Χρήζει τελικά επιστημονικής ανάλυσης και διερεύνησης από ειδικούς, ο τρόπος που σκέπτονται και ενεργούν οι διοικούντες την ΕΛΟΚ !!! Αναρωτιέται ο κάθε λογικός άνθρωπος πως είναι δυνατόν,

 

1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, να συντάσσουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις εναντίον της Νέας Βαλκανικής Ομοσπονδίας, να δηλώνουν ότι η παρουσία αθλητών μας στις διοργανώσεις της, ισοδυναμεί περίπου με «εθνική προδοσία» και να τους απαγορεύουν την συμμετοχή τους !http://www.elok.gr/…/191-anakoinosi-karate-federation-of-ba…

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, να υποβάλουν αίτηση σε αυτήν και ουσιαστικά να την εκλιπαρούν προκειμένου να τους δεχτεί στους κόλπους της !!! http://www.karate.gr/14elok/144141211.htm

 

2) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, να ακούνε τις δηλώσεις του "persona non grata", σε ανοικτή συζήτηση μετά την Γενική Συνέλευση, τον Οκτώβριο του 2013, που διατυμπάνιζε ενώπιον μελών του ΔΣ, εκπροσώπων συλλόγων, προπονητών, αθλητών και γονέων, ως πρόεδρος του σωματείου «ΤΑΞΗ και ΗΘΙΚΗ»: «Δεν καταδέχομαι να ανήκω σε μια Ομοσπονδία (Νέα Βαλκανική Ομοσπονδία) που έχει πρόεδρο έναν κατάδικο»!!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, να μαθαίνουν ατάραχοι για συνάντηση του με τον «κατάδικο» στην Βόρεια Ελλάδα για να «συζητήσουν»!!! Άραγε τι συζήτησαν και τι εκπροσωπούσε στην εν λόγω συνάντηση ο "persona non grata" ;;;

Γερόλυμπος

"Ο Δικτάτορας"

Μπουλούμπασης

"Το Ανδρείκελο"

Γερολύμπου

"Η_Συνεργός_Σύζυγος"

Δημητριάδης

"Το Αρπακτικό"

3) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, να γνωρίζουν για την γνωστή «ανταρσία» του κ. Μπουλούμπαση (προσθήκη karate.gr: Και της ... κλώσας της Γερολύμπου! Οι ευγένειες μας φάγανε!), όπως περιγράφεται στο άρθρο του KARATE NEWS (20/­12/­2014), ενάντια στην απόφαση της Διοικούσης Επιτροπής της Σχολής Προπονητών, περί αναβολής των εξετάσεων και τον απαράδεκτο, απίθανο, απίστευτο και νομικά διάτρητο τρόπο που αυτές παρανόμως διεξήχθηκαν http://www.karate.gr/14elok/144141020.htm

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, με θράσος να απαιτούν επικύρωση από την ΓΓΑ, των αποτελεσμάτων, των αυθαιρέτως και παρανόμως διεξαχθέντων εξετάσεων !!! http://www.elok.gr/…/2011­11­06­16­1…/187­sxoli­apotelesmata

 

 

4) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, η παγκόσμια κοινότητα του Καράτε να ανακηρύσσει τον κ. Γερόλυμπο "persona non grata" !!! http://www.karate.gr/14elok/144141217.htm

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, η ΕΛΟΚ να του διατηρεί τον τίτλο του επίτιμου, να του διαθέτει γραφείο με προσωπικό υπάλληλο, να του πληρώνει κινητό τηλέφωνο, να του εξασφαλίζει «πρώτο τραπέζι πίστα» στα διοικητικά συμβούλια και κυρίως να υπακούει δίχως την παραμικρή αντίρρηση στις εντολές του !!!

 

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!  Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

 

5) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, να υποβάλλεται επίσημο έγγραφο (άρθρο Karate-News 29/12/2014) από Διεθνή Ομοσπονδία προς την Ολυμπιακή Επιτροπή και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού «περιγράφοντας» κατορθώματα, έργα και ημέρες του επίτιμου προέδρου της ΕΛΟΚ !!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, η ΕΛΟΚ να μην συγκινείται, να σφυρίζει αδιάφορα, να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, σαν να ζει σε άλλο πλανήτη και κυρίως να αποκρύπτει τα γεγονότα και την αλήθεια από τα μέλη της !!!

 

Κύριοι της ΕΛΟΚ,

Δυστυχώς, για το Ελληνικό Καράτε, αποτύχατε οικτρά. Οι ως άνω αντιφατικές και «περίεργες» συμπεριφορές σας αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα των πεπραγμένων σας. Πριν λοιπόν παρασύρετε το αγαπημένο μας άθλημα στο μαρασμό και την διεθνή απομόνωση, πριν το εμπλέξετε σε δυσάρεστες για αυτό νομικές περιπέτειες, πριν το οδηγήσετε σε αδιέξοδα και πριν δούμε να αποκαλύπτονται δυσάρεστα για όλο τον χώρο γεγονότα και πρακτικές (είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν) που μόνο ντροπή θα μας κάνουν να νιώσουμε.

 

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 

Σας παροτρύνουμε για ακόμα μια φορά να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Σταματήστε να υπηρετείτε, δίχως βούληση, τα σχέδια και τις προσωπικές φιλοδοξίες αυτών που με τις πράξεις τους προσβάλουν το Καράτε, αυτών που ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν και ότι είχαν να πάρουν το πήραν. Σταματήστε την στήριξη του παρελθόντος και τα αρνητικά της. Δείξτε έστω και τώρα ότι ο Καρατέκα μπορεί να παραδέχεται με γενναιότητα τις αποτυχίες του, τα λάθη του, να αναλαμβάνει την ευθύνη των λανθασμένων επιλογών του και να υφίσταται τις συνέπειες αυτών. Μην ξεχνάτε η παραδοχή του λάθους θέλει κουράγιο και αποτελεί πράξη γενναιότητας.

Εσείς μπορείτε;;; Έχετε κουράγιο ;;; Είστε γενναίοι ;;; Είστε Καρατέκα ;;;


Η Συμμετοχή Ελλήνων Αθλητών στους Βαλκανικούς χωρίς την Έγκριση της ΕΛΟΚ!

Από το Karate News 8/1/2015:

 

Καταιγισμός μηνυμάτων κατέκλυσαν το inbox του Karate-News σχετικά με το αν επιτρέπεται η συμμετοχή Ελλήνων αθλητών στους Βαλκανικούς αγώνες, και αν νομιμοποιείται η ΕΛΟΚ να απαγορεύει την συμμετοχή αθλητών σε αυτούς (σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της), και να απειλεί αθλητές και συλλόγους με Δικαστικές Επιτροπές και τιμωρίες.

Προκειμένου να ενημερώσουμε τους φίλους μας για την ορθή νομική βάση των ανακοινώσεων της ΕΛΟΚ σχετικά με το θέμα, ζητήσαμε την γνώμη έγκριτων νομικών κύκλων και την οποία σας παραθέτουμε δίχως σχόλια:


ΔΕΔΟΜΕΝΑ

1ον) Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο 2725/1999, όπως σήμερα ισχύει, σχετικά με την συμμετοχή αθλητών σε αγώνες προβλέπεται:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

άρθρο 7 - Υποχρεώσεις – Δικαιώματα
παράγραφος 6. «∆εν επιτρέπεται η συμμετοχή σωµατείου ή αθλητή του σε αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αν αυτοί δεν είναι εγκεκριμένοι από την οικεία αθλητική ομοσπονδία ή τις αντίστοιχες διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες.»
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε'
ΑΘΛΗΤΗΣ

Άρθρο 33 - Δικαιώματα - Υποχρεώσεις αθλητών
παράγραφος 8 «Απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητή σε αγώνες που δεν έχουν εγκριθεί από την οικεία αθλητική ομοσπονδία.»

2ον) Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΛΟΚ σχετικά με την συμμετοχή αθλητών σε αγώνες προβλέπεται:
άρθρο 29 - Συμμετοχή σε αγώνες
«Τα μέλη πρέπει να γνωστοποιούν στην ΕΛΟΚ την οργάνωση ή τη συμμετοχή τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με συλλόγους, Ενώσεις ή Ομοσπονδίες των συστημάτων-στιλ Καράτε που καλλιεργούνται από την ΕΛΟΚ. Σε περίπτωση συμμετοχής τους σε αγώνες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με άλλα συστήματα-στιλ το μέλος πρέπει να έχει προηγουμένως γνωστοποιήσει την συμμετοχή του στην ΕΛΟΚ και να εξασφαλίσει την γραπτή έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ»

3ον) οι Βαλκανικοί αγώνες
α) Διεξάγονται και είναι εγκεκριμένοι από την KFB (Βαλκανική Ομοσπονδία)
β) Είναι εγκεκριμένοι από την WKF (Κορυφαία Διεθνής Ομοσπονδία)
γ) Τα συμμετέχοντα συστήματα-στιλ Καράτε είναι αυτά που καλλιεργούνται από την ΕΛΟΚ

4ον) η ΕΛΟΚ δεν είναι μέλος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Από τον συνδυασμό των ανωτέρω προκύπτει, ότι οι ανακοινώσεις της ΕΛΟΚ περί απαγορεύσεως συμμετοχής Ελλήνων αθλητών στους Βαλκανικούς αγώνες αφ ενός και οι διαδικασίες που επιβάλει πέραν αυτών που προβλέπονται από τον αθλητικό νόμο 2725/1999 και το καταστατικό της, αφ ετέρου, είναι αβάσιμες παράνομες και καταχρηστικές.

Ο αθλητής που επιθυμεί (με ιδία πρωτοβουλία και δαπάνη) να συμμετάσχει στους Βαλκανικού αγώνες και γίνεται δεκτός από την διοργανώτρια αρχή, ΟΦΕΙΛΕΙ απλώς να το ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ στην ΕΛΟΚ. Πέραν αυτού ουδέν.

Επικουρικά, σχετικά με το άρθρο 33 παρ.8 του Ν 3725/1999, όποια ερμηνεία και αν επικαλεστεί κανείς για το ποια είναι η «οικεία αθλητική Ομοσπονδία», προκειμένου για διεθνείς αγώνες που διεξάγονται στο εξωτερικό με την έγκριση της WKF και της KFB, είναι αβάσιμο και εσφαλμένο να ισχυρίζεται κανείς ότι απαιτείται έγκριση από την ΕΛΟΚ !!!

Προφανώς ως «οικεία αθλητική Ομοσπονδία», νοείται η αθλητική Ομοσπονδία της διοργανώτριας χώρας.
Οποιοδήποτε άλλος ισχυρισμός-ερμηνεία μόνο ως «νομικό άλμα» και «νομικός ακροβατισμός» θα μπορούσε να ληφθεί.

Το Karate-News συνιστά στους αθλητές και συλλόγους να προστρέξουν και εκείνοι σε νομικούς της εμπιστοσύνης τους προκειμένου να διασαφηνισθεί επιτέλους η νομιμότητα ή μη, συμμετοχής αθλητών σε αγώνες, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται αυθαίρετες παρερμηνείες επί του θέματος. Επίσης, θα ήταν ευπρόσδεκτη και η νομική επιχειρηματολογία-αντίκρουση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Στα προηγούμενα που δημοσίευσε το Karate News προσθέτω τις απόψεις μου:

Κατά την απλή έννοια σύνταξης της Ελληνικής γλώσσας, όταν γράφουμε «∆εν επιτρέπεται η συμμετοχή σωματείου ή αθλητή του σε αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αν αυτοί δεν είναι εγκεκριμένοι από την οικεία αθλητική ομοσπονδία ή τις αντίστοιχες διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες.», εννοούμε:

1) «∆εν επιτρέπεται η συμμετοχή σωματείου ή αθλητή του σε αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα, αν αυτοί δεν είναι εγκεκριμένοι από την οικεία αθλητική ομοσπονδία» και

2) «∆εν επιτρέπεται η συμμετοχή σωματείου ή αθλητή του σε αγώνες που γίνονται στο εξωτερικό, αν αυτοί δεν είναι εγκεκριμένοι από τις αντίστοιχες διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες.»

δηλαδή το "οικεία" αφορά μόνο στο εσωτερικό της Ελλάδας, και η απαγόρευση ισχύει για τον πρώτο τόπο (εντός Ελλάδας) υπό την πρώτη προϋπόθεση και για τον δεύτερο τόπο (εκτός Ελλάδας) υπό την δεύτερη προϋπόθεση.

Επαναλαμβάνω και το: "η ΕΛΟΚ δεν είναι μέλος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας", προσθέτοντας εδώ: "με δική της ευθύνη και υπαιτιότητα και για να καλύψει τις παρανομίες ενός συγκεκριμένου ενός ατόμου!"

Επομένως:

α) Ό,τι ισχύει για το σωματείο, ισχύει και για κάθε ένα αθλητή του και αντιστρόφως.

β) Αν οι αγώνες γίνονται εντός Ελλάδας και ΔΕΝ είναι της ΕΛΟΚ (π.χ. τοπικοί, περιφερειακοί, κτλ.), τότε πρέπει να είναι υπό την έγκριση της ΕΛΟΚ, διότι βάσει του αθλητικού νόμου αυτή και μόνο επιβλέπει και διαχειρίζεται το "άθλημα του μοντέρνου καράτε" εντός Ελλάδας! Αν οι αγώνες γίνονται εκτός Ελλάδας, όπως οι Βαλκανικοί, και είναι υπό την έγκριση της Παγκόσμιας, που είναι η ανώτερη υπερκείμενη της ΕΛΟΚ, τότε την ΕΛΟΚ τα σωματεία και οι αθλητές την έχουν γραμμένη εκεί που δεν πιάνει η μελάνη!!!

 

Στη συνέχεια, όσον αφορά στο καταστατικό της ΕΛΟΚ που λέει: "το μέλος πρέπει να έχει προηγουμένως γνωστοποιήσει την συμμετοχή του στην ΕΛΟΚ και να εξασφαλίσει την γραπτή έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ", κατά την άποψή μου η απαίτηση της εξασφάλισης της έγκρισης του ΔΣ/ΕΛΟΚ για αγώνες εγκεκριμένους από την Παγκόσμια αποτελεί καραμπινάτη παρανομία των ... φασισταριών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, ώστε να ποδοπατούν τα σωματεία και να παίρνουν τα λεφτά των αθλητών, όποτε αυτοί θέλουν!!!

Τέλος, αν αφήσουμε στην άκρη το καταστατικό που διατύπωσαν τα φασιστόμουτρα για να ελέγχουν τους συλλόγους και δούμε ακριβώς αυτά που γράφει ο νόμος, τότε θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ο νόμος για την ΕΛΟΚ αναφέρεται αυτονόητα και μόνο στο άθλημα που καλύπτει η ΕΛΟΚ και όχι στο ... ταεκβοντό, ούτε στο κουνγκ-φου, ούτε στην άρση βαρών, ούτε στο ... τάβλι, κτλ. Και ένα άθλημα καθορίζεται από τους κανονισμούς του κατά τους αγώνες και όχι από τους τρόπους ή τις μεθόδους προπόνησης! Αυτό σημαίνει ότι η ΕΛΟΚ, η οποία εξ ορισμού καλλιεργεί το "ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΡΑΤΕ" και όχι το "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ" (και με βάση αποφάσεις δικαστηρίων που έχουν καταστεί νομολογία πλέον για τη χώρα μας), επί είκοσι χρόνια παραβαίνει τον αθλητικό νόμο όταν διοργανώνει ή εγκρίνει υπό την αιγίδα της αγώνες των παραδοσιακών στυλ Σότοκαν, Γουάντο-ρύου, Γκοτζου-ρύου, Σίτο-ρύου, Κυόκουσιν και ό,τι άλλο κατεβάζει η ... γκλάβα του Αρχι-μαφιόζου Γερόλυμπου, διότι απλούστατα οι κανονισμοί αγώνων όλων αυτών των στυλ καράτε είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς της ΕΛΟΚ και της Παγκόσμιας στην οποία ανήκει, και (1) διότι πραγματικά είναι διαφορετικοί, αλλά και (2) διότι αν ήταν ίδιοι, τότε θα επαναλαμβάνονταν 5-6 πανελλήνια πρωταθλήματα με τους ίδιους κανονισμούς κάθε χρόνο κατά περίεργες ομάδες συμμετεχόντων κάθε φορά!!!

Συνεπώς, όλοι σας παραβαίνετε τον αθλητικό νόμο με σκοπό να εξαπατάτε τους μαθητές σας με πολλαπλούς τρόπους στις προπονήσεις, στις ζώνες, στους αγώνες και στο τι καράτε κάνουν και να τους παίρνετε τα λεφτά τους για τον ίδιο λόγο κατά πέντε διαφορετικούς τρόπους, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΥΛ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΚ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΦΟΡΟ-ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ!!!


Ανεξάρτητα από όλα τα ανωτέρω και σε πραγματικές συνθήκες

η Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε ΔΕΧΘΗΚΕ για δεύτερη φορά

την Ελληνική αποστολή ως χώρα-μέλος της

και ως αρχηγό της αποστολής τον Ηλία Χρήστου,

ο οποίος και έγινε δεκτός στη συνέλευση των μελών της Βαλκανικής ως εκπρόσωπος της Ελλάδας!

Συνεπώς η μόνη παράνομη είναι η ΕΛΟΚ απέναντι στους συλλόγους και τους αθλητές!!!


 ΜΕΜΝΗΣΟ ΤΩΝ ΚΑΡΑ-ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΟΥ!!!"

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.