karate.gr: 121 - ΠΟΠΚ - Διοικητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 3/6/09

                                             Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 

Νέα εφόρμηση Τσόγκα, αλλά
"Το Χάσατε το Κορμί Πατριώτ ... τη!"

Συνδέσατε λάθος τα ... ψιψιψίνια με τα κοψοψόψαρα!

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Σύγκρουση δύο προσωρινών διοικήσεων είχαμε για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε με τελική επικράτηση της μιας. Η μια με επικεφαλής τον γνωστό Γιώργο Τσόγκα και με "βοηθούς" πρόσωπα από διάφορους χώρους ενεργούσε βλακωδώς ασυνάρτητα και παράνομα με αποτέλεσμα να διασύρονται από τον Τσόγκα όλα τα παράπλευρα άτομα, τα οποία όμως ποτέ δεν ενήργησαν για την απεμπλοκή τους, αλλά συνέχισαν μέχρι τέλους να συμμετέχουν στις βλακείες του Τσόγκα. Η άλλη ομάδα διοίκησης είναι και η απομένουσα νόμιμη υπό τον Θύμιο Περσίδη!

Περιληπτικά για τους αναγνώστες δίνουμε μερικούς ισχυρισμούς της πλευράς του Τσόγκα και τις απαντήσεις μας απλά και μόνο για να έχετε μια γενική ιδέα του τι έγινε και τι απόμεινε.

 

Στην αρχή των προτάσεών τους γράφουν: «Προτάσεις του αθλητικού σωματείου ΠΟΠΚ, κτλ.» και εννοούν το ΔΣ της ΠΟΠΚ όπως αυτό προέκυψε από τις υπό κρίσιν εκλογές της 2.11.2007, τις οποίες διενήργησε το ΠΔΣ του Τσόγκα με τους Γκουζούλη, Γκάβαλη κτλ. (προσωρινό ΔΣ) της απόφασης 3796/15.6.2007. Αλλά το ΔΣ αυτό (και η ΠΟΠΚ που εκπροσωπεί ?) ΔΕΝ έχει πλέον νομική υπόσταση σήμερα, διότι η θητεία του τελείωσε την 31.12.2008 χωρίς να διενεργήσει εκλογές εντός του τελευταίου τετραμήνου του ολυμπιακού έτους 2008 βάσει του αθλ. Νόμου 2725/1999, Αρ.22, παρ. 1 και 3, και Αρ. 13. παρ. 3 και βάσει του καταστατικού της ΠΟΠΚ Αρ. 20, σελ. 21 άνω και μέση.

Αντίθετα το ΠΔΣ εκ της 3121/21.5.2007 διενήργησε νόμιμες εκλογές την 20-9-2008 από όπου προέκυψε ΔΣ που διοικεί μέχρι σήμερα.

 

 Οι σύλλογοι που φαίνονται αριστερά είναι ουσιαστικά οι αντίδικοι και ανήκουν όλοι στην ομάδα Σιτορίου του Τσόγκα, αν αυτό που κάνει ο Τσόγκας είναι Σιτορίου και όχι ... σιτο-ζεϊμπέκικο όπως εκτεταμένα έχουμε εξηγήσει!

Εμείς δεν γνωρίζαμε τις κινήσεις τους διότι ποτέ δεν μας ειδοποίησαν γι' αυτές ενεργώντας πάντοτε στο σκότος!

Είναι προφανές ότι η ομάδα των συνεργαζομένων συλλόγων Σίτο-ρύου καράτε ενεργούσε εν κρυπτώ από όλους τους άλλους συλλόγους-μέλη της ΠΟΠΚ και κατά το χρονικό διάστημα του ΠΔΣ (15.6.2007 έως 2.11.2007) αλλά και μετά από αυτό κατά το χρονικό διάστημα της υποτιθέμενης αιρετής διοίκησης με τις εκτός προθεσμίας (2.11.2007) εκλογές μέχρι 31-12-2008, οπότε έληξε η θητεία της αιρετής διοίκησης χωρίς να κάνει εκλογές μέσα στο τελευταίο τετράμηνο του 2008 βάσει του νόμου 2725/1999 και του καταστατικού της ΠΟΠΚ.

Την ύπαρξη της αιρετής αυτής διοίκησης από τις εκλογές της 2-11-2007 τη μάθαμε από άλλο δικαστήριο και την προσβάλαμε αμέσως με την από 17-12-2007 αγωγή μας.

 

Ένα από τα κόλπα του Τσόγκα για να υφαρπάξει ομοσπονδίες, όταν με κάποιο τρόπο έπαιρνε την προσωρινή διοίκηση, ήταν να εγγράφει παράνομα δικούς του συλλόγους στην ομοσπονδία και να διαγράφει παράνομα τους συλλόγους των άλλων. Αυτό έκανε και τώρα ο ίδιος και η συνεργάτιδά του δικηγόρος Δήμητρα Γκάβαλη. Έγραψαν με το έτσι θέλω πέντε συλλόγους δικούς τους, έσβησαν τους επτά συλλόγους του Περσίδη, δεν προσκάλεσαν στις εκλογές τους τους πέντε άλλους συλλόγους, όπως θα δείτε παρακάτω, και κάνανε εκλογές! Τρομάρα τους!. Έτσι πήρανε και το ... Χόκεϋ!

Το δικό μας μητρώο μελών της ΠΟΠΚ ήταν "παγωμένο", για να δείξουμε ότι η διοίκηση με την πλειοψηφία του πρώτου προέδρου της ΠΟΠΚ ποτέ δεν εργάστηκε, και το δικαστήριο δεν πείσθηκε για την μη εγγραφή των πέντε συλλόγων του Τσόγκα.

Σε αντιπαράθεση οι Δήμητρα Γκάβαλη και Γιώργος Τσόγκας έφεραν το δικό τους μητρώο μελών της ΠΟΠΚ με εγγραφές σε άθλια μορφή και εξαρχής άκυρο, όπως αποδεικνύουμε πιο κάτω, θέλοντας να πείσουν το δικαστήριο ότι αυτό είναι το νόμιμο, παρ' όλο που σε κανένα Πρακτικό δεν φαίνεται να λαμβάνεται απόφαση για την εγγραφή των πέντε συλλόγων στην ΠΟΠΚ.

Στην κάτω αριστερή φωτό φαίνονται οι φοβερές και υποτιθέμενες "νόμιμες" εγγραφές στο βιβλίο μητρώου μελών της ΠΟΠΚ, όπως το κρατούσαν οι προσωρινές διοικήσεις Μιχάλη Ηλιάκη (2005) και Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη (2005 - 2006), και κάτω η θεώρηση του βιβλίου στη Νομαρχία Αθηνών.

Με απλή παρατήρηση όμως αποδεικνύεται ότι το προσκομιζόμενο υπό των αντιδίκων υποτιθέμενο Μητρώο Μελών της ΠΟΠΚ είναι  κατασκευασμένο, αναληθές και όχι το πραγματικό, διότι:

1) Δεν είναι θεωρημένο ως γνήσιο αντίγραφο του πραγματικού.

2) Δεν περιλαμβάνεται η πρώτη σελίδα του με τις 1 έως 5 εγγραφές

3) Τα στοιχεία των σωματείων-μελών της ΠΟΠΚ είναι τελείως ελλιπή και παιδαριωδώς γραμμένα

4) Δεν περιλαμβάνονται όλες οι σελίδες του βιβλίου, λόγος για τον οποίο απορρίφθηκε το Μητρώο Μελών που υποβάλαμε στην πρωτόδικη.

5) Δεν υπάρχει πρακτικό του ΔΣ με απόφαση για την εγγραφή των πέντε νέων συλλόγων Σιτορίου

 

6) Στην τελευταία σελίδα του (κάτω) φέρει υπογραφές προέδρου Ηλιάκη και γραμματέα Τσιακμάκη καθώς και θεώρηση της Νομαρχίας Αθηνών με ημερομηνία 13-2-2006, ημερομηνία κατά την οποία διοικούσε την ΠΟΠΚ το ΔΣ με πρόεδρο την κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, που προέκυψε από τις εκλογές της 14-8-2005, οι οποίες ακυρώθηκαν ως παράνομες με την 3433/24.8.2006. Επομένως, στην ανωτέρω θεώρηση οι υπογραφές προέδρου και γραμματέως είναι άκυρες και άρα η θεώρηση είναι άκυρη και άρα το συγκεκριμένο υποτιθέμενο βιβλίο Μητρώου Μελών της ΠΟΠΚ είναι άκυρο, λαϊκά ... για τα σκουπίδια! Επί πλέον η σφραγίδα της ΠΟΠΚ στην ανωτέρω θεώρηση είναι πλαστή και όχι η γνήσια σφραγίδα της ΠΟΠΚ, όπως ομολογείται και από τους αντίδικους, οι οποίοι ομολογούν επίσης ότι ποτέ δεν παρέλαβαν τα βιβλία, τα στοιχεία και τη σφραγίδα από τον τέως πρόεδρο της ΠΟΠΚ Ευθ. Περσίδη. Και δεν τα πήραν ποτέ διότι δεν τα ζήτησαν ποτέ.

Σελίδα του βιβλίου Μητρώου Μελών αριστερά
και η θεώρησή του κάτω.

 

Εκ των άνω συνάγεται ότι οι πέντε σύλλογοι: 1) Αυτοάμυνα Α.Σ. Σιτορίου Καράτε, 2) Α. Σ. Καράτε Ιαλυσού Φιλέρημος, 3) Ροδιακός Α, Σ, Καράτε, 4) Α. Σ. Αετός Κω, και 5) Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κυδωνίας, ποτέ δεν υπήρξαν μέλη της ΠΟΠΚ και παρανόμως πήραν μέρος στις εκλογές-μαϊμού. Επιπρόσθετα, ποτέ δεν διαγράφονται απροειδοποίητα αθλητικοί σύλλογοι για τους αριστερά ευτελείς λόγους!

Αντιθέτως, μέλη της ΠΟΠΚ είναι ακριβώς και μόνο όσοι σύλλογοι φαίνονται σήμερα στο πραγματικό και γνήσιο Μητρώο Μελών της ΠΟΠΚ μετά τις εγγραφές και διαγραφές των τελευταίων δύο ετών!

 

Αυτό είναι το βιβλίο Πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου,

τρομάρα τους (η σελ. 4).

Σαφώς στα πρακτικά γράφει ο Τσόγκας ό,τι του κατεβαίνει χωρίς το προσωρινό αυτό διοικητικό συμβούλιο να έχει αντίστοιχη εξουσιοδότηση από το δικαστήριο (η γενική γραμματέας Αριστέα Τζιοτζίου είναι η γυναίκα του).

Στο προσκομιζόμενο υπό των αντιδίκων αντίγραφο του βιβλίου Πρακτι-κών του ΔΣ της ΠΟΠΚ παρατηρούμε ότι:

Θεωρήθηκε την 13-2-2006.

Περιλαμβάνει πρακτικά με ημερο-μηνίες προγενέστερες της θεώρησής του: τα Πρακτικά Νο 1/21-4-2005 και Νο 2/11-5-2005 του ΠΔΣ εκ της 2499/ 14.4.2005 και την πρώτη μόνο σελίδα από το Πρακτικό Νο 2 του αιρετού ΔΣ μετά τις εκλογές της 14-8-2005.

Οι σελίδες αυτών των πρακτικών δεν είναι χειρόγραφες, αλλά εκτυπωμένα κινητά φύλλα και κολλημένα στα φύλλα του Βιβλίου Πρακτικών χρησιμοποιού-μενης της σφραγίδας της ΠΟΠΚ ως σφραγίδας ασφαλείας με αποτύπωμα ταυτόχρονα επί της σελίδας του βιβλίου και επί του κολλημένου κινητού φύλλου, ώστε να εξασφαλίζει την μη αντικατά-σταση αυτού από άλλο.

Το Πρακτικό Νο 1/21-4-2005 αποτελείται από τέσσερα τέτοια κινητά φύλλα, τα οποία φέρουν και τα τέσσερα στο κάτω μέρος τους τις υπογραφές των μελών του ΠΔΣ. Στο υπ’ αριθμ. 6 Θέμα του αναγράφεται σαφώς «6. Απεφασίσθη προσωρινά να λειτουργήσει το γραφείο της ΠΟΠΚ μετά από ευγενή παραχώρηση του Σωματείου «ΤΕΤΑΡΤΟ» επί της οδού Θράκης 16 στην Πετρούπολη.» Είναι προφανές ότι αυτή η προσωρινή απόφαση του προσωρινού ΔΣ δεν έχει μόνιμη ισχύ, λήγει με τη λήξη της θητείας του και δεν αποτελεί αλλαγή έδρας για την ΠΟΠΚ. Συνεπώς η έδρα της ΠΟΠΚ παραμένει η Ιπποκράτους 58, Κέντρο Αθήνας.

Στο Πρακτικό Νο2/19-9-2005 του αιρετού πλέον (πριν ακυρωθεί η εκλογή του με την 3433/24.8.2006) ΔΣ φύλλο 10 του βιβλίου Πρακτικών και στο Θέμα 1ο διαβάζουμε «... το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα, ότι η έδρα της (ΣΣ: εννοεί της ΠΟΠΚ) βρίσκεται στο επί της οδού Αιτωλίας αρ. 30 γραφείο της Προέδρου στην Αθήνα.».

Αλλά οι αποφάσεις αυτού του ΔΣ ακυρώθηκαν με την 3433/24.8.2006. Συνεπώς η έδρα της ΠΟΠΚ ποτέ δεν πήγε στην Αιτωλίας 30, αλλά παρέμεινε η Ιπποκράτους 58, Κέντρο Αθήνας. Άλλωστε αυτή είναι και πρακτικά η διεύθυνση που γνωρίζουν για την ΠΟΠΚ όλοι οι επικοινωνούντες μαζί της από το εσωτερικό ή το εξωτερικό, σύλλογοι, ομοσπονδίες και δημόσιο.

Αφετέρου, το Πρακτικό Νο 2/11-5-2005 αποτελείται από τρεις σελίδες οι δύο πρώτες εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα και αφύσικα γεμάτες με κείμενο και δεν φέρουν στο κάτω μέρος τους τις υπογραφές των μελών του ΔΣ, όπως έφεραν οι σελίδες του Πρακτικού Νο 1. Η πρώτη σελίδα του Πρακτικού Νο 2 φέρει επάνω μια σφραγίδα ασφαλείας της ΠΟΠΚ από την οποία λείπει ένα κομμάτι και αριστερά μια σωστά εκτυπωμένη σφραγίδα ασφαλείας με ένα μέρος της επί του βιβλίου Πρακτικών και ένα μέρος της επί του επικολλημένου κινητού φύλλου. Όλα αυτά δίνουν την εντύπωση ότι στη θέση αυτή ήταν κολλημένη κάποια άλλη σελίδα, που αντικατα-στάθηκε για κάποιο λόγο με την υπάρχουσα: το κομμάτι της άνω σφραγίδας που λείπει «έφυγε» με την παλιά σελίδα, το κείμενο της σελίδας αυξήθηκε τόσο πολύ, ώστε δεν χωρούσαν οι υπογραφές των μελών του ΠΔΣ, και η σφραγίδα αριστερά μπήκε για να πιστοποιήσει τη γνησιότητα της νέας σελίδας.

Η δεύτερη σελίδα του Πρακτικού Νο 2/11-5-2005 δεν φέρει καμιά σφραγίδα ασφαλείας έναντι αντικατάστασης. Στη δεύτερη αυτή σελίδα του Πρακτικού Νο 2 διαβάζουμε από τη μέση και κάτω:

«Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη επίσημα έγγραφα της ΠΟΠΚ που του χορηγήθηκαν από τα σωματεία , όπως καταστατικά των σωματείων, επιστολές της ΠΟΠΚ ... κτλ. ... (βλέπετε αριστερά).

Με πλαστογράφηση του βιβλίου Πρακτικών στην ημερομηνία 11-5-2005, λοιπόν, οι Γιώργος Τσόγκας και Δήμητρα Γκάβαλη νόμισαν ότι δικαιολόγησαν επαρκώς το "κόψε-ράψε" των συλλόγων, ώστε να τους μείνουν αυτοί του αριστερού πίνακα και να δικαιολογήσουν τις υπό κρίσιν εκλογές τους της 2-11-2007. Έλα όμως που ξέχασαν ότι οι εκλογές της 14-8-2005, που έγιναν ανάμεσα στην πλαστογράφηση (2-11-2005) και στις υπό κρίσιν εκλογές τους (2-11-2007) έγιναν με βάση άλλον πίνακα συλλόγων!!!

 

Όπως είπαμε και πιο πάνω, στο Πρακτικό Νο2/19-9-2005 του αιρετού πλέον (πριν ακυρωθεί η εκλογή του με την 3433/24.8.2006) ΔΣ φύλλο 10 του βιβλίου Πρακτικών και στο Θέμα 1ο, τέλος, διαβάζουμε «... το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα, ότι η έδρα της (ΣΣ: εννοεί της ΠΟΠΚ) βρίσκεται στο επί της οδού Αιτωλίας αρ. 30 γραφείο της Προέδρου στην Αθήνα.».

Για όσους δεν γνωρίζουν: η πρόεδρος είναι η κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, πληρεξούσιος δικηγόρος του πρώτου προέδρου της ΠΟΠΚ, η οποία λόγω ... φόρτου εργασιών παραιτήθηκε από πρόεδρος κάπου τον Ιανουάριο 2006, παραμένοντας πάντα μέλος του ΔΣ της ΠΟΠΚ,  διατηρώντας την έδρα της ΠΟΠΚ πάντα στο γραφείο της "μεγαλόψυχα" και διεκπεραιώνοντας τις ανάγκες της γραμματειακής υποστήριξης της ΠΟΠΚ μέσω της υποδομής του γραφείου της προς χάρη του πελάτη της Π. Δρακόπουλου !!!

Τις αποφάσεις αυτές τις έλαβε μεταξύ των άλλων και η κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη ως πρόεδρος την 19-9-2005 και τις υπέγραψε, αλλά τα βιβλία θεωρήθηκαν με την ταχύτητα του ... φωτός πέντε μήνες αργότερα, την 13-2-2006, όταν ήδη είχε ενεργήσει ο ... "φόρτος των εργασιών" για την κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και ως πρόεδρος πλέον υπογράφει ο Ηλιάκης!!!

 

Στην τελευταία σελίδα του το βιβλίο Πρακτικών των αντιδίκων φέρει υπογραφές προέδρου και γραμματέα καθώς και θεώρηση της Νομαρχίας Αθηνών με ημερομηνία 13-2-2006, ημερομηνία κατά την οποία διοικούσε την ΠΟΠΚ το ΔΣ που προέκυψε από τις εκλογές της 14-8-2005, οι οποίες ακυρώθηκαν ως παράνομες με την 3433/24.8.2006. Επομένως, στην ανωτέρω θεώρηση οι υπογραφές προέδρου και γραμματέως είναι άκυρες και άρα η θεώρηση είναι άκυρη και άρα το συγκεκριμένο υποτιθέμενο βιβλίο Πρακτικών της ΠΟΠΚ είναι άκυρο, λαϊκά ... για τα σκουπίδια!

Επί πλέον η σφραγίδα της ΠΟΠΚ στην ανωτέρω θεώρηση είναι πλαστή και όχι η γνήσια σφραγίδα της ΠΟΠΚ, όπως ομολογείται και από τους αντίδικους, αφού οι ίδιοι ομολογούν ότι ποτέ δεν παρέλαβαν τα βιβλία, τα στοιχεία και τη σφραγίδα από τον τέως πρόεδρο της ΠΟΠΚ Ευθ. Περσίδη (πράγμα που αποτελεί ομολογία ότι έκαναν εκλογές-μαϊμού την 14-8-05!!!), αλλά ανέθεσαν σε ειδικό να τους κάνει ... ηλεκτρονική αναπαραγωγή της σφραγίδας!!!. Και δεν τα παρέλαβαν ποτέ διότι ποτέ δεν τα ζήτησαν.

 

Και το ... Ρουά Ματ !!!

Τέλος, το προσωρινό ΔΣ του Τσόγκα με τους Γκουζούλη, Γκάβαλη κτλ.  της απόφασης 3796/15.6.2007 καθώς και το αιρετό που πρόκυψε από τους Γκουζούλη, Γκάβαλη κτλ. από τις εκλογές "μαϊμού" της 2-11-2007 ΔΕΝ έχουν πλέον καμιά νομική υπόσταση σήμερα, διότι η θητεία του πρώτου έληξε την 15-10-2007 (4 μήνες από την έκδοση της 3796/15-6-07) και του δεύτερου, ακόμα και αν δεχθούμε ως νόμιμες τις καραμπινάτα παράνομες εκλογές που διοργάνωσαν,  την 31-12-2008 χωρίς αυτό το δεύτερο να διενεργήσει εκλογές εντός του τελευταίου τετραμήνου του ολυμπιακού έτους 2008 για διάδοχο ΔΣ βάσει του αθλ. Νόμου 2725/1999, Αρ.22, παρ. 1 και 3, και Αρ. 13. παρ. 3 και βάσει του καταστατικού της ΠΟΠΚ Αρ. 20, σελ. 21 άνω και μέση, κατά τα οποία όλες οι αθλητικές ομοσπονδίες, και η ΠΟΠΚ, κάνουν απαραιτήτως εκλογές ΔΣ μέσα στο τελευταίο τετράμηνο κάθε ολυμπιακού έτους!

Αυτό αποδεικνύεται από το αριστερά έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών στο οποίο οι αρχαιρεσίες που αναφέρονται είναι αυτές που έβγαλαν το επόμενο μοναδικά νόμιμο διοικητικό συμβούλιο:

   Πρόεδρος:  Περσίδης Ευθύμιος

   Αντιπρόεδρος:  Δούρος Χαράλαμπος

   Γενικός Γραμ.: Μπιτζές Παντελής

  Ταμίας:  Παπαγεωργίου Αθανάσιος

   Τεχνικός Υπεύθυνος: Καφεντζής Νίκος

 

Όπερ έδει δείξαι,
έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!


www.karate.gr    

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.