karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 27/01/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Η Αποθέωση της Παρανομίας από τον Υποκριτή της Νομιμότητας!

 Σχολή Προπονητών ΕΛΟΚ: Με το πρόσχημα "των παιδιών" το γλεντάνε οι Παράνομοι!

Η υποχώρηση στις παράνομες απαιτήσεις της ΕΛΟΚ αποτελεί "υπόθαλψη εγκληματιών"!!!

 Ανεπαρκέστατος αποδεικνύεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός

στην πάταξη της Διαφθοράς στην Ελληνική Ομοσπονδία Καραλαμόγιων!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Επιβεβαιώνεται περίτρανα η διαπλοκή: Γιάννη Ανδριανού / Γιώργου Γερόλυμπου / Γιάννη Βρούτση!!! Ή ... "Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!


 Η Σκύλα της Διαφθοράς αγκαζέ με τη Χάρυβδη του Ρουσφετιού

μετατρέπουν τους νόμους της Χώρας σε Κομματικά Εργαλεία κάθε κυβερνώντος κόμματος!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

 Και ... πεθαμένος θα γυρίζω από τον τάφο να σας τα ... ψιθυρίζω στο ... αυτί!!!



 Διαπλεκόμενοι με τον Διαφθορέα των Συνειδήσεων

 ο Γιάννης Ανδριανός και ο Γιάννης Βρούτσης!!!

Μετά από την επόμενη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ, όπου γίνεται καταφανής η πολιτική επέμβαση για την νομιμοποίηση της καραμπινάτης παρανομίας από τον επίορκο και ηλίθιο υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό, κάπου θα φαινόταν και αυτός που επενέβη πολιτικά! Υπενθυμίζουμε ότι από την κατωτέρω ανακοίνωση προκύπτουν τα επόμενα:

Η απόσταση των 66 ημερών από τις εξετάσεις των 18 & 19/10/2014 μέχρι την έγκριση και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την 23/1/2015 αποδεικνύει ότι πραγματικά υπήρχαν παράνομες συμμετοχές υποψηφίων, παράνομα θέματα, παράνομος τρόπος εξετάσεων και παράνομα αποτελέσματα, τα οποία προβλήματα δήθεν "έλυσε" ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ως "γόρδιον δεσμόν" με μια ... "σπαθιά πολλαπλών παρανομιών"!

Η ίδια αυτή απόσταση των 66 ημερών αποδεικνύει ότι οι καταγγελίες για τη Σχολή Προπονητών Καράτε ΔΕΝ ήταν καθόλου ανυπόστατες, αλλά ήταν βάσιμες και οι παρανομίες υπαρκτές και μεγάλες, αφού χρειάστηκαν 66 ημέρες για να εξεταστούν ενδελεχώς από την Επιτροπή Διοίκησης, τα ευρήματα δε ΔΕΝ ήταν "μηδενικά", αλλά ογκώδη και ουσιώδη, ενώ τελικά το σχετικό πόρισμα της Επιτροπής "καταποντίστηκε" για να αντικατασταθεί με ένα "κατά διαταγή" εικονικό πόρισμα, που να υλοποιεί την εντολή του ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ, ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ!

Επειδή τα ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ και ΕΠΙΟΡΚΟΣ είναι άμεσα αποδεδειγμένα και κατανοητά, δεν θέλουν δικαιολόγηση, ενώ το ΗΛΙΘΙΟΣ το προσάπτω, διότι αυτός ο "βλάκας πολιτικός" δεν καταλαβαίνει ότι όποια μαλακία κάνει τον ακολουθεί πλέον για ΠΑΝΤΑ στο ... βιογραφικό του!!!

Τέλος, επειδή η "εντολή επικύρωσης" των παράνομων εξετάσεων της Σχολής δόθηκε από τον Υφυπουργό για καθαρά "προεκλογικούς, ψηφοθηρικούς λόγους" κατά παράβαση της "χρηστής δημόσιας διοίκησης" όλοι οι αδικούμενοι θα καταφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια!!!


 Η Απόδειξη της Διαπλοκής

 

Την 4/12/2014 η ΕΛΟΚ ανήρτησε την αριστερή ανακοίνωση για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων και τις συμμετοχές στο Πανευρωπαϊκό!

Στην ανακοίνωση αυτή τονίζει ιδιαίτερα ότι "η προπόνηση είναι υποχρεωτική για τους αθλητές που έχουν προεπιλεγεί για την εθνική ομάδα (1η θέση στο Πανελλήνιο) προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα."

Την 27/1/2015 η ΕΛΟΚ ανήρτησε την κάτωθι ανακοίνωση για την αποστολή:

 

Στην επιθυμία μας να ελέγξουμε τις δηλώσεις των αθλητών στους πίνακες της Sportdata, πήραμε τον πίνακα συμμετοχών της Ελληνικής Αποστολής από την Sportdata ως κάτωθι:

Από τη σύγκριση της ανωτέρω ανακοίνωσης της ΕΛΟΚ και της δήλωσης στην Sportdata, παρατηρούμε ότι:

1) Η ανακοίνωση της ΕΛΟΚ προκρίνει 27 αθλητές, ενώ στους πίνακες της Sportdata δηλώνονται 28 αθλητές!

2) Οι πίνακες της Sportdata έχουν δηλωμένους 28 αθλητές με 28η αθλήτρια την Νίκη Βρούτση, η οποία δηλώνεται κρυφά, αφού δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΟΚ!

3) Η Νίκη Βρούτση ΔΕΝ ήρθε πρώτη στους Πανελλήνιους, αλλά δεύτερη!!!

4) Όλοι οι αθλητές έχουν δηλωθεί στην Sportdata στις 22 και 23 Ιανουαρίου (ημέρες που μαινόταν ο πόλεμος στη ΓΓΑ για τις παράνομες εξετάσεις της Σχολής Προπονητών), ενώ μόνον η αθλήτρια Νίκη Βρούτση δηλώθηκε την ... 2015-01-26  15:31:08!!! Προφανώς σε μια κίνηση εξάρτησης ή ευγνωμοσύνης!!!

5) Στα Κάτα Νέων Ανδρών ΔΕΝ υπάρχει συμμετοχή! Αλλά στους Πανελλήνιους υπάρχουν και πρώτος και δεύτερος, ενώ όταν για κάποιο λόγο δεν μπορεί να πάει ο πρώτος πάει πάντα ο δεύτερος. Αντίθετα αυτή τη φορά οι ξευτιλισμένοι του ΔΣ/ΕΛΟΚ, μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν την αντιπολίτευση και βγάζοντας το μίσος τους πάνω στους αθλητές, ΔΕΝ εφάρμοσαν τα συνηθισμένα και με εντολή και του Αρρωστημένου "στραγγάλισαν" το δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα του Πασχάλη Αδάμ (2ος), μαθητή του Σοφοκλή Τσαβδάρη, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο απωθημένα εκδίκησης!!! Για να δικαιολογήσουν μάλιστα αυτή τους την απόφαση έβγαλαν και την ανακοίνωση της 4/12/2014 άνω, όταν τους ζητήθηκε ο λόγος από το σύλλογό του και τους γονείς του.

6) Δηλαδή, τον Πασχάλη Αδάμ ΔΕΝ τον πήραν στην εθνική ομάδα επειδή ήταν 2ος και ΟΧΙ 1ος, ενώ την Νίκη Βρούτση την πήραν παρ' όλο που ήταν 2η και όχι 1η!!!

 

Συνεπώς, εκτός του ότι την ΕΛΟΚ την διοικούν ... "Γαϊδούρια Όρθια και Συνεργάτες", αποδεικνύεται περίτρανα ότι:

1) Ως γνωστόν ο Ανδριανός είχε δώσει τον Σεπτέμβριο ρητή εντολή να ερευνηθούν και παταχθούν οι παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε!

2) Ο έλεγχος αυτός ήταν ουσιώδης και ζουμερός αφού καθυστερούσε 66 ημέρες την έκδοση των αποτελεσμάτων!

3) "Κάτι" συνέβη ξαφνικά γύρω στις 20/1/2015 και ο Ανδριανός αναίρεσε τον ίδιο του τον ... εαυτό δίνοντας εντολή να ... καταπιούν την κάμηλον και να θεωρήσουν τις εξετάσεις ως καλώς γενόμενες, αδιαφορώντας για το ότι ταυτόχρονα δήλωνε τον εαυτό του ως ... ξευτιλισμένο διαπλεκόμενο με απατεώνες!!!

 

Εκ των υστέρων δημοσίευση: Από ό,τι μαθεύτηκε εκ των υστέρων, ο βλάκας με πατέντα Ανδριανός ευρισκόμενος σε προεκλογική περίοδο στην Αργολίδα, όπου και πολιτεύεται και εκλέγεται, έδωσε εντολή στη ΓΓΑ nα στείλουν ειδικό αυτοκίνητο από την Αθήνα στην Αργολίδα με υπηρεσιακά έγγραφα προς υπογραφή από αυτόν μεταξύ των οποίων και η εντολή να θεωρηθούν έγκυρες οι παράνομες εκλογές στη Σχολή Προπονητών, που διεξήγαγε το εξευτελισμένο ζεύγος Γερόλυμπου με τον εξευτελισμένο διευθυντή της Σχολής Χρήστο Μπουλούμπαση!!!

 

4) Ξαφνικά, λοιπόν, και από το πουθενά εμφανίζεται η Νίκη Βρούτση (ενώ ήταν 2η και όχι 1η) να συμμετέχει στην εθνική ομάδα για τους Πανευρωπαϊκούς και μάλιστα να δηλώνεται μόνον αυτή την 26η/1/2015 και όχι 22 και 23 που δηλώθηκαν οι άλλοι!!!

5) Συνεπώς, το "Κάτι" που συνέβη είχε ονοματεπώνυμο στο οποίο ο Ελληνικός Λαός είπε: "Άντε γειά!" Είναι η Διαφθορά-Διαπλοκή των Νεοδημοκρατών!!!

6) Προφανώς, ο Γερόλυμπος αξιοποίησε τη γνωριμία με τον Βρούτση και τον έβαλε να πιέσει τον Ανδριανό να δεχθεί ως νόμιμες τις εξετάσεις, πράγμα που ο τελευταίος ηλίθιος το έκανε, και σε αντάλλαγμα έβαλε την κόρη του Βρούτση στην εθνική ομάδα ή 1) παραγκωνίζοντας την πρώτη αθλήτρια ή 2) δεχόμενη η ΕΛΟΚ αθλήτρια δεύτερης θέσης ενώ είχε θέσει περιορισμό μόνο για αθλητές πρώτων θέσεων!!!

 

Αν εγώ ήμουν ακόμα στην ΕΛΟΚ, αυτά τα Όρθια Γαϊδούρια θα τα πήγαινα κάθε εβδομάδα στον Εισαγγελέα!!! Αλλά αυτά τα έχω ήδη πει στο βιβλίο μου: "Ένα Λιοντάρι και Χίλιες Κότες"!!!


 Επομένως, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια και έχει ... τρία πόδια???

 Προφανώς η Γάτα της Διαπλοκής μεταξύ Ανδριανού - Γερόλυμπου - Βρούτση ή και με όποια σειρά να τους διαβάσετε το ίδιο ξευτίλες είναι όλοι τους!!!

 


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Οι σκληροπυρηνικοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καραλαμόγιων

και μερικοί συνεργάτες τους!!!

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!  Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 

 Ή ταυτόσημα: το ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! 

 

Πρόεδρος

Αναπλ. Πρόεδρος

Γεν. Γραμματέας


Β'  Αντιπρόεδρος

Ταμίας

Ειδικός Γραμματέας


Έφορος Υλικού

Εφορος

 Εθν. Ομάδων


Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

Γάιδαρος ..Σουπιά!

Ειδική ράτσα!

Επίτιμος σε προηγμένη τεχνολογία!

Κινείται με ... ηλιακή ενέργεια, πουλάει και στη ...ΔΕΗ!!!

... Και Συνεργάτες ...!!!

 


Θύμιος Περσίδης

Δεν θέλουμε "πολιτικούς εγκληματίες" στη Βουλή!!!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Η επιτυχής κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων του Θύμιου Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονταν τότε στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτετο το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.