karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 20/9/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020

 έχουμε ακόμα 1406 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε παίζει το ... πουλί του!!!

 Απόλυτα Άκυρη η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε Απατεώνων-Ηλιθίων! Απατεώνες εναντίον Ηλιθίων: 15 γκολ - 10 αυτογκόλ και μια ... "Ζαλισμένη Ειρηνοδίκης" !!!

 Δίνονται κατωτέρω τα Πρακτικά των Αρχαιρεσιών της 11-9-2016 και το Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας,

 δημοσίως με τα σχετικά σχόλια, αλλά και στους Ελεγκτές της ΓΓΑ για παρανομίες της αρμοδιότητάς τους.

Άλλωστε πολλές από αυτές τις παρανομίες επαναλαμβάνονται πανομοιότυπα από τις προηγούμενες ΓΣ (αρχαιρεσιών ή όχι)!

  Ο Έλεγχος είτε το θέλετε είτε όχι παρακολουθείται από το σύνολο αθλητών και φιλάθλων του καράτε και όχι μόνο!


Στο Κλουβί

με το Λιοντάρι!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Επιτέλους, μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ!

 Σε όλα τα επόμενα να προσθέσετε ότι το Καράτε θα συμπεριλαμβάνεται στα Ολυμπιακά Αθλήματα για τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο! Γι' αυτό το λόγο η ΕΛΟΚ θα πρέπει να "καθαριστεί" από τα λαμόγια εν ριπή οφθαλμού! Προσοχή στην καταγραφή των ευρημάτων, διότι θα ακολουθήσει ποινική δίωξη των υπευθύνων της ΕΛΟΚ από ενδιαφερόμενα άτομα και συλλόγους!

 Παιδάκια Ελεγκτές:  Για βάλτε στον έλεγχο και τις καραμπινάτες παρανομίες κατά τις τρέχουσες εκλογές της ΕΛΟΚ από τα Καρα-λαμόγια!


 Ιστορικό:

 Όταν οι Σανιώτης και Μπίκας μου έλεγαν στις αρχές του 2012 ότι στις εκλογές του 2012 θα βάλουν 2-3 άτομα στο ΔΣ της ΕΛΟΚ τους το είχα πει ότι ο Σχιζοφρενής θα τους πέταγε έξω από την ΕΛΟΚ πριν τις εκλογές χωρίς να το πάρουν χαμπάρι! Έτσι και έγινε: τους έβγαλε κατηγορούμενους με δική του μαϊμού Δικαστική Επιτροπή και έχασαν τις εκλογές τρέχοντας στο ΑΣΕΑΔ και στα δικαστήρια να βρουν το δίκιο τους! Όταν το πήραν χαμπάρι ήταν πλέον αργά! Όταν τώρα ο Αρχηγός Μπίκας μας έλεγε ότι πάνε για πέντε άτομα στο ΔΣ, και μάλιστα πήγε με τουπέ και διαπραγματεύθηκε για αυτό (με τον εαυτό του ... Πρόεδρο!!!), τρελάθηκα με τη βλακεία που δέρνει την Αντιπολίτευση του Γερόλυμπου! Όπως θα δείτε το αποτέλεσμα των εκλογών είναι δύο άτομα στο ΔΣ για την Αντιπολίτευση και εξ αυτών το ένα με εύλογη ένσταση ακυρότητας στο κεφάλι! Δηλαδή μένει μόνο ένα!!! Δεν θέλετε να παραδεχθείτε ότι πάντα η πραγματικότητα επιβεβαιώνει τις απόψεις μου! Μη θέλετε! Ποτέ μη σώσετε!

Δέκα χρόνια σας το λέω ότι αν αφήνετε τον Γερόλυμπο και τη Συμμορία του να οργανώνουν ως ΔΣ τις εκλογές, πάντα δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις απάτες του!

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

 


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!! Και για παράδειγμα, παρακολουθήστε στα επόμενα τι έγινε στις πρόσφατες εκλογές της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!!


Η πρόσφατη ΓΣ και οι Αρχαιρεσίες της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ ήταν άκυρες ακόμα και από την Πρόσκληση, διότι εντοπίζονται παρανομίες από απάτες της διοίκησης και βλακείες της αντιπολίτευσης!

 

Από την πρόσκληση (με κλικ εδώ) και μόνο η ΓΣ είναι άκυρη, διότι:

1) Όπως βλέπουμε κατωτέρω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, για το 2ο Θέμα δεν είχε σταλεί στους συλλόγους ο Απολογισμός και η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, πράγμα απαραίτητο, και η έλλειψή τους αποτελεί λόγο ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης!

Πρώτη Απάτη των Απατεώνων και Πρώτος και Δεύτερος Λόγος Ακύρωσης της ΓΣ.

2) Στο 3ο Θέμα της Πρόσκλησης ορίζεται ότι θα εκλεγεί διμελής Εφορευτική Επιτροπή, πράγμα παράνομο, διότι ο νόμος ορίζει τριμελή Εφορευτική Επιτροπή και ένας ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος, που θα προεδρεύει σε αυτήν, γίνονται τέσσερα τα άτομα! Ο λανθασμένος αριθμός μελών για την Εφορευτική Επιτροπή αποτελεί λόγω ακύρωσης των Αρχαιρεσιών! Απόδειξη η Απόφαση 3433/2006 με την οποία ακύρωσα τις εκλογές του Τσόγκα στην ΠΟΠΚ!

Πρώτη Βλακεία των Απατεώνων και Πρώτος Λόγος ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!

3) Στο 5ο Θέμα για την εκλογή Τακτικού και Αναπληρωματικού αντιπροσώπου για την ΕΟΕ αφήνεται να εννοηθεί ότι οι εκλογές για [ΔΣ + ΕξΕπ] και για [Αντιπρ-ΕΟΕ] θα γίνουν ταυτόχρονα (πράγμα που έγινε), ενώ θα έπρεπε να ετεροχρονιστούν οι δύο διαφορετικές εκλογές, διότι το καταστατικό της ΕΛΟΚ ορίζει ότι ο Αντιπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ πρέπει οπωσδήποτε να είναι μέλος του ΔΣ και συνεπώς θα έπρεπε πρώτα να καθοριστεί το ΔΣ και μετά από τα μέλη του συγκεκριμένου ΔΣ να εκλεγεί ο Αντιπρόσωπος στην ΕΟΕ. Αυτό αποτελεί Απάτη του Αρχι-απατεώνα ηλίθιου Γιώργου Γερόλυμπου, ώστε χωρίς να μπει ο ίδιος στο ΔΣ της ΕΛΟΚ και κινδυνέψει να χάσει την προεδρία στο ΔΣ του Τριάθλου, το οποίο έχει ανοιχτές δίκες με την ΓΓΑ, και ενώ ταυτόχρονα παραιτήθηκε από την ΕΟΕ ως αντιπρόσωπος του Τριάθλου, να μπορέσει να επιστρέψει τροπαιοφόρος στην ΕΟΕ με τις ... δάφνες του Αντιπροσώπου του Καράτε!!! Και νόμιζε ότι δεν θα το δει κανένας αυτό ο ... μαλάκας !!! Αλλά αυτό και από την προκήρυξη ακόμα αποτελεί:

Δεύτερη Βλακεία των Απατεώνων και Λόγος ακύρωσης της συμμετοχής του Γερόλυμπου ως αντιπροσώπου στην ΕΟΕ! Θα το ξαναδούμε άλλωστε πιο κάτω.

4) Τέλος ΔΕΝ τηρήθηκε από την ΕΛΟΚ η απαράβατη υποχρέωση της ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ανάρτησης της κατάστασης των δικαιουμένων ψήφου σωματείων-μελών της ΕΛΟΚ και των αντιπροσώπων τους, ώστε να ελεγχθεί από την Αντιπολίτευση. Αναρτήθηκε μια κατάσταση, η οποία ήταν απρόσιτη στους ενδιαφερόμενους να ελέγξουν αν όλα αυτά τα σωματεία είχαν πραγματικά δικαίωμα ψήφου και οι αντιπρόσωποί τους μήπως είχαν τυχόν κωλύματα, ώστε να διατυπώσουν τις τυχόν ενστάσεις τους! Άλλωστε η ανάρτηση αυτής της κατάστασης εξυπηρετεί και τους συλλόγους της Επαρχίας, που θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν δικαίωμα ψήφου, και θα έπρεπε να δημοσιεύεται στο site  της ΕΛΟΚ, πράγμα που εσκεμμένα φυσικά ποτέ δεν γίνεται!

Από την απόκρυψη της λίστας των εχόντων δικαίωμα ψήφου η ΓΣ είναι άκυρη! Η παράληψη της γνωστοποίησης στην Αντιπολίτευση, ώστε να την ελέγξει, και σε όλους τους συλλόγους Αθήνας και Επαρχίας της λίστας των δικαιουμένων ψήφου από το site της ΕΛΟΚ είναι παράνομη! Πώς θεωρούν αρκετή την ανάρτηση της Πρόσκλησης στο site της ΕΛΟΚ και δεν θεωρούν απαραίτητη την ανάρτηση της λίστας των δικαιουμένων ψήφου? Και αυτό, διότι δεν είναι αρκετή η τηλεφωνική πληροφόρηση των συλλόγων της Επαρχίας ότι ψηφίζουν ή όχι, αλλά είναι απαραίτητη και η γνώση τους ότι και όλοι οι υπόλοιποι ψηφίζουν ΝΟΜΙΜΑ! Ιδίως όταν διοικεί μια διεφθαρμένη και αθλητικά εγκληματική διοίκηση!

Οι ήδη Υπόδικοι Γερόλυμπος-Μπουλούμπασης και η παρέα τους στα Δέντρα για την Κατάκτηση του ΔΣ και Εξολόθρευση της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!!

Δεύτερη Απάτη των Απατεώνων και Δεύτερος Λόγος Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών.

5) Από την απόκρυψη των υποψηφιοτήτων των συνδυασμών οι Αρχαιρεσίες είναι άκυρες! Οι συνδυασμοί των ήδη διοικούντων αποκρύφτηκαν και είμαι βέβαιος ότι μεταξύ των υποψηφίων θα υπάρχουν και παράνομα συμμετέχοντες, ως μη όντες ταμειακά εντάξει, ως μη έχοντες ένα χρόνο μέλη της ΕΛΟΚ, ως μη έχοντες 10 αθλητές σε αγώνες της προηγουμένης χρονιάς ή ακόμα και ως μη έχοντες την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ, οπότε θα πρέπει να ακυρώνεται ολόκληρος ο συνδυασμός! Δεν μπορεί πλέον ο Γερόλυμπος να βρει τόσα κορόιδα, ώστε να γεμίζει δύο ψηφοδέλτια των 11+3 = 14 υποψηφίων! Τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι παλιοί κολλητοί του!

Τρίτη Απάτη των Απατεώνων και Τρίτος Λόγος Ακύρωσης της ΓΣ.

6) Μεταξύ των υποψηφίων του Γερόλυμπου καθώς και των ψηφοφόρων του θα υπάρχουν σίγουρα και μη έχοντες δικαίωμα συμμετοχής λόγω κωλυμάτων, οι οποίοι θα εντοπιστούν εύκολα όταν δούμε τα ονόματά τους, που κρατάει κρυφά! Και μόνο ότι τα κρατάει κρυφά αποδεικνύει ότι υπάρχουν ανάμεσά τους παράνομοι, οι οποίοι θα εντοπιστούν με την πρώτη ανάγνωση και θα οδηγηθούν και αυτοί στο δικαστήριο πλέον! Είναι βέβαιο ότι μεταξύ των αντιπροσώπων θα υπάρχουν και παράνομα συμμετέχοντες, ως μη όντες ταμειακά εντάξει οι σύλλογοί τους, ως μη έχοντες ένα χρόνο μέλη της ΕΛΟΚ, ως μη έχοντες 10 αθλητές σε αγώνες της προηγουμένης χρονιάς ή ακόμα και ως μη έχοντες την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ.

Τέταρτη Απάτη των Απατεώνων και Τέταρτος Λόγος Ακύρωσης της ΓΣ.

7) Η υποψηφιότητα του ίδιου του Γερόλυμπου ως υποψήφιου για την Ολυμπιακή Επιτροπή είναι παράνομη, διότι είναι ακόμα πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου, το οποίο έχει ανοιχτές δίκες με την ΓΓΑ, στις οποίες το Τρίαθλο παρίσταται δια του Προέδρου του! Ας ισχυρίζεται ίσως ότι έχει παραιτηθεί από την Ολυμπιακή Επιτροπή! Αυτό δεν έχει καμιά σχέση!

Πέμπτη Απάτη των Απατεώνων και Τρίτος Λόγος Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών.

8) Η συμμετοχή του ίδιου του Γερόλυμπου στη ΓΣ είναι υπέρ το δέον παράνομη, διότι είναι ακόμα πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου. Δεν είχε το δικαίωμα να είναι ούτε στην αίθουσα μέσα! Και όμως η Ωραία Κοιμωμένη Αντιπολίτευση τον άφησε να είναι μέσα και να είναι και αντιπρόσωπος της παράταξής του στην καταμέτρηση των ψήφων!

Έκτη Απάτη των Απατεώνων και Τέταρτος Λόγος Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών.

9) Όποιοι συνεργάτες του Γερόλυμπου αποδέχθηκαν τις ανωτέρω και άλλες παρανομίες κατά τη ΓΣ της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ της 11-9-2016 θα βρεθούν κατηγορούμενοι διότι, ποιό δικαστήριο δεν θα πεισθεί ότι αποτελούν συμμορία παρανόμων όλοι αυτοί που ψηφίζουν ως αποδεκτό έναν ανύπαρκτο διαχειριστικό και οικονομικό απολογισμό οκταμήνου για το 2016 από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, α) τη στιγμή που ταυτόχρονα διενεργείται έλεγχος της ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ και η ΓΣ έχει προφανή προορισμό να προκαταλάβει αυτόν τον έλεγχο, β) όταν δεν έχει δοθεί εμπρόθεσμα και λεπτομερώς ο οικονομικός απολογισμός, γ) όταν δεν υπάρχει έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, και άλλα πολλά, που παραλείπω για να μην επαναλαμβάνομαι! Τώρα, για την Αντιπολίτευση, που βλέπει ατάραχη τα τρένα να περνούν τι να πω? Λαπάδες!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


Η πορεία της Γενικής Συνέλευσης!

Για διευκόλυνσή σας δίνεται με κλικ εδώ το καταστατικό της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ.

 

10) Η εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης έγινε και μίλησαν 6-7 ομιλητές από την Αντιπολίτευση διαμαρτυρόμενοι για την μη έγκαιρη ενημέρωση των συλλόγων για τον Οικονομικό Απολογισμό και την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για το οκτάμηνο του 2016! Από την Συμπολίτευση ΔΕΝ μίλησε κανένας, πράγμα που αποδεικνύει ότι είχαν γραμμή να πάνε χωρίς καθυστερήσεις στις εκλογές!

Το ποιό σημαντικό είναι ότι ζήτησε να μιλήσει ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, ο οποίος πλέον ανήκε στην Αντιπολίτευση, για να διαμαρτυρηθεί ότι ΔΕΝ κλήθηκε να κάνει έλεγχο στην ΕΛΟΚ και να συντάξει με την Επιτροπή του την σχετική Έκθεση! Δεν τον άφησαν ούτε να μιλήσει με το επιχείρημα ότι δεν χρειαζόταν να κάνει έλεγχο και έκθεση, διότι τα είχαν κάνει ορκωτοί λογιστές! Μάλιστα σε αυτό συνηγόρησε και ο νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ Γιάννης Μουρνιανάκης, που ήταν παρών για να υποστηρίζει τα συμφέροντα του Γερόλυμπου και ... να τον πληρώνει η ομοσπονδία! Φυσικά, αυτό είναι καραμπινάτα παράνομο, διότι πρώτον η Ελεγκτική Επιτροπή ορίζεται εκ του νόμου και εκ του καταστατικού ως ο θεσμικός ελεγκτής των πράξεων και παραλήψεων του ΔΣ, αλλά και δεύτερον διότι οι ορκωτοί λογιστές, αν υπήρξαν, που ΔΕΝ υπήρξαν, ελέγχουν τις προσθαφαιρέσεις στους ισολογισμούς και μόνο, ενώ η Ελεγκτική Επιτροπή ελέγχει και την διαχείριση του ΔΣ! 

Έβδομη Απάτη των Απατεώνων και Πέμπτος Λόγος Ακύρωσης της ΓΣ.

11) Πραγματοποιήθηκε η εκλογή δύο τακτικών μελών για την Εφορευτική Επιτροπή, πράγμα παράνομο, διότι ο νόμος και το καταστατικό λένε τρία άτομα για την εφορευτική επιτροπή, των οποίων προεδρεύει ο δικαστικός αντιπρόσωπος! Βλέπετε την Απόφαση 3433/2006 με την οποία ακύρωσα τις εκλογές του Τσόγκα στην ΠΟΠΚ!

Τρίτη Βλακεία των Απατεώνων και Έκτος Λόγος ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!

Και μπαίνουμε στις Αρχαιρεσίες, που να μην μπαίναμε ποτέ!!!


 Αρχαιρεσίες της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ (Απατεώνων και Ηλιθίων) για Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή, αλλά και για Αντιπρόσωπο στην ΕΟΕ!

 

Μπαίνουμε στις Αρχαιρεσίες και εδώ αρχίζει η τραγωδία του Αισχύλου με πρωταγωνίστρια την Δικαστική Αντιπρόσωπο και Ειρηνοδίκη κα Αλεξία Ορφανίδου, η οποία αφέθηκε να παρασυρθεί (ή ηθελημένα παρασύρθηκε?) σε τραγικά λάθη, ίσως ζαλισμένη από τις αντιδικίες (?), και στην κυριολεξία κατέστρεψε τις εκλογές!

12) Σας δίνουμε με κλικ εδώ το Πρακτικό των Αρχαιρεσιών, στο οποίο το πρώτο που παρατηρείται είναι ότι ΔΕΝ αποτελεί πρωτότυπο Πρακτικό αθλητικής ομοσπονδίας, αλλά αποτελεί ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ παλιότερου Πρακτικόυ, οργανωμένη απάτη του Γερόλυμπου, συνδικαλιστικού σωματείου υπαλλήλων κάποιου οργανισμού, τελείως άσχετο προς τα δεδομένα αθλητικής ομοσπονδίας! Γιατί να δανειστεί άραγε έντυπο άσχετου Πρακτικού η ΕΛΟΚ-ΑπΗλ, αφού κάνει δικές της εκλογές από το 1986? Τα τραγικά αποτελέσματα θα τα δούμε πιο κάτω!

Για παράδειγμα στην αρχή του Πρακτικού γράφεται "... του Σωματείου με την επωνυμία ...". Αυτό έχει σκοπό να υποβάλλει (ή να την διευκολύνει να αποδεχθεί!) στην Ειρηνοδίκη ότι πρόκειται για "σωματείο πρώτου βαθμού", ώστε να της μείνει στο μυαλό ότι ψηφίζουν "φυσικά πρόσωπα" πράγμα που χρησιμοποιήθηκε πονηρά και στο Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας, όπου καταγράφηκαν παράνομα "μόνο φυσικά πρόσωπα"!!! Επίσης, αναγράφεται " ... συνήλθαν τα μέλη της προαναφερόμενης οργάνωσης για την εκλογή Διοίκησης και των άλλων οργάνων, ... "! Ποιών "άλλων οργάνων", αφού η Πρόσκληση είναι συγκεκριμένη?

 

ή και πιο κάτω στο ίδιο Πρακτικό: "... κατάθεταν το βιβλιάριο υγείας τους, για να συμπληρώσει και να βεβαιώσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος κτλ." όλο το παραπλανητικό και άσχετο κείμενο της επόμενης φωτογραφίας!!! Μας τα έκανες θάλασσα κυρία Ειρηνοδίκη!!!

Επειδή, όμως, οι Αρχαιρεσίες με παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου αποτελούν μια μορφή Δικαστικής Απόφασης και επειδή εν προκειμένω αυτή τη συγκεκριμένη Ειρηνοδίκη και αυτή τη συγκεκριμένη Δικαστική Απόφαση ο Γερόλυμπος και το ΔΣ της ΕΛΟΚ, ακόμα και ο νομικός της σύμβουλος της ΕΛΟΚ Ιωάννης Μουρνιανάκης, που ήταν παρών, επιχείρησαν να τις εξαπατήσουν με συγκεκριμένες τακτικές, όπως το άσχετο έντυπο για την καταγραφή των πεπραγμένων στις Αρχαιρεσίες και άλλες, που θα δούμε πιο κάτω, και το κατάφεραν, οι πράξεις τους αυτές συνιστούν το καραμπινάτο ποινικό αδίκημα της "εξαπάτησης δικαστηρίου"!!!

Κατά τα άλλα έχουμε μια Όγδοη Απάτη των Απατεώνων και έναν Έβδομο Λόγο ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!

 

13) Το καταστατικό της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ ορίζει πεντακάθαρα στο Άρθρο 22 §4, ότι ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ θα πρέπει να είναι πρώτα μέλος του ΔΣ.

Δηλαδή, με βάση το Άρθρο 22 §4 έπρεπε να ψηφίσουν πρώτα οι αντιπρόσωποι των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ για τα μέλη του ΔΣ, να οριστικοποιηθεί αυτό και στη συνέχεια να ξαναψηφίσουν για τους αντιπροσώπους στην ΕΟΕ μεταξύ των ήδη εκλεγμένων μελών του ΔΣ!

Έ, αυτό δεν έγινε, αλλά οι δύο εκ του καταστατικού απαραίτητα ετεροχρονισμένες ψηφοφορίες έγιναν ταυτόχρονα: δηλαδή οι εκλέκτορες (οι ψηφίζοντες αντιπρόσωποι) έπαιρναν ταυτόχρονα τα ψηφοδέλτια για [ΔΣ + ΕξΕπ] και για [Αντιπρ-ΕΟΕ] μαζί με δυό φακέλους, πήγαιναν στο παραβάν και έβαζαν στον κάθε φάκελο την επιλογή τους ΧΩΡΙΣ πρώτα να προηγηθεί η εκλογή του ΔΣ, όπως ορίζει το καταστατικό, ώστε η εκλογή του αντιπροσώπου στην ΕΟΕ να είναι για ήδη εκλεγμένο μέλος του ΔΣ, και έριχναν τους δύο φακέλους σε δύο διαφορετικές κάλπες! Και η κυρία "Ζαλισμένη Ειρηνοδίκης" ΔΕΝ πήρε χαμπάρι την παρανομία (ή την άφησε να περάσει!), ενώ ταυτόχρονα ο Μεγάλος Αρχηγός Γιώργος Μπίκας της Αντιπολίτευσης επίσης ΔΕΝ το πήρε χαμπάρι, πράγμα που αποδεικνύεται εκ του ότι μεταξύ των έξι Ενστάσεων, που κατατέθηκαν, καμιά δεν αναφερόταν σε αυτό το γεγονός! Η Αντιπολίτευση είσαστε πολύ Ηλίθιοι, με το συμπάθιο (!), αφού η συγκεκριμένη παράβαση είχε προαναγγελθεί από την Πρόσκληση! Και μη μου πείτε ότι το αφήσατε επίτηδες, ώστε να έχετε λόγους ακύρωσης της ΓΣ, διότι αυτό οδηγεί σε δικαστήρια με έξοδα και χάσιμο πολύτιμου προ-ολυμπιακού χρόνου!

Η Αντιπολίτευση που φιλοδοξεί την Κάθαρση, δυστυχώς ... Γίδια και αυτή!!!

Ένατη Απάτη των Απατεώνων και Όγδοος Λόγος ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!

Αλλά γιατί το έκανε αυτό εν γνώσει του ο Γερόλυμπος?

Απλούστατα, διότι είναι ακόμα Πρόεδρος στο Τρίαθλο, αφού στο ΔΣ του Τριάθλου είναι ... μόνον αυτός (οι άλλοι είναι ... μαϊμούδες!) και ταυτόχρονα έχει ανοιχτά δικαστήρια με την ΓΓΑ για την ανάκληση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του Τριάθλου από αυτήν, και λόγω αυτού δεν μπορεί να είναι ούτε υποψήφιος για όργανα της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ, ούτε αντιπρόσωπος συλλόγου, ούτε καν να παραβρίσκεται στην αίθουσα της ΓΣ! Συνεπώς, εν γνώσει του "κρύφτηκε" από υποψήφιος του ΔΣ, αλλά εμφανίστηκε ως υποψήφιος αντιπρόσωπος της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ στην ΕΟΕ!

Και την πάτησε ο κόπανος!!! Συνεπώς, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι αυτό το κάθαρμα ο Γερόλυμπος δεν διστάζει να ροκανίζει μήνες στα δικαστήρια από τον πολύτιμο χρόνο της προ-ολυμπιακής περιόδου του καράτε στην προσπάθειά του να μείνει αγκιστρωμένος στο καράτε-μαγαζί του! Οι Ηλίθιοι που τον ψηφίζετε να τα βλέπετε αυτά!

 

Περνάμε στην ανάλυση και μελέτη αυτού καθεαυτού του Πρακτικού των Αρχαιρεσιών, όπως κατατέθηκε στο αρμόδιο τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών με τις υπογραφές των υπευθύνων, με το Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας και με τις έξι Ενστάσεις, που το συνοδεύουν! Σημειωτέον ότι από αυτά τα έγγραφα ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ και ας λένε μερικοί το αντίθετο, διότι τροποποίηση σε κάτι άλλο θα σημ΄΄ανει σύγκρουση των δύο πλευρών και άρα αυτόματη Ακύρωση των εκλογών!!!

 

14) Το Πρακτικό αρχίζει με την επόμενη παράγραφο και σχόλια από κάτω:

Στην ανωτέρω παράγραφο την Απάτη του παραπλανητικού και άσχετου έντυπου την έχουμε ήδη επισημάνει! Περαιτέρω, η κα. Αλεξία Ορφανίδου γράφεται ως Πρωτοδίκης, αλλά το σωστό είναι Ειρηνοδίκης Α΄ Τάξεως. Για την Εφορευτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Σπυρίδων Κονταλής και Δημήτριος Δήμας χωρίς να γράφεται ποίων συλλόγων είναι εκπρόσωποι!

 

15) Στην επόμενη ενότητα η πρώτη παράγραφος είναι ψευδής και δεν τηρήθηκε! Η ΕφΕπ ποτέ δεν παρέλαβε τις υποψηφιότητες και ποτέ δεν τις έλεγξε. Κανένας έλεγχος εκλογιμότητας δεν έγινε από την ΕφΕπ., αφού τα μέλη της έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τα σχετικά κωλύματα! Αλλά και μόνο η αναγραφή αυτής της παραγράφου καθιστά υπεύθυνη την ΕφΕπ για τις καραμπινάτα παράνομες υποψηφιότητες, που αυτή δέχτηκε!

Ταυτόχρονα, αναγράφεται ότι η ΕφΕπ παράλαβε από την Διοίκηση αντίγραφο με τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου, πράγμα που την καθιστά απόλυτα υπεύθυνη ότι παρέλαβε ή έπρεπε να παραλάβει κατάσταση των συλλόγων, που έχουν δικαίωμα ψήφου, και των αντιπροσώπων τους!!! Και αυτό με ευθύνη της Διοίκησης, αλλά και του "πουλημένου" στον Γερόλυμπο "νομικού συμβούλου" της ΕΛΟΚ!

 

16) Το επόμενο εντάσσεται στο μπάχαλο του παραπλανητικού και άσχετου εντύπου για την επόμενη παράγραφο το θίξαμε και πιο πάνω!

18) Στην επόμενη παράγραφο, παπάρια ... "διαπιστώνανε ότι ήταν ταμειακά εντάξει!" Γιατί δεν μας γράφουν πώς το διαπιστώνανε? Τα κατωτέρω δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα!

Στην πραγματικότητα ο κάθε ψηφοφόρος έπαιρνε, τα ψηφοδέλτια κάθε συνδυασμού για τους υποψήφιους για [ΔΣ+ΕξΕπ] και εκείνα για τους υποψήφιους για [Αντιπρ-ΕΟΕ], πήγαινε στο παραβάν και γυρνούσε για να ρίξει ένα φάκελο στην κάλπη για [ΔΣ+ΕξΕπ] και ένα στην κάλπη για [Αντιπρ-ΕΟΕ]! Δηλαδή, οι δύο ψηφοφορίες έγιναν ταυτόχρονα κατά παράβαση του καταστατικού, αφού αυτό απαιτεί οι Αντιπρόσωποι στην ΕΟΕ να είναι πρώτα εξασφαλισμένα μέλη του ΔΣ!!! Αυτό έχει ήδη καταγραφεί ανωτέρω ως:

Δέκατη Απάτη των Απατεώνων και Ένατος Λόγος ακύρωσης των Αρχαιρεσιών! Το γράφω και εδώ για να το εμπεδώσετε βλήματα!

 

19) Τα επόμενα είναι τυπικά άνευ αξίας!

 

20) Το επόμενο είναι ακόμα ένα ξεκάρφωτο κείμενο από το παραπλανητικό έντυπο, που δεν έσβησαν!

 

21) Και μπαίνουμε στην εκλογική διαδικασία! Εδώ αρχίζει το γλέντι!!! Το μνημονευόμενο κατωτέρω Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας (για τα μπάζα!) είναι και το αποκορύφωμα της Απάτης του Γερόλυμπου, της ανικανότητας (ή ηθελημένης συμμετοχής!) της κυρίας Ειρηνοδίκου και της μαλακίας, που δέρνει την Αντιπολίτευση! Ο Γερόλυμπος την "έστησε" έτσι τη δουλειά, ώστε να "κρύψει" καμιά τριανταριά παράνομους ψήφους, η κα Ειρηνοδίκης επέδειξε κορυφαία ανικανότητα (ή έκανε τα στραβά μάτια!) να δει την Απάτη και η Αντιπολίτευση του Αρχηγού Μπίκα μάζευε ... βρούβες στο απέναντι χωράφι !!!

Επειδή, όμως, οι Αρχαιρεσίες με παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου αποτελούν μια μορφή Δικαστικής Απόφασης και επειδή εν προκειμένω αυτή τη συγκεκριμένη Ειρηνοδίκη και αυτή τη συγκεκριμένη Δικαστική Απόφαση ο Γερόλυμπος και το ΔΣ της ΕΛΟΚ, ακόμα και ο νομικός της σύμβουλος της ΕΛΟΚ Ιωάννης Μουρνιανάκης, που ήταν παρών, επιχείρησαν να τις εξαπατήσουν με συγκεκριμένες τακτικές, όπως και η ανύπαρκτη λίστα δικαιουμένων ψήφου στις Αρχαιρεσίες και άλλες, και το κατάφεραν, οι πράξεις τους αυτές συνιστούν το καραμπινάτο ποινικό αδίκημα της "εξαπάτησης δικαστηρίου"!!!

 

Και επειδή ό,τι γράφω, το αποδεικνύω κιόλας, δείτε με κλικ εδώ το περίφημο Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας για τα μπάζα!

Φυσικά βλέπετε ό,τι βλέπω και εγώ: όνομα και υπογραφή, όνομα και υπογραφή, όνομα και υπογραφή, κτλ. κτλ. ακριβώς σαν να ψηφίζουν μέλη πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού σωματείου εργαζομένων!!! Και προφανέστατα αυτό αποτελεί κορυφαία παρανομία και είναι:

Ενδέκατη Καραμπινάτη Απάτη των Απατεώνων και Δέκατος Λόγος ακύρωσης των Αρχαιρεσιών,

διότι, όπως είναι σε όλους γνωστότατο η ΕΛΟΚ-ΑπΗλ είναι αθλητική ομοσπονδία (σωματείο δευτέρου βαθμού) με μέλη της αθλητικά σωματεία πρώτου βαθμού και άρα κατά τις Αρχαιρεσίες της ψηφίζουν προφανώς φυσικά πρόσωπα ΟΧΙ ως άτομα αλλά ως αντιπρόσωποι αυτών των σωματείων, τα οποία φυσικά πρόσωπα άλλωστε ήδη έχουν καταθέσει δικαιολογητικά που πιστοποιούν την αντιπροσώπευση του αντίστοιχου σωματείου τους. Αυτό σημαίνει ότι στο Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται:

1) το σωματείο, που ψηφίζει,

2) ο αντιπρόσωπός του, και

3) υπογραφή αυτού του αντιπροσώπου,

δηλαδή, όπως ακριβώς ήταν το Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας στις Αρχαιρεσίες του 2012 με κλικ εδώ, κόπανοι!!! Συνεπώς, το Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας είναι καραμπινάτα παράνομο!

 

Κατά τα άλλα για το [ΔΣ+ΕξΕπ] έχουμε 133 έγκυρα, 4 άκυρα και 2 λευκά σε σύνολο 139 και για τους [Αντιπρ-ΕΟΕ] έχουμε 137 έγκυρα και 2 άκυρα σε σύνολο 139!


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον ηρωισμό των 33 συλλόγων που ψήφισαν ΚΙΜΕ και έσπασαν το απόστημα των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!! Την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι!!! Εδώ αναγνωρίζω τον Μπίκα που τους συνένωσε!!!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


22) Το επόμενο αριθμητικό λάθος αποτελεί επίσης καραμπινάτο λόγο ακυρότητας των Αρχαιρεσιών, διότι οι αριθμοί είναι λανθασμένοι! Συνήθως τα 71 + 34 + 72 μας κάνουν 177, που είναι διαφορετικό από τα 133, 139, 137 !!!  Νέο μπάχαλο της κυρίας Ειρηνοδίκου!

Συνεπώς, έχουμε Ενδέκατο Λόγο Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!!!

 

23) Και συνεχίζει ακάθεκτη η κυρία Ειρηνοδίκης με την συμπαράσταση τώρα και των αντιπροσώπων των τριών συνδυασμών στην καταμέτρηση των ψήφων: του Γιώργου Γερόλυμπου για το ΕλΟλΚα, του Σπύρου Δρακόπουλου για το ΚΙΜΕ και του Κυριάκου Σερεμετάκη για το Ελληνικό Σότοκαν, με το επόμενο μαργαριτάρι παραλείποντας παρανόμως την πρωτογενή καταμέτρηση των ψήφων επί του αρχικού πίνακα των υποψηφίων για κάθε συνδυασμό!

Κατευθυνόμενη από τον Γερόλυμπο και με το ΚΙΜΕ να ΚΟΙΜΑΤΑΙ, διότι έπρεπε να επιβλέπει την ορθή καταγραφή των πάντων πράγμα που δεν έκανε, μας γράφει η "Ζαλισμένη Ειρηνοδίκης" κατευθείαν τους εκλεγόμενους χωρίς να δίνει την πρωταρχική καταμέτρηση των ψήφων, πράγμα τόσο απαραίτητο, ώστε η έλλειψή του να αποτελεί λόγο ακύρωσης των αρχαιρεσιών!

Κυρία Αλεξία Ορφανίδου, πού μας γράφετε στο Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας το σκεπτικό της ανάδειξης της Αικατερίνης Φωτάκου ως εκλέξιμης???

Συνεπώς, με ευθύνη της Δικαστικής Αντιπροσώπου, αλλά και των αντιπροσώπων των τριών συνδυασμών, εκ των ανωτέρω προκύπτει ο:

 Δωδέκατος Λόγος Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!!!

 

Το ίδιο συνεχίστηκε μέχρι και την Εξελεγκτική Επιτροπή κατωτέρω.

 

24) Στο επόμενο πώς πετάχτηκε το "Φωτάκου Αικατερίνη" με 10 ψήφους??? Πώς εφαρμόζεται το άρθρο 13 §18 του Καταστατικού της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ δεν επεξηγείται πουθενά στο Πρακτικό από την Δικαστική Αντιπρόσωπο!

Κυρία Αλεξία Ορφανίδου, πού μας γράφετε στο Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας σας την καταμέτρηση των ψήφων χωριστά και στο Πρακτικό σας την Σειρά Εκλογιμότητας όλων των υποψηφίων όλων των συνδυασμών χωριστά???

 Δέκατος Τρίτος Λόγος Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!!!

Στο Κλουβί

με το Λιοντάρι!

Εκ των ανωτέρω φαίνονται πλέον οι εννέα "πιστοί αχυράνθρωποι του Γερόλυμπου": Μπουλούμπασης, Ποντίδα, Χονδροματίδης, Μπαλασόπουλος, Χανικιάν, Ράλλης, Καραπλιάγκος, Τσαρτσιταλίδης και Σερεμετάκης! Οι επτά ήταν και στο προηγούμενο ΔΣ με τωρινή προσθήκη του Μπαλασόπουλου και του Σερεμετάκη! Καραμπινάτη απόδειξη ότι του έχουν τελειώσει τα ... Βούρλα!!! Οι υπόλοιποι στους δύο συνδυασμούς του Γερόλυμπου χρησιμοποιήθηκαν ως ... απλή σαβούρα για να γεμίσει τα ψηφοδέλτια! Τον τελευταίο δεν τον ξέρω, αλλά θα τον μάθω, και ο δικηγόρος Δημήτρης Μπαλασόπουλος είναι ο προηγούμενος "νομικός σύμβουλος" της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ, ο οποίος ανέλαβε να "γλυτώσει" τον Γερόλυμπο και τους άλλους "μέσα από το ΔΣ" επί "μαύρη πληρωμή" φυσικά, αλλά και τον εαυτό του, αφού αν ψάξω τις δαπάνες εικοσαετίας της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ είναι βέβαιο πως θα βρω ότι για υποθέσεις του Γερόλυμπου πληρωνόταν με λεφτά της ομοσπονδίας!

Τον Μπαλασόπουο τον θυμάστε, βέβαια! Είναι το Παιδάκι που μας έφερε τρεις δικηγόρους φίλους του από το γραφείο του "να μας παίξουνε" την Δικαστική Επιτροπή, που τους καταδικάζει όλους !!!

Η εκλογή του Μπαλασόπουλου με έκανε ημι-ευτυχισμένο, διότι φανταστείτε την ΕΛΟΚ-ΑπΗλ σαν ένα Μεγάλο Κλουβί, το ΔΣ/ΕΛΟΚ μέσα στο Κλουβί και ένα Λιοντάρι (εμένα) έξω από το Κλουβί ... με το κλειδί στο χέρι, που λένε!!! Όποτε θέλω μπαίνω, όποτε θέλω βγαίνω! Και τους έχω όλους τώρα στο Κλουβί!

 

25) Η κυρία Ειρηνοδίκης δεν μας γράφει στα Πρακτικά από ποιές σειρές καταμέτρησης βγήκαν τα επόμενα, πράγμα που αποτελεί τον:

Δέκατο Τέταρτο Λόγο Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!!!

 

26) Και φθάνουμε ΝΙΚΗΤΕΣ (χα-χα!) στους αντιπροσώπους για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!

Τόσο που κουράστηκε το "πιδί", να μη γυρίσει τροπεοφόρος εκ του Καράτε στην τόσο γνωστή ως σύμβολο ηθικής Ελληνική μας Ολυμπιακή μας Επιτροπή μας? Άλλωστε του το οφείλει ο Παγκόσμιος Αθλητισμός!!!

Καλά βρε Μαλάκα, πώς θα κοιμάσαι τα βράδια με την κάθε-βραδυνή σκέψη ότι την ημέρα, που πέρασε, ήσουν μέλος της ΕΟΕ και την επομένη το πρωί μπορεί να μην είσαι??? Το έχεις σκεφθεί αυτό??? Πας για ... Πάρκινσον φουκαρά μου!!! Μετά από τα τρία ... μπαλονάκια!!!

Κατά πληροφορίες, κάπου εδώ είδαν την παρανομία του οι μάγκες της Αντιπολίτευσης ότι έπρεπε πρώτα να είναι μέλος του ΔΣ ο Γερόλυμπος και μετά να υποβάλει υποψηφιότητα για την ΕΟΕ  και υπέβαλαν την σχετική Ένσταση στην κα Ειρηνοδίκη, οπότε για να μη δείξει ο Σχιζοφρενής τελείως άσχετος πήρε στο κινητό και ... ξέχεσε τον Μουρνιανάκη ρίχνοντάς του τις ευθύνες! Καθόλου σικ, αφού αυτό το άρθρο ο ίδιος το έβαλε στο καταστατικό!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


27) Το επόμενο αποτελεί ακόμα ένα ξεκάρφωτο κείμενο από τα άσχετα που πετάει κάθε τόσο το παραπλανητικό έντυπο-σχέδιο πρακτικού, που κουβάλησε ο Γερόλυμπος! Ποιά Ομοσπονδία???

 

28) Και κλείνει η σεμνή τελετή με την επόμενη κοτσάνα την οποία θα αναλύσω αύριο μαζί με τις 6 Ενστάσεις!

Οι έξι Ενστάσεις κρίθηκαν απορριπτέες: θα το δούμε!

Οι κληρώσεις που διενεργήθηκαν έπρεπε να καταγραφούν στην ιστορική τους σειρά! Δεν αναγράφηκαν = Παράνομο!!!

Δέκατος Πέμπτος Λόγος Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!!!

 


 Συμπερασματικά μέχρι στιγμής έχουμε:

 Δύο Βλακείες των Απατεώνων της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!

 Δέκα Βλακείες της Αντιπολίτευσης!

 Τέσσερεις Λόγους Ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης!

 Ένδεκα καραμπινάτες Απάτες των Απατεώνων της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!

 Πολλές παραβάσεις της εκλογικής διαδικασίας από την Δικαστική Αντιπρόσωπο!

 Δεκαπέντε Λόγους Ακύρωσης των Αρχαιρεσιών!


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον ηρωισμό των 33 συλλόγων που ψήφισαν ΚΙΜΕ και έσπασαν το απόστημα των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!! Την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι!!! Εδώ αναγνωρίζω τον Μπίκα που τους συνένωσε!!!


 Οι Έξι Ενστάσεις των ... Αδικημένων!

Όπως είδατε και στο κλείσιμο πιο πάνω των Πρακτικών από την κα Ειρηνοδίκη, προς την ΕφΕπ υποβλήθηκαν έξι Ενστάσεις, οι οποίες κρίθηκαν απορριπτέες από την Επιτροπή με το με κλικ εδώ αιτιολογικό στο τέλος του Πρακτικού της ΕφΕπ.

Οι πέντε Ενστάσεις υποβλήθηκαν από τη μεριά των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση ήταν και ήταν διατυπωμένες, πληκτρολογημένες και εκτυπωμένες άψογα και με άνεση χρόνου από τον "νομικό σύμβουλο" της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ κ. Ιωάννη Μουρνιανάκη, ο οποίος πληρώνεται από την ΕΛΟΚ-ΑπΗλ για να παρέχει προσωπικές υπηρεσίες στον Γερόλυμπο και γι' αυτό θέλει μια καταγγελία στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ώστε να δει τον ουρανό σφοντύλι (!). Η Έκτη ήταν χειρόγραφη και είχε υποβληθεί από τον δικηγόρο της Αντιπολίτευσης Ανδρέα Καραμηνά επί τόπου της "σκηνής των εκλογικών εγκλημάτων", στον οποίο δικηγόρο δεν επέτρεψαν να μπει στην αίθουσα τα φασιστόμουτρα! Επί πλέον αυτού, ως γνωστόν, οι δύο συνδυασμοί του Γερόλυμπου δεν είχαν ανακοινωθεί μέχρι την ώρα των εκλογών, ώστε να μην ελεγχθούν οι υποψήφοι!

Ας τις δούμε μία-μία και με μια πρώτη άποψη αν ευσταθούν ή όχι!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

 

29) Ένσταση Πρώτη: Χρήστου Μπουλούμπαση κατά της υποψηφιότητας Ευστάθιου Τανούρη του ΚΙΜΕ!

Ο Μπουλούμπασης κατήγγειλε την υποψηφιότητα Τανούρη, επειδή ο τελευταίος ήταν προπονητής, με αποδεικτικά στοιχεία κατά του Τανούρη α) την άδεια άσκησης επαγγέλματος από την ΓΓΑ, β) το από 30/10/2001 δίπλωμα προπονητή, γ) την από 11/2/2016 μέχρι 11/2/2018 σύμβαση με το σύλλογό του!!!

Προφανώς η Ένσταση είναι βάσιμη! Πού πας ρε ... Καραμήτρο Μεγάλε Αρχηγέ???

 

30) Ένσταση Δεύτερη: Χρήστου Μπουλούμπαση κατά της υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου του ΚΙΜΕ!

Ο Μπουλούμπασης κατήγγειλε την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου, επειδή ο τελευταίος ήταν προπονητής, με αποδεικτικά στοιχεία κατά του Παπαδόπουλου:

α) Την από 19/2/2015 βεβαίωση της ΕΛΟΚ, μετά από αίτημα του Παπαδόπουλου, ότι ο τελευταίος "εκτελεί με απόφαση του ΔΣ χρέη Εθνικού Προπονητή για το κλιμάκιο των εθνικών ομάδων της Βόρειας Ελλάδας".

β) Την από 18/3/2015 βεβαίωση της ΕΛΟΚ, μετά από αίτημα του Παπαδόπουλου, ότι ο τελευταίος "εκτελεί με απόφαση του ΔΣ χρέη Εθνικού Προπονητή για το κλιμάκιο των εθνικών ομάδων της Βόρειας Ελλάδας".

γ) Την από 31/7/2015 βεβαίωση της ΕΛΟΚ, μετά από αίτημα του Παπαδόπουλου, ότι ο τελευταίος "εκτελεί με απόφαση του ΔΣ χρέη Εθνικού Προπονητή ανωτάτου επιπέδου (ανδρών-γυναικών) στο κλιμάκιο της Βόρειας Ελλάδας για την περίοδο 2014-2015".

δ) Την από 23/2/2016 βεβαίωση της ΕΛΟΚ, μετά από αίτημα του Παπαδόπουλου, ότι ο τελευταίος "εκτελεί με απόφαση του ΔΣ χρέη Εθνικού Προπονητή ανωτάτου επιπέδου (ανδρών-γυναικών) στο κλιμάκιο της Βόρειας Ελλάδας για την περίοδο 2015-2016".

Προσωπικά θεωρώ ότι η Ένσταση είναι βάσιμη παρ' όλο που όλες αυτές οι βεβαιώσεις είναι εκτός αρμοδιότητας ΕΛΟΚ και βάζουν όλο το ΔΣ στη φυλακή, διότι υποκαθιστά ψευδώς και παράνομα την ΓΓΑ! Επίσης, ο Παπαδόπουλος έκανε χρήση των βεβαιώσεων αυτών! Πώς το μετράει αυτό ένας Δικαστής?

Πού πας ρε ... Καραμήτρο Μεγάλε Αρχηγέ???

 

31) Ένσταση Τρίτη: Γεωργίου Γερόλυμπου κατά της υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου του ΚΙΜΕ για την ΕΟΕ!

Εδώ ο λόγος που επικαλείται ο Γερόλυμπος είναι ότι η υποψηφιότητα του Παπαδόπουλου υποβλήθηκε από τον Γιώργο Μπίκα με εξουσιοδότηση του Παπαδόπουλου, πράγμα που ο Γερόλυμπος θεωρεί ότι δεν προβλέπεται!

Η άποψή μου είναι ότι: Σιγά ρε ... Κλεφτοκοτά που σε πείραξε αυτό!!!

 

32) Ένσταση Τέταρτη: Χρήστου Μπουλούμπαση κατά της υποψηφιότητας του Ηλία Χρήστου του ΚΙΜΕ!

Ο Μπουλούμπασης κατήγγειλε την υποψηφιότητα Χρήστου, επειδή ο τελευταίος ήταν διεθνής διαιτητής της Παγκόσμιας πριν από 4-5 χρόνια, με αποδεικτικό στοιχείο κατά του Χρήστου την αναγραφή του ονόματός του σε πίνακα διαιτητών της Παγκόσμιας!

Αλλά ο Χρήστου έχει σταματήσει τη διεθνή διαιτησία εδώ και 4-5 χρόνια και μάλιστα σε Βαλκανικούς Αγώνες του 2014, όπου ήμουν και εγώ παρών, ΔΕΝ διαιτήτευσε! Αυτό άλλωστε το γνωρίζει το ... στριγγάκι ο Μπουλούμπασης, διότι στο επιχείρημά του ότι η Παγκόσμια ζήτησε από την ΕΛΟΚ την συνδρομή του Χρήστου ως διαιτητή απάντησε ότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ την πλήρωσε, πράγμα που αποδεικνύει ότι ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ο Χρήστου έχει πάψει να είναι διαιτητής της Παγκόσμιας από τότε που η ΕΛΟΚ δεν πληρώνει την συνδρομή του!

Για δε την ΕΛΟΚ, ο Χρήστου έχει πάψει να είναι διαιτητής εδώ και πολλά χρόνια!

Στο σημείο δε που ο νόμος ορίζει "για εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές", το "μη εν ενεργεία διαιτητές" εννοεί προφανώς "προσωρινά μη εν ενεργεία επαγγελματίες διαιτητές" και όχι τους διαιτητές πριν δέκα χρόνια!

Τέλος, με την ίδια λογική του βλάκα του Μπουλούμπαση, διαιτητές επ' αόριστον είναι και οι Μπουλούμπασης, Πάσης, Ποντίδα και Χονδροματίδης του συνδυασμού ΕλΟλΚα!!!

 

33) Ένσταση Πέμπτη: Χρήστου Μπουλούμπαση κατά του συνόλου των υποψηφίων του ΚΙΜΕ!

Εδώ χοντραίνει το πράγμα!

Ο Μπουλούμπασης καταγγέλλει την υποψηφιότητα όλων των υποψηφίων του ΚΙΜΕ με τον ισχυρισμό ότι οι υποψήφιοι του ΚΙΜΕ προτείνονται σε μια κατάσταση "συνολικά", την οποία κατάσταση υπογράφουν 23 σύλλογοι που τους προτείνουν "συνολικά" χωρίς να φαίνεται συγκεκριμένα ποίου συλλόγου είναι μέλος ο κάθε υποψήφιος και αν είναι μέλος με το δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται!

Εδώ μάγκες του ΚΙΜΕ την πατήσατε, διότι τα αντίστοιχα άρθρα 12 §3 και 13 §13 του αθλητικού νόμου είναι τα εξής για ένωση και το ίδιο για ομοσπονδία:

Συνεπώς, κατά τη γνώμη μου, πληρούται το δεύτερο αλλά δεν πληρούται το πρώτο! Μακάρι να έχω άδικο!

Μεγάλε Αρχηγέ συλλυπητήρια!!! Άλλη φορά άμα δεν ξέρεις, να ρωτάς! Δεν είναι ντροπή! Ενώ το να μην ξέρεις και να μην ρωτάς είναι βλακεία και αλαζονεία!

 

34) Ένσταση Έκτη: Του ΚΙΜΕ και του Παπαδόπουλου μαζί κατά του Γιώργου Γερόλυμπου!

Το ΚΙΜΕ και ο Παπαδόπουλος καταγγέλλουν την υποψηφιότητα του Γερόλυμπου για την Ολυμπιακή Επιτροπή, διότι πρέπει πρώτα να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κατά το Άρθρο 22 §4 του καταστατικού της ΕΛΟΚ!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΣΙΜΗ!!!


Επί πλέον όλων των άλλων, o Γερόλυμπος, ως Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ ΔΕΝ μπορεί να εκλεγεί σε καμιά οργανική θέση της ομοσπονδίας, διότι η "τιμητική διάκριση του Επιτίμου Προέδρου" (του ... κώλου, με το συμπάθιο!) κάποιου οργανισμού προϋποθέτει απόλυτη απόσυρση από κάθε οργανική θέση αυτού του οργανισμού! (Ας μείνει Επίτιμος Πρόεδρος του ... κώλου με το συμπάθιο!)

Παράλληλα, ο Γερόλυμπος ως πρόεδρος ακόμα του Τριάθλου κατά την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητάς του για τη θέση του εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ αποκλείεται από αυτή την υποψηφιότητα από το αντίστοιχο άρθρο του καταστατικού της ΕΛΟΚ.

Επιπρόσθετα, o Γερόλυμπος, λόγω της αποπομπής του από τις διεθνείς υπερκείμενες της ΕΛΟΚ ομοσπονδίες Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή με αποφάσεις των διοικητικών τους συμβουλίων ως Persona non Grata (μη επιθυμητό πρόσωπο σε κάθε εκδήλωση του παγκόσμιου καράτε) και ως κοινός ΚΛΕΦΤΗΣ του Ταμείου της Βαλκανικής, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟΣ σε καμιά εκδήλωση του εξωτερικού και άρα δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την ΕΛΟΚ και το Ελληνικό Καράτε από καμιά διεθνή θέση! Επομένως, ο Γερόλυμπος ΔΕΝ μπορεί να έχει καμιά θέση διοίκησης ή εκπροσώπησης στο Ελληνικό Καράτε!

Τέλος, δεν έχετε την ευχέρεια να διαχειριστείτε την κατάσταση κάνοντας παζάρια με τον Γερόλυμπο, βλήματα, διότι πρώτον κάθε σας κίνηση παρακολουθείται από την ΓΓΑ, δεύτερον όταν πάει ο αντιπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ θα ζητηθεί η νομιμοποίησή του και τρίτον οι Αρχαιρεσίες μπορούν να ακυρωθούν από τον κάθε σύλλογο οποτεδήποτε μέσα σε ένα εξάμηνο!


 Πλήρης ευτυχία και ευφορία και από τις δυο αντίπαλες πλευρές των Αρχαιρεσιών!

 Με τόσες μαλακίες χαρά στο κέφι σας!!!

 

Χωρίς σχόλια σας δίνω τα γλέντια στο διαδίκτυο και των δύο παρατάξεων! Τέτοια βλακεία τους δέρνει!

Ανακοίνωση του Ελληνικού Ολυμπιακού Καράτε!

Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!

 

Ακόμα και εδώ θλιβερός ο Γιώργος Μπίκας: μας ξανα-καλοσωρίζει στη νέα ιστοσελίδα του ΚΙΜΕ, επειδή την προηγούμενη, που "έπεσε", την είχε φτιάξει αυτή η μαϊμού ο Μανόλης Δημητριάδης και επειδή δεν τον βάλανε στον συνδυασμό δεν τους έδινε τους κωδικούς της!!!


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον ηρωισμό των 34 συλλόγων που ψήφισαν ΚΙΜΕ και έσπασαν το απόστημα των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!! Την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι!!! Εδώ αναγνωρίζω τον Μπίκα που τους συνένωσε!!!


Άιντε να πηγαίνουμε για επαναληπτικές! Και μη φοβάστε τίποτα, γιατί έρχονται οι Εισαγγελείς!!!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .