karate.gr: 122 – ΠΟΠΚ - Τεχνικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 23/03/06.

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


(1) - Διπλώματα παραδοσιακού καράτε
από ... μαϊμούδες προς ... μαϊμούδες !!!

     

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 


 Με την 3433/24-8-2006 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών ακυρώνονται οι παράνομες εκλογές στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, που "σκηνοθέτησαν" την 14-8-2005 ο δάσκαλος καράτε Παναγιώτης Δρακόπουλος, η δικηγόρος του και "πρόεδρος-μαϊμού της ΠΟΠΚ" (διότι ποτέ δεν υπήρξε πρόεδρος και ποτέ δεν λειτούργησε ως πρόεδρος, εφόσον οι εκλογές αυτές ακυρώθηκαν) κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και ο έτερος δάσκαλος καράτε Γιώργος Τσόγκας, και δικαιώνεται με αυτόν τον τρόπο ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΠΚ ηλ/γος-μηχ/γος Θύμιος Περσίδης, που είχε προβλέψει την έκβαση της υπόθεσης από το karate.gr!


Το Γνήσιο και Έγκυρο Δίπλωμα Μαύρης Ζώνης του Παραδοσιακού Καράτε ...

 
  Μας πήρανε χαμπάρι ακόμα
και ... οι Μαϊμούδες! 


... απονέμεται σε αθλητή του Καράτε μετά από εξετάσεις από την αρμόδια διοικητική αρχή που ανονέμει διπλώματα. Και η αρμόδια διοικητική αρχή εν προκειμένω είναι η Ομοσπονδία και όχι άτομο ή τεχνικός ή παρέα ατόμων ή παρέα τεχνικών!

Η Ομοσπονδία, λοιπόν, με απόφαση της Γενικής της Συνέλευσης ορίζει δια του Εσωτερικού της Κανονισμού τους κανόνες δια των οποίων διενεργούνται αμερόληπτες και αδιάβλητες εξετάσεις. Στη συνέχεια η Ομοσπονδία με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου διορίζει τους τεχνικούς που έχουν τα προσόντα να κάνουν τις εξετάσεις. Μετά προκαθορίζει τις περιόδους που θα γίνονται εξετάσεις, ώστε οι σύλλογοι να ετοιμάζουν τους αθλητές τους, και τέλος καθορίζει ακριβώς τόπο και χρόνο για συγκεκριμένες δημόσιες εξετάσεις.

Όταν γίνονται εξετάσεις μαύρων ζωνών, τα αποτελέσματα αυτών εγκρίνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο και η απόφαση γράφεται στα Πρακτικά του. Οι επιτυχόντες παίρνουν διπλώματα μαύρων ζωνών (πρώτου, δεύτερου, τρίτου κτλ. νταν). Τα διπλώματα αυτά είναι γραμμένα στα Ελληνικά (και όχι στα ... αλαμπουρνέζικα), υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Ομοσπονδίας και όχι από τον ή τους εξεταστές ή τον Μάστερ της Ιαπωνίας ή της Κορέας, και φέρουν τη γνήσια σφραγίδα της Ομοσπονδίας (και όχι πλαστή).

Κάθε δίπλωμα που χορηγήθηκε ή αποκτήθηκε κατά παρέκλιση της ανωτέρω διαδικασίας είναι άκυρο!

Η Ομοσπονδία βάσει του καταστατικού της και του αθλητικού νόμου 2725/1999 διατηρεί την απόλυτη κυριαρχία σε αποφάσεις και ενέργειες για το Παραδοσιακό Καράτε, που καλλιεργείται από τους συλλόγους της, μέσα στα όρια της Ελληνικής επικράτειας, δικαίωμα το οποίο δεν παραβιάζεται ούτε από την ΓΓΑ, ούτε από τις υπερκείμενες ομοσπονδίες (πανευρωπαϊκή και παγκόσμια), ούτε από μαϊμούδες εξεταστές της κακιάς συμφοράς!


Επί 17 χρόνια (1977-1994) ήμουν ο εκδότης του μοναδικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" και λόγω των διασυνδέσεών μου με διεθνή περιοδικά του χώρου, παγκόσμιες ομοσπονδίες και οργανισμούς ήμουν ο μοναδικός ειδικός στην Ελλάδα για τον έλεγχο της γνησιότητας των διπλωμάτων μαχητικών τεχνών οποιουδήποτε συστήματος. Τα χρόνια εκείνα ήταν πολλοί αυτοί που μου έστελναν τα διπλώματά τους για να αποδείξουν μέσω εμού στους αναγνώστες του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ότι ήταν γνήσια! Κάθισα πάνω από 10 φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μηνύσεις απατεώνων, που τους έβγαζα τα ψεύτικα διπλώματα στη φόρα από το ΔΥΝΑΜΙΚΟ, και αθωώθηκα σε όλες!!!

Από το 1986 έως και το 1991 ήμουν Γενικός Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Καράτε (ΕΛΟΚ). Το 1992 η ΕΛΟΚ οργάνωσε την πρώτη Σχολή Προπονητών ερασιτεχνικού καράτε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διορίσθηκα Διευθυντής αυτής της Σχολής, όντας ταυτόχρονα και Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ. Οι ογδόντα πρώτοι εκπαιδευτές της ΕΛΟΚ έχουν την υπογραφή μου στα διπλώματά τους! Λόγω αυτής μου της ειδίκευσης και πριν οργανωθεί η πρώτη Σχολή Προπονητών, η παρακολούθηση της οποίας απαιτούσε διπλώματα Νταν (μαύρων ζωνών), η ΕΛΟΚ ζήτησε από όλους τους συλλόγους-μέλη της να καταθέσουν για όλα τα μέλη τους, που ήταν κάτοχοι μαύρων ζωνών, όλα τους τα διπλώματα, ώστε να κριθεί η γνησιότητά τους και να ιδρυθεί ένα ενιαίο σύστημα απονομής Νταν εντός της ΕΛΟΚ. Μαζεύτηκαν τότε στα γραφεία της ΕΛΟΚ 200-300 διπλώματα από διάφορους οργανισμούς καράτε και από μεμονωμένους δασκάλους!

Κριτής της γνησιότητας όλων αυτών των διπλωμάτων ορίσθηκα εγώ, ο Θύμιος Περσίδης!

Το 75-80% αυτών των διπλωμάτων ήταν γνησιότατα και αυθεντικά από επώνυμους οργανισμούς καράτε, αλλά υπήρχε και ένα 20-25% που ήταν διπλώματα "μαϊμούδες", δοσμένα από απατεώνες προς απατεώνες ή κορόιδα, πλαστο-κατασκευασμένα με αγγλικά και γιαπωνέζικα γράμματα και διάφορα διακοσμητικά ... παγώνια γύρω-γύρω! Φυσικά, η κάθε απόρριψη "διπλώματος" διατυπωνόταν αιτιολογημένη από εμένα προς το ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Με αυτή μου την ειδίκευση, που ίσως δεν έχει κανένας άλλος στην Ελλάδα, προβαίνω κατωτέρω στην ... ιατροδικαστική εξέταση της "μαϊμούς" που παριστάνει το "δίπλωμα του παραδοσιακού καράτε", το οποίο έχει δικαίωμα να δίνει μόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου και με υπογραφές των προέδρου και γραμματέα της (συν σφραγίδα)! Τονίζω και πάλι ότι ήμουν γενικός γραμματέας της ΠΟΠΚ από το 1995 έως το 2001 και πρόεδρός της από το 2002 έως το 2004 και επομένως η άποψή μου είναι απόλυτα υπεύθυνη, αληθινή και πραγματική, μη επιδεχόμενη αμφισβητήσεων και αμφιβολιών!


Για τσεκάρετε τα διπλώματά σας μήπως και μοιάζουν με το ... καθ' ου!!!
Διότι οι μαϊμούδες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας!!!


Μαϊμού ... τυφλός!

Εδώ και μερικές μέρες έχει πέσει στα χέρια μου ένα περίεργο δίπλωμα για ΝΤΑΝ παραδοσιακού καράτε που φέρει τον τίτλο της ΠΟΠΚ! Το περίεργο είναι πως η ΠΟΠΚ δεν έχει δώσει ποτέ διπλώματα από το 1995 μέχρι και σήμερα! Το άλλο περίεργο είναι πως το "δίπλωμα" αυτό έχει μερικές ομοιότητες με τις "βεβαιώσεις" εγγραφής στα μητρώα μαύρων ζωνών, που δίνει η ITKF μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου. Το τρίτο περίεργο είναι ότι η ΠΟΠΚ δεν έχει εγκρίνει και δεν έχει υπογράψει καμιά τέτοια αίτηση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου προς την ITKF!

Θα αναλύσουμε τα περίεργα πιο κάτω, αν και η ανάλυση θα φέρει πολύ δάκρυ, αλλά και πολύ γέλιο!!! Δάκρυ για όσους έχουν "πάρει" τέτοια διπλώματα χρυσοπληρώνοντάς τα και γέλιο για όσους ... δεν έχουν πάρει! Μη στενοχωριέστε! Και τα δύο είναι ... ευτυχία! Με το κλάμα δίνει κανείς διέξοδο στη δυστυχία του και μειώνει τον κίνδυνο από κανένα καρδιακό. Για το γέλιο δεν θέλει και ρώτημα! Η ανάλυση αυτή, όμως, θα φέρει δάκρυ και σε εκείνους που δίνουν τα πλαστά διπλώματα! Και όχι μόνο δάκρυ αλλά και την τσιμπίδα του Νόμου!

Μαϊμού ... γυμναστής!

Επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος, ας μελετήσουμε αρχικά δύο φωτογραφίες των δύο "διπλωμάτων" (με κλικ, μεγαλώνουν!) ή, σωστότερα, της "βεβαίωσης της ITKF" (αριστερή φωτό) και του περίεργου "διπλώματος της GTKF (ΠΟΠΚ)" (δεξιά φωτό) και στη συνέχεια θα ερμηνεύσουμε το φαινόμενο της διαταραγμένης προσωπικότητας του καλλιτέχνη που κατασκεύασε το αξιοθρήνητο δεξί "δίπλωμα" και το κυκλοφορεί χωρίς καμιά απολύτως απόφαση και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, πράγμα απόλυτα γνωστό σε μένα διότι από το μέσον του 1995 έως και το τέλος του 2001 ήμουν Γενικός Γραμματέας και από την αρχή του 2002 μέχρι και το τέλος του 2004 ήμουν Πρόεδρος της ΠΟΠΚ!!!


ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ DAN-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΠΚ !!!

Οι αθλητές του ανωτέρω πίνακα έχουν από πιθανότατα μέχρι βεβαιότατα πλαστά διπλώματα της ΠΟΠΚ.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μου τα φέρουν (κινητό 6999-500500) για εξακρίβωση και τεκμηριωμένη υπόδειξη της πλαστότητας και να διαμαρτυρηθούν, μέχρι και αποζημίωσης, σε αυτούς που τους τα έδωσαν, γιατί για αρκετά χρόνια τους έπαιρναν τα λεφτά και τους δούλευαν ... "ψιλό γαζί"!!! 


Η παρούσα μελέτη των αντιστοιχιών των δύο εγγράφων αφενός θα γίνει αριστερά και δεξιά των αριθμών της μεσαίας στήλης και αφετέρου θα ακολουθήσει εμβάθυνση στα ιαπωνικά  ιδεογράμματα στους κύκλους και στα αντίστοιχα ... "ελληνικά κολλυβογράμματα" που αντικατέστησαν μερικά ιαπωνικά ιδεογράμματα κατά την προσπάθεια του καλλιτέχνη να πουλήσει ...  ιαπωνικό εφέ! (Τυπώστε τα "διπλώματα" για να παρακολουθήσετε καλύτερα τους συλλογισμούς.)
 

Η "βεβαίωση" της ITKF!

 

Το περίεργο "δίπλωμα" της ΠΟΠΚ!

1

 

2

 

3

 

4

 

5

6

7

8

 

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 - Πρώτη παρατήρηση είναι ότι το στυλ του ελληνικού διπλώματος είναι ολόιδιο με το στυλ της βεβαίωσης της ITKF! Κάποιος "ευέξαπτος" ίσως έλεγε "ηλίθια αντιγραφή" ανόμοιων εγγράφων, και το πρώτο γενικό ερώτημα που γεννάται είναι: αφού τα δεξιά "διπλώματα" υποτίθεται ότι δίνονται στην Ελλάδα και από  Ελληνική Ομοσπονδία, γιατί δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά, αλλά είναι γραμμένα στα ... αγγλικά και στα γιαπωνέζικα? Στους τουρίστες τα δίνουμε?

Ας τα δούμε, λοιπόν, στις λεπτομέρειες:


Αν έχετε κανένα τέτοιο δίπλωμα, πάρτε με αμέσως τηλέφωνο 6999-500500!
Αξίζει πάνω από 3.000 ευρώ !!!


Οι αριθμοί σε παρένθεση είναι δείκτες των σημείων παρατήρησης.

(1) - Αριστερά  γράφει "ITKF", διότι αυτή το εκδίδειΔεξιά γράφει "GTKF", που σημαίνει ΠΟΠΚ, αλλά αυτή δεν έχει εκδώσει διπλώματα!!!

(2) - Αριστερά γράφει "International Traditional Karate Federation", δηλαδή, "Παγκόσμια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε", διότι αυτή το εκδίδει, και

Δεξιά ο καλλιτέχνης έγραψε "GREEK TRADITIONAL KARATE FEDERATION", που σημαίνει Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, αλλά και με αξιοθρήνητα λάθη: όπου I ο τυπογράφος έχει βάλει το J και ο διορθωτής ΔΕΝ το είδε!

Μαϊμού ... DJ περιστρεφόμενη!

(3) - Αριστερά γράφει: "Diploma of Ranking Recognition", δηλαδή "Δίπλωμα Αναγνώρισης Βαθμολογικής Κατάταξης" πράγμα πολύ φυσικό, διότι η βεβαίωση αυτή υπό μορφή διπλώματος εκδίδεται από την ITKF κατά την εγγραφή του ενδιαφερόμενου στα μητρώα της ITKF, πράγμα που γίνεται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου (με όλα τα απαραίτητα στοιχεία του) μέσω της εθνικής του ομοσπονδίας και μαζί με τη θετική εισήγηση της εθνικής του ομοσπονδίας υπογεγραμμένη από τον ή τους αρμόδιους να υπογράφουν τα έγγραφα της εθνικής ομοσπονδίας, εν προκειμένω της ΠΟΠΚ! Δηλαδή, ο ενδιαφερόμενος έχει δώσει ήδη επιτυχείς εξετάσεις στους επίσημους εξεταστές της ΠΟΠΚ και κάνει αίτηση μέσω της ΠΟΠΚ για να εγγραφεί με τον νέο βαθμό του (π.χ. τρίτο νταν!) στα διεθνή μητρώα των μαύρων ζωνών της ITKF, ενώ την ορθότητα όλων αυτών την βεβαιώνουν επί της αίτησης ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΠΟΠΚ με τις υπογραφές τους και τη σφραγίδα της ΠΟΠΚ! Για αυτό το λόγο, όπως θα δούμε και πιο κάτω, στη θέση του Εξεταστή δεν υπογράφει κανείς, διότι δεν γίνονται εξετάσεις για αυτή την αναγνώριση.

Δεξιά του (3) ο καλλιτέχνης γράφει: και τι δεν γράφει! Γράφει περιέργως τα ... ίδια. "Diploma of Ranking Recognition", δηλαδή "Δίπλωμα Αναγνώρισης Βαθμολογικής Κατάταξης" πράγμα πολύ ... αφύσικο!

Δηλαδή η ΠΟΠΚ αναγνωρίζει Νταν? Τα οποία έρχονται από πού? Για ποιο Μητρώο και με ποια δικαιοδοσία? Εδώ τα έμπλεξε ο καλλιτέχνης!

Το σωστό είναι να γράφει "Δίπλωμα Απονομής Νταν"! Διότι η ΠΟΠΚ ΔΕΝ "αναγνωρίζει", αλλά "απονέμει" μετά από εξετάσεις μπροστά σε επίσημους εξεταστές της και μόνο για τον ελλαδικό χώρο. Και το ότι πρόκειται για Νταν μετά από εξέταση επιβεβαιώνεται πιο κάτω από μια σφραγίδα και υπογραφή στη θέση του εξεταστή (που υπάρχουν φυσικά, αλλά τα έσβησα προσωρινά)!!!

Οικογένεια μαϊμούδων!

(4) - Αριστερά και δεξιά του γράφεται: "This is to recognize that" και ακολουθεί από κάτω το όνομα του παραλήπτη. Δηλαδή, " Με το παρόν αναγνωρίζεται ότι ο/η". Και φυσικά για τη βεβαίωση της ITKF αυτό έχει νόημα διότι πρόκειται για "Αναγνώριση", αλλά για την ΠΟΠΚ αυτό δεν έχει κανένα νόημα, αφού πρόκειται για "Απονομή" κατόπιν εξετάσεων και όχι Αναγνώριση. Αυτό αποδεικνύει το "ανεγκέφαλο" της πλαστογραφίας!!!

(5) - Αριστερά γράφει το όνομα της χώρας από την οποία προέρχεται ο αιτών και το όνομα της εθνικής ομοσπονδίας αυτής της χώρας, πράγμα πολύ φυσικό, διότι στα γραφεία της παγκόσμιας ITKF φθάνουν αιτήσεις από 100 χώρες!!!

Δεξιά του (5) γράφει επίσης το όνομα της χώρας από την οποία προέρχεται ο αιτών και το όνομα της εθνικής ομοσπονδίας αυτής της χώρας, πράγμα πολύ αφύσικο, διότι η ελληνική ΠΟΠΚ έχει δικαιοδοσία να "εξετάζει" και να "απονέμει" μόνο μέσα στον ελλαδικό χώρο και άρα το όνομα της χώρας του αιτούντος και της εθνικής του ομοσπονδίας είναι περιττά, αφού η χώρα του είναι η Ελλάδα και η εθνική του ομοσπονδία είναι η ΠΟΠΚ και ταυτόχρονα αυτονόητα αφού το όνομα της ΠΟΠΚ είναι γραμμένο στην κεφαλίδα του διπλώματος.

Μαϊμού ...  φυσιοθεραπευτής!

Πρόκειται για μικρό χοντρολαθάκι που διέφυγε του ... καλλιτέχνη! Τον πήρε η κατηφόρα και αντέγραφε χωρίς κανένα φρένο ό,τι εύρισκε μπροστά του! Ακόμα και αυτά που δεν χρειάζονται! Μην πυροβολείτε ... την έμπνευση! Κάποτε θα δικαιωθεί!

(6) - Αριστερά γράφει

"has been registered in accordance with the ranking standards of the International Traditional Karate Federation, the international traditional karate governing body, as:",

Ο Ταρζάν και το ... "δίπλωμά" του!!!

πράγμα που σημαίνει:

"έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τα βαθμολογικά στάνταρ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, του παγκόσμιου οργανισμού που διοικεί το παραδοσιακό καράτε, ως:"

και ταιριάζει απόλυτα, αφού πρόκειται για τυπική "καταχώριση".

Και δεξιά του (6) γράφει:

"has been registered in accordance with the ranking standards of the Greek Traditional Karate Federation, member of International Traditional Karate Federation, as:",

πράγμα που σημαίνει:

"έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τα βαθμολογικά στάνταρ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, μέλους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε, ως:"

και δεν ταιριάζει καθόλου, αφού πρόκειται για απονομή και όχι απλή "καταχώριση" και άρα έπρεπε να γράφει απλά "απονέμεται".

Σημειώνω και τονίζω εδώ για να το συνδέσω με τα επόμενα, ότι σε κάθε είδους τέτοια "διεθνοποιημένα διπλώματα" το αγγλικό κείμενο μεταφράζεται αυτούσιο στα γιαπωνέζικα στο κάτω μέρος του εγγράφου. Με βάση αυτή την παρατήρηση θα απολαύσετε πιο κάτω μοναδικές εμπνεύσεις από τον ... καλλιτέχνη "διπλωματοπαραγωγό"!!!


Αν έχετε κανένα τέτοιο δίπλωμα, πάρτε με αμέσως τηλέφωνο 6999-500500!
Αξίζει πάνω από 3.000 ευρώ !!!


(7) - Και οι "ταρζανιές" συνεχίζονται.

Αριστερά του (7) έχει θέσεις για: βαθμό Νταν και στυλ καράτε και αποκάτω για ημερομηνία και όνομα εξεταστή. Τα τρία πρώτα συμπληρώνονται πάντα, ενώ το τέταρτο συμπληρώνεται όταν γίνεται πραγματικά εξέταση στην έδρα της ITKF στην Αμερική, ή όταν σε κάποια χώρα ΔΕΝ υπάρχει εθνική ομοσπονδία και την επισκέπτονται δάσκαλοι και εξεταστές της ITKF για την ανάπτυξη και διάδοση του Παραδοσιακού Καράτε.

Μαϊμού ... μπασκετμπολίστας!

Δεξιά του (7) ορθώς έχει θέσεις για: βαθμό Νταν και στυλ καράτε.

(8) - Αριστερά έχει θέσεις για όνομα και υπογραφή του προέδρου της ITKF κ. Χιντετάκα Νισιγιάμα και όνομα και υπογραφή του γεν. γραμματέα της ITKF κ. Μάικλ Κρόουϊ.

Δεξιά του (8) έχει θέσεις για: ημερομηνία, όνομα και υπογραφή εξεταστή και υπογραφή μόνο προέδρου της ΠΟΠΚ και όχι του γραμματέα! Κακώς, διότι τα εξερχόμενα έγγραφα της ΠΟΠΚ τα υπογράφουν πρόεδρος και γραμματέας και τα σφραγίζουν με την σφραγίδα της ΠΟΠΚ

(9) - Και φθάνουμε στο κορύφωμα της έμπνευσης του καλλιτέχνη: στα γιαπωνέζικα ιδεογράμματα! Φυσικά δεν σκαμπάζει λέξη, όπως και εγώ άλλωστε και όπως και εσείς!

Τα γιαπωνέζικα αριστερά του (9) δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην είναι σωστά, αφού τα γράφουν ... γιαπωνέζοι! Από φίλο γιαπωνέζο (πάνω που τρώγαμε "σούσι" με τα ξυλάκια!) έμαθα και εγώ ότι το ιδεόγραμμα (α) σημαίνει "αναγνώριση", το ιδεόγραμμα (β) σημαίνει "διεθνής" και το ιδεόγραμμα (γ) σημαίνει "Ελλάδα". Στο αριστερό του (9) έγγραφο, το όλο γιαπωνέζικο κείμενο δεν είναι τίποτα άλλο από μετάφραση του αγγλικού που έχει γραφεί ψηλότερα.

Μαϊμού ... δάσκαλος καράτε 17 νταν !!!

Τα γιαπωνέζικα δεξιά του (9) είναι εν ψυχρώ φωτοτυπημένη αντιγραφή των αριστερών του (9), αφού πρώτα σβήστηκαν επιμελώς οι τετράγωνες σφραγίδες, και αποτελούν αυταπόδεικτη ενέργεια πλαστογράφησης!

Πραγματικά, όλα τα γράμματα του δεξιά του (9) γιαπωνέζικου κειμένου είναι ολόιδια με εκείνα του αριστερά του (9) εκτός από το ιδεόγραμμα (β), που σημαίνει "Διεθνής" (Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε), το οποίο το αντικατέστησαν με το ... "κολλυβόγραμμα" (γ), που σημαίνει "Ελλάδα" (και όχι "Ελληνική", όπως θα έπρεπε), γραμμένο με το χέρι και ... με μαρκαδόρο και όχι με τυπογραφικά στοιχεία όπως όλα τα άλλα γιαπωνέζικα ιδεογράμματα. Και μάλιστα το αντικατέστησαν στην πρώτη και τρίτη θέση μέσα στο γιαπωνέζικο κείμενο, ενώ δεν το αντικατέστησαν στη δεύτερη θέση. Τους διέφυγε!

Το πιο γελοίο λάθος της πλαστογραφίας είναι ότι το αγγλικό κείμενο μεταξύ αριστερού "διπλώματος" και δεξιού έχει αλλάξει! Δηλαδή:

α) το γιαπωνέζικο κείμενο του αριστερά διπλώματος αντιστοιχεί στο αγγλικό του αριστερού εγγράφου,

β) το γιαπωνέζικο, όμως, κείμενο του δεξιού διπλώματος δεν αντιστοιχεί στο αγγλικό κείμενο του δεξιού εγγράφου,

γ) αλλά αντιστοιχεί στο αγγλικό κείμενο του αριστερού εγγράφου

δ) με την λέξη "Ελλάδα" (και όχι "Ελληνική", που είναι το σωστό) στη θέση της λέξης "Διεθνής"

ε) και αυτή γραμμένη με το χέρι και μαρκαδόρο και όχι με τυπογραφικό ιδεόγράμμα!!!

Σχιζοφρένεια!!!  Είναι να πεθαίνει στο γέλιο κανείς από τις ... εμπνεύσεις του ... κομπογιαννίτη πλαστογράφου!!!


"Ξέρεις να κλέβεις? Ναι! Ξέρεις να κρύβεις? Όχι! Τότε μην κλέψεις ποτέ!"


ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ DAN-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΠΚ !!!

Οι αθλητές του ανωτέρω πίνακα έχουν από πιθανότατα μέχρι βεβαιότατα πλαστά διπλώματα της ΠΟΠΚ.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μου τα φέρουν (κινητό 6999-500500) για εξακρίβωση και τεκμηριωμένη υπόδειξη της πλαστότητας και να διαμαρτυρηθούν, μέχρι και αποζημίωσης, σε αυτούς που τους τα έδωσαν, γιατί για αρκετά χρόνια τους δούλευαν ... "ψιλό γαζί", εξαπατώντας ταυτόχρονα και την ομοσπονδία, η οποία θα επανέλθει δριμύτατη επ' αυτού!!!  !!! 

Ποιοί είναι αυτοί που δίνουν διπλώματα ... Μαϊμούδες !!!

Μα καλά! Και εσείς που τα παίρνατε, δεν διαβάζατε τι γράφουν επάνω???


www.karate.gr    

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.