karate.gr: 121 - ΠΟΠΚ - Διοικητικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 12-12-2012.

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

 

Νέα αίτηση Δρακόπουλου για προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ

με το κεφάλι του Βλάντιμιρ Γιόργκα στη ... λαιμητόμο!!!

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 


Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε να εμφανίζονται ο Δρακόπουλος και ο Προκοπίου με την από 19-11-2012 αίτηση τους προς το δικαστήριο να αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΟΠΚ μετά από εννιά χρόνια αδιαφορίας τους, μετά 7-11 χρόνια που δεν έχουν πληρώσει συνδρομές και μετά από πέντε χρόνια από τη διαγραφή τους από την ΠΟΠΚ, επικαλούμενοι ανύπαρκτες καταδίκες του προέδρου της ΠΟΠΚ Ε. Περσίδη και, έστω και αν ίσχυε αυτό, ότι αυτός είναι αρκετός λόγος για να "πέσει" αυτοδίκαια η διοίκηση!!!

Την θρασύτατη αίτηση την βλέπετε ολόκληρη με κλικ εδώ και τα κύρια σημεία της είναι τα τρία επόμενα, με τρίτο τα προτεινόμενα μέλη της δήθεν ζητούμενης προσωρινής διοίκησης:

 

Πού είναι οι λεονταρισμοί του κυρίου οκτώ νταν που ισχυριζόταν στα δικαστήρια ότι είναι από τους 3-4 που έχουν οκτώ νταν στην Ευρώπη, δεν έχει ανάγκη κανέναν και δίνει όποτε θέλει και σε όποιον θέλει διπλώματα παραδοσιακού καράτε?

Ότι θα φτιάξει δική του ομοσπονδία και αλυσίδα σχολών!

Πού είναι η αξία των διπλωμάτων που έδινε τόσα χρόνια στους μαθητές του?

Τι έχει να πει για την εγκυρότητα των 300-400 διπλωμάτων που είχε δώσει κρυφά από την ΠΟΠΚ και εν αγνοία της σε έντυπα που είχε τυπώσει μόνος του με το όνομά της επάνω! Πού είναι τα χρήματα που εισέπραξε για όλα αυτά τα διπλώματα, τα οποία η ΠΟΠΚ ακύρωσε με το πρακτικό της που βλέπετε με κλικ εδώ (α) και εδώ (β), που είναι δημοσιευμένο από την 7-7-2007 στο karate.gr και ο μεγάλος Μάστερ δεν έβγαλε ούτε ένα κιχ, αλλά κατέθετε και αυτός και ο μάρτυράς του Μιχάλης Προκοπίου ότι δεν έδωσε κανένα δίπλωμα και δεν εισέπραξε ούτε δεκάρα???

Πού είναι οι διθύραμβοι από την ιστοσελίδα του ότι είναι οκτώ νταν και καταδίκασε τον Περσίδη? Πού είναι το περίφημο "κερδίσαμε σε όλες τις δίκες τον Περσίδη", που διατυμπάνιζε και ο ίδιος και η δικηγόρος του? Αφού κερδίσανε, τι άλλο θέλουν τώρα? Άσε που και το λίγο που κερδίσανε, το χάσανε με αυτή τη βλακώδη επιστολή Γιόργκα! Και μόνο το ότι εκλιπαρεί να ενταχθεί πάλι στην ΠΟΠΚ αποδεικνύει περίτρανα ότι όσα νταν και αν έχει κανείς χωρίς την υποστήριξη νόμιμης ομοσπονδίας είναι ένα τίποτα!!!

Ποιoς είναι άραγε ο  λόγος που επέφερε αυτή τη μεταστροφή του Δρακόπουλου? Τα οκτώ νταν αποδείχτηκαν φούμαρα, άλλωστε μετά το ... "κούρεμα" που τους έκανε το παραπάνω πρακτικό της ΠΟΠΚ μείνανε μόνο πέντε, με του Προκοπίου να γίνονται από πέντε σε μηδέν, και να ακολουθούν όλα τα νταν των μαθητών του!

Δεν μπορείτε να καταλάβετε, εσείς οι μαθητές τους, ότι στο αρχείο της ΠΟΠΚ δεν υπάρχει κανένα από τα ονόματά σας και όταν καταγγέλλεται ο Δρακόπουλος ότι έδωσε πλαστά διπλώματα, δεν υπερασπίζεται και τον εαυτό του και τους μαθητές του λέγοντας ότι "έδωσα σε αυτούς και αυτούς τους μαθητές μου και τα διπλώματα ήταν γνήσια για αυτό και αυτό το λόγο", αλλά ισχυρίζεται πάντα ότι "εγώ δεν έδωσα κανένα δίπλωμα παρά μόνο όσα υπέγραψε ο Περσίδης"! Έτσι ακριβώς υπερασπίζεται τη δουλειά που σας πούλαγε επί 15 χρόνια!

Ένας πιθανός λόγος για τη μεταστροφή του είναι και το ενδεχόμενο να έχει προβλήματα με τα παραμύθια που πουλάει σήμερα για διπλώματα: αυτά που γράφουν επάνω "Affiliated with ITKF"! Αυτό πάλι τι μπαρούφα είναι? Με ... κορδονάκι είναι "affiliated"??? Και αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας! Άσε που την πατάνε και απελπισμένα κορόιδα με σχολές καράτε σαν τον Μάριο Κοντοζή και κρεμάνε το σκουπιδόχαρτο στον τοίχο για "δίπλωμα" θίγοντας έτσι και τα συμφέροντα της ΠΟΠΚ!!!

Με δεδομένο μάλιστα ότι με πήραν τηλέφωνο κάποιοι γονείς και με ρώτησαν για τη βαρύτητα του "Affiliated with ITKF"  και εγώ φυσικά τους απάντησα ότι είναι παραμύθι και το δικαίωμα του Παραδοσιακού Καράτε στην Ελλάδα το έχει μόνο η ΠΟΠΚ και κανείς άλλος, υπάρχουν και τα ενδεχόμενα να του έχουν φύγει από τη σχολή ή να του έχουν κάνει και μηνύσεις και γι' αυτό να τρέχει να υφαρπάξει την ΠΟΠΚ, ενώ για πέντε χρόνια είναι διαγραμμένος!

Από τις προτάσεις της δικηγόρου του κας Δροσιάς Μπάκου προκύπτουν και τα εξής προσβλητικά ψεύδη εκτός από αυτά που γράφουμε πιο πάνω:

 

 

Το "ποιόν" του Περσίδη έπρεπε να το είχατε καταλάβει και να μην κατασκευάζατε την επιστολή του Βλάντιμιρ Γιόργκα!!! Τώρα είναι αργά γιατί τον τελευταίο τον "κρεμάσατε" και τον βλέπω να κατρακυλάει από την καρέκλα του προέδρου της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε με αυτά που γράφει στην επιστολή του!

Δίνω πιο κάτω και το αγγλικό κείμενο και την ελληνική του μετάφραση από την κα Δροσιά Μπάκου! Φυσικά την ευθύνη της παράνομης και φασιστικής αυτής επιστολής την φέρουν στο ακέραιο και ο Γιόργκα και ο Δρακόπουλος και η Μπάκου, ένας έκαστος και όλοι μαζί, ενώ θα ασκήσω κάθε νόμιμο μέσο για ηθική και οικονομική ικανοποίηση, διότι κανένα στοιχείο της δεν είναι αληθινό!!! Ήδη  η επιστολή αυτή θα ταξιδεύει, πολύ πιθανό, προς όλα τα emails όλων των ομοσπονδιών του παραδοσιακού καράτε στον κόσμο!

 

 

Οι πρώτες πρόχειρες παρατηρήσεις που διαπιστώνονται σε αυτή την επιστολή είναι οι επόμενες:

α - Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στην απόφαση των Ελληνικών (ή άλλων) δικαστηρίων που επέβαλε την ποινή των 16 μηνών στον Ε. Περσίδη!


Φύγε εσύ, έλα εσύ!!!

β - Δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένη απόφαση του ΔΣ ή της Δικαστικής Επιτροπής της ETKF που «θέτει σε διαθεσιμότητα» ή «αποβάλει» τον Ε. Περσίδη από πρόεδρο της ΠΟΠΚ, για ποιο λόγο και από πότε!.

γ - Δεν αναφέρει βάσει ποίου Άρθρου και ποίου καταστατικού «τιμωρείται» με διαθεσιμότητα ο Ε. Περσίδης!

δ - Αναφέρει ότι ο Ε. Περσίδης «δεν είναι πλέον μέλος της ETKF» πράγμα αδιανόητο, αφού μέλη της ETKF είναι μόνον εθνικές ομοσπονδίες των χωρών της Ευρώπης και όχι φυσικά πρόσωπα!

ε - Δεν αναφέρει αν και πώς ειδοποιήθηκε για όλα τα ανωτέρω από την ETKF ο Ε. Περσίδης, αν, πώς και πότε απολογήθηκε.

ζ - Τέλος, ο Δόκτορας Βλάντιμιρ Γιόργκα διαπράττει το τραγικό γι’ αυτόν λάθος να υπεισέρχεται στα εσωτερικά ομοσπονδίας μέλους της ETKF και της ITKF (International Traditional Karate Federation, δηλαδή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε), η οποία είναι εθνική ομοσπονδία ανεξάρτητης χώρας! Ειδικότερα, ο Δόκτορας Βλάντιμιρ Γιόργκα αγνοεί και προσβάλει την Ελλάδα σαν χώρα, τους Έλληνες και ολόκληρο τον αθλητισμό της χώρας μας, όπως και ολόκληρο το σύστημα λειτουργίας της δικαιοσύνης, διότι με φασιστικό τρόπο επεμβαίνει στα εσωτερικά της ΠΟΠΚ, που ρυθμίζονται με τους αστικούς και αθλητικούς νόμους της χώρας μας και τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, «θέτοντας σε διαθεσιμότητα» αυθαίρετα, χωρίς αιτιολογικό και χωρίς καμιά δικαιοδοτική διαδικασία τον εκλεγμένο πρόεδρο της ΠΟΠΚ Ε. Περσίδη και «διορίζοντας» από το … Βελιγράδι τον φίλο του Π. Δρακόπουλο στη θέση του.

Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!!!

Ας προσθέσουμε εδώ με έμφαση ότι η παραπάνω επιστολή απευθυνόμενη «Προς κάθε ενδιαφερόμενο» αποτελεί κατάφορη προσβολή συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου κατά της ΠΟΠΚ και ιδιαίτερα κατά του προσώπου του προέδρου της Ε. Περσίδη, αλλά και κατά της χώρας μας, την οποία ο πρόεδρος της ETKF θεωρεί το λιγότερο ως τριτοκοσμική. Επειδή θεωρούμε εαυτούς υποχρεωμένους να του αλλάξουμε αυτή την αντίληψη ήδη έχουν δρομολογηθεί νομικές διαδικασίες για την ποινική και αστική τιμωρία κάθε υπευθύνου για τη σύνταξη, την έκδοση και τη δημοσίευση αυτής της επιστολής.

Έστειλα και εγώ, όμως, ένα μέιλ στον πρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε Δόκτορα Βλάντιμιρ Γιόργκα για να δω αν θα έχει την αξιοπρέπεια να αναλάβει τις ευθύνες του. Το έστειλα την Πέμπτη 13-12-2012, 10:25 το πρωί, και ακόμα σήμερα 14/05/2020 08:25 πμ δεν έχω πάρει καμιά απάντηση! Το επόμενο στα αγγλικά και τα ελληνικά.

 

Dear Dr. Vladimir Jorga

 

In a recent court action from Mr. Drakopoulos against Greek Traditional Karate Federation (GTKF) and against me personally as the president of this federation, Mr. Drakopoulos presented the attachment letter from you “To Whom it may concern”, in which you confirm that I am suspended from representative and president of GTKF and as active representative and president of GTKF is Mr. Drakopoulos – 7 dan!

 

I want to ask you if really you wrote and signed this letter?

An urgent answer would be appreciated.

 

Respectfully

Efthymios Persidis

President of Greek Traditional Karate Federation

Αγαπητέ Δρα Βλάντιμιρ Γιόργκα

Σε μια πρόσφατη δικαστική ενέργεια από τον κ. Δρακόπουλο κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) και εναντίον μου προσωπικά ως προέδρου αυτής της ομοσπονδίας, ο κ. Δρακόπουλος παρουσίασε τη συνημμένη επιστολή από εσάς "Προς όποιον ενδιαφέρεται", στην οποία εσείς επιβεβαιώνετε ότι έχω τεθεί σε διαθεσιμότητα από αντιπρόσωπος και πρόεδρος της ΠΟΠΚ και σαν εν ενεργεία αντιπρόσωπος και πρόεδρος της ΠΟΠΚ είναι ο κ. Δρακόπουλος - 7 dan.

Θέλω να σας ρωτήσω αν πραγματικά εσείς γράψατε και υπογράψατε αυτή την επιστολή?
Θα εκτιμούσα μια γρήγορη απάντησή σας

Με εκτίμηση
Ευθύμιος Περσίδης
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε


 

Ξαφνικά, λοιπόν,  τη Δευτέρα, και ενώ Δρακόπουλος και Προκοπίου ζήτησαν από το δικαστήριο προσωρινή διοίκηση και με προσωρινή διαταγή, όπου "έφαγαν πόρτα", και με την εκδίκαση της αίτησής τους, ξαφνικά στέλνουν και επιστολές τριών συλλόγων τους, άγνωστο αν υπάρχουν ακόμα, δήθεν ότι είναι μέλη της ΠΟΠΚ και δήθεν ότι έρχονται στις εκλογές να ψηφίσουν. Ξεκάθαρη απόπειρα εξαπάτησης του δικαστή που μας δίκασε!

Μα καλά, μήπως από κάπου χάνετε? Με την αίτησή σας στο δικαστήριο λέτε ότι δεν υπάρχει η ΠΟΠΚ, διότι δεν λειτουργεί, και στη συνέχεια ζητάτε να πάρετε μέρος στις εκλογές που κάνει η ανύπαρκτη ΠΟΠΚ? Και στη συνέχεια, αφού θέλετε να πάρετε μέρος στις εκλογές ομοσπονδίας που λειτουργούσε και λειτουργεί, πού (ερωτηματικό?) είσαστε 7 χρόνια ο ένας και 11 ο άλλος χωρίς να πληρώνατε συνδρομές? Ψάχνατε την ΠΟΠΚ και δεν την βρίσκατε?

Από την άλλη μεριά, στις επιστολές αυτές τα κείμενα είναι πανομοιότυπα γραμμένα από το ίδιο χέρι, στον ίδιο υπολογιστή, την ίδια ώρα με αλλαγή μόνο των ονομάτων των συλλόγων και των προσώπων, τα οποία δίνονται στον επόμενο πίνακα:

 

  Σύλλογος Υπογράφων Διοριζόμενος Αντιπρόσωπος Προτεινόμενοι Υποψήφιοι
1 Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Ψυχικού Δρακόπουλος Προκοπίου Δρακόπουλος και Προκοπίου
2 Αθλητ. Σύλ. Ερασιτ. Παραδ. Σότοκαν Καράτε Προκοπίου Προκοπίου Δρακόπουλος και Προκοπίου
3 Αθλητ. Σύλ. Αγίας Παρασκευής Γατσούλης Γατσούλης Δρακόπουλος και Προκοπίου

 


Tragic

Εκτός από τη βασική (και αρκετή) απαράδεκτη απόπειρα συμμετοχής αυτών των συλλόγων στη λειτουργία και τις δραστηριότητες της ΠΟΠΚ λόγω διαγραφής τους από το 2007, όποιος έγραψε τις ανωτέρω επιστολές έχει μεσάνυχτα από τον αθλητικό νόμο, διότι: α) γράφηκαν προφανώς και οι τρεις ταυτόχρονα από το ίδιο άτομο (ποιο άραγε?) για συλλόγους που βρίσκονται στο Ψυχικό, την Κηφισιά και την Αγία Παρασκευή, β) εστάλησαν από το ίδιο φαξ του οποίου ο αριθμός δεν αναγράφεται ως αριθμός αποστολής φαξ, και άρα δεν πιστοποιείται η προέλευσή τους, γ) δεν υπογράφονται και από τους γραμματείς των συλλόγων, δ) η δεύτερη δεν έχει σφραγίδα, ε) οι δύο πρώτοι σύλλογοι διορίζουν τον ίδιο αντιπρόσωπο, πράγμα που απαγορεύεται, ζ) οι τρεις σύλλογοι προτείνουν τους ίδιους δύο υποψήφιους, πράγμα που επίσης απαγορεύεται, η) στους δύο πρώτους συλλόγους, οι υπογράφοντες διορίζουν ως αντιπροσώπους τους εαυτούς τους και προτείνουν ως υποψήφιους πάλι τους εαυτούς τους, στοιχεία που αποδεικνύουν μεροληπτικά ψευδή δήλωση, θ) οι υπογράφοντες ως πρόεδροι των συλλόγων είναι και οι τρεις τεχνικοί, πράγμα που απαγορεύεται, ι) οι υποψήφιοι είναι επίσης τεχνικοί, πράγμα που απαγορεύεται, κ) δεν αναγράφεται για πού είναι υποψήφιοι: για το ΔΣ ή για την εξελεγκτική επιτροπή? (Μάλλον για το βραβείο ... Νόμπελ Βλακείας!!!)

Συνεπώς, οι ανωτέρω υποτιθέμενοι σύλλογοι δεν είναι παρά μόνο ο Δρακόπουλος (και τα συμφέροντα της ιδιωτικής σχολής του) και ο Προκοπίου, που κάνει μαθήματα στη σχολή του Δρακόπουλου, και βάλτε και μισή ολίγη ... Γατσούλη!!! Σύνολο δύο και ... μισό άτομα!!!

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Β' Μονομελές Πρωτοδικείο την 5-12-2012 και μόλις βγήκαμε έξω από την αίθουσα, στα πέντε μέτρα από την πόρτα της, ο Δρακόπουλος με εξύβρισε ενώπιον μαρτύρων και ο Προκοπίου απείλησε τον δικηγόρο μου ενώπιον μαρτύρων. Με το νόμο ακριβώς που επικαλείστε περί "εντιμότητας" των διοικούντων τα σωματεία, τον 2725/1999 και όσους έχουν διατυπωθεί στη συνέχεια για την αντιμετώπιση της βίας σε αθλητικούς χώρους, σας θυμίζω ότι όπου συζητείται αθλητικό θέμα αυτομάτως ο χώρος θεωρείται αθλητικός. Συνεπώς η εξύβριση του Δρακόπουλου και η απειλή του Προκοπίου αποτελούν παράβαση του νόμου. Αν εμφανιστείτε σε εκλογές της ΠΟΠΚ χωρίς να έχετε πάρει πρόσκληση και χωρίς να είσαστε μέλη, αυτομάτως αυτό αποτελεί άσκηση βίας, πολύ περισσότερο αν επιχειρήσετε να μπείτε σε χώρο που γίνονται εκλογές χωρίς να έχετε δικαίωμα. Αν καταδικαστείτε για άσκηση βίας σε αθλητικό χώρο, τότε οι συνήθεις ποινές είναι 1-2 χρόνια απαγόρευση της εισόδου σε αθλητικούς χώρους! Αυτό σημαίνει ότι ούτε στο γυμναστήριό σας δεν θα μπορείτε να μπείτε! Δεν θα ήθελα να φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά αν δεν μου αφήσετε περιθώρια αυτό θα γίνει αυτόματα!

Δεν χρειάζεται να αποδείξω ότι οι ανωτέρω σύλλογοι έχουν από το 2007 διαγραφεί από την ΠΟΠΚ με τα πρακτικά 06/10-11-07 και 07/15-12-2007, είναι κάτι γνωστό εδώ και χρόνια (όπως και οι σύλλογοι του Τσόγκα με το πρακτικό 04/25-8-08).

Για να δώσει προσωρινή διοίκηση το δικαστήριο, θα πρέπει τα αιτούντα σωματεία να προτείνουν κατάλληλα πρόσωπα για αυτή τη δουλειά! Τα κατάλληλα πρόσωπα που προτείνουν οι πανέξυπνοι είναι οι εαυτοί τους παρ' όλο που ο νόμος τους απαγορεύει να είναι σε διοικητικό συμβούλιο, διότι είναι τεχνικοί του παραδοσιακού καράτε, δηλαδή προπονητές και διαιτητές. Το τελευταίο το γνωρίζουν οι πάντες, αλλά και αποδεικνύεται πανεύκολα α) από δικόγραφό τους από παρόμοια προσπάθειά τους το Φεβρουάριο του 2005 να πάρουν πάλι την προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ, στο οποίο δικόγραφο δηλώνουν με θράσος ότι είναι τεχνικοί του καράτε, β) από τις παραιτήσεις τους τον Δεκέμβριο του 2001 για αυτόν το λόγο, και γ) από τις σημερινές αυτοδιαφημήσεις τους!!!

Κατωτέρω δίνονται τα αποδεικτικά εδάφια σε αυτό το δικόγραφο (α) και στις σελίδες 4 και 6 (το "αδιάψευστος μάρτυρας" έχει πλάκα):

 

Εδώ δίνονται (β)  οι παραιτήσεις του Δρακόπουλου και της γυναίκας του τότε από το ΔΣ, διότι ήταν τεχνικοί.

Αυτό το είχε ζητήσει ο Τσόγκας και είχε δίκιο!

 

 

Επομένως, Δρακόπουλος, Προκοπίου και Γατσούλης κόβονται από την ζητούμενη προσωρινή διοίκηση!

 

Τέλος, όταν παριστάνετε τους διοικητικούς, τουλάχιστον σβήστε τις διαφημίσεις σας (γ) που σας προβάλουν ως τεχνικούς, έστω και για τα μάτια, όπως αυτή της ιστοσελίδας σου με ημερομηνία εκτύπωσης 5-12-2012 (δηλαδή την ημέρα της δίκης), από την οποία επιβεβαιώνονται οι ανωτέρω ως τεχνικοί τρεις και προστίθεται και ως τέταρτος ο Παπαευθυμίου!!!

 

 



ξανα-Tragic

Όσον αφορά στα δικόγραφα της κας Δροσιάς Μπάκου με την κατάφορα ανελέητη και προσβλητική επίθεση στο πρόσωπό μου, 1) για καταδίκες που δεν υπάρχουν στο ποινικό μου μητρώο, 2) για μικροποινή που επιβλήθηκε με τριετή αναστολή και δεν το αναφέρει εσκεμμένα, 3) για ποινές που μου καταλογίζει με σκοπό να απαιτήσει την έκπτωσή μου από το ΔΣ της ΠΟΠΚ, οι οποίες βάσει των ελληνικών νόμων έχουν παραγραφεί μαζί με τα αντίστοιχα αδικήματα, όπως επίσης και 4) για την επιστολή Γιόργκα, η οποία είναι προφανώς κατασκευασμένη και θα τους γυρίσει μπούμεραγκ, θα ήθελα να της υπενθυμίσω μερικά άρθρα από τον Κώδικα Δεοντολογίας των Δικηγόρων, με τον οποίο είχα τελευταία μια αστραπιαία γνωριμία σε υπόθεση που έληξε με πρυτάνευση της λογικής!

 

Όπως θα αποδείξω στο επόμενο άρθρο μου, τα δικόγραφα της κυρίας Δροσιάς Μπάκου στην παρούσα υπόθεση αποτελούν όχι απλά παραβάσεις του Κώδικα Δεοντολογίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αλλά ... Μνημείο Δικηγορικής Κακοήθειας και "διατηρητέο" μάλιστα!


www.karate.gr  

 

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.