karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 7/11/2013.

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

 

 Η κατ’ έφεση δίκη στο Η΄ Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών
της έγκλησης Δρακόπουλου κατά Περσίδη με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης.

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

 Την Τετάρτη 6-11-2013 έγινε στο Η΄ Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών η κατ’ έφεση δίκη της έγκλησης Δρακόπουλου κατά Περσίδη με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η δίκη ήταν καταπληκτική, ο κύριος πρόεδρος καταπληκτικός, οι δύο κυρίες πάρεδροι καταπληκτικές, η κυρία εισαγγελέας καταπληκτική και η απόφαση … αντιφατική και λανθασμένη! Θα μου πείτε πώς μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο? Και όμως γίνεται! Θα περιμένω να καθαρογραφεί η απόφαση και θα το αποδείξω! Εκτός, όμως, αυτών συμβαίνει και κάτι ανατριχιαστικό στο σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης! Φυσικά θα υποβληθεί αίτηση αναίρεσης στην "εν μέρει ένοχος" απόφαση! 

Η κατηγορία αφορούσε στην πρωτόδικη Απόφαση 55408/2012 και στα επόμενα υποτιθέμενα δημοσιεύματα του Περσίδη στο διαδίκτυο σε άγνωστο για τον Περσίδη ιστότοπο κατά τις αντίστοιχες ημερομηνίες:

Α) στις 24-4-2006:

1) «… δεν υπάρχει αμφιβολία ότι από το 1995 μέχρι σήμερα οι Δρακόπουλος και Προκοπίου … και πλαστή σφραγίδα πάτησαν στα διπλώματα … εξαπατώντας όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές τους …»,

2) «Ο Δρακόπουλος έχει φτιάξει δεύτερη σφραγίδα (παραχάραξη και πλαστογραφία!!!) και … αυτοσχεδιάζει επί δέκα χρόνια πλαστογραφώντας …»

3) «Ο Δρακόπουλος έχει σήμερα μόνο πέμπτο (και όχι έβδομο) νταν …»

Β) στις 24-4-2006:

«κατά μέτριους υπολογισμούς 300Χ300=90.000 και 100Χ400=40.000 σύνολο 130.000 ευρώ «μαύρο χρήμα» μη δηλούμενο και μη φορολογούμενο έχει εισπράξει ο Δρακόπουλος πουλώντας πλαστά διπλώματα της ΠΟΠΚ και υπεξαιρώντας τα δικά της δικαιώματα»,

Γ) στις 27-4-2006:

1) «… Τα διπλώματα από την ΠΟΠΚ που έχει δώσει στους μαθητές του πάνω σε έντυπο της ΠΟΠΚ από το 1995 μέχρι σήμερα είναι πλαστά και έχουν πλαστογραφηθεί από τον ίδιο και στη θέση της υπογραφής και στη θέση της σφραγίδας …»

2) « … η δε σφραγίδα που χρησιμοποιήθηκε είναι πλαστή, παραχαραγμένη από τον Δρακόπουλο!»

3) « … έβαζε την παραχαραγμένη σφραγίδα που είχε φτιάξει πάλι κρυφά από την ΠΟΠΚ…» 


Από ότι κατάλαβα, γιατί όλα έγιναν γρήγορα, το δικαστήριο κατέληξε στην επόμενη απόφαση για τις επί μέρους κατηγορίες:

Για το Α1: Αθώος! Για το Α2: Αθώος! Για το Α3: Ένοχος!

Για το Β: Αθώος!

Για το Γ1: Αθώος! (ίδιο με Α1) Για το Γ2: Αθώος! (ίδιο με Α2) Για το Γ3: Αθώος! (ίδιο με Α2 και Γ2)

 

Δηλαδή, το Δικαστήριο δεν πείσθηκε ότι: Α3) «Ο Δρακόπουλος έχει σήμερα μόνο πέμπτο (και όχι έβδομο) νταν …»,

 

ενώ το Δικαστήριο πείσθηκε ότι, ενεργώντας για το καλό της ομοσπονδίας, δεν γνώριζα αν ήταν ψευδή τα επόμενα:

«… δεν υπάρχει αμφιβολία ότι από το 1995 μέχρι σήμερα οι Δρακόπουλος και Προκοπίου … και πλαστή σφραγίδα πάτησαν στα διπλώματα … εξαπατώντας όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές τους …»,

«Ο Δρακόπουλος έχει φτιάξει δεύτερη σφραγίδα (παραχάραξη και πλαστογραφία!!!) και … αυτοσχεδιάζει επί δέκα χρόνια πλαστογραφώντας …»,

«… Τα διπλώματα από την ΠΟΠΚ που έχει δώσει στους μαθητές του πάνω σε έντυπο της ΠΟΠΚ από το 1995 μέχρι σήμερα είναι πλαστά και έχουν πλαστογραφηθεί από τον ίδιο και στη θέση της υπογραφής και στη θέση της σφραγίδας …»,

« … η δε σφραγίδα που χρησιμοποιήθηκε είναι πλαστή, παραχαραγμένη από τον Δρακόπουλο!»,

« … έβαζε την παραχαραγμένη σφραγίδα που είχε φτιάξει πάλι κρυφά από την ΠΟΠΚ…».


Κατά την εκδίκαση, και σε πρώτη φάση εδώ μέχρι την ανάλυση της καθαρογραμμένης απόφασης, τρία ήταν τα συνταρακτικά σημεία που ενδιαφέρουν τον κόσμο του παραδοσιακού καράτε:

Πρώτο συνταρακτικό σημείο ήταν η απόλυτη άρνηση και αποστροφή του Δρακόπουλου προς τον πίνακα των μαθητών του (όπως αναφέρονται στο ήδη από 10/4/2006 δημοσιευμένο άρθρο μου με κλικ εδώ), που κατατέθηκε στο δικαστήριο, στους οποίους είχε δώσει μαύρες ζώνες στο διάστημα 1995 έως 2001. Κατέθεσε στο δικαστήριο ότι από αυτόν τον πίνακα των ονομάτων (που ο ίδιος μου είχε δώσει) δεν γνώριζε κανένα, δεν είχε ακούσει ποτέ κανένα από αυτά τα ονόματα και ότι ήταν αποκύημα της φαντασίας μου για να τον καταστρέψω οικονομικά!

Αυτός ήταν ο δάσκαλός σας, που τόσα χρόνια πληρώνατε!

Δεύτερο συνταρακτικό σημείο ήταν το ότι ο Π. Δρακόπουλος δήλωσε ότι για την απονομή των διπλωμάτων, τα οποία ήταν όχι πάνω από 2-3 το χρόνο, ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ 10-15 €!

Και Τρίτο συνταρακτικό σημείο ήταν το ότι στα … κορνιζάτα δικά του διπλώματα 6ου και 7ου νταν, που έφερε στο δικαστήριο ΞΑΦΝΙΚΑ, εμφανίστηκε ως εκ θαύματος η υπογραφή του Βλάντιμιρ Γιόργκα στη θέση του Chief Examiner!!! Δηλαδή οι κύριοι  Χιντετάκα Νισιγιάμα (Καλιφόρνια), Μάικλ Κρόουι (Καναδάς) και Βλάντιμιρ Γιόργκα (Σερβία) ήταν στην έδρα της ITKF δίπλα-δίπλα κατά τις ημερομηνίες 25-9-1997 και 21-7-2003, εξέτασαν τον Π. Δρακόπουλο για έκτο και έβδομο νταν και υπέγραψαν τα διπλώματά του!!! Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει άλλωστε και για όλους εσάς που έχετε διπλώματα της ITKF, αλλά και για όλους παγκοσμίως που έχουν πάρει διπλώματα της ITKF!!!

Για κοιτάξτε όλοι όσοι έχετε διπλώματα της ITKF, τα οποία έχετε πάρει επίσης δωρεάν και δεν το καταλάβατε (!) και μάλιστα χωρίς να πάτε στην ... Αμερική (!), έχουν τα διπλώματά σας την υπογραφή του … Βάβα (αυτό είναι το … χαϊδευτικό του Γιόργκα!) στη θέση του Chief Examiner? Αν όχι, μην κομπλάρετε! Πηγαίνετε να σας τα υπογράψει τώρα! Αυτός βάζει την υπογραφή του όπου νάναι και όποτε νάναι!!! Είναι διαχρονικός Chief Examiner και του Καραϊσκάκη, 7 Dan, Traditional Fustanela Karate-Do!!!

Εδώ μου γεννάται η εύλογη απορία, με ποιο λογικό συλλογισμό κατάληξαν οι σεβαστοί δικαστές στην γνησιότητα των διπλωμάτων τεχνικής κατάρτισης του 6ου και 7ου νταν του Δρακόπουλου, όταν στην κεφαλίδα του κάθε διπλώματος γράφει τίτλο "Diploma of Ranking Recognition" που σημαίνει "Δίπλωμα  Βαθμολογικής Αναγνώρισης" και όχι, και όχι, και όχι "ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ"!!!

Τονίζω ότι "Αναγνώριση" σημαίνει "σου αναγνωρίζω ένα δίπλωμα που κάποιος άλλος σου έδωσε", ενώ "Απονομή" σημαίνει "ΣΕ ΕΞΕΤΑΖΩ, ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΜΩ"!!! Αν, λοιπόν,  κάποιος έδωσε στον Δρακόπουλο τα διπλώματα 6ου και 7ου νταν, τότε ο Νισιγιάμα απλά τα αναγνώρισε, αν κανείς δεν του τα έδωσε τότε τι στο διάβολο (σόρυ!) του αναγνώρισε ο Νισιγιάμα???

Ποιος, λοιπόν, έδωσε στον Δρακόπουλο τα διπλώματα 6ου και 7ου νταν, αφού κατά το 1995 - 2005 δεν υπήρχε κανένας στην Ελλάδα να δώσει τόσο υψηλόβαθμα διπλώματα Παραδοσιακού Καράτε εκτός από το ΔΣ της ΠΟΠΚ, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να υπάρχει γραμμένο σχετικό Πρακτικό του ΔΣ της ΠΟΠΚ, ενώ η σχετική αίτηση-βεβαίωση προς την ITKF έπρεπε να φέρει την υπογραφή της ΠΟΠΚ, δηλαδή τις υπογραφές προέδρου και γραμματέα καθώς και την γνήσια σφραγίδα της ΠΟΠΚ???


Προφανώς, εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι ο Π. Δρακόπουλος αρνήθηκε ότι γνώριζε κάθε όνομα παλαιών μαθητών του αδιαφορώντας πλήρως για την ακύρωση των διπλωμάτων όλων των μαθητών του από την ΠΟΠΚ (μοιραίο γιατί η ΠΟΠΚ δεν έχει κανέναν στο αρχείο της!) και ενδιαφέρθηκε μόνον για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των δικών του διπλωμάτων!

Καλά … ξυπνητούρια!!!

Προφανώς εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι ο Δρακόπουλος το 1997, όταν ήταν πρόεδρος και 5ο νταν στην ΠΟΠΚ υπέγραψε (ή και όχι) μόνος του την αίτηση-βεβαίωση της ΠΟΠΚ προς την ITKF για το 6ο νταν και το πήρε! Το ίδιο έκανε και το 2003 για το 7ο νταν!


Σε αυτό το σημείο και με τα νέα δεδομένα σκέψεων και συμπερασμάτων θα πρέπει να μελετηθεί πάλι το σκεπτικό του Πρακτικού 2/16-6-2007 της ΠΟΠΚ (δίνεται σε δύο τμήματα ΑΑ και ΒΒ), που ακύρωσε τα διπλώματα της ΠΟΠΚ και της ITKF, που έδωσε ο Δρακόπουλος στους μαθητές του, καθώς και αυτά της ITKF που πήρε ο ίδιος! Για αυτό το σκοπό, λοιπόν, αντιγράφουμε εδώ και σχολιάζουμε τα κυριότερα σημεία αυτού του Πρακτικού:


Από το Πρακτικό Συνεδρίασης 2/16-6-07 του Προσωρινού ΔΣ της ΠΟΠΚ

Στην Αθήνα σήμερα, 16-6-07, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00, στο επί της οδού ...................

 ΘΕΜΑ 2ο: Καταγγελία από τον πρόεδρο ψευδών έντυπων «διπλωμάτων» της ΠΟΠΚ και της ITKF, τα οποία πλήττουν καίρια τη λειτουργία και την αξιοπιστία της ΠΟΠΚ και του αθλήματος του Παραδοσιακού Καράτε.

Από τον πρόεδρο κ. Περσίδη κατατέθηκαν στο προσωρινό ΔΣ τα εξής τρία έγγραφα:

Α – Φωτοαντίγραφο υποτιθέμενου «διπλώματος» της ITKF προς τον κ. Παναγιώτη Δρακόπουλο περί εγγραφής του στα Μητρώα της Μαύρων Ζωνών της ITKF.

Β – Φωτοαντίγραφο υποτιθέμενου «διπλώματος» της ΠΟΠΚ απονομής 2ου Νταν στο στυλ SHOTOKAN FUDOKAN με σβησμένο το όνομα του παραλήπτη και της ημερομηνίας έκδοσης, αλλά με:

α) σφραγίδα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ROKU (6th) DAN» στη θέση του εξεταστή,

β) την υπογραφή του κ. Παν, Δρακόπουλου στη θέση του προέδρου και

γ) τη στρογγυλή σφραγίδα της ΠΟΠΚ κάτω από την υπογραφή του κ. Π. Δρακόπουλου.

Γ – Έντυπο αίτησης προς την ITKF στην αγγλική (μαζί με τη μετάφρασή του στα ελληνικά), προερχόμενο από εκτύπωση του αντίστοιχου ηλεκτρονικού αρχείου από την ιστοσελίδα της ITKF, βαθμοφόρου του Παραδοσιακού Καράτε ενδιαφερόμενου να συμπεριληφθεί το όνομά του και ο βαθμός του Νταν στα Μητρώα Μαύρων Ζωνών της ITKF.


 Τα ανωτέρω έγγραφα ήταν και κρίθηκαν αληθή και ουδέποτε αμφισβητήθηκαν από τον Δρακόπουλο κατά τη διάρκεια της επταετούς αντιδικίας μας (2007 έως 2013).


Η μελέτη των παραπάνω εγγράφων έδειξε ότι:

Α – Η «βεβαίωση-δίπλωμα» με τίτλο «ITKF»

Η «βεβαίωση-δίπλωμα» της ITKF γράφει κατά σειρά στα αγγλικά τα επόμενα σε ελληνική μετάφραση:

Α1 –ΔΟΠΚ, Διεθνής Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, (είναι το όνομα της παγκόσμιας του Παραδοσιακού Καράτε ITKF, της οποίας είναι μέλος και η ΠΟΠΚ).

Α2 – Δίπλωμα Βαθμολογικής Αναγνώρισης

Α3 – Με την παρούσα αναγνωρίζεται ότι

Α4 – Ο  Παναγιώτης Μ. Δρακόπουλος

Α5 – (χώρα) Ελλάδα         (εθνική ομοσπονδία)  Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

Α6 – έχει εγγραφεί σύμφωνα με τους κανόνες βαθμολογικής κατάταξης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, το διεθνές σώμα που κυβερνάει το Παραδοσιακό Καράτε, ως

Α7 - (βαθμός Νταν)   ROKU (6th)   (στυλ καράτε)  SHOTOKAN

Α8 – (ημερομηνία)  25 Σεπτεμβρίου 1997   (αρχηγός εξεταστής)  (χωρίς όνομα και υπογραφή)

Α9 – Ο Πρόεδρος:  Χιντετάκα Νισιγιάμα (όνομα και υπογραφή)     Ο Γεν. Γραμματέας: Μάικλ Κρόουι (όνομα και υπογραφή)

Α10 – Ακολουθεί ιαπωνικό κείμενο με τίτλο «Βεβαίωση» (στα ιαπωνικά) γραμμένο από δεξιά προς τα αριστερά και από πάνω προς τα κάτω σε έξι στήλες που λέει τα ίδια με το αγγλικό κείμενο. (Όπως συμβαίνει σε όλα τα παρόμοια διεθνή διπλώματα ομοσπονδιών ιαπωνικών αθλημάτων και όπως μας μετέφρασε ιαπωνίδα μεταφράστρια.)

 

Συνεπώς το έγγραφο αυτό είναι διατυπωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε:

1)      Να απονέμεται μεν ως δίπλωμα σε εξεταζόμενους στην τεχνική του καράτε από επίσημους εξεταστές της ίδιας της ITKF, οπότε υπογράφεται από τον αρχηγό-εξεταστή (Chief Examiner), τον πρόεδρο (Chairman) και τον Γενικό Γραμματέα (Gen. Secretary) της ITKF, και αποτελεί ταυτόχρονα «βεβαίωση εγγραφής» του εξεταζόμενου στα Μητρώα Μαύρων Ζωνών της ITKF.

2)      Να εκδίδεται ως «απλή βεβαίωση», όπως ακριβώς η παρούσα, από την ITKF για την εγγραφή του ενδιαφερόμενου στα Μητρώα Μαύρων Ζωνών της ITKF, όταν ο ενδιαφερόμενος είναι βαθμοφόρος Νταν με δίπλωμα που έχει εκδοθεί όχι από την ITKF, αλλά από εθνική ομοσπονδία-μέλος της ITKF, και έχει κάνει αίτηση (ο βαθμοφόρος) για να εγγραφεί στα Μητρώα Μαύρων Ζωνών της ITKF, οπότε υπογράφεται μόνο από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ITKF ως απλή διοικητική πράξη. Για την εγγραφή του ενδιαφερόμενου στα Μητρώα Μαύρων Ζωνών της ITKF και την έκδοση αυτής της «απλής βεβαίωσης» απαιτείται ειδική αίτηση του ενδιαφερόμενου (στο έντυπο Γ), η οποία προσυπογράφεται για την αλήθεια των γραφομένων σε αυτήν και την συναίνεση στο αίτημα από την εθνική ομοσπονδία του ενδιαφερόμενου. Η αίτηση αυτή διατίθεται στα αγγλικά από τη ITKF και μέχρι πρότινος ήταν δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα της μαζί με άλλα έντυπα και είναι το τρίτο έντυπο που κατατέθηκε (με την ελληνική του μετάφραση) από τον κ. Περσίδη στο προσωρινό ΔΣ για μελέτη.


Στην ανωτέρω σε πρώτη φάση λογική σκέψη του ΔΣ της ΠΟΠΚ του Ιουλίου του 2007 έρχεται να προστεθεί η ακόμα λογικότερη επόμενη:

Α) Στον εκπαιδευτικό τομέα: Το παραπάνω (1) δεν μπορεί να συμβαίνει, διότι σαφώς το δίπλωμα φέρει σαν τίτλο "Δίπλωμα Βαθμολογικής Αναγνώρισης" δηλαδή "αναγνώρισης" κάποιου διπλώματος που κάποιος άλλος έχει ήδη δώσει!. Συνεπώς μια παγκόσμια ομοσπονδία δεν μπορεί να εξετάζει μαθητές της και να δίνει δίπλωμα "αναγνώρισης " που κάποιος άλλος έδωσε! Αν πραγματικά εξετάζει, τότε θα πρέπει προφανώς να δίνει απευθείας δικά της διπλώματα "ΑΠΟΝΟΜΗΣ", πράγμα που ΔΕΝ έκανε! Γιατί δεν το έκανε αυτό? Εδώ είναι το μυστικό και το κρατάω για το Δικαστήριο!

Από αυτό το συλλογισμό προκύπτει ότι η ITKF "ποτέ δεν εξετάζει", αλλά πάντα "μόνο αναγνωρίζει"!

Β) Στον οικονομικό τομέα: Αν ο Μάστερ Νισιγιάμα εξέταζε για να δίνει διπλώματα της ITKF, τότε θα είχε ένα κανονικό γυμναστήριο της ITKF, όπου θα γίνονταν κανονικές καθημερινές προπονήσεις και θα ορίζονταν εξετάσεις τον Ιούλιο, ας πούμε, κάθε χρόνου! Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε κάθε Ιούλιο να είχε εξεταστική επιτροπή καθώς και τους υπογράφοντες τα διπλώματα, ενώ θα απευθυνόταν σε ένα πλήθος 50-80 μαθητών του γυμναστηρίου του και άλλων 20-30 μαθητών που θα  έρχονταν από διάφορες χώρες για τις εξετάσεις! Με αυτό τον τρόπο και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα εισέπραττε 100 μαθ Χ 100 $ = 10.000 $, ενώ θα είχε να αντιμετωπίσει το κόστος της λειτουργίας του γυμναστηρίου, που είναι τεράστιο, το κόστος της εξεταστικής επιτροπής και το κόστος των εξόδων των από άλλες χώρες υποψηφίων, που είναι και αυτό τεράστιο! Με δυό λόγια θα έμπαινε μέσα! Αλλά ο Μάστερ Νισιγιάμα, ως πανέξυπνος Ιάπωνας, όπως αποδεικνύεται, προτίμησε να εκδίδει "Διπλώματα Βαθμολογικής Αναγνώρισης" με μόνη την υπογραφή του (του γραμματέα την είχε από πριν σε καμιά χιλιάδα διπλώματα χωρίς καμιά χρέωση!) με μόνο κόστος το ... χαρτί του διπλώματος και χωρίς κανένα έξοδο ούτε για τον ίδιο ούτε για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Επιπρόσθετα των ανωτέρω, ο πανέξυπνος Ιάπωνας με αυτό τον τρόπο απευθυνόταν πλέον σε ένα κοινό 50 εθνικών ομοσπονδιών από κάθε μια των οποίων κατά μέσο όρο κάθε χρόνο τουλάχιστον 20-30 καρατέκα θα ήθελαν δίπλωμα με την υπογραφή του θρύλου του καράτε!  Συνεπώς με αυτό τον τρόπο, χωρίς κανένα έξοδο και μόνο από το γραφείο του απευθυνόταν σε ένα ελάχιστο κοινό περίπου 50 ομο Χ 20 αθλ = 1000 ενδιαφερομένων το χρόνο με έσοδο περίπου 1000 άτομα Χ 100 $ = 100.000 $!!! Εσείς τι θα προτιμούσατε!  Επομένως και από αυτό το συλλογισμό προκύπτει ότι η ITKF ποτέ δεν εξέταζε, αλλά μόνο αναγνώριζε!


Β – Το «Δίπλωμα της ΠΟΠΚ» με τίτλο «GTKF»

Το φερόμενο ως «Δίπλωμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε» είναι σε πρώτη παρατήρηση και για ανεξήγητο λόγο γραμμένο στα ... αγγλικά και στα γιαπωνέζικα και όχι στα ελληνικά, όπως θα ήταν φυσικό, αφού εκδίδεται από ελληνική ομοσπονδία προς έλληνες και εντός της Ελλάδας! Αποτελεί οπτικά και ουσιαστικά αντιγραφή της «βεβαίωσης-δίπλωμα» της ITKF και γράφει κατά σειρά τα ακόλουθα σε ελληνική μετάφραση (και σε αριθμητική αντιστοιχία με τα γραφόμενα στο «δίπλωμα-βεβαίωση» της ITKF:

Β1 – «ΠΟΠΚ» – «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ»

Β2 – Δίπλωμα Βαθμολογικής Αναγνώρισης

Β3 – Με την παρούσα αναγνωρίζεται ότι

Β4 – Ο/Η  ___(σβησμένο)___________  (κενό για το όνομα του ενδιαφερομένου)

Β5 – (χώρα) Ελλάδα         (εθνική ομοσπονδία)  Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε

Β6 – έχει εγγραφεί σύμφωνα με τους κανόνες βαθμολογικής κατάταξης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, μέλους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, ως

Β7 - __Ni  (2o)__Νταν  στο    (στυλ καράτε)___SHOTOKAN-FUDOKAN______  

Β8 – (ημ/νία)  _______(σβησμένη)________   

         (αρχηγός εξεταστής) (σφραγίδα)  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  Μ.  ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ_ROKU 

         (6th) Νταν                 Ο Πρόεδρος  _############__ (υπογραφή του κ. Δρακόπουλου)

Β9 – (δεν υπάρχει)

Β10 – Ακολουθεί ιαπωνικό κείμενο εκ φωτοαντιγραφής πανομοιότυπο του ιαπωνικού κειμένου της «βεβαίωσης-διπλώματος της ITKF», δηλαδή με τίτλο «Βεβαίωση» (στα γιαπωνέζικα) και κείμενο έξι στηλών γραμμένο από δεξιά προς τα αριστερά και από πάνω προς τα κάτω, που όμως δεν λέει τα ίδια με το αγγλικό κείμενο του ίδιου εγγράφου (δηλαδή του ελληνικού διπλώματος της ΠΟΠΚ), αλλά λέει τα ίδια με το αγγλικό κείμενο της «βεβαίωσης-διπλώματος» της ITKF και άρα είναι φωτοαντίγραφο εκείνου. Επί πλέον σε αυτό το ιαπωνικό κείμενο του «ελληνικού διπλώματος» έχει αντικατασταθεί το τυπογραφικό ιδεόγραμμα, που σημαίνει «Διεθνής», στο τέλος της πρώτης στήλης και στην αρχή της έκτης στήλης με την ιαπωνική χειρόγραφη (με μαρκαδόρο) λέξη που σημαίνει «Ελλάδα» και όχι «Ελληνική» που θα ήταν το σωστό φραστικά. Δηλαδή, στο ιαπωνικό κείμενο του διπλώματος της ITKF λέει «Διεθνής Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε», ενώ στο ιαπωνικό κείμενο (υποτίθεται εξ αντιγραφής) του διπλώματος της ΠΟΠΚ λέει «Ελλάδα Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε», πράγμα φραστικά λανθασμένο!

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Στο «ελληνικό δίπλωμα», εκτός του ότι δεν είναι γραμμένο στην ελληνική όπως θα έπρεπε, παρατηρούνται επίσης τα εξής:

α) η γραμμή Β5 με το όνομα της χώρας μας και της ΠΟΠΚ είναι αυτονόητη και άρα περιττή, αφού η ΠΟΠΚ έχει απόλυτα αποκλειστική δικαιοδοσία για το Παραδοσιακό Καράτε μόνο εντός της Ελλάδας και εφόσον το όνομά της είναι γραμμένο στην κεφαλίδα του «διπλώματος». Δηλαδή: διπλώματα Παραδοσιακού Καράτε εντός της Ελλάδος (και όχι εκτός αυτής) δίνει αποκλειστικά και μόνον η ΠΟΠΚ και κανένας άλλος (ούτε ο κ. Δρακόπουλος, ούτε αυτή η ITKF, ούτε ο πρόεδρός της κ. Νισιγιάμα),

β) από τα στοιχεία της γραμμής Β8 δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δίπλωμα αυτό το έχει απονείμει ο κ. Δρακόπουλος μόνος του και εν αγνοία της ΠΟΠΚ, διότι αν ήταν σε γνώση της ΠΟΠΚ θα έπρεπε ως εξερχόμενο έγγραφο να φέρει και την υπογραφή του Γενικού της Γραμματέα, που κατά το έτος 1997 ήταν ο κ. Περσίδης, όπως επίσης να έχει κάνει η ΠΟΠΚ με απόφαση ΔΣ δημόσιες εξετάσεις, να έχουν επικυρωθεί τα αποτελέσματα πάλι με απόφαση ΔΣ και να υπάρχει Μητρώο Μαύρων Ζωνών στην ΠΟΠΚ, όπου να καταχωρούνται οι κάτοχοι Μαύρων Ζωνών της ΠΟΠΚ. Από όλα αυτά δεν έχει γίνει και δεν υπάρχει τίποτα.


Στα ανωτέρω ολόσωστα θα πρέπει να προστεθεί και το ότι, ένα δίπλωμα της ΠΟΠΚ προς έλληνα αθλητή δεν είναι "δίπλωμα βαθμολογικής αναγνώρισης", αλλά είναι "δίπλωμα απονομής κατόπιν εξετάσεων" και αυτό θα έπρεπε να φέρει ως τίτλο του! Συνεπώς η αντιγραφή από το δίπλωμα της ITKF διαστρέβλωσε την αντικειμενική αλήθεια χωρίς να το καταλάβει ο ... καλλιτέχνης της παραγωγής αυτών των διπλωμάτων!!!


 Γ – Η αίτηση για εγγραφή στα Μητρώα της ITKF

Είναι το 3ο έντυπο που κατατέθηκε στο προσωρινό ΔΣ από τον κ. Περσίδη σε μέγεθος μιας σελίδας Α4, το οποίο ο ενδιαφερόμενος βαθμοφόρος Νταν από κάποια εθνική ομοσπονδία μέλος της ITKF συμπληρώνει και υποβάλει προς την ITKF με αίτημα να εγγραφεί στα Μητρώα Μαύρων Ζωνών, που εκείνη διατηρεί. Το έντυπο αυτό περιλαμβάνει κατά τα 2/3 της σελίδας θέσεις για να αναγραφούν τα διάφορα στοιχεία του αιτούντος και η υπογραφή του από τον ίδιο και κατά το 1/3 της σελίδας θέσεις όπου η οικεία ομοσπονδία επιβεβαιώνει με υπογραφές των αρμοδίων της και με τη σφραγίδα της την αλήθεια των στοιχείων του αιτούντα και συναινεί στην εγγραφή του αιτούντος στα Μητρώα Μαύρων Ζωνών της ITKF.


Για την ανωτέρω αίτηση προς την ITKF για έκδοση "διπλώματος βαθμολογικής αναγνώρισης" απαιτείται η επιβεβαίωση της ΠΟΠΚ, δηλαδή απόφαση του ΔΣ αυτής, που να λέει εγκρίνεται η επιβεβαίωση της αίτησης των τάδε και τάδε προς την ITKF για έκδοση διπλωμάτων βαθμολογικής αναγνώρισης ίσης με των αντιστοίχων διπλωμάτωντης ΠΟΠΚ. Δεν υπάρχει καμιά απόφαση του ΔΣ της ΠΟΠΚ που να εγκρίνει οποιαδήποτε αίτηση του Δρακόπουλου για οποιοδήποτε νταν! Επομένως ΑΝ ο Δρακόπουλος έχει 6ο και 7ο νταν, όπως ισχυρίζεται, τότε εγώ έχω ... 24 νταν και με τη βούλα του ... παπά της ενορίας μου!

Επί πλέον, όμως, των δύο διπλωμάτων του Δρακόπουλου από την ITKF, όπως είναι πασίγνωστο, ο Δρακόπουλος έχει μεσολαβήσει, ώστε να πάρουν και πολλοί μαθητές του διπλώματα από την ITKF, αντίστοιχα με αυτά που μόλις είχαν πάρει από την ΠΟΠΚ, με τον ίδιο τρόπο της επιβεβαίωσης από την ΠΟΠΚ ως αληθούς μιας αντίστοιχης αίτησης για καθένα από αυτούς!

Εδώ έγκειται και η αντίφαση του Δικαστηρίου!

Εφόσον το Δικαστήριο απεφάνθη ότι τα ελληνικά διπλώματα που έδινε ο Δρακόπουλος ήταν άκυρα, εξ αυτού προκύπτει ότι και τα αντίστοιχα αυτών, με βάση την αίτηση τους (την οποία υπέγραφε μόνο ο Δρακόπουλος), από την ITKF είναι προφανώς άκυρα!

Αλλά ίδια με αυτά τα τελευταία είναι και τα διπλώματα του Δρακόπουλου των 6ου και 7ου νταν! ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ!!!

Η αντίφαση έγκειται στο ότι το Δικαστήριο δέχεται ως άκυρα τα διπλώματα ITKF των μαθητών του Δρακόπουλου, επειδή τα αντίστοιχα ελληνικά ήταν άκυρα, ενώ δέχεται ως έγκυρα τα διπλώματα ITKF του ίδιου του Δρακόπουλου, για τον οποίο δεν είχε προηγηθεί κανένα ελληνικό δίπλωμα!

Θα μου πείτε αμέσως ότι αυτό ήταν κάτι φυσικό, αφού δεν υπήρχε άλλος πλέον υψηλόβαθμος του Δρακόπουλου, ώστε να είχε δώσει σε αυτόν εξετάσεις!

ΛΑΘΟΣ: Ακριβώς για αυτό το λόγο, και επειδή αυτό αποτελεί κατ' εξοχή αρμοδιότητα της Ομοσπονδίας, είναι απαράβατος κανόνας να αποφασίζει για αυτό το θέμα η Ομοσπονδία δια του Διοικητικού της Συμβουλίου σε καταγεγραμμένο Πρακτικό αυτού με υπογραφές προέδρου, γραμματέα και την σφραγίδα της ΠΟΠΚ. Και η ομοσπονδία ποτέ δεν αποφάσισε για παρόμοιο θέμα, αλλά μόνο ο Δρακόπουλος υπέγραφε τις αιτήσεις στο όνομα της ΠΟΠΚ, κρυφά από το ΔΣ αυτής και έπαιρνε όσα νταν ήθελε!!!


 Όπως δήλωσε ο προσωρινός πρόεδρος της ΠΟΠΚ κ. Περσίδης στο προσωρινό ΔΣ και όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των Αρχείων της ΠΟΠΚ:

1 – Από το 1995 που ιδρύθηκε, η ΠΟΠΚ ποτέ δεν έκανε εξετάσεις Μαύρων Ζωνών. Άλλωστε ποτέ δεν συντάχθηκε ο Εσωτερικός της Κανονισμός, ο οποίος ρυθμίζει μεταξύ άλλων και τους κανονισμούς των εξετάσεων για Νταν.

2 – Δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ Μητρώο Μαύρων Ζωνών της ΠΟΠΚ.

3 – Από το 1995 που ιδρύθηκε, η ΠΟΠΚ ποτέ δεν τύπωσε έντυπα Διπλωμάτων, όπως το επιδειχθέν σε φωτοαντίγραφο με τίτλο «GTKF», «GREEK TRADITIONAL KARATE FEDERATION». Άλλωστε, ποτέ η ΠΟΠΚ δεν θα τύπωνε στα αγγλικά και στα γιαπωνέζικα (και όχι στα ελληνικά) δίπλωμα απονομής μαύρης ζώνης κατόπιν εξετάσεων σε έλληνες εκπαιδευόμενους στο Παραδοσιακό Καράτε.

4 – Ποτέ η ΠΟΠΚ δεν υπέγραψε με υπογραφές προέδρου και γραμματέως επικυρωμένη με τη σφραγίδα της προς την ITKF αίτηση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία του και συναινώντας στην έκδοση αντίστοιχης «βεβαίωσης-διπλώματος» ως το έγγραφο Α και την εγγραφή του στα Μητρώα Μαύρων Ζωνών της ITKF.

5 – Ποτέ η ΠΟΠΚ δεν έθεσε την σφραγίδα της (η οποία ευρίσκεται από το 1995 εις χείρας του κ. Περσίδη) επί διπλωμάτων ή αιτήσεων πλην μιας φοράς τον Ιούνιο του 2003 (;;;) στη σχολή του κ. Δρακόπουλου κατά παράκλησή του και κατά παράβαση των κανονισμών της, για να μην εκτεθεί ο κ. Δρακόπουλος στους μαθητές που είχε μόλις εξετάσει και με τη ρητή υπόσχεσή του να διευθετηθεί εντός των ημερών το θέμα, το οποίο ποτέ δεν διευθετήθηκε με ευθύνη του κ. Δρακόπουλου.

 

Μετά τις προηγούμενες παρατηρήσεις ακολούθησε συζήτηση και τελικά το προσωρινό ΔΣ της ΠΟΠΚ:

α) καταλήγει ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι τα φερόμενα ως «ελληνικά διπλώματα της ΠΟΠΚ» ποτέ δεν εκδόθηκαν από την ΠΟΠΚ, διότι η ΠΟΠΚ ποτέ δεν εκτύπωσε, συμπλήρωσε, απένειμε , υπέγραψε, επικύρωσε με τη σφραγίδα της ή/και καταχώρησε σε τυχόν τηρούμενο από αυτήν Μητρώο Μαύρων Ζωνών τέτοιας μορφής και αντικειμένου «διπλώματα» Νταν του αθλήματος του Παραδοσιακού Καράτε, το οποίο ελέγχει και καλύπτει σε όλη την ελληνική επικράτεια.

β) καταλήγει ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι όλες όσες «βεβαιώσεις-διπλώματα» έχουν εκδοθεί από την ITKF προς έλληνες ενδιαφερόμενους μετά από αποστολή της «αίτησης του ενδιαφερόμενου με την υποτιθέμενη επικύρωση των στοιχείων του και σύμφωνη γνώμη της ΠΟΠΚ» είναι άκυρα ως προϊόντα πλαστής βεβαίωσης, και δίνει εντολή στον πρόεδρο Ε. Περσίδη να ενημερώσει σχετικά την ITKF, και

γ) αποφασίζει ομόφωνα και δίνει εντολή στον πρόεδρο κ. Περσίδη να ορίσει δικηγόρο, ο οποίος να μελετήσει το θέμα νομικά και να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων, της αξιοπιστίας και του ονόματος της ΠΟΠΚ καθώς και του αθλήματος του Παραδοσιακού Καράτε, το οποίο η ΠΟΠΚ ελέγχει και καλύπτει στην Ελλάδα.

 κτλ. κτλ. κτλ.

υπογραφές όλων των μελών του ΔΣ



 Τέλος, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη, ο σύλλογος του Π. Δρακόπουλου έχει διαγραφεί από την ΠΟΠΚ από το 2007, παρ' όλα αυτά ο κ. Δρακόπουλος έκανε αίτηση τον ΔΕΚ 2012 στο δικαστήριο με ψευδή στοιχεία (για τα οποία είναι σοβαρά κατηγορούμενος) ότι είναι ακόμα μέλος για να πάρει την προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ και έχασε το δικαστήριο! Παράλληλα, εφόσον βάσει του αθλητικού νόμου η μόνη αρμόδια ομοσπονδία που καλύπτει το παραδοσιακό καράτε στην Ελλάδα είναι η ΠΟΠΚ, ο Π. Δρακόπουλος δεν μπορεί να δίνει διπλώματα παραδοσιακού καράτε από την σχολή του, η οποία παρανόμως φέρει στην επιγραφή που βλέπετε στη φωτογραφία άνω τα χαρακτηριστικά "GTKF", "ITKF" και "Παραδοσιακό Καράτε" με την οποία εξαπατά τους μαθητές του.  Επιπρόσθετα, ο κ. Δρακόπουλος οφείλει να επιστρέψει στην ΠΟΠΚ όλα τα εξέταστρα που εισέπραξε για διπλώματα της ΠΟΠΚ που έδινε από το 1995, πράγμα που εύκολα θα βρεθεί με μια καταγγελία στο ΣΔΟΕ, αφού το προτιμάει έτσι, και έρευνα των ονομάτων και μαύρων ζωνών των μαθητών του μέσα στα δελτία παροχής υπηρεσιών του γυμναστηρίου του, ώστε να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα της ΠΟΠΚ. Και η καταγγελία στο ΣΔΟΕ θα βασιστεί σε δικαστικές αποφάσεις που έχασε, αλλά και σε αυτήν που νομίζει ότι κέρδισε, η οποία όμως τον εκθέτει σε ανυπολόγιστο οικονομικό κίνδυνο! Ας μην ξεχνάμε ότι ένας μαθητής σχολής καράτε πληρώνει 2-3 χρόνια μηνιάτικα και εξετάσεις εγχρώμων ζωνών μέχρι να φτάσει στο πρώτο νταν, 2 χρόνια μηνιάτικα και εξετάσεις μέχρι το δεύτερο, 3 χρόνια μηνιάτικα και εξετάσεις μέχρι το τρίτο κτλ., κτλ.! Όλα αυτά τα μηνιάτικα και τα εξέταστρα από το 1995 θα πρέπει να βρεθούν γραμμένα σε κομμένες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών της επιχείρησης του γυμναστηρίου του κ. Δρακόπουλου, να έχει αποδοθεί ο ΦΠΑ και να έχει φορολογηθεί το εισόδημα!!!


www.karate.gr

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε