karate.gr: 121 - ΠΟΠΚ - Διοικητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 24/4/05

                                            Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


Νέα Προσωρινή Διοίκηση της Π.Ο.Π.Κ. (14/4/05)

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Η ΠΟΠΚ χωρίς διοίκηση!

Τελείωνε το 2004 και ζήτησα από τον κ. Δρακόπουλο και τον Προκοπίου να ειδοποιήσουν τους ανθρώπους τους στο ΔΣ για να κάνουμε μια συνεδρίαση για ορισμό Γενικής Συνέλευσης Αρχαιρεσιών και εκείνοι μου το αρνήθηκαν!!!

Κλείνει το 2004 και με αποκλειστική υπαιτιότητα των κ. Δρακόπουλου και Προκοπίου ΔΕΝ γίνονται εκλογές στην ΠΟΠΚ!

Μπαίνει το 2005 και η ΠΟΠΚ δεν έχει νόμιμη διοίκηση! 

Στις 9 Φεβρουαρίου 2005 ο Τσόγκας, δια του δικηγόρου του Δημήτρη Χατζημιχάλη (χρόνια κολλητοί συνεργάτες από το χόκεϋ και ταυτόχρονα ο Χατζημιχάλης είναι μέλος συλλόγου καράτε, μέλους της ΠΟΠΚ), ζητάει από το δικαστήριο ορισμό διοίκησης και προτείνει επτά δικούς του, μεταξύ των οποίων και μερικοί που δεν έχουν από το νόμο δικαίωμα να πάρουν μέρος στη διοίκηση της ΠΟΠΚ, διότι είναι προπονητές και διαιτητές!

Ο κ. Δρακόπουλος, δια της δικηγόρου του Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη (μόνιμη δικηγόρος του κ. Δρακόπουλου), ζητάει από το δικαστήριο ορισμό διοίκησης και προτείνει επτά δικούς του, μεταξύ των οποίων και μερικοί που δεν έχουν από το νόμο δικαίωμα να πάρουν μέρος στη διοίκηση της ΠΟΠΚ, διότι είναι προπονητές και διαιτητές! Ταυτόχρονα ζητάει από το δικαστήριο την απόρριψη των αιτημάτων της ομάδας του Τσόγκα, διότι όλοι αυτοί οι σύλλογοι ΔΕΝ είναι νόμιμα μέλη της Π.Ο.Π.Κ.

Και οι δύο δικηγόροι εξαπατούν το δικαστήριο προτείνοντας άτομα, τα οποία εν γνώσει τους ΔΕΝ έχουν από τον αθλητικό νόμο το δικαίωμα να μπουν στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, διότι είναι προπονητές και διαιτητές ή ανήκουν στο ΔΣ της ομοσπονδίας Χόκεϋ!


 Η Προσωρινή Διοίκηση της Π.Ο.Π.Κ.

Στις 14 Απριλίου 2005 το δικαστήριο βγάζει παραπλανημένη από τους δικηγόρους Χατζημιχάλη και Χαρλαύτη απόφαση αποδεχόμενο στο προσωρινό ΔΣ άτομα χωρίς καν δικαίωμα υποψηφιότητας! Ο κ. Δρακόπουλος δεν "απέδωσε" ως μάρτυρας, οι σύλλογοι του Τσόγκα θεωρούνται μέλη της Π.Ο.Π.Κ. και ταυτόχρονα παίρνουν πέντε μέλη στα επτά στην προσωρινή διοίκηση και άρα παίρνουν την ομοσπονδία προσωρινά! Η απόφαση δίνει μόνο δύο αρμοδιότητες στο προσωρινό ΔΣ να 1) κάνει εκλογές μέσα σε τέσσερις μήνες, και 2) να αντιμετωπίσει τα κατεπείγοντα θέματα της ΠΟΠΚ. Τα μέλη του προσωρινού ΔΣ είναι οι επόμενοι και τονίζεται η εξαπάτηση του δικαστηρίου από τους δύο δικηγόρους:

 

1) Μιχάλη Ηλιάκη, εκπαιδευτή και διαιτητή καράτε του Τσόγκα (πράγμα που το έκρυψε εσκεμμένα ο Χατζημιχάλης)

2) Αριστέα Τζιοτζίου, σύζυγο του Τσόγκα και Ειδική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Χόκεϋ στο πλευρό του Γενικού Γραμματέα της Δημήτρη Χατζημιχάλη (πράγμα που το έκρυψε εσκεμμένα ο Χατζημιχάλης)

3) Γεωργία Καρούμπα, σύζυγο του Βαρέλη, κολλητού συνεργάτη του Τσόγκα

4) Ιωάννη Φλέσσα, εκπαιδευτή και διαιτητή καράτε του Τσόγκα (πράγμα που το έκρυψε εσκεμμένα ο Χατζημιχάλης)

5) Βασίλη Σαμαρά, φίλο του Τσόγκα

6) Καρολίνα Τρύπου, εκπαιδεύτρια και διαιτητή καράτε του Δρακόπουλου (πράγμα που το έκρυψε εσκεμμένα η Χαρλαύτη)

7) Σταμάτη Γατσούλη, εκπαιδευτή και διαιτητή καράτε του Δρακόπουλου (πράγμα που το έκρυψε εσκεμμένα η Χαρλαύτη)

 


www.karate.gr    

                                            Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.