karate.gr: 121 - ΠΟΠΚ - Διοικητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 23/10/05. Τελευταία ενημέρωση 13/3/06.

                                     Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


 

Γιώργος Τσόγκας:

Παραχάραξη και

Πλαστογραφία μετά χρήσεως???

Ψευδορκία και Ψευδομαρτυρία???

Συκοφαντική Δυσφήμηση???

Εκτεταμένη Φοροδιαφυγή???

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Πάει και ο Τσόγκας!

Γέρασε και ... ρετάρησε πριν από την ώρα του ή τον χτύπησε η γρίπη των ... πουλερικών???

 

Πρώτο και επαναλαμβανόμενο λάθος το ότι υπέγραφε τα έγγραφα της προσωρινής διοίκησης της ΠΟΠΚ πάνω από τα ονόματα του προέδρου Ηλιάκη και της γραμματέως Τζιοτζίου, δηλαδή της γυναίκας του, η οποία είναι και γραμματέας στο Χόκεϋ, βάζοντας μάλιστα και πλαστή σφραγίδα της ΠΟΠΚ, αφού η γνήσια βρίσκεται ακόμα στα χέρια του Περσίδη!

 

 

Ιδού, αριστερά, η πλαστή σφραγίδα-μαϊμού της προσωρινής διοίκησης της ΠΟΠΚ και οι πλαστές υπογραφές σε εγκύκλιο του προσωρινού ΔΣ της ΠΟΠΚ με ημερομηνία 26-4-2005. Την σφραγίδα τη φιλοτέχνησε ο ... καλλιτέχνης Γιώργος Τσόγκας και υπέγραψε σαν ... Ηλιάκης και Τζιοτζίου???

 

 

 

 

 

Ιδού, δεξιά, μια άλλη πλαστή σφραγίδα-μαϊμού της ΠΟΠΚ όπως την έβαλε ο Γιώργος Τσόγκας ή οι δικοί του στο προσωρινό ΔΣ της ΠΟΠΚ ή την έδωσαν για γνήσια και την έβαλε ο δικαστικός αντιπρόσωπος, που παρευρίσκετο στις εκλογές, πρόεδρος πρωτοδικών κύριος Στέφανος Στεφανόπουλος, τον οποίο και εξαπάτησαν ασύστολα παρουσιάζοντας την πλαστή σφραγίδα τους ως γνήσια, κατά τις αρχαιρεσίες της ΠΟΠΚ την 14-8-2005???

Τελείως διαφορετική από την πρώτη και απομίμηση της γνήσιας!

 

Η δεύτερη πλαστή σφραγίδα δεν είναι "καθαρή", όπως η πρώτη πλαστή, διότι προφανώς έχει αναπαραχθεί από κάποιο αποτύπωμα της γνήσιας σφραγίδας της ΠΟΠΚ, η οποία όμως κατά την αποτύπωσή της είχε "κουνηθεί" και είχε βγάλει μουτζούρες και διπλά τα πλαϊνά μερικών γραμμάτων!

 

Το βέβαιο είναι ότι η γνήσια σφραγίδα της ΠΟΠΚ βρίσκεται στα χέρια του Θύμιου Περσίδη και φυσικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής της γνήσιας σφραγίδας της ΠΟΠΚ από τον Περσίδη προς οποιονδήποτε άλλον! Συνεπώς, κάθε σφράγισμα με πλαστή σφραγίδα αποτελεί καραμπινάτη πλαστογραφία και, αν το έχει κάνει ο Τσόγκας, τότε εκπίπτει από πρόεδρος του Χόκεϋ!!!

 

Ιδού, δεξιά (πάντα ... δεξιά να σου έρχονται !), η γνήσια σφραγίδα της ΠΟΠΚ στα χέρια του Περσίδη!!! ("ζεστή" ακόμα φωτό: 23/10/2005)


Πήρε φόρα ο πρόεδρος του Χόκεϋ Γιώργος Τσόγκας και εξαπατά δικαστικούς και δικαστήρια???


Δεύτερο και επαναλαμβανόμενο λάθος:

Σε πρόσφατη μήνυση άλλου αντίδικου κατά του Θύμιου Περσίδη και για να ενισχύσει τη συμμαχία και των δύο κατά του Περσίδη, ο Τσόγκας δεν διστάζει να ψευδομαρτυρήσει υπέρ του άλλου αντίδικου καταθέτοντας για τα ίδια γεγονότα την αντίθετη άποψη από αυτή που κατέθεσε κατά τον ορισμό από το Πρωτοδικείο της προσωρινής διοίκησης της ΠΟΠΚ.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος: για την ίδια επιστολή του Περσίδη κατά του άλλου αντίδικου στο διαδίκτυο, το Φεβρουάριο του 2005 σε δικαστήριο για καθορισμό προσωρινής διοίκησης της ΠΟΠΚ ο Τσόγκας καταθέτει κατά άλλου αντίδικου ότι κατηγορείται από τον Περσίδη, ότι ενδεχομένως να πήρε χορηγίες της Siemens και να μην τις απέδωσε στο Ταμείο της ΠΟΠΚ, με σκοπό να αμαυρώσει (ο Τσόγκας) την απέναντι πλευρά (άλλου αντίδικου) και να πάρει τη διοίκηση της ΠΟΠΚ, πράγμα που το κατάφερε, ενώ κατά την κατάθεσή του ως μάρτυρας στη μήνυση του άλλου αντίδικου κατά του Περσίδη το Σεπτέμβριο του 2005 (αφού συμμάχησε με τον άλλο αντίδικο και για θέμα που δεν είχε ποτέ καμιά γνώση ή ανάμιξη) ο Τσόγκας έρχεται "αυτοβούλως" και καταθέτει ενόρκως ότι τα γραφόμενα περί χορηγιών της Siemens τα θεωρεί συκοφαντικά για τον άλλο αντίδικο, διότι ο Περσίδης "μπορούσε να ζητήσει από τα αρμόδια όργανα της ΠΟΠΚ την καταβολή των χρημάτων και να καλέσει τον Δρακόπουλο σε απολογία"!

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι, με "ελαστικές" μαρτυρίες ο Τσόγκας, χρησιμοποιώντας τα περίφημα "... εξ όσων γνωρίζω ...", " ... από ό,τι μου είπε ο τάδε ...", " ... ως συνάγεται από την ομαλή λειτουργία ..." και άλλα νομικίστικα τερτίπια του συνεργάτη του δικηγόρου Δημήτρη Χατζημιχάλη, με ορμητήριο το γραφείο του δεύτερου επί της Σκουφά 62, όπου στεγάζουνε και την ομοσπονδία Χόκεϋ και έναν από τους συλλόγους τους, και με "εργαλείο" τους συλλόγους του Σίτο-ρύου καράτε, για τους οποίους υπογράφει ο ίδιος ο Τσόγκας για όλα τα διοικητικά τους συμβούλια και με τους οποίους έχει αρπάξει το Χόκεϋ, όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια (βλέπε φωτό αριστερά) σε όλο τον αθλητικό κόσμο, χρησιμοποιεί και παραπλανεί τα δικαστήρια καταθέτοντας τα μεν ή τα αντίθετα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του!!!

 

Το ίδιο έκανε και κατά την αγωγή του συλλόγου του Γιώργου Παναγιωτίδη κατά της ΕΛΟΚ! Ενώ στην ουσία ήταν συν-ενάγων, ως προς το ενδιαφέρον, την απασχόλησή του, τη διαγραφή των συλλόγων του από την ΕΛΟΚ και το "σβήσιμο" του ίδιου από τον χάρτη του καράτε λόγω της γνωστής κόντρας με τον Γερόλυμπο, εμφανιζόμενος ως μάρτυρας πρώτα υποστήριξε "αορίστως" ότι κάνανε φτερά τα 45 εκατομμύρια (ή περίπου τόσα) της ΕΛΟΚ και στο δικαστήριο της 31-10-2005 (σε οκτώ μέρες από σήμερα), όπου είναι κατηγορούμενος για ψευδομαρτυρία, είναι έτοιμος να επικαλεσθεί την ... γρίπη των πουλερικών κάνοντας την ... πάπια και ότι δήθεν ... " ... εξ όσων άκουσε ... " κτλ. !!!

Οι Γιώργος Τσόγκας (εκτελωνιστής)  με συλλόγους καράτε, και άρα μαϊμούδες-Χόκεϋ, κυβερνά το Χόκεϋ επί ... Κουτόχορτου, το κατάντησε στο σημείο να είναι το μόνο άθλημα στο οποίο η Ελλάδα ΔΕΝ κατέβασε εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς της Αθήνας (!) (τέτοια Ολυμπιακή ανικανότητα!) και τώρα ανασκουμπώνεται να αρπάξει και το Παραδοσιακό Καράτε υπογράφοντας και για τα δέκα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων τους!!!

Είναι γνωστοί από χρόνια οι "νταβατζήδες του αθλητισμού"!

Διαβάστε την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δηλαδή ακολουθεί μια δασκαλεμένη στρατηγική κατά την οποία καταθέτει κατά το συμφέρον του αόριστα και με τρόπο, ώστε να αμαυρώσει τον αντίδικο χωρίς να μπορεί εκείνος να αποδείξει το ψεύδος της μαρτυρίας του, ενώ στην ουσία έχει ψευδομαρτυρήσει ... καραμπινάτα, όπως αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον, την πρόθεση, την προσέλευση και τη γενική "σκιά" που ρίχνει προφορικά στον αντίδικο, η οποία δεν αποτυπώνεται στα πρακτικά και την οποία μεταστρέφει κατά τις επιδιώξεις του σε άλλη δίκη!

 

[Παρένθεση: 27-1-2006: Μόλις έμαθα από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες (!) ότι ο ... δημοφιλής Τσόγκας έφαγε στο κεφάλι 13 μήνες "κατά συγχώνευση" (αυτό μάλλον θα πει ... καλή χώνεψη?) για ηθική αυτουργία στα αδικήματα συκοφαντικής δυσφήμησης και ψευδορκίας στο δικαστήριο της 31-10-2005 της ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου εναντίον του!]


 

Επιχείρηση Φοροδιαφυγής με το "Σύστημα των Αθλητικών Συλλόγων"

 

Σημειώνω για άλλη μια φορά ότι ο αετονύχης, εκτελωνιστής Γιώργος Τσόγκας μετέρχεται κάθε μέσου για να κρατήσει τους αθλητές του στην επιχείρηση των συλλόγων που έχει ιδρύσει και εκμεταλλεύεται με συγγενικά του πρόσωπα και μαθητές του (προπονητές των συλλόγων) στα Διοικητικά τους Συμβούλια (ώστε να αποφεύγουν το ΦΠΑ και τις φορολογίες των γυμναστηρίων), όπως συμπεραίνεται από τους φακέλους των συλλόγων στο αρχείο της ΠΟΠΚ:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΩΤΟΣ

Τα στοιχεία των συλλόγων του Τσόγκα από το Αρχείο της ΠΟΠΚ (αριστερά οι αριθ. μητρώου). Οι Σύλλογοι αυτοί αποτελούν "τον σκληρό πυρήνα" του Σίτο-ρύου, διότι "έλκουν" ακόμα 10-15 συλλόγους στην ίδια απάτη, όπως αποδεικνύεται από τις ομαδικές διαφημήσεις του Τσόγκα σε περιοδικό του χώρου!!!

17

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΥΓΜΗ"

Μονεμβασιάς 9, Περιστέρι 13121,

18

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Σκουφά 62, Αθήνα  

20

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ"

Σερίφου 2, Ίλιον 13123

21

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ "Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ"

Θράκης 72, Καματερό Αττικής 13451

22

ΑΘΛΗΤΙΚ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚ. ΣΥΛ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ "ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ"

Θράκης 16, 13231 Πετρούπολη

23

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛ. "ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ"

Κηφισίας 37, Χαλάνδρι, (διεύθυνση  ΟΑΚΑ??)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Των συγγενών του Τσόγκα και της γυναίκας του καθώς και των μαθητών του στους συλλόγους του Τσόγκα, στο Χόκεϋ και στην ΠΟΠΚ, που δείχνει την απόλυτη εκμετάλλευση του αθλητισμού για εκτεταμένη επιχείρηση φοροδιαφυγής (μη απόδοση ΦΠΑ και αποφυγή φορολογίας από τα εκατοντάδες μηνιάτικα και τις εξετάσεις μαθητών "του συστήματος Σίτο-ρύου" ανά έτος) και έλεγχο των αθλητικών επιχορηγήσεων του Χόκεϋ, αφού τη διοίκηση του Χόκεϋ την άρπαξαν με συλλόγους Καράτε ο Τσόγκας με τον Γερόλυμπο!!!  Στις στήλες δεξιά της ΠΟΠΚ φαίνονται τα άτομα, τα οποία παρανόμως (Χ) προτάθηκαν στο ΠΔΣ ή παρανόμως (Χ) εξελέγησαν στο αιρετό ΔΣ λόγω κωλύματος ως τεχνικοί ή μέλη διοίκησης άλλης ομοσπονδίας.

 

17

18

20

21

22

23

Θέσεις
στους
6 Συλ

Εκπαιδ. Καράτε

Στο ΔΣ
του Χόκεϋ

Προσωρ ΔΣ
ΠΟΠΚ

Αιρετό ΔΣ ΠΟΠΚ

Βαρέλης Αριστ.

Αναπλ

 

Προ

Αντιπρ

 

 

3/6

ΝΑΙ

Αντιπρ

 

 

Ηλιάκης Μ.

 

 

 

 

Προ

 

1/6

ΝΑΙ

 

Προ-Χ

Προ-Χ

Κακός Χρήσ.

 

 

 

 

 

 

 

ΝΑΙ

Αναπλ

 

Μελ-Χ

Καραϊσκάκης Κ.

Αναπλ

Γραμ.

 

 

 

Προ

3/6

 

Ταμίας

 

 

Καρνάκης

Έφορ.

Έφορ.

 

 

 

Έφορ.

3/6

 

 

 

 

Καρουμπά Γεωρ. = σύζ. Βαρέλη

 

 

Ταμ.

Ταμ.

 

 

2/6

 

 

Μέλ.

Ελ.Επ.

Σαμαράς Βασ.

 

 

 

Προ

 

 

 

 

 

Μέλ.

 

Τζιότζιος Ζησ.

Ελ. Επ.

Μέλ.

 

 

Γραμ.

Αναπλ.

4/6

ΝΑΙ

 

 

 

Τζιότζιος Νικ.

 

Ελ. Επ.

 

 

Προ

Ελ. Επ.

3/6

 

Αντιπρ

 

 

Τζιότζιου Αριστέα =  σύζυγ. Τσόγκα

Προ

Ταμ

 

Έφορος

 

Αντιπρ

4/6

 

Γραμ

Γραμ-Χ

Ελ.Επ-Χ

Τζιότζιου Ελ.

Εφ.Επ.

 

 

 

 

 

1/6

 

 

 

 

Τσιακμάκης Β.

 

 

 

 

 

 

 

ΝΑΙ

 

 

Μέλ-Χ

Τσόγκα Πην.

 

Ελ.Επ.

 

 

 

Ελ.Επ.

2/6

 

 

 

 

Τσόγκας Γεώργιος

Ταμ

Προ

 

Γραμ

 

Γραμ

4/6

ΝΑΙ

Προ

 

 

Τσόγκας Χρ.

Αντιπρ.

Αντιπρ.

 

 

 

Αναπλ.

3/6

 

 

 

 

Φλέσσας Ιωαν.

Εφ. Επ.

Εφ. Επ.

 

 

 

Μέλ

3/6

ΝΑΙ

 

Μέλ-Χ

Μέλ.

 

Μα επιτέλους, τόσο φίλαθλοι είναι αυτοί όλοι που δεν αντέχουν να μην είναι μέλη σε τρεις-τέσσερις συλλόγους ο καθένας και μάλιστα και στο καράτε και στο Χόκεϋ??? Κατά τύχη ο "δάσκαλος" όλων των προπονητών αυτών των συλλόγων είναι ο "μάστερ" Τσόγκας, όπως δηλώνουν και στην ομαδική πολυετή διαφήμιση σε περιοδικό του χώρου!!!


 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση (ή ... γκολ από τα αποδυτήρια!)

 

Θύμιος Περσίδης


www.karate.gr    

 

  Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.