karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 28/12/2015. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Διπλή δικαστική ήττα της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό οι Κοντονής και Συναδινός παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής λένε ότι έχει ληφθεί απόφαση να ανακληθεί η αθλητική αναγνώριση από το Τρίαθλο λόγω μη επαρκούς αριθμού ενεργών σωματείων! Πρόεδρος στο Τρίαθλο και αντιπρόσωπός του στην ΕΟΕ είναι ο Γερόλυμπος, που άρπαξε το Τρίαθλο το 2006 με συλλόγους καράτε! Ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ Πρόδρομος Τσολακίδης "έψαχνε" να βρει το Τρίαθλο ενάμιση χρόνο τώρα και δήθεν δεν το ... έβρισκε για να δώσει χρόνο στον Γερόλυμπο να βρει πολιτικό γλείψιμο να το διατηρήσει στα χέρια του! Από την τήρηση της νομιμότητας και σε αυτό το θέμα θα κριθεί αν οι Κοντονής και Συναδινός διαπλέκονται ευθέως με τον Γερόλυμπο ή όχι, οι οποίοι έχουν αφήσει επιδεικτικά τον Γερόλυμπο να λυμαίνεται την ΕΛΟΚ, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει κυρηχθεί "Persona non Grata" από Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία!

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 Δεκέμβριος 2020 - Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε πρωταθλήτρια στον Χορό της Κοιλιάς!

 

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


Εδώ θεωρείται σκόπιμο να θυμίσουμε τη "Συμμορία των Έντεκα" του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  προπονητής!

 

Ράλλης

ΕιδικόςΓραμματέας

με πτυχίο προπονητή!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

και Σουπιά!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Ο ... Πουπουλιάρης!

Στον ανωτέρω πίνακα τους χωρίζω σήμερα πλέον σε δύο σειρές: στους "απόλυτα ενεργούς" άνω και στους "σχετικά ενεργούς" έως "πεθαμένους" κάτω!


 Η Δίκη των Υπαλλήλων ΕΛΟΚ εναντίον ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!

Την 15-12-2015 υποβλήθηκε Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων των ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου κατά των υπαλλήλων της ΕΛΟΚ με αίτημα την αναστολή της εφαρμογής της Απόφασης του δικαστηρίου που ακυρώνει την απόλυση των υπαλλήλων με αποτέλεσμα να είναι άμεσα πληρωτέο από την ΕΛΟΚ στους υπαλλήλους της ένα ποσό της τάξεως των 80.000 €.

Ήδη έχει ασκηθεί Έφεση από τους ΕΛΟΚ/Γερόλυμπο κατά αυτής της Απόφασης και μέχρι να εκδικαστεί ασκήθηκαν και Ασφαλιστικά Μέτρα με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής "να μην πληρωθούν οι περίπου 80.000 € μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στο Εφετείο"!

Η ανωτέρω Προσωρινή Διαταγή δικάστηκε την επομένη 16-12-2015, όπου στο μικρό γραφείο της κας Προέδρου παρευρέθηκαν οι συνήγοροι των δύο πλευρών, τέσσερεις από τους πέντε υπαλλήλους και οι Γερόλυμπος-Μπουλούμπασης! Η κα Πρόεδρος ρώτησε τον Γερόλυμπο ποιός είναι, αυτός απάντησε "ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΛΟΚ" και η κα Πρόεδρος του είπε "Περάστε έξω!" Μόλις βγήκε ο Γερόλυμπος έξω, βγήκε και η Προεδράρα ο Μπουλούμπασης, διότι δεν είναι να ανοίγει μόνος του το στόμα του!

Η Απόφαση της κυρίας Προέδρου βγήκε το επόμενο πρωινό και δικαίωσε τους πέντε υπαλλήλους.

Συνεπώς οι περίπου 80.000 € είναι άμεσα απαιτητές από τους υπαλλήλους της ΕΛΟΚ και μπορούν να πληρωθούν ... ευγενώς από τους ΕΛΟΚ/Γερόλυμπο ή/και να κατασχεθούν από το Ταμείο της ΕΛΟΚ, τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, την οποιαδήποτε επιχορήγηση, που δεν παίρνει, από την ΓΓΑ, τα χρήματά της εις χείρας τρίτων, την ... προίκα που πήρε ο Πρόεδρος όταν παντρεύτηκε, ακόμα και τις εισπράξεις από αγώνες, σεμινάρια, ζητιανιές, απάτες, τη στιγμή της είσπραξής τους, ακόμα και στην αρχή των αγώνων με ευθύνη των διοργανωτών Νοτίου, Μέσης και Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι αν δεν τα δώσουν και τα δώσουν στον Αθλητικό Απατεώνα, τότε θα τα πληρώσουν από τη τσέπη τους! Η κάθε μορφής κατάσχεση αφορά και σε "κινητές αξίες" της ΕΛΟΚ, δηλαδή μπορούν να κατασχεθούν ακόμα και τα ... τατάμι που μόλις στρώσατε για τους αγώνες και οι αθλητές να φέρουν τα ... στρώματα του κρεβατιού τους για να παίξουν!

Κάποτε κάποιοι γονείς είχαν διαμαρτυρηθεί ότι οι ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος κατασπαταλούν τα έσοδα από τις συμμετοχές των παιδιών τους στα δικαστήρια και όχι στην ανάπτυξη του αθλήματος! Τώρα αποδεικνύεται ότι οι ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος έχουν καταφέρει κάτι πολύ χειρότερο: έχουν απολύσει τους πέντε υπαλλήλους της ΕΛΟΚ, που πληρώνονταν τυπικά και  αγόγγυστα από την ΓΓΑ, ώστε να δείξουν δήθεν ότι δεν παίρνουν επιχορηγήσεις και να απομακρύνουν τους οικονομικούς ελέγχους της ΓΓΑ, με σκοπό να απομυζούν γονείς και αθλητές, με τελικό αποτέλεσμα να επιφορτίσουν τους γονείς και τους αθλητές με τους αναδρομικούς μισθούς από τον Οκτώβριο του 2011, τις υπέρογκες αποζημιώσεις από τον Οκτώβριο του 2011, τα πρόστιμα του ΙΚΑ από τον Οκτώβριο του 2011 και τα έξοδα των δικαστηρίων! Διότι, αν δικαιωθούν οι υπάλληλοι, τότε όλα τα προηγούμενα έπρεπε να είχαν πληρωθεί στις ημερομηνίες τους και θα υπολογιστούν αναδρομικά με τόκους και πρόστιμα, ενώ ταυτόχρονα όλες αυτές οι μαλακίες των ονομαστικά συγκεκριμένων μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν αφορούν ούτε κατ' ελάχιστο την ΓΓΑ, αλλά τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Από την άλλη μεριά, όταν οι ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος απέλυσαν τους πέντε υπαλλήλους, προσέλαβαν δύο νέους και αυτό, όταν οι Πέντε θα κερδίσουν τα δικαστήρια και θα πληρωθούν στο ακέραιο τους μισθούς τους, θα σημαίνει ότι από τότε που τους απέλυσαν η ΕΛΟΚ θα έχει πληρώσει ουσιαστικά Επτά υπαλλήλους για όλο αυτό το χρονικό διάστημα εκ των οποίων οι Πέντε δεν προσέφεραν ποτέ τις υπηρεσίες τους με δική της υπαιτιότητα!

Μπουλούμπαση, πάει το ... μουστάκι, πάει το σπίτι που πήρες ... προίκα, αλλά το κυριότερο θα σου πάρουν και το ... στρινγκάκι! 

Φυσικά, των αδικημάτων διεφθαρμένης κακοδιοίκησης, που διαπράχθηκαν με αυτές τις συμπεριφορές και υπαίτιες αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, δημιουργούνται παράλληλα και ποινικά αδικήματα, τα οποία θα αναδυθούν άμεσα, ενώ όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ αυτόματα κηρύσσεται έκπτωτο από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού αφού αποδεικνύεται ατράνταχτα διεφθαρμένη η διοίκησή του!

Αν η απόφαση για "τα μιστά" των υπαλλήλων φθάσει στο ΙΚΑ, αυτό δεν αστειεύεται! Βάζει φυλακή όλο το ΔΣ και σας παίρνει και τα σώβρακα από τις προσωπικές σας περιουσίες και βάζει και χέρι στις σχολές σας, διότι υποκρύπτουν κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, αφού κατευθύνουν τη διοίκηση της ΕΛΟΚ προς το δικό σας ίδιον όφελος!!!

 

Παραθέτουμε κατωτέρω το σχετικό κατατοπιστικό άρθρο του Facebook/Karate News:

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΟΚ !!!  80.000 Ευρώ υποχρεούται άμεσα να καταβάλει η ΕΛΟΚ στους παρανόμως απολυθέντες πρώην υπαλλήλους της ύστερα από την ΑΠΟΡΡΙΨΗ, σήμερα 17/12/2015, της αιτηθείσας από την ΕΛΟΚ προσωρινής αναστολής εκτέλεσης της καταβολής των 80.000 Ευρώ. Συγκεκριμένα:

Απόφαση που είχε εκδώσει προ μηνών το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, πρωτοδίκως δικαίωνε τους πρώην υπαλλήλους της ΕΛΟΚ, επιδικάζοντας υπέρ τους, ως προσωρινά εκτελεστό, ποσόν περίπου 80.000 Ευρώ. Το ποσό αυτό έπρεπε άμεσα να τους είχε καταβληθεί από την ΕΛΟΚ. Το ΔΣ της Ομοσπονδίας άσκησε έφεση επί της πρωτοδίκου αποφάσεως. Φυσικά η ασκηθείσα έφεση δεν ανέστειλε την καταβολή του προσωρινά εκτελεστού ποσού των 80.000 Ευρώ.

Προκειμένου η ΕΛΟΚ να αποφύγει την άμεση καταβολή του ως άνω ποσού, κατέθεσε και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων δια της οποίας αιτείται την αναστολή της εκτέλεσης της άμεσης καταβολής των 80.000 Ευρώ. Η εν λόγω αίτηση ορίστηκε να εκδικαστεί τον Ιανουάριο του 2016. Παράλληλα η Ομοσπονδία προσέφυγε στον Πρόεδρο Πρωτοδικών την 16/12/2015 και αιτήθηκε προσωρινή απόφαση αναστολής εκτέλεσης της καταβολής των 80.000 Ευρώ μέχρι της έκδοσης αποφάσεως των ασφαλιστικών μέτρων που θα εκδικαστεί τον Ιανουάριο 2016.

Την 17/12/2015 ο Πρόεδρος Πρωτοδικών ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αίτηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να υποχρεωθεί πλέον ΑΜΕΣΑ να καταβάλει το ποσό των 80.000 Ευρώ στους πρώην υπαλλήλους της. Σε περίπτωση αρνήσεως ή αδυναμίας καταβολής των κινδυνεύει με κατασχέσεις και λοιπά μέσα αναγκαστικής εκτέλεσης δικαστικής απόφασης.

Το Karate News παρακολουθώντας με μεγάλη προσοχή την εξέλιξη των γεγονότων και συγκεκριμένα τις μέχρι σήμερα δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες επιλύουν διάφορες υποθέσεις που αφορούν την ΕΛΟΚ, δεν είναι δυνατόν να μην διαπιστώσει ότι η ΕΛΟΚ σε ΟΛΕΣ έχει ηττηθεί κατά κράτος. Δεδομένης αυτής της κατάστασης, δύναται λοιπόν ευλόγως να αναρωτηθεί ο καθένας και κυρίως το ΔΣ της ΕΛΟΚ , αν υπάρχει ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ στις αποφάσεις ή τις ενέργειες των διοικούντων, αφού όσοι προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη αμφισβητώντας αυτές, ΑΠΑΝΤΕΣ δικαιώνονται, ανατρέποντάς τις ή καταργώντας τις.

Όλοι γνωρίζουν ότι ουσιαστική διοίκηση στην ΕΛΟΚ ασκεί ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ κ. Γερόλυμπος. Ως εκ τούτου έχει αναλάβει να εμφανίζεται στα Δικαστήρια ως μόνιμος και μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης των θέσεων, των απόψεων και των αποφάσεών της. Φυσικά τα μέχρι τώρα δικαστικά αποτελέσματα είναι όλα ενάντια στις θέσεις, απόψεις και αποφάσεις του και κατά συνέπεια (λόγω απολύτου ταυτίσεως) ενάντια των θέσεων, των απόψεων και των αποφάσεων-ενεργειών της Διοίκησης της ΕΛΟΚ.

Το Karate News πιστεύει ότι μετά το διαδραματιζόμενο συνεχές δικαστικό "Βατερλό" και τις απανωτές δικαστικές ήττες, σχετικά με τις ενέργειες και τις αποφάσεις της ΕΛΟΚ, που τίθενται σε δικαστική διερεύνηση, είναι η ώρα να προβληματιστούν άπαντες για το που οδηγείται το Καράτε. Επίσης θεωρεί ότι πρέπει άπαντες να αναλογιστούν τις πιθανόν μη αναστρέψιμες δυσμενείς συνέπειες που θα προκληθούν, από τις συνεχιζόμενες νομικά «άστοχες» ενέργειες, αποφάσεις και εμμονές ορισμένων, που ενεργούντες βλάπτουν και καταστρέφουν ενσυνείδητα Συλλόγους, αθλητές, γονείς, δασκάλους και στην τελική το ίδιο το Καράτε.

Μην ξεχνάμε ότι η ΑΝΟΧΗ σημαίνει ΣΥΝΕΝΟΧΗ.


 Ασφαλιστικά Μέτρα για ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης της 14-3-2015 της ΕΛΟΚ!

 

Την Παρασκευή 18-12-2015 συζητήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων των 4 παράνομα διαγραμμένων συλλόγων Κοσμίδη, Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Μυτιλήνης, Γαλατσίου με αίτημα την ακύρωση της απόφασης της από 14-3-2015 ΓΣ της ΕΛΟΚ για τις διαγραφές τους.

Φυσικά, ως μάρτυρας της ΕΛΟΚ κατέθεσε ο Αρχι-ψεύταρος Γιώργος Γερόλυμπος, επίτιμος πρόεδρος της ΕΛΟΚ, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος Μπουλούμπασης και 3-4 μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Μάρτυρας υπέρ των συλλόγων κατέθεσε ο Σπύρος Δρακόπουλος.

Το κάθε τι που κατέθεσε ο Δρακόπουλος ήταν η απόλυτη και γνωστή σε όλους μας αντικειμενική αλήθεια, ενώ αντίθετα το κάθε τι που κατέθεσε ο Γερόλυμπος ήταν καραμπινάτο ψέμα ή στην καλύτερη περίπτωση μια διαστρεβλωμένη "αλήθεια"! Ήμασταν 6-7 άτομα παρόντες και όλων σηκώθηκε η τρίχα από τα αυταπόδεικτα ψέματα του Γερόλυμπου, πράγμα που δεν συνέβη και με εμένα, διότι γνωρίζω απόλυτα τις συμπεριφορές του! Ακόμα και όταν ο Γερόλυμπος επανέλαβε το ψέμα ότι είχε δώσει τα Πρακτικά της ΓΣ της 14-3-2015 στους δικηγόρους των διαγραμμένων συλλόγων με αποτέλεσμα αυτοί να τιναχτούν μέχρι το ταβάνι από το ψέμα του! Μα επιτέλους, τόσο μαλάκας είναι να μην καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει δικαστής, που να πιστέψει αυτό το ψέμα, όταν οι συνήγοροι των αντιδίκων αρνούνται ότι έχουν πάρει αυτά τα Πρακτικά!

Για ψυχολογική συμπαράσταση του Γερόλυμπου είχαν έρθει τα γνωστά τσιράκια του Μπουλούμπασης, Καρβούνης, Αιχμαλωτίδης, Σκαρόγιαννης κτλ.

Θα έλεγα ότι ήταν μια φυσιολογική δίκη, αν δεν είχαμε το αναμενόμενο από εμένα γνωστό τρυκ, αλλά όχι σε τέτοια κλίμακα, το φαινόμενο της "Παρέμβασης"! Η παρέμβαση τρίτων υπέρ του ενός ή και του άλλου των αντιδίκων είναι σύνηθες φαινόμενο, όταν θίγονται τα συμφέροντα τρίτων από την έκβαση της δίκης! Στην προκειμένη περίπτωση ο Γερόλυμπος εμφανίστηκε με ... τρεις δικηγόρους (πάνε τα λεφτά των αγώνων!): έναν για την ΕΛΟΚ και δύο νέους "φερέλπιδες νέους", έναν άνδρα και μια γυναίκα, άσχετους όπως αποδείχθηκε με το αντικείμενο, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως παρεμβαίνοντες για μια ομάδα 18 συλλόγων ο ένας και μια ομάδα άλλων 16 συλλόγων ο άλλος! Οι δύο αυτές ομάδες συλλόγων παρέμβαιναν στη δίκη υπέρ της ΕΛΟΚ, διότι από την τυχόν ακύρωση της ΓΣ της 14-3-2015 θα θίγονταν δήθεν τα συμφέροντά τους!

Τις κύριες ερωτήσεις προς τον μάρτυρα των διαγραμμένων συλλόγων τις έκανε όλες ο δικηγόρος της ΕΛΟΚ Ιωάννης Μουρνιανάκης και ήταν αξιολύπητες, διότι ήταν όλες εκτός του αντικειμένου της δίκης! Το αντικείμενο της δίκης ήταν η ακύρωση της ΓΣ της 14-3-2015 για τυπικούς λόγους και αυτός το τράβηξε προς το ότι οι σύλλογοι δεν έπρεπε να πάρουν μέρος στους Βαλκανικούς, κάτι που ήταν εκτός θέματος! Οι συνήγοροι των παρεμβαινόντων συλλόγων δεν είπαν τίποτα ουσιαστικό: ο ένας πούλαγε ύφος και η άλλη μας είπε μια ... συνταγή του Παρλιάρου!

Η κυρία Πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν μια πανέξυπνη, ευγενέστατη και ήρεμη γυναίκα, η οποία σχημάτιζε άμεση άποψη από την κάθε συμπεριφορά των μαρτύρων και των συνηγόρων! Άφησε όλους να εκδηλωθούν ελεύθερα χωρίς να πλατειάσει την διαδικασία και είχε ήδη πάρει την απόφασή της πριν τελειώσει η δίκη! Κατά τη γνώμη μου η ΕΛΟΚ το έχασε το δικαστήριο, διότι όλα όσα κατέθεσε ο μάρτυρας των διαγραμμένων συλλόγων και υποστήριξαν οι δικηγόροι τους επιβεβαιώνονται από ακλόνητα έγγραφα! Περιμένουμε την απόφαση!

Το λυπηρό είναι, όμως, οι δύο ομάδες των αξιολύπητων 18 και 16 συλλόγων της ΕΛΟΚ που έκαναν τις δύο παρεμβάσεις υπέρ της ΕΛΟΚ για δήθεν ζημία των συλλόγων αυτών αν ακυρωνόταν η εν λόγω ΓΣ, της οποίας οι αποφάσεις ήταν δύο και μοναδικές: 1) η έγκριση του οικονομικού απολογισμού του 2014, και 2) οι διαγραφές των συλλόγων!

Συνεπώς, αυτά τα καθάρματα (θα δούμε ποιά) επέμεναν να διαγραφούν (δηλ. να εξοντωθούν!) οι τέσσερεις σύλλογοι και να διαλύσουν οι αθλητές τους!

Πόσο κάθαρμα πρέπει να είσαι για να επιδιώκεις, και δικαστικά μάλιστα, κάτι τέτοιο! Ποιοί είναι αυτοί που το επιδίωξαν αυτό? Θα τους δούμε στα επόμενα!

Παρ' όλα αυτά, για να γίνουν παραδεκτές οι παρεμβάσεις των δύο ομάδων καθαρμάτων, θα πρέπει ένας-ένας οι σύλλογοι, που περιλαμβάνονται σε αυτές, να ήταν παρόντες στη ΓΣ της 14-3-2015 πράγμα που αποδεικνύεται μόνον από το πλήρες και αυθεντικό Πρακτικό αυτής της ΓΣ, στο οποίο πρέπει να φαίνονται ονομαστικά οι συμμετέχοντες αντιπρόσωποί τους. Συνεπώς, αν ο Γερόλυμπος δεν δώσει ούτε τώρα το ... "hot" Πρακτικό, οι δύο παρεμβάσεις πάνε στα σκουπίδια, ενώ αν το δώσει τότε ... θα το μάθω και εγώ και μαύρο φίδι που τον έφαγε!!!

Επιπρόσθετα, για είναι παραδεκτές οι παρεμβάσεις θα πρέπει τυπικά να συνοδεύονται από τις αποφάσεις των ΔΣ όλων αυτών των συλλόγων, όπου να γράφεται λεπτομερώς με συγκεκριμένη διατύπωση η ανάθεση σε συγκεκριμένο δικηγόρο η συγκεκριμένη υπόθεση καθώς και η απόφαση του ΔΣ του κάθε συλλόγου που θα μεταφέρει ο αντιπρόσωπός του! Και αυτό είναι κάτι που θα το σταθμίσει το δικαστήριο!

Γενικά, όμως, ο Εγκληματικά Αρρωστημένος Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Γερόλυμπος αποδεικνύεται απόλυτα πανηλίθιος, διότι είναι απόλυτα αδύνατο να μπορεί μια Γενική Συνέλευση να δικάσει απευθείας μόνη αυτή και να διαγράψει σε μια μέρα συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας. Ο Πανίβλακας-Φασιστόμουτρο και υπό την επήρεια του μίσους που τον διακατέχει επιχείρησε ακόμα μια παγκόσμια πρωτοτυπία! Είναι απόλυτα αδύνατο μέσα σε μία ημέρα και σε συνέλευση των αντιπροσώπων των συλλόγων-μελών της ομοσπονδίας: 1) να απαγγελθούν οι κατηγορίες (δεν έγινε), 2) να απολογηθούν με επιχειρήματα και έγγραφα οι κατηγορούμενοι (δεν έγινε), 3) να αγορεύσουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων (ούτε να μπουν μέσα δεν τους άφησαν), 4) να δοθούν όλα αυτά στους αντιπροσώπους των συλλόγων (δεν έγινε), 5) να μεταφερθούν από τους αντιπροσώπους στους συλλόγους τους (δεν έγινε), 6) να συζητηθούν στα ΔΣ των συλλόγων αυτών (δεν έγινε), 7) να δοθούν οι αποφάσεις των ΔΣ των συλλόγων πάλι στους αντιπροσώπους τους (δεν έγινε), και τέλος 8) να ανακοινωθούν αυτές οι αποφάσεις ως ψήφοι για την ενοχή ή όχι των κατηγορουμένων (δεν έγινε)!

Με συγχωρείς για την οικειότητα: μήπως είσαι πολύ μαλάκας???


 Οι παρεμβαίνοντες υπέρ των διαγραφών: Καθάρματα ή Γλειφτρόνια?

 Μάλλον και τα δύο!

 

Παραδίνω κατωτέρω στην κρίση των αναγνωστών του karate.gr καθώς και όλων των υγειών συλλόγων, αθλητών και προπονητών του καράτε της ΕΛΟΚ και άλλων όλους μαζί τους παρεμβαίνοντες συλλόγους υπέρ της διαγραφής των τεσσάρων παράνομα διαγραμμένων συλλόγων καθώς και τα άτομα που τους διαχειρίζονται ή/και τους επηρεάζουν! Ενδιαφέρον έχει ο τρόπος ταξινόμησης αυτών! Έχω επιλέξει ΚΑΤηγοριοποίηση κατά Α-εγκληματικότητα, Β-συμφέρον, Γ-απομύζηση, Δ-αυτοπροβολή, Ε-ανικανότητα, Ζ-ασημαντότητα, όπως θα εξηγήσω πιο κάτω!

 

Α.Μ.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΚΑΤ

ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΟΚ

4

Αθλητικός Σύλλογος Καράτε  Ειρήνης

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

Α

Παράνομη Προεδράρα

307

Κρόνος Νικαίας

ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ/Γερόλυμπος

Παράνομο μέλος Δ.Σ.

376

Κέντρο Καράτε ΣΟΤΟΚΑΝ Ζωγράφου

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

Παράνομο μέλος Δ.Σ.

28

Κέντρο Καράτε ΣΟΤΟΚΑΝ Αμπελοκήπων

ΚΕΥΒΑΝ ΓΚΑΖΙ

Παλιάτσος Γερόλυμπου

127

Σ.Ε. Καράτε το Σπίτι των Πρωταθλητών

ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Β

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

463

Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ Καράτε Λακώμματος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΧΝ ΕΠΙΤΡ. Β ΕΛΛΑΔΟΣ

234

Α.Σ. Καράτε Μοσχάτου

ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΔΗΣ

Γ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

218

Α.Π.Σ. ΑΙΧΜΗ ΙΛΙΟΥ

ΣΙΓΑΛΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

239

Α.Σ. Καράτε η Καρδιά του Πολεμιστή

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

212

Πανημαθιακός Α.Σ.

ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

417

Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Ιωαννίνων

ΓΚΟΡΕΖΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

448

Α.Π.Σ. Πρωτοπόροι

ΜΟΣΧΟΒΑΣ/Στεφάνου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

267

Α.Σ. Καράτε Έδεσσας

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

192

Παμμεσηνιακός Α.Σ. OKINAWA TEI TAI ΚΑΡΑΤΕ

ΜΠΟΥΡΑΣ

ΠΡΟΕΔ. Επιτροπής Διαιτησίας N. E.

69

Α.Σ. Διεθνές Καράτε ΝΤΟ ΓΚΟΤΖΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 

ΠΡΟΕΔ. Επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος

40

Αθλητικός Όμιλος Καράτε Κερκύρας

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤ/ΠΡΟΕΔ. Επιτροπής Δ. Ελλάδος 

345

Γ.Α.Σ. Καράτε Ερμής

ΤΣΙΛΙΓΚΕΡΙΔΟΥ/Πανετσίδης

ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

319

Α.Σ. Καράτε Αγ. Ματθαίου Κερκύρας

ΑΓΑΘΟΣ

ΠΡΟΕΔ. Επιτροπής Δυτικής Ελλάδος 

396

Γ.Α.Σ. Όλυμπος Μαχητής

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔ ΕΠΙΤΡ ΔΙΑΙΤ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

107

Α.Σ. Βόλου ΠΗΓΑΣΟΣ

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος

322

Α.Σ. Κηρέως

ΤΖΑΦΕΡΟΣ/Χονδροματίδη

Επιτροπή Στερεάς Ελλάδος

98

Γ.Σ. KANKU OYAMA’S KYOKUSHIN ΚΑΡΑΤΕΝΤΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ε

Τεχνική Επιτροπή K. E.

268

Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Πλατέως 

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΠ. Τεχνικής Επιτροπής Σ. Ε.

269

Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Αγκαθιάς

ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ

ΓΡΑΜΜ ΤΕΧΝ ΕΠΙΤΡ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

296

Α.Π.Σ. Φιλόνικος

ΦΟΥΡΛΗΣ/Χονδροματίδη

Υπεύθυνος Προπονητής Σ.Ε.

298

Α.Σ. Κάνηθου Χαλκ. Θεοκλής ο ΧΑΛΚΙΔΕΥΣ

ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ/Χονδροματίδη

ΠΡΟΕΔ. Επιτροπή Διαιτησίας Σ.Ε.

180

Γ.Α.Σ. Καράτε Μακεδών

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ζ

ΤΣΙΡΑΚΙ ΠΑΝΕΤΣΙΔΗ

467

Ακαδημία Καράτε Χίου

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ 

ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΕΥΒΑΝ

370

Αθλητ. και Φυσιολ. Συλλ. Εορδαίας Μακεδονομάχος

ΜΠΙΜΠΑΣ

 

284

Κερκυραϊκός Α.Σ.  Ελλάς Καράτε

ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ

 

287

Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΚΟΣ

 

481

Γ.Α.Σ. Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας Αετός

ΑΕΤΟΥ/Πανετσίδης

 

206

Α.Γ.Σ. SHOTOKAN

ΔΕΡΒΙΣΗΣ 

 

207

Α.Σ. Καράτε Ηρακλής

ΓΚΟΥΝΤΗΣ-ΔΑΝΔΗΣ

 

 

 ... και σε φωτό:

Στους ανωτέρω προστίθενται φυσικά ο Σχιζοφρενής Απατεώνας, ως "μαγαζάτορας" και η Γερολυμπίνα ως Γενική Γραμματέας

της ΕΛΟΚ, αφού υπογράφει με τον Πρόεδρο όλα τα έγγραφα και τις εντολές στους δικηγόρους!!!

     

Γερόλυμπος

Γερολύμπου

Μπουλούμπασης

     
 
Χονδροματίδης

Καρβούνης

Κέυβαν Γκάζι

Σκαρόγιαννης

Παπαδόπουλος

Αιχμαλωτίδης

Σιγάλας

 

Στυλιανόπουλος

Πανετσίδης

Γκορέζης

Μοσχόβας

Νικόπουλος

Μπούρας

Ευθυμιάδης

Σταθόπουλος

Τσιλιγκερίδου

Αγάθος

Παραστατίδης

Κατσούρας

Τζαφέρος

Στεφάνου

Ξανθόπουλος

Γρηγορέλης

Φουρλής

Ανδρεσάκης

Σιδηρόπουλος

Τσαρούχας

Μπίμπας

Βοντετσιάνος

Καραπλιάγκος

Αετού

Δερβίσης

???

Γκουντής

Αγγέλου

Δανδής

 

Στην κατηγορία Α ανήκουν οι αθλητικοί εγκληματίες-μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ! Απουσιάζουν η Γερολυμπίνα και ο σύλλογός της του Τριανταφύλλη καθώς και οι Γουβούσης και Πάσης και οι σύλλογοί τους! Γιατί άραγε?

Στην κατηγορία Β ανήκουν οι ευνοούμενοι στον προπονητικό τομέα σήμερα!

Στην κατηγορία Γ ανήκουν άχρηστοι "τεχνικοί" της πλάκας, που βρέθηκαν από σπόντα στο καράτε!

Στην κατηγορία Δ ανήκουν αυτοί, που ψοφάνε για την αυτοπροβολή τους με τίτλους του κώλου χωρίς να έχουν καμιά αξία!

Στην κατηγορία Ε ανήκουν παλιάτσοι της τεχνικής του καράτε, που δεν βρίσκουν αλλιώς κάποια αναγνώριση!

Στην κατηγορία Ζ ανήκουν οι "άβουλοι και αναλώσιμοι"!

Παρατηρούμε ότι απουσιάζουν όλη η ομάδα του SKIF, εκτός βέβαια από τα βλήματα Καρβούνη και Γκάζι! Απουσιάζει, επίσης, η ομάδα συλλόγων της Βασίλως της Πρώτης, η οποία βλέπει τον κίνδυνο να πλησιάζει και απομακρύνεται! Απουσιάζουν τελικά "76 σύλλογοι που υποτίθεται ότι ψήφισαν τη διαγραφή στην ΓΣ", όπως ανέλυσα και στο σχετικό άρθρο "19/3/15 - Κότες, Τούβλα και Λαμόγια διέγραψαν παράνομα συλλόγους! Εκτέθηκαν σε μηνύσεις και αγωγές! Στο χείλος του γκρεμού ΕΛΟΚ και ΔΣ!, μείον "34 σύλλογοι που παρενέβησαν υπέρ της ΕΛΟΚ και των διαγραφών, ως ανωτέρω" μας μένουν = 42 σύλλογοι που ΔΕΝ παρενέβησαν! Αυτοί δεν ελέγχονται απόλυτα από τον Γερόλυμπο! Και τίθεται το εύλογο ερώτημα: Μήπως όλων αυτών των συλλόγων, και ανάλογα με την περίπτωση, αυτό το καθίκι υποκλέπτει τις ψήφους τους???

Κάποτε θα πρέπει όλοι αυτοί οι σύλλογοι να αναρωτηθούν σε ποιόν ανήκει ο ... πισινός τους!!! Σας θυμίζω ότι η ψηφοφορία για την διαγραφή των συλλόγων σε εκείνη την ΓΣ έγινε από τον Γερόλυμπο ως εξής: "Πόσοι ψηφίζετε κατά της διαγραφής? Δεκαπέντε? Άρα οι υπόλοιποι 76 ψηφίζουν υπέρ της διαγραφής! Επομένως οι σύλλογοι διαγράφονται!" Εν τω μεταξύ από τους υπόλοιπους 76 οι περισσότεροι ήταν στους αγώνες που γίνονταν στις διπλανές αίθουσες και δεν πήραν είδηση ότι ο Γερόλυμπος τους εκμεταλλευόταν χωρίς την έγκρισή τους! Το ξαναλέω: Κάποτε θα πρέπει όλοι αυτοί οι σύλλογοι να αναρωτηθούν σε ποιόν ανήκει ο ... πισινός τους!!!

(Του ανωτέρω άρθρου "19/3/15 - Κότες, Τούβλα και Λαμόγια ..." συμπληρώνεται μερικώς ο πίνακας προσώπων και από το παρόν άρθρο μέχρι να βρω τα Πρακτικά της ΓΣ!)


Προσέξτε ιδιαίτερα και τα επόμενα:

Κατωτέρω δίνονται οι δικαστικές υποθέσεις από το 1995, στις οποίες εμπλέκονται ο Γερόλυμπος, η ΕΛΟΚ, μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παροικούντες, οι οποίες υποθέσεις θα ανάψουν φωτιές στα δρώμενα εντός του χώρου του καράτε και τις οποίες θα παρακολουθούμε στο εξής από κοντά!

 

Κατά το παρελθόν, αφότου ο Γερόλυμπος επικράτησε στην ΕΛΟΚ:

1995: Τέσσερεις Αγωγές των Γερόλυμπου, ΕΛΟΚ, Τσόγκα και Παπαδημητρόπουλου κατά Περσίδη για όσα έγραφε στο περιοδικό του "ΔΥΝΑΜΙΚΟ". Νικητής ο Περσίδης και στις τέσσερεις!  Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!

1995: Αγωγή ΕΛΟΚ με μάρτυρα Γερόλυμπο κατά ΠΟΠΚ με μάρτυρα Περσίδη για να της ακυρώσει το καταστατικό της και να της πάρει το Παραδοσιακό Καράτε! Κατέληξε το 2003 σε πανωλεθρία των ΕΛΟΚ και Γερόλυμπου με αποφάσεις Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου!  Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!

2000: Μήνυση Γερόλυμπου κατά Περσίδη για όσα έγραφε για αυτόν στο διαδίκτυο. Στο Εφετείο ο Γερόλυμπος ζήτησε συμβιβασμό νομίζοντας ότι ο Περσίδης γνώριζε την αγωγή εναντίον του των Γιώργου Τσόγκα και Γιώργου Παναγιωτίδη για την ύποπτη μη εγγραφή στον απολογισμό του 1999 45 εκατ. δρχ. που είχε εισπράξει η ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ! Ο Περσίδης τότε αυτό δεν το γνώριζε, αλλά ο συμβιβασμός έγινε.  Συμβιβασμός με αίτημα Γερόλυμπου! 

2004: Η ΕΛΟΚ ζήτησε από την αρμόδια Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων να της αποδοθεί το domain name "www.karate.gr", που είχε κατοχυρώσει ο Περσίδης, διότι το "καράτε ήταν δικό της"! Μάρτυρας ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Γερόλυμπος! Καταλαβαίνετε τι πήρε και το www.karate.gr έμεινε στον Περσίδη!  Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!

2005: Μήνυση Γερόλυμπου κατά Περσίδη για δημοσιεύματά του στο karate.gr! Κατέληξε να παραγραφεί πριν τελειώσουν οι δίκες με το νόμο 4043/2012!

2007: Μήνυση Γερόλυμπου κατά Περσίδη για δημοσιεύματά του στο karate.gr! Κατέληξε να παραγραφεί πριν τελειώσουν οι δίκες με το νόμο 4198/2013!

 

Η τρέχουσα κατάσταση:

1) Τον Φεβρουάριο του 2012 η τότε μαϊμού-Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, αποτελούμενη από ανδρείκελα του Γερόλυμπου, τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και συμμετοχής σε αγώνες της ΕΛΟΚ τους Γιώργο Μπίκα και Γιώργο Σανιώτη σε μια προσπάθεια του Γιώργου Γερόλυμπου να τους αποκλείσει από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2012.

Ως πρώτη σύγχρονη δικαστική διαμάχη στον Ελλαδικό χώρο του καράτε ίσως πρέπει να θεωρηθεί ότι οι δύο "τιμωρημένοι" προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ και η απόφαση αυτή ακυρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013!  Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 1 - 0 !

Στο μεταξύ, όμως, "οι τιμωρημένοι" δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στις εκλογές πράγμα που ήταν και ο αντικειμενικός σκοπός του Γερόλυμπου!

2) 15-5-2012: Ως δεύτερη δικαστική διαμάχη στον Ελληνικό χώρο του καράτε, έχουμε την εκδίκαση την από 15-5-2012 Αγωγής των πέντε υπαλλήλων της ΕΛΟΚ την 26-4-2014,  για την αδικαιολόγητη απόλυσή τους από τους ΕΛΟΚ/Γερόλυμπο από τον Οκτώβριο του 2011. Η Απόφαση αυτού του δικαστηρίου ακυρώνει την απόλυση των υπαλλήλων με αποτέλεσμα να είναι άμεσα πληρωτέο από την ΕΛΟΚ στους υπαλλήλους της ένα ποσό της τάξεως των 80.000 €.  Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 2 - 0 !

Ήδη έχει ασκηθεί Έφεση από τους ΕΛΟΚ/Γερόλυμπο και μέχρι να εκδικαστεί ασκήθηκαν και Ασφαλιστικά Μέτρα με Αίτημα Προσωρινής Διαταγής "να μην πληρωθούν οι περίπου 80.000 € μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στο Εφετείο"!  Σε εξέλιξη!

Η ανωτέρω Προσωρινή Διαταγή δικάστηκε την 16-12-2015 και η Απόφαση της κυρίας Προέδρου δικαίωσε τους πέντε υπαλλήλους, όπως περιγράφεται και πιο πάνω.  Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 3 - 0 !

Συνεπώς οι περίπου 80.000 € είναι άμεσα απαιτητές από τους υπαλλήλους της ΕΛΟΚ και μπορούν να πληρωθούν ... ευγενώς από τους ΕΛΟΚ/Γερόλυμπο ή/και να κατασχεθούν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, την οποιαδήποτε επιχορήγηση, που δεν παίρνει, από την ΓΓΑ, τα χρήματά της εις χείρας τρίτων, ακόμα και τις εισπράξεις από αγώνες, σεμινάρια, ζητιανιές, απάτες, τη στιγμή της είσπραξής τους, ακόμα και στην αρχή των αγώνων με ευθύνη των διοργανωτών, οι οποίοι αν δεν τα δώσουν και τα δώσουν στον Αθλητικό Απατεώνα, τότε θα τα πληρώσουν από τη τσέπη τους!  Σε εξέλιξη!

3) Αύγουστος 2013: Ως πρώτη δικαστική διαμάχη σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε την επίσημη αποπομπή του Γερόλυμπου από την θέση του Γενικού Γραμματέα στην Παγκόσμια και την Πανευρωπαϊκή του Καράτε! Τιμωρήθηκε με αποπομπή έξι μηνών και, όταν αυτοί οι έξι μήνες τελείωσαν, τιμωρήθηκε με ακόμα έξι μήνες.  Τέλος με πανωλεθρία Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 4 - 0 !

4) Το Νοέμβριο του 2014 στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας, ο Γερόλυμπος χαρακτηρίστηκε ως "Persona non Grata" και αποπέμφθηκε από το παγκόσμιο καράτε για πάντα ως "αθλητικό σκουπίδι". Την απόφαση αυτή ακολούθησε η παρόμοια απόφαση της Πανευρωπαϊκής, ενώ οι προσφυγές του Γερόλυμπου στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ (CAS) για τα ανωτέρω θέματα έπεσαν στο κενό όλες, αφήνοντας τον Γερόλυμπο να ... περιφέρεται στο διάστημα ως "αθλητικό σκουπίδι"!!!   Τέλος με πανωλεθρία Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 5 - 0 !

5) Στο μεταξύ, το 2013, οι Βαλκανικές χώρες απέσυραν τη συμμετοχή τους από την υπάρχουσα Βαλκανική Ομοσπονδία, της οποίας πρόεδρος ήταν ο Γερόλυμπος, και ίδρυσαν Νέα Βαλκανική στην οποία η Ελλάδα δεν μπορεί να συμμετέχει ακόμα, αφού χρωστάει όλο το Ταμείο της παλιάς, το οποίο έχει "βουτήξει" ο Γερόλυμπος και τον κυνηγάνε!!!  Διεθνής ηθική προσβολή της Ελλάδας από τον Γερόλυμπο!

6) Από τον Ιανουάριο του 2015, τρίτη δικαστική διαμάχη, έχουμε τη μήνυση του Πελέκη κατά των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση, διότι τον απέκλεισαν από τις εξετάσεις της Σχολής Προπονητών με το γνωστό επεισόδιο, που μεταφέρθηκαν και στο Αστυνομικό Τμήμα των Άνω Λιοσίων. Κάποιας βεβιασμένης κίνησης να τιμωρηθεί ο Πελέκης και ο σύλλογός του από την Δικαστική Επιτροπή και στη συνέχεια να προταθούν από το ΔΣ αυτός και ο σύλλογός του για διαγραφή από την ΓΣ είναι προφανής ο σκοπός της να ενισχυθούν στο δικαστήριο οι Γερόλυμπος και Μπουλούμπασης, ενώ ταυτόχρονα είναι παράνομη, εφ' όσον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο των ποινικών δικαστηρίων! Διοικητικό Συμβούλιο και Δικαστική Επιτροπή θα πάτε για απάτη επί δικαστηρίω!!!  Σε εξέλιξη!

7) Τέταρτη έχουμε την από τον Δεκέμβριο του 2014 μήνυση του Θοδωρή Αθανασόπουλου κατά του Μανόλη Δημητριάδη, ΓΓ της ΕΛΟΚ (τότε) για αντιαθλητική συμπεριφορά εντός του Σταδίου Άνω Λιοσίων, όταν ο δεύτερος απάντησε με χυδαιότητες σε ερώτηση του πρώτου!  Σε εξέλιξη!

8) Πέμπτη δικαστική διαμάχη έχουμε την από Φεβρουάριο 2015 αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά όλων των μελών του ΔΣ από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη (23-1-2015) στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε αυτήν κατέθεσαν 7-8 άτομα κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και εγώ, με πληθώρα στοιχείων κατά του ΔΣ/ΕΛΟΚ και καλούνται οι κατηγορούμενοι να απολογηθούν. Δεν γνωρίζω τι κατέθεσαν οι άλλοι, αλλά εγώ κατέθεσα όλα τα στοιχεία που γνωρίζω για την χειραγώγηση και την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ σε όλα της τα επίπεδα από μια Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία, η οποία αποτελείται από τον Γερόλυμπο ως αρχηγό, τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ως υπαρχηγούς και συγκεκριμένους τεχνικούς ή/και μέλη Επιτροπών ως όργανα εκτέλεσης των εντολών, όλους ανεξαιρέτως να λειτουργούν με σκοπό την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του αθλήματος του καράτε! Και όλα αυτά με πρόσφατα παραδείγματα της συμπεριφοράς όλων αυτών κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.  Σε εξέλιξη!

 

9) Έκτη δικαστική διαμάχη έχουμε την από 10-9-2015 Αγωγή Ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης της 14-3-2015 από τους τέσσερεις διαγραφέντες συλλόγους κατ΄αυτήν (Κοσμίδη, Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Μυτιλήνης, Γαλατσίου) (δικάσιμη η 14-1-2016), η οποία είναι βέβαιο ότι θα δικαιωθεί, αλλά επιδέχεται έφεση, και όταν αυτό γίνει και στην Έφεση, τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ.  Σε εξέλιξη!

Στα πλαίσια της ανωτέρω υπάγεται και η ήδη δικασθείσα (3-8-2015) Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων για Ακύρωση των Διαγραφών των συλλόγων Κοσμίδη, Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Μυτιλήνης, Γαλατσίου, που διαγράφηκαν από την ΓΣ/14-3-2015, και της οποίας η Απόφαση 7350/31-8-2015 Πρωτ. Αθηνών ακύρωσε τις διαγραφές.   Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 6 - 0 !

Στην ανωτέρω απόφαση ασκήθηκε έφεση από την ΕΛΟΚ. Αναμένουμε την εκδίκασή της.  Σε εξέλιξη!

Την 17-11-2015: Παρά την πρωτόδικη κρίση του δικαστηρίου να δεχθεί η ΕΛΟΚ τους αθλητές των ανωτέρω σωματείων, οι σχιζοφρενείς της ΕΛΟΚ δεν άνοιξαν την πλατφόρμα δήλωσης των αθλητών για τους συγκεκριμένους συλλόγους. Οι σύλλογοι κατέφυγαν πάλι στο δικαστήριο, το οποίο με προσωρινή διαταγή (17-11-2015) διέταξε την ΕΛΟΚ να δεχθεί τους αθλητές των συλλόγων στους αγώνες των 21,22-11-2015!   Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 7 - 0 !

Την 18-12-2015, στα πλαίσια της ανωτέρω δικαστικής διαμάχης δικάστηκε και η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων από τους Συλλόγους Καράτε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Βόλου, Πολυχνίτου και Γαλατσίου κατά της ΕΛΟΚ για Ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης της 14-3-2015, που ψήφισε την διαγραφή των 4 ανωτέρω συλλόγων.  Σε εξέλιξη!

Θυμίζουμε ότι είχε ήδη ζητηθεί με Προσωρινή Διαταγή να ανασταλεί η εφαρμογή της απόφασης διαγραφής των ανωτέρω συλλόγων, την οποία και κέρδισαν οι τέσσερεις σύλλογοι.   Ενδιάμεση συντριβή ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 8 - 0 !

 

10) Έβδομη έχουμε την από 20-2-2015 μήνυση των Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη κατά Περσίδη (δηλαδή κατ' εμού) στην οποία από τώρα λέω ότι θα αθωωθώ και θα απαντήσω με μήνυση για ψευδορκία, ψευδομαρτυρία και ψευδή καταμήνυση κατά Μπουλούμπαση, Ποντίδας, Δημητριάδη και των μαρτύρων τους Παναγιώτη Χονδροματίδη και Αικατερίνης Πριοβόλου.  Σε εξέλιξη!

11) ΣΕΠ-2015: Όγδοη δικαστική διαμάχη: οι ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος προσέβαλαν με τριτανακοπή το καταστατικό της νεοϊδρυθείσας Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής (ΕΛΟΑΜΠΕ) του Γιώργου Κοσμίδη τον Σεπτέμβριο 2015, με το αιτιολογικό ότι το καράτε της Ελλάδας εκπροσωπείται μόνο από την ΕΛΟΚ.  Σε εξέλιξη!

Στα πλαίσια της ανωτέρω οι ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος έκαναν την 26-11-2015 Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων και ζήτησαν με Προσωρινή Διαταγή να ακυρωθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες της ΕΛΟΑΜΠΕ στο Βόλο για την 29-11-2015, αλλά έχασαν το δικαστήριο και οι αγώνες της ΕΛΟΑΜΠΕ έγιναν κανονικά! Μάλιστα η Πρόεδρος ξευτίλισε τον δικηγόρο της ΕΛΟΚ Γιάννη Μουρνιανάκη λέγοντας: "Μα καλά έρχεστε δυό μέρες πριν από τους αγώνες και ζητάτε να ακυρωθούν? Και οι αθλητές και γονείς που έχουν κλείσει ξενοδοχεία τι θα γίνουν?"   Τέλος με πανωλεθρία ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου!  Αντίπαλοι κατά ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου = 9 - 0 !

12) Ένατη δικαστική διαμάχη η από 31-10-2015 τιμωρία αθλητών, προπονητών και συλλόγων από την νέα μαϊμού Δικαστική Επιτροπή των ΕΛΟΚ/Γερόλυμπου: Σε εξέλιξη βρίσκεται και η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ του δεύτερου πακέτου των συλλόγων και ατόμων (Νέου Φαλήρου, Καπανδριτίου και ατόμων), που παρανόμως τιμώρησε η παράνομη και μαϊμού-Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ τον Οκτώβριο 2015.  Σε εξέλιξη!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .