karate.gr: 121 - ΠΟΠΚ - Διοικητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 15/6/07.

                                              Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΠΚ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 58, ΑΘΗΝΑ, TK 10680, τηλ. 6999-500500, FAX 210-3639508

Αναγνωρισμένη με την 3914/2000 Απόφαση του Εφετείου Αθηνών και την 110/2003 Απόφαση του Αρείου Πάγου
ως η μόνη καλύπτουσα και ελέγχουσα το άθλημα του Παραδοσιακού Καράτε σε όλη την ελληνική επικράτεια
και παρανόμως μη αναγνωριζόμενη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό για ποταπούς κομματικούς λόγους.


Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ   Νο 1 - Αθήνα, 2-6-2007,  αρ. Πρωτ. 02

 

Πρός τους συλλόγους-μέλη της ΠΟΠΚ

 

Κύριοι

Με την απόφαση 3121/21-5-2007 του Πρωτοδικείου Αθηνών ορίσθηκε Προσωρινό ΔΣ για την ΠΟΠΚ, το οποίο ήδη συγκροτήθηκε σε σώμα με την από 2-6-07 απόφασή του ως κάτωθι, με την εντολή να διενεργήσει εκλογές και να αντιμετωπίσει τα επείγοντα θέματα της ομοσπονδίας:

                   Πρόεδρος                   Περσίδης Ευθύμιος

κτλ.

Βάσει του αθλητικού νόμου 2725/99 και του καταστατικού της ΠΟΠΚ, δικαίωμα ψήφου έχουν οι σύλλογοι-μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και έχουν συμμετάσχει το λιγότερο με δέκα αθλητές τους σε αγώνες της ΠΟΠΚ του προηγούμενου ημερολογιακού έτους. Όπως γνωρίζετε το 2006 η ΠΟΠΚ δεν διοργάνωσε αγώνες και άρα κανένας σύλλογος δεν έχει νόμιμο δικαίωμα ψήφου.

Όπως επίσης γνωρίζετε για να διοργανωθούν αγώνες το 2007 έχουμε ανάγκη από Κανονισμούς Αγώνων, τους οποίους συντάσσει η Τεχνική Επιτροπή. Επομένως, πρέπει να επανδρωθεί η Τεχνική Επιτροπή από τους καταλληλότερους υψηλόβαθμους σε Νταν Μαύρης Ζώνης Παραδοσιακού Καράτε, που θα προτείνουν οι σύλλογοι, και να συντάξει τους Κανονισμούς Αγώνων. Επίσης για την διεκπεραίωση των αγώνων είναι απαραίτητοι κατάλληλοι διαιτητές από τους κατόχους Νταν Μαύρης Ζώνης Παραδοσιακού Καράτε, οι οποίοι πρέπει και να περάσουν τα απαραίτητα σεμινάρια.

Προκειμένου, λοιπόν, να διενεργηθούν εκλογές και επειδή για περισσότερα από τρία χρόνια η ομοσπονδία ήταν ανενεργή, τα δύο τελευταία ΔΣ δεν είχαν επαφή με τους συλλόγους και δεν διοργάνωσε αγώνες, ζητάμε επειγόντως από τους συλλόγους τα επόμενα:

1 - Να επιβεβαιώσουν την νόμιμη ύπαρξη και λειτουργία τους ως σύλλογοι με κατάθεση των δικαιολογητικών 3 - 6 - 8 του Άρθρου 9 του καταστατικού της ΠΟΠΚ (όπως προβλέπεται και στο Άρθρο 12) καθώς και πρόσφατου πιστοποιητικού τροποποιήσεων από το Πρωτοδικείο.

2 - Να επιβεβαιώσουν με υπεύθυνη δήλωσή τους, υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο και τον γραμματέα, ότι στο σύλλογό τους εξακολουθεί να λειτουργεί τμήμα παραδοσιακού καράτε και να δηλώσουν κατάλογο των σημερινών αθλητών τους καθώς και τα ονόματα και τα διπλώματα των εκπαιδευτών τους.

3 - Να εξοφλήσουν ΑΜΕΣΑ κάθε οφειλή τους από συνδρομές μέχρι και το έτος 2007, δεδομένου ότι η ΠΟΠΚ δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους για να λειτουργήσει. Σε αντίθετη περίπτωση τυγχάνουν εφαρμογής οι διατάξεις του Άρθρου 13 του Καταστατικού της ΠΟΠΚ (περί διαγραφής).

4 - Να δηλώσουν κατάλογο όλων των μελών τους κατόχων Νταν Μαύρης Ζώνης Παραδοσιακού Καράτε καταθέτοντας επικυρωμένα αντίγραφα όλων τους των διπλωμάτων Νταν Μαύρης Ζώνης Παραδοσιακού Καράτε και να δηλώσουν ποιοί από αυτούς ενδιαφέρονται να γίνουν εκπαιδευτές, διαιτητές ή θέλουν να επανδρώσουν την Τεχνική Επιτροπή.

 

Αναμένοντας το ταχύτερο τις απαντήσεις, τις δηλώσεις και τα διπλώματα,

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

 


www.karate.gr    

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.