karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 11/12/2014

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version

 

Δώσε πίσω τα λεφτά που βούτηξες ρε Αρχι-Καραλαμόγιο και άσε στη μπάντα τα σάπια που ξέρεις!!!

 Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνακαι "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

(Το μωβάκι για το πένθος!)

 

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών εγγράφων 2000 περίπου σελίδων!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ)


Θα με αφήσετε επιτέλους να κοιμηθώ ήσυχος καμιά φορά?

Σε εσάς του ΔΣ/ΕΛΟΚ απευθύνομαι! Είπαμε, όταν ... παίζετε τον ... ιστότοπό σας, να τον ... παίζετε ... αθόρυβα!!!


 Η ΕΛΟΚ ανήρτησε εχθές στην ιστοσελίδα της την επόμενη ανακοίνωση:


Με την ανωτέρω ανακοίνωση το ΔΣ/ΕΛΟΚ αποκρύπτει την αλήθεια, παραπληροφορεί τον κόσμο του καράτε, προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες του για τα εγκληματικά αδιέξοδα, που έχει δημιουργήσει και αποδεικνύει ακόμα μια φορά την εγκληματική ασυδοσία των μελών του και του ... "Ηγεμόνα της"!!!

Η ΕΛΟΚ είναι αυτή που διαστρεβλώνει συστηματικά την αλήθεια και μάλιστα όχι στο βωμό μιας "στείρας μηδενιστικής και κοντόφθαλμης λογικής", αλλά στον βωμό της αρπαχτής των μελών του ΔΣ της και των κολλητών τους! Κανένας από τους ανωτέρω ισχυρισμούς της δεν αιτιολογεί το "κλείσιμο" της παλιάς Βαλκανικής και τη δημιουργία μιας νέας από ΟΛΑ τα Βαλκανικά κράτη πλην της Ελλάδας μόνον! Το δικαιολογεί, όμως, η αρπαγή του Ταμείου της παλαιάς Βαλκανικής από τον Γερόλυμπο, ο οποίος ως πρόεδρος της παλιάς Βαλκανικής κλήθηκε να αποδώσει λογαριασμό και υπόλοιπο χρήμα και δεν έδωσε ούτε το ένα ούτε το άλλο σαν κοινός κλέφτης ρίχνοντας ανεξίτηλη ρετσινιά σε όλη την χώρα μας, της οποίας τώρα ως γαϊδούρι όρθιο επικαλείται το θέμα ονομασίας των Σκοπίων !!! Επιπρόσθετη απόδειξη των πράξεων του Γερόλυμπου είναι και ο χαρακτηρισμός του από τη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας ως "Persona non Grata"!

Και ο πιο ηλίθιος δεν πείθεται εύκολα στους επί μέρους ισχυρισμούς της ανωτέρω ανακοίνωσης της ΕΛΟΚ με τρόπο ώστε να προκαλεί δέος το πόσο ηλίθιοι είναι οι εναπομείναντες σύλλογοι-συνεργάτες του Γερόλυμπου και του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! (Είσαστε ποοοολύυυυυ ηλίθιοι!!!)

 

Τα ψωμιά σας είναι μετρημένα!!!

1 - Ποιά είναι η Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ που πήρε την απόφαση του (1), πότε συνεκλήθη και την πήρε, πότε συζητήθηκε ένα τέτοιο θέμα και σε ποιά πρακτικά είναι γραμμένη η συζήτηση?

Απάντηση στους ψεύτες: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ!

2 - Είναι τόσο τεράστια η αναλγησία τους, ώστε επικαλούνται εθνικά θέματα για να γλιτώσουν το τομάρι τους! Αλλά επειδή και εγώ είμαι ευαίσθητος σε εθνικά θέματα και τώρα έχω πάρει ανάποδες, τους άλλους θα τους πάω στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, αλλά εσένα Γιώργο Καρβούνη την Δευτέρα θα σε καταγγείλω στο Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, αν δεν έχεις παραιτηθεί μέχρι τότε, διότι δεν επιτρέπεται Αστυνομικός να εμπλέκεται σε συμμορία απατεώνων και τόσο εμφανώς μάλιστα!!!

3 - 4 - Αυτά τα ηλίθια που μας γράφετε στα (3) και (4) είναι του ... Γερόλυμπου τα ... 9μερα (!!!) και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα!!!

5 - Έχετε πάθει ... ψυχικό τραλαλούλα, διότι η ώρα σας έφθασε, και δεν ξέρετε πλέον τι λέτε! Είκοσι χρόνια πώς έπαιρνε μέρος η Ελλάδα στους Βαλκανικούς? Τότε δεν είχαμε πρόβλημα με τα Σκόπια?

Απάντηση στους ψεύτες: Η αλήθεια είναι ότι η Βαλκανική πέταξε την ΕΛΟΚ έξω αλλά δέχεται την Ελλάδα χωρίς τον Γερόλυμπο μέσα στους κόλπους της! Απόδειξη οι Βαλκανικοί της Κωνσταντινούπολης, αλλά και οι τωρινοί Βαλκανικοί στη Σόφια!!! Η δε ΕΛΟΚ γλύφει να γίνει μέλος της Βαλκανικής, αλλά η Βαλκανική δεν την δέχεται αν δεν δώσει ο Γερόλυμπος τα λεφτά που βούτηξε και εξαφανιστεί για πάντα!!!

Απόδειξη: Ιδού η επιστολή γλειψίματος της ΕΛΟΚ προς την Βαλκανική και η μετάφρασή της:

Επίσημη Μετάφραση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ

 

Προς τον κ. Αλεξέι Πετρόφ

Πρόεδρο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε

Αθήνα, 27 Ιουνίου, 2014

Αριθμ. Πρωτοκ. 803

Αγαπητέ κ. Πετρόφ

Σε συνέχεια της συνάντησης μεταξύ υμών και μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και επί τη βάσει αμοιβαίων επεξηγήσεων και διασαφηνίσεων, που αντηλλάγησαν προς ικανοποίηση και των δύο μερών, σχετικά με το ότι το θέμα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε έχει πλέον επιλυθεί, η ΕΛΟΚ με την παρούσα υποβάλει ένα επίσημο αίτημα για να εγγραφεί μέλος στη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε (KFB).

Όταν το αίτημά μας γίνει αποδεκτό, η ΕΛΟΚ θα αντιπροσωπευθεί από τα επόμενα άτομα:

α) Για το Διοικητικό Συμβούλιο της KFB: κ. Χρήστος Μπουλούμπασης,

β) Για την Τεχνική Επιτροπή της KFB: κ. Παναγιώτης Χονδροματίδης,

γ) Για την Επιτροπή Διαιτησίας της KFB: κa ... η Βασίλω Πρώτη (!),

Ελπίζουμε πως αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για τη Βαλκανική Χερσόνησο και η KFB θα παγιωθεί προς το κοινό συμφέρον όλων των συμβεβλημένων ομοσπονδιών για να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία, που είχαμε τα προηγούμενα είκοσι (20) χρόνια. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Ειλικρινά δικοί σας

  Ο Πρόεδρος                                    Ο ΓενικόςΓραμματέας

Χρήστος Μπουλούμπασης                  Εμμανουήλ Δημητριάδης


 Συνεπώς, από την ίδια την επιστολή της ΕΛΟΚ αποδεικνύεται ότι η ΕΛΟΚ είχε ήδη κάνει αίτηση να μπει στην Βαλκανική από 27/6/2014, αλλά είναι ακόμα εκτός Βαλκανικής επειδή δεν την θέλουν οι άλλες χώρες και άρα , βάσει των ανωτέρω, τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ αποδεικνύονται για άλλη μια φορά κοινοί ψεύτες, λωποδύτες, λαμόγια, απατεώνες και τρομοκράτες!!!


Και όλα αυτά με ευθύνη των επομένων Καρα-Λαμόγιων

της διοίκησης της ΕΛΟΚ και συνεργατών!!!

 

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπον-δίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!

Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!!!

Γερόλυμπος

"Ο Ακατανόμαστος"

Μπουλούμπασης

"Ο Αυτοφωράκιας"

Γερολύμπου

"Η... Αναμάρτητη"

Δημητριάδης

"Το Αρπακτικό"

Βόβλας

"Ο Ακαπίστρωτος"

Ράλλης

"Ο Άσχετος"


Γκουβούσης

"Ο Ανύπαρκτος"

Πάσης

"Ο... Ανέραστος"

Καρβούνης

"Ο Αστυνομικός"


Χονδροματίδης

"Ο Ανεγκέφαλος"

 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.