karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 9/12/2015. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Για όλη την εικοσαετία, αλλά και για το κοντινό μέλλον!

 

 Δικονομικό Ιστορικό των υποθέσεων Γερόλυμπου, ΕΛΟΚ και μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό οι Κοντονής και Συναδινός παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής λένε ότι έχει ληφθεί απόφαση να ανακληθεί η αθλητική αναγνώριση από το Τρίαθλο λόγω μη επαρκούς αριθμού ενεργών σωματείων! Πρόεδρος στο Τρίαθλο και αντιπρόσωπός του στην ΕΟΕ είναι ο Γερόλυμπος, που άρπαξε το Τρίαθλο το 2006 με συλλόγους καράτε! Ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ Πρόδρομος Τσολακίδης "έψαχνε" να βρει το Τρίαθλο ενάμιση χρόνο τώρα και δήθεν δεν το ... έβρισκε για να δώσει χρόνο στον Γερόλυμπο να βρει πολιτικό γλείψιμο να το διατηρήσει στα χέρια του! Από την τήρηση της νομιμότητας και σε αυτό το θέμα θα κριθεί αν οι Κοντονής και Συναδινός διαπλέκονται ευθέως με τον Γερόλυμπο ή όχι, οι οποίοι έχουν αφήσει επιδεικτικά τον Γερόλυμπο να λυμαίνεται την ΕΛΟΚ, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει κυρηχθεί "Persona non Grata" από Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία!

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 9-12-2015 - Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι "πριονίζει" το Καράτε!

 

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


Εδώ θεωρείται σκόπιμο να θυμίσουμε τη "Συμμορία των Έντεκα" του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  προπονητής!

 

Ράλλης

ΕιδικόςΓραμματέας

με πτυχίο προπονητή!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

και Σουπιά!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Ο ... Πουπουλιάρης!

Στον ανωτέρω πίνακα τους χωρίζω σήμερα πλέον σε δύο σειρές: στους "απόλυτα ενεργούς" άνω και στους "σχετικά ενεργούς" έως "πεθαμένους" κάτω!


 Δικονομικό Ιστορικό της ΕΛΟΚ!

 Της γνωστής Ομοσπονδίας-Ορνιθοτροφείο!

Κατωτέρω δίνονται οι δικαστικές υποθέσεις από το 1995, στις οποίες εμπλέκονται ο Γερόλυμπος, η ΕΛΟΚ, μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παροικούντες, οι οποίες υποθέσεις θα ανάψουν φωτιές στα δρώμενα εντός του χώρου του καράτε και τις οποίες θα παρακολουθούμε στο εξής από κοντά!

 

Κατά το παρελθόν:

1995: Τέσσερεις Αγωγές των Γερόλυμπου, ΕΛΟΚ, Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου κατά Περσίδη για όσα έγραφε στο περιοδικό του "ΔΥΝΑΜΙΚΟ". Νικητής ο Περσίδης και στις τέσσερεις!  Συντριβή Γερόλυμπου και ΕΛΟΚ!

1995: Αγωγή ΕΛΟΚ με μάρτυρα Γερόλυμπο κατά ΠΟΠΚ με μάρτυρα Περσίδη για να της ακυρώσει το καταστατικό της και να της πάρει το Παραδοσιακό Καράτε! Κατέληξε το 2003 σε πανωλεθρία των ΕΛΟΚ και Γερόλυμπου με αποφάσεις Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου!  Συντριβή Γερόλυμπου και ΕΛΟΚ!

2000: Μήνυση Γερόλυμπου κατά Περσίδη για όσα έγραφε για αυτόν στο διαδίκτυο. Στο Εφετείο ο Γερόλυμπος ζήτησε συμβιβασμό νομίζοντας ότι ο Περσίδης γνώριζε την αγωγή εναντίον του των Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου για την ύποπτη μη εγγραφή στον απολογισμό του 1999 45 εκατ. δρχ. που είχε εισπράξει η ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ! Ο Περσίδης τότε αυτό δεν το γνώριζε, αλλά ο συμβιβασμός έγινε.  Συμβιβασμός με αίτημα Γερόλυμπου! 

2004: Η ΕΛΟΚ ζήτησε από την αρμόδια Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων να της αποδοθεί το domain name "www.karate.gr", που είχε κατοχυρώσει ο Περσίδης, διότι το καράτε "ήταν δικό της"! Μάρτυρας ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Γερόλυμπος! Καλύτερα να μην πω τι πήρε και το www.karate.gr έμεινε στον Περσίδη!  Συντριβή Γερόλυμπου και ΕΛΟΚ!

2005: Μήνυση Γερόλυμπου κατά Περσίδη για δημοσιεύματά του στο karate.gr! Κατέληξε να παραγραφεί πριν τελειώσουν οι δίκες με το νόμο 4043/2012!

2007: Μήνυση Γερόλυμπου κατά Περσίδη για δημοσιεύματά του στο karate.gr! Κατέληξε να παραγραφεί πριν τελειώσουν οι δίκες με το νόμο 4198/2013!

 

Τρέχουσα κατάσταση:

1) Τον Φεβρουάριο του 2012 η τότε μαϊμού-Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, αποτελούμενη από ανδρείκελα του Γερόλυμπου, τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και συμμετοχής σε αγώνες της ΕΛΟΚ τους Γιώργο Μπίκα και Γιώργο Σανιώτη σε μια προσπάθεια του Γιώργου Γερόλυμπου να τους αποκλείσει από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2012.

Ως πρώτη δικαστική διαμάχη στον Ελλαδικό χώρο ίσως πρέπει να θεωρηθεί ότι οι δύο "τιμωρημένοι" προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ και η απόφαση αυτή ακυρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013!  Πανωλεθρία Γερόλυμπου!  Στο μεταξύ, όμως, δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στις εκλογές πράγμα που ήταν και ο τελικός σκοπός του Γερόλυμπου!

2) Αύγουστος 2013: Ως πρώτη δικαστική διαμάχη σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε την επίσημη αποπομπή του Γερόλυμπου από την θέση του Γενικού Γραμματέα στην Παγκόσμια και στην Πανευρωπαϊκή του Καράτε! Τιμωρήθηκε με αποπομπή έξι μηνών, μετά άλλων έξι μηνών.

3) Το Νοέμβριο του 2014 στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας, ο Γερόλυμπος χαρακτηρίστηκε ως "Persona non Grata" και αποπέμφθηκε από το παγκόσμιο καράτε για πάντα. Την απόφαση αυτή ακολούθησε η παρόμοια απόφαση της Πανευρωπαϊκής, ενώ οι προσφυγές του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ (CAS) για τα ανωτέρω θέματα έπεσαν στο κενό όλες, αφήνοντας τον Γερόλυμπο να ... περιφέρεται στο διάστημα ως "αθλητικό σκουπίδι"!!!   Πανωλεθρία Γερόλυμπου!

4) Στο μεταξύ οι Βαλκανικές χώρες απέσυραν τη συμμετοχή τους από την υπάρχουσα Βαλκανική Ομοσπονδία, της οποίας πρόεδρος ήταν ο Γερόλυμπος, και ίδρυσαν Νέα στην οποία η Ελλάδα δεν μπορεί να συμμετέχει ακόμα, αφού χρωστάει όλο το Ταμείο της παλιάς, το οποίο έχει "βουτήξει" ο Γερόλυμπος και τον κυνηγάνε!!!

5) Στον Ελληνικό χώρο του καράτε, δεύτερη δικαστική κίνηση έχουμε τη μήνυση του Πελέκη κατά των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση, διότι τον απέκλεισαν από τις εξετάσεις της Σχολής Προπονητών με το γνωστό επεισόδιο που μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Άνω Λιοσίων. Κάποια βεβιασμένη κίνηση να τιμωρηθεί ο Πελέκης και ο σύλλογός του από την Δικαστική Επιτροπή και στη συνέχεια να προταθούν από το ΔΣ αυτός και ο σύλλογός του για διαγραφή από την ΓΣ είναι προφανής ο σκοπός της να ενισχυθούν στο δικαστήριο οι Γερόλυμπος και Μπουλούμπασης, ενώ ταυτόχρονα είναι παράνομη, εφ' όσον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο των ποινικών δικαστηρίων! Διοικητικό Συμβούλιο και Δικαστική Επιτροπή θα πάτε για απάτη επί δικαστηρίω!!!  Σε εξέλιξη!

6) Τρίτη έχουμε τη μήνυση του Θοδωρή Αθανασόπουλου κατά του Μανόλη Δημητριάδη, ΓΓ της ΕΛΟΚ (τότε) για αντιαθλητική συμπεριφορά εντός του Σταδίου Άνω Λιοσίων, όταν ο δεύτερος απάντησε με χυδαιότητες σε ερώτηση του πρώτου!  Σε εξέλιξη!

7) Τέταρτη έχουμε την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά όλων των μελών του ΔΣ από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε αυτήν κατέθεσαν 7-8 άτομα κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και εγώ, με πληθώρα στοιχείων κατά του ΔΣ/ΕΛΟΚ και καλούνται οι κατηγορούμενοι να απολογηθούν. Δεν γνωρίζω τι κατέθεσαν οι άλλοι, αλλά εγώ κατέθεσα όλα τα στοιχεία που γνωρίζω για την χειραγώγηση και την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ σε όλα της τα επίπεδα από μια Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία, η οποία αποτελείται από τον Γερόλυμπο ως αρχηγό, τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ως υπαρχηγούς και συγκεκριμένους τεχνικούς ή/και μέλη Επιτροπών ως όργανα εκτέλεσης των εντολών, όλους ανεξαιρέτως να λειτουργούν με σκοπό την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του αθλήματος του καράτε! Και όλα αυτά με πρόσφατα παραδείγματα της συμπεριφοράς όλων αυτών κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.  Σε εξέλιξη!

8) Πέμπτη έχουμε την Αγωγή ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης του Μαρτίου 2015 από τον Σύλλογο Καράτε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (δικάσιμη η 18-1-2016), η οποία είναι βέβαιο ότι θα δικαιωθεί, αλλά επιδέχεται έφεση, και όταν αυτό γίνει θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου (του θεού των ανέμων και όχι της οδού) για τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ.  Σε εξέλιξη!

9) Έκτη έχουμε τη μήνυση των Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη κατά Περσίδη (δηλαδή κατ' εμού) στην οποία από τώρα λέω ότι θα αθωωθώ και θα απαντήσω με μήνυση για ψευδορκία, ψευδομαρτυρία και ψευδή καταμήνυση κατά Μπουλούμπαση, Ποντίδας, Δημητριάδη και των μαρτύρων τους Παναγιώτη Χονδροματίδη και Αικατερίνης Πριοβόλου.  Σε εξέλιξη!

10) Έβδομη είναι η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων (δικάζεται 18-12-2015) από τους: Σύλλογο Καράτε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Βόλου, Πολυχνίτου και Γαλατσίου κατά της ΕΛΟΚ για αναστολή όλων των αποφάσεων της ΓΣ της 14-3-2015 μέχρι να δικαστεί η σχετική Αγωγή (8).

11) Όγδοη η ήδη δικασθείσα (3-8-2015) Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων του πρώτου πακέτου συλλόγων (Κοσμίδη, Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Μυτιλήνης, Γαλατσίου), που διαγράφηκαν από την ΓΣ/14-3-2015, και η Απόφαση (30-8-2015) ακύρωσε τις διαγραφές, αλλά επιδέχεται έφεση.  Πανωλεθρία ΕΛΟΚ!

12) Ένατη: Παρά την πρωτόδικη κρίση του δικαστηρίου να δεχθεί η ΕΛΟΚ τους αθλητές των ανωτέρω σωματείων, οι σχιζοφρενείς της ΕΛΟΚ δεν άνοιξαν την πλατφόρμα δήλωσης των αθλητών για τους συγκεκριμένους συλλόγους. Οι σύλλογοι κατέφυγαν πάλι στο δικαστήριο, το οποίο με προσωρινή διαταγή (17-11-2015) διέταξε την ΕΛΟΚ να δεχθεί τους αθλητές των συλλόγων στους αγώνες!   Πανωλεθρία ΕΛΟΚ!

13) Δέκατη: Σε εξέλιξη βρίσκεται και η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ του δεύτερου πακέτου των συλλόγων και ατόμων (Νέου Φαλήρου, Καπανδριτίου, Χαλκίδας, Τσαβδάρη), που παρανόμως τιμώρησε η παράνομη και μαϊμού-Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ τον Οκτώβριο 2015.  Σε εξέλιξη!

14) Η ΕΛΟΚ προσέβαλε το καταστατικό της νεοϊδρυθείσας Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής (ΕΛΟΑΜΠΕ) του Γιώργου Κοσμίδη τον Σεπτέμβριο 2015, με το αιτιολογικό ότι τι καράτε της Ελλάδας εκπροσωπείται μόνο από τη ΕΛΟΚ, το δικαστήριο έγινε, κέρδισε η ΕΛΟΑΜΠΕ και έχασε η ΕΛΟΚ!   Πανωλεθρία ΕΛΟΚ!

15) Η ΕΛΟΚ έκανε Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων και ζήτησε με Προσωρινή Διαταγή την 26-11-2015 να ακυρωθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες της ΕΛΟΑΜΠΕ στο Βόλο για την 29-11-2015, αλλά έχασε το δικαστήριο και οι αγώνες της ΕΛΟΑΜΠΕ έγιναν κανονικά! Μάλιστα η Πρόεδρος ξευτίλισε τον δικηγόρο της ΕΛΟΚ Γιάννη Μουρνιανάκη λέγοντας: "Μα καλά έρχεστε δυό μέρες πριν από τους αγώνες και ζητάτε να ακυρωθούν? Και οι αθλητές και γονείς που έχουν κλείσει ξενοδοχεία τι θα γίνουν?"   Πανωλεθρία ΕΛΟΚ!

Κατωτέρω το Δελτίο Τύπου της ΕΛΟΑΜΠΕ!

 

Και έχουμε μέλλον!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΛΟΑΜΠΕ
 

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ελλάδος της νεοϊδρυθείσης Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στον Βόλο την Κυριακή 29η Νοεμβρίου. Δεκαέξι (16) Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 270 Αθλητές συμμετείχαν στην πρώτη παρθενική διοργάνωση της μοναδικής Ομοσπονδίας, που καλλιεργεί τη μαχητική τέχνη Full Contact στην κεντρική Ελλάδα με έδρα τον Βόλο. Οι πόλεις που εκπροσωπήθηκαν σε αυτήν την πρώτη επίσημη διοργάνωση της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. είναι η Αθήνα με 3 συλλόγους,  η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη με 2 συλλόγους,  η Λάρισα με 2 συλλόγους, η Λαμία, η Καβάλα με 2 συλλόγους, η Πτολεμαΐδα, το Κιλκίς, το Πολύκαστρο,  η Νέα Σάντα, ο Παλαμάς Καρδίτσας και ο Βόλος με 2 συλλόγους. Οι προπονητές και εκπαιδευτές που έδωσαν το παρόν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της διοργάνωσης ήταν οι Γιώργος Κοσμίδης (εκπρόσωπος της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας FULL CONTACT), Μελικιάδης Οτάριο,  Γαλλιός Κώστας,  Τρενίδης Στέφανος, Μπίλας Νικόλαος, Ρόμπος Γεώργιος, Τζίρας Αθανάσιος,  Παπαβασιλείου Νίκος, Ζήση Παπαγεωργίου, Δαλαμάγκας Γιώργος,  Ασέρ Στάυρος, Αθανάσιος Καπνά, Κώστας Νακόπουλος, Παπαγιαννίδης Φίλιππος,  Κεσίδης Βιάτσεσλαβ,  Γαλάνης Δημήτριος, Πλιάτσικας Γιώργος, Μπαρμπούτης Ανέστης, Κάλλης Κυριάκος, Παιτήρης Παναγιώτης και Πουτσιάκας Κων-νος.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βόλου Μπέος Αχιλλέας, ο Αντιδήμαρχος Πέγιος Δημήτριος,  ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΑ Βασιλειάδης Ιωάννης, ο πρώην Δήμαρχος Βόλου και ο πρώην Βουλευτής Μαγνησίας Αλέκος Βούλγαρης Πρόεδρος της ΕΛΟΑΜΠΕ,  ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Χαρβάλας Παναγιώτης Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΛΟΑΜΠΕ, ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Ελλάδος Αρχιπλοίαρχος Πάππος Αντώνιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Τόλλιας Ιωάννης, ο Καθηγητής και προπονητής του Παγκρατίου Αθλήματος Πολινίκης Τριγάζης Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΑΜΠΕ, ο πλωτάρχης του Π.Ν. Άγγελος Κουφός, ο Πρώην Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ Hλίας Χρήστου οι οποίοι τιμήθηκαν με πλακέτα από την ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Hanshi Βαρελόπουλος Νικόλαος για την προσφορά του στο Kyοkushinkai καθώς ήταν αυτός που έφερε το στυλ στην Ελλάδα, αλλά και οι χορηγοί Σιούρας Νικόλαος, εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ και η ILIOS SHIPPING CO.S.A.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με ένα ιδιαίτερα υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο με πειθαρχία, σεβασμό στους κανονισμούς του Full Contact τόσο από τους Αθλητές όσο και από τους προπονητές. Η Διαιτησία χαρακτηρίσθηκε από όλους τους προπονητές ως άκρως αντικειμενική και δίκαια με αποτέλεσμα να αποσπάσει τα συγχαρητήρια από όλους τους γονείς και τους προπονητές. Τις υπηρεσίες τους στην Διαιτησία προσέφεραν ως Κεντρικοί Διαιτητές Γιώργος Κοσμίδης,  Γαλλιός Κώστας,  Τζίρας Αθανάσιος,  Τσιάρας Δημήτριος, Χριστόπουλος Ιωάννης και ως Κριτές οι Χονδρός Χάρης,  Δεληγιάννης Νίκος, Καρακώστας Ιωάννης,  Άρης Σπυρόπουλος,  Αχιλλαδέλη Μαρία,  Πέππας Ευάγγελος, Παπανικολάου Νίκος, Ταμουρίδης Χρήστος, Πλιάτσικας Γιώργος, Κρίσιλας Ιωάννης, Ποζαπαλίδης Ηρακλής,  Πέτρου Απόστολος ενώ στην Κεντρική Γραμματεία των αγώνων εργάσθηκαν και επιμελήθηκαν την διεξαγωγή οι κυρίες Κοσμίδου Βίκυ, Κρίσιλα Κατερίνα, Φιλιπόνη Μαρία, Μουσούλη Ιωάννα, Χαλκιά Μαρία, Ζαπάντη Ελένη, Σιδηροπούλου Βούλα και Μάρθα Αυγέρη.

Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση υπήρχε ομάδα εργασίας και Ασφαλείας με τους Τζάλλα Αλέξανδρο, Αγρέβη Δημήτριο, Μπουντούκο Αργύρη και Μαργαρίτη Νικόλαο,  Σιούρα Βίκτωρα, Σιδηρόπουλο Παναγιώτη και Μίκυ Μάγκι.Την οργάνωση και προετοιμασία των αγώνων ανέλαβαν από κοινού η Κοσμίδου Ευδοξία με τον Γραμματέα του Γραφείου της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. Σταύρο Βουλγαράκη.

Στην τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε επίδειξη κανονισμών των αγώνων από τους εκπαιδευτές Τσιάρα Δημήτριο και Χονδρό Χάρη. Επίδειξη όμως παρουσίασε και ο προπονητής Δαλαμάγκας Γεώργιος του Συλλόγου Λάρισας, εκτελώντας ΚΑΤΑ και πραγματοποιώντας σπασίματα ΤΑΜΕSHIWARI καθώς και μια επίδειξη μαζί με έναν μικρό αθλητή.

Στο τέλος του Πρωταθλήματος βραβεύθηκαν οι 3 πρώτοι σύλλογοι με τα περισσότερα χρυσά μετάλλια. Πρώτος σύλλογος με τις περισσότερες διακρίσεις αναδείχθηκε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI Bόλου με προπονητή τον Γιώργο Κοσμίδη, δεύτερος αναδείχθηκε ο σύλλογος ΚΙΟΚΟΥΣΙΝΚΑΙ Λάρισας με προπονητές τους Τζίρα Αθανάσιο και Δαλαμάγκα Γεώργιο και τρίτος σύλλογος οι »ΓΕΝΝΑΙΟΙ» Aθηνών με προπονητή τον Γεώργιο Ρόμπο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τον νέο Shihan Μελικιάδη Οτάριο, ο οποίος παρέλαβε το 5ο DAN από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WKO.

 

Εκ της Γραμματείας 

Ελληνική Ομοσπονδία Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής


 Και για πρώτη φορά κάτι πρωτότυπο:

Το Σταυρόλεξο της ΕΛΟΚ

για αρχάριους λύτες!

 

Λύστε το ανωτέρω Σταυρόλεξο με τις επόμενες οδηγίες:

(Τυπώστε από εδώ το  Σταυρόλεξο σε pdf    και τις    Οδηγίες σε pdf.)

Οριζοντίως και Καθέτως

 

1.     Κυνηγός Παρανόμων από χόμπι!

2.     Κόουτς στο Παγκόσμιο χωρίς δίπλωμα προπονητή!

3.     Διαιτητής της κακιάς συμφοράς!

4.     Ο Δημητριάδης!

5.     Αθλητικό Σκουπίδι!

6.     Ο Εφιάλτης του Γερόλυμπου!

7.     Διεθυντής Αγωνιστικής Διαπλοκής!

8.     Συριζαίος-γέφυρα της παρανομίας!

9.     Μας βγήκε η Λειράτη!

10.  Τον πληρώναμε χωρίς να έχει δίπλωμα (μικρό)!!!

11.  Διαπλεκόμενος του … CAS!

12.  Έκοψε 32 στη ΣχοΠρο (μικρό)!

13.  Με εγκεφαλικό στο ΔΣ!

14.  Το χαμόγελο που σκοτώνει!

15.  Κι εγώ πότε θα γίνω ... μάνα! (με ήττα)

16.  Παραμυθιάζει τους ... Παραμυθιώτες!

17.  Η ... Τσίτα του Ταρζάν!

18.  Μαϊμού διπλώματα νταν και προπονητή!

19.  Μάρτυρας που παίζει το κεφάλι της!

20.  Μαϊμού-πρόεδρος, μαϊμού μουστάκι!

21.  Εκτός ΕΛΟΚ, αλλά δεν δήλωσε 1,8 εκ. και 38 ακίνητα! Θεός!

22.  Της δίνεις κάρτα κόουτς και σε κάνει προπονητή!

23.  Ο Τίγρης Μιάου-…!

24.  Η επανάσταση της Βουγιούκλως!

25.  Συριζαίος-βλήμα!

26.  Έκανε αταξίες στο αεροπλάνο!

27.  Σουπίτσα ορκισμένη στον Πουπουλιάρη!

28.  Πάντα αθλητής και Ποτέ αθλητής!

29.  Η Πλατφόρμα της Διαπλοκής!

30.  Αμαρτωλή από όλες τις πάντες!

31.  Οργανωτής της πρώτης ΔΕ-μαϊμούς!

32.  Τέσσερα νταν για να υπογράφει!

33.  10 χρόνια αρχηγός ανύπαρκτης ομοσπονδίας!

34.  Έχει διαλύσει τον Πουπουλιάρη στα δικαστήρια του Βόλου!

35.  Η ντροπή της Αστυνομίας!

36.  Έκοψε και αυτός 32 στη ΣχοΠρο!

37.  Συριζαίος εγκληματικά αδιάφορος για τον αθλητισμό!

38.  Πρόεδρος Βορείων Βοοειδών!

39.  Ψυχολογική στήριξη στον Πουπουλιάρη!

40.  Πάτησε ... να φτιάξει την ISSO!

41.  Όπου γάμος και χορός...!

42.  Το παιδί για όλες τις δουλειές!

43.  Μαϊμού-πρόεδρος Δικαστικής Επιτροπής!

44.  Με εντολή του έγιναν δεκτές οι παράνομες εξετάσεις της ΣχοΠρο!

45.  Σουπιά με ... βαμένο μαλί!

46.  Ο Μάστερ Εγκεφαλικό!

47.  Οι νομικές του γνώσεις υποστηρίζουν τους απατεώνες της ΕΛΟΚ!

48.  Ευτυχώς που δεν … τον πατήσαμε!

49.  Η Startours, που μασάει από τα ταξίδια!

50.  Προστασία στο Χαϊδάρι!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .