karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 30/11/2015.  Ενημέρωση 2/12/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


Πώς λέμε: "Ο Καραγκιόζης, Βεζίρης!"

έτσι ακριβώς λέμε και

 

"Ο Αλ Καπόνε, ... Αρεοπαγίτης!"

Για να μην παρεξηγηθούμε και για να έχουν τα πράγματα τις πραγματικές τους διαστάσεις η παρομοίωση έχει το νόημα του ότι, όπως ο Αλφόνσο Καπόνε (αριστερά) ήταν ένας αρχιγκάνγκστερ στο Σικάγο του 1936, που παρίστανε τον καλό οικογενειάρχη, ευυπόληπτο πολίτη και έντιμο επιχειρηματία, έτσι και ο Γιώργος Γερόλυμπος, η Εμμανουέλλα Γερολύμπου και η συμμορία τους παριστάνουν τους "καλούς ομοσπονδιάρχες", ευυπόληπτους πολίτες και "νομοταγείς διοικητικούς", ενώ το παράνομο ΔΣ της παράνομης ΕΛΟΚ "κατασκευάζει" παράνομους Δικαστές για να δικάσουν αθώους!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό οι Κοντονής και Συναδινός παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 30-11-2015 - Ο Κυνηγός των Παρανόμων της ΕΛΟΚ!!!

 

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


Εδώ θεωρείται σκόπιμο να θυμίσουμε τη "Συμμορία των Έντεκα" του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  προπονητής!

 

Ράλλης

ΕιδικόςΓραμματέας

με πτυχίο προπονητή!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

και Σουπιά!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Ο ... Πουπουλιάρης!

Στον ανωτέρω πίνακα τους χωρίζω σήμερα πλέον σε δύο σειρές: στους "απόλυτα ενεργούς" άνω και στους "σχετικά ενεργούς" έως "πεθαμένους" κάτω!


Δικαστική Επιτροπή για τα Μπάζα!

Την προηγούμενη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ την ξετινάξαμε ως παράνομη, το δήλωσε ακόμα και η ... δυσκοίλια ΓΓΑ, και οι άνθρωποι εξαφανίστηκαν από τη ζωή μας! Αρκετά μας τα είχαν πρήξει!

Το έργο τους (εννοώ των κρίσεων, όχι του ... πρηξίματος!) ανέλαβε πλέον η Νέα Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, αποτελούμενη από τους επόμενους, όπως γράφουν και στις πρόσφατες αποφάσεις τους:

 

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πόσο πολύ "καίγονται" οι δικηγόροι να "παίξουν" τους δικαστές, ώστε χωρίς καμιά σκέψη να αφήνουν να διασύρεται το όνομά τους από γνωστούς-άγνωστους τυχοδιώκτες και σε γνωστά-άγνωστα χωράφια! Διότι ο Γερόλυμπος για τον Τζανάκο είναι γνωστότατος, αλλά για τους δύο συναδέλφους του είναι "άγνωστος τυχοδιώκτης", ενώ η ΕΛΟΚ επίσης για τον Τζανάκο είναι γνωστότατη, αλλά και πάλι για τους δύο συναδέλφους του είναι άγνωστο χωράφι!!!

Αυτά τα λέω διότι και αυτή η Νέα Δικαστική Επιτροπή με πρόεδρο ως άνω τον Σωτήρη Τζανάκο και μέλη τους Νικόλαο Αθανασακόπουλο και Αικατερίνη Αγιακλόγλου είναι καραμπινάτα παράνομη καθώς και οι αποφάσεις της, ενώ οι κατηγορούμενοι πολύ κακώς την αποδέχθηκαν και κάθισαν σαν κωθώνια να δικαστούν από αυτήν!

Και όμως οι ανωτέρω τρεις "δικαστές της πλάκας" δίκασαν συλλόγους και άτομα, των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν στη συνέχεια στο ΑΣΕΑΔ! Μεγαλύτερη βλακεία δεν υπάρχει! Προφανώς όταν ο "Δικαστής" είναι μαϊμού, τότε δεν υπάρχει δικαστήριο, δεν υπάρχει απόφαση και δεν υπάρχει ούτε καν υπόθεση!!!

Γιατί είναι παράνομη η Νέα Δικαστική Επιτροπή? Για τους επόμενους λόγους:

1) Η Δικαστική Επιτροπή (ΔΕ) της ΕΛΟΚ είναι τριμελής και στελεχώνεται από μέλη συλλόγων με τον έναν να είναι απαραίτητα νομικός. Προφανώς η διαδικασία της εκλογής τους και της συγκρότησής τους σε σώμα θα πρέπει να είναι διαφανέστατη!

2) Η παρούσα ΔΕ ποτέ δεν γνωστοποιήθηκε από την ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους ούτε γραπτώς ούτε στο site της μαζί με τις άλλες επιτροπές ως προς τα ονόματα των μελών της και τους συλλόγους από τους οποίους προέρχονται! Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία εκλογής της αποκρύπτεται εσκεμμένα και συνεπώς είναι Μαϊμού!!!

3) Όπως αποδεικνύω πιο κάτω ο Σωτήρης Τζανάκος έχει δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ και είναι προπονητής στον ακόμα παρακάτω σύλλογό του και άρα δεν μπορεί να στελεχώσει τη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ! Συνεπώς είναι πρόεδρος-μαϊμού της μαϊμούς-ΔΕ!!!

4) Εν γνώσει τους Μαϊμού είναι και τα μέλη της ΔΕ, διότι όχι μόνο δεν γνωστοποίησε η ΕΛΟΚ τη νομιμοποίησή τους, αλλά ούτε και οι ίδιοι Νικόλαος Αθανασακόπουλος και Αικατερίνη Αγιακλόγλου την γνωστοποίησαν στους κατηγορουμένους (ποίων συλλόγων είναι μέλη και τι σχέση έχουν με το καράτε), ενώ είναι σαφέστατη αυτή τους η υποχρέωση, αφού αποτελεί απόδειξη της τήρησης της νομιμότητας και είναι λεπτή η θέση τους! Φυσικά αν ήταν νόμιμοι δεν θα είχαν κανένα λόγο να μας πουν ποίου συλλόγου είναι μέλη και από πότε!

(Αν κάποιος στο δρόμο μου πει ξαφνικά: "Έλα εδώ ρε 'σύ! Πάμε απέναντι στο καφενείο να σε ... δικάσω!" θα του απαντήσω: "Άντε πάγαινε ρε μ@λ@κ@! Ποιός είσαι εσύ που θα με δικάσεις?")

5) Η τριμελής ΔΕ έχει και ένα μέλος αναπληρωματικό, την κόρη του Σωτήρη Τζανάκου, και με τριμελή συγκρότηση με τον πατέρα, την κόρη και ένα τρίτο μέλος "δίκασε" και τον Απρίλιο κάποια υπόθεση αν θυμάμαι καλά! Μα ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ μιλάει για "τριμελή δικαστική επιτροπή" και πουθενά δεν αναφέρεται να εκλέγεται "αναπληρωματικό μέλος"! Δηλαδή μιλάμε για τρία "ξερά" μέλη και τίποτα άλλο! Παράλληλα, δεν υπάρχει τριμελής δικαστική επιτροπή με μέλη πατέρα και κόρη, διότι τότε η κάθε απόφαση θα ήταν "οικογενειακά ελεγχόμενη"! Συνεπώς και εκείνη η "δίκη" και "απόφαση" είναι "μαϊμούδες"!!!

6) Από το επόμενο βιογραφικό στο καράτε του Σωτήρη Τζανάκου γίνεται απόλυτα φανερό ότι γνώριζε πολύ καλά τι έκανε, γνώριζε πολύ καλά ότι δεν έπρεπε να το κάνει, γνώριζε πολύ καλά τον Γερόλυμπο, γνώριζε πολύ καλά ότι τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι όλα προπονητές, γνώριζε πολύ καλά ότι "εργάζεται" παράνομα για μια παράνομη ομοσπονδία με ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο, γνώριζε πολύ καλά ότι ο Εσωτερικός Κανονισμός είναι λανθασμένος στις παραγράφους των τιμωριών των τυχόν ενόχων, αφού ο ίδιος τον συνέταξε, γνώριζε πολύ καλά ότι όποια απόφαση και να έβγαινε ο Γερόλυμπος θα την παραποιούσε εναντίον των αντιπάλων του! Συνεπώς, ενσυνείδητα συμμετείχε σε όλα όσα έγιναν και θα γίνουν παρασύροντας και τους συναδέλφους του δικηγόρους σε όλα αυτά! Γιατί???

Δηλαδή ο Σωτήρης Τζανάκος γνώριζε πολύ καλά ότι έμπαινε σε μια πολύ άσχημη περιπέτεια ο ίδιος και παράσερνε και τους συναδέλφους του σε αυτήν. Του το επισήμανα και εγώ με προηγούμενο άρθρο μου, το οποίο απέσυρα για να δω μέχρι πού θα φτάσει η υπόθεση, ότι ήταν ήδη παράνομος και ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, θα αναγκαζόταν να αδικήσει ανθρώπους και συλλόγους, και άλλα πολλά, αλλά παρ' όλα αυτά τελικά ανέλαβε "να εξυπηρετήσει" το κάθαρμα τον Γερόλυμπο γνωρίζοντας ότι όπως και να διατυπώσει τις αποφάσεις του, ο Γερόλυμπος θα τις διαστρέβλωνε ώστε να προκαλέσει όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούσε στους αντιπάλους του!!!


Αποφάσεις των Μπάζων για τα Απόμπαζα!!!

 Πριν από κάθε σχόλιο θα πρέπει να τονίσουμε ότι του "δεύτερου αυτού πακέτου για διαγραφή" συλλόγων από την ΕΛΟΚ είχε προηγηθεί ένα "πρώτο πακέτο συλλόγων για διαγραφή" ακριβώς για τις ίδιες παραβάσεις από την πρώτη-μαϊμού Δικαστική Επιτροπή, η οποία στη συνέχεια ακυρώθηκε ως παρανόμως συσταθείσα και άρα ακυρώθηκαν και οι αποφάσεις της. Το αμαρτωλό ΔΣ/ΕΛΟΚ κατέφυγε παρανόμως στη Γενική Συνέλευση της 14/3/2015, ώστε με απόφασή της να επιβάλει τις εκδικητικές του διαγραφές, για τους ίδιους λόγους συμμετοχής των διαφόρων αθλητών και προπονητών στους Βαλκανικούς Αγώνες, επί των συλλόγων:

1 - Του Γιώργου Κοσμίδη (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

2 - Του Τάσου Πανουσόπουλου (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

3 - Του Γιάννη Κανέλλη (ιδρυτικό μέλος της ΕΛΟΚ) (αυτός ο γλύφτης εξαιρέθηκε από τον Γερόλυμπο!)

4 - Των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

5 - Της Φραντζέσκας Στρατούλη (Μυτιλήνη)

Η ΓΣ διέγραψε τους συλλόγους του πρώτου αυτό πακέτου, οι οποίοι κατέφυγαν στα δικαστήρια! Η υπόθεση δικάστηκε την 3-8-2015 σε πολιτικό δικαστήριο και η σχετική απόφαση της ΓΣ για τις διαγραφές τους ακυρώθηκε πρωτόδικα με απόφαση δικαστηρίου την 30-8-2015, δίνοντας την κατεύθυνση που θα έπρεπε να ακολουθήσει και η παρούσα ΔΕ/ΕΛΟΚ στις αποφάσεις της για τις διαγραφές του δεύτερου πακέτου συλλόγων, αφού επρόκειτο για τα ίδια "αδικήματα", πράγμα που δεν έγινε από την παρούσα ΔΕ.

Επί πλέον, επειδή η ολόιδια πρώτη υπόθεση είναι ακόμα στα χέρια των πολιτικών δικαστηρίων, η παρούσα ΔΕ δεν έπρεπε να δικάσει τη δεύτερη υπόθεση αναμένοντας την απόφαση της πρώτης. Αλλά οι παρούσες "δίκες και τιμωρίες" έγιναν στα πλαίσια της μόνιμης στρατηγικής του Γερόλυμπου να κατασκευάζει στοιχεία για τα δικαστήρια! Ετοίμαζε τις τιμωρίες από την παρούσα ΔΕ για να πει στο Εφετείο της πρώτης πολιτικής δίκης: "Ορίστε κύριοι δικαστές, και η Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ τους βρήκε ένοχους και τους τιμώρησε!"

Και ξαναεπιπλέον: γιατί χωρίστηκαν οι πειθαρχικά διωκόμενοι άτομα και σύλλογοι σε δύο "πακέτα", αφού κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα? Είναι φανερό ότι χωρίστηκαν με τον στρατηγικό στόχο να προκληθεί ο διχασμός τους και η αποδυνάμωσή τους! Και φυσικά αυτό έγινε από τον Αρρωστημένο Πουπουλιάρη Γιώργο Γερόλυμπο!!! Αυτό δεν το είδε η Δικαστική Επιτροπή???

 

Στη συνέχεια θα δώσουμε ενδεικτικά τις αποφάσεις της ΔΕ/ΕΛΟΚ με επιγραμματικά σχόλια.


Η Απόφαση για τον Ηλία Χρήστου

(ολόκληρη με κλικ εδώ)

Η πρώτη απόφαση 8/2015 (άνω η εισαγωγή της) αφορούσε τον Ηλία Χρήστου. Και την συνεχίζουμε αποσπασματικά αριθμίζοντας τα σχόλια για τις παρατυπίες και τις παρανομίες:

Α1) Στην εισαγωγή της απόφασης, που δίνεται πιο πάνω, θα έπρεπε να αποδεικνύεται η νομιμότητα ορισμού των Δικαστών, πράγμα που δεν γίνεται. Η Δικαστές λένε ότι αυτό είναι υποχρέωση και αρμοδιότητα του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά διαφωνώ, διότι όταν βλέπουν ότι ΔΕΝ το κάνει το ΔΣ έπρεπε από ευθιξία να το κάνουν οι ίδιοι! Αν δεν είναι εύθικτοι, τότε δεν είναι και Δικαστές! Συνέχεια:

Α2) Του Σπύρου Δρακόπουλου δίνεται  η διεύθυνση. Του Γιώργου Καρβούνη γιατί δεν δίνεται?

Α3) Ο Καρβούνης είναι καραμπινάτα παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος της ΔΕ Σωτήρης Τζανάκος, αφού είναι και στενοί συνεργάτες ανήκοντες και οι δύο στην ίδια παρα-ομοσπονδία της SKIF. Το γνωστοποίησε αυτό στους συναδέλφους του "Δικαστές" ο Τζανάκος? Γιατί τον δέχθηκε ως νόμιμο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ?

Ο παράνομος Καρβούνης έχει υλικές απολαβές από την παράνομη συμμετοχή του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ γι' αυτό και κρατιέται από αυτό με νύχια και δόντια! Αυτό αποδεικνύει ότι είναι και αποφασισμένος ψευδομάρτυρας, αφού έχει προσωπικά οικονομικά συμφέροντα!!!

Α4) Όλα τα μέλη του ΔΣ είναι παράνομα διότι είναι επαγγελματίες προπονητές! Ο Τζανάκος το ξέρει! Το γνωστοποίησε στα άλλα μέλη της Επιτροπής?

Δικαστική Επιτροπή του ... κώλου είσαστε μου φαίνεται και ακόμα δεν άρχισα!!!

Α5) Το ΔΣ/ΕΛΟΚ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Ηλία Χρήστου, επειδή "ατομικά και ως μέλος του συλλόγου του συμμετείχε στους Βαλκανικούς κτλ. κτλ"!!! Εξήγησε ο κύριος πρόεδρος της ΔΕ στους συναδέλφους του γιατί η Ελληνική Ομοσπονδία ΔΕΝ πήρε μέρος στους Βαλκανικούς? Εξήγησε γιατί η ΕΛΟΚ εδώ και δύο χρόνια ΔΕΝ είναι μέλος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας και άρα αυτή είναι ο μεγάλος παράνομος, επειδή παραβιάζει το καταστατικό της και τον αθλητικό νόμο, αφού αποτελεί υπαρξιακή της υποχρέωση η συμμετοχή της σε υπερκείμενες διεθνείς ομοσπονδίες???

Εξήγησε στους συναδέλφους του ο κ. Τζανάκος ότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ είναι μέλος της Βαλκανικής, επειδή ο Γερόλυμπος ως επί 15 χρόνια πρόεδρος της Βαλκανικής έβαζε τις εισπράξεις του ταμείου της στην τσέπη του και τον κυνηγάνε να του τα πάρουνε πίσω? Εξήγησε ότι για αυτό το λόγο ακριβώς οι Βαλκάνιοι απέσυραν τις συμμετοχές τους στην "προηγούμενη" Βαλκανική και ίδρυσαν άλλη με άλλο όνομα, ώστε αυτόματα να βρεθεί η Ελλάδα απέξω???

Τι είδους Δικαστική Επιτροπή είσαστε και δικάζετε τα "θύματα" αθλητές και συλλόγους αντί να δικάζετε τους "αθλητικούς εγκληματίες" που αποτελούν το ΔΣ/ΕΛΟΚ (Γερόλυμπο, Γερολυμπίνα, Μπουλούμπαση, Καρβούνη, Χονδροματίδη και τους άλλους) και τους κλέφτες τον Γερόλυμπο με τη γυναίκα του την Ποντίδα, που άρπαξαν το Ταμείο της Βαλκανικής??? Αν δεν μπορείτε να τους δικάσετε, έχετε την ελάχιστη υποχρέωση "να μην δικάζετε στο όνομά τους" αθώους αθλητές, προπονητές και συλλόγους!

 

Συμπέρασμα: ΔΕΝ έπρεπε ποτέ να αναλάβετε ρόλο στην Δικαστική Επιτροπή!

Δικαστική Επιτροπή του ... κώλου είσαστε μου φαίνεται και ακόμα δεν άρχισα!!!

 

Α6) Η ΔΕ της ΕΛΟΚ δεν είναι ένα τυχαίο πολιτικό δικαστήριο, που βλέπει για πρώτη φορά πρόσωπα και πράγματα, αλλά επειδή όλοι μας γνωριζόμαστε εδώ και 20-30 χρόνια, γνωρίζουμε και την ιστορία του καθενός και τις τοποθετήσεις του και τις επιδιώξεις του! Όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι πασίγνωστο ότι "Ο Καρβούνης είναι καραμπινάτα παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος της ΔΕ Σωτήρης Τζανάκος, αφού είναι και στενοί συνεργάτες ανήκοντες και οι δύο στην ίδια παρα-ομοσπονδία της SKIF. Το γνωστοποίησε αυτό στους συναδέλφους του "Δικαστές" ο Τζανάκος? Γιατί τον δέχθηκε όχι μόνο ως νόμιμο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και ως μάρτυρα κατηγορίας? Ο παράνομος Καρβούνης έχει υλικές απολαβές από την παράνομη συμμετοχή του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ γι' αυτό και κρατιέται από αυτό με νύχια και δόντια! Αυτό αποδεικνύει ότι είναι και αποφασισμένος ψευδομάρτυρας, αφού έχει προσωπικά οικονομικά συμφέροντα!!!"

Με βάση τα ανωτέρω η μαρτυρία του Καρβούνη ΔΕΝ έπρεπε να γίνει δεκτή με το απλό λογικό σκεπτικό ότι σε κανένα πολιτικό δικαστήριο δεν γίνεται αποδεκτή η μαρτυρία κατηγορίας ενός αποδεδειγμένου αρχι-λήσταρχου κατά ενός πολίτη που κατηγορείται ότι έκλεψε μια φρατζόλα ψωμί, το οποίο δεν έχει αποδειχθεί ακόμα!!!

Α7) Η ανωτέρω επιστολή του Γενικού Γραμματέα της Βαλκανικής σε συνδυασμό με το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ των συλλόγων αποτελούν υπεραρκετά στοιχεία, ώστε να αθωωθούν όλοι οι καταχρηστικά κατηγορούμενοι!

Όταν η υπερκείμενη ομοσπονδία αποδέχεται τις συμμετοχές των ατόμων (αθλητών κτλ.), τότε η εθνική ομοσπονδία κάνει ... τουμπεκί ψιλοκομμένο, διότι αν η ΕΛΟΚ της κουνηθεί της Βαλκανικής τότε η δεύτερη θα την τιμωρήσει για ανυπακοή ή/και ενέργειες ενάντια στα συμφέροντα του καράτε! Γιατί η ΕΛΟΚ δεν έλαβε αυτό υπόψη της? Προφανώς διότι γνώριζε ότι η Βαλκανική δεν αναμιγνύεται στα εσωτερικά της Ελλάδας! Δηλαδή η ΕΛΟΚ εκμεταλλευόμενη τη "νομική διακριτικότητα" της Βαλκανικής οργιάζει επί συλλόγων και αθλητών για να επιβάλει το μίσος του Γερόλυμπου!!! Και η Δικαστική Επιτροπή αυτό όχι μόνο το αποδέχεται, αλλά επί πλέον το υπηρετεί! Στην παρούσα υπόθεση βέβαια ο Ηλίας Χρήστου αθωώνεται, αλλά στους άλλους κατηγορούμενους η επιστολή Πίπερ δεν παίζει κανένα ρόλο και εκείνοι καταδικάζονται!!!

Α8) Κανένα σχόλιο εδώ. Η ανωτέρω παράγραφος θα σχολιαστεί στον επόμενο κατηγορούμενο!

Α9) Απαλλάσσεται ο Ηλίας Χρήστου!


Η Απόφαση για τον Σύλλογο "Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου"

(ολόκληρη με κλικ εδώ)

Β1) Η παρούσα υπόθεση κακώς δικάζεται για όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους λόγους και ιδιαίτερα επειδή ολόιδιες προηγούμενες υποθέσεις βρίσκονται ακόμα ανοικτές στα χέρια των πολιτικών δικαστηρίων.

Β2) Του Σπύρου Δρακόπουλου δίνεται  η διεύθυνση. Του Γιώργου Καρβούνη γιατί δεν δίνεται?

Β3) Από τα ανωτέρω διαχωρίζουμε στα μέρη του το κατηγορητήριο του ΔΣ κατά του ανωτέρω συλλόγου (τα ίδια θα ισχύουν και για τους άλλους συλλόγους):

α) Ενεργώντας από κοινού,

β) και χωρίς να προηγηθεί σχετική αίτησή σας ή γνωστοποίηση προς την ΕΛΟΚ και εν γένει χωρίς ... (αναφέρονται νόμοι και κανονισμοί που θα αναλυθούν στο τέλος)

γ) καταρτίσατε αντιπροσωπευτική ελληνική ομάδα εν είδει Εθνικής Ελληνικής Ομάδας Καράτε,

δ) συγκροτούμενη από αθλητές και εν γένει μέλη του Σωματείου σας και εν γένει μέλη άλλων σωματείων,

ε) με την οποία δηλώσατε συμμετοχή και συμμετείχατε, ως μέλη αυτής, ... (στους Βαλκανικούς Αγώνες)

ζ) με μέλη σας υπό διάφορες ιδιότητες (ενδεικτικά: συνοδούς, διαιτητές, αθλητές, προπονητές κλπ)  ...  ως αντιπροσωπευτική Εθνική Ελληνική Ομάδα Καράτε.

η) "Επί πλέον των άνω", τα μέλη σας Χρήστου Ηλίας και Αναστασιάδης Δημήτριος, εκπαιδευτής καράτε, έχοντας την ιδιότητα μελών της ΕΛΟΚ

θ) συμμετείχαν στη διεξαγωγή των αγώνων του άνω πρωταθλήματος ο μεν πρώτος ως συνοδός της ελληνικής ομάδας

ι) ο δε δεύτερος ως ασκώντας κατ' αυτούς καθήκοντα διαιτητή

κ) επίσης χωρίς να προηγηθεί σχετική αίτησή σας ή γνωστοποίηση προς την ΕΛΟΚ.

 

Παρατηρήσεις στα ανωτέρω:

α) Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα με ποιούς άλλους άτομα ή/και συλλόγους ο σύλλογος ενήργησε από κοινού?

β) Δεν αναφέρονται επακριβώς τα άρθρα των νόμων, καταστατικού και εσωτερικού κανονισμού, που παραβιάστηκαν.

γ) Δεν αναφέρεται επακριβώς και ονομαστικά η σύνθεση της υποτιθέμενης Εθνικής Ελληνικής Ομάδας, ώστε να εκτιμηθεί το μέγεθος της συμμετοχής του κατηγορούμενου συλλόγου. Ο σύλλογος συμμετείχε με έναν στους πενήντα ή με σαράντα εννιά στους πενήντα? Δεν αναφέρεται γιατί κρίνεται "αντιπροσωπευτική εθνική ομάδα" αυτή η ομάδα!

δ) Δεν αναφέρονται επακριβώς όλα τα ονόματα αθλητών, εκπαιδευτών, διαιτητών και σωματείων, ώστε να ελέγχεται η "ίση μεταχείριση"! Για παράδειγμα, στους εν λόγω αγώνες είχα ακολουθήσει και εγώ την ομάδα ατόμων που είχαν πάει και βλέπω ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ κυνηγάει τους Ηλία Χρήστου και Γιώργο Κοσμίδη καθώς και τους συλλόγους τους, ενώ για τον αρχι-γλύφτη Γιάννη Κανέλλη και το σύλλογό του δεν ακούγεται τίποτα! Δεξιά και μια φωτογραφία (με κλικ μεγαλώνει) που τους τράβηξα με ημερομηνία 13/12/2014! Γιατί γίνεται αυτός ο διαχωρισμός?

Είναι φανερό ότι τα στοιχεία που έδωσε το ΔΣ και κατέθεσε ο ψευδομάρτυρας Γιώργος Καρβούνης είναι επιλεκτικά! Θα μου πείτε ότι ο Κανέλλης ξέρει και γλύφει! Τι να πω! Το παραδέχομαι!!! Αλλά αποδεικνύεται ότι η ΔΕ δικάζει μεροληπτικά εν γνώσει του προέδρου, ο οποίος γνωρίζει πώς λειτουργεί η ΕΛΟΚ και εν αγνοία των άλλων δύο μελών, τα οποία δεν ενημέρωσε!

ε) Πώς αποδεικνύεται ότι δήλωσαν συμμετοχή ως ομάδα και όχι ως άτομα?

ζ) Και πάλι δεν αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα!

η) "Επιπλέον ποιών άνω"? αφού στα "άνω" δεν γράφουν τίποτα συγκεκριμένο? Τώρα μόλις αναφέρουν δύο ονόματα: του Χρήστου και του Αναστασιάδη!

θ) Το "συνοδός" για τον Χρήστου από πού προκύπτει?

ι) Οι διεθνείς διαιτητές δεν έχουν μόνο υποχρέωση στην ΕΛΟΚ αλλά και στη Βαλκανική να διαιτητεύουν στους αγώνες της!

κ) Αυτό το είπατε παραπάνω! Τι το ξαναλέτε? Για να μακραίνει το κατηγορητήριο?

 

Συμπέρασμα:

Ακόμα και αν όλα τα άλλα ήταν νόμιμα, που τίποτα δεν είναι, τότε και πάλι η υπόθεση είναι για τα σκουπίδια διότι το κατηγορητήριο είναι ελλιπές και σαθρό!

Το κυριότερο, που δεν αναφέρεται καθόλου και πουθενά σε όλη την υπόθεση είναι το γιατί η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ με Ελληνική Εθνική Ομάδα σε αυτούς τους αγώνες, ενώ αυτό είναι η απόλυτη υποχρέωσή της με βάση τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό της??? Μήπως είσαστε ...Δικαστική Επιτροπή του ... κώλου???

Ο Καρβούνης κατέθεσε ψεύδη και αν τα καταθέσει και στο ΑΣΕΑΔ θα του κάνουν μήνυση για ψευδομαρτυρία! Δεν αναφέρει στη μαρτυρία του με ποιά ακριβώς μέλη του συμμετείχε το σωματείο στους Βαλκανικούς. Ψεύδεται ότι δήλωσαν συμμετοχή ηλεκτρονικά, διότι είναι αδύνατο να το γνωρίζει, ενώ η αλήθεια είναι ότι τα άτομα δήλωσαν όταν φτάσαμε στη Σόφια! Λέει ψέματα ότι χρειάζονται κωδικοί που τους έχει μόνο το σωματείο, διότι τα άτομα δήλωσαν συμμετοχή με την απλή παρουσία τους. Είναι και βλάκας διότι καταθέτει ότι η ΕΛΟΚ έχει μοναδικό κωδικό για τη συμμετοχή της στους Βαλκανικούς, διότι δεν υπάρχει τέτοιος αφού δεν είναι μέλος της!

Με την επόμενη φωτό, που κάνετε ότι δεν την γνωρίζετε, σας αποδεικνύω για πολλοστή φορά ότι ο Γιώργος Καρβούνης εκτός από απατεώνας, διότι ως καραμπινάτος προπονητής είναι και παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, είναι και ψευδομάρτυρας, διότι με την παρουσία του δήλωσε νόμιμο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, ενώ είναι παράνομος!!!

Επομένως η απόφασή σας είναι και άκυρη και παράνομη και για τα Μπάζα, αφού στηρίχτηκε στη μαρτυρία του απατεώνα Καρβούνη!!!

Άιντε να δούμε πόσες μαλακίες θα κάνετε ακόμα!

Β7) Η ανωτέρω επιστολή του Γενικού Γραμματέα της Βαλκανικής σε συνδυασμό με το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ των συλλόγων αποτελούν υπεραρκετά στοιχεία, ώστε να αθωωθούν όλοι οι καταχρηστικά κατηγορούμενοι!

Όταν η υπερκείμενη ομοσπονδία αποδέχεται τις συμμετοχές των ατόμων (αθλητών κτλ.) και το βεβαιώνει ονομαστικά για τον καθένα, τότε η εθνική ομοσπονδία κάνει ... τουμπεκί ψιλοκομμένο, διότι αν η ΕΛΟΚ της κουνηθεί της Βαλκανικής τότε η δεύτερη (ή/και η Παγκόσμια) θα την τιμωρήσει για ανυπακοή ή/και ενέργειες ενάντια στα συμφέροντα του καράτε! Γιατί η ΕΛΟΚ δεν έλαβε αυτό υπόψη της? Προφανώς διότι γνωρίζει ότι η Βαλκανική δεν αναμιγνύεται στα εσωτερικά της Ελλάδας! Δηλαδή η ΕΛΟΚ εκμεταλλευόμενη τη "νομική διακριτικότητα" της Βαλκανικής οργιάζει επί συλλόγων και αθλητών για να επιβάλει το μίσος του Γερόλυμπου!!! Και η Δικαστική Επιτροπή αυτό όχι μόνο το αποδέχεται αλλά επί πλέον το υπηρετεί! Στην παρούσα υπόθεση η επιστολή Πίπερ δεν έπαιξε κανένα ρόλο και αυτό είναι κάκιστο!!!

Β8) Η ΕΛΟΚ δεν ήταν παρούσα στους αγώνες και ο ψευδομάρτυράς της Γιώργος Καρβούνης επίσης δεν ήταν παρών στους αγώνες! Ο μάρτυρας Σπύρος Δρακόπουλος ήταν ο μόνος παρών στους αγώνες και η λεπτομερειακή μαρτυρία του δεν ελήφθη υπόψη! Αυτό και μόνο αποδεικνύει καραμπινάτη κατά παραγγελία απόφαση!!!

Β9) Θα δούμε πιο κάτω το σκεπτικό της απόφασης επί των δηλώσεων του σωματείου.

Β10) Αγαπητή Δικαστική Επιτροπή έχεις ξεχάσει το βασικότερο: Δεν μπορεί ο κάθε μαλάκας (και αυτός είναι ο Γερόλυμπος) χωρίς απόφαση Γενικής Συνέλευσης να απαγορεύει τη συμμετοχή της Εθνικής Ομοσπονδίας από την εγκεκριμένη -από την Παγκόσμια- Βαλκανική Ομοσπονδία. Ούτε καν το ΔΣ δεν μπορεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη έναντι της Γενικής Συνέλευσης! Μόνον η Γενική Συνέλευση μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση και μάλιστα λεπτομερώς αιτιολογημένη!

Πόσο άσχετοι και πόσο κατευθυνόμενοι μπορεί να είσαστε, ώστε να περάσετε χωρίς "να ανατριχιάσετε" μια τέτοια απόφαση που στερεί από τους Έλληνες αθλητές την συμμετοχή τους σε Βαλκανικούς Αγώνες? Ποιά άλλη Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία έχει διατυπώσει οποτεδήποτε από συστάσεως του ελληνικού αθλητισμού τέτοια απαγόρευση? Είσαστε για τα Μπάζα επιεικώς!!!

Αντίθετα, όμως, ο Γερόλυμπος και η ΕΛΟΚ εκλιπαρούν να γίνουν μέλη της Βαλκανικής και αυτό αποδεικνύεται με επιστολή τους! Τι γίνονται αυτά τα στοιχεία?

Β11) Δεν προκύπτει, λοιπόν, συμμετοχή του σωματείου στο σχηματισμό εθνικής ομάδας για τη συμμετοχή στους Βαλκανικούς.

Β12) Προκύπτει, όμως, συμμετοχή του αθλητή Χρήστου και του "αθλητή-εκπαιδευτή" Αναστασιάδη! Αλλά ο Αναστασιάδης ΔΕΝ είναι αθλητής εδώ και 7-8 χρόνια και βάσει του αθλητικού νόμου η έννοια του "εκπαιδευτή" ΔΕΝ υπάρχει! Ως τι διώκεται πειθαρχικά ο ίδιος ή/και το σωματείο του? Το σωματείο δηλώνει ότι αρνείται τη γνώση του για τις κινήσεις των ανωτέρω δύο! Οφείλει να γνωρίζει κατά τη γνώμη σας?

Β13) Αγαπητή Δικαστική Επιτροπή με το άνω σκεπτικό με πείθεις ότι ... χρωστάς στη ... Μιχαλού και αυτό διότι:

α) Θεωρείς ότι κατά την προκήρυξη οι δηλώσεις συμμετοχής έπρεπε να γίνουν μέχρι την 9-12-2015. Αυτό το στοιχείο στο οποίο στηρίχτηκε η απόφαση είναι αέρας κοπανιστός! Η πραγματικότητα είναι τελείως άλλη και την περίγραψε ο μάρτυρας Σπύρος Δρακόπουλος, ο οποίος ήταν παρών και η μαρτυρία του ήταν μοναδική και αγνοήθηκε εσκεμμένα!

β) Ο μάρτυρας Σπύρος Δρακόπουλος δήλωσε ότι οι αθλητές δηλώθηκαν επί τόπου όταν φθάσαμε στη Σόφια (λέω φθάσαμε διότι ήμουν και εγώ μαζί τους και τα γνωρίζω όλα προσωπικά και από πρώτο χέρι) την 12-12-2015, Παρασκευή πρωί. Πραγματικά, φύγαμε Πέμπτη βράδυ στις ή 20:00 με πούλμαν από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, περάσαμε νύχτα τα σύνορα και φθάσαμε στη Σόφια την Παρασκευή το πρωί στις 10:00 (14 ώρες περίπου από την αναχώρηση) στο ξενοδοχείο-αρχηγείο των αγώνων. Το ίδιο απόγευμα στην σύσκεψη των αντιπροσώπων των χωρών ήμουν παρών, όπως γράφω και στο άρθρο: "15th Balkan Junior-Cadet Championships 2014, & 4th Balkan Cup for U21, Sofia. 15o Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων-Εφήβων 2014 & 4ο Κύπελλο για Κάτω των 21 στη Σόφια!", και έβγαζα φωτογραφίες όπως η επόμενη (με κλικ μεγαλώνει), όπου φαίνονται ημερομηνία και ώρα!

Ο μάρτυρας Σπύρος Δρακόπουλος ήταν οργανωτής του ταξιδιού και ως εορτάζων αυτή την ίδια ημέρα (την 12/12/2015) τη μισή νύχτα του ταξιδιού έπαιρνε ευχές στο κινητό του μπροστά σε όλους και αυτό το κατέθεσε!

γ) Όλα αυτά όχι μόνο τα αγνοήσατε, αλλά διαστρεβλώσατε και τη μαρτυρία του μάρτυρα παραλείποντας τη δήλωσή του ότι το ταξίδι έγινε τη νύχτα 11/12/2015 προς 12/12/2015 και υιοθετώντας τον έωλο συλλογισμό της πλάκας ότι αφού η προκήρυξη έλεγε "δήλωση συμμετοχών μέχρι 9/12/2015" η αποστολή έφθασε οπωσδήποτε την 9/12/2015 στη Σόφια για να καταλήξετε στο πάνσοφο συμπέρασμα ότι όλοι έλλειπαν μια εβδομάδα από τις προπονήσεις τους και άρα οι σύλλογοί τους γνώριζαν ότι έλλειπαν για τους αγώνες και έπρεπε για αυτό να τους τιμωρήσουν!

Μετά ισχυρίζεστε ότι ο αθλητής Χρήστου του σωματείου και ο Αναστασιάδης, που δεν είναι αθλητής ούτε προπονητής και ούτε μένει στην Αθήνα αλλά στη Χαλκίδα, δεν πήραν άδεια από το σωματείο για να λείψουν μια εβδομάδα (που δεν ήταν εβδομάδα αλλά μόνο Πέμπτη και Παρασκευή, δηλαδή στην ουσία μόνο μία ημέρα αφού οι προπονήσεις γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα) και άρα το σωματείο έπρεπε να τους τιμωρήσει γι' αυτό!!!

Τόσες μαλακίες συμπυκνωμένες μόνο η ... ΓΓΑ λέει!!! Από πού στο διάλο θα πάρει ο κάθε γονιός άδεια για να μην πάει το παιδί του στην προπόνηση γιατί έχει μαθήματα και διάβασμα? Από ποιόν έχει υποχρέωση ο κάθε αθλητής να πάρει άδεια για το πώς θα διαθέσει τον εαυτό του? Ο αθλητής ανήκει στον ΕΑΥΤΟ του και μόνο! Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι πολλοί αθλητές κάνουν προπονήσεις με διάφορους δασκάλους και σε διάφορα στυλ για να αποκτήσουν ευρύτερη εμπειρία στις τεχνικές του καράτε, απουσιάζοντας μήνες από το σύλλογό τους. Και αυτό το κάνουν και μόνοι τους και με τους γονείς τους χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν! Ποιό σωματείο έχει τιμωρήσει αθλητή του επειδή έλειψε μια εβδομάδα?

Προσέχετε, διότι αν στις αποφάσεις σας δεν βάζετε κόμμα όπου σας λέει ο ... Γερόλυμπος, τότε κινδυνεύετε να σας κόψει τον ... κώλο!!!

δ) Καμιά απολύτως υποχρέωση δεν έχει το σωματείο να τιμωρεί τους αθλητές του κατά τις ορέξεις του Αρρωστημένου. Είναι απόλυτα αυτόνομο και οι σχέσεις του με τους αθλητές του καθορίζονται από τη δική του και μόνο διοίκηση και κανενός άλλου!

ε) Εκ των ανωτέρω άρθρων που επικαλείστε εκείνα του Καταστατικού της ΕΛΟΚ είναι άσχετα, εκείνα του Εσωτερικού της Κανονισμού περιλαμβάνουν το επόμενο και αποτελούν βάση για να δικαστούν τα μέλη του ΔΣ και της ΔΕ:

 και εκείνα του νόμου 2725/99 είναι τα επόμενα:

Το ανωτέρω σαφέστατα γράφει "Για την κατάρτιση των παραπάνω κανονισμών λαμβάνονται υπόψη οι ισχύοντες διεθνείς κανονισμοί.", πράγμα που σημαίνει ότι "εφόσον η Βαλκανική δέχθηκε τους Έλληνες όπως τους δέχθηκε, η ΕΛΟΚ και εσείς παρανομείτε όταν τους δικάζετε επειδή τους δέχθηκε!!! Και στο Άρθρο 31 γράφεται:

Διαστρεβλώνετε, επίσης, εσκεμμένα την έννοια του Άρθρου 31 παράγραφος 8 του ν. 2725/99 ανωτέρω, διότι αυτό διατυπώθηκε καθαρά για το εσωτερικό της χώρας μας, όπως αποδεικνύεται από την προηγούμενη παράγραφο 7. Ξεκάθαρα, όμως, οι Αγώνες της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε αυτομάτως θεωρούνται εγκεκριμένοι από την ΕΛΟΚ (αυτό δα μας έλλειπε!), αφού η δεύτερη είναι υποκείμενη της πρώτης και η ΕΛΟΚ είναι υποχρεωμένη από το νόμο να είναι μέλος της πρώτης! Αντίθετα, το επιλήψιμο είναι η "μη συμμετοχή της ΕΛΟΚ" στην Βαλκανική πράγμα για το οποίο θα πρέπει να καθίσει το ΔΣ/ΕΛΟΚ στο σκαμνί!!! Ποιά ισχυρή αιτιολογία σας υποβλήθηκε από την ΕΛΟΚ για την μη συμμετοχή της στην Βαλκανική και εσείς την υιοθετήσατε και την αναφέρετε στην απόφασή σας? Καμιά!

ζ) Εδώ μπλέξατε τα ... αυτιά σας, διότι:

α) για τις ίδιες κατηγορίες ο αθλητής Χρήστου απαλλάσσεται, ενώ ο διαιτητής Αναστασιάδης τιμωρείται.

β) ενώ στο σκεπτικό σας δέχεστε ότι το σωματείο κατάλαβε την απουσία των μελών του μετά τους Βαλκανικούς επειδή έλλειπαν από τις προπονήσεις, το τιμωρείτε διότι δεν έκανε αίτηση για αυτή τη συμμετοχή τους ... πριν από τους Βαλκανικούς!

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε?

 

η) Εδώ είναι το μεγάλο λάθος! Γιατί να τραβιέται το σωματείο και να πληρώνει δικηγόρους για ανώτερα δικαστήρια με μηδενικές κατηγορίες? Γιατί να διασύρεται η αξιοπρέπεια αθλητών και παραγόντων μεταξύ των συλλόγων της ΕΛΟΚ? Γιατί να ενσπείρει κλίμα τρομοκρατίας στο καράτε και στους συλλόγους και αθλητές ο αθλητικός εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος, η γυναίκα του Εμμανουέλλα Ποντίδα-Γερολύμπου και η Συμμορία τους?

Γιατί όσοι παρακολουθούν αυτή την υπόθεση να συγκαταλέγουν και εσάς σε αυτή τη Συμμορία???


Παρόμοια σχόλια με τα ανωτέρω ισχύουν και για τις Αποφάσεις για τον Γιάννη Πανουσόπουλο (ολόκληρη με κλικ εδώ) και για τον "Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ" (ολόκληρη με κλικ εδώ)!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .