karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση  3/4/2010

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!


 

 Αγανακτισμένες Επιστολές Αθλητών

 και Γονέων κατά της ΕΛΟΚ!

 

Χωρίς καμιά επέμβαση δική  μου, σας δίνω επιστολές, που ήρθαν στο karate.gr, από και προς την ΕΛΟΚ, οι οποίες αποδεικνύουν τη στυγνή εκμετάλλευση της ομοσπονδίας αυτής για τα προσωπικά συμφέροντα των επιτηδείων που την διοικούν.

Επιστολή Πρώτη από την ΕΛΟΚ προς συλλόγους-μέλη της ΠΟΠΚ (οι ... κοτούλες είναι δικές μου από παλιά!)

 

 

Επιστολή Δεύτερη από αθλητή της ΕΛΟΚ προς το karate.gr.

 

 

Επιστολή Τρίτη από γονείς προς τα ΜΜΕ!

 

 

 

 

Επιστολή Τέταρτη - Αυτή με Ονοματεπώνυμο!

 

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! !

 

 Αθήνα, 3/4/2010 - Αποστολή με email στο www.karate.gr

 

Κύριε Περσίδη

Καλή μέρα και Χρόνια πολλά. Καλή ανάσταση.

Είμαι πατέρας παιδιού δεκατεσσάρων χρονών που εδώ και τέσσερα χρόνια είναι αθλητής του Καράτε. Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας με αρκετό ενδιαφέρον. Στην αρχή χαρακτήριζα τις απόψεις σας υπερβολικές και ίσως εμπαθείς. Όσον αφορά δε, ορισμένα πρόσωπα, αφοριστικές. Περνώντας όμως τα χρόνια και παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην ΕΛΟΚ από πολύ κοντά (λόγω του γιού μου) κατάλαβα πόσο σας αδίκησα. Τώρα πια μπορώ να σας χαρακτηρίσω μετριοπαθή, υποτονικό και αρκετά επιεική στους χαρακτηρισμούς σας. Σας ζητώ συγνώμη για τις αρχικές μου κρίσεις ως προς τις απόψεις σας. Τα πράγματα είναι απείρως χειρότερα από ότι τα παρουσιάζετε. Η αυτοκρατορική παρουσία, η εγωκεντρική διάθεση και η ιδιοκτησιακή συμπεριφορά ΤΟΥ ΕΝΟΣ είναι καθημερινά φαινόμενα. Αναρωτιέμαι αυτόν τον ΕΝΑ : ποιός τον έχρισε αρχή και τέλος του αθλήματος; ποιός τον καταδίκασε να πετύχει στο χώρο του ΚΑΡΑΤΕ - εκτός του εαυτού του – ; Τι του φταίει το ΚΑΡΑΤΕ ; Δεν του αρκεί η άλωση των άλλων αθλημάτων που ηγήθηκε ; γιατί κανείς δεν αντιδρά ; γιατί  τον ανέχονται ; ποιός τον όρισε διαχειριστή της τύχης, της προόδου, των οικονομικών του ΚΑΡΑΤΕ και των αθλητικών ονείρων των παιδιών μας ;

 Κύριε Περσίδη αν η Διοίκηση και τα μέλη της ΕΛΟΚ τον αποδέχονται και τον στηρίζουν υπακούοντας πειθήνια σε κάθε του επιθυμία - διαταγή τότε έχουν αυτό που τους αξίζει. Ας αλλάξουν όμως το καταστατικό τους και ας ορίσουν, ως ανώτατο όργανο Διοίκησης τους, τον ΕΝΑΝ και όχι την Γενική συνέλευση των μελών τους.

Χαίρομαι που επικοινώνησα μαζί σας και θα ήταν άδικο και παράλειψη μου τελειώνοντας να μην συγχαρώ τα μέλη της Διοίκηση της ΕΛΟΚ (έστω και αν μας τίμησαν με την ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ), για την παγκόσμια πρωτοτυπία τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων στην Χαλκίδα στις 20 και 21 Μαρτίου 2010. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ! ! ! Ναι όπως το διαβάζετε. Ξέχασαν είπαν να τα αγοράσουν ! ! !

    Φυσικά όντες ευχαριστημένοι και περήφανοι για το επίτευγμα τους, κατά το μεσημεράκι (στο τέλος της διοργάνωσης) και αδιαφορώντας πλήρως για τα σχόλια των γονέων-θεατών, εμφανίστηκαν (ορισμένοι εξ αυτών), συνοδεύοντας τον ΕΝΑΝ, στην μεγαλοπρεπή και ηγεμονική του είσοδο στο στάδιο και αφού άκουσαν με δέος και υποκλίσεις τις σοφές και βαρύγδουπες οδηγίες του, μετέβηκαν στην συνέχεια σε γνωστή ψαροταβέρνα προκειμένου να τιμήσουν δεόντως τα εδέσματα που δωρεάν τους προσέφερε η Αρχή του τόπου ! ! ! Η αποστολή αισίως εξετελέσθη.

 

 ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! !

 

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Φυσικά ο ΕΝΑΣ έχει και όνομα και επώνυμο. Ας τεστάρουμε όμως προς το παρόν αν έχει και την ικανότητα της αυτογνωσίας. Αν όχι , και δεν το καταλάβει, την επόμενη φορά θα του το πω εγώ, έστω και αν με μηνύσει …όπως συνηθίζει. Ελπίζω… σε σωστή διεύθυνση ! ! !

 

    Σπύρος Δρακόπουλος

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .