karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 4/2/2016. Τελευταία ενημέρωση 9/2/2016.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 


Ο Αθλητικός Εγκληματίας, Πρωταθλητής της Λαμογιάς, Παρανοϊκός Εκτελεστής, Δαίμονας του Μίσους και της Εκδίκησης και ό,τι άλλο σκεφθεί κανείς διαγράφει και πάλι συλλόγους και αθλητές!

Το παρόν άρθρο ενημερώνεται συνεχώς (ημέρα και ώρα επάνω αριστερά) με ό,τι καινούριο καταγγέλλεται για πρόσωπα, πράξεις και παραλήψεις και αποτελεί την Ντροπή του Καράτε, διότι αποτελεί καταγγελία του μίσους που έχει ποτίσει το καράτε ο Σχιζοφρενής Δικτάτορας, τον οποίο εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε και έχει πλέον γιγαντωθεί σε σιχαμερό τέρας εκμετάλλευσης, μίσους και εκδίκησης!

Το άρθρο αυτό θα μείνει εδώ και θα εμπλουτίζεται κάθε 3-5 ώρες όσο η παράνοια του Γερόλυμπου και οι παρανομίες των αχυρανθρώπων του διαγράφουν συλλόγους και καρατομούν αθλητές επειδή θίγονται τα προσωπικά του συμφέροντα της ΤΣΕΠΗΣ του εκμετάλλευσης της ΕΛΟΚ!

Το άρθρο αυτό θα αφαιρεθεί αν και όταν ακυρωθεί απόλυτα η εκδικητική μανία για διαγραφές συλλόγων!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Σε ένα από τα δικαστήρια που ήμουν κατηγορούμενος, η Πρόεδρος του δικαστηρίου μου είπε:

"Και με αυτά τα δημοσιεύματα, που γράφετε κατηγορούμενε, πιστεύετε ότι κάνετε καλό στο καράτε ή μήπως το βλάπτετε με την αρνητική δημοσιότητα?"

Και η απάντησή μου ήταν:

"Στην πραγματική ζωή, κα Πρόεδρε, τα προβλήματα που καταγγέλλω υπάρχουν πραγματικά. Ακόμα και αν τα κρύψουμε κάτω από το χαλί ή αν τα ρίξουμε πίσω από την πλάτη μας τα ίδια αυτά προβλήματα δεν πρόκειται να εξαφανιστούν από μόνα τους και όχι μόνο θα υπάρχουν, αλλά και συνεχώς θα διογκώνονται! Επομένως, θεωρώ υποχρέωση του κάθε εμπλεκόμενου να βάλει το δικό του λιθαράκι για να επιλυθούν και όχι να κάνει τον ανήξερο ή τον αδιάφορο και όσον αφορά στον εαυτό μου αυτό κάνω!"


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

Το Τέρας-Δήμιος του Αθλητικού Πνεύματος του Καράτε τραβάει την ΕΛΟΚ στον αφανισμό!

 

Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


 Εδώ θεωρείται σκόπιμο να θυμίσουμε τη "Συμμορία των Έντεκα" του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  προπονητής!

 

Ράλλης

ΕιδικόςΓραμματέας

με πτυχίο προπονητή!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

και Σουπιά!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Ο ... Πουπουλιάρης!


Η ΕΛΟΚ καλεί τους συλλόγους-μέλη της σε παράνομες Έκτακτη και Τακτική Γενική Συνέλευση!

Η Έκτακτη έχει σκοπό τη διαγραφή συλλόγων από τον Σχιζοφρενή και Παρανοϊκό Δήμιο του Καράτε και τους συνεργάτες του χωρίς να αναφέρεται το κατηγορητήριο και η Τακτική έχει σκοπό την έγκριση του διοικητικού και του οικονομικού απολογισμού του 2015 χωρίς αυτοί να έχουν τεθεί υπόψη των συλλόγων!

Η σημερινή κατάσταση στο καράτε είναι, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η εξής:

α) Σε παγκόσμια κλίμακα ο Γερόλυμπος είναι ανεπιθύμητος για πάντα από την Παγκόσμια, την Ευρωπαϊκή, την Μεσογειακή, την Βαλκανική και από όλες τις εθνικές ομοσπονδίες όλων των χωρών του κόσμου! Ιδιαίτερα στην Βαλκανική τους έχει πάρει και το Ταμείο για τα 15 χρόνια, που ήταν πρόεδρός της, και τον κυνηγάνε να του τα πάρουνε πίσω!

β) Κάθε Ελληνική ομάδα στο εξωτερικό περπατάει ανάμεσα στις άλλες ομάδες των άλλων χωρών με το όνειδος του Έλληνα "Persona non Grata", ιδιαίτερα δε για την Βαλκανική Ομοσπονδία δεν υπάρχει καν η Ελλάδα σαν μέλος, πράγμα που αποτελεί μελανό σημείο για τη χώρα μας! Σε όλα τα αθλήματα η χώρα μας πρωτοστατεί στους Βαλκανικούς Αγώνες τους και αντίθετα στο καράτε εδώ και δυο χρόνια ΔΕΝ είναι καν μέλος! Αυτό έχει καταφέρει ο Βρωμιάρης!

γ) Στην εθνική αποστολή που πάει στους Πανευρωπαϊκούς της Κύπρου αυτές τις ημέρες ως προπονητές και διαιτητές πάνε πέντε άτομα ΚΓ του Γερόλυμπου, 33 αθλητές και αθλήτριες επιλεγμένοι με τελείως αδιαφανή κριτήρια και κανένας από το διοικητικό συμβούλιο, διότι είναι ανεπιθύμητοι. Αντίθετα πάνε ως προσκεκλημένοι του Προέδρου Αντόνιο Εσπίνος οι Ηλίας Χρήστου και Τάσος Πανουσόπουλος (η φωτό από τους Βαλκανικούς 2014 στη Σόφια. Οι αθλητές πληρώνουν τα έξοδα τα δικά τους και των πέντε τεχνικών, ενώ η ΕΛΟΚ δεν συμμετέχει σε τίποτα ή/και αν συμμετέχει τότε η αναλογία καθώς και οι αποδείξεις των εξόδων στρεβλώνονται, ώστε να μείνει κέρδος στον Γερόλυμπο! Σας έδωσε ποτέ λεπτομερή λογαριασμό? ΠΟΤΕ! Για παράδειγμα τα αεροπορικά εισιτήρια για Κύπρο είναι περί τα 80-100 €, ενώ στους αθλητές χρεώνονται περί τα 280 € κατ' άτομο με ένα ανύπαρκτο πρακτορείο ταξιδιών, που δεν το ξέρει ούτε αυτός, που το έχει! Και τα βλήματα οι γονείς πληρώνουν σαν κορόιδα τον Γερόλυμπο για να παίρνουν τα παιδιά τους μόρια, συμμετέχοντας και αυτοί στην εξαπάτηση του συστήματος μοριοδότησης των αθλητών!

δ) Στο εσωτερικό της Ελλάδας το καράτε βράζει! Ο Γερόλυμπος αποδείχθηκε αθλητικός απατεώνας με στημένη συμμορία στην ομοσπονδία του κέρλινγκ! Ο Γερόλυμπος αποδείχθηκε αθλητικός απατεώνας με οργανωμένη συμμορία στην ομοσπονδία του τριάθλου! Ο Γερόλυμπος αποδεικνύεται αθλητικός απατεώνας με ιεραρχικά δομημένη εγκληματική οργάνωση στην ομοσπονδία του καράτε! Όλοι όσοι καταγγέλλουν τις εκτεταμένες παρανομίες στην ΕΛΟΚ βρίσκονται αυτόματα υπό διωγμό διαγραφής μέχρι το εκτελεστικό απόσπασμα!

ε) Σε όλα αυτά να προσθέσετε ότι εδώ και 20 χρόνια το καράτε ΔΕΝ έχει καμιά δημοσιότητα, όχι μόνο στα μέσα ενημέρωσης αλλά ούτε στον ιστότοπο της ΕΛΟΚ! Το karate.gr από το 2004 έχει αναρτήσει, μόνο από ένα άτομο και χωρίς καμιά πληρωμή, ύλη κειμένων και φωτογραφιών αντίστοιχη με περίπου 30.000 σελίδες Α4, πράγμα που σημαίνει ότι αν δημοσίευε τις δραστηριότητες της ΕΛΟΚ, σήμερα το καράτε θα ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα! Ποιά είναι η εξήγηση? Προφανώς η μόνη εξήγηση είναι ότι ο Γερόλυμπος κρατάει στο απόλυτο σκοτάδι το καράτε, ώστε να μην του χαλάσει κανείς την κρυφή ... αγελάδα που αρμέγει αυτός και η Βουγιούκλω, η συνεργός και συνένοχος γυναίκα του! Και κρατάει αυτή την επιχείρηση λαδώνοντας το κάθε βλήμα από εσάς με ένα ψίχουλο, όταν για κάθε ψίχουλο που σας δίνει ο ίδιος τρώει μια ... φρατζόλα! Έχει γίνει μανούλα μοναχή στο λάδωμα, βεβαίως βρίσκει ... εύφορο έδαφος των Ελλήνων τα Λαμόγια και τα κάνει, ώστε είμαι σίγουρος ότι όταν πάει στην ... Κόλαση ο αμαρτωλός, θα λαδώσει τον ... Διάβολο να του ... σβήσει τις αμαρτίες!

 

Σχετικά με τις γενικές συνελεύσεις στο καράτε τώρα:

Και οι δύο κύριες Γενικές Συνελεύσεις γίνονται την Παρασκευή, 5-2-2016, με επαναληπτικές την επόμενη ημέρα Σάββατο, 6-2-2016, και με κατά μια ώρα να προηγείται η Έκτακτη της Τακτικής! Το σχέδιο του Αρχι-απατεώνα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου είναι να διαγράψει περί τους δέκα συλλόγους στην Έκτακτη, ώστε να βγάλει το μίσος που τον διακατέχει, και στη συνέχεια να περάσει τις απάτες του και τις αρπαχτές του τις δικές του και των συνεργών του με τις σίγουρες ψήφους των ΚΓ του στην Τακτική!

Επιπρόσθετα, στους προσφιλείς του εκβιαστικούς μοχλούς, που χρησιμοποιεί για να κρατάει από τα ... (δεν λέω!) τους ΚΓ του, έχει προσθέσει και την μη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όσων πέρασαν το πρόσφατο σεμινάριο "Εκπαιδευτών", ώστε να έχει ακόμα έναν πρόσφατο εκβιαστικό λόγο να τους αρπάξει τη "λευκή βεβαίωση" αντιπροσώπου συλλόγου για τις δύο συνελεύσεις!

Είναι φανερό ότι όλοι οι παλαιοί ΚΓ του Γερόλυμπου θα επαναλάβουν την παρανομία της λευκής βεβαίωσης αντιπροσώπου, ενώ οι νέοι "εκπαιδευτές" και οι σύλλογοί τους θα ενδώσουν στον εκβιασμό και θα μετατραπούν και αυτοί σε ΚΓ του Γερόλυμπου για να πάρουν το χαρτί του Εκπαιδευτή!

Ιδιαίτερα για αυτό το χαρτί του εκπαιδευτή, μόνο οι Πανηλίθιοι πιστεύουν ότι έχει κάποια οντότητα, ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί καραμπινάτη παρανομία, αφού εκ του νόμου μόνο η ΓΓΑ έχει το δικαίωμα να εκδίδει διπλώματα προπονητών, που διδάσκουν το καράτε, ενώ η ΕΛΟΚ στην προκειμένη περίπτωση παρανομεί απέναντι σε μια ΓΓΑ, που κυριολεκτικά το ... κωλοβαράει και γράφει τον αθλητισμό εκεί που δεν πιάνει η μελάνη! Αν η Νομαρχία μπει στο γυμναστήριό σας για έλεγχο της νομιμότητάς του και σας ζητήσει το δίπλωμα του προπονητή του συλλόγου και εσείς δείξετε το πτυχίο-απάτη (που σας δίνει για να σας παίρνει λεφτά, κόπανοι!), τότε το πρόστιμο θα σας ... ανοίξει το ανεγκέφαλο κεφάλι σας και θα καταλάβετε το γιατί!!!

Ξανα-επιπρόσθετα στα ανωτέρω, αν θυμάστε στο παρελθόν ο Αρχι-Αρπάχτρας έκανε τις διαγραφές κατ' ευθείαν στην Τακτική ΓΣ, αλλά αυτό ήταν παράνομο και το επικαλέσθηκαν με επιτυχία στο δικαστήριο οι αντίδικοί του! Τώρα, με τη διπλή ΓΣ ομολογεί και παραδέχεται το παράνομο των παρελθόντων διαγραφών, πράγμα που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του σε επόμενα δικαστήρια!!!

Και για τις δύο Γενικές Συνελεύσεις αποκρύπτονται οι αντιπρόσωποι των συλλόγων καθώς και αλλοιώνεται το πραγματικό πλήθος των συλλόγων που έχουν πραγματικό δικαίωμα ψήφου. Πάντα το ΔΣ ομοσπονδίας έχει την υποχρέωση να δημοσιοποιεί τον πίνακα αντιπροσώπων και παλαιότερα αυτό γινόταν με το να τον κρεμάει σε εμφανές σημείο στα γραφεία της ομοσπονδίας διαθέσιμο ακόμα και όταν τα γραφεία ήταν κλειστά. Φυσικά η ΕΛΟΚ κρεμούσε τον πίνακα εσωτερικά και πίσω από την πόρτα των γραφείων της, ώστε να ελέγχει ποιοί τον βλέπουν! Αλλά αυτό γινόταν παλαιότερα, όταν δεν υπήρχε το διαδίκτυο και ο ιστότοπος της ΕΛΟΚ. Τώρα το σωστό είναι ο Πίνακας αντιπροσώπων να δημοσιεύεται στον ιστότοπο της ομοσπονδίας, ώστε να δημοσιοποιείται σε όλους τους συλλόγους και σε αυτούς της επαρχίας χωρίς να αναγκάζονται να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να τον μάθουν, αλλά μιλάμε για την ιδανική εποχή, κατά την οποία ο Γερόλυμπος θα έχει μπει σε ... τρελοκομείο για να ... μελετηθεί ο εγκέφαλός του! Προφανώς έχουν γίνει εκτεταμένες παρανομίες στον καθορισμό αντιπροσώπων, αλλά σας περιμένουμε όλους! Μπορεί να μην σας πιάσουμε, αλλά μπορεί και να σας πιάσουμε, οπότε ... κάηκε το γουνάκι σας!!!


Η ανακοίνωση της ΕΛΟΑΜΠΕ για το δικαστήριο με την ΕΛΟΚ.

 

Μετά και τις άτυχες και αδικαιολόγητες επιθέσεις της ΕΛΟΚ κατά της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. (τις οποίες έχει αναρτήσει στο site της, έχουμε να αναφέρουμε τα κατωτέρω:

Η ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. έχει ασκήσει έφεση κατά της 366/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Βόλου, η οποία θα εκδικασθεί αρχές Μαρτίου. Όσον αφορά τα Σωματεία που παραπέμπονται από την ΕΛ.Ο.Κ. για διαγραφή δεν μπορεί και δεν πρέπει να ληφθεί καμία απόφαση από την Γενική Συνέλευση, όταν ο λόγος που παραπέμπονται τελεί υπό δικαστική διερεύνηση και δεν έχει τελεσιδικήσει. Ας αναρωτηθεί η ΕΛΟΚ και τα Σωματεία, που θα ψηφίσουν την διαγραφή, ποιά θα ειναι η θέση τους εάν η απόφαση του Εφετείου ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση του Ειρηνοδικείου.

Όσον αφορά την οικονομική ζημία που υπέστη η ΕΛΟΚ από το Κύπελλο της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. που έγινε στον Βόλο, ας σκεφθεί τις δικαστικές δαπάνες στις οποίες υπέβαλλε όλα τα Σωματεία και για τις οποίες αποκλειστική ευθύνη έχει η ίδια και ας αφήσει τη Nέα Ομοσπονδία να λειτουργήσει με φίλαθλο πνεύμα και αγαστή συνεργασία με επίκεντρο το ενδιαφέρον της για τους Αθλητές. Oι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την προστασία της δικαιοσύνης, μετά από απόρριψη της προσωρινής διαταγής που υπέβαλε η ΕΛ.Ο.Κ. στα Δικαστήρια του Βόλου, η οποία ΕΛΟΚ θα πρέπει να σεβαστεί όλες τις δικαστικές αποφάσεις πλέον και να μην ταλαιπωρεί τα Σωματεία και τους Αθλητές.

Αν η ΕΛ.Ο.Κ. εχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα για ποιους λόγους διαγράφει τα Σωματεία με αποτέλεσμα να χάνει ένα σταθερό και σίγουρο έσοδο; Στην χώρα μας λειτουργούν πολλές Ομοσπονδίες Μαχητικών Αθλημάτων αρμονικά, χωρίς διενέξεις και διαφορές και οι περισσότεροι Σύλλογοι της ΕΛ.Ο.Κ. ειναι ενταγμένες σε αυτές και συμμετέχουν στους Αγώνες τους.

Η ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε., θα συνεχίσει τις δραστηριότητες της σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος σεβόμενη τις δικαστικές αποφάσεις, έχοντας την πεποίθηση ότι οι αρμόδιοι της ΕΛ.Ο.Κ. θα καταλάβουν οτι αυτή η διαμάχη δεν οδηγεί πουθενά και ότι οι συνεχείς δικαστικές περιπέτειες, βλάπτουν και ζημιώνουν τα Σωματεία και γενικότερα τα Μαχητικά Αθλήματα.

Τέλος, η ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. είναι ανοικτή σε κάθε μελλοντική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή των Μαχητικών Αθλημάτων.


 Και συνεχίζουμε:

Εμβαθύνουμε ειδικότερα στην πρόσκληση της Έκτακτης ΓΣ, από το τρίο αριστερά, που παίζει το κεφάλι του κορώνα-γράμματα (Μπουλούμπαση ξεφτίλα, πού κατάντησες!), δεν αναφέρεται, όπως θα ήταν το νόμιμο, ποιοί σύλλογοι θα προταθούν για διαγραφή και γιατί, πράγμα που καθιστά άκυρη την πρόσκληση με αποτέλεσμα όλοι όσοι υπερψηφίσουν την πρόταση να βρεθούν "ορθάνοιχτοι" σε αγωγές και μηνύσεις (αντιπρόσωποι, σύλλογοι και προπονητές) μαζί με τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι συμμετείχαν σε παράνομες διαγραφές, που προκηρύχθηκαν με παράνομη πρόσκληση και προκάλεσαν ζημία σε άλλους συλλόγους, ενήλικους αθλητές και γονείς ανήλικων αθλητών! Και αν μια "μη συμμετοχή" σε αγώνες ενός αθλητή-μαθητή, που θα έπαιρνε μόρια από αυτή, του καταστρέψει την καριέρα, τότε εκτός από το ηθικό μέρος, το οποίο σαν γαϊδούρια που είσαστε δεν το υπολογίζετε, δεν θα βρίσκετε που να κρυφτείτε! Με αυτό τον συλλογισμό σας αποδεικνύω ότι αυτό το Αθλητικό Σκουπίδι δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, ενώ σας ρίχνει στον γκρεμό όταν ο ίδιος είναι ... εκτός ΕΛΟΚ και δεν φαίνεται πουθενά!!! Τόσο είσαστε!!!

Σας τονίζω επιπλέον ότι, ναι μεν η τελική απόφαση διαγραφής συλλόγων ανήκει στη ΓΣ των συλλόγων, αλλά πρέπει κάποιο νομικό όργανο της ομοσπονδίας, και ειδικά η Δικαστική Επιτροπή, που δεν υπάρχει σήμερα διότι έχει παραιτηθεί, να έχει ήδη ελέγξει τη νομιμότητα των διαγραφών και να έχουν σταλεί τα αποδεικτικά στοιχεία στους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ, ώστε να συζητηθεί το θέμα στα διοικητικά τους συμβούλια και αυτά να δώσουν ΓΡΑΠΤΗ εντολή στον κάθε αντιπρόσωπό τους να ψηφίσει τα δέοντα! Αν αυτά δεν γίνουν στη λεπτομέρεια σωστά, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο, όταν οι αντιπρόσωποι ψηφίσουν ΝΑΙ στις διαγραφές, τότε οι διαγραφέντες να στραφούν δικαστικά κατά και των συλλόγων και κατά των αντιπροσώπων, αλλά και οι σύλλογοι να στραφούν κατά των αντιπροσώπων λέγοντας ότι δεν είχαν δώσει ρητή εντολή για ΝΑΙ στις διαγραφές!!!

Δηλαδή, επεξηγώ για τους ηλίθιους Αθηναίους ΚΓ του Γερόλυμπου, που μπαίνουν αντιπρόσωποι άγνωστών τους συλλόγων της επαρχίας: Αν ο ΚΓ του Γερόλυμπου Κέιβαν Γκάζι ή ο ΚΓ του Γερόλυμπου Πέτρος Σκοπελίτης έμπαιναν αντιπρόσωποι του άσχετου με αυτούς συλλόγου ... "Κωλοπετινίτσης", πράγμα που ήδη έχουν κάνει σε προηγούμενες συνελεύσεις, και διέγραφαν τον σύλλογο π.χ. του γιού μου, που περιμένει αγώνες για να πάρει μόρια, τότε θα τράβαγα από μια μήνυση και μια αγωγή και στον σύλλογο Κωλοπετινίτσης και στον Γκάζι ή/και Σκοπελίτη, τις οποίες αν κέρδιζα, ο Γκάζι θα έφευγε ... κολυμπώντας κρόουλ για την Περσία και ο Σκοπελίτης θα άρχιζε ... τρέξιμο να αδυνατήσει!!! Τότε ο σύλλογος ... "Κωλοπετινίτσης" για να γλυτώσει από εμένα θα τράβαγε από πάνω μια μήνυση και μια αγωγή στον Γκάζι, τις οποίες αν κέρδιζε τότε ο Γκάζι θα συνέχιζε με ... ύπτιο μέχρι την Ιαπωνία και ο Σκοπελίτης θα έκοβε την ... προμήθεια του Γερόλυμπου από την Sportdata, αν του δίνει!!!

Είναι φανερό σε όλους ότι "δίκη" σε Γενική Συνέλευση ΠΟΤΕ δεν είναι δυνατόν να γίνει και ΠΟΤΕ δεν έχει γίνει σε καμιά ομοσπονδία! Δεν υπάρχει κατήγορος, δεν υπάρχουν κατηγορούμενοι, δεν υπάρχουν μάρτυρες και καταθέσεις, δεν υπάρχουν αγορεύσεις συνηγόρων, δεν υπάρχουν καν δικηγόροι, πράγμα που από μόνο του ακυρώνει όλη αυτή την τραγελαφική διαδικασία! Υπάρχει μόνο μια φασιστική ατμόσφαιρα φίμωσης κάθε αισθήματος δικαίου από το Αρχι-φασιστόμουτρο, τη γυναίκα του, τον Μπουλούμπαση, τον Καρβούνη, τον Χονδροματίδη, τον Ράλλη, τον Γκουβούση και τον Πάση!

Αυτά τα φασιστόμουτρα επιβάλουν το "Νόμο του Λυντς" με δια βοής καταδίκες χωρίς δίκες! Αυτοί διοικούν σήμερα την ΕΛΟΚ και το καράτε!

Η αρμοδιότητα των αντιπροσώπων των συλλόγων, λοιπόν, περιορίζεται μόνο και μόνο στο να μεταφέρουν τις θέσεις των συλλόγων τους σε συγκεκριμένα θέματα, που ήδη έχουν συζητηθεί στα ΔΣ των συλλόγων τους και ήδη έχουν δοθεί ρητές εντολές ψήφισης! Ποτέ οι αντιπρόσωποι αυτοί δεν λαμβάνουν αποφάσεις για λογαριασμό των συλλόγων! Και αυτό είναι ρητά γραμμένο στα καταστατικά τους!!! Και το ξέρετε όλοι αυτό!!! Συνεπώς, ακόμα και με την ψήφιση των διαγραφών από τη ΓΣ των αντιπροσώπων, οι ευθύνες του ΔΣ δεν εξατμίζονται, αλλά κρέμονται ακέραιες πάνω από το κεφάλι ενός εκάστου μέλους του ΔΣ.

 Αν δεν με πιστεύετε, ρωτείστε δικηγόρους!

 

Στη συνέχεια, η πρόσκληση της Τακτικής ΓΣ έπρεπε να συνοδεύεται από λεπτομερή διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και από την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, ώστε αυτά να φθάσουν στους συλλόγους και να συζητηθούν στα διοικητικά τους συμβούλια! Κατά τα γνωστά ο Αρχι-απατεώνας αποκρύπτει τον διοικητικό απολογισμό και κυρίως αποκρύπτει τον οικονομικό απολογισμό, γιατί εκεί μέσα γίνεται ... της ΕΛΟΚ το κάγκελο!!!

Όπως είναι γνωστό σε όλους η επί χρόνια συστηματικά απόκρυψη των λεπτομερειών των οικονομικών απολογισμών αποτελεί τρανταχτή απόδειξη ότι μασάνε τα λεφτά της ΕΛΟΚ με δέκα μασέλες:

1) Κάθε ταξίδι εθνικής ομάδας προς το εξωτερικό γίνεται μέσω της μαϊμού εταιρείας Elpida Tours της φίλης και μαθήτριας του Κέιβαν Γκάζι Ελπίδας Χριστοδούλου!

2) Κάθε είσπραξη εσόδων από αγώνες και σεμινάρια εσωτερικού τρέχει και τα μαζεύει ο Γερόλυμπος και δεν κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ ούτε τα εισπράττει ο Ταμίας Γρηγόρης Βόβλας!

3) Ο Ταμίας της ΕΛΟΚ Γρηγόρης Βόβλας έχει υποστεί εδώ και καιρό βαρύτατο εγκεφαλικό, αλλά ο Δολοφόνος τον κρατάει στη θέση του Ταμία για να του τα φορτώσει όλα! Ευθύνη για όλα αυτά έχει και ο Γερόλυμπος και ο Βόβλας, αλλά και όλα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ.

4) Κάθε κινητό των μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ καθώς και του Γερόλυμπου πληρώνεται από την ΕΛΟΚ, ενώ θα έπρεπε να τα πληρώνουν τα ίδια τα άτομα, οπότε να ετοιμάζονται!

5) Όλα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι υπεύθυνα και υπόλογα για την μη πληρωμή των αποζημιώσεων των παρανόμως απολυθέντων υπαλλήλων, ενώ στο Ταμείο της ΕΛΟΚ υπάρχουν χρήματα! Για να μην τους τα πάρουν δήθεν οι υπάλληλοι ο Γερόλυμπος λέει στα μέλη του ΔΣ ότι τα παίρνει να τα φυλάξει, ενώ τα παίρνει τελείως καταδικά του! Απόδειξη βλήματα: κρατάει κανένας άλλος από εσάς λεφτά της ΕΛΟΚ???

Αλλά τι μιλάμε για τις απολύσεις, αφού όλοι τους είναι υπεύθυνοι για την απόλυση των υπαλλήλων, τους οποίους ήδη πλήρωνε κανονικά η ΓΓΑ, και την πρόσληψη άλλων στη θέση τους, ενώ η απόλυση και η εκ των υστέρων αποζημίωση μαζί με την αμοιβή των έξτρα υπαλλήλων και τις αποζημιώσεις των ίδιων και των ασφαλιστικών τους φορέων αποτελεί στην ουσία τριπλάσιο έξοδο από αυτό που υπήρχε!

6) Για κάθε δικαστική υπόθεσή της η ΕΛΟΚ πληρώνει το νομικό της σύμβουλο δικηγόρο αρχικά Δημήτρη Μπαλασόπουλο και σήμερα Γιάννη Μουρνιανάκη για παράδειγμα 1000 €, από τα οποία τα 300 € πάνε για την υπόθεση της ΕΛΟΚ και τα 700 € πάνε για τα προσωπικά δικαστήρια του Γερόλυμπου κατά της Παγκόσμιας και του προέδρου Εσπίνος στο CAS! Πώς σας φαίνεται αυτό: Μπορεί να το κάνει? Αν μπορεί λέτε να το έχει αφήσει? Γιατί εμφανίζονται "έξοδα δικηγόρου και λογιστή" τη μια χρονιά 6.000 € και την άλλη χρονιά 70.000 €???

7) Στην τακτική ΓΣ υπάρχει τρίτο θέμα "Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού"! Παρανομία καραμπινάτη! Είναι υποχρεωτική η προηγούμενη γνωστοποίηση των προτεινόμενων αλλαγών του υπάρχοντος Εσωτερικού Κανονισμού στους συλλόγους! Είναι απόλυτα παράνομη η απόκρυψη των αλλαγών αυτών και η παρουσίασή τους κατ' ευθείαν στην ΓΣ για ψήφιση! Αποτελεί καραμπινάτη αιτία ακύρωσης της ΓΣ αν πραγματοποιηθεί αυτή η παραβίαση του νόμου και του καταστατικού!

8) Θα σκεφθώ και άλλα!

 

Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι τις περισσότερες φορές ο Εγκληματικός Απατεώνας μπερδεύεται από τις ίδιες του τις απάτες! Διαγράφει 10 συλλόγους, ώστε α) να μην του καταψηφίσουν τον διοικητικό απολογισμό, τον οικονομικό απολογισμό και τις αλλαγές στον Εσωτερικό Κανονισμό, και β) να μην του ακυρώσουν τη ΓΣ, αφού πλέον δεν θα ανήκουν στη δύναμη της ΕΛΟΚ!

Μήπως είναι πολύ , διότι:

Η σειρά των γεγονότων: α) Εσκεμμένη απόκρυψη των αντιπροσώπων συλλόγων, β) βεβαιώσεις μαϊμού αντιπροσώπων συλλόγων και γ) δύο ταυτόχρονες γενικές συνελεύσεις: μια έκτακτη παράνομων διαγραφών και μια τακτική εγκρίσεων πεπραγμένων και οικονομικών, και δ) απόκρυψη των αλλαγών στον Εσωτερικό Κανονισμό, αποτελούν καραμπινάτη απόδειξη μεθόδευσης υφαρπαγής των ψήφων των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, ώστε να μην ελεγχθούν τα πεπραγμένα, ο οικονομικός απολογισμός και οι αλλαγές στον Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ από τους υγιείς συλλόγους της ΕΛΟΚ?

Ποιός δικαστής δεν θα το καταλάβαινε αυτό? Επομένως, ακόμα και να διαγραφούν οι σύλλογοι το έννομο συμφέρον τους δεν εξαλείφεται και θα επανέλθουν δικαστικά!

 

Και τελευταίο και κυριότερο: αν η ΕΛΟΚ χάσει το Εφετείο με την ομοσπονδία του Κοσμίδη και αποδειχθεί ότι οι 10 σύλλογοι διεγράφησαν παρανόμως σας βλέπω να χτυπάτε ... ενέσεις σε παροξυσμό τρέλας! Άλλωστε, εφόσον η υπόθεση αυτή δεν έχει τελεσιδικήσει οριστικά στα δικαστήρια, η ΓΣ της ΕΛΟΚ δεν νομιμοποιείται με κανένα τρόπο να αναμιχθεί σε κρίσεις επί της υπόθεσης! Αυτός είναι κύριος λόγος ακύρωσης κάθε σχετικής απόφασης της ΓΣ πολύ πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση! Ηλίθιοι!!!


(Περιλαμβάνονται οι: Γερόλυμπος, Μπουλούμπασης, Γερολύμπου, Καρβούνης, Καραπλιάγκος, Τσαρτσιταλίδης, Βόβλας, Ράλλης, Γκουβούσης, Χονδροματίδης, Δημητριάδης, Πάσης, Κραββαρίτης, Κανέλλης, Κέυβαν Γκάζι, Χριστοδούλου, Σκοπελίτης, Ζαρουχλιώτης, Γκόλιας, Σιγάλας, Σκαρόγιαννης, Στυλιανόπουλος, Αιχμαλωτίδης, Σταθόπουλος, Ευθυμιάδης, Καραϊσκάκης, Κερασίδου, Μοσχόβας, Νικόπουλος, Τζίμα, Καραχάλιος, Γκορέζης, Τριανταφύλλης, Ωραιόπουλος, Πανετσίδης, Κατσούρας, Κατσούρα, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Στεφάνου, Τελκής, Παραστατίδης, Καμπανός, Τσαρούχας, Μαθιός, Γατίδης, Σιδηρόπουλος, Τσιλιγκερίδου, Αετού, Δανδής, Μπούρας, Αγάθος, Μπίμπας, Βοντετσιάνος, Δερβίσης.)


 Εδώ θυμίζω τους συλλόγους-συμμορία του Γερόλυμπου που άρπαξε μαζί τους το κέρλινγκ και το τρίαθλο, τα οποία απομυζούσε μέχρι να ξυπνήσουν οι άχρηστοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!

Κανένας από τους ανωτέρω συλλόγους δεν είχε ούτε τμήμα κέρλινγκ ούτε τμήμα τριάθλου ούτε αθλητές του σε αυτά τα δύο αθλήματα! Και οι δύο αυτές ομοσπονδίες, όπως και του Χόκεϋ παλαιότερα, αποτελούσαν και αποτελούν αθλητικές απάτες του Γερόλυμπου σε ένα αθλητικό περιβάλλον "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε" μέσα στο οποίο ο αθλητικός απατεώνας αλώνιζε αρμέγοντας ομοσπονδίες κάτω από την αδιαφορία, την ανικανότητα ή/και την προστασία των διαπλεκομένων της ΓΓΑ υπαλλήλων και πολιτικών προσώπων!!!


 

 Νέα μέλη στο ΔΣ της ΕΛΟΚ! Τώρα σωθήκαμε!

 

Την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012, το http://florineanews.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5.html έγραφε:

Ο Κίμων Τσαρτσιταλίδης στα Δ.Σ της Ένωσης Καράτε Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε:

Μετά την επιτυχία των αθλητών του "Α.Σ. Παγκράτιον στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα", ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον Σύλλογο. Ο πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων, μετά την εκλογή του στο Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, εξελέγη και στο Δ.Σ της Ένωσης Καράτε Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.

Τσαρτσιταλίδης Κίμων: "Είναι μεγάλη τιμή η εκλογή μου σε όλα τα όργανα διοίκησης του Ελληνικού Καράτε και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, απόρροια  της σκληρής δουλειάς και προσφοράς στον χώρο. Εκλέχθηκα πρώτα στην ΕΛ.Ο.Κ και δεν δέχθηκα την μόνιμη θέση στο Δ.Σ, γιατί δεν θα είχα το δικαίωμα να διεκδικήσω θέση στην Ένωση, που στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει περισσότερο. Έτσι, μπήκα αναπληρωματικό μέλος στην Ομοσπονδία και τακτικό στην Ένωση. Στόχος της καινούριας διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ είναι να οργανώσουμε το καράτε ώστε να είμαστε να είμαστε έτοιμοι στην “νέα εποχή” που έρχεται και κατά 99% το καράτε θα γίνει Ολυμπιακό άθλημα το 2020. Και στην Ένωση θα πρέπει να οργανωθούμε ώστε να αποκαταστήσουμε τα όποια λάθη του παρελθόντος, ώστε οι Βορειοελλαδίτες αθλητές να έχουν τις ευκαιρίες και στήριξη, ώστε να προπονούνται απρόσκοπτα για να αποτελέσουν πηγή αθλητών του θα στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εύχομαι και στα δυο Δ.Σ που θα συμμετέχω να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε στην θέση που αξίζει το άθλημα για το οποίο όλοι μας δώσαμε την ΖΩΗ μας."

 

Δηλαδή, ο άσχετος με το καράτε και σχετικός με το ανύπαρκτο παγκράτιο κληρονόμος του Μεγάλου Δασκάλου Βασίλη Ζαχόπουλου Κίμωνας Τσαρτσιταλίδης, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του για το ανύπαρκτο "έργο του" στο καράτε, δήλωσε, από το 2012 παρακαλώ, ότι είχε τη μεγαλοψυχία να αφήσει τη "μόνιμη" θέση στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και "θυσιαστεί" για την Ένωση Βορείου Ελλάδας!

Μας κούφανε στις μπαρούφες!!!

Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά ο Τσαρτσιταλίδης βγήκε δεύτερος αναπληρωματικός στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012 και δεν είχε καμιά δική του επιλογή να μείνει ή να φύγει, αλλά όφειλε να περιμένει τη σειρά του αν και όταν ερχόταν! Βέβαια η τύχη και ο ξευτιλισμένος Γερόλυμπος έφεραν τον κληρονόμο του Ζαχόπουλου μέλος στο ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Ο πρώτος, όμως, αναπληρωματικός στις εκλογές της ΕΛΟΚ του 2012 ήταν ο Θανάσης Καραπλιάγκος για τον οποίο βρήκαμε την από 29-1-2016 επόμενη πρόσφατη ανάρτηση κάτω, ενώ οι κόρες του αριστερά και οι δύο πήραν δίπλωμα προπονητή από τη Σχολή Προπονητών του 2014:

 

Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι στo myvolos.net ο Καραπλιάγκος δηλώνει την 29 Ιανουαρίου 2016 (πριν από επτά ημέρες) ότι κλήθηκε στο ΔΣ της ΕΛΟΚ ως αναπληρωματικός, ενώ από την απολογία συλλόγων εχθές Πέμπτη πληροφορηθήκαμε ότι ήταν παρών ο ... Τσαρτσιταλίδης και ... έκανε ερωτήσεις στους απολογούμενους!

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο Γερόλυμπος αναζητάει νέα θύματα επειδή άλλοι τον εγκαταλείπουν χεσμένοι, άλλοι από εγκεφαλικά και άλλοι καταρρέουν από τις καταγγελίες για τις παρανομίες τους. Βρίσκει ακόμα νέους ΚΓ, αφού έχει ανεξόφλητες "επιταγές" για ρουσφέτια που τους έκανε!

 

Εδώ, έχουμε να παρατηρήσουμε την επόμενη βόμβα!

Ο ΚΓ του Γερόλυμπου Θανάσης Καραπλιάγκος, πρόεδρος του συλλόγου "Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου" και νέο ελπιδοφόρο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ είχε βάλει τον σύλλογό του στην ΕΛΟΑΜΠΕ του Γιώργου Κοσμίδη! Απόδειξη το δεξιά έγγραφο! Παρ' όλα αυτά, όχι μόνο ο σύλλογός του δεν βρίσκεται κατηγορούμενος μαζί με τους άλλους δέκα συλλόγους για την συμμετοχή του στην ΕΛΟΑΜΠΕ, αλλά ξαφνικά ο Θανάσης Καραπλιάγκος βρίσκεται μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ και "δικάζει" τους συλλόγους, οι οποίοι υποτίθεται ότι υπέπεσαν στο ίδιο παράπτωμα με τον δικό του σύλλογο!

Γερόλυμπε με συγχωρείς για την οικειότητα! Μήπως εσύ και το ΔΣ της ΕΛΟΚ είσαστε πολύ ???

Και επειδή πάντα μιλάω με αποδείξεις, ορίστε δεξιά και η τελευταία σελίδα του Πρακτικού Ίδρυσης της ΕΛΟΑΜΠΕ με τη σφραγίδα του συλλόγου του Καραπλιάγκου και την δική του υπογραφή!!! Επομένως μου επιτρέπετε να σας προειδοποιήσω μετ' αποδείξεων ότι όσοι ψηφίσετε την διαγραφή των συλλόγων θα πάτε φυλακή και πρώτοι τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

(Μη φοβάστε, θα σας φέρνει τσιγάρα ο ... Γερόλυμπος, !!!)  


 Οι δύο Γενικές Συνελεύσεις έγιναν!

Η Έκτακτη κράτησε περί τις ώρες, ήταν ακραίως επεισοδιακή, προήδρευσε ο Μπουλούμπασης, την διαχειρίστηκε ο Γερόλυμπος, όλοι είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους στα επιχειρήματα των αδίκως κατηγορουμένων συλλόγων, ο ουραγκοτάγκος Παναγιώτης Χονδροματίδης πρωτοστάτησε τσαμπουκαλίδικα σε επεισόδια κατά του αντιπροσώπου του συλλόγου του Γιώργου Κοσμίδη, τα παλιά πρόσωπα αντιπροσώπων συλλόγων εξαφανισμένα και αντικαταστάθηκαν με καινούρια! Η συνεδρίαση είχε πολλές αντεγκλήσεις και ο πρόεδρος της συνέλευσης Χρήστος Μπουλούμπασης (με πρόσφατη επέμβαση στην καρδιά) βγήκε δύο φορές έξω σκασμένος "Για να πάρει αέρα!", όπως είπε, με τον Γερόλυμπο και τη γυναίκα του να τρέχουν πίσω του για να τον ξαναφέρουν μέσα! Αν συμβεί καρδιακό ατύχημα στον Μπουλούμπαση τότε θα πρόκειται για "ότι κι αν είναι αυτό" εκ προμελέτης με ενόχους τον Γερόλυμπο τη γυναίκα του Εμμανουέλλα Γερόλυμπου και την Αφροδίτη Μπουλούμπαση, γυναίκα του Μπουλούμπαση, που τον αφήνει να βιώνει εντάσεις μεγαλύτερες από τις δυνατότητές του!

Πολλοί από τους τελικά 67 αντιπροσώπους μπήκαν, υπέγραψαν και έφυγαν! Προφανώς θα είπαν στον Γερόλυμπο ότι δεν θέλουν καμιά ανάμιξη και αυτός τους διαβεβαίωσε πως δεν θα έχουν καμιά ανάμιξη στο θέμα των διαγραφών.

Αλλά η φασιστική ψηφοφορία απέδειξε το αντίθετο: Ρωτήθηκαν ποιοί ψηφίζουν κατά των διαγραφών και σήκωσε ένας το χέρι, ποιοί ψηφίζουν λευκό και σήκωσε άλλος ένας το χέρι, "Επομένως" λέει το φασιστόμουτρο ο Γερόλυμπος οι υπόλοιποι 65 ψηφίζουν υπέρ των διαγραφών!" Επί τόπου μετρήθηκαν όσοι βγήκαν από την αίθουσα και ήταν 51! Οι υπόλοιποι 14 ψηφίσατε χωρίς να ξέρετε τι, πότε και γιατί! Δεν είσαστε μόνο ζώα, αλλά και ένα συγκεκριμένο είδος ζώων: Γαϊδούρια!!!

Ακολούθησε η συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία διήρκεσε δέκα λεπτά στα οποία ψηφίστηκαν "μονορούφι" τα διοικητικά πεπραγμένα, ο οικονομικός απολογισμός και οι αλλαγές στον Εσωτερικό Κανονισμό! Παρ' όλο που θεωρώ περιττό να μιλάμε για όλα αυτά, αφού οι δύο συνελεύσεις θα ακυρωθούν, έτσι και μόνο για την ιστορία αναφέρω ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ήταν μεθοδευμένη με σκοπό να διαγραφούν σύλλογοι, που ζητούν εξηγήσεις, κυρίως με λόγο ακυρότητας τις πλασματικές κατηγορίες και το απαράδεκτο της "μαϊμουδένιας" δίκης, αλλά και άλλους λόγους! Αντίστοιχα η Τακτική Γενική Συνέλευση θα ακυρωθεί, διότι δεν είχαν σταλεί μαζί με την πρόσκληση στους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ ούτε περίληψη των διοικητικών πεπραγμένων, ούτε λεπτομερής οικονομικός απολογισμός, ούτε οι αλλαγές του Εσωτερικού Κανονισμού.

Τις συνελεύσεις διεκπεραίωσαν ένα Αρχι-φασιστόμουτρο συν γυναικός και άνευ τέκνου, μια χανούμισσα με ... μύστακα(!), ένα εξωγήινο πλάσμα μίξη μπουλντόγκ και ουραγκοτάγκου, πέντε λουλούδες του καναπέ, δύο χάνοι και 65 κότες ψειριάρες! 

Τέλος, στο site της ΕΛΟΚ αναρτήθηκε από τους βλάκες της ομοσπονδίας η ανακοίνωση:

 

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛ.Ο.Κ. 6/2/2016

Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της ΕΛΟΚ για το έτος 2015 στην Τακτική Γενική Συνέλευση που διεξήχθη στην αίθουσα VIP στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016.Στην ίδια Γενική Συνέλευση, επίσης, έγιναν ομόφωνα αποδεκτές όλες οι αλλαγές του Εσωτερικού Κανονισμού που προτάθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΛΟΚ. Ο νέος Εσωτερικός Κανονισμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε είναι σε ισχύ και μπορείτε να τον βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

 

Αυτά αποτελούν καραμπινάτες   του Γερόλυμπου, αφού στο τέλος του Εσωτερικού Κανονισμού σαφώς τονίζεται, όπως και σε κάθε προηγούμενη έκδοσή του και όπως ο νόμος ορίζει, ότι:

 

Ο παρών Εσωτερικός Κανονισμός, όπως ισχύει μετά τις τροποποιήσεις του, ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε στις 6 Φεβρουαρίου 2016 και θα ισχύει από την έγκριση της νομιμότητάς του από τον αρμόδιο για τον αθλητισμό Υπουργό, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 27 και 33 παρ.3 του Ν. 2725/1999.

 

Συνεπώς, ο Εσωτερικός Κανονισμός ΔΕΝ ισχύει ακόμα, όπως θέλει να σας εξαπατήσει το Αρχι-καραλαμόγιο, αλλά πρώτα θα περιμένει να εγκριθεί από τη ΓΓΑ και μετά θα ισχύει! Για να δούμε τι απατεωνίες έχει στήσει με αυτό το νέο κανονισμό και θα δούμε αν τον εγκρίνει η ΓΓΑ! Κτά τη γνώμη μου είναι τελείως άκυρος και αποτελεί ακόμα μια απάτη του Αρχιφασίστα στην προσπάθειά του να κατασκευάσει στοιχεία για την δίκη του Εφετείου με την ΕΛΟΑΜΠΕ!

 

Τέλος, σε όσους πήραν μέρος στις δύο Γενικές Συνελεύσεις και ψήφισαν τις παρανομίες, που τους υπαγόρευσαν ο Αρχι-φασίστας Γιώργος Γερόλυμπος (επίτιμος της ΕΛΟΚ), η γυναίκα του Εμμανουέλα Γερολύμπου-Ποντίδα (γενική γραμματέας της ΕΛΟΚ) και ο Χρήστος Μπουλούμπασης (πρόεδρος της ΕΛΟΚ), τους αξίζει το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.


 Το Πανευρωπαϊκό στην Κύπρο

Παράλληλα με τα εσωτερικά γεγονότα, είχαμε και εξελίξεις στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων Ανδρών και Γυναικών καθώς και νέων κάτω των 21 στη Λευκωσία! Όπως είπαμε και πιο πάνω η ΕΛΟΚ συμμετείχε με 33 αθλητές, 2 προπονητές και 3 διαιτητές! Οι αθλητές χρεώθηκαν με 280 € το άτομο για τα αεροπορικά εισιτήρια (για ξενοδοχείο δεν ξέρω πόσα τους άρμεξε!), ενώ άλλοι τα βρήκαν με 107 €(!). Την ομάδα δεν συνόδεψε κανένα λαμόγιο από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, άλλωστε όλοι είναι πλέον ή άχρηστοι ή/και υπόδικοι!!! Ενδεικτικά δίνουμε τις επόμενες φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες της υποκρισίας, της εικονικής ευτυχίας, των άχρηστων διοικητικών, της ακραίας εκμετάλλευσης: Αν οι σύλλογοι των αθλητών δεν ψήφιζαν ό,τι λέει ο Γερόλυμπος, τότε οι αθλητές δεν θα ήταν μέλη της εθνικής ομάδας! Αν οι γονείς δεν πλήρωναν 280 € το αεροπορικό εισιτήριο των 100 €, ώστε να "βγάλει" ο Γερόλυμπος, τότε οι αθλητές δεν θα πήγαιναν στην Κύπρο! Αν οι προπονητές τους ή οι σύλλογοί τους "κουνηθούν" σε άλλο ρυθμό από αυτόν που παίζει το ... φλάουτο της Γερολύμπου, οι αθλητές αυτοί θα ψάχνουν για άλλο σύλλογο!

Αναλυτικά: Κώστας Μαστρογιάννης, 2η θέση στην κατηγορία CADET KUMITE MALE -70Kg, Νικολέτα Ζερβού, 3η θέση στην κατηγορία CADET KATA FEMALE, Αναστασία Δελλή, 3η θέση στην κατηγορία U21 KUMITE FEMALE 68+ KG, Διονύσης Ξένος, 3η θέση στην κατηγορία U21 KUMITE MALE -67 KG, Φωτεινή Μπατσίλα, 5η θέση στην κατηγορία CADET KUMITE FEMALE 54+ KG, Δημήτρης Γκερζελής, 7η θέση στην κατηγορία CADET KATA MALE, Γλυκερία Ξυλικιώτη, 7η θέση στην κατηγορία U21 KUMITE FEMALE -50 KG, Ευρυδίκη Μπίμπα, 9η θέση στην κατηγορία CADET KUMITE FEMALE -54 KG, Γεωργία Ξένου, 9η θέση στην κατηγορία U21 KATA FEMALE, Ιωσήφ Ααρών, 9η θέση στην κατηγορία JUNIOR KUMITE MALE -55 KG!  Μα καλά, για τις έβδομες και ένατες θέσεις γιατί γιορτάζουμε? Λόγω Μπίμπα και Ξένου? Η απόδοση μιας ομοσπονδίας φαίνεται στα μετάλλια και ο πίνακας των μεταλλίων από το site της Ευρωπαϊκής είναι ο επόμενος! Τόσο άχρηστοι είναι στην ΕΛΟΚ, που δεν ξέρουν να πληροφορήσουν τον κόσμο του καράτε τι πραγματικά συμβαίνει ή αποκρύπτουν την αλήθεια για να μην δείξουν την ανικανότητά τους!

Και μάλιστα η απόδοση της εθνικής ομοσπονδίας και των αθλητών εξαρτάται και από το πλήθος των αθλητών κάθε εθνικής ομοσπονδίας, που πήραν μέρος στους αγώνες ως πίνακας για συγκρίσεις και συμπεράσματα κατωτέρω με ταξινόμηση κατά αύξοντα αριθμό αθλητών για κάθε χώρα. Αλλά τα ζώα του ΔΣ/ΕΛΟΚ ποτέ για όλα τα προηγούμενα 20 χρόνια δεν έκαναν τέτοιες μελέτες ούτε για τους αγώνες του εξωτερικού ούτε για εκείνους του εσωτερικού! Κάνετε εσείς οι αναγγνώστες τις συγκρίσεις αποό τους πίνακες!

Περιληπτικό συμπέρασμα: Η Ελλάδα τρίτη σε πλήθος συμμετοχών με 31 συμμετοχές έναντι της πολυπληθέστερης Ιταλίας με 35 αθλητές, πήρε την 17η θέση με 1 δεύτερη θέση και 3 τρίτες θέσεις! Δηλαδή μιλάμε για μια απόδοση πολύ κάτω του μετρίου!!! Και αφήστε τις φανφάρες και το δούλεμα! Άχρηστη διοίκηση, άχρηστοι προπονητές, άχρηστο σύστημα γενικώς! Αυτά είναι τα επακόλουθα της επιβολής της αναξιοκρατίας από τους μαφιόζους της ΕΛΟΚ και τα τσιράκια τους! Απλά είσαστε άχρηστοι!

Τέσσερεις αθλητές και δύο αποτυχημένα γύφτικα σκεπάρνια του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που δεν τόλμησαν να πάνε στους Πανερωπαϊκούς! Και καλά ο Γερόλυμπος κηρύχθηκε "Persona non Grata" και τον πέταξαν στην αποχέτευση, η Εμμανουέλλα Γερολύμπου, όμως, αυτό το αγνό, άσπιλο και αμόλυντο ... αγγελάκι, γιατί δεν πήγε να ... γοητεύσει τους Ευρωπαίους??? Δεν μιλάω για τον ... Βούρτσα! Αυτός όταν πιάνει την κουβέντα στους Ευρωπαίους δεν σταματάει με τίποτα! Αλλά ξέχασα! Ήταν και οι δύο απασχολημένοι με τις διαγραφές των συλλόγων και το "πέρασμα" πεπραγμένων, απολογισμού και Εσωτερικού Κανονισμού από την μαϊμού Γενική Συνέλευση εις τα μετόπισθεν!

Γενική άποψη του σταδίου των αγώνων κατά την παράταξη των ομάδων.

 Ανωτέρω αριστερά ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος κατά την ομιλία του στην τελετή έναρξης των αγώνων! Πίσω ακριβώς από τον δεξί αγκώνα του προέδρου φαίνεται ο πιτσιρικάς που κρατάει την ταμπέλα της FYROM με σαφώς γραμμένη την ονομασία "MACEDONIA". Αυτό το τονίζουμε για να αποδείξουμε ότι είναι ψεύτες και πατριδοκάπηλοι οι Γερόλυμπος - Γερολύμπου και Συμμορία του ΔΣ/ΕΛΟΚ, όταν επικαλούνται 1) ότι δεν έχουν εγγράψει την ΕΛΟΚ στην Βαλκανική, επειδή δεν ικανοποιείται το βαρυσήμαντο αίτημά τους να μην αποκαλείται η γειτονική χώρα "MACEDONIA", αλλά FYROM, καθώς και 2) για την αιτιολογία δήθεν της διαγραφής κάποιων σωματείων πέρυσι, επειδή πήραν μέρος στους Βαλκανικούς ανεχόμενοι την απαράδεκτη ονομασία των Σκοπίων!

Και μερικοί άλλοι ηλίθιοι δήθεν εθνικόφρονες από τη Βόρεια Ελλάδα τους σιγοντάρουν! Γιατί δεν το έκανε αυτό η ΕΛΟΚ στους Πανευρωπαϊκούς??? Όταν κλείσετε τα 65 όλοι εσείς οι βλάκες μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε και ... πατριωτικές συντάξεις ... εθνικόφρονων!!!

Στην άνω δεξιά φωτογραφία, Αρχι-καραλαμόγια Εμμανουέλλα Γερολύμπου, τέως αντιπρόεδρε και νυν γενική γραμματέα της ΕΛΟΚ, πες στον άντρα σου ότι η ταμπελίτσα "MACEDONIA" φαίνεται καλύτερα και να ανοίξει τα γκαβά του να την δει και να την εντυπωθεί, ώστε να μην ... πέρδεται στα δικαστήρια παριστάνοντας τον Ελληναρά της κακιάς συμφοράς!!!

Όταν επικαλείτο αυτό το ιδιαίτερο θέμα η ΟΚ ο Γερόλυμπος στα δικαστήρια και για να εξαπατήσει τον Δικαστή, ώστε να κερδίσει τη δίκη και να διαγράψει συλλόγους, μας έφερνε έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών ισχυριζόμενος ότι είχε "εντολή" σε παρόμοιες περιπτώσεις η ΕΛΟΚ να αποσύρει την εθνική ομάδα της ως διαμαρτυρία για την μη τήρηση των κανονισμών του ΟΗΕ! Το έπαιζε και "διπλωματικός" η ψωνάρα! Στους Πανερωπαϊκούς της Λευκωσίας και όταν η εξέδρα των Κύπριων επισήμων πήρε φωτιά από τις διαμαρτυρίες για την ταμπέλα "MACEDONIA" ο Αρχι-μαλάκας Αρχηγός Αποστολής είχε καταπιεί τη γλώσσα του και η διοίκηση της ΕΛΟΚ αριστερά από την Αθήνα με αρχηγούς το αθλητικό σκουπίδι, τη γυναίκα του και τη χανούμισσα επίσης! Τα ψωμιά σας είναι λίγα!

Αυτά να τα βλέπουν και τα βλήματα του Υπουργείου Εξωτερικών, που βάζουν τις αθλητικές ομοσπονδίες να διαμαρτύρονται για διπλωματικά θέματα απόλυτα δικής τους αρμοδιότητας, στα οποία οι ίδιοι αποτυγχάνουν συνεχώς επί 50 χρόνια!

Τελευταία ενημέρωση 9/2/2016.

Ειδικότερα, η ΓΓΑ είχε αποστείλει στις ομοσπονδίες το από 4/2/2014 επόμενο δελτίο τύπου συνοδευόμενο από αυτό με κλικ εδώ έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών:

Με βάση αυτό το έγγραφο έπρεπε να κινηθεί και η ΕΛΟΚ στους Πανευρωπαϊκούς της Λευκωσίας και να εφαρμόσει όλα όσα της όριζε το έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών κατωτέρω (ολόκληρο με κλικ εδώ):

 

Αλλά η ΕΛΟΚ καθώς και ο Αρχηγός της Εθνικής Αποστολής που όρισε το ΔΣ/ΕΛΟΚ, δεν έκαναν τίποτα απολύτως!!! Και μάλιστα στην Κύπρο!!!

Κάποιοι σε κάποια site δημοσίευσαν ανώνυμα και εσκεμμένα διαστρεβλωμένες εξηγήσεις για το γεγονός του "MACEDONIA" και συκοφαντικούς ισχυρισμούς εναντίον συγκεκριμένου ατόμου γνωστότατου για το ήθος του και την ακεραιότητά του! Γνωρίζουμε ποιοί είσαστε και μην προσπαθείτε αδίκως να σπιλώσετε υπολήψεις έντιμων ανθρώπων!

Μία είναι η εξήγηση για το θέμα αυτό: η δυνατότητα ή η αδυναμία να επιβάλει η ΕΛΟΚ την άποψή της στην Παγκόσμια! Εσείς τι λέτε την έχει? Αν την είχε, τότε αυτός που ΚΓτε θα ήταν το υπ' αριθμόν ένα αθλητικό σκουπίδι του παγκόσμιου καράτε?

Οι γνωστοί δάσκαλοι του καράτε Ηλίας Χρήστου και Τάσος Πανουσόπουλος σε συζήτηση με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Αντόνιο Εσπίνος αριστερά και δεξιά μόνοι. Ιδιαίτερα ο Ηλίας Χρήστου έγινε δεκτός με αγκαλιές και φιλιά από προέδρους ομοσπονδιών και από πολλούς παλαιούς συναδέλφους του από το σώμα των διαιτητών! Αντίθετα, ο εκ των συνοδών της εθνικής και διεθνής διαιτητής Γιάννης Κανέλλης δημιούργησε θέμα και παρατηρήθηκε δριμύτατα, όταν τον εξαίρεσαν από τη διαιτησία των τελικών, ενώ ο Παναγιώτης Γκορέζης επίσης δέχθηκε αυστηρή παρατήρηση, επειδή διαιτήτευσε χωρίς να δώσει πρώτα εξετάσεις διαιτησίας!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 

 

 

 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .