karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 26/01/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Ανεπαρκέστατος αποδείχθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός

 στην πάταξη της Διαφθοράς στην Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ)!!!

 

 Καμένη ... Γραμματεία αφήνει στο υφυπουργείο Αθλητισμού ο Γιάννης Ανδριανός!

 


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

 Και ... πεθαμένος θα γυρίζω από τον τάφο να σας τα ... ψιθυρίζω στο ... αυτί!!!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)


 Οι "εκλογές" τελείωσαν, το "σπίτι" ακόμα καίγεται!!!

 Εμείς ... φωτογραφιζόμαστε! (ντρέπομαι να γράψω ... "το παίζουμε"!)

Στην ουσία ΔΕΝ υπάρχουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία! Υπάρχει ένα πλήθος 36% του Ελληνικού Λαού που έχει τις "απόψεις Τσίπρα" και ένα πλήθος 28% του Ελληνικού Λαού που έχει τις "απόψεις Σαμαρά". Σε περιβάλλον "Δημοκρατίας" η διακυβέρνηση της χώρας δίνεται στο μεγαλύτερο από τα δύο αυτά πλήθη του Ελληνικού Λαού, αλλά πάντα μένει να αποδειχθεί από την εξέλιξη των πραγμάτων ποιό από τα δύο έχει τελικά δίκιο! Το κακό είναι ότι αυτά τα δύο ποσοστά είναι επί του 64% των δικαιουμένων ψήφου Ελλήνων, αφού είχαμε 36% αποχή!!! Αυτό δείχνει πρώτον ανώριμο Λαό και δεύτερον ότι τα ποσοστά 36% και 28% επί των ψηφισάντων στην ουσία είναι αντίδτοιχα 23% και 18% επί του συνόλου των δικαιουμένων ψήφου Ελλήνων!!!


Οι ημέρες και τα έργα του "επιχειρηματία" Γιάννη Ανδριανού στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

περιγράφονται στο διαδίκτυο από τα επόμενα δημοσιεύματα:

1 - Ο μεγαλο-τσιφλικάς της Επιδαύρου  

2 - Αποκαλύπτουμε με ντοκουμέντα τον "αρχιερέα" της διαπλοκής στον Ελληνικό Αθλητισμό. Υπηρέτης συμφερόντων ο Γιάννης Ανδριανός. Γιατί θέλει να "φάει " τον Χάντζο. Από τα DVD του "κομιστή" στα "γραμμάτια" των νταβατζήδων!

3 - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 

Τα δύο βίντεο του θέματος (3):

 

Θαυμάστε τον!!!

 


 Όσον αφορά στο Νέο Αθλητικό Νόμο (έργο του Ανδριανού):

Η σύνταξή του είχε ανατεθεί για περισσότερο από ένα χρόνο στην επόμενη εντυπωσιακή ομάδα επιστημόνων (!) ...

... η οποία τελικά έκανε μια τρύπα στο νερό, ...

 

 ... αφού, εκτός του ότι το σχέδιο νόμου ήταν ένα φασιστικό έκτρωμα, ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι ή αλλιώς θα το πετάξει στα σκουπίδια!!!

Δεκαεννιά εξέχοντες νομικοί και βοηθοί τους, εργαζόμενοι επί ένα χρόνο έφεραν αποτέλεσμα την αριστερή "ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ"!!!

Ένα νομοσχέδιο γραμμένο από ανθρώπους χωρίς καμιά εμπειρία για τον τρόπο που λειτουργεί ο αθλητισμός και οι αθλητικές ομοσπονδίες! Ένα νομοσχέδιο, που το έκραξαν όλοι όσοι έγραψαν σχόλια στην περίφημη διαβούλευση της πλάκας"


 Όσον αφορά στη Σχολή Προπονητών Καράτε:

 βλέπε στο: Γιάννης Ανδριανός: "Βαθύ Λαρύγγι" της Διαφθοράς και της Διαπλοκής!!! Ή ... "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

Ο Αρχιερέας της Διαπλοκής Γιάννης Ανδριανός, ενώ παρίστανε τον "τιμητή της νομιμότητας" σε άλλες ομοσπονδίες, τελικά υπέγραψε την εντολή να αγνοηθούν όλες οι καταγγελίες κατά της παράνομης λειτουργίας της ΕΛΟΚ και της παράνομης ίδρυσης-λειτουργίας-εξετάσεων στη Σχολή Προπονητών Καράτε και να κλείσει όπως-όπως η υπόθεση ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ με τους απατεώνες της ΕΛΟΚ και την παρανομία!!! Από την άλλη μεριά οι ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ έστειλαν εξώδικο κατά του υφυπουργού και της ΓΓΑ για τις παρανομίες στη Σχολή Προπονητών, κοινοποιούμενη μεταξύ άλλων και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης!!!

 

 Αλλά τι ΣΕ πειράζει το κράξιμο για Διαπλοκή, όταν οι μαφιόζοι Γερόλυμπος και Δημητριάδης ΣΟΥ εύχονται "καλή επιτυχία στις εκλογές"!


Σάββατο, 24/1/2015 – 19:00 μμ.

 Η παράνομη και ρουσφετολογική πράξη του διαπλεκόμενου, ασυνείδητου, επίορκου και ηλίθιου Ανδριανού αποδεικνύεται και από την επόμενη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΟΚ, που ανήρτησε στο site της:

Η απόσταση των 66 ημερών από τις εξετάσεις των 18 & 19/10/2014 μέχρι την έγκριση και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την 23/1/2015 αποδεικνύει ότι πραγματικά υπήρχαν παράνομες συμμετοχές υποψηφίων, παράνομα θέματα, παράνομος τρόπος εξετάσεων και παράνομα αποτελέσματα, τα οποία προβλήματα δήθεν "έλυσε" ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ως "γόρδιον δεσμόν" με μια ... "σπαθιά πολλαπλών παρανομιών"!

Η ίδια αυτή απόσταση των 66 ημερών αποδεικνύει ότι οι καταγγελίες για τη Σχολή Προπονητών Καράτε ΔΕΝ ήταν καθόλου ανυπόστατες, αλλά ήταν βάσιμες και οι παρανομίες υπαρκτές και μεγάλες, αφού χρειάστηκαν 66 ημέρες για να εξεταστούν ενδελεχώς από την Επιτροπή Διοίκησης, τα ευρήματα δε ΔΕΝ ήταν "μηδενικά", αλλά ογκώδη και ουσιώδη, ενώ τελικά το σχετικό πόρισμα της Επιτροπής "καταποντίστηκε" για να αντικατασταθεί με ένα "κατά διαταγή" εικονικό πόρισμα, που να υλοποιεί την εντολή του ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ!

Επειδή τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ και ΕΠΙΟΡΚΟΣ είναι άμεσα αποδεδειγμένα και κατανοητά, δεν θέλουν δικαιολόγηση, ενώ το ΗΛΙΘΙΟΣ το προσάπτω, διότι αυτός ο "βλάκας πολιτικός" δεν καταλαβαίνει ότι όποια μαλακία κάνει τον ακολουθεί πλέον για ΠΑΝΤΑ στο ... βιογραφικό του!!!

Τέλος, επειδή η "εντολή επικύρωσης" των παράνομων εξετάσεων της Σχολής δόθηκε από τον Υφυπουργό έξω από τη δικαιοδοσία του και κατά παράβαση της απόφασης του ιδίου, η οποία ήδη είχε γίνει νόμος του κράτους με τη δημοσίευσή της στο ΦΕΚ, και κατά παράβαση της "χρηστής δημόσιας διοίκησης" για καθαρά "κομματικούς και ψηφοθηρικούς λόγους" όλοι οι αδικούμενοι θα καταφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Οι σκληροπυρηνικοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καραλαμόγιων

και μερικοί συνεργάτες τους!!!

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!  Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.