karate.gr: 124 – ΠΟΠΚ - Δικαστικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 28/11/11

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

’δειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 

Απομονώνοντας, όμως, το Αιτιολογικό της Απόφασης του Εφετείου
θα παρατηρήσετε ότι έχω αρχίσει να ... προηγούμαι της εποχής μου,
διότι ήδη αυτό το προέβλεψα
και ήδη το έχω αντικρούσει με την Προσθήκη-Αντίκρουση!

 

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης,

Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων!

 


Ο Έλληνας Πολίτης παρουσιάζεται να δικαστεί ενώπιον των Εισαγγελέων και των Δικαστών με απόλυτο σεβασμό στη θεσμική τους θέση, με απόλυτη εκτίμηση στην επιστημονική νομική τους κατάρτιση και με απόλυτη εμπιστοσύνη στην αμεροληψία τους! Απομένει στους Εισαγγελείς και τους Δικαστές με τις πλήρως αιτιολογημένες προτάσεις και αποφάσεις τους να επιβεβαιώσουν απόλυτα τις προσδοκίες του Έλληνα Πολίτη!

Οι Ανώτατοι Δικαστές του Αρείου Πάγου απαντούν στις αποφάσεις τους με απλότητα και σαφήνεια σε όλους τους ισχυρισμούς των αντιδίκων. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στις δύο πρώτες βαθμίδες απόδοσης της Δικαιοσύνης! Μια Δικαστική Απόφαση δεν κρίνεται μόνο από αυτά που γράφει, αλλά κρίνεται και από αυτά που έπρεπε να γράφει και δεν τα γράφει!


Το Αιτιολογικό της Απόφασης 2170/3-5-11 .........................(από Σελ. 16, μέση και κάτω)......................


Ανεξάρτητα, ό΅ως, από την αλήθεια των καταγγελλο΅ένων από. τον εναγό΅ενο, για παρατυπίες κατά τις αρχαιρεσίες της 14.08.2005, ΅ε τις οποίες δεν έχει σχέση η ενάγουσα, αφού οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν από την προσωρινή διοίκηση που διορίστηκε από το Μονο΅ελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στην οποία αυτή δεν συ΅΅ετείχε, αποδεικνύεται ότι οι προαναφερθείσες δυσ΅ενείς εκφράσεις και κρίσεις που διατύπωσε ο εναγό΅ενος για την ενάγουσα, ΅έσω των προαναφερθεισών ιστοσελίδων του, και ειδικότερα αυτές ΅ε τις οποίες αναφέρει και καταγγέλλει την ενάγουσα:

 

1) ως πρόεδρο-΅αϊ΅ού,

2) ότι είναι έτοι΅η να σφραγίσει όλα τα έγγραφα της Π.Ο.Π.Κ. ΅ε παραχαραγ΅ένη και πλαστή σφραγίδα. Και όλα αυτά για μια δικηγορική α΅οιβή της ξεφτίλας και ΅αύρη ΅άλιστα!!!,

3) ότι ο φερετζές του σοροπτι΅ισ΅ού δεν καλύπτει αρκούντως τις παρανο΅ίες της προέδρου της Π.Ο.Π.Κ.!

Ή κατ' άλλη ερ΅ηνεία, όλα τα είχε η Μαργιωρή, ο φερετζές της προέδρου της Π.Ο.Π.Κ. της έλειπε!,

4) ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί και να ΅ην κρύβει τις λαδιές της πίσω από τον σοροπτι΅ισ΅ό.

5) Ότι ο σοροπτι΅ισ΅ός γι' αυτήν είναι "φρου-φρου και αρώ΅ατα", δηλαδή ακό΅α ένα πεδίο προβολής κάποιας υποκριτικής της εικόνας, για επαγγελ΅ατική και ΅όνο εκ΅ετάλλευση!

Απ' όπου και να την πιάσει κανείς "βρω΅άει"! ...

(Προσοχή: Δεν έγραψα αυτό, αλλά αυτό: «Απ’ όπου και να σας πιάσει κανείς βρωμάτε!» και εννοούσα το σύνολο των πράξεων των τριών συνεργατών!)

Επιτέλους κάνε τις επιλογές σου... ή τη δόξα του σοροπτι΅ισ΅ού ή τα λεφτά από την ... Πισίνα του Δρακόπουλου! Ήδη ΅ε το παρόν εξώδικο "βουτάς" από την εξέδρα ... προς τα κάτω!!!.

"Δεν είναι εικόνα ΅έλους δικηγορικού συλλόγου αυτή, της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, να παριστάνει την "πρόεδρο-΅αϊ΅ού" ΅ιας αθλητικής ο΅οσπονδίας"

"... από όλα τα παραπάνω είναι αυταπόδεικτο ότι ΅ερικοί από τους δικηγόρους, στους οποίους ο απλός πολίτης ε΅πιστεύεται την υποστήριξη των συ΅φερόντων του ΅ε νό΅ι΅ες διαδικασίες, ΅ετατρέπουν το λειτούργη΅ά τους σε παρα΅άγαζο της απάτης και της παρανο΅ίας!"

"Αν ισχύει η πληροφορία ότι προαλείφεται για Δή΅αρχος Παλαιού Ψυχικού η κα Ζέππου, τότε ΅άλλον από κάτι σας γλύτωσα Παλαιοψυχικιώτες ... "

"Καταγγέλλω την κα Ζέππου για ξεπούλη΅α της δεοντολογίας και για πελατειακή σχέση της προς τους συλλόγους του Δρακόπουλου" και

6) ότι στηρίζει τον κύριο Παναγιώτη Δρακόπουλο ΅ε επιθετική δικηγορική δεοντολογία ασκώντας αλλεπάλληλες αγωγές και ΅ηνύσεις εναντίον του ...

Και όλα αυτά για ΅ια δικηγορική α΅οιβή της ξεφτίλας και ΅αύρη ΅άλιστα!! Ι»,

 

περιέχουν α΅φισβήτηση της ηθικής, κοινωνικής και επαγγελ΅ατικής αξίας του προσώπου της ενάγουσας και καταφρόνηση γι’ αυτήν και υπερβαίνουν το επιβαλλό΅ενο από το δικαιολογη΅ένο ενδιαφέρον του για το άθλη΅α του καράτε και τα συ΅φέροντα της Π.Ο.Π.Κ. όριο, προέβη δε ο εναγό΅ενος στη διατύπωση των ανωτέρω δυσ΅ενών εκφράσεων και κρίσεων για το πρόσωπό της ΅ε σκοπό να την εξυβρίσει (όπως δέχτηκε και η εκκαλού΅ενη απόφαση η οποία δεν προσβάλλεται από την ενάγουσα, ΅ε έφεση ή αντέφεση).

Ο ειδικός σκοπός εξύβρισης της ενάγουσας προκύπτει από τον τρόπο και τις περιστάσεις υπό τις οποίες διατυπώθηκαν οι προαναφερθείσες δυσ΅ενείς εκφράσεις και κρίσεις, και το ειρωνικό, οξύ, και προκλητικό περιεχό΅ενο του συνόλου των ανωτέρω άρθρων, που δη΅οσιεύθηκαν στις ιστοσελίδες του εναγο΅ένου, ΅ε τα οποία αυτός α΅φισβητεί την ηθική, κοινωνική και επαγγελ΅ατική αξία του προσώπου της ενάγουσας και εκδηλώνει καταφρόνηση γι’ αυτήν, τόσον για την επαγγελ΅ατική ακεραιότητά της αναφορικά ΅ε την άσκηση της δικηγορίας, όσο και τους αληθείς σκοπούς της από πολλά χρόνια πριν συ΅΅ετοχή της στο φιλανθρωπικό σω΅ατείο «Σοροπτι΅ιστικός Σύλλογος Ψυχικού», και την υποψηφιότητά της ως Δη΅άρχου Ψυχικού.

Οι δυσ΅ενείς αυτές εκφράσεις και κρίσεις διατυπώθηκαν από τον εναγό΅ενο ΅έσω των ιστοσελίδων του, όπως προκύπτει από το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων που προαναφέρθηκαν, ΅ε σκοπό να ειρωνευτεί και να εξυβρίσει την ενάγουσα, διότι, ο τρόπος αυτός δεν ήταν αναγκαίος για να αποδοθεί όπως έπρεπε αντικει΅ενικα το περιεχό΅ενο της σκέψης του προς προστασία του δικαιολογη΅ένου ενδιαφέροντός του για το άθλη΅α του καράτε.

Ειδικότερα, αυτός θα ΅πορούσε να διατυπώσει τις σκέψεις του για τη στάση της ενάγουσας, ως προέδρου της Π.Ο.Π.Κ., χωρίς να προσφύγει στις ανωτέρω ιδιαίτερα ΅ειωτικές εκφράσεις για το πρόσωπό της και σε κάθε περίπτωση δεν ήταν αναγκαίο γα την προστασία του άνω δικαιολογη΅ένου ενδιαφέροντός του να προσφύγει στις εκφράσεις και κρίσεις ΅ε τις οποίες εκδηλώνεται καταφρόνηση για την επαγγελ΅ατική της ακεραιότητα και την εν γένει συ΅΅ετοχή της στις δραστηριότητες του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΅ε την επωνυ΅ία, «Σοροπτι΅ιστικός Σύλλογος Ψυχικού».

.............................................................................


Ξαναδίνω εδώ την Προσθήκη-Αντίκρουση


ΠΡΟΣΘΗΚΗ – ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ

 

Αρνούμαι και αποκρούω τις από 28.2.2011 Προτάσεις της ενάγουσας ως απαράδεκτες, αόριστες, αβάσιμες και μη νόμιμες.

Η ενάγουσα εξακολουθεί με τις προτάσεις της να διατηρεί εσκεμμένα συγκεχυμένες τις κατηγορίες της αφήνοντάς μου μόνο το περιθώριο να τις αντικρούσω υπό τη συγκεκριμενοποίησή τους κατά την εκκαλουμένη απόφαση 5386/2009.

Προτάσσω σε αυτό το σημείο την παρατήρηση ότι για τα δημοσιεύματά μου στις ιστοσελίδες μου με ημερομηνίες δημοσίευσης 19-1-2006, 26-1-2006, 21-2-2006, 26-3-2006 και 21-5-2006, τα οποία έπεφταν άμεσα στην αντίληψή της λόγω της αντιδικίας μου με τον πελάτη της Π. Δρακόπουλο, η ενάγουσα υπέβαλε πολύ καθυστερημένα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την 25-7-2006 (δηλαδή έξι μήνες μετά το πρώτο δημοσίευμα), έγκληση την 18-8-2006, επομένη της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων (επτά μήνες μετά το πρώτο δημοσίευμα), και αγωγή την 4-10-2006 (εννέα μήνες μετά το πρώτο δημοσίευμα). Αυτό αποδεικνύει κάποιες αναστολές της ως προς τις αλήθειες που θα αναδείκνυαν τα ένδικα μέσα που θα χρησιμοποιούσε και οι οποίες αλήθειες θα την εξέθεταν!

  

Οι επίμαχες εκφράσεις, η αλήθεια τους και η αιτιολόγησή τους:

«Μετά από απάτες και πλαστογραφίες στις παράνομες αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, η “σοροπτιμίστρια” κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη ανέλαβε να καλύψει επ’ αμοιβή φυσικά, ως μη έχουσα καμία προηγούμενη αθλητική σχέση με το άθλημα και την ΠΟΠΚ, από τη θέση της “εικονικής προέδρου” τις επιθυμίες του πελάτη της Παναγιώτη Δρακόπουλου και του “επιχειρηματία” του καράτε και του χόκεϊ Γιώργου Τσόγκα»:

Με τα ανωτέρω εννοώ ότι οι εκλογές της ΠΟΠΚ της 14-8-2005 ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι ήταν παράνομες, καταγγέλθηκαν και ακυρώθηκαν με την 3433/2006 για δύο διαδικαστικούς λόγους και κατά τρόπο “που παρέλκει η εξέταση των άλλων λόγων”, ώστε εξ αυτού του αιτιολογικού να μην προκύπτει η αβασιμότητα των άλλων λόγων και συνεπώς να προκύπτει η σθεναρή πιθανολόγηση της βασιμότητάς τους. Ήταν δε γνωστό εκ των προτέρων για όλους, και ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την ενάγουσα εκ των υστέρων, διότι διενεργήθηκαν χωρίς κανένα από τα απαραίτητα στοιχεία για να είναι νόμιμες (το μητρώο μελών της ΠΟΠΚ, το ταμείο και τα στελέχη των αποδείξεων είσπραξης συνδρομών, τα φύλλα αγώνων, του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, και τη σφραγίδα της ΠΟΠΚ), πράγμα που συνιστά εξαπάτηση των σωματείων-μελών της ΠΟΠΚ, αλλά ακόμα και του δικαστικού αντιπροσώπου (Πρωτοδίκη) που προήδρευσε σε αυτές, ενώ κάθε έγγραφο που έφερε τη «σφραγίδα» της ΠΟΠΚ ήταν και πλαστό αφού αυτή η σφραγίδα δεν ήταν η αυθεντική αλλά κατασκευασμένη για τις ανάγκες των εκλογών. Αυτό, άλλωστε, κατέθεσε και η μάρτυρας της ενάγουσας: «Δεν παρέδωσε την σφραγίδα και κατά συνέπεια έφτιαξαν μια άλλη σφραγίδα για να μπορεί να κινηθεί ο όμιλος» (Πρακτικά πρωτόδικης, σελ. 8, άνω). Και αυτή είναι η Αλήθεια!

«1) έχει παραπλανήσει το δικαστήριο προτείνοντας άτομα με κωλύματα για προσωρινή διοίκηση, 2) έχει αποδεχθεί μια “φυτευτή” εκλογή της δήθεν “χωρίς να το θέλει” στη θέση της Προέδρου της ΠΟΠΚ, 3) έχει αποδεχθεί να διοικεί μέσα σε απόλυτη παρανομία μια αθλητική ομοσπονδία με έντονες υπόνοιες πλαστογραφιών και 4) είναι έτοιμη να σφραγίσει όλα τα έγγραφα της ΠΟΠΚ με παραχαραγμένη και πλαστή σφραγίδα.»:

1) πραγματικά τα άτομα που πρότεινε στο δικαστήριο κατά τη συζήτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης την 9-2-2005 ήταν τεχνικοί  του καράτε (εκπαιδευτές, διαιτητές, κριτές) πράγμα που αποτελεί κώλυμα βάσει του Ν. 2725/1999, ’ρθρ. 3, §3.

2) από πληρεξούσια των συλλόγων του Δρακόπουλου κατά των συλλόγων του Τσόγκα βρέθηκε να συνεργάζεται με τους δεύτερους, κατά εντολή του πελάτη της βέβαια, με αντάλλαγμα την θέση της προέδρου προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του πελάτη της πάλι.

3) στις εκλογές της 14-8-2005 δεν παρευρέθηκε για να μην κατηγορηθεί για τις παρανομίες της, αλλά το εν γνώσει της παράνομο αποτέλεσμά τους το αποδέχθηκε και μετέφερε την έδρα της ΠΟΠΚ στο γραφείο της (Σχετ-19) χωρίς ποτέ (για ένα χρόνο) να πάρει αριθμό φορολογικού μητρώου για την ΠΟΠΚ, πράγμα πανεύκολο, διότι θα έπρεπε να έθετε η ίδια την πλαστή σφραγίδα δίπλα στην υπογραφή της εν γνώσει της ότι παρακολουθώ κάθε κίνησή της.

4) Η αλήθεια ότι η σφραγίδα που είχε στα χέρια της ήταν πλαστή έχει ήδη ομολογηθεί από τη μάρτυρά της (Πρακτικά Πρωτόδικης, σελ. 8, άνω). Όλοι, λοιπόν, οι ανωτέρω ισχυρισμοί μου είναι Αληθινοί!

«... εσύ η άσχετη με το καράτε ξεφυτρώνεις πρόεδρος από το πουθενά»:

Πώς μπορεί να αποκαλέσει κάποιος που ασχολείται τριάντα χρόνια με τα διοικητικά ομοσπονδίας καράτε την ενάγουσα, η οποία από τελείως άγνωστη στο χώρο του καράτε, μη έχουσα καμιά απολύτως γνώση της ιστορίας του παγκοσμίως και στην Ελλάδα και της ιδιομορφίας του ως αθλήματος, εμφανίζεται ξαφνικά στη θέση της προέδρου ομοσπονδίας καράτε!!! Ο ισχυρισμός τη ότι ήταν “από το 2000 έως το 2005”, δηλαδή για έξι συνεχή χρόνια, πληρεξούσια της ΠΟΠΚ είναι αυτονόητα ψευδής, διότι μια ομοσπονδία ως γνωστόν διορίζει πληρεξούσιο δικηγόρο της με απόφαση ΔΣ για συγκεκριμένη υπόθεση διατυπωμένη κάθε φορά σε ειδικό πρακτικό της και ποτέ εν λευκό για κάθε υπόθεσή της. Τέτοιες αποφάσεις δεν επιδεικνύει η ενάγουσα , διότι απλά δεν υπάρχουν. Συνεπώς και ο ανωτέρω ισχυρισμός μου ήταν Αληθής!

«τη βρώμικη αυτή συναλλαγή την οποία εγώ δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι την πληρώνεσαι με χρήμα από τον πελάτη σου ...»:

Τη συναλλαγή την έκανε ο Δρακόπουλος με τον Τσόγκα. Του έδωσε την πλειοψηφία στο ΔΣ σε αντάλλαγμα της προεδρίας για τη δικηγόρο του. Είναι προφανές ότι η ενασχόλησή της ενάγουσας με τα διοικητικά της ΠΟΠΚ εποχή που λειτουργεί πολυάσχολο δικηγορικό γραφείο παράλληλα με την «έντονη φιλανθρωπική της δράση ως σοροπτιμίστρια», ενώ ταυτόχρονα θέτει υποψηφιότητα δημάρχου στον αριστοκρατικότερο δήμο της Αθήνας, οργανώνοντας συνδυασμό για δημοτικές εκλογές, μόνο περίσσευμα χρόνου για βοήθεια σε άσχετη με αυτήν αθλητική ομοσπονδία δεν πιθανολογεί, αλλά απασχόληση σε βάση αμειβόμενης παροχής υπηρεσιών είναι λογικό να θεμελιώνεται.

«Απ’ όπου και να σας πιάσει κανείς “βρωμάτε”!»:

Αυτό σημαίνει ότι όποια δραστηριότητα της παράνομης πλέον διοίκησης της ΠΟΠΚ και να ελέγξει κανείς θα βρει παρανομίες, πράγμα που ήταν Αλήθεια!

«Επιτέλους κάνε τις επιλογές σου: ή τη δόξα του σοροπτιμισμού ή τα λεφτά από την ... Πισίνα του Δρακόπουλου!»:  

Με έκπληξη διαπίστωσα την βαρύτητα που έδωσε η εκκαλουμένη απόφαση στο θέμα της φιλανθρωπικής δράσης της ενάγουσας! Ο τίτλος του “φιλάνθρωπου”, εκτός από το αληθινό θαυμάσιο συναίσθημα που μετατρέπεται σε πράξη, δεν έχει καμιά ανάγκη επίδειξης (και φυσικά καμιά ανάγκη απαίτησης αποζημίωσης όταν αμφισβητείται), συνιστά δυστυχώς και “τίτλο κοινωνικής ευγένειας και ανωτερότητας”, αποτελώντας έτσι στόχο κοινωνικής εκμετάλλευσης για την «ωραιοποίηση» της εξωτερικής εικόνας του ατόμου.

Είναι γνωστή η κοινωνική προσφορά πολλών κυριών των σαλονιών για να διασκεδάσουν την πλήξη τους. Ο σοροπτιμισμός είναι μορφή φιλανθρωπίας. Προϋπόθεση της φιλανθρωπίας αποτελεί το «περίσσευμα αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας». «Τα λεφτά από την πισίνα του Δρακόπουλου» είναι τα λεφτά που έχει αποκτήσει ο Δρακόπουλος από τη διατροφή-απάτη της Διατροφικής Ζώνης που θεραπεύει ανίατες ασθένειες (καρκίνο, αλτσχάιμερ, σκλήρυνση κατά πλάκας, κ.α.) και την υπερασπίζεται στα δικαστήρια η ενάγουσα με τη συνεργάτιδά της.

Είναι προφανώς ασυμβίβαστο ένας φιλάνθρωπος, που προσφέρει στους συνανθρώπους του, να υπηρετεί μια απάτη (διατροφή Δρακόπουλου), που βλάπτει τους συνανθρώπους του, και να αμείβεται με χρήματα που προέρχονται από την εξαπάτηση των θυμάτων αυτής της απάτης! Ή το ένα θα διαλέξει ή το άλλο!


Λουάν Ρουκάι

Επί του προκειμένου, όμως, και ενώ ερευνούσα τις αποφάσεις του ΕΔΔΑ στον ιστοχώρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Σχετ-46) για υποθέσεις προσομοιάζουσες με τις δικές μου, έπεσε στην αντίληψή μου και η απόφαση 1959-2009 του ΕΔΔΑ για την υπόθεση του Luan RUKAJ κατά της Ελλάδας (Σχετ-47). Πρόκειται για μια θλιβερή και τραγική μαζί υπόθεση ενός Αλβανού ηλεκτρολόγου-εργάτη, που έπεσε θύμα εργατικού ατυχήματος, το οποίο τον άφησε παράλυτο από τη μέση και κάτω με σωματική αναπηρία 80% και ανικανότητα να αυτοεξυπηρετηθεί ακόμα και για τις σωματικές του ανάγκες, (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 18-1-2004, Σχετ-48), αλλά ταυτόχρονα ενός ηρωικού ανθρώπου που διεκδικεί τα δικαιώματά του επί δέκα χρόνια στα δικαστήρια μιας ανάλγητης χώρας, της οποίας δεν γνωρίζει τη γλώσσα της!

Στην ως άνω απόφαση του ΕΔΔΑ (Σχετ-47) φαίνεται ότι κάποια δικηγόρος Ε.Ζ., στην οποία ο Λουάν Ρουκάι είχε αναθέσει την υπόθεση του ατυχήματός του και της αποζημίωσής του ένεκα αυτού, εκτελώντας πλημμελώς (!!!) τα καθήκοντά της, ευνόησε τους αντιδίκους του με αποτέλεσμα να του επιδικαστεί αποζημίωση κατά πολύ μικρότερη αυτής που εδικαιούτο. Στη συνέχεια, αυτός κατήγγειλε την Ε.Ζ. στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και η Ε.Ζ. υπέβαλε έγκληση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία έφθασε στο ΕΔΔΑ.

Περαιτέρω έρευνά μου, η οποία πλέον θα πάρει άλλη διάσταση διότι σκοπεύω να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο, έφερε στο φως τα απόλυτα σχετικά με την “φιλάνθρωπη” δραστηριότητα της “σοροπτιμίστριας” ενάγουσας Ελένης Ζέππου, που τελικά αποδεικνύεται να είναι η δικηγόρος Ε.Ζ.! Με την απόφαση 3442/2009 του Εφετείου Αθηνών (Σχετ-49) ακυρώθηκε η κατάσχεση από την ενάγουσα εις βάρος του Λουάν Ρουκάι ακατάσχετου χρηματικού ποσού, το οποίο προήρχετο από την αποζημίωση λόγω του ατυχήματός του, ενώ στο αντίστοιχο κατασχετήριο φαίνονται οι παράλογες χρεώσεις της “φιλάνθρωπης σοροπτιμίστριας” ενάγουσας προς τον παραπληγικό τέως πελάτη της, τον οποίο εξαπάτησε, υπερχρέωσε, και επιδιώκει να εξοντώσει με αλλεπάλληλες μηνύσεις και αγωγές.

Εξ όλων των ανωτέρω αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι ισχυρισμοί της ενάγουσας, αλλά και της εκκαλουμένης απόφασης, ότι δήθεν την προσέβαλα και ειρωνεύτηκα την συμμετοχή της στον φιλανθρωπικό σοροπτιμιστικό όμιλο εξαφανίζονται ομαδικά αφήνοντας στη θέση τους την απέραντη και εκκωφαντική αναλγησία της, η οποία δυστυχώς μας ντροπιάζει σαν κοινωνία και ντροπιάζει εμένα προσωπικά σαν μέλος αυτής της κοινωνίας, πράγμα που δεν το δέχομαι και θα κάνω κάθε προσπάθεια να το ανατρέψω.

«Καταγγέλλω την κα Ζέππου για ξεπούλημα της δεοντολογίας και για πελατειακή σχέση της προς τους συλλόγους του Δρακόπουλου!»:

Βάσει του Ν. 2725/1999, ’ρθρ. 3, § 6, ο ευρισκόμενος σε σχέση παροχής υπηρεσιών προς σωματείο δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπός του και να λάβει μέρος σε εκλογές αθλητικής ομοσπονδίας. Η ενάγουσα ήταν πληρεξούσια δικηγόρος των συλλόγων του Δρακόπουλου, άρα και του συλλόγου ως μέλος του οποίου έλαβε μέρος στις εκλογές, κατά των συλλόγων του Τσόγκα σε έντονη αντιδικία και ξαφνικά βρέθηκε πρόεδρος της ΠΟΠΚ. Κατά μείζονα λόγο ισχύουν αυτά, αν δεχθούμε τον ισχυρισμό της ότι ήταν «πληρεξούσια της ΠΟΠΚ» από το 2000 έως το 2005, τον οποίο ισχυρισμό επιμένει να προβάλει χωρίς να κατανοεί τις συνέπειές του!

«αυτοπροβάλλεται ως αθώα περιστερά και γενναιόδωρη φιλάνθρωπος»,

«ο φερετζές του σοροπτιμισμού δεν καλύπτει αρκούντως τις παρανομίες της», «αν ήταν πραγματική σοροπτιμίστρια και “πράσινα άλογα” ... θα είχε παραιτηθεί από το καράτε», «ο σοροπτιμισμός είναι φρου-φρου και αρώματα γι’ αυτήν», «δηλαδή ένα πεδίο προβολής κάποιας υποκριτικής εικόνας για επαγγελματική και μόνο εκμετάλλευση», «κρύβει τις λαδιές της πίσω απ’ το σοροπτιμισμό»

Η ιστοσελίδα του σοροπτιμιστικού συλλόγου είναι «παγωμένη», δηλαδή χωρίς ενημέρωση και εξέλιξη, από το 2002 μέχρι σήμερα (2011). Συνεπώς ο σύλλογος αυτός δεν έχει καμιά ή έχει μηδαμινή δραστηριότητα και υφίσταται με μόνο προορισμό την προβολή των δήθεν συμμετεχόντων «φιλάνθρωπων». «Φερετζές» ίσον κάλυψη της αλήθειας! Η Αλήθεια είναι οι συμπεριφορές της όπως περιγράφονται από τις πράξεις της στην υπόθεση Λουάν Ρουκάι.

«Δεν είναι εικόνα μέλους δικηγορικού συλλόγου αύτή, της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη εννοώ, να παριστάνει την “πρόεδρο-μαϊμού” μιας αθλητικής ομοσπονδίας»:

“Πρόεδρος-μαϊμού” σημαίνει “εικονική πρόεδρος” και αποτελεί αξιολογική κρίση και ακριβέστατη μάλιστα, όπως αποδεικνύουν η απόφαση 3433/2006 (Σχετ-8), που ακύρωσε την "προεδρία της" και η υπόθεση Λουάν Ρουκάι.

«Διότι από όλα τα παραπάνω είναι αυταπόδεικτο ότι μερικοί από τους δικηγόρους, στους οποίους ο απλός πολίτης εμπιστεύεται την υποστήριξη των συμφερόντων του με νόμιμες διαδικασίες μετατρέπουν το λειτούργημά τους σε παραμάγαζο της απάτης και της παρανομίας! Και μας πετάνε αυτά τα σκουπίδια κατάμουτρα προσβάλλοντας εκτός από το σώμα όλων των δικηγόρων και την εντιμότητά μας και τη νοημοσύνη μας!!!»:

Πρώτον, αυτό διατυπώθηκε γενικώς, ενώ στον αθλητισμό διογκώνεται επικίνδυνα. Δεύτερον ισχύει το ίδιο αιτιολογικό ως εις το «Μετά από απάτες και πλαστογραφίες ...» και τρίτον η υπόθεση Λουάν Ρουκάι το επιβεβαιώνει!

«στηρίζει (εννοείται τον Δρακόπουλο) με επιθετική δικηγορική δεοντολογία ασκώντας αλλεπάλληλες αγωγές και μηνύσεις εναντίον μου ...», «Δε ντρεπόσαστε λέω εγώ!!! Έχει και κάποια όρια αξιοπρέπειας το επάγγελμά σας.»:

Αποδεικνύεται από τις 5-6 μηνύσεις και 5-6 αγωγές που μου έχει υποβάλει ο Δρακόπουλος δια του γραφείου της ενάγουσας (καλός πελάτης), όταν από την προσωπική μου εμπειρία οι περισσότεροι από είκοσι δικηγόροι-φίλοι που συνεργάστηκα για υποθέσεις μου στη ζωή μου ποτέ δεν με ενεθάρρυναν να υποβάλω μηνύσεις και αγωγές, αλλά με συμβούλευαν να λύνω τις διαφορές μου εξωδικαστικά ή να τις ξεχνώ!

 

Για τους λόγους αυτούς

Ζητώ ως ανωτέρω

Αθήνα, 3-3-2011

 


www.karate.gr    

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε