karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 29/10/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)

 

 Η ΕΛΟΚ καταστρέφει το καράτε και ο ΣΥΡΙΖΑ τον αθλητισμό!

 

Οι ίδιες απάτες επαναλαμβάνονται!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό οι Κοντονής και Συναδινός παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

 

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός

Στα πλαίσια της αποκατάστασης της νομιμότητας, το παρόν άρθρο στάλθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και στους 300 βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων!


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 29-10-2015 - Η ΕΛΟΚ καταστρέφει το Καράτε και ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αθλητισμό!

 

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


Εδώ θεωρείται σκόπιμο να θυμίσουμε τη "Συμμορία των Έντεκα" του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και αφανής δικτάτορας και επιχειρηματίας!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Πλήρως ενεργή στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Δημητριάδης

Παράνομος

Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

Ράλλης

Ειδικός

Γραμματέας,

με πτυχίο προπονητή!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής και αστυνομικός!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  προπονητής!

Ανεγκεφαλικό!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

Σουπιά!

 

Κλικ κι έρχεται!

 

 


Η ΕΛΟΚ έχει ήδη στείλει προς τους συλλόγους-μέλη της την Πρόσκληση για την ετήσια Γενική Συνέλευση έγκρισης των πεπραγμένων του ΔΣ και του οικονομικού απολογισμού του 2016 με τον γνωστό πλέον τρόπο με τον οποίο διαιωνίζει τις παρανομίες των μελών του ΔΣ!

Την Πρόσκληση την βλέπετε ολόκληρη με κλικ εδώ και την σχολιάζουμε κατωτέρω κατά τις παραγράφους της για να εντοπίσουμε και αποδείξουμε τις παρανομίες των αθλητικών εγκληματιών, που "διοικούν" την ΕΛΟΚ:

Παρανομία Πρώτη - η Πρόσκληση γράφει:

 

Αυτός ο τίτλος στην πρόσκληση αποτελεί εξαπάτηση των πάντων, διότι οι σωστές διατυπώσεις θα ήταν "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΛΑΜΟΓΙΩΝ", "ΠΡΟΣ: Κότες και Πρόβατα" και "Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση Συγκάλυψης των Παρανομιών μας"!!!

Παρανομία Δεύτερη - η Πρόσκληση γράφει:

 

 

Εδώ παρατηρούμε ότι η απόφαση του ΔΣ της 11-09-2015 ΔΕΝ φέρει τον αύξοντα αριθμό της! Αυτό τα λαμόγια το κάνουν συστηματικά, ώστε να μπορούν να παρεμβάλουν οποτεδήποτε ενδιάμεσες δήθεν αποφάσεις, στις οποίες να γράφουν ό,τι θέλουν!

Παρανομία Τρίτη - η Πρόσκληση γράφει:

 

 

Εδώ κρύβονται πολλές παρανομίες μαζί:

3β) Το δεύτερο θέμα είναι γραμμένο με παράνομο τρόπο, ώστε νομικά η πρόσκληση να πάσχει ακυρότητας! Δεν αναφέρεται ποίων σωματείων ζητείται η διαγραφή από το ΔΣ και για ποιούς λόγους. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό του Αρχιφασίστα που εκμεταλλεύεται την ΕΛΟΚ!

Θα μου πείτε ότι πάντα μέχρι τώρα οι διαγραφές έτσι προαναγγέλλονταν! Θα σας πω: Ξεχάστε τα μέχρι τώρα! Τώρα πλέον κάθε Γενική Συνέλευση θα προσβάλλεται ως άκυρη για κάθε λόγο που θα μπορεί να αιτιολογηθεί η ακυρότητά της. Και αυτό διότι το ΔΣ της ΕΛΟΚ έχει καταστρέψει συλλόγους, προπονητές και αθλητές υπακούοντας στην εκδικητική μανία του Γερόλυμπου! Ήδη έχει ακυρωθεί η προηγούμενη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ και ήδη έχουν ακυρωθεί με Δικαστική Απόφαση προηγούμενες διαγραφές συλλόγων από την ΓΣ της ΕΛΟΚ! Ήδη η ΓΣ του Μαρτίου 2015 έγκρισης του οικονομικού απολογισμού έχει προσβληθεί και κρέμεται από μια κλωστή στα δικαστήρια και αν αυτή ακυρωθεί, τότε θα την ακολουθήσει και η παρούσα για τους ίδιους πολλαπλούς λόγους! Με ακυρωμένες τις ΓΣ τα ... στριγκάκια των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ θα κρεμαστούν στα κάγκελα, οπότε αυτόματα θα βρεθούν υπόλογοι και οι σύλλογοι και οι εικονικοί αντιπρόσωποι των λευκών βεβαιώσεων που δίνουν οι ... σκλάβοι του Γερόλυμπου! Τότε οι έλεγχοι θα επεκταθούν και θα κατανεμηθούν ευθύνες!!!

3γ) Το τρίτο θέμα είναι υπεραρκετό για να ακυρωθεί η ΓΣ, διότι υπάρχει η απόλυτη υποχρέωση να αποστέλλεται και ο προτεινόμενος προϋπολογισμός μαζί με την Πρόσκληση, ενώ στην προκείμενη περίπτωση ΔΕΝ έχει σταλεί! Ως γνωστόν οι σύλλογοι-μέλη στέλνουν έναν αντιπρόσωπό τους στη ΓΣ με εντολές τι να συζητήσει και τι να ψηφίσει στα Θέματα της ΓΣ, αφού πρώτα αυτά τα θέματα τα έχουν συζητήσει οι σύλλογοι στα διοικητικά τους συμβούλια! Όταν το ΔΣ της ΕΛΟΚ ΔΕΝ στέλνει τον προϋπολογισμό στους συλλόγους είναι σαν να τους στερεί το συνταγματικό τους δικαίωμα να συμμετέχουν στη ΓΣ! Αυτό είναι καθαρά επιλογή των αθλητικών εγκληματιών, δηλαδή ακριβώς αυτών που αποτελούν σήμερα το ΔΣ/ΕΛΟΚ! Συνεπώς και μόνον εξ αυτού η ΓΣ είναι ακυρώσιμη!

Παρανομία Τέταρτη - η Πρόσκληση γράφει:

Μέχρι τώρα και πάντοτε, η πρώτη ΓΣ δεν γίνεται λόγω έλλειψης απαρτίας και γίνεται η δεύτερη! Για κάποιο λόγο αυτό το επιλέγει ο Γερόλυμπος! Αν σκεφθείτε ότι ήδη τα λευκά χαρτιά των βεβαιώσεων των αντιπροσώπων από τους ηλιθίους τα έχει ήδη στα χέρια του γιατί να επιλέγει αυτή τη διαδικασία? Προφανώς, επειδή θέλει να χειραγωγεί απόλυτα τις ΓΣ, στις οποίες πάντα ορίζεται πρόεδρος (αφού αυτός διαφεντεύει το μαγαζί), προσπαθεί να μειώνει τους αντιπάλους και να αυγατίζει τους σκλάβους του! Ε, αυτό ελέγχεται καλύτερα με μικρούς αριθμούς παρά με μεγάλους, αλλά και για έναν ακόμα λόγο που προσωρινά είναι μυστικός!

Παρανομία Πέμπτη - η Πρόσκληση γράφει:

Εδώ κρύβονται όλα! Κατά πρώτον ξεκαθαρίζει αντιπάλους με τη Δικαστική Επιτροπή πριν από τις Γενικές Συνελεύσεις! Αν όμως τέτοιες αποφάσεις έχουν ακυρωθεί, τότε το "ξεκαθάρισμα" αποτελεί λόγο ακυρότητας της ΓΣ. Κατά δεύτερον "καθαρίζει" αντιπροσώπους των συλλόγων για τους οποίους υπάρχουν ασάφειες όσον αφορά σε δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες τις ερμηνεύει όπως θέλει αυτός! Αν όμως οι ερμηνείες είναι "ερμηνείες τύπου Μουρνιανάκη", δηλαδή της πλάκας, τότε και αυτό αποτελεί λόγο ακυρότητας της ΓΣ! Το νομικό σόφισμα ορισμένων δικαστών ότι δήθεν ακόμα και να ήταν παρών ένας σύλλογος στη ΓΣ και ψήφιζε κατά μιας πρότασης του ΔΣ ακόμα και τότε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν θα άλλαζε, είναι τελείως της πλάκας διότι το δικαίωμα της ψήφου είναι συνταγματικό και με κανένα τρόπο δεν μπορεί να το στερηθεί κανείς με ένα τέτοιο σκεπτικό! Τότε καλύτερα να μην ψηφίζαμε ούτε στις βουλευτικές εκλογές αφού σαν άτομα μπροστά στα εκατομμύρια των άλλων δεν μπορούμε να ανατρέψουμε το εκλογικό αποτέλεσμα!!! Το ΔΣ ως οργανωτής της ΓΣ οφείλει να μην αφήνει για κανένα λόγο να αιωρείται ακυρότητα της ΓΣ!!!

Παρανομία Έκτη - η Πρόσκληση γράφει:

Αυτό είναι παράνομο, διότι η αρχή της διαφάνειας υπαγορεύει την απρόσκοπτη δυνατότητα ελέγχου της νομιμότητας των αντιπροσώπων των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων από τον κάθε σύλλογο-μέλος της ΕΛΟΚ! Ναι μεν ο Πίνακας Αντιπροσώπων αναρτάται πίσω από την πόρτα του γραφείου της ΕΛΟΚ, αλλά οι ενδιαφερόμενοι εμποδίζονται να τον αναγνώσουν και να έχουν ένα αντίγραφο, ώστε να ελέγξουν αν έχουν τοποθετηθεί ή όχι "μαϊμούδες" αντιπρόσωποι συλλόγων, πράγμα που γίνεται πάντα, εκτεταμένα και εγκληματικά τα τελευταία είκοσι χρόνια από τους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ. Εφόσον η ΕΛΟΚ έχει ιστότοπο θα έπρεπε να αναρτά τον πίνακα των αντιπροσώπων στον ιστότοπό της, ώστε να τον βλέπουν δικαιωματικά και οι σύλλογοι της επαρχίας χωρίς χρειάζεται να ταξιδεύουν στην Αθήνα!!! Ο Αρχιφασίστας το έχει φέρει στα μέτρα του και οι Κότες δεν μιλάνε!!! Όλες οι ΓΣ έχουν εικονικούς αντιπροσώπους και άρα είναι άκυρες για αυτό το λόγο με όλες τις συνέπειες που προκύπτουν από αυτό!

Παρανομία Έβδομη - η Πρόσκληση γράφει:

Εδώ η παρανομία είναι το ... αυτοκόλλητο μουστάκι του προέδρου, ο ίδιος ο πρόεδρος, ο οποίος είναι και επαγγελματίας προπονητής και άρα πρόεδρος κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, αλλά και η κυρία γραμματέας είναι παράνομη, διότι είναι σύζυγος του "μαγαζάτορα" της ΕΛΟΚ και εργάζεται συστηματικά από τη θέση της γραμματείας για την "οικογενειακή κονόμα"!!! Το μόνο ευτυχές για εμάς τους άλλους είναι ότι στα έγγραφα της ΕΛΟΚ μπαίνει πλέον και η υπογραφή της κυρά-Μαγδάλως, πράγμα το οποίο θα το πληρώσει ακριβά!

Με όλα τα παραπάνω, που συμβαίνουν, και με μαχητική αντιπολίτευση προβλέπω να ακυρώνεται και αυτή η ΓΣ!!!


Όλα τα ανωτέρω καταγγέλλονται επί 20 χρόνια στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με έμφαση στα τελευταία δύο χρόνια και εκείνοι δεν κάνουν απολύτως τίποτα!!!

 Ελλάδα: η χώρα-πρωταθλήτρια στους αρμόδιους που παίζουν ... το πουλί τους!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .