karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 29/7/12.

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 

Πεταλώνει ... τζιτζίκια στον ανήφορο ... με τη Διατροφική Ζώνη ο Δρακόπουλος, διατηρώντας τις εναντίον μου δημοσιεύσεις του στις ιστοσελίδες του, όταν καλείται να κλείσει το "διατροφολογικό" του γραφείο και να πληρώσει το πρόστιμο για την αντιποίηση του επαγγέλματος του διατροφολόγου, που του επέβαλαν το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας & Πρόνοιας και η Νομαρχία Αθηνών!!!

 

 

Το άρθρο αυτό γράφεται έμμεσα από τον Π. Δρακόπουλο!

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 


Και μια διεθνής πρωτοτυπία: Το άρθρο αυτό γράφεται αυτόματα από τον ίδιο τον Π. Δρακόπουλο! Δηλαδή, απόλυτα άμεσα, όταν ο Δρακόπουλος γράφει κάτι για μένα στις ιστοσελίδες του, αυτόματα θα αναπαράγεται εδώ το κείμενο αυτό και θα γράφεται η αρμόζουσα απάντηση! Είναι κάτι σαν τη μοναδική λύση για να καθαρίσουν οι δρόμοι της Αθήνας από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα: μόλις ένας οδηγός σταθμεύει παράνομα, να κατεβαίνει, να κλειδώνει το αμάξι, να βγάζει το ειδικό μπλοκάκι που θα έχει δώσει σε όλους τους οδηγούς η Τροχαία και ... να κόβει αμέσως κλήση στον εαυτό του!!! Πρόσεχε, λοιπόν, τι γράφεις!


Ο Έλληνας Πολίτης παρουσιάζεται να δικαστεί ενώπιον των Εισαγγελέων και των Δικαστών με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική τους θέση, με απόλυτη εκτίμηση στην επιστημονική νομική τους κατάρτιση και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αμεροληψία τους! Απομένει στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές με τις πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις και αποφάσεις τους να επιβεβαιώσουν απόλυτα τις προσδοκίες του Έλληνα Πολίτη!

Οι Ανώτατοι Δικαστές του Αρείου Πάγου απαντούν στις αποφάσεις τους με απλότητα και σαφήνεια σε όλους τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στις δύο πρώτες βαθμίδες απόδοσης της Δικαιοσύνης! Μια Δικαστική Απόφαση δεν κρίνεται μόνο από αυτά που γράφει, αλλά κρίνεται και από αυτά που έπρεπε να γράφει και δεν τα γράφει!


Πάντα έγραφε και εξακολουθεί να γράφει ο Δρακόπουλος εναντίον μου στις ιστοσελίδες του ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες για τα αποτελέσματα των μεταξύ μας δικαστηρίων! Απόδειξη οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις του στις κατωτέρω ημερομηνίες πριν και μετά από τις δίκες μας, πράξεις που αποδεικνύουν την αδιαλλαξία του! Αν δεν καταλαβαίνει ότι όλα αυτά γυρίζουν εναντίον του, τι να του κάνω εγώ?

 

άρθρα στο gtkf: 23-4-11   27-5-12   24-6-12   29-7-12
άρθρα στο zone: 25-1-12       24-6-12A

24-6-12B

  29-7-12A

29-7-12B

ημ/νίες δικών:  

10-5-12

η δίκη του αποτυχημένου συμβιβασμού

 

31-5-12

επόμενη δίκη με τον Δρακόπουλο, όπου αρνήθηκε το συμβιβασμό και η δήλωσή του αυτή είχε σαν αποτέλεσμα αυξημένη ποινή

 

20-7-12

η δίκη στο Εφετείο με την πληρεξούσια δικηγόρο του Δρακόπουλου

 

 

Οι δικηγόροι του λεφτά θέλουνε! Στην πραγματική ζωή όλα τα δικαστήρια τα έχει χάσει! Αν δεν το καταλαβαίνει, τουλάχιστον ας πληρώνει να κυκλοφορεί το χρήμα!!! Και μετά μιλάει για συμβιβασμούς και πράσινα άλογα!!!


Οι δημοσιεύσεις του Δρακόπουλου στις ιστοσελίδες του είναι οι επόμενες και αναγκάζομαι να απαντήσω στην κάθε μία από αυτές, αφού δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια (και άρα αποτελούν συκοφαντική δυσφήμηση!):

 

 Ψέματα Δρακόπουλου στις ιστοσελίδες του !

 Οι αντίστοιχες αλήθειες !

1) Η Έκθεση του ΣΕΥΥΠ για τον "διατροφολόγο" Δρακόπουλο λέει αυτά (με κλικ) και

2) Το πρόστιμο της Νομαρχίας για τον "διατροφολόγο" Δρακόπουλο λέει αυτά (με κλικ)!

3) Το Πρακτικό της ΠΟΠΚ για τις μαύρες ζώνες λέει αυτά (με κλικλίκ!)

4) Είναι φανερό ότι είσαι δικαιωμένος από την ανάποδη!!!

Από τις επτά παραβάσεις που ζήτησες να αποζημιωθείς στην αγωγή σου (7.000 €) και 14 μήνες φυλακή, κέρδισες μόνο μία παράβαση (1000 €) και αυτή αδίκως! Και η αγωγή σου δεν είχε καμιά σχέση με τη διατροφή και τις μαύρες ζώνες, αλλά ήταν για καθαρά τυπική παράβαση απόφασης δικαστηρίου!
Η μήνυση αυτή είχε ίδιο αντικείμενο με την προηγούμενη αγωγή σου για καθαρά τυπική παράβαση απόφασης δικαστηρίου και την υπέβαλες με κακοήθεια σε Αστυνομικό Τμήμα για να πάω αυτόφωρο! Έληξε στο Εφετείο με ποινή 5 μηνών εις βάρος μου, ετοιμαζόμουν για αναίρεση στον Άρειο Πάγο, αλλά με πρόλαβε ο νόμος 4043/2012 που παρέγραψε τα αδικήματα με ποινές κάτω των έξι μηνών και έτσι δεν συνέχισα λόγω ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ. Την αλήθεια την ξέρεις, δεν την αναφέρεις και αυτό αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση!

Οι αποφάσεις γράφουνε ότι σωστά σε είπα "κομπογιαννίτη της διατροφής", αφού δεν έχεις πτυχίο διατροφολόγου. Η υπόθεση βρίσκεται στον Άρειο Πάγο για τις μαύρες ζώνες. Πιστεύω ότι θα την ανατρέψω, οπότε θα γίνει χαμός, αλλά ακόμα και αν δεν την ανατρέψω θα πάρεις τη ... Ferrari δεξιά και κάτι ... ψιλά!!!

1) Η ποινή του Πρωτοδικείου ήταν 8 μήνες με τριετή αναστολή και πήγαμε Εφετείο. Εκεί όλα θα ανατρέπονταν αλλά ΕΣΥ ζήτησες συμβιβασμό και δεν δημοσιεύεις τη δήλωσή μου, που δίνεται εδώ, διότι το γράφει μέσα!

2) Υπέγραψα συμβιβασμό που ΕΣΥ πάλι αθέτησες (με κλικ).

3) Συγχέεις επίτηδες τόσο πολύ τα πράγματα, ώστε ψευδέστατα λες ότι "την ίδια όμως μέρα" (δηλ. την 10-5-2012), ενώ από τη δήλωση αποδεικνύεται ότι δεν είχα υποχρέωση "την ίδια μέρα" αλλά είχαμε δώσει προθεσμία 15-20 ημερών!

1) Αυτή ήταν η δεύτερη κακοήθης, αποτυχημένη σου προσπάθεια να με πας αυτόφωρο.

2) Η ΔΗΕ/ΓΑΔΑ απλά πήρε καταθέσεις. Εισαγγελέας άσκησε τη δίωξη που χωρίστηκε σε δύο αδικήματα: ένα πλημμέλημα για συκοφαντική δυσφήμηση και ένα κακούργημα για δημοσίευση προσωπικών δεδομένων (της φωτογραφίας σου)! Στο κακούργημα απαλλάχθηκα με την 819/22-8-11 Απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και για το πλημμέλημα έχουμε δρόμο ακόμα! Μη βιάζεσαι!

3) Υποπτεύομαι ότι το συμβιβασμό τον ήθελες ή για το πρόστιμο της Νομαρχίας ή σε στριμώξανε και στην Κύπρο και θα κάνω έρευνα γι' αυτό!

Με συκοφαντείς και για ξένες προς εσένα υποθέσεις!!!

Σε αυτούς τους κολλητούς σου και στους δύου

πες τους "Φιλάκια και από μένα και από τον Πίου"!!!

 Για ό,τι άλλο γράψεις και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια εδώ είμαστε πάλι!
 Να θυμάσαι: για κάθε σελίδα που γράφεις εσύ, εγώ μπορώ να γράφω ένα βιβλίο!

 


www.karate.gr 

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε