karate.gr: 122 – ΠΟΠΚ - Τεχνικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 30/6/09, τελευταία ενημέρωση 30/12/2012.

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

 

Μητρώο Νταν Μαύρων Ζωνών της ΠΟΠΚ.

 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 58, ΑΘΗΝΑ, TK 10680, τηλ. 6999-500500, FAX 210-3639508

Αναγνωρισμένη με την 3914/2000 Απόφαση του Εφετείου Αθηνών και την 110/2003 Απόφαση του Αρείου Πάγου
ως η μόνη καλύπτουσα και ελέγχουσα το άθλημα του Παραδοσιακού Καράτε σε όλη την ελληνική επικράτεια


Η ΠΟΠΚ παρανόμως δεν αναγνωρίζεται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό και τον διάδοχό του Γιάννη Ιωαννίδη για ποταπούς κομματικούς λόγους.


Μετά την αρχικοποίηση του Μητρώου των γνήσιων και έγκυρων Νταν Μαύρων Ζωνών της ΠΟΠΚ, όπως αυτή περιγράφεται στο πρακτικό του ΔΣ της ΠΟΠΚ του προηγούμενου άρθρου, και μετά την επί τρία χρόνια πρόσκληση (βλέπε κατωτέρω) και αναμονή για αίτηση, έλεγχο και επιβεβαίωση όσων νταν της ΠΟΠΚ είχαν δοθεί με οποιοδήποτε κατά το παρελθόν σε έντυπα με το όνομα της ΠΟΠΚ από ΜΗ εξουσιοδοτημένους παράγοντες .....


 ΤΕΛΕYΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από 1-1-2012 (σε συνέχεια άλλων ανακοινώσεων)

Η ΠΟΠΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε), σε μια προσπάθεια να συμπληρώσει τα αρχεία της των μαύρων ζωνών (Νταν) Παραδοσιακού Καράτε στην Ελλάδα, τα οποία θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της, καλεί όλους όσους κατέχουν διπλώματα Παραδοσιακού Καράτε να υποβάλλουν αυτά με μια αίτηση για πιστοποίηση-επικύρωση στα γραφεία της ομοσπονδίας. Διευκρινίζουμε ότι η ΠΟΠΚ αναγνωρίζει μόνο διπλώματα που έχουν εκδοθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες των παραδοσιακών στυλ καράτε Σότοκαν, Γουάντο-ρύου, Γκότζου-ρύου, Σίτο-ρύου, από την ITKF και από την ΠΟΠΚ. Πληροφορίες κ. Περσίδη 6999-500500.

Ειδικά για όσους έχουν λάβει κατόπιν εξετάσεων διπλώματα Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ στο διάστημα 1995 - 2007 και επειδή στις δικαστικές αντιδικίες Περσίδη-Δρακόπουλου ο Περσίδης καταθέτει ότι η ΠΟΠΚ τα έχει ακυρώσει όλα, ενώ ο Δρακόπουλος, καθώς και ο μάρτυράς του Μιχάλης Προκοπίου, καταθέτουν ότι δεν δόθηκαν ποτέ τέτοια διπλώματα (!) ή, αν δόθηκαν 2-3 το χρόνο (!), αυτά δόθηκαν δωρεάν (!) ή με παράβολο 10-15 ευρώ (!), και επειδή δεν υπάρχει κανένα αρχείο στην ΠΟΠΚ με τα ονόματα αυτών που πήραν διπλώματα και τις αντίστοιχες ημερομηνίες έκδοσής τους, η πιστοποίηση-αναγνώριση σήμερα αυτών από την ΠΟΠΚ είναι απαραίτητη για όσους τα κατέχουν, διότι το δικαίωμα αυτό θα χαθεί για πάντα!


.....  Το επίσημο Μητρώο Νταν Μαύρων Ζωνών της ΠΟΠΚ είναι το επόμενο:

 

Πρώτα Νταν:

Κανένας

Δεύτερα Νταν :

Παναγιωτίδης Γιώργος, 26-4-1984

Τρίτα Νταν:

Παναγιωτίδης Γιώργος, 29-3-1987

Τέταρτα Νταν:

Παναγιωτίδης Γιώργος, 24-12-1988

Πέμπτα Νταν:

Κανένας

Έκτα Νταν:

Κανένας

Έβδομα Νταν:

Κανένας


www.karate.gr    

Αρχική      Επικαιρότητα     Π.Ο.Π.Κ.