karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 4/2/2014. Τελευταία ενημέρωση 10/2/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 /y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!
"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Πωλούνται ... Αντιαρματικά Βλήματα! ΕΛΟΚ, Φεβρουάριος 2014!

 (Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 

 Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Φυσιογνωμιστής (Profiler) κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα! J

 


 Αποδεικτικό αποστολής και λήψης email προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού


Προς τους Συλλόγους της ΕΛΟΚ: Θέλω να μου βρείτε και να μου στείλετε τα Πρακτικά των εκλογών για ΔΣ/ΕΛΟΚ του Νοεμβρίου 2012, διότι είμαι βέβαιος ότι έχει γίνει εκτεταμένη νοθεία! Περιμένω!!!


Σημαντικό στοιχείο για τα επόμενα είναι η ημερομηνία 2/8/2013 (ή κάποια προηγούμενη κοντά σε αυτήν) της κλοτσηδόν αποπομπής του Γιώργου Γερόλυμπου από την WKF και τιμωρίας του με αποκλεισμό  από κάθε διοργάνωση της WKF (και κάθε μέλους της), όπως περιγράφεται και εδώ με κλικ!


Εδώ θυμίζω ότι η επί 19 χρόνια άποψή μου είναι ότι ο Γερόλυμπος είχε και έχει μετατρέψει την ΕΛΟΚ σε προσωπική του επιχείρηση, πράγμα που αποδεικνύεται και από το δεξιά έγγραφο, στο οποίο φαίνεται ότι ο λογιστής (Αλεξόπουλος Επαμεινώνδας), που προσλήφθηκε γύρω στο 1996 από την ΕΛΟΚ δεν ήταν άλλος από τον λογιστή των επιχειρήσεων του Γερόλυμπου (MEGA HELLAS, η οποία πούλαγε φόρμες καράτε "καμικάζι" στους συλλόγους και στην ομοσπονδία, ενώ διευθύνων σύμβουλος αυτής ήταν ο επικεφαλής υπάλληλος της ΕΛΟΚ Γιώργος Σαμούχος και πελάτες οι σύλλογοι, προπονητές και αθλητές της ΕΛΟΚ κυρίως)! Όλα αυτά κάτω από την κάλυψη των διεφθαρμένων πολιτικών αρμόδιων της ΓΓΑ, όπου την κατάσταση αυτή κατήγγειλα επί όλα αυτά τα 19 χρόνια!

Συνεπώς, και για τα σύγχρονα γεγονότα, κατά τα οποία μέλη συλλόγων της ΕΛΟΚ παραπέμπονται στη Δικαστική Επιτροπή (ΔΕ), έχω την άποψη ότι και η ΔΕ ελέγχεται απόλυτα από τον Γερόλυμπο, αφού ελέγχονται η διοίκηση και τα οικονομικά της!

Άλλωστε δεν αντέχει στη βάσανο της λογικής, το ΔΣ/ΕΛΟΚ να παραπέμπει για παράδειγμα τον Ηλία Χρήστου ως ένοχο επειδή συζήτησε με τον φίλο του Πρόεδρο της Παγκόσμιας για την πραγματική τιμωρία του Γερόλυμπου από την Παγκόσμια και για ενδεχόμενη επόμενή της πράγματα που είναι αληθινά και ήδη είναι γνωστό ότι είναι αληθινά σε όλο τον πλανήτη!

Είναι φανερό ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ λειτουργεί ως "Γερόλυμπος" και παραπέμπει τον Χρήστου στην ΔΕ βέβαιο ότι και αυτή θα λειτουργήσει επίσης ως "Γερόλυμπος". Αλλά ας δούμε στη λεπτομέρεια αυτή την "αρρωστημένη κατηγορία"!


Θυμίζω εδώ τα στοιχεία από το προηγούμενο άρθρο:

16/1/2014: Κλήση προς τον Ηλία Χρήστου για απολογία στη ΔΕ της ΕΛΟΚ. (και συνημμένα)

Περιλαμβάνονται: 1) Απόσπασμα Πρακτικού 313 του ΔΣ/ΕΛΟΚ, 2) Παραγγελιά του ΔΣ προς την ΔΕ/ΕΛΟΚ, 3) Απόφαση παράτασης προθεσμίας της ΔΕ/ΕΛΟΚ, 4) Κλήση για Απολογία προς τον Ηλία Χρήστου, 5) Αποδεικτικά Στοιχεία, και 6) Καταθέσεις μαρτύρων,


 Ανάλυση της Κατηγορίας και Σχόλια

 (ακολουθείται ημερομηνιακή μελέτη των εγγράφων)


Και μόνο από το ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ κινεί πειθαρχική διαδικασία υπεράσπισης του καθαιρεμένου και τιμωρημένου από την Παγκόσμια Γερόλυμπου αποτελεί παράβαση των κανονισμών και του καταστατικού της WKF και επομένως αιτία τιμωρίας του ΔΣ από την ΔΕ (!) και της ΕΛΟΚ από την WKF!



Μανώλης Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας ΕΛΟΚ


Χρήστος Μπουλούμπασης, πρόεδρος ΕΛΟΚ

14-11-2013 - Επιστολή των Μπουλούμπαση και Δημητριάδη προς τον Γερόλυμπο:

Αυτή η επιστολή αποτελεί το γενεσιουργό αίτιο της όλης υπόθεσης και άρα έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Οι Μπουλούμπασης και Δημητριάδης στην ουσία θεμελιώνουν τις κατηγορίες, όπως καταγράφονται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στα βήματα 1ο, 2ο, 3ο στην κατωτέρω επιστολή και δεν μπορούν να αλλοιωθούν και να μετατραπούν σε άλλες! Βέβαια, η επιστολή έχει γραφεί από τον ... Γερόλυμπο προς τον ... Γερόλυμπο! Οι Αχυράνθρωποι απλώς υπογράφουν!!!

 

 

Αν διαβάσουμε προσεκτικά τις Διαπιστώσεις της ανωτέρω επιστολής, διότι πιο πολύ δείχνει να έχει γραφεί από τον Γερόλυμπο προς τον ... εαυτό του παρά από


Γρηγόρης Βόβλας, ο Ταμίας της ΕΛΟΚ. Θα πρέπει να ελεγχθεί το Ταμείο της ΕΛΟΚ!

 τους Μπουλούμπαση και Δημητριάδη προς τον Γερόλυμπο! Αυτό αποδεικνύεται από πολλά σημεία: 1) Σημαντικό στοιχείο για τα επόμενα είναι η ημερομηνία 2/8/2013 (ή κάποια προηγούμενη κοντά σε αυτήν) της κλοτσηδόν αποπομπής του Γιώργου Γερόλυμπου από την WKF και τιμωρίας του με αποκλεισμό  από κάθε διοργάνωση της WKF (και κάθε μέλους της), όπως περιγράφεται και εδώ με κλικ! Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να έχει εκδιωχθεί και από την ελληνική ομοσπονδία που είναι μέλος της Παγκόσμιας! Την 14-11-2013, που γράφηκε η άνω επιστολή, τι "επίτιμος πρόεδρος" και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάτε ότι ήταν! Ο άνθρωπος είναι ένα μηδενικό στο καράτε με απόφαση της Παγκόσμιας και το ξέρει όλος ο πλανήτης! 2) Από τις Διαπιστώσεις που "θα" αποτελέσουν το κατηγορητήριο απολύτως καμιά προφανώς ΔΕΝ αφορά την ΕΛΟΚ, αλλά είναι προσωπικά θέματα του Γερόλυμπου! Αν θίγεται, ας πάει στα δικαστήρια!

Γιατί οι Μπουλούμπασης και Δημητριάδης ενδιαφέρονται για τα απόλυτα προσωπικά θέματα του Γερόλυμπου? Το (2ο) είναι αλήθεια και το γνωρίζει όλος ο πλανήτης και το (3ο) είναι γνωστή τακτική όλων των ομοσπονδιών του κόσμου και αν το είπε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας, τότε τα ... σκυλιά είναι απόλυτα δεμένα!!! 3) Τέλος, για την τελευταία παράγραφο περί "μείζονος θέματος για την ΕΛΟΚ", το μείζον αυτό θέμα δεν προέκυψε τώρα, αλλά έχει προκύψει για την ΕΛΟΚ από την 2-8-2013, όταν ο Γερόλυμπος τέθηκε εκτός του παγκόσμιου καράτε και η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Συνεπώς, όλα αποδεικνύουν ότι η ανωτέρω επιστολή αφορά σε θέματα που ΔΕΝ θίγουν την ΕΛΟΚ, αλλά γράφτηκε από κάποια ... πικραμένη Φατμαγκιούλ για το αγγούρι που της επιφύλαξε η μοίρα σε θέματα που αφορούν την ίδια! Η ΕΛΟΚ απλά κινδυνεύει με διαγραφή όσο δεν διαγράφει τον Γερόλυμπο! Οι Μπουλούμπασης και Δημητριάδης αποδεικνύεται ότι δεν ενδιαφέρονται για τους συλλόγους και τους αθλητές της ΕΛΟΚ, αλλά ενεργούν ως "υπάλληλοι" του Γερόλυμπου, παίζοντας κορώνα-γράμματα τις τύχες 150 συλλόγων και 20.000 αθλητών (κατά τα δικά τους λεγόμενα)!


18-11-2013 - Από το Πρακτικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

<< Παρόντες: Μπουλούμπασης, Δημητριάδης, Βόβλας, Ράλλης, Ποντίδα (γυναίκα Γερόλυμπου), Κοσμίδης, Χονδροματίδης, Καρβούνης, Γκουβούσης, Πάσης.

Απόντες: Χανικιάν.

Παρευρίσκετο και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ (δεν αναφέρεται το όνομά του).>>

Στη συνέχεια διατυπώνεται η κατηγορία:


Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Αναπληρώτρια Πρόεδρος παρακαλώ της ΕΛΟΚ.

Από τις ανωτέρω κατηγορίες και η γάτα μας καταλαβαίνει ότι ήδη λείπει μια κατηγορία (της SportAccord) από το κατηγορητήριο για να μην κλωτσήσει το ΔΣ (!), το (α) ήταν ήδη παγκόσμια αλήθεια, το (β) ήταν πολύ φυσικό για τον Χρήστου, ως διεθνής διαιτητής που ενεργοποιείται στα όργανα της WKF, να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας, που διατηρούν φιλικές σχέσεις, και να συζητήσει μαζί του χωρίς να πέφτει κανένας λόγος στα φασιστοειδή της ΕΛΟΚ (!), το (γ) κι αν είναι ενήμερος για κάτι που γνωρίζει όλος ο πλανήτης, και τι έγινε (?), και τέλος το (δ) σιγά μην λύσουν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων οι Μπουλούμπασης και Δημητριάδης, όταν δεν το έχουν λύσει 50 χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις και ο ΟΗΕ!!!

Συνεπώς, οι κατηγορίες είναι ψευδείς και οι δίκη στημένη από τον Γερόλυμπο, διότι αφορά μόνο και μόνο σε προσωπικά θέματα του Γερόλυμπου και όχι στα συμφέροντα της ΕΛΟΚ! Ήθελα να ξέρω το όνομα του Νομικού Συμβούλου, διότι φέρει ευθύνη για την σχετική νομική συμβουλή του να πάει η υπόθεση στην ΔΕ.

Στη συνέχεια προτείνονται οι μάρτυρες, (για να δούμε αν θα τους βγούνε):

Τέλος, το έγγραφο κλείνει ανυπόγραφο και αβεβαίωτο (δηλαδή χωρίς καμιά αξία και βαρύτητα) με τα:


 

28-11-2013 - Από το Διαβιβαστικό του ΔΣ/ΕΛΟΚ προς την ΔΕ/ΕΛΟΚ:

Εδώ οι διατυπώσεις και της περιγραφής και των γεγονότων αλλάζουν και δεν είναι διατυπωμένες ακριβώς όπως στο Πρακτικό. Η "Ψωνάρα" κατά την πορεία αλλάζει απόψεις για τις διατυπώσεις των κατασκευασμένων εγγράφων και των κατηγοριών. Για πρώτη φορά αναφέρονται λεπτομέρειες τόπου και χρόνου καθώς και για πρώτη φορά αναφέρεται η SportAccord και η θέση του Γερόλυμπου σε αυτήν. Το Πρακτικό του ΔΣ ΔΕΝ αναφέρει τίποτα τέτοιο! Και ιδού η διατύπωση από το Διαβιβαστικό, που υπογράφεται από τους Μπουλούμπαση και Δημητριάδη, οι οποίοι διαστρέβλωσαν εσκεμμένα τις αποφάσεις του ΔΣ:

Και αυτό το ανήκουστο Διαβιβαστικό στις άνω δικές του νέες κατηγορίες προσθέτει και τις επόμενες αποδεικνύοντας καραμπινάτα ότι ούτε ο Μπουλούμπασης ούτε ο Δημητριάδης έγραψαν αυτά τα αρρωστημένα κείμενα, αλλά η μοναδική στον κόσμο "Αρρωστημένη Ψωνάρα", ενώ οι προηγούμενοι υπογράφουν ως αχυράνθρωποι ό,τι χαρτί τους δίνει ο εντολέας τους θέτοντας συστηματικά σε κίνδυνο την ΕΛΟΚ! Είμαι πολύ περίεργος αν θα καταστρέψετε μια ολόκληρη ομοσπονδία για τον Γερόλυμπο!!! Και ενδιαφέρομαι προσωπικά, διότι ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ!!!

Στη Δικαστική Επιτροπή πρέπει να λογοδοτήσουν οι Μπουλούμπασης και Δημητριάδης, αλλά και ολόκληρο το ΔΣ/ΕΛΟΚ, για κατάχρηση της εξουσίας τους προς τα συμφέροντα και το γόητρο του Γερόλυμπου και κανένας άλλος!!!


11-12-2013 - Καταθέσεις Μπουλούμπαση και Δημητριάδη.

Οι καταθέσεις αυτές είναι και οι δύο ψευδείς στη βάση ότι και οι δύο ανωτέρω κύριοι αποκρύπτουν συστηματικά ότι γνωρίζουν απόλυτα την τιμωρία του Γερόλυμπου από την Παγκόσμια από την 2-8-2013, επειδή κατασυκοφαντεί διεθνώς και διαρκώς από ιστοσελίδα του στο Facebook τον πρόεδρό της καθώς και όλο το διοικητικό της συμβούλιο! Αυτό είναι δημοσιευμένο στο διαδίκτυο από τον Αύγουστο, αλλά έχουν ενημερωθεί οπωσδήποτε και από την Παγκόσμια, πράγμα που αποκρύπτουν! Με τη συμπεριφορά τους αυτή οι Μπουλούμπασης και Δημητριάδης και όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ γίνονται αυτόματα υβριστές της Παγκόσμιας και του Προέδρου της! Αυτό θέλετε???


23-12-2013 - Και ερχόμαστε στην κατάθεση της ... Φατμαγκιούλ, η οποία την έγραψε την 23-12-2013, αλλά προφανώς περίμενε να δει τι θα γράψουν οι άλλοι και την έδωσε στο πρωτόκολλο της ΕΛΟΚ την 23-12-2013 βάζοντας προηγούμενη ημερομηνία δήθεν 12-12-2013!

 

 

Πρώτη παρατήρηση είναι: γιατί να απασχολεί την ΕΛΟΚ με τα προσωπικά του συμφέροντα με την SportAccord, όπου είχε προσληφθεί για δουλειά μέχρι τον Φεβρουάριο?


Οι ... Φατμαγκιούλ και ... Σεχραζάτ (Επίτιμος Πρόεδρος και Αναπληρώτρια Προέδρου) χειραγωγούν, όπως θέλουν, την ΕΛΟΚ!!!  (Δημόσια πρόσωπα που κρίνονται από δημοσιογραφικό site για τις πράξεις και παραλήψεις τους στο χώρο των αρμοδιοτήτων τους!!! Η φωτό είναι από τους παγκόσμιους καράτε το 1988 στο Κάιρο και φωτογράφος, ποιός άλλος!)

Δεύτερη παρατήρηση είναι: γιατί διαμαρτύρεται με "έκπληξη και αγανάκτηση" για κάτι που γνωρίζει όλος ο πλανήτης και έχει ήδη αποδεχθεί ο ίδιος στα δημοσιεύματά του στο Facebook?

Τρίτη παρατήρηση είναι: Γιατί αποκρύπτει ότι είναι παγκοσμίως γνωστό ότι έχει διαγραφεί από την Παγκόσμια και τον Πρόεδρό της από το παγκόσμιο καράτε, επειδή τους κατασυκοφαντεί  στο διαδίκτυο με υβριστικές και συκοφαντικές δημοσιεύσεις, που τις μεταφράζει μάλιστα εσκεμμένα σε πολλές γλώσσες (ακόμα και στα ... κινέζικα ο αθεόφοβος!), ώστε να διαβάζονται από όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους για το καράτε σε όλο τον πλανήτη?

Τέταρτη παρατήρηση είναι: Γιατί λέει καραμπινάτα, κατά συνήθεια και επάγγελμα, ψέματα ότι δήθεν έχει υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης του Πειθαρχικού της Παγκόσμιας για την εξάμηνη τιμωρία, χωρίς να επιδεικνύει κανένα σχετικό έγγραφο. Μόνο στο CAS θα μπορούσε να προσφύγει και δεν μας το αποδεικνύει!

Πέμπτη παρατήρηση είναι: Χρησιμοποιεί σαν μάρτυρα ακόμα και τη γυναίκα του Εμμανουέλλα Ποντίδα στον ενεργό ρόλο της ως Αναπληρώτρια Προέδρου, που την έχει φυτέψει!!!

Τέλος, έκτη παρατήρηση: Για ποιο "καθήκον εμπιστευτικότητας" μιλάς εσύ που έκανες βούκινο τα εσωτερικά της WKF από το Facebook με τις συκοφαντίες σου από τον Αύγουστο του 2013 και εξ αυτού τιμωρήθηκες με την ποινή που πραγματικά σου αναλογεί??? Και να η απόδειξη σε εκτεταμένα άρθρα:

 με κλικ: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄!


7-1-2014 - Ακολουθεί η Απόφαση της ΔΕ/ΕΛΟΚ για παράταση της προθεσμίας περαίωσης της υπόθεσης μέχρι την 14-2-2014. Αυτό δεν το καταλαβαίνω! Κι αν κρατήσει δέκα μέρες παραπάνω τι έγινε? Μια Δικαστική Επιτροπή που είναι αμφίβολο αν συγκροτήθηκε νόμιμα, αφού δεν τους γνωρίζει κανείς και δεν γνωστοποιούν πώς συγκροτήθηκαν, ό,τι δουλειά και να κάνει θα ανατραπεί σε δικαστήριο της προκοπής!


Προς τους Συλλόγους της ΕΛΟΚ: Θέλω να μου βρείτε και να μου στείλετε τα Πρακτικά των εκλογών για ΔΣ/ΕΛΟΚ του Νοεμβρίου 2012, διότι είμαι βέβαιος ότι έχει γίνει εκτεταμένη νοθεία! Περιμένω!!!


30-1-2014 - Και η πρώτη Φάση της Βλακείας τελειώνει με την Κλήση για Απολογία του Ηλία Χρήστου.

Οι δυό γελοίοι, που διαιωνίζουν τη βλακεία τους (αριστερά ο "αρχιτέκτονας"!) δήθεν ανώνυμα ως "Ελληνικό Καράτε" στο Facebook (ίδια ονομασία με την ονομασία του συνδυασμού τους στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012) ενεργούν ως σιχαμερά φασιστοειδή "δικάζοντας" άτομα και συλλόγους και "παραγγέλλοντας αποφάσεις" σε μια Δικαστική Επιτροπή της πλάκας, όπως αποδεικνύεται κατωτέρω και μόνο από την ανωτέρω Κλήση, η οποία γράφηκε την 16-1-2014, κοινοποιήθηκε την 30-1-2014 και γράφει:

Δηλαδή, εκεί που περπατάς στο δρόμο, σου πετάγεται ένας ξέμπαρκος δικηγόρος ως δήθεν "Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ" και σου λέει "Κάτσε στο σκαμνί να σε δικάσω!". Ούτε ποιός είναι, ούτε τι είναι, ούτε βάσει ποιών εγγράφων έχει κάποιες αρμοδιότητες, ούτε πώς ορίστηκε, ούτε αν είναι μόνος του, ούτε αν έχει και άλλους, ούτε νόμους, ούτε κανονισμούς! Τίποτα απολύτως δεν δηλώνει από όσα είχε υποχρέωση να δηλώσει! Μια διαδικασία - φασιστοαχταρμάς της κακιάς συμφοράς!!! Και στη συνέχεια οι κατηγορίες:

Καμιά από τις ανωτέρω υποτιθέμενες κατηγορίες δεν αποτελεί "κατηγορία" κατά της ΕΛΟΚ. Στο ανωτέρω κείμενο υπάρχουν δύο εκφράσεις για τον Γερόλυμπο, που δεν αφορούν στην ΕΛΟΚ και μια γνώμη που εκφράζει "αόριστη πρόθεση", η οποία είναι ανάξιας σημασίας. Η υποτιθέμενη "κατηγορία" είναι καραμπινάτη φασιστική επιθυμία του κυρίου "Ψωνάρα" να "εξοντώνει δια δικαστικών αποφάσεων", όποιον τολμάει να του εναντιώνεται!!! Και στη συνέχεια η προθεσμία απολογίας:

Λέω να μην σας ζαλίσω με το μπάχαλο του Εσωτερικού Κανονισμού της ΕΛΟΚ, γιατί η υπόθεση ήδη τινάζεται στον αέρα. Ας μείνουμε στην ασφυκτική προθεσμία του "κουβαρντά" "Προέδρου της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ", που υπογράφει το έγγραφο! Τα περιστατικά έγιναν στις 10-11-2013, η Κλήση για απολογία γράφηκε την 16-1-2014 (δηλ. 66 μέρες μετά από τα περιστατικά), κοινοποιήθηκε την 30-1-2014 (δηλαδή 14 μέρες μετά την έκδοσή της) και ζητείται από τον πειθαρχικά ελεγχόμενο να απολογηθεί μέσα σε δυό μέρες! Κόψιμο σας έπιασε? Ούτε δικηγόρο δεν βρίσκεις μέσα σε δυό μέρες! Μόνο ΦΑΣΙΣΤΕΣ δίνουν τέτοιες προθεσμίες!!! Και η Κλήση κλείνει με λίγο ... "Σιρανό":

Δηλαδή με λίγο Σιρανό ντε Μπερζεράκ, τον περίφημο Γάλλο δραματουργό και ξακουστό ξιφομάχο (1619 - 1655), ο οποίος στις συχνές μονομαχίες του ζωής ή θανάτου "έπαιζε" με τον αντίπαλο ξιφομαχώντας και απαγγέλλοντας ταυτόχρονα ένα αυτοσχέδιο ποίημα του, το οποίο τελείωνε πάντα με τον ίδιο στίχο: "Και όταν τελειώνω το ρεφρέν μου, σε ρίχνω κάτω!" Και τον πλήγωνε θανάσιμα! Τώρα μας σκότωσες!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .