηγόρου του Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και δεν υπέβαλε καθόλου την αντίστοιχη Πρώτη Αγωγή !!!

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης,

Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων!

 


Ο Έλληνας Πολίτης παρουσιάζεται να δικαστεί ενώπιον των Εισαγγελέων και των Δικαστών με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική τους θέση, με απόλυτη εκτίμηση στην επιστημονική νομική τους κατάρτιση και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αμεροληψία τους! Απομένει στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές με τις πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις και αποφάσεις τους να επιβεβαιώσουν απόλυτα τις προσδοκίες του Έλληνα Πολίτη!

Οι Ανώτατοι Δικαστές του Αρείου Πάγου απαντούν στις αποφάσεις τους με απλότητα και σαφήνεια σε όλους τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στις δύο πρώτες βαθμίδες απόδοσης της Δικαιοσύνης! Μια Δικαστική Απόφαση δεν κρίνεται μόνο από αυτά που γράφει, αλλά κρίνεται και από αυτά που έπρεπε να γράφει και δεν τα γράφει!


Απόφαση Προσωρινής Διαταγής και Παραίτηση Δρακόπουλου από τα Ασφαλιστικά Μέτρα.

 

Φοβερή υπήρξε η απάντηση του Παναγιώτη Δρακόπουλου στην Αυστηρή Επιστολή του Θύμιου Περσίδη!

Φοβερή για την πορεία της ΠΟΠΚ και την ανάπτυξη του Παραδοσιακού Καράτε!

Απολαύστε στη συνέχεια την Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων του Δρακόπουλου, την απάντηση του Θύμιου Περσίδη και την Απόφαση του Δικαστηρίου.


 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ (και εδώ σε pdf)

Του Παναγιώτη Δρακόπουλου του Μηνά, κατοίκου Αθηνών, επί της οδού Σεβαστουπόλεως αρ. 133.

ΚΑΤΑ

του Ευθυμίου Περσίδη, κατοίκου Αθηνών, επί της οδού Ιπποκράτους 58.

 

Ο καθ' ου, πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (Π.Ο.Π.Κ.), της οποίας εγώ ήμουν τεχνικός υπεύθυνος, διατηρεί δικτυακό τόπο με τον τίτλο www.karate.qr.

Εγώ είμαι δάσκαλος του καράτε και διατηρώ επί της οδού Σεβαστουπόλεως αρ. 133 στους Αμπελόκηπους, την πασίγνωστη από 30ετίας σχολή καράτε με τον τίτλο BUDOΚAN.

.Στις 2-8-2005 επισκέφθηκα τον ανωτέρω δικτυακό τόπο του καθ' ου και βρήκα καταχωρημένη επιστολή του, που απευθύνεται προς εμένα στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει επί λέξει τα εξής

«Για ευνόητους λόγους, (τον προσωπικό σας σύλλογο και τις δραστηριότητές σας, με τις παραϊατρικές, κομπογιαννίτικες διατροφικές συνταγές σας και. τα διατροφικά σκευάσματα, τα οποία παρανόμως πλασάρετε στους αφελείς) η διεύθυνση της Π.Ο.Π.Κ. αλλάζει από σήμερα».

«Αναρωτιέμαι μήπως εισπράττετε χορηγίες εν αγνοία της Π.Ο.Π.Κ.», «Ποτέ δεν μπήκε ποσό χορηγίας από την siemens στο ταμείο της Π.Ο.Π.Κ. και ποτέ δεν αποδόθηκε λογαριασμός από εσάς για τα το ποια έξοδα καλύφθηκαv, ούτε καν επιστολή χορηγίας της siemens έχουμε δει, διότι πάντα παρεμβάλλεστε εσείς κύριε Δρακόπουλε».

Υπαινίσσεται δηλαδή, ότι έχουν γίνει χορηγίες από την εταιρεία SIEMENS προς την Π.Ο.Π.Κ. τις οποίες υπεξαίρεσα!

 

Τα ανωτέρω εκτιθέμενα σε βάρος μου προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, με κατασυκοφαντούν, με δυσφημούν σε πολύ μεγάλο κύκλο ανθρώπων και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου κατά τρόπο ανεπανόρθωτο επί καθημερινής βάσεως, διότι είναι εντελώς αναληθή καθόσον ουδέποτε εγώ πρότεινα σε οιονδήποτε αθλούμενο στην σχολή μου παραϊατρικές και κομπογιαννίτικες διατροφικές συνταγές και σκευάσματα και ουδέποτε πλάσαρα ο,τιδήποτε σε αφελείς!, όπως αναληθώς ισχυρίζεται ο καθ' ου. Προ πάντων ουδέποτε υπεξαίρεσα χορηγίες, όπως ψευδώς και αναποδείκτως ο καθ' ου ισχυρίζεται!

Επειδή η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι ο μοναδικός εταίρος της εταιρείας με την επωνυμία: «Δ.Κ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» η οποία έχει αποκλειστικά για την Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα διάθεσης των μεταφράσεων των βιβλίων του διάσημου Βιοτεχνολόγου, πρώην ερευνητή του Πανεπιστημίου Μ.Ι.Τ. των Η.Π.Α. Barry Shears, που στις Η.Π.Α. εκδίδονται από τον γνωστό οίκο Harper Collins, με τους τίτλους «Η Διατροφική Ζώνη», «Κατακτώντας την Διατροφική Ζώνη» και «Η OMEGA 3 RX Ζώνη» καθώς επίσης και ότι διαθέτω το γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. συμπύκνωμα λιπαρών οξέων OMEGA 3RX και το GYMLlNE PROTEINE (αμινοξέα-υδατάνθρακες-βιταμίνες και μέταλλα) της εταιρείας ALSO, τα οποία παράγονται στην Ιταλία και κυκλοφορούν νομίμως στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επειδή είναι προφανές, ότι καθένας που διαβάζει την καταχώρηση αυτή στον δικτυακό τόπο του καθ' ου δυσπιστεί και ουδέποτε θα απευθυνθεί στη σχολή μου και θ' αναζητήσει τις υπηρεσίες μου γεγονός που μου προξενεί ανεπανόρθωτη υλική ζημία και εξ ίσου μεγάλη ηθική βλάβη.

Επειδή ο ως άνω δικτυακός τόπος του καθ' ου, ως εκ του τίτλου του (www.karate.qr) είναι προφανές, ότι έχει πολυπληθείς επισκέπτες καθημερινά. Επειδή ο καθ' ου γνωρίζει, ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα στην ιστοσελίδα του προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητά μου, είναι αναληθή και τα έχει καταχωρήσει σ' αυτή με μοναδικό σκοπό να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου.

Επειδή υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη να παύσει ο καθ' ου να με διασύρει μέσω του διαδικτύου.

Επειδή τα ανωτέρω δυσφημιστικά που ο καθ' ου έχει καταχωρήσει για μένα στην ιστοσελίδα του εκτός των άλλων θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την επαγγελματική μου υπόσταση και υπονομεύουν την οικονομική μου κατάσταση και την επιβίωση της επιχείρησής μου, διότι όποιος τα διαβάζει σχηματίζει πολύ κακή εντύπωση για μένα, πράγμα που έχει ως συνέπεια να μειώνεται συνεχώς η πελατεία μου και η ζήτηση των προϊόντων υγιεινής διατροφής που διαθέτω.

Επειδή το Δικαστήριό Σας στο πλαίσιο της προσωρινής ρύθμισης της κατάστασης έχει εξουσία να διατάξει την προσωρινή παράλειψη πράξεων που προσβάλλουν το απόλυτο δικαίωμα στην προσωπικότητα, το οποίο προστατεύεται από το άρθρο 57 του Α.Κ.

Επειδή με τις ανωτέρω δυσφημιστικές αναφορές σε βάρος μου που έχει καταχωρήσει στην ιστοσελίδα του ο καθ' ου προσβάλλει την προσωπικότητά μου και έχω δικαίωμα να ζητήσω από το Δικαστήριό Σας την άρση αυτής της προσβολής και την παράλειψή της στο μέλλον.

Επειδή η καταδίκη προς άρση της προσβολής αυτής μπορεί να γίνει και προσωρινώς χωρίς να παραβιάζεται ο απαγορευτικός κανόνας του άρθρου 692 παρ. 4, και τούτο γιατί πρόκειται για την προσωρινή θέση σε λειτουργία του προσβαλλομένου απολύτου δικαιώματός μου επί της προσωπικότητος, χωρίς να ματαιώνεται ο σκοπός της κύριας δίκης.

Επειδή η αξίωση προς παράλειψη μελλοντικών προσβολών του κρισίμου απολύτου δικαιώματός μου επί της προσωπικότητοςέχει από την φύση της διάρκεια, και μάλιστα τόση, όση είναι η διάρκεια της ισχύος του απολύτου δικαιώματος από το οποίο απορρέει. Η αξίωση συνεπώς προς παράλειψη μελλοντικών προσβολών του κρισίμου απολύτου δικαιώματός μου είναι μια διαρκής έννομη σχέση, η οποία όταν συντρέχει ανάγκη μπορεί να τεθεί προσωρινώς σε λειτουργία, δίχως να κινδυνεύει να ματαιωθεί ο πρακτικός σκοπός της κύριας δίκης. Αν δηλαδή στην κύρια δίκη παρ' ελπίδα δικαιωθεί ο καθ' ου, θα έχει δικαίωμα στο μέλλον να επαναλάβει τις ανωτέρω αθέμιτες και παράνομες σε βάρος μου καταχωρήσεις. Επειδή λοιπόν η προσωρινή ρύθμιση καταστάσεως εν προκειμένω δεν προκαλεί τον κίνδυνο δημιουργίας αμετακλήτων καταστάσεων, δεν έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 692 παρ. 4 και δεν απαγορεύεται.

Επειδή συντρέχει κατεπείγουσα περίπτωση ρύθμισης της κατάστασης, διότι ο καθ' ου προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου και με κατασυκοφαντεί θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική μου υπόσταση και την οικονομία της επιχείρησής μου.

Επειδή για την προστασία των δικαιωμάτων μου πρέπει επειγόντως να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα, διότι η συμπεριφορά του καθ' ου είναι παράνομη.

Επειδή η περίπτωση είναι κατεπείγουσα, διότι οι άδικες πράξεις του καθ' ου βρίσκονται σε εξέλιξη και καθίσταται αναγκαία η έκδοση προσωρινής διαταγής από το Δικαστήριό Σας, ώστε να απέχει ο καθ' ου από την ανωτέρω παράνομη συμπεριφορά του, να διαγράψει από τον ανωτέρω δικτυακό τόπο του www.karate.qr τις ως άνω δυσφημιστικές σε βάρος μου αναφορές και να παραλείπει κάθε είδους αναφορά στο πρόσωπό μου και τις δραστηριότητές μου μέσω του δικτυακού τόπου του, μέχρις ότου εκδοθεί απόφαση του Δικαστηρίου Σας επί της παρούσης αιτήσεως.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση.

Να υποχρεωθεί ο καθ' ου να διαγράψει από την από 24-9-2004 επιστολή που έχει καταχωρήσει στον δικτυακό τόπο του www.karate.qr και απευθύνεται προς εμένα τις φράσεις:

«Για ευνόητους λόγους, (τον προσωπικό σας σύλλογο και τις δραστηριότητές σας, με τις παραϊατρικές, κομπογιαννίτικες διατροφικές συνταγές σας και τα διατροφικά σκευάσματα, τα οποία παρανόμως πλασάρετε στους αφελείς) η διεύθυνση της Π.Ο.Π.Κ αλλάζει από σήμερα», «Αναρωτιέμαι μήπως εισπράττετε χορηγίες εν αγνοία της Π.Ο.Π.Κ.», «Ποτέ δεν μπήκε παρό χορηγίας από την siemens στο ταμείο της Π.Ο.Π.Κ και ποτέ δεν αποδόθηκε λογαριασμός από εσάς για τα το ποια έξοδα καλύφθηκαν, ούτε καν επιστολή χορηγίας της siemens έχουμε δει, διότι πάντα παρεμβάλλεστε εσείς κύριε Δρακόπουλε».

Να εκδοθεί από το Δικαστήριό Σας προσωρινή διαταγή, ώστε να παύσουν αμέσως να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του καθ' ου www.karate.qr οι ανωτέρω συκοφαντικές για το πρόσωπό μου εκφράσεις που περιέχονται στην από 24-9-2004 επιστολή του.

Να απαγορευθεί στον καθ' ου να αναφέρεται στο μέλλον μέσω της ιστοσελίδας του στο πρόσωπό μου για οποιονδήποτε λόγο. Να απειληθεί κατά του καθ' ου ότι σε περίπτωση παράβασης της απόφασης που θα εκδοθεί, θα επιβληθεί σε βάρος του προσωρινή κράτηση ενός (1) έτους και χρηματική ποινή 3.000 €.

Να λάβει το Δικαστήριό Σας οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο ασφαλιστικό μέτρο κρίνει εύλογο για να ρυθμιστεί προσωρινά η παραπάνω κατάσταση και ν' αποτραπεί ο παρών κίνδυνος. Να καταδικαστεί ο καθ' ου στην εν γένει δικαστική δαπάνη μου.

 

Αθήνα, 3 Αυγούστου 2005

Η πληρεξούσια δικηγόρος

 

ΕΛΕΝΗ  ΖΕΠΠΟΥ-ΧΑΡΛΑΥΤΗ

Αιτωλίας 30, Αμπελόκηποι


Η ανωτέρω Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων κατατέθηκε την Τετάρτη 3/8/05 στις 10 το πρωί, ειδοποιήθηκα στις 10:30 και στις 12 που εκδικάστηκε πήρα αναβολή για την 5/8/05. Την Παρασκευή 5/8/05 η ανωτέρω αίτηση συζητήθηκε στις 9:30 το πρωί, η κυρία Ζέππου υποστήριξε τις θέσεις του Παναγιώτη Δρακόπουλου επιδεικνύοντας τα ... φοβερά βιβλία περί Διατροφικής Ζώνης καθώς και τις γνωστοποιήσεις (και όχι εγκρίσεις) προς τον Ε.Ο.Φ. των συμπληρωμάτων διατροφής που πουλάει ο Δρακόπουλος από τη σχολή του!

Απάντησα με το επόμενο Υπόμνημα συνοδευόμενο από αποδεικτικά έγγραφα για κάθε μου ισχυρισμό:


Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α

Του Ευθυμίου Περσίδη του Κοσμά, Ηλ/γου-Μηχ/γου ΕΜΠ,
Ιπποκράτους 58, Αθήνα 10680, Τηλ 210-3639403, 6999-500500

Σχετικά με την από 3-8-05 Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων
του Παναγιώτη Δρακόπουλου, Σεβαστουπόλεως 133, Αθήνα

κατά του υπογράφοντος

 

ΚΥΡΙΕ  ΠΡΟΕΔΡΕ

Ο κ. Δρακόπουλος ζητάει να απαλείψω από επιστολή μου προς αυτόν η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μου www.karate.gr ορισμένες φράσεις, οι οποίες τον ενοχλούν και τις οποίες ισχυρίζεται ότι αντιλήφθηκε μόλις πρόσφατα, ήτοι στις 2-8-05. Θεωρώ ότι το θέμα απαιτεί μια τακτική διαδικασία, διότι είναι πολύ μεγάλο για να κριθεί σε συνοπτική διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων και έως τότε θεωρώ ότι απολύτως τίποτα δεν πρέπει να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μου για τους επόμενους λόγους:

Α – Το Διαδίκτυο είναι παγκοσμίως και παντελώς ελεύθερο στη διακίνηση ιδεών και απόψεων. Στο Διαδίκτυο κρίνονται οι πάντες από τους πάντες! Κρίνονται ηγέτες και επιστήμονες, θρησκείες και φιλοσοφίες λαών, ευεργέτες και εγκληματίες, αρχηγοί κρατών και θρησκειών. Το Διαδίκτυο αποτελεί την πεμπτουσία της ελεύθερης άποψης, της διακίνησης ιδεών και επικοινωνίας των ανθρώπων και των λαών υλοποιώντας το απόλυτο δικαιώμα του ανθρώπου στην επικοινωνία και την πληροφόρηση. Ακούγεται τουλάχιστον αστείο να επιθυμεί ο κ. Δρακόπουλος την άνευ εμπεριστατωμένης συζήτησης απαλοιφή απόψεων, επειδή απλά κατά τη γνώμη του τον θίγουν!

Β – Ισχυρίζεται ο κ. Δρακόπουλος ότι «έλαβε γνώση» των δημοσιεύσεων την 2-8-05! Αυτό είναι απολύτως ψευδές, διότι:

1) Οι επίμαχες φράσεις εμπεριέχονται στην από 24-9-04 επιστολή μου προς αυτόν, η οποία του επεδόθη με δικαστικό επιμελητή την 30-9-04 (Σχετ. 1 – Επιστολή και επίδοση), ενώ ταυτόχρονα κοινοποιήθηκε στους 23 συλλόγους της ΠΟΠΚ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Στην προτελευταία παράγραφο αυτής της επιστολής δηλώνεται σαφώς η δημοσιοποίησή της στην ιστοσελίδα www.karate.gr.

2) Η δικηγόρος του κ, Δρακόπουλου, κα Ζέππου-Χαρλαύτη με πήρε τηλέφωνο 15-20 μέρες μετά την επίδοση της ανωτέρω επιστολής για να διαμαρτυρηθεί εκ μέρους του κ. Δρακόπουλου για όσα ανέφερα σε αυτήν.

Συνεπώς, γνώριζαν και οι δύο! Εξ αυτού και μόνο αποδεικνύεται ψευδεπίγραφη η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων!

Γ – Ως προς την ουσία των δημοσιευμάτων, οι επιλεγμένες ΔΥΟ φράσεις από τρεις γεμάτες σελίδες από κατηγορίες κατά του κ. Δρακόπουλου, αφορούν:

1) Η μία στις διατροφικές συνταγές που «πουλάει» ευρέως ο κ. Δρακόπουλος, και

2) Η άλλη στις χορηγίες της Siemens προς την ΠΟΠΚ, τις οποίες ποτέ δεν είδε η ΠΟΠΚ!

Γ1 – Όσον αφορά στην πρώτη, είμαι σε θέση να γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα ότι οι δίαιτες που «πουλάει» ο κ. Δρακόπουλος είναι μια απάτη κατά των αφελών, πράγμα που θα αποδείξω στην τακτική δίκη. Αυτό το γνωρίζω πολύ καλύτερα από τον καθένα, διότι τυχαίνει να είμαι ο εκδότης των δύο πρώτων βιβλίων του κ. Δρακόπουλου «Η Διατροφική Ζώνη» και «Κατακτώντας τη Διατροφική Ζώνη», μεταφράσεις των αντίστοιχων αμερικάνικων βιβλίων του Μπάρυ Σήηρς, όπως αποδεικνύεται από τα τιμολόγια που επισυνάπτω (Σχετ-2, τιμολόγια). Όχι μόνο σχεδίασα, σελιδοποίησα, εκτύπωσα και βιβλιοδέτησα τα βιβλία αυτά, αλλά έκανα προσωπικά ο ίδιος (αφού έχω 30ετή εμπειρία σε επιστημονικές εκδόσεις, Σχετ-3) και την γλωσσική και νοηματική επιμέλεια. Πρόκειται για εκδόσεις χωρίς καμιά απολύτως επιστημονική τεκμηρίωση, στημένες με πονηρό τρόπο ώστε να πείθουν τους αφελείς ότι είναι δήθεν επιστημονικές! Και όμως με αφετηρία αυτές τις εκδόσεις καθώς και μερικές τηλεοπτικές εκπομπές ο κ. Δρακόπουλος θησαυρίζει εξαπατώντας αφελείς ότι δήθεν οι συνταγές της Διατροφικής του Ζώνης απαλύνουν τα συμπτώματα και τις παρενέργειες ανίατων ασθενειών όπως ο καρκίνος, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η νόσος Αλτσχάιμερ (Σχετ-4, Περιεχόμενα) και άλλες. Ο κ. Δρακόπουλος εκμεταλλεύεται την ελπίδα εκατοντάδων ασθενών ή των ανθρώπων τους!!! Προσωπικά, θεωρώ χρέος μου να καταγγείλω αυτό στον Ιατρικό Σύλλογο και στο Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.

Γ2 – Με κατηγορεί ο κ. Δρακόπουλος ότι «υπαινίσσομαι» πως έχουν γίνει χορηγίες της Siemens προς την ΠΟΠΚ τις οποίες υπεξαίρεσε!

Εγώ προσωπικά δεν «υπαινίσσομαι» τίποτα! Τα γεγονότα και μόνο περιγράφω:

Ο κ. Δρακόπουλος ήταν πρόεδρος της ΠΟΠΚ, όταν είχε το διευθυντή της Siemens κ. Χριστοφοράκο και τα δύο του παιδιά προσωπικούς του μαθητές στο γυμναστήριό του (Σχετ-5). Ο κ. Δρακόπουλος διοργάνωσε προσωπικά δύο αγώνες της ΠΟΠΚ (ΔΕΚ 2001, Σχετ-6 και ΔΕΚ 2002, Σχετ-7) με χορηγίες της Siemens, όπως όλοι γνωρίζαμε και όπως φρόντισε ο κ. Χριστοφοράκος να γραφεί στις εφημερίδες. Ποτέ δεν πέρασε για συζήτηση από το ΔΣ της ΠΟΠΚ θέμα χορηγίας της Siemens προς την ΠΟΠΚ. Και όμως στις πλάτες των αθλητών των αγώνων έμπαινε το σήμα της Siemens. Συνεπώς, οι χορηγίες της Siemens προς την ΠΟΠΚ ήταν θέμα μεταξύ των κ.κ. Δρακόπουλου και Χριστοφοράκου και υπόλογοι είναι και οι δύο. Για να μη λογοδοτήσει ο κ. Δρακόπουλος για τις πράξεις του αυτές μας οδήγησε την ομοσπονδία μας σε κενό διοίκησης.

 

Με βάση όλα τα προηγούμενα, είναι φανερό ότι όχι μόνο ΔΕΝ πρέπει να αφαιρεθούν οι επίμαχες φράσεις από την ιστοσελίδα www.karate.gr , αλλά πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνουν στη θέση αυτή, ώστε αφενός να πληροφορούνται όσο περισσότεροι αναγνώστες τον κίνδυνο εξαπάτησής τους από την περίφημη «Διατροφική Ζώνη» και τον κ. Δρακόπουλο και αφετέρου να λογοδοτήσουν οι κ.κ. Δρακόπουλος και Χριστοφοράκος στους συλλόγους της ΠΟΠΚ για τις χορηγίες της Siemens προς την ΠΟΠΚ.

Δ Ι Α  Τ Α Υ Τ Α   Α Ι Τ Ο Υ Μ Α Ι

 Τ Η Ν  Α Π Ο  Ρ Ρ Ι Ψ Η  Τ Η Σ  Α Ι Τ Η Σ Η Σ

Με  τιμή

Ευθύμιος Περσίδης


Απόφαση Προσωρινής Διαταγής

 Ήταν μια πολύ πρωτότυπη δίκη. Στο γραφείο που εκδικάστηκε παρευρίσκονταν μόνον ο κύριος πρόεδρος, η πληρεξούσια δικηγόρος του Δρακόπουλου κυρία Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και ο ... "καθ' ου", δηλαδή εγώ! Και όμως η διαδικασία θεωρείται ΔΗΜΟΣΙΑ και πραγματικά είναι σαν να εκδικάστηκε η υπόθεση μπροστά σε 10.000 ακροατές: Όλους τους αναγνώστες του www.karate.gr! (Τι σου είναι το Internet!)

Αφού ο πρόεδρος που μας δίκασε άκουσε ό,τι είχε να πει η κα Χαρλαύτη, με ρώτησε τι έχω να πω εγώ. Διατύπωσα με δυό λόγια τις απόψεις μου και τόνισα ότι τις έχω αναπτύξει στο τετρασέλιδο υπόμνημά μου, το οποίο συνοδεύεται από αποδεικτικά σχετικά έγγραφα. Τότε ο πρόεδρος πήρε το υπόμνημά μου και το διάβασε ο ίδιος δυνατά ώστε να το ακούει η κα Χαρλαύτη και να διατυπώσει μετά τις αντιρρήσεις της. Στη συνέχεια κράτησε το φάκελο της υπόθεσης για να βγάλει απόφαση μετά τη μία το μεσημέρι. Και έβγαλε την επόμενη:

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ


9-12-05 - Παραίτηση Δρακόπουλου από τα Ασφαλιστικά Μέτρα.

 

Με την απόφαση της Προσωρινής Διαταγής καθορίζεται και η ημερομηνία της εκδίκασης της Αίτησης των Ασφαλιστικών Μέτρων, η οποία για την περίπτωσή μας ήταν η 12/12/05. Τρεις ημέρες πριν από την εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων με παίρνει τηλέφωνο η κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη για να μου πει ότι ο Δρακόπουλος παραιτείται από την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων. Της το ζήτησα γραπτώς και μου το στέλνει και γραπτώς με φαξ σε επιστολόχαρτό της:

 

<<< ΕΛΕΝΗ ΖΕΠΠΟΥ-ΧΑΡΛΑΥΤΗ

ΑΙΤΩΛΙΑΣ 30, ΑΘΗΝΑ 11523

 

Αθήνα, 9-12-2005

 

Αγαπητέ κ. Περσίδη

Σας ενημερώνω, ότι ο κ. Δρακόπουλος παραιτείται από την αίτηση λήψης Ασφαλιστικών Μέτρων εις βάρος σας και δεν θα παραστεί στο Δικαστήριο.

 

Με εκτίμηση

 

(υπογραφή)

 

Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη >>>

 

Με δεδομένο ότι, όταν φεύγαμε από τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής, η κα Χαρλαύτη είχε απαντήσει στο απορημένο ύφος μου (αφού μέχρι τότε συνεργαζόμασταν) για την αντιδικία μας και την επιθετικότητά της "Τι να κάνουμε κε Περσίδη! Συμβαίνουν αυτά καμιά φορά!", όπως καταλαβαίνετε, μόλις συνήλθα από το σοκ του ... "Αγαπητέ" με χτύπησε το άλλο σοκ του ... "Με εκτίμηση"!

 Βεβαίως τότε δεν ήταν δυνατόν να καταλάβω πλήρως τις κινήσεις και τις επιδιώξεις της κας Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, διότι πίστευα ότι τα στοιχεία κατά του Τσόγκα και των συλλόγων του που μου είχε ζητήσει και της είχα δώσει για να τους κάνει τις αγωγές ακύρωσης της ιδιότητας του μέλους της ΠΟΠΚ, ώστε να ακυρώσει την απόφαση δικαστηρίου που τους όριζε προσωρινή διοίκηση, και οι αγωγές αυτές καθεαυτές ήταν αρκετό στοιχείο ώστε ο Δρακόπουλος και οι σύλλογοί του να μην είναι πιθανό να συνεργαστούν με τον Τσόγκα. Έπεσα όμως έξω διότι ο Δρακόπουλος και η κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη όχι μόνο συνεργάστηκαν με τον Τσόγκα, αλλά η Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη βγήκε και ... πρόεδρος από το πουθενά στις παράνομες εκλογές της 14/8/05.

Πραγματικά, αν σκεφθεί κανείς ότι οι παράνομες εκλογές, που έβγαλαν πρόεδρο την ξένη προς την ομοσπονδία και απούσα στις εκλογές, αλλά πληρεξούσια δικηγόρο του Δρακόπουλου, κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, έγιναν 14/8/05, ημέρα Κυριακή στις 8 το βράδυ, και η κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη χρησιμοποίησε μια κατά δέκα μήνες ... "μπαγιάτικη" επιστολή δική μου προς τον Δρακόπουλο για να μου κάνει μέσα στο κατακαλόκαιρο και την αργία των δικαστηρίων αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων, προσωρινής διαταγής εφαρμογής τους και ταυτόχρονα μήνυση στις 3/8/05, δηλαδή 11 ημέρες πριν από τις εκλογές τους, είναι φανερό ότι θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες αυτές οι χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο δικαστικές πράξεις δεν ήταν τίποτα άλλο από μια κακοηθέστατη σκευωρία με σκοπό να με απασχολήσουν, απειλήσουν, τρομοκρατήσουν κτλ., ώστε να μην τους χαλάσω τις παράνομες εκλογές με την παρουσία μου ή με δικαστικό τρόπο.

Και το αποτέλεσμα της με δικαστικές αποφάσεις αποδεικνυόμενης αυτής κακοηθέστατης σκευωρίας των Δρακόπουλου και Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη ήταν:

1) Να χάσουν την Προσωρινή Διαταγή των Αφαλιστικών Μέτρων,

2) Να παραιτηθούν από τα Ασφαλιστικά Μέτρα,

3) Οι εκλογές τους να κηρυχθούν άκυρες με την 3433/24-8-06 απόφαση δικαστηρίου,

4) Να ηττηθούν στο ποινικό της μήνυσης (25-9-08) λόγω εκπροθέσμου υποβολής της (ακροατήριο).


Τα Ασφαλιστικά Μέτρα ακολουθούνται πάντα από Αγωγή. Στην προκείμενη περίπτωση και μετά από την παραίτηση Δρακόπουλου - Χαρλαύτης από τα Ασφαλιστικά Μέτρα ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ δεν κατατέθηκε από τον Δρακόπουλο κατά του Περσίδη. Αυτό προφανώς ενισχύει τις διατυπωμένες απόψεις του Περσίδη κατά Δρακόπουλου!

Αντίθετα, η για όποιους λόγους σκοπιμότητας κατατεθείσα από 3-8-05 Μήνυση Δρακόπουλου κατά Περσίδη δεν μπορεί δικονομικά να ανακληθεί χωρίς να βρεθεί ο Δρακόπουλος εκτεθειμένος σε Μήνυση για ψευδή καταμήνυση από τον Περσίδη. Γι' αυτό και πήγε μέχρι το ακροατήριο με την εξής καθαρογραμμένη απόφαση.


Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

Θύμιος Περσίδης
 


www.karate.gr    

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε