karate.gr: 124 – ΠΟΠΚ - Δικαστικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 10/05/07, τελευταία ενημέρωση 28/9/2008.

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


Πρώτη Μήνυση Δρακόπουλου κατά Περσίδη για τις δημοσιεύσεις του

στο karate.gr και η εξέλιξή της.

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 


Ο Έλληνας Πολίτης παρουσιάζεται να δικαστεί ενώπιον των Εισαγγελέων και των Δικαστών με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική τους θέση, με απόλυτη εκτίμηση στην επιστημονική νομική τους κατάρτιση και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αμεροληψία τους! Απομένει στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές με τις πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις και αποφάσεις τους να επιβεβαιώσουν απόλυτα τις προσδοκίες του Έλληνα Πολίτη!

Οι Ανώτατοι Δικαστές του Αρείου Πάγου απαντούν στις αποφάσεις τους με απλότητα και σαφήνεια σε όλους τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στις δύο πρώτες βαθμίδες απόδοσης της Δικαιοσύνης! Μια Δικαστική Απόφαση δεν κρίνεται μόνο από αυτά που γράφει, αλλά κρίνεται και από αυτά που έπρεπε να γράφει και δεν τα γράφει!


 Με την 3433/2006 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών ακυρώνονται οι παράνομες εκλογές στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, που "σκηνοθέτησαν" την 14-8-2005 ο δάσκαλος καράτε Παναγιώτης Δρακόπουλος, η δικηγόρος του και "πρόεδρος-μαϊμού της ΠΟΠΚ" (διότι ποτέ δεν υπήρξε πρόεδρος και ποτέ δεν λειτούργησε ως πρόεδρος, εφόσον οι εκλογές αυτές ακυρώθηκαν) κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και ο έτερος δάσκαλος καράτε Γιώργος Τσόγκας, και δικαιώνεται με αυτόν τον τρόπο ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΠΚ ηλ/γος-μηχ/γος Θύμιος Περσίδης, που είχε προβλέψει την έκβαση της υπόθεσης από το karate.gr!


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΗΝΥΣΗ

Παναγιώτη Δρακόπουλου του Μηνά, κατοίκου Αθηνών, Σεβαστουπόλεως αρ. 133.

ΚΑΤΑ

Του Ευθυμίου Περσίδη, κατοίκου Αθηνών, επί της οδού .........................

Κύριε Εισαγγελεύ,

Ο ανωτέρω μηνυόμενος, πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, (Π.Ο.Π.Κ.), της οποίας εγώ ήμουν τεχνικός υπεύθυνος, διατηρεί δικτυακό τόπο με τον τίτλο www.karate.gr.

Εγώ είμαι δάσκαλος του καράτε και διατηρώ επί της οδού Σεβαστουπόλεως αρ. 133 στους Αμπελόκηπους, την πασίγνωστη από 30ετίας σχολή καράτε με τον τίτλο BUDOΚAN.

Στις 2-8-2005 επισκέφθηκα τον ανωτέρω δικτυακό τόπο του μηνυομένου και βρήκα καταχωρημένη την συνημμένη από 24-9-2004 επιστολή του, που απευθύνεται προς εμένα στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει επί λέξει τα εξής:

«Για ευνόητους λόγους, (τον προσωπικό σας σύλλογο και τις δραστηριότητές σας, με τις παραϊατρικές, κομπογιαννίτικες διατροφικές συνταγές σας και τα διατροφικά σκευάσματα, τα οποία παρανόμως πλασάρετε στους αφελείς) η διεύθυνση της Π.Ο.Π.Κ. αλλάζει από σήμερα», και «Αναρωτιέμαι μήπως εισπράττετε χορηγίες εν αγνοία της Π.Ο.Π.Κ.», «Ποτέ δεν μπήκε ποσό χορηγίας από την siemens στο ταμείο της Π.Ο.Π.Κ. και ποτέ δεν αποδόθηκε λογαριασμός από εσάς για τα το ποια έξοδα καλύφθηκαν, ούτε καν επιστολή χορηγίας της siemens έχουμε δει, διότι πάντα παρεμβάλλεστε εσείς κύριε Δρακόπουλε». Υπαινίσσεται δηλαδή, ότι έχουν γίνει χορηγίες από την εταιρεία SIEMENS προς την Π.Ο.Π.Κ. τις οποίες υπεξαίρεσα! Τέλος αναφέρει, ότι « Μου προτείνατε να μου δώσετε 2000 € για να φύγω από την Ομοσπονδία, τα οποία σε 15 λεπτά κάνατε 3000 €.

Τα ανωτέρω εκτιθέμενα σε βάρος μου προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, με κατασυκοφαντούν, με δυσφημούν σε πολύ μεγάλο κύκλο ανθρώπων και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου κατά τρόπο ανεπανόρθωτο επί καθημερινής βάσεως, διότι είναι εντελώς αναληθή.

Ουδέποτε εγώ πρότεινα σε οιονδήποτε αθλούμενο στην σχολή μου παραϊατρικές και κομπογιαννίτικες διατροφικές συνταγές και σκευάσματα και ουδέποτε πλάσαρα ο,τιδήποτε σε αφελείς!, όπως αναληθώς ισχυρίζεται ο μηνυόμενος.

Επειδή η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι ο μοναδικός εταίρος της εταιρείας με την επωνυμία: «Δ.Κ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» η οποία έχει αποκλειστικά για την Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα διάθεσης των μεταφράσεων των βιβλίων του διάσημου Βιοτεχνολόγου, πρώην ερευνητή του Πανεπιστημίου Μ.Ι.Τ. των Η.Π.Α. Barry Shears, που στις Η.Π.Α. εκδίδονται από τον γνωστό οίκο Harper Collins, με τους τίτλους: «Η Διατροφική Ζώνη», «Κατακτώντας την Διατροφική Ζώνη» και «Η OMEGA 3 RX Ζώνη» καθώς επίσης και ότι διαθέτω το γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. συμπύκνωμα λιπαρών οξέων OMEGA 3RX και το GYMLlNE PROTEINE (αμινοξέα-υδατάνθρακες-βιταμίνες και μέταλλα) της εταιρείας ALSO, τα οποία παράγονται στην Ιταλία και κυκλοφορούν νομίμως στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επειδή είναι προφανές, ότι καθένας που διαβάζει την καταχώρηση αυτή στον δικτυακό τόπο του μηνυομένου δυσπιστεί και ουδέποτε θα απευθυνθεί στη σχολή μου και θ' αναζητήσει τις υπηρεσίες μου γεγονός που μου προξενεί ανεπανόρθωτη υλική ζημία και εξ ίσου μεγάλη ηθική βλάβη.

Επειδή ο ως άνω δικτυακός τόπος του μηνυομένου, ως εκ του τίτλου του (www.karate.gr) είναι προφανές, ότι έχει πολυπληθείς επισκέπτες καθημερινά.

Επειδή ο μηνυόμενος γνωρίζει, ότι τα ανωτέρω. αναφερόμενα στην ιστοσελίδα του προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητά μου, είναι αναληθή και τα έχει καταχωρήσει σ' αυτή με μοναδικό σκοπό να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου.

Επειδή οι πράξεις αυτές του μηνυομένου προβλέπονται και

τιμωρούνται από τον Ποινικό Κώδικα.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Μηνύω τον Ευθύμιο Περσίδη και ζητώ την κατά νόμο δίωξη και τιμωρία του.

Δηλώνω, ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων για χρηματική ικανοποίηση ένεκα της προσγενόμενης σε μένα ηθικής βλάβης. Πληρεξούσιο και αντίκλητό μου διορίζω την δικηγόρο Αθηνών Ελένη Ζέππου (Οδός Αιτωλίας αρ.30, Αθήνα, τηλ. 210 -6421534).

Ως μάρτυρες προτείνω τους

Μιχάλη Προκοπίου, Αλαμάνας αρ. 9 Μαρούσι, 15125 τηλ. : 210-2797024 και Σταμάτη Γατσούλη, κάτοικο Αγίας Παρασκευής Αττικής, επί της οδού Αγίου Ιωάννου αρ. 57 τηλ. 210-6009661.

 

Αθήνα, 3 Αυγούστου 2005 

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη 

Αιτωλίας 30, Αμπελόκηποι


Σημείωση: Η δικηγόρος του Δρακόπουλου θυμίζω ότι θέτει τις νομικές της υπηρεσίες στη διάθεση του Δρακόπουλου και όλων ανεξαιρέτως των ισχυρισμών του χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ενέργειές της για να επιβάλει τις απόψεις του πελάτη της με την ανάλογη αμοιβή φυσικά. Συνεπώς δεν είναι άμοιρη ευθυνών για τα τεκταινόμενα. Γι' αυτό το λόγο άλλοι δικηγόροι δέχονται κάποιες υποθέσεις και άλλοι ΔΕΝ τις δέχονται, πράγμα που διαμορφώνει και την πελατεία τους!!!


Κατά την προανάκριση κατατέθηκε το επόμενο υπόμνημα από τον Ε. Περσίδη:

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Του Ευθυμίου Περσίδη του Κοσμά, Ηλ/γου-Μηχ/γου ΕΜΠ,

Σχετικά με την από 3-8-05 Μήνυση
του Παναγιώτη Δρακόπουλου, Σεβαστουπόλεως 133, Αθήνα

κατά του υπογράφοντος

 

Είμαι κάτοχος του δικτυακού τόπου με το όνομα www.karate.gr ,  στον οποίο περιλαμβάνεται η καταχώρηση της από 24-9-2004 επιστολής μου ως προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) προς τον κ. Παναγιώτη Δρακόπουλο ως πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της ΠΟΠΚ, στην οποία περιλαμβάνονται φράσεις για τις οποίες ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή του ως εντελώς αναληθείς!

Στην ανωτέρω μήνυση υποβάλλω τις επόμενες διευκρινήσεις:

Το Διαδίκτυο αποτελείται χονδρικά από τρία μεγάλα σύνολα ηλεκτρονικών συστημάτων τεχνολογίας αιχμής:

Α – Τους Εξυπηρετητές (servers), οι οποίοι είναι πανίσχυροι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τεράστια αποθηκευτικά μέσα, ευρισκόμενοι στην κατοχή και εκμετάλλευση μεγάλων εταιρειών ή οργανισμών του εξωτερικού, όπου διατίθεται η απαιτούμενη τεχνολογία και τεχνογνωσία σε επίπεδα ανταγωνιστικού κόστους.

Β – Τα εκατομμύρια Τερματικά (terminals), τα οποία είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα χέρια των εκατομμυρίων χρηστών του Διαδικτύου παγκοσμίως.

Γ – Τον Παγκόσμιο Ιστό (world wide web), ο οποίος είναι το παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνίας των Τερματικών με τους Εξυπηρετητές και μεταξύ τους.

Η λειτουργία του Διαδικτύου συνίσταται στην αποθήκευση κρυφών (απόρρητων) ή φανερών (προσβάσιμων) ηλεκτρονικών αρχείων από τα Τερματικά στους Εξυπηρετητές με σκοπό την αποθήκευση μόνο ή και την απρόσκοπτη πρόσβαση αυτών των αρχείων από κάθε Τερματικό, καθώς και την επικοινωνία των Τερματικών μεταξύ τους. Το όλο σύστημα προσομοιάζει με μια απέραντη βιβλιοθήκη με το χαρακτηριστικό να παρέχει ή όχι τη δυνατότητα πρόσβασης του κάθε βιβλίου ή εγγράφου που αρχειοθετείται σε αυτήν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Με βάση την ανωτέρω πραγματικότητα προκύπτουν τα επόμενα:

1 – Ως προς την Αρμοδιότητα του Δικαστηρίου

Η καταχωρημένη στην ιστοσελίδα www.karate.gr επιστολή μου της 24-9-2004 προς τον κ. Δρακόπουλο αποτελεί ένα ηλεκτρονικό αρχείο αποθηκευμένο σε κάποιον Εξυπηρετητή. Ο τεράστιος αυτός Εξυπηρετητής βρίσκεται κάπου στην Αμερική ή την Ιρλανδία ή τη Νότια Αφρική ή την Κορέα ή την Αυστραλία, δηλαδή όπου η τεχνολογία και η τεχνογνωσία επιτρέπουν την ύπαρξη της απαραίτητης τεχνολογίας αιχμής με παγκόσμια ανταγωνιστικότητα! Ούτε εγώ γνωρίζω πού ακριβώς!

Από την άλλη μεριά, ο τόπος τελέσεως του αδικήματος, αν υφίσταται αδίκημα, είναι ο τόπος αποθήκευσης του ηλεκτρονικού αρχείου της επίμαχης επιστολής και όχι ο τόπος που βρίσκομαι εγώ, δεδομένου ότι στην ιστοσελίδα μου μπορώ να καταχωρώ αρχεία από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Συνεπώς, ο μηνυτής θα πρέπει να αποδείξει ότι το Δικαστήριο, στο οποίο κατέφυγε να δικάσει τη μήνυσή του είναι τυπικά το αρμόδιο Δικαστήριο να την δικάσει!

2 – Η καταχώρηση ενός ηλεκτρονικού αρχείου στο Διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα μου έχει την έννοια ενός προσωπικού ημερολογίου σκέψεων, απόψεων, γνώσεων και εμπειριών και είναι δικαίωμά μου να γράφω ό,τι θέλω σε αυτό το ημερολόγιό μου! Καταγράφω βιώματα, καταστάσεις, επεισόδια και γεγονότα από το περιβάλλον μου κατά την προσωπική μου άποψη και τα αποθηκεύω στην ιστοσελίδα μου. Είναι κάτι σαν προσωπικό μου ημερολόγιο, το οποίο δεν το δημοσιεύω, αλλά και δεν το κρύβω, απλά το αρχειοθετώ!

Η λειτουργία του Διαδικτύου είναι τέτοια, ώστε, αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποιο θέμα, με δική του αυτοτελή βούληση και ενέργεια, να μπορεί να να διαβάζει κάθε τι σχετικό.  Την ιστοσελίδα μου ούτε την τυπώνω σε αντίτυπα, ούτε την μοιράζω δεξιά-αριστερά, ούτε την βάζω πιεστικά μπροστά στα μάτια οποιωνδήποτε! Η ιστοσελίδα μου είναι μια ασήμαντη ιστοσελίδα ανάμεσα σε τρισεκατομμύρια παρόμοιες! Η τυχόν ανάγνωσή της από κάποιον ή κάποιους ενδιαφερόμενους γίνεται κάθε φορά με δική τους και μόνο ενεργητική πρωτοβουλία έρευνας, ανίχνευσης και πρόσβασης. Αυτή ακριβώς είναι και η διεθνώς αποδεκτή φιλοσοφία δημιουργίας και ύπαρξης του Διαδικτύου: η ελεύθερη «διακίνηση» σκέψεων, απόψεων και ιδεών μεταξύ όλων των ανθρώπων και των λαών, όπου η έννοια «διακίνηση» σημαίνει «αρχειοθέτηση, έρευνα, ανίχνευση και πρόσβαση μέσω του Παγκόσμιου Ιστού με ενέργεια του ενδιαφερόμενου να διαβάσει». Μπορεί μια καταχώρηση στο Διαδίκτυο να κριθεί με το υπάρχον νομικό πλαίσιο;;;

Με βάση τα ανωτέρω, οι καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα μου πιστεύω ότι δεν συνιστούν απολύτως κανένα αδίκημα, δεδομένου ότι στο Διαδίκτυο συζητούνται και κρίνονται απόλυτα ελεύθερα αρχηγοί κρατών και θρησκειών, δημόσια πρόσωπα, φιλοσοφίες και θρησκείες, ακραίες απόψεις κάθε θέματος, προσωπικότητες και διασημότητες, ιστορικά και ηγετικά πρόσωπα και εν γένει οποιοσδήποτε και ο,τιδήποτε!

3 – Η υποβολή της μήνυσης είναι εκπρόθεσμη

Η επιστολή μου της 24-9-2004 επεδόθει στον κ. Δρακόπουλο με δικαστικό επιμελητή την 30-9-2004 και στην προτελευταία παράγραφό της γράφω σαφέστατα ότι θα καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μου. Η δικηγόρος του κ, Δρακόπουλου, κα Ζέππου-Χαρλαύτη με πήρε τηλέφωνο 15-20 μέρες μετά την επίδοση της ανωτέρω επιστολής (30-9-2004)  για να διαμαρτυρηθεί εκ μέρους του κ. Δρακόπουλου για όσα ανέφερα σε αυτήν. Και οι δύο, λοιπόν, γνώριζαν από τις αρχές Οκτωβρίου 2004 την καταχώρηση των επίμαχων φράσεων στο Διαδίκτυο πράγμα που καθιστά την μήνυσή τους τυπικά εκπρόθεσμη εφόσον κατετέθη την 3η-8-2005 (δέκα μήνες αργότερα από τότε που έλαβαν γνώση) και έχει παρέλθει αποδεδειγμένα η τρίμηνη προθεσμία υποβολής της!

4 - Αν παρ’ όλα τα ανωτέρω οι επίμαχες φράσεις στην ιστοσελίδα μου θεωρηθούν ότι «ενδεχομένως» προσβάλουν την τιμή και την υπόληψη του μηνυτή, είμαι έτοιμος να αποδείξω στο δικαστήριο ότι και αυτό είναι απολύτως αβάσιμο, διότι οι καταχωρήσεις μου αυτές δεν αποτυπώνουν παρά μόνο την αλήθεια!

5 - Επισυναπτόμενα

Σε συμπλήρωση των ανωτέρω επισυνάπτω την από 24-9-2004 επιστολή μου προς τον κ. Δρακόπουλο, (Σχετικό 1), την από 3-8-2005 σχετική Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων (Σχετικό 2) του μηνυτή και το αντίστοιχο Υπόμνημά μου (Σχετικό 3), το οποίο διαβάστηκε κατά τη διαδικασία και ελήφθη υπόψη. (Τα σχετικά του Υπομνήματος αυτού θα προσκομισθούν αν χρειαστεί στο δικαστήριο.)

Η εν λόγω Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων του Μηνυτή απορρίφθηκε!

Τέλος, αν ακολουθήσει τακτική δίκη, επιφυλάσσομαι να αποδείξω με πολλά στοιχεία ότι οι κατηγορίες του μηνυτή είναι τελείως αβάσιμες, ότι το κάθε τι που έχω γράψει στην ιστοσελίδα μου είναι απόλυτα αληθές και ότι οι καταθέσεις των μαρτύρων του είναι ψευδείς και συνιστούν τα αδικήματα της ψευδορκίας, της ψευδομαρτυρίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης λόγω προσωπικού συμφέροντος, όπως συνάγεται και από το επισυναπτόμενο πρόσφατο ιστορικό της ΠΟΠΚ (Σχετικό 4), το οποίο και αυτό καταχωρείται στην ιστοσελίδα www.karate.gr!

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου

 

Ευθύμιος Περσίδης


 Τελευταία ενημέρωση 28-9-2008, μετά την εκδίκαση της μήνυσης την 25-9-2008.

 

Ενορχήστρωση: Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη

Τραγούδι: Δροσιά Μπάκου

Βιολί: Παναγιώτης Δρακόπουλος

Τουμπελέκι: Μιχάλης Προκοπίου

Ταμπούρλο: Γιώργος Τσόγκας

 

Εισαγωγή

Η πρώτη μήνυση του Δρακόπουλου εναντίον μου (από 3-8-2005) δικάστηκε την 25η-9-2008 (δηλαδή, μετά από τρία χρόνια!) και θα την δούμε παρακάτω, αλλά κρίνεται σκόπιμο σε αυτό το σημείο να κάνω μερικές παρατηρήσεις.

Η υποβολή μιας αγωγής έχει νόμιμη προθεσμία νομίζω πέντε χρόνια, αλλά η υποβολή μιας μήνυσης έχει νόμιμη προθεσμία τρεις μήνες από την ημέρα που υπέπεσε στην αντίληψη του θιγόμενου. Σωστή, λοιπόν, η από 3-8-2005 αγωγή του Δρακόπουλου για τη δημοσίευση του εξωδίκου μου προς αυτόν της 30-9-2004 (έστω και αν πειράχτηκε με καθυστέρηση δέκα μηνών), αλλά η μήνυση με δέκα μήνες καθυστέρηση αφού ήταν εκπρόθεσμη γιατί έγινε?

Με την εξώδικη επιστολή στον Δρακόπουλο του δήλωσα την 30-9-2004:

 

<<< Επειδή το περιεχόμενο της επιστολής αφορά και τους συλλόγους-μέλη της ΠΟΠΚ και τους εκπαιδευτές και τους αθλητές, οι οποίοι θίγονται, η επιστολή αυτή θα δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα www.karate.gr, την οποία διαβάζει όλος ο κόσμος του Καράτε. >>>

 

Και θυμίζω εδώ ότι, όπως δημοσίευσα και στο Υπόμνημά μου κατά την εκδίκαση της σχετικής αίτησης προσωρινής διαταγής την 5-8-2005:

<<< Β – Ισχυρίζεται ο κ. Δρακόπουλος ότι «έλαβε γνώση» των δημοσιεύσεων την 2-8-05! Αυτό είναι απολύτως ψευδές, διότι:

1) Οι επίμαχες φράσεις εμπεριέχονται στην από 24-9-04 επιστολή μου προς αυτόν, η οποία του επεδόθη με δικαστικό επιμελητή την 30-9-04 (Σχετ. 1 – Επιστολή και επίδοση), ενώ ταυτόχρονα κοινοποιήθηκε στους 23 συλλόγους της ΠΟΠΚ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε). Στην προτελευταία παράγραφο αυτής της επιστολής δηλώνεται σαφώς η δημοσιοποίησή της στην ιστοσελίδα www.karate.gr.

2) Η δικηγόρος του κ, Δρακόπουλου, κα Ζέππου-Χαρλαύτη με πήρε τηλέφωνο 15-20 μέρες μετά την επίδοση της ανωτέρω επιστολής για να διαμαρτυρηθεί εκ μέρους του κ. Δρακόπουλου για όσα ανέφερα σε αυτήν.

Συνεπώς, γνώριζαν και οι δύο! Εξ αυτού και μόνο αποδεικνύεται ψευδεπίγραφη η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων!  >>>

 

Επομένως και ο Δρακόπουλος και η Χαρλαύτη και γνώριζαν και διάβασαν τη δημοσίευση της επιστολής στο Δίκτυο από τον Οκτώβριο του 2004!!! Άλλωστε το τηλεφώνημα της Χαρλαύτη 15 με 20 Οκτωβρίου (?) 2004 είχε προφανώς σκοπό να κατεβάσω την επιστολή από το Δίκτυο.

Η υποβολή λοιπόν της μήνυσης τον Αύγουστο του 2005 θα μπορούσε ίσως να στηριζόταν αρχικά στον ισχυρισμό του Δρακόπουλου ότι είδε την επιστολή-εξώδικο στο Ίντερνετ τον Αύγουστο του 2005. Αλλά επειδή του την κοινοποίησα με δικαστικό επιμελητή από την 30-9-2004 και ταυτόχρονα του γνωστοποιούσα μέσα σε αυτήν ότι αυτή θα δημοσιευόταν στο Δίκτυο, η υποβολή της μήνυσης έπρεπε να στηριζόταν οπωσδήποτε στον ισχυρισμό ότι δεν το δημοσίευσα τον Οκτώβριο του 2004, αλλά κοντά στον Αύγουστο του 2005!

Δηλαδή, πάρ' τ' αβγό και ... κούρευτο!!!

 

Και όμως, κατά πρώτον, η τηλεφωνική παρέμβαση της Χαρλαύτη 15-20 μέρες μετά τη δημοσίευση του εξωδίκου στο Δίκτυο έγινε πραγματικά και ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ούτε για αυτό καθεαυτό το εξώδικο ούτε για τις επιστολές κοινοποίησης προς τους συλλόγους, διότι αυτά είχαν γίνει και δεν μπορούσαν να αναιρεθούν! Προφανέστατα έγινε για τη δημοσίευση στο Δίκτυο του εξώδικου, το οποίο εξέθετε τον Δρακόπουλο στους πελάτες του. Φυσικά εγώ το γνωρίζω αυτό διότι μου ζήτησε να κατεβάσω το σχετικό άρθρο.

Κατά δεύτερον, τι νόημα θα είχε για μένα να δημοσιεύσω το εξώδικο μετά από δέκα μήνες, αφού ήθελα να γνωστοποιηθεί το περιεχόμενό του σε όσους ενδιαφέρονταν και να προλάβω το 2004 και να κάνουμε εκλογές, ώστε να προχωρήσει η ομοσπονδία. Άλλωστε πάλι πρόεδρος θα ήμουν αφού συνεργαζόμουν (νόμιζα!) τότε με τον Τσόγκα και μαζί είχαμε 17-18 ψήφους έναντι 5-6 του Δρακόπουλου.

Κατά τρίτον, από τον Οκτώβριο του 2004 μέχρι τον Αύγουστο του 2005 έγιναν πολλά στην εξέλιξη της ΠΟΠΚ! Έκαναν αγωγές οι Δρακόπουλος-Χαρλαύτη κατά του Τσόγκα, μετά ... συνεργάστηκαν "κολλητά" οι Δρακόπουλος-Χαρλαύτη με τον Τσόγκα, ώστε να βγει πρόεδρος η Χαρλαύτη, και τέλος ... "αλληλοπουλήθηκαν" οι Δρακόπουλος-Χαρλαύτη με τον Τσόγκα!

 

Με βάση τα ανωτέρω αποδεικνύεται ότι η εν γνώσει της εκπρόθεσμη υποβολή της μήνυσης του Δρακόπουλου από την κυρία Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη αποτελεί καραμπινάτη δικηγορική κακοήθεια!

 

Και είναι καραμπινάτη δικηγορική κακοήθεια (και με δικαστική απόφαση πλέον) για τους επόμενους συγκεκριμένους λόγους:

 

1) Διότι δικηγορικά είναι άδικη και αντιδεοντολογική!

2) Διότι δικηγορικά επιχειρεί να εξαπατήσει το σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης!

3) Διότι για να την υποστηρίξει δικηγορικά θα αναγκαστεί να καταφύγει σε ψευδομάρτυρες, όπως και έγινε!

4) Διότι για να την υποστηρίξει δικηγορικά θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιο ή κάποια συνάδελφο δικηγόρο (εν προκειμένω τη συνεργάτιδά της κα Δροσιά Μπάκου), ώστε να αποφύγει τον κίνδυνο να εκτεθεί η ίδια, όπως και έγινε!

5) Διότι, αν κερδίσει τη δίκη, τότε έχει εξαπατήσει το δικαστήριο παρασύροντάς το σε δικαστική πλάνη εις βάρος ενός αθώου, όπως και δεν έγινε!

6) Διότι, αν χάσει τη δίκη, τότε έχει εξαπατήσει τον πελάτη της αφού του αρμέγει αμοιβές για χαμένες εκ των προτέρων υποθέσεις, όπως και έγινε!

7) Για κάτι άλλο που ... δεν σκέφθηκα!

 

Και ας θυμίσουμε και εδώ 1) την απόρριψη της αίτησης προσωρινής διαταγής (των Ασφαλιστικών Μέτρων) από τον πρόεδρο που την εκδίκασε (5-8-05) καθώς επίσης και 2) την παραίτηση του Δρακόπουλου από την εκδίκαση της αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων 2-3 μέρες πριν την εκδίκασή της με το επόμενο χειρόγραφο φαξ σε επιστολόχαρτο Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και με υπογραφή Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη:

 

<<< ΕΛΕΝΗ ΖΕΠΠΟΥ-ΧΑΡΛΑΥΤΗ

ΑΙΤΩΛΙΑΣ 30, ΑΘΗΝΑ 11523

 

Αθήνα, 9-12-2005

 

Αγαπητέ κ. Περσίδη

Σας ενημερώνω, ότι ο κ. Δρακόπουλος παραιτείται από την αίτηση λήψης Ασφαλιστικών Μέτρων εις βάρος σας και δεν θα παραστεί στο Δικαστήριο.

 

Με εκτίμηση

 

(υπογραφή)

 

Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη >>>

 

(Δικό μου: φυσικά όπου "εκτίμηση" εννοεί "φαρμάκι"!!!)


 Τι έγινε όμως μετά από τη γνώση της δημοσίευσης του εξώδικου της 30-9-2004

 που να δικαιολογεί τα ασφαλιστικά και τη μήνυση της 3-8-2005 δέκα μήνες αργότερα;???

 

Όπως είναι φανερό δεν πήγαμε από το εξώδικο της 30-9-2004 κατευθείαν στα ένδικα μέσα της 3-8-2005! Κάποια γεγονότα μεσολάβησαν τους ενδιάμεσους δέκα μήνες που δικαιολογούν την καθυστέρηση αυτή και ερμηνεύουν τη σκοπιμότητα των ασφαλιστικών μέτρων, της αγωγής και της μήνυσης.

 

Συνέβησαν λοιπόν κατά σειρά τα επόμενα πραγματικά περιστατικά:

1) Μετά το εξώδικο και μέχρι την 31-12-2004 το ΔΣ της ΠΟΠΚ δεν έκανε εκλογές, ως όφειλε, με υπαιτιότητα του Δρακόπουλου, ο οποίος είχε υπό τον έλεγχό του την πλειοψηφία του ΔΣ (τα πέντε μέλη στα επτά ήταν δικοί του άνθρωποι), πράγμα για το οποίο τον κατηγόρησα και στο εξώδικο.

2) Από 1-1-2005 η ΠΟΠΚ έμεινε χωρίς ΔΣ (ακέφαλη).

3) Την 30-1-2005 έκανε αίτηση στο δικαστήριο για προσωρινό ΔΣ ο Τσόγκας και την κοινοποίησε στην ΠΟΠΚ (δηλαδή σε εμένα, ενώ μου είχε υποσχεθεί συνεργασία και συμμετοχή μου στο ζητούμενο ΔΣ) ζητώντας μου να μην ειδοποιήσω τον Δρακόπουλο.

4) Μη αποδεχόμενος την πρόταση του Τσόγκα για μη συμμετοχή των συλλόγων του Δρακόπουλου στις εξελίξεις και μην έχοντας τότε ακόμα καμιά διαφορά με την κα Χαρλαύτη την ειδοποίησα για την κίνηση του Τσόγκα. Το ότι την ειδοποίησα εγώ είναι αυταπόδεικτο, διότι μόνο εγώ και ο Τσόγκας το ξέραμε και ο Τσόγκας προφανώς ήθελε να το κρατήσει κρυφό. Το ότι αυτό ποτέ δεν το αναγνώρισε και έχει εν ψυχρώ στραφεί κα κάθε τρόπο εναντίον μου αποτελεί την πρώτη σκιά κακοήθειας! Και εκείνη με διαβεβαίωσε ότι θα πείσει τον Δρακόπουλο να κάνουμε όλοι μαζί ένα προσωρινό ΔΣ για να προχωρήσει η ομοσπονδία.

5) Στην εκδίκαση της αίτησης για προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ (9-2-05) ο Τσόγκας με τον δικηγόρο του Χατζημιχάλη (το άχρηστο για τον ελληνικό αθλητισμό δίδυμο που κρατάει το Χόκεϋ με συλλόγους καράτε και, ενώ διαχειρίζεται 200 εκ. δρχ το χρόνο από το 1996, κατάφερε το Χόκεϋ να είναι το μόνο άθλημα στο οποίο δεν πήρε μέρος η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα!) με εξαπάτησαν και με άφησαν απέξω. Το ίδιο και η Χαρλαύτη με τον Δρακόπουλο.

6) Από 9-2-05 και μετά, μαινόμενοι Δρακόπουλος και Χαρλαύτη κάνουν αιτήσεις ασφαλιστικών και αγωγές επί αγωγών κατά Τσόγκα για να ακυρώσουν τους συλλόγους του από μέλη της ΠΟΠΚ, αλλά τους μένει ... το μένος !!!

7) Τη 14-4-05 βγαίνει η απόφαση για το προσωρινό ΔΣ με πλειοψηφία του Τσόγκα (5 προς 2) και παίρνει ο Τσόγκας την ΠΟΠΚ, αφού άλλαξε γνώμη και τα ήθελε πλέον όλα δικά του! (Παρά λίγο!)

8) Παράλληλα αρχίζω το σφυροκόπημα του Δρακόπουλου για την κρίση που προκάλεσε στην ΠΟΠΚ και για τις δίαιτες-απάτη που πουλάει στους αφελείς για να τους θεραπεύσει από ... το διαβήτη, τις καρδιοπάθειες, την Αλτσχάιμερ, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και ό,τι άλλο έχουν.

9) Ο Τσόγκας έχει την ΠΟΠΚ, αλλά ο Δρακόπουλος τον Νισιγιάμα φίλο και εμένα εχθρό.

10) Αυτά οδηγούν τους δύο άσπονδους φίλους σε παράνομες εκλογές συνεργασίας την 14-8-05 με συμφωνημένο αποτέλεσμα την πλειοψηφία στο ΔΣ του Τσόγκα και πρόεδρο "κοινής αποδοχής" ποιάν άλλη από την κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, την πληρεξούσια δικηγόρο του Δρακόπουλου !!! Μίγμα εκρηκτικό που εκρήγνυται και μόνο με την ... πάροδο του χρόνου! Πραγματικά, η συνεργασία αυτή άντεξε μόνο 3-4 μήνες! Ο Τσόγκας είχε τη διοίκηση και έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια τον Δρακόπουλο, αλλά και ο Δρακόπουλος παρομοίως: πήγε (παράνομα) με 2-3 μόνο δικούς του αθλητές στους Πανευρωπαϊκούς του (31-5-2006).

 

Να γιατί θυμήθηκαν η Ζέππου και ο Δρακόπουλος το εξώδικό μου στο Δίκτυο με καθυστέρηση δέκα μηνών: γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι εκλογές τους αυτές της 14-8-2005 ήταν παράνομες, ήθελαν να με απασχολήσουν, απειλήσουν τρομοκρατήσουν κτλ. δικαστικά δέκα μέρες νωρίτερα, ώστε να μην πάρω μέρος με τους συλλόγους μου στις εκλογές τους και τις ακυρώσω ως παράνομες!

 

Αλλά εγώ ήξερα ότι ήταν καραμπινάτα παράνομες, ήξερα ότι θα κάνω αίτηση ακύρωσης και θα δικαιωθώ, όπως και έγινε τελικά και οι εκλογές τους (παρωδία) ακυρώθηκαν με δικαστική απόφαση και μετά από περιπέτειες η ΠΟΠΚ έχει σήμερα (28-9-2008) νόμιμη αιρετή διοίκηση με Περσίδη πρόεδρο, ενώ οι σύλλογοι Δρακόπουλου και Τσόγκα βρίσκονται εκτός ΠΟΠΚ και άρα και οι ίδιοι !!!


 Η εκδίκαση της Μήνυσης και η απόφαση!

 

Η Ενορχήστρωση της κυρίας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη ξεκίνησε για το ... "Χορό των Σπαθιών" του ... Άραμ Ίλιτς Χατσατουριάν για να κομματιάσει τον κατηγορούμενο, αλλά τελικά μας βγήκε μίγμα από  το ... "Παίζουν τα μπαγλαμαδάκια" του  Χρήστου Σύρπου (γνωστού ως ... Χρηστάκη !) και το  "Πού 'σουν μάγκα το χειμώνα" του Γιώργου Μουφλουζέλη!!!

 

Κατά την έναρξη της δίκης συζητήθηκε το εκπρόθεσμο της υποβολής της μήνυσης (το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν προφανές), το δικαστήριο άκουσε τις απόψεις των δύο πλευρών, επιφυλάχθηκε να αποφανθεί και μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, η οποία ήταν το δημοσίευμα:

 

«Για ευνόητους λόγους, (τον προσωπικό σας σύλλογο και τις δραστηριότητές σας, με τις παραϊατρικές, κομπογιαννίτικες διατροφικές συνταγές σας και τα διατροφικά σκευάσματα, τα οποία παρανόμως πλασάρετε στους αφελείς) η διεύθυνση της Π.Ο.Π.Κ. αλλάζει από σήμερα», και

«Αναρωτιέμαι μήπως εισπράττετε χορηγίες εν αγνοία της Π.Ο.Π.Κ.», «Ποτέ δεν μπήκε ποσό χορηγίας από την siemens στο ταμείο της Π.Ο.Π.Κ. και ποτέ δεν αποδόθηκε λογαριασμός από εσάς για τα το ποια έξοδα καλύφθηκαν, ούτε καν επιστολή χορηγίας της siemens έχουμε δει, διότι πάντα παρεμβάλλεστε εσείς κύριε Δρακόπουλε».

 

Πρώτος μάρτυρας κατηγορίας ο Δρακόπουλος: Το βιολί του αυτός! Είναι επιχειρηματίας, είναι εκδότης, είναι 7 νταν στο Παραδοσιακό Καράτε, είναι σύμβουλος της φοβερής Διατροφικής Ζώνης του Μπάρυ Σηρς και διακινεί νομίμως τα συμπληρώματα διατροφής του με εγκρίσεις του ΕΟΦ. Ισχυρίζεται ότι ο Περσίδης τον συκοφαντεί και τον δυσφημίζει για τις διατροφές και τα συμπληρώματα. Επιπλέον, ο Περσίδης τον συκοφαντεί ότι καταχράστηκε χορηγίες της Siemens προς την ΠΟΠΚ! (Είπα εγώ τέτοιο πράγμα?)

Η δικηγόρος του Δρακόπουλου κα Δροσιά Μπάκου αρχικά μετά από ερώτηση της κας Προέδρου προσπάθησε με πονηριά να ισχυρισθεί ότι η πλευρά τους προτείνει συνεχώς συμβιβασμό, αλλά ο στριμμένος Περσίδης, η αιτία όλων των κακών, θέλει να κατασυκοφαντεί. Μου ζητήθηκε να υπογράψω "συγνώμη και εκτίμηση προς το πρόσωπο του Δρακόπουλου". Η αφελής κα Δροσιά Μπάκου μάλιστα υποκρίθηκε πως ο συμβιβασμός είναι κάτι που το ζητάει καιρό η πλευρά τους. Αυτό είναι προφανές ψεύδος! Αντίθετα εγώ το έχω ζητήσει και αυτοί το έχουν αρνηθεί, διότι όπως έχουν δηλώσει και όπως αποδεικνύεται από το δικαστικό κυνηγητό που έχουν εξαπολήσει εναντίον μου, θέλουν να με εξοντώσουν ηθικά και οικονομικά! Φυσικά δεν δέχθηκα, διότι την χαμένη για αυτούς δίκη θα την μετέτρεπαν σε δική μου δήλωση μετάνοιας και άρα αυτοκαταδίκης μου σε όλες τις άλλες αγωγές και μηνύσεις εναντίον μου.

 

Μάρτυρες κατά Περσίδη οι Μιχάλης Προκοπίου και Γιώργος Τσόγκας, αμφότεροι και οι δύο έχοντας συμφέροντα για την καταδίκη μου, αφού του Προκοπίου του έχω ακυρώσει όλα τα παράνομα διπλώματα που του είχε δώσει ο Δρακόπουλος και δεν του έχει μείνει ... κανένα, ενώ του Τσόγκα αμφισβητώ βάσιμα όλα του τα διπλώματα από αυτό της ... κίτρινης ζώνης!

(Ο Δρακόπουλος αντίστοιχα είναι μόνο τέταρτο νταν και όχι έβδομο, όπως ισχυρίζεται!)

 

Στη συνέχεια, η κα Δροσιά Μπάκου υποστήριξε τις θέσεις του πελάτη της παραπάνω από ευσυνείδητα ("λυσσαλέα" θα έλεγα), αλλά τελείως ψευδώς, αφελώς και ασυνάρτητα:

1) Αφού τόνιζε ότι οι εκλογές της 14/8/05 που έβγαλαν πρόεδρο την Χαρλαύτη "ήταν απόλυτα νόμιμες, το τονίζω, κα πρόεδρε, απόλυτα νόμιμες" και συγχρόνως έδινε τυπωμένα άρθρα μου που τις έλεγαν παράνομες με αποτέλεσμα να ρωτήσει η πρόεδρος τον Δρακόπουλο και να παραδεχθεί και αυτός την αλήθεια ότι ήταν παράνομες, αποδεικνύοντας αυτόματα το επίπεδο της αξιοπιστίας της δικηγόρου του.

2) Αφού συνόδευε τα λεγόμενα του μάρτυρα Τσόγκα με τα άρθρα μου στο karate.gr με τίτλους "Γιώργος Τσόντας! ... Η Σαλώμη και ο Χορός των Επτά Πέπλων!", και "Γιώργος Τσόγκας: Παραχάραξη και Πλαστογραφία μετά χρήσεως, Ψευδορκία, Ψευδομαρτυρία, Συκοφαντική Δυσφήμηση και ... βλέπουμε???, γελοιοποιώντας τον ίδιο της τον μάρτυρα μια και η κα πρόεδρος διάβαζε έκπληκτη τους τίτλους μεγαλόφωνα και ο καραμπινάτος επαγγελματίας ψευδομάρτυρας Τσόγκας ισχυριζόταν ότι δεν διαβάζει και δεν δίνει σημασία στο karate.gr, διότι δέκα χρόνια τώρα δεν ασχολείται καθόλου με το καράτε, αλλά με το χόκεϋ, και για αυτό δεν έχει κάνει μηνύσεις στον Περσίδη. Μα καλά, αφού δεν το διαβάζεις, τότε πώς έρχεσαι ως μάρτυρας και πώς σε φέρνουνε ως μάρτυρα για τα δημοσιεύματα του karate.gr???

 

Η επί μήνες και χρόνια  επαναλαμβανόμενη διαφήμιση για την "επιχείρηση καράτε", του ίδιου και των συλλόγων του, του ψευδομάρτυρα Γιώργου Τσόγκα στο μηνιαίο περιοδικό "Το Μονοπάτι για τις Πολεμικές Τέχνες".

Αυτός είναι που δεν ασχολείται εδώ και δέκα χρόνια με το καράτε?

(Είχα πεθάνει στο γέλιο όταν η Πρόεδρος του δικαστηρίου διάβαζε μεγαλόφωνα το:  "Γιώργος Τσόντας! ... Η Σαλώμη και ο Χορός των Επτά Πέπλων! Μια "χορεύτρια του καράτε", που το γυρίζει από τσάμικο και καλαματιανό σε ποντιακό και πεντοζάλι, από ισπανικό με καστανιέτες σε ινδιάνικο "χορό της βροχής", από ταγκό και βαλς  σε τσιφτετέλι και ... οριεντάλ του ομφαλού της κοιλιάς, έχει στήσει μια επιχείρηση αλυσίδας γυμναστηρίων κρυμμένη πίσω από μια ομάδα ελεγχόμενων συλλόγων με μόνο εφόδιο το παραμύθι ευκαιριακών "διπλωμάτων" καράτε!!!" 

Πού είσαι ρε ... Γερόλυμπε να γελάσεις!)

 

Επαγγελματίας ψευδομάρτυρας και με τη ... βούλα ο ... δεξιά, αφού:

1) επί δώδεκα χρόνια (από το 1996) βρίσκεται στα δικαστήρια για θέματα του καράτε με την ιδιότητα του μάρτυρα και με δικηγόρο το Δημήτρη Χατζημιχάλη σε περισσότερες από 2-3 δίκες το χρόνο κομπάζοντας και ο ίδιος για την εμπειρία του αυτή του "καλού μάρτυρα",

2) αυτός και το συγγενολόι του έχουν στήσει σύστημα συλλόγων καράτε Σίτο-ρύου (μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε) για φοροδιαφυγή, με τους οποίους συλλόγους διεκδικούν επανειλημμένα δικαστικά και τη διοίκηση της ΠΟΠΚ, με το τελευταίο γνωστότατο στις κυρίες Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου (οι οποίες τον έφεραν ψευδομάρτυρα), αφού από τον Ιανουάριο 2005 μέχρι σήμερα (ΟΚΤ 2008) τον έχουν ή αντίδικο στη διεκδίκηση της διοίκησης της ΠΟΠΚ ή κολλητό συνεργάτη εναντίον μου (!!!),

3) με τους συλλόγους καράτε, που έχει, άρπαξε και διοικεί με τον Χατζημιχάλη το χόκεϋ εδώ και δώδεκα χρόνια προς την καταστροφή (τον έχουν κάνει ρεζίλι οι εφημερίδες, αλλά το "ρεζίλι" είναι το φαΐ που ... τον παχαίνει),

Διδασκαλία τεχνικών καράτε σε περιοδικό (Μάιος 2005) του χώρου του καράτε από τον άσχετο μάστερ Τσόγκα και τον μαθητή του Βαρέλη, που έχουν αρπάξει (και με το συγγενολόι του Τσόγκα) την ομοσπονδία χόκεϋ παρόλο που ποτέ δεν ήξεραν αν το χόκεϋ παίζεται με μπαστούνι, ... με ζάρια ή με τραπουλόχαρτα!!! Αυτός είναι που δεν ασχολείται εδώ και δέκα χρόνια με το καράτε? Ανοιχτό Χέρι που σου χρειάζεται!!! Και ... πόδι μαζί!

4) σε πάνω από 20 συλλόγους καράτε παριστάνει τον μεγάλο μάστερ (εκπαιδεύει εκπαιδευτές, δίνει σεμινάρια και μαύρες ζώνες και άλλα, βλέπε με κλικ αριστερά το διαφημιστικό του σε περιοδικό του καράτε)  και μάλιστα παραδίδει μαθήματα προς κάθε καρατέκα και από περιοδικά του χώρου (βλέπε δεξιά την τεχνική του ... "Ανοιχτού Χεριού" σε φωτογραφία "σαλόνι" των δύο σελίδων του περιοδικού, Μάιος 2005). Αυτός είναι που δεν ασχολείται με το καράτε κυρία Δροσιά Μπάκου??? Είναι αυτός που του είπατε να καταθέσει ότι γράφω και εναντίον διευθυντή τράπεζας! Δεν το κατέβασε από το μυαλό του ούτε το διάβασε στο karate.gr, αφού δεν το διαβάζει, εσείς το γράφετε στα δικόγραφά σας για να αμαυρώσετε την προσωπικότητά μου και άρα εσείς του το είπατε να το καταθέσει!

5) το τι είχε συμβεί μεταξύ εμού και του Δρακόπουλου το Σεπτέμβριο του 2004 δεν το ήξερε ούτε κατ' ελάχιστο, διότι δεν είχε καμιά επαφή μαζί μας τότε, αφού ήθελε να φύγει από την ΠΟΠΚ (δεν είχε πληρώσει συνδρομές και δεν συμμετείχε στην ΠΟΠΚ) μια και ήταν αντιπρόσωπος του Χαγιάσι Σίτο-ρύου στην Ελλάδα (ο οποίος Χαγιάσι του πέθανε τον Οκτώβριο 2004 και γι' αυτό ξαναήρθε στην ΠΟΠΚ),

6) επί τέσσερα χρόνια τώρα πότε μόνος του και πότε σε συνεργασία με τους Δρακόπουλο-Μπάκου-Ζέππου κυνηγάει με τους συλλόγους του να πάρει τη διοίκηση της ΠΟΠΚ σε δικαστικές διαμάχες που μόνο αυτός εμφανίζεται σαν μάρτυρας στα δικαστήρια, αυτός ο ίδιος ψευδομάρτυρας γράφει τα πρακτικά των αρχαιρεσιών των ψευτοδιοικήσεών του, αυτός ο ίδιος ψηφίζει ως αντιπρόσωπος συλλόγου που παίρνει μέρος σε εκλογές της ΠΟΠΚ, και άλλα. Αυτός είναι που δεν ασχολείται με το καράτε κα Δροσιά Μπάκου??? Είναι αυτός που του είπατε να καταθέσει ότι γράφω και εναντίον διευθυντή τράπεζας! Δεν το κατέβασε από το μυαλό του ούτε το διάβασε στο karate.gr, αφού δεν το διαβάζει, εσείς το γράφετε στα δικόγραφά σας για να αμαυρώσετε την προσωπικότητά μου και άρα εσείς του το είπατε να το καταθέσει!

7) ... άλλα πολλά !!!

(Είναι δύσκολο να πείτε 50 ψέματα και να ταιριάξουν σε μια αλήθεια!)


Φεβρουάριος 2008:  "Μαύρο χρήμα" ξέπλενε η Siemens Ελλάδος προς στελέχη οργανισμών και κόμματα με κεντρικό πρόσωπο τον διευθυντή της και μαθητή του Δρακόπουλου κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο, που χορηγούσε με 900.000 δρχ. (!!!) σε ... έπαθλα τους ετήσιους αγώνες του Δρακόπουλου κρυφά από το ΔΣ της ΠΟΠΚ! Τι γινόταν εκεί???

 

Εγώ δεν είχα μάρτυρες διότι πίστευα ότι η μήνυση θα ακυρωνόταν ως εκπρόθεσμη. Ένα μάλιστα από τα σημεία που παράλειψα να τονίσω είναι ότι σχετικά με το κομμάτι:

 

«Ποτέ δεν μπήκε ποσό χορηγίας από την siemens στο ταμείο της Π.Ο.Π.Κ. και ποτέ δεν αποδόθηκε λογαριασμός από εσάς για τα το ποια έξοδα καλύφθηκαν, ούτε καν επιστολή χορηγίας της siemens έχουμε δει, διότι πάντα παρεμβάλλεστε εσείς κύριε Δρακόπουλε».

 

είναι δημοσίευση-προφητεία (γράφηκε τον ΣΕΠ 2004), διότι αφορά στον Χριστοφοράκο (αριστερή φωτό), ο οποίος, όπως έγινε ευρύτατα γνωστό και επί μήνες επίκαιρο θέμα εκτεταμένης πολιτικής διαφθοράς από τις εφημερίδες και τα κανάλια το 2008, επί δέκα χρόνια από το πόστο του Γενικού Διευθυντή της Siemens "μιζάριζε" τα δύο μεγάλα κόμματα και ανθρώπους κλειδιά στις ΔΕΚΟ, όπως βλέπετε και στο Link τού ως άνω κειμένου! Ο Χριστοφοράκος εμφανίζεται να έδωσε στην ΠΟΠΚ μόνο για έπαθλα κάθε πρωταθλήματος παιδιών (2001 και 2002) περί τις 900.000 δρχ. κρυφά από εμένα, που το 2001 ήμουν γραμματέας της ΠΟΠΚ και το 2002 πρόεδρός της, και μόνο σε γνώση του Δρακόπουλου! Τι πιστεύετε εσείς ότι έγινε με δεδομένο ότι το ταμείο της ΠΟΠΚ ήταν τότε στο μηδέν? Βάλτε και το στοιχείο ότι και ο ίδιος ο Χριστοφοράκος και οι χρηματιστές, που έφερναν στην Ελλάδα τις παράνομες μίζες του Χριστοφοράκου προς κάθε κατεύθυνση, καθώς και ο επιχειρηματίας που του πούλαγε τα έπαθλα για το καράτε είχαν όλοι ταυτόχρονα ομού μαζί τα παιδιά τους μαθητές καράτε στη σχολή του ... Δρακόπουλου!!!

 

Τελικά απολογήθηκα εκτενέστατα αναπτύσσοντας την υπόθεση στις λεπτομέρειές της, αλλά ανέτοιμος να καταθέσω αρκετά αποδεικτικά έγγραφα.

Ο κ. Εισαγγελέας ρώτησε τον προβλέψιμο Τσόγκα: "έγινε καμιά συνάντηση που να συζητήθηκαν τα δημοσιεύματα του κατηγορουμένου" και ο επαγγελματίας μάρτυρας Γιώργος Τσόγκας τόπιασε το υπονοούμενο με την πρώτη απαντώντας "Ναι, κάναμε μια συνάντηση και συζητήσαμε να καλέσουμε τον κ. Δρακόπουλο για σεμινάρια, αλλά κάποιοι είπαν "ποιόν, αυτό το λαμόγιο?"" Και ο κ. Εισαγγελέας αρκέστηκε σε αυτό για να ζητήσει την ενοχή μου!

(Γέρασες Τσόγκα και αυτοπροδόθηκες με τη δήλωσή σου! Πώς γίνεται να δηλώνεις ότι δεν ασχολείσαι με το καράτε, ενώ ταυτόχρονα κατά την ίδια δήλωσή σου συμμετέχεις σε συνάντηση, όπου συζητούνται θέματα ανάπτυξης του Καράτε και θέλετε τον Δρακόπουλο για σεμινάρια? Συνεπώς αποδεικνύεσαι να λες ψέματα!)

Τελικά το δικαστήριο αποσύρθηκε για να αποφασίσει και γυρίζοντας ανακοίνωσε την απόφασή του:

 

"Παύει οριστικά τη δίωξη του κατηγορουμένου λόγω εκπροθέσμου υποβολής της μήνυσης."

 

Πηγαίνοντας προς την πόρτα πρόλαβα να δω την έκπληξη στα πρόσωπα των αντίδικων που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα αυτιά τους και ρωτούσαν ο ένας τον άλλο "Τι έγινε? Τι έγινε?". Δεν πειράζει, κάποια άλλη φορά ίσως ρωτάω εγώ τι έγινε!


 

Η άποψή μου είναι ότι επρόκειτο για μια εξαρχής ξεκάθαρη υπόθεση.

Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την επιστολή μου της 30/9/04 θα κάνει τρεις παρατηρήσεις:

 

1) Οι δικαστικά επίμαχες φράσεις είναι μηδαμινής έκτασης μπροστά σε αυτά που κατηγορώ τον Δρακόπουλο όσον αφορά στη λειτουργία της ΠΟΠΚ και άρα δεν είχα σκοπό να τον προσβάλω, αλλά να προστατεύσω την ΠΟΠΚ από την επερχόμενη έλλειψη διοίκησης με υπαιτιότητα δική του. Αφού δεν με κατηγόρησε γι' αυτά, αυτό σημαίνει ότι τα αποδέχεται!

2) Η ημερομηνία ανάρτησης της επιστολής αυτής στο Δίκτυο είναι προφανές ότι θα εξυπηρετούσε στο σκοπό της. Και ποιός ήταν ο σκοπός της? Ήταν να πληροφορηθούν έγκαιρα το περιεχόμενό της όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Και πότε έκρινα εγώ ότι αυτό ήταν σκόπιμο? Προφανώς, αμέσως με την σύνταξή της και ποτέ δέκα μήνες αργότερα!!!

3) Η παράγραφος που λέει ότι θα ανεβάσω την επιστολή αυτή στο Δίκτυο είναι τελείως ξεκάρφωτη ανάμεσα στο όλο κείμενο, πράγμα το οποίο, σε συνδυασμό με την επίδοση της επιστολής μου με δικαστικό επιμελητή στον Δρακόπουλο, αποδεικνύει ότι την ανέβασα από το Σεπτέμβριο του 2004 προβλέποντας να αποδείξω με αυτήν εκπρόθεσμη τη μήνυση του προβλέψιμου Δρακόπουλου τον Σεπτέμβριο του 2008 (!), αν ξέφευγε από την προθεσμία των τριών μηνών, όπως και έγινε. Δείτε το και μόνοι σας:

 

 Σας δίνω ένα περιθώριο μιας εβδομάδας από λήψεως να μου απαντήσετε και μετά είμαι υποχρεωμένος να κινηθώ δικαστικά για το συμφέρον της ομοσπονδίας! Επειδή το περιεχόμενο της επιστολής αφορά και τους συλλόγους-μέλη της ΠΟΠΚ και τους εκπαιδευτές και τους αθλητές, οι οποίοι θίγονται, η επιστολή αυτή θα δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα www.karate.gr, την οποία διαβάζει όλος ο κόσμος του Καράτε.

 

Το δικαστήριο κόλλησε στο "θα", το οποίο δεν είναι απόλυτα καθοριστικό του χρόνου που δημοσιεύτηκε η επιστολή μετά από την επίδοσή της, αλλά είναι φανερό ότι ο εύλογος αυτός χρόνος ήταν το "αμέσως" ή έστω το "περιθώριο μιας εβδομάδας" και όχι δέκα μήνες, όπως ισχυρίσθηκε η "ευφάνταστη" κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη στη μήνυση του Δρακόπουλου και υποστήριξε υπερβολικά ευσυνείδητα η κα Δροσιά Μπάκου!

 

Αποδεικνύεται επομένως η κακοήθεια τού ότι θυμήθηκαν η Ζέππου και ο Δρακόπουλος το εξώδικό μου στο Δίκτυο με καθυστέρηση δέκα μηνών στις 2-8-2005: γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι εκλογές τους της 14-8-2005, από τις οποίες είχαν προγραμματίσει να βγει πρόεδρος της ΠΟΠΚ η κα Ζέππου,  θα ήταν παράνομες, ήθελαν να με απασχολήσουν, απειλήσουν, τρομοκρατήσουν κ.τ.λ. δικαστικά με μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου, ώστε να μην πάρω μέρος με τους συλλόγους μου στις εκλογές τους και τις ακυρώσω ως παράνομες!

Βεβαίως για τις δικηγόρους Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου (συνεργάτιδες στο ίδιο δικηγορικό γραφείο), εκ των οποίων η πρώτη υπέβαλε εναντίον μου την 3-8-05 τη μήνυση μαζί με ασφαλιστικά μέτρα (των οποίων έχασε την προσωρινή διαταγή, παραιτήθηκε από αυτά και δεν υπέβαλε ποτέ αντίστοιχη Αγωγή), ώστε να βγει ανενόχλητη πρόεδρος στις εκλογές της ΠΟΠΚ την 14-8-05, και η δεύτερη την υποστήριξε λυσσαλέα στο δικαστήριο, η παραπάνω απόφαση αποτελεί κόλαφο ηθικής και δικηγορικής δεοντολογίας στις προσπάθειές τους να εξαπατήσουν το δικαστήριο και να εκμαιεύσουν καταδικαστική απόφαση ποινικού αδικήματος εις βάρος μου σε μια άδικη και άκυρη μήνυση για την οποία και η δύο γνώριζαν απόλυτα εκ των προτέρων ότι η υποβολή της ήταν κατά επτά μήνες εκπρόθεσμη!!!

Και μάλιστα χρησιμοποιώντας αυτές οι ως άνω κυρίες δικηγόροι εν γνώσει τους τον ψευδομάρτυρα Γιώργο Τσόγκα, στενό τους πλέον συνεργάτη στις προσπάθειες υφαρπαγής της διοίκησης της ΠΟΠΚ. Και ακόμα επιπλέον, χρησιμοποιώντας ως δήθεν αποδεικτικά στοιχεία και τα δημοσιεύματά μου κατά του Γιώργου Γερόλυμπου (Πρώτον: Γερόλυμπος - Χαρλαύτη πήγαιναν τα παιδιά τους στο ίδιο σχολείο και γνωρίζονται !!! και Δεύτερον: Ενώ ο Δρακόπουλος καθύβριζε επί δέκα χρόνια τον Γερόλυμπο, επειδή ήθελε να μας αρπάξει το Παραδοσιακό Καράτε, τώρα έχουν γίνει "κολλητάρια" εναντίον μου) για να αμαυρώσουν την προσωπικότητά μου, δημοσιεύματα για τα οποία έχω δεχθεί άλλη μήνυση από τον Γερόλυμπο, όπως τόνισε και η Μπάκου στο δικαστήριο, την οποία μήνυση αυτή η πονηρή μαϊμού ο Γερόλυμπος τη συνόδευσε από την απόφαση 8754/2006 του Εφετείου Αθηνών, που καταδικάζει τον Τσόγκα για συκοφαντική ψευδομαρτυρία, όπως βλέπετε πιο κάτω, για να έρθει αυτή η απόφαση στα χέρια μου, ώστε να χτυπάω τον Τσόγκα σαν ... χταπόδι!

Δηλαδή και ... αραχτός στον ήλιο να κάθομαι, όλοι οι αντίπαλοί μου (δικοί μου και της ... αλήθειας!) στην προσπάθειά τους να συνεργαστούν εναντίον μου βγάζουν τα δικά τους άπλυτα στη φόρα αποδεικνύοντας από μόνοι τους την κάθε γραμμή που γράφω! Όλα αυτά αναλύονται διεξοδικά στο βιβλίο μου ... "Ένα Λιοντάρι, 1000 Κότες και μια Eurόκοτα!" (άνω).

 

Από την απόφαση 8754/20-11-2006 του Εφετείου Αθηνών

(Μήνυση Γερόλυμπου, Παπαδημητρόπουλου και Παπαναστασίου

κατά Παναγιωτίδη και Τσόγκα):

.............................................. (40 σελίδες) ...........................................................

Κηρύσσει τον 2ο κατηγορούμενο Γεώργιο Τσόγκα ένοχο του ότι στην Αθήνα, την 24//1/2001, εξεταζόμενος ως μάρτυρας ενώπιον αρχής αρμόδιας να ενεργεί ένορκη εξέταση, και συγκεκριμένα στον ανωτέρω τόπο και χρόνο ισχυρίστηκε και διέδωσε για κάποιους άλλους γεγονός, που μπορούσε να βλάψει την τιμή και την υπόληψή τους και συγκεκριμένα κατέθεσε μεταξύ άλλων ενόρκως, κατά την συζήτηση της αίτησης του αθλητικού σωματείου "ΑΚΣΑ" για το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), που συζητείτο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Εκουσίας Διαδικασίας), τα εξής:

1) "Ο κος Γερόλυμπος, ο κος Παπαδημητρόπουλος, ο κος Παπαναστασίου, ο κος Σανιώτης και ο κος Μπουλούμπασης ήταν μέλη της εκτελεστικής επιτροπής".

2) "Διαπιστώθηκε με καταγγελία του κου Παναγιωτίδη, ότι στα ποσά που εισέπραξε η Ομοσπονδία από επιχορηγήσεις του 1999 υπήρχε διαφορά 47 εκατομμυρίων ... Λείπουν 47 εκατομμύρια και συμπεραίνουμε ότι υπάρχει υπεξαίρεση 47 εκατομμυρίων  ... "

Τα ανωτέρω μπορούν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των εγκαλούντων α) Γεωργίου Γερόλυμπου, β) Ανδρέα Παπαδημητρόπουλου γ) Κων/νου Παπαναστασίου, ο δε κατηγορούμενος τα ισχυρίσθηκε ενώπιον του δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, του γραμματέα της έδρας και άλλων προσώπων.

.........................................................................................................

Καταδικάζει τον κατηγορούμενο Γεώργιο Τσόγκα του Χρήστου σε φυλάκιση δύο (2) μηνών για κάθε πράξη.

Καθορίζει τελική εκτιτέα ποινή .......... για τον Γεώργιο Τσόγκα του Χρήστου τεσσάρων (4) μηνών που αποτελείται από τη βαρύτερη από τις ποινές, που του επιβλήθηκαν παραπάνω, αυξημένη από τις συντρέχουσες ποινές κατά ένα (1) μήνα (2+1+1).

.........................................................................................................

Αναστέλει την εκτέλεση της ποινής για τρία χρόνια.

 

 

Και μια τελευταία παρατήρηση στο παίξιμο των λόγων του Τσόγκα:

Με το ... σεβασμό που οφείλουμε σε έναν επαγγελματία ψευδομάρτυρα, ο οποίος εμφανίζεται ως μάρτυρας κατηγορίας για δημοσιεύματα που διάβασε σε ιστοσελίδα την οποία κατά δήλωσή του ... ΔΕΝ διαβάζει, θα πρέπει να δεχθούμε ότι ποτέ δεν έγινε συγκέντρωση κατά την οποία κάποιος να είπε τον Δρακόπουλο "λαμόγιο", όπως δήλωσε ο Τσόγκας στο δικαστήριο, και επομένως ο χαρακτηρισμός "λαμόγιο" του μάρτυρα κατηγορίας Τσόγκα για τον μηνυτή Δρακόπουλο ήταν ... αυθόρμητος, ειλικρινής και αξιόπιστος, διότι είναι αυτός ο χαρακτηρισμός με τον οποίο κατά την ειλικρινή γνώμη του Τσόγκα θα χαρακτήριζε κάποιος αυθόρμητα τον Δρακόπουλο ... χωρίς να έχει διαβάσει το karate.gr!!!

 

Και το πιο ξεκαρδιστικό από όλα είναι πως ο Δρακόπουλος ήταν ... ενθουσιασμένος από τη μαρτυρία του Τσόγκα !!!

 

Έ, αυτό άξιζε να δικαστώ για να το απολαύσω !!!


 

Με βαθειά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης

 

(Εδώ θα δημοσιευθεί και το σκεπτικό της απόφασης όταν αυτή καθαρογραφεί!)

 


www.karate.gr      

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε