https://www.youtube.com/watch?v=UvE5gT_v7Hk

 karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 12/12/2015. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 

 Σας ζητάνε να υπογράψετε προκαταβολικά

 την δική τους εγκληματική παράλειψη κάθε μέτρου προστασίας

 για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών σας!

 

 Θα θυσιάσετε τα παιδιά σας στην ΕΛΟΚ???

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό οι Κοντονής και Συναδινός παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής λένε ότι έχει ληφθεί απόφαση να ανακληθεί η αθλητική αναγνώριση από το Τρίαθλο λόγω μη επαρκούς αριθμού ενεργών σωματείων! Πρόεδρος στο Τρίαθλο και αντιπρόσωπός του στην ΕΟΕ είναι ο Γερόλυμπος, που άρπαξε το Τρίαθλο το 2006 με συλλόγους καράτε! Ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ Πρόδρομος Τσολακίδης "έψαχνε" να βρει το Τρίαθλο ενάμιση χρόνο τώρα και δήθεν δεν το ... έβρισκε για να δώσει χρόνο στον Γερόλυμπο να βρει πολιτικό γλείψιμο να το διατηρήσει στα χέρια του! Από την τήρηση της νομιμότητας και σε αυτό το θέμα θα κριθεί αν οι Κοντονής και Συναδινός διαπλέκονται ευθέως με τον Γερόλυμπο ή όχι, οι οποίοι έχουν αφήσει επιδεικτικά τον Γερόλυμπο να λυμαίνεται την ΕΛΟΚ, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει κυρηχθεί "Persona non Grata" από Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία!

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός


Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 12-12-2015 - Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι "πριονίζει" το Καράτε!

 

Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


Οι Αθλητικοί Εγκληματίες σε ... Οίστρο!!!

Η τελευταία εγκληματική πράξη των Αθλητικών Εγκληματιών που διοικούν την ΕΛΟΚ είναι η απαίτησή τους να υπογράψουν την επόμενη δήλωση οι αθλητές ή/και οι γονείς τους για τους αυριανούς αγώνες Κεντρικής Ελλάδας που διοργανώνονται στο Βόλο:

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ ζητάει από τους αθλητές και τους γονείς τους να δηλώσουν ότι αναλαμβάνουν αυτοί οι ίδιοι την ευθύνη για κάθε ατύχημα, που τυχόν θα προκύψει κατά τους αυριανούς αγώνες, είτε αυτό θα οφείλεται σε τυχαίους λόγους είτε αυτό θα οφείλεται σε πράξεις ή/και παραλήψεις της διοργανώτριας ομοσπονδίας!!!

Με δυό λόγια το ΔΣ της ΕΛΟΚ ζητάει από τους γονείς την άδεια τους να ... "δολοφονήσουν τα παιδιά τους"! Διότι αν έχουν στα χέρια τους αυτές τις δηλώσεις και αν αυτές έχουν απόλυτη νομική ισχύ, τότε προς τι να λάβουν μέτρα προστασίας της ακεραιότητας ή/και της ζωής των αθλητών? Και ένα από τα κύρια μέτρα προστασίας για τους αθλητές είναι προφανώς οι ΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ! Αν οι διαιτητές είναι ανίκανοι να επιβλέψουν την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε οι αθλητές παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα!!! Και η αξιολόγηση των διαιτητών είναι καθαρά αρμοδιότητα και ευθύνη της Ομοσπονδίας!

Παράλληλα και επιπρόσθετα, αυτή η δήλωση είναι καραμπινάτα παράνομη, διότι πάντα και σε κάθε άθλημα την ευθύνη της ασφάλειας των αθλητών κατά την διενέργεια αθλητικών συναντήσεων την φέρει η διοργανώτρια ομοσπονδία!

Μην υπογράφετε τέτοιες δηλώσεις και ακυρώστε το πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας νόμιμης απόφασης!
 

Ειδικότερα η δήλωση περιλαμβάνει:

1) Δηλώνω ότι έχω εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και είμαι υγιής για να συμμετέχω στον αγώνα.

Τότε τι ρόλο παίζει η βεβαίωση του γιατρού στο Δελτίο Αθλητικής ιδιότητας του αθλητή που είναι σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο απαραίτητο έγγραφο για την συμμετοχή κάποιου αθλητή σε αθλητικούς αγώνες και που υποχρεωτικά επιδεικνύεται στους διοργανωτές πριν την διεξαγωγή τους?

2) Συμμετέχω στον αγώνα με ευθύνη μου, αναγνωρίζω και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα ότι η συμμετοχή μου αυτή ενέχει κινδύνους,  οι οποίοι μπορεί να προέλθουν όχι μόνο από τις πράξεις ή παραλείψεις εμού, αλλά και από τις πράξεις ή παραλείψεις τρίτων ή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τους οποίους αναλαμβάνω και αποδέχομαι προσωπικά.

Δηλαδή η ΕΛΟΚ ζητά από τον κάθε γονιό να αποδεχτεί ανεπιφύλακτα ότι:

3) Παραιτούμαι από οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης για κάθε ατύχημα ή φθορά εξοπλισμού και για κάθε εν γένει ζημία ή βλάβη του σώματος ή της υγείας που τυχόν προκύψει.

Σας ζητείται να παραιτηθείτε από κάθε δικαίωμα αστικής φύσεως για κάθε σωματικό τραυματισμό ή υλική ζημία, που τυχόν πάθει το παιδί σας! Καλύτερα πουλήστε το σε ... δουλέμπορο για τα χαρέμια της Μέσης Ανατολής, να πάρετε και κανένα ... φράγκο!!!

 

4) Αποδέχομαι οποιαδήποτε ανάρτηση του ονόματός μου και του έτους γέννησης στα αποτελέσματα, καθώς και σε ρεπορτάζ και σε δελτία τύπου. Αποδέχομαι τη μετάδοση οπτικοακουστικού υλικού, φωτογραφιών και βίντεο από τον αγώνα, όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα μου.

 

Εδώ με συγχωρείτε, αλλά θα σας πω όλους τους γονείς ανεξαιρέτως ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

Δεν επιτρέπεται να μην γνωρίζετε ότι οι φωτογραφίες όλων των παιδιών σας κυκλοφορούν ελεύθερα εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο και μπορούν να "στολίσουν" με τα πρόσωπά τους κάθε λογίς πορνογραφικό υλικό σε όλο τον πλανήτη!!! Τώρα σας ζητάνε και την άδεια σας για να το κάνουν αυτό!!! Τι κάθεστε, δώστε την!

Αν δεν πιστεύετε εμένα ρωτήστε στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών!

Αν θέλετε σχετικές πληροφορίες, ξέρετε που θα με βρείτε!!!

 

Θύμιος Περσίδης, ο Νεκροθάφτης των Αθλητικών Εγκληματιών!


 Από την άλλη μεριά:

Μα τόσο μαλάκας είσαι ρε Γερόλυμπε που πιστεύεις ότι ένα δικαστήριο θα δεχθεί μια οποιαδήποτε τέτοια δήλωση!

Τόσο μαλάκες είσαστε όλοι εσείς, οργανωτές και διαιτητές της διοργάνωσης, ώστε δεν καταλαβαίνετε ότι στον οποιοδήποτε τραυματισμό αθλητή θα πάτε όλοι πακέτο μέσα εκτός από τον Γερόλυμπο, που δεν φαίνεται να έχει ευθύνη για τίποτα???

 Αλλά τι αναρωτιέμαι! Ακριβώς τόσο μαλάκες είσαστε!


Εδώ θεωρείται σκόπιμο να θυμίσουμε τη "Συμμορία των Έντεκα" του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  προπονητής!

 

Ράλλης

ΕιδικόςΓραμματέας

με πτυχίο προπονητή!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

και Σουπιά!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Ο ... Πουπουλιάρης!

Στον ανωτέρω πίνακα τους χωρίζω σήμερα πλέον σε δύο σειρές: στους "απόλυτα ενεργούς" άνω και στους "σχετικά ενεργούς" έως "πεθαμένους" κάτω!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .