karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση  24/10/2004

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!


 

Από την Ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ - Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2004

(Στις παρενθέσεις διατυπώνονται εύλογες παρατηρήσεις και απορίες!!!)

 Γενική Συνέλευση ΕΛΟΚ 2004

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

Στις 23 Οκτωβρίου 2004 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. (Ξέρετε, αυτής που με απάτες προσπάθησε και προσπαθεί να αρπάξει τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ επί του Παραδοσιακού Καράτε καταστρέφοντας επί δέκα χρόνια την ολυμπιακή εξέλιξη του καράτε!)

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ κος Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος παρουσίασε συνοπτικά τις αθλητικές και οργανωτικές εξελίξεις της ομοσπονδίας του έτους 2004 καθώς και τον οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό του 2005. (Πώς έγινε απολογισμός του 2004, αφού το έτος όχι μόνο δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά ούτε η κρατική του επιχορήγηση δεν έχει οριστικοποιηθεί από τον Ορφανό?)

 Στη συνέχεια με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου  ξεκίνησε η διαδικασία της εκλογής της νέας διοικησης με μοναδικό υποψήφιο συνδιασμό το “Ελληνικό Καράτε”. (Πρότυπο ... δημοκρατίας η ΕΛΟΚ! Την αντιπολίτευση ... Αλαμπουρνέζικο Καράτε την έχουνε ξεπαστρέψει! Και ομολογία ότι το Παραδοσιακό Καράτε είναι από πάντα ανύπαρκτο γι΄αυτούς!)

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και οι 59 παρευρισκόμενοι σύλλογοι του καράτε ψήφισαν εμφανίζοντας πρώτους σε αριθμό σταυρών κατά σειρά εκλογής τους: Γ. Γερόλυμπο , Α. Παπαδημητρόπουλο, Χ. Μπουλούμπαση, Γ. Μπίκα και Κ. Παπαναστασίου. (Πρώτος, για άλλη μια φορά, ο ... μη μετέχων στη διοίκηση ... Δόκτωρ! Από 350 συλλόγους που διατείνεται ότι έχει η ΕΛΟΚ, πώς και ψηφίζουν μόνο 59? Έντονο το ενδεχόμενο να περιλαμβάνονται σύλλογοι-σφραγίδες, αλλά και άλλοι που έντεχνα στερούνται του δικαιώματος ψήφου ως αντιφρονούντες!)

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο συνδιασμός “Ελληνικό καράτε” συνεδρίασε για να συγκροτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. της ΕΛΟΚ αποτελούν οι:

Πρόεδρος: Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος (Αυτός είναι τεχνικός του καράτε και πρέπει να εκπέσει αυτομάτως κύριε Ορφανέ, αν ο Αθλητισμός έχει Υφυπουργό και η χώρα νόμους!)
Αναπληρωτής πρόεδρος: Χανικιάν Γρηγόριος
Α΄ Αντιπρόεδρος: Κοσμίδης Γιώργος (Αυτός είναι τεχνικός του καράτε και πρέπει να εκπέσει αυτομάτως κύριε Ορφανέ, αν ο Αθλητισμός έχει Υφυπουργό και η χώρα νόμους!)
Β΄ Αντιπρόεδρος: Ασπρούδης Χρήστος (Αυτός είναι τεχνικός του καράτε και πρέπει να εκπέσει αυτομάτως κύριε Ορφανέ, αν ο Αθλητισμός έχει Υφυπουργό και η χώρα νόμους!)
Γενικός Γραμματέας: Μπίκας Γεώργιος (Αυτός είναι τεχνικός του καράτε και πρέπει να εκπέσει αυτομάτως κύριε Ορφανέ, αν ο Αθλητισμός έχει Υφυπουργό και η χώρα νόμους!)
Ταμίας : Παπαναστασίου Κωνσταντίνος (Αυτός είναι τεχνικός του καράτε και πρέπει να εκπέσει αυτομάτως κύριε Ορφανέ, αν ο Αθλητισμός έχει Υφυπουργό και η χώρα νόμους!)
Ειδικός Γραμματέας: Παλάκης Χρήστος
Έφορος υλικού: Ζουρντός Νίκος
Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: Πάσης Πέτρος (Αυτός είναι τεχνικός του καράτε και πρέπει να εκπέσει αυτομάτως κύριε Ορφανέ, αν ο Αθλητισμός έχει Υφυπουργό και η χώρα νόμους!)
Μέλος: Θωμόπουλος Δημήτριος
Μέλος: Καζακέας Ηλίας (Αυτός είναι τεχνικός του καράτε και πρέπει να εκπέσει αυτομάτως κύριε Ορφανέ, αν ο Αθλητισμός έχει Υφυπουργό και η χώρα νόμους!)
Μέλος: Μπουλούμπασης Χρήστος (Αυτός είναι τεχνικός του καράτε και πρέπει να εκπέσει αυτομάτως κύριε Ορφανέ, αν ο Αθλητισμός έχει Υφυπουργό και η χώρα νόμους!)
Μέλος: Παναγιωτίδης Γεώργιος
Μέλος: Τζανάκος Σωτήριος
Επίτιμος Πρόεδρος: Γιώργος Γερόλυμπος (Αυτός είναι ... Δόκτωρ της ... Νέας Δημοκρατίας και πρέπει να μείνει κύριε Ορφανέ, μια και ο Αθλητισμός ΔΕΝ έχει Υφυπουργό και η χώρα ΔΕΝ έχει νόμους!)

Εξελεγκτική επιτροπή: Βασιλείου Γεώργιος
Εξελεγκτική επιτροπή: Καραγρούνας Αθανάσιος
Εξελεγκτική επιτροπή: Καρύδης Δημήτριος

(Οι φωτογραφίες είναι  όλες όσες δημοσιεύονται στο site της ΕΛΟΚ. Από αυτές είναι φανερό ότι το κεντρικό πρόσωπο που διευθύνει τη συνέλευση και διοικεί την ομοσπονδία είναι ο "επίτιμος πρόεδρος" ... "Δόκτωρ" Γερόλυμπος, ενώ ο πρόεδρος Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος δείχνει περισσότερο για ... γλάστρα! Λυπάμαι που το λέω έτσι ωμά, αλλά αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες! Έχουν άλλωστε επιλεγεί από το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτές! Η φανφάρα σε μάρανε! Επίσης, απουσιάζει παντελώς από το ΔΣ ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Σανιώτης, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην ανατροπή του Γερόλυμπου από τη θέση του προέδρου για να του πάρει τη θέση! Πότε ήταν αυτό? Πριν ή μετά από το ρεζιλίκι του 2004???)

Αλλά ο Αθλητισμός ΔΕΝ έχει Υφυπουργό και η χώρα ΔΕΝ έχει νόμους, κύριε Καραμανλή!
Μόνο ... νταβατζήδες έχουμε, όπως σωστά διαπιστώσατε, κύριε πρωθυπουργέ!

(Μείνετε συντονισμένοι στο karate.gr! Πολύ γρήγορα κριτική επί των οικονομικών ελέγχων και καταγγελίες του τύπου:
"Μάνα δεν μου κολλάν τα ένσημα του ΙΚΑ!!!)

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .