karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 24/6/12.

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

Ο με υπαιτιότητα του Δρακόπουλου Αποτυχημένος Συμβιβασμός

 

 

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 


 30/5/07 - Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασία  "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1 !!! Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται !!!. --  ΜΕΡΗ:  ΑΑΑ - ΒΒΒ - ΓΓΓ - Δείτε τα βίντεο!  


 

Την 10/5/12 δικάστηκε στο Γ΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών η από 2-3-06 μήνυση του Π. Δρακόπουλου εναντίον μου (εναντίον Ε. Περσίδη) για δημοσιεύματά μου σχετικά με τη διατροφή της "Διατροφικής Ζώνης", που προωθούσε από το 2001 και προωθεί ακόμα και σήμερα ο Π. Δρακόπουλος, και τα διπλώματα μαύρων ζωνών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και της International Traditional Karate Federation, τα οποία έδινε και έπαιρνε ο ίδιος, ως πρόεδρος και τεχνικός από το 1995 μέχρι το 2007, εν αγνοία της ΠΟΠΚ στα πλαίσια της λειτουργίας της ΠΟΠΚ, της οποίας σήμερα πλέον δεν είναι μέλος.

Τα δημοσιεύματά μου περιέχονταν στα άρθρα μου των ιστοχώρων www.karate.gr και www.cybergym.gr:

 

1) 6/8/05 - karate.gr - "Φοβερή απάντηση του Παναγιώτη Δρακόπουλου στην αυστηρή επιστολή του Θύμιου Περσίδη"

2) 18/8/05 - cybergym.gr - "Διατροφική Ζώνη, Κατακτώντας τη Διατροφική Ζώνη, και Η Omega RX Ζώνη"

3) 29/9/05 - cybergym.gr - "Απάτη Άννας Δρούζα και Παναγιώτη Δρακόπουλου στο κρατικό κανάλι της ΝΕΤ"

4) 4/10/05 - karate.gr - Δέκα χρόνια απάτες του Παναγιώτη Δρακόπουλου"

5) 13/1/06 - karate.gr - "Ανάλυση της εκτεταμένης απάτης του Παναγιώτη Δρακόπουλου - και για το ΣΔΟΕ"

6) 17/1/06 - karate.gr - "Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους καρατέκα του Παραδοσιακού Καράτε της ΠΟΠΚ."

 

Πρωτόδικα είχα καταδικαστεί με την απόφαση 49452/2011 σε οκτώ μήνες με τριετή αναστολή!

Στο Δικαστήριο, ο Π. Δρακόπουλος, αντίθετα από κάθε άλλη φορά που ζητούσε την τιμωρία μου, με εξέπληξε δηλώνοντας (ψευδώς βέβαια!) ότι πάντα ζητούσε συμβιβαστική επίλυση της μεταξύ μας αντιδικίας, αλλά εγώ ήμουν μονίμως αρνητικός!

Εγώ δήλωσα ότι αυτό ήταν αναληθές και τέτοια πρόταση πρώτη φορά την διατύπωνε, ενώ το ένστικτό μου με προειδοποιούσε ότι κάτι άλλο συνέβαινε, όπως και απεδείχθει.

Ο Πρόεδρος, οι δικαστές και ο Εισαγγελέας διατύπωσαν την παραίνεσή τους να γίνει μια προσπάθεια συμβιβασμού.

Εγώ δήλωσα "να το συζητήσουμε, με σεβασμό στην παραίνεση του Δικαστηρίου, και να επανέλθουμε στην αίθουσα".

Βγήκαμε από την αίθουσα για τη συζήτηση του συμβιβασμού και τη διατύπωση της δήλωσης, την οποία εγώ θα υπέγραφα και εκείνος θα αποδεχόταν.

Μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε στη Δήλωση που διαβάζετε με κλικ εδώ  γραμμένη αυθεντικά από το χέρι της συνηγόρου του Π. Δρακόπουλου, (η οποία παρεμπιπτόντως έχει την ... εμμονή ότι έχω ... εμμονές!). Κατά την συζήτηση ο Δρακόπουλος ζήτησε πολλά περισσότερα από όσα αφορούσαν στην συγκεκριμένη δίκη (δηλαδή τα έξι συγκεκριμένα άρθρα μου που είχε αυτή ως αντικείμενο). Από το ύφος του έδειξε να θέλει να τελειώνουμε τα δικαστήρια και γι' αυτό του έδωσα κι εγώ περισσότερα με το αίτημα να αφαιρέσει και ότι γράφει αυτός για εμένα στους δικούς του ιστότοπους. Το εννόησε αλλά δεν δεσμεύτηκε λέγοντας ότι γράφει μόνο τις δικαστικές αποφάσεις!!!

Επιστρέψαμε στην αίθουσα για να καταθέσουμε τη δήλωση και να τελειώσουμε τη δίκη. Τέθηκε και το θέμα τού ποιος θα πλήρωνε τα έξοδα του δικαστηρίου!!! Όταν γίνεται ανάκληση μιας μήνυσης από τον μηνυτή και αποδοχή αυτής της ανάκλησης από τον κατηγορούμενο, τα έξοδα βαραίνουν θεωρητικά τον μηνυτή, αλλά στην πράξη τα πληρώνει ο κατηγορούμενος, ίσως διότι γλιτώνει τα χειρότερα! Στην περίπτωσή μας παρά το ότι τον συμβιβασμό τον ζήτησε ο αντίδικός μου, και άρα είχε ήδη προϋπολογίσει ότι αυτό τον συνέφερε, τα πληρώσαμε μισά-μισά! Η Δήλωσή μου έγινε αποδεκτή από τον Δρακόπουλο, η μήνυση ανακλήθηκε, η ανάκληση έγινε αποδεκτή από εμένα και το δικαστήριο "έπαυσε την ποινική μου δίωξη"!

Από τη διατύπωση της Δήλωσής μου αποδεικνύεται ότι ήμουν απέραντα υποχωρητικός έναντι του Π. Δρακόπουλου για να σταματήσουν οι αντιδικίες μας, διότι,

1) ενώ από τη συνήγορό του ζητήθηκε να κατεβάσω τα έξι άρθρα της συγκεκριμένης αντιδικίας, όπως ήταν και το σωστό, εγώ προσφέρθηκα και δέχθηκα να κατεβάσω από τα άρθρα μου ΚΑΘΕ σημείο που αναφέρεται στο όνομά του ή τη φωτογραφία του, και

2) ενώ από το νόμο τέτοιες επανορθωτικές δηλώσεις δημοσιεύονται στο ίδιο σημείο με τα επίδικα άρθρα, δηλαδή στο εσωτερικό κεφάλαιο "Δικαστήρια" του karate.gr, εγώ προσφέρθηκα και δέχθηκα να δημοσιεύσω επί πλέον για 20 ημέρες τη δήλωση στην αρχική σελίδα των karate.gr και cybergym.gr.

 

Οι δεσμεύσεις μου, όμως, αυτές εξαρτώνται και από τη συμπεριφορά του αντίδικου, διότι, όπως είναι αυτονόητα ... αυτονόητο, οι δεσμεύσεις μου στη δήλωσή μου σχετικά με τα δημοσιεύματά μου με δεσμεύουν, όσο και ο ίδιος δεσμεύεται και τηρεί τις ίδιες δεσμεύσεις σε δικά του δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες του σχετικά με εμένα. Και αυτό διότι η δήλωσή μου αποτελεί μια συμφωνία μας "μη περαιτέρω εμπλοκής" μπροστά σε δικαστήριο και είναι αμφίδρομη συμφωνία κυρίων, πράγμα που σημαίνει ότι η μονομερής παραβίασή της από τη μια πλευρά αυτόματα την ακυρώνει και από την άλλη πλευρά. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί εγώ να κατεβάζω από το διαδίκτυο τα άρθρα μου που τον κρίνουν και αυτός να διατηρεί άρθρα του που με εξυβρίζει! Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί εγώ να δηλώνω ότι "σέβομαι την τιμή και την υπόληψή του" και αυτός να διατυμπανίζει ότι δεν σέβεται τη δική μου τιμή και υπόληψη, όπως κάνει εδώ (1) και επίσης εδώ (2)! Είναι αυτονόητο ότι ένα δικαστήριο δεν υποχρεώνει σε ακινησία τον ένα αντίδικο για να πει στον άλλο "Τώρα βάρα τον!"

Με βάση, λοιπόν, το παραπάνω σκεπτικό, ήλπιζα ότι ο κ. Δρακόπουλος να τηρούσε στα δημοσιεύματά του ό,τι θα τηρούσα και εγώ στα δικά μου και μάλιστα στις ίδιες προθεσμίες, που αναφέρονται στη δήλωσή μου! Άλλως, θεωρώ ότι αποδεσμεύομαι αυτόματα.

Συνεπώς και μόνο από το ότι διατηρεί τα εναντίον μου δημοσιεύματα, ενώ ταυτόχρονα η δικηγόρος του Δροσιά Μπάκου με ειρωνεύεται λέγοντάς μου "Κάντε μας μήνυση κε Περσίδη!" η συμφωνία μας ακυρώνεται!!!

 Η Δήλωση του Συμβιβασμού:


 

31/5/12 - Η Διαμαρτυρία του κ. Π. Δρακόπουλου

Την 31/5/2012 είχαμε και άλλο δικαστήριο με τον Π. Δρακόπουλο με περίπου ίδιο αντικείμενο με αυτό στο οποίο συμβιβαστήκαμε και όπως ήταν φυσικό περίμενα να το κλείσουμε και αυτό με συμβιβασμό, αφού είχα τηρήσει τα συμφωνηθέντα.

Ο Π. Δρακόπουλος, όμως, εμφανίστηκε με τελείως άλλο ύφος πνέοντας μένεα εναντίον μου, διότι δεν τον ικανοποιούσαν τα όσα είχα κάνει. Αυτό αποδεικνύει ότι η κατά την 10/5/12 υποχωρητικότητά του ήταν υποκριτική και σκόπιμη, ίσως διότι είχε και άλλο δικαστήριο σε εξέλιξη.

Του εξηγώ για άλλη μια φορά, λοιπόν, ότι:

1) Πρώτον, η 25/5/12 ήταν η καταληκτική ημερομηνία εφαρμογής της δήλωσής μου και η 31/5/12 απείχε μόνο έξι ημέρες από αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι αν κάτι δεν τον ικανοποιούσε, μπορούσαμε να το συζητήσουμε. Από μέρους μου α) αφαίρεσα τα έξι άρθρα της δίκης, β) καθάρισα το cybergym.gr και γ) καθάρισα το κεφάλαιο ΠΟΠΚ του  karate.gr, και δ) καθάρισα το κεφάλαιο "Δικαστήρια" από άρθρα δικά μου και φωτογραφίες του, ενώ έμειναν φυσικά μόνο οι καθαρές δικογραφίες και όχι άρθρα μου.

2) Βάσει του νόμου και της λογικής η συμβιβαστική συμφωνία μας περιορίζεται στο συγκεκριμένο αντικείμενο της συγκεκριμένης δίκης, δηλαδή στα έξι άρθρα μου που αναφέρονταν στην συγκεκριμένη μήνυσή του και τη δημοσίευση της συμφωνίας μας στη θέση που δημοσιεύτηκαν τα εναντίον του δημοσιεύματά μου.

3) Του θυμίζω ότι εκείνος ζήτησε πρώτος τον συμβιβασμό, όπως γράφηκε και μέσα στη δήλωσή μου, την οποία κατέγραψε η συνήγορός του και εκείνος αποδέχθηκε. Δεν ζήτησα εγώ πρώτος τον συμβιβασμό. Συνεπώς εκείνος ήθελε να αποφύγει τη δίκη και όχι εγώ! Αν κάποιος υποχώρησε ήταν εκείνος και όχι εγώ!

4) Εγώ προσωπικά πιστεύοντας ότι πραγματικά ήθελε να σταματήσει κάθε μας δικαστική διαμάχη, προσφέρθηκα να του δώσω περισσότερα από το περιοριστικό αντικείμενο της μήνυσης. Και το έδωσα πρώτος έμπρακτα στη δήλωσή μου και στην πράξη.

5) Όταν τον ρώτησα όμως στη συνέχεια «Τι θα γίνει με τα άρθρα σου που με εξυβρίζουν στις δικές σου ιστοσελίδες?», μου απάντησε: «Αυτά είναι οι αποφάσεις των δικαστηρίων!» Άρα αποδεικνύεται ανυποχώρητος! Φυσικά δεν είναι μόνο αποφάσεις δικαστηρίων αλλά και άλλα κείμενά του, ενώ απέδειξε ότι δεν είχε καμιά διάθεση να δώσει σε εμένα τα ηθικά αντίστοιχα σε εκείνα που έδινα εγώ σε αυτόν. Τότε, όπως είναι φυσικό, πήρα ανάποδες! Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο και στην ιστορία συμφωνία κατά την οποία "κάποιος Α να δηλώνει ότι σέβεται την τιμή και την υπόληψη κάποιου Β, όταν ταυτόχρονα ο Β δηλώνει ότι ΔΕΝ σέβεται την τιμή και υπόληψη του Α!"

6) Όταν τον ρώτησα «Τι θα γίνει με το www.gtkf.gr που είναι το όνομα της ΠΟΠΚ στα αγγλικά και το οικειοποιείσαι εσύ στο διαδίκτυο?», μου απάντησε ότι θα το κρατήσει! Δηλαδή, μου έλεγε «κάνε δικαστήριο για να το πάρεις», πράγμα που σημαίνει νέα εμπλοκή!

7) Επίσης μου δήλωσε "Να δεις σε δυο μήνες τι θα έχει γίνει το www.gtkf.gr . Aυτό σημαίνει ότι θα προκαλέσει και εμπλοκή στο παραδοσιακό καράτε!

8) Πώς εγώ θα απαλείψω κάθε υφιστάμενη αναφορά στο όνομά του στις ιστοσελίδες μου, όταν αυτός όχι μόνο συνεχώς μου παρέχει ενοχλήσεις, όχι μόνο θίγει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα της ΠΟΠΚ με το gtkf.gr και την ταμπέλα στη σχολή του, αλλά και από το 2005 μέχρι σήμερα (επτά ολόκληρα χρόνια) έγραφε στις ιστοσελίδες του για μένα πράγματα που τα έχουν διαβάσει χιλιάδες άνθρωποι? Αυτό είναι κάτι που φυσιολογικά ΔΕΝ γίνεται!

Συνεπώς και μόνο από το ότι παραμένουν ανοιχτά όλα τα πεδία εμπλοκής μας σε μελλοντικές αντιδικίες η συμφωνία μας ακυρώνεται!!!

 

Επομένως, μια γενική συμφωνία "μη εμπλοκής σε μελλοντικές σκαι υγκρούσεις" μεταξύ μας δεν συζητήθηκε και θα πρέπει να καλύπτει όλα τα πεδία των κοινών μας ενδιαφερόντων, τα οποία επίτηδες ο Π. Δρακόπουλος τα έχει αφήσει χωρίς καμιά δέσμευση από μέρους του. Π.χ. τι θα γίνει με το gtkf.gr, την ταμπέλα στο Budokan, το παραδοσιακό καράτε, το οποίο λέει ότι θα αναπτύξει, τα δικαστήρια που κέρδισα και την ηθική ικανοποίηση που αυτό αποτελεί για εμένα και άλλες εκκρεμότητες. Πώς περιμένει να δεσμευτώ εγώ, όταν διαφαίνεται ότι σε δυο μήνες θα είμαστε πάλι μαλλιά-κουβάρια??? Κυρίως, όμως, δεν πρόκειται να του χαρίσω δικαστικές αποφάσεις που κέρδισα και μάλιστα τις χρυσοπλήρωσα σε δικηγόρους!

Συνεπώς, είναι απαραίτητο να επιτευχθεί μια συνολική συμφωνία σε όλα τα πεδία, που συγκρούονται τα ενδιαφέροντά μας, ώστε να απεμπλακούμε από τις συγκρούσεις στα δικαστήρια! Και να σκεφθεί καλά ότι αυτό τον συμφέρει, διότι στην ουσία εγώ έχω κερδίσει όλα ανεξαιρέτως τα δικαστήρια!!!

Παρατηρώ, όμως, ότι:

1) Το gtkf.gr το έχει χωρίς να του ανήκει, διότι ανήκει στην ΠΟΠΚ, και γράφει ακόμα αυτά (με κλικ εδώ).

2) Στο zone.com.gr ακόμα γράφει αυτά (με κλικ εδώ) ή αυτά (με κλικ εδώ).

3) Η ταμπέλα (άνω δεξιά) στη σχολή του υπάρχει πληροφορώντας ψευδώς τους περαστικούς, ενώ η σχολή αυτή ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με την ΠΟΠΚ και την ITKF.

4) και άλλα 3-4 πεδία διαφωνιών εξακολουθούν να υπάρχουν!!!

Τι θα γίνει???


Νομική εκτίμηση της κατάστασης και αποφάσεις

Για να ικανοποιήσω τον Δρακόπουλο κράτησα τη δήλωσή μου σε όλα ανεξαιρέτως σημεία προβολής της μέχρι την 24/6/12, δηλαδή 24 μέρες περισσότερο από την 31/5/12 που ήταν η συμφωνία μας.

Η απόφασή του να γίνει η δίκη της 31/5/12 και η δήλωση της συνηγόρου του κας Δροσιάς Μπάκου, η οποία είπε "Τώρα να διορθώσετε! Τι να το κάνουμε!", με πείθει ότι η απότομη μεταστροφή του Δρακόπουλου σε συμβιβαστική λύση την 10/5/12 έγινε μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν τα άρθρα μου στο διαδίκτυο και τον εκθέτουν σε άλλη δίκη του με άλλον αντίδικο που τυχόν εκδικαζόταν πριν την 31/5/12. Και αυτό διότι αν τον ενδιέφερε να λυθεί η μεταξύ μας διαφορά τότε δεν θα τον πείραζαν πέντε μέρες μπροστά ή πίσω αφού αυτή χρονολογείται από το 2005, δηλαδή επτά χρόνια.

Συνεπώς, η δήθεν επιθυμία του Δρακόπουλου για συμβιβασμό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ακόμα μια πρόσκαιρη εξαπάτηση!

Διαβάζοντας προσεκτικά την δήλωσή μου της 10/512, την οποία έγραψε πρόχειρα η κα Μπάκου μαζί με τον δικηγόρο μου και την καθαρόγραψε ιδιοχείρως μόνη της προσθέτοντας μερικούς όρους μετά στο τέλος και εγώ διάβασα στα γρήγορα βέβαια και υπέγραψα, παρατηρώ και καθαρογράφω εδώ τους όρους (Α) και (Γ):

 

(Α): Από σήμερα και εις το μέλλον θα παύσω να αναφέρομαι στο πρόσωπο του Παναγιώτη Δρακόπουλου με οποιοδήποτε δημοσίευμα στις ιστοσελίδες μου ή οπουδήποτε αλλού.

(Γ): Θα απαλείψω κάθε υφιστάμενη σήμερα αναφορά του ονόματος και της φωτογραφίας του Παναγιώτη Δρακόπουλου από τις ιστοσελίδες μου έως την 25-5-12, ούτως ώστε εφεξής να μην υφίστανται στις ιστοσελίδες μου.

 

Έχω την αμυδρή βεβαιότητα ότι οι όροι (Α) και (Γ) κατ’ απαίτηση της κας Μπάκου, δικηγόρου του Π. Δρακόπουλου, στη δήλωση συμβιβασμού μας, που έγραψε με το χέρι της η ίδια είναι απαράδεκτα επαχθείς και καταχρηστικοί (φασιστικοί θα έλεγα), διότι αντιβαίνουν ευθέως και ρητά στο κατοχυρωμένο συνταγματικά δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, Άρθρο 14 του Συντάγματος, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν προληπτική λογοκρισία.

Στα πάνω από είκοσι δικαστήρια που έχουμε κάνει με τον Δρακόπουλο, κανένας απολύτως δικαστής δεν μου επέβαλε με απόφασή του τέτοιους περιορισμούς!!!

 

Άρθρο 14 του Συντάγματος - (Ελευθερία του Τύπου)

1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους.

2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.

3. H κατάσχεση εφημερίδων και άλλων εντύπων, είτε πριν από την κυκλοφορία είτε ύστερα από αυτή, απαγορεύεται. Kατ' εξαίρεση επιτρέπεται η κατάσχεση, με παραγγελία του εισαγγελέα, μετά την κυκλοφορία:

α) για προσβολή της χριστιανικής και κάθε άλλης γνωστής θρησκείας,

β) για προσβολή του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας,

γ) για δημοσίευμα που αποκαλύπτει πληροφορίες για τη σύνθεση, τον εξοπλισμό και τη διάταξη των ενόπλων δυνάμεων ή την οχύρωση της Xώρας ή που έχει σκοπό τη βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος ή στρέφεται κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Kράτους,

δ) για άσεμνα δημοσιεύματα που προσβάλλουν ολοφάνερα τη δημόσια αιδώ, στις περιπτώσεις που ορίζει ο νόμος.

 

Συνεπώς και μόνο από τους περιεχόμενους φασιστικούς όρους η δήλωσή μου θεωρείται απόλυτα άκυρη!!!


Η εκδίκαση της νέας αντιδικίας μας με τον Δρακόπουλο την 31/5/12.

Τέλος, κατά την εκδίκαση της νέας αντιδικίας μας με τον Δρακόπουλο την 31/5/12, η οποία ήταν παρόμοια με εκείνη του συμβιβασμού και άρα καλυπτόταν από τη δήλωσή μου αλλά αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τον αντίδικο, η δικηγόρος του Δρακόπουλου κα Δροσιά Μπάκου ζήτησε από το δικαστήριο να ληφθεί υπόψη ότι η προηγούμενη μήνυση είχε ανακληθεί και άρα ζήτησε βαρύτερη ποινή, υτή και μόνο η κίνηση της κας Μπάκου ακυρώνει τον συμβιβασμό!) αίτημα στο οποίο η εισαγγελέας απάντησε με αδιόρατη (αλλά έβγαζε μάτι!) καταφατική κίνηση του κεφαλιού και το οποίο αίτημα πραγματικά ελήφθη υπόψη και στην πρόταση της εισαγγελέως και από το δικαστήριο με μια μεγαλύτερη από ότι αναλογούσε στο αδίκημα ποινή!

 

 [ Και μάλιστα, η εισαγγελέας της έδρας ήταν η μόνη εισαγγελέας σε όλες τις μέχρι τώρα δίκες μου που πρότεινε, εκτός από φυλάκιση, επί πλέον και χρηματική ποινή για τιμωρία (μετατρέποντας τη δικαιοσύνη σε εισπρακτική μηχανή του δημοσίου), μια πρόταση ιδιαίτερα σκληρή για την παρούσα συγκυρία εξοντωτικής οικονομικής κρίσης που περνάμε (με καθημερινές αυτοκτονίες και μηχανικών και δικηγόρων), την οποία χρηματική ποινή για να πληρώσω πρέπει να μείνω 15 μήνες νηστικός, διότι η σύνταξή μου έχει μειωθεί στο μισό εκείνης που έπρεπε να παίρνω και εξακολουθεί να μειώνεται κατά 50 € περίπου κάθε δυο μήνες!

 Είναι πλέον πεπεισμένος ο Έλληνας πολίτης ότι θα πρέπει να μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια των εισαγγελέων και δικαστών στο 50% των σημερινών τιμών τους α) για να εναρμονιστούν με τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας όλων των Ελλήνων, και β) για να κατανοήσουν άμεσα τις ποινές εξόντωσης που ρίχνουν στους Έλληνες πολίτες σε εποχή οικονομικής κρίσης που δεν έχουμε να φάμε, όταν αυτή η οικονομική κρίση οδηγεί στην εξόντωση και την αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας!

 Σχετική ενημέρωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση θα λάβουν όλοι οι βουλευτές της νέας Βουλής των Ελλήνων αμέσως μόλις καθαρογραφεί η απόφαση και αφού έχει ενημερωθεί ο ιστότοπος της Βουλής με τα νέα email τους! ]

 

Επομένως, επειδή η δήλωσή μου συμβιβασμού έχει ισχύ και νόημα μόνο όταν γίνεται αποδεκτή και ποτέ μόνη της, ακόμα και με αυτό το αίτημα της κας Μπάκου η αντίδικη πλευρά ΑΚΥΡΩΣΕ από μόνη της και το συμβιβασμό και τη δήλωσή μου!

Συνεπώς, ο Δρακόπουλος και μόνο αυτός ζήτησε πρώτος τον συμβιβασμό και μόνο αυτός πρώτος τον ακύρωσε. Και αυτό αποδεικνύεται απόλυτα φυσικό, αφού τον ήθελε να τον χρησιμοποιήσει για 15-20 μέρες και τίποτα άλλο!!! {Θα ερευνήσω για τον λόγο που τον ήθελε!}

Επομένως, ο Δρακόπουλος και η δικηγόρος του πρώτοι ζήτησαν το συμβιβασμό και πρώτοι τον ακύρωσαν με τις πράξεις τους! Συνεπώς ο συμβιβασμός ΔΕΝ ισχύει από 31-5-12 με δική τους υπαιτιότητα!


Η υποχρέωσή μου προς τους Εφέτες που έπαυσαν τη δίωξή μου στη δίκη της 10/5/12.

Στη συγκεκριμένη δίκη κατηγορήθηκα για τα επόμενα έξι άρθρα μου (βλέπε εδώ την έγκληση) με ημερομηνίες και τίτλους:

 

1) 6/8/05 - karate.gr - "Φοβερή απάντηση του Παναγιώτη Δρακόπουλου στην αυστηρή επιστολή του Θύμιου Περσίδη"

2) 18/8/05 - cybergym.gr - "Διατροφική Ζώνη, Κατακτώντας τη Διατροφική Ζώνη, και Η Omega RX Ζώνη"

3) 29/9/05 - cybergym.gr - "Απάτη Άννας Δρούζα και Παναγιώτη Δρακόπουλου στο κρατικό κανάλι της ΝΕΤ"

4) 4/10/05 - karate.gr - Δέκα χρόνια απάτες του Παναγιώτη Δρακόπουλου"

5) 13/1/06 - karate.gr - "Ανάλυση της εκτεταμένης απάτης του Παναγιώτη Δρακόπουλου - και για το ΣΔΟΕ"

6) 17/1/06 - karate.gr - "Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους καρατέκα του Παραδοσιακού Καράτε της ΠΟΠΚ."

 

Τα ανωτέρω άρθρα τα έχω ήδη αφαιρέσει από τις ιστοσελίδες μου και άρα στο αντικειμενικό νόημα ενός συμβιβασμού για τη συγκεκριμένη δίκη έχω ήδη υπακούσει! Συνεπώς απέναντι στους εφέτες που έπαυσαν τη δίωξή μου είμαι συνεπέστατος.


 Και τέλος: Περί εμμονών!!!

Η δικηγόρος του Δρακόπουλου κα Δροσιά Μπάκου έχει, όπως έχω ξαναπεί, την εμμονή ότι πάσχω από ... εμμονές!

 
  Μας πήρανε χαμπάρι ακόμα
και ... οι Μαϊμούδες! 

Πρώτα-πρώτα το να έχεις εμμονές δεν είναι κακό! Εξαρτάται από το είδος των εμμονών που έχεις. Όσοι άνθρωποι ξεχωρίζουν από τους συνανθρώπους τους στις τέχνες, τις επιστήμες ή σε σωματικές επιδεξιότητες κτλ., το καταφέρνουν αυτό λόγω των εμμονών τους προς τις ειδικές αυτές κατευθύνσεις!

Αν ερμηνεύσουμε τον όρο "εμμονή" ως ισοδύναμο με το "κολλημένος με κάτι" ως ψυχολογικά αρνητική έννοια, τότε να μου επιτρέψει να της εξηγήσω ότι:

 
  Μας πήρανε χαμπάρι ακόμα
και ... οι Μαϊμούδες! 

1) Η εμμονή της ότι α) ο Δρακόπουλος είναι διατροφολόγος και β) η Διατροφική Ζώνη αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο διατροφής είναι πραγματικό πρόβλημα και θα πρέπει να το ... κοιτάξει, διότι ο Δρακόπουλος ΔΕΝ είναι διατροφολόγος και η Διατροφική Ζώνη ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ αργά ή γρήγορα να βλέπεις ... τα ραδίκια ανάποδα! Την παραπέμπω εδώ στο έγγραφο του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

2) Η εμμονή της ότι κέρδισαν τα δικαστήρια! Έεεε, αυτή κι αν είναι εμμονή: Περιληπτικά και γενικά της εξηγώ ότι α) στον τομέα του "Κομπογιαννίτη - Τσαρλατάνου" της διατροφής-απάτης, που πουλάει ο πελάτης της και υπεραμύνεται η ίδια στα δικαστήρια, τους ... έσκισα και με το μέγιστο πρόστιμο (καλά που μου το θύμισες να ελέγξω στην Εφορία αν το πληρώσατε), και με κλείσιμο του γραφείου του κομπογιαννίτη και με δικαστικές αποφάσεις, ενώ β) στον τομέα των πλαστών διπλωμάτων καράτε (περί τα 400), που έδινε ο Δρακόπουλος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε τα έχει ακυρώσει όλα τελεσίδικα και αμετάκλητα (την παραπέμπω εδώ στη σχετική απόφαση του ΔΣ της ΠΟΠΚ), οι μαθητές του Δρακόπουλου έχουν πεισθεί απόλυτα γι' αυτό, διότι κανένας δεν έχει διαμαρτυρηθεί επί πέντε χρόνια στην ΠΟΠΚ, ενώ ο ίδιος ο Δρακόπουλος δεν τολμάει να δηλώσει στα δικαστήρια πόσα έχει πραγματικά δώσει (... ψελλίζει ότι δεν έδωσε κανένα!!!), διότι φοβάται και τους μαθητές του και τους δικαστές και το ΣΔΟΕ, διότι εισέπρεττε χωρίς να αποδίδει, πράγμα για το οποίο θα κάνω ιδιαίτερη έκθεση στο ΣΔΟΕ!!!)

Αλλά ακόμα και αυτές οι εμμονές της είναι "καλές" (όπως η μπαρούφα της Διατροφικής Ζώνης, που λέγεται "καλές ... εικοσανοειδείς"!!!) για την κα Δροσιά Μπάκου!

Κάλλιστες μάλιστα θα έλεγα, αφού ο Δρακόπουλος της πληρώνει αδρά τα πάνω από είκοσι δικαστήρια, που μου έχει κάνει, επτά χρόνια τώρα!!!

 


www.karate.gr 

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε