karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 30/9/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020

 έχουμε ακόμα 1396 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε εξακολουθεί να παίζει το ... πουλί του!!!

 

 Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Κέρδη και Ζημίες, Ευσεβείς Πόθοι και Βλακείες, Βαριές Αποφάσεις και ... (δεν το λέω!)

  Όταν κάποιος δεν ξέρει την ιστορία του, τότε είναι καταδικασμένος να την επαναλαμβάνει!

 

 Το Καράτε είναι ένα άθλημα υψίστης ηθικής βουτηγμένο είκοσι χρόνια στη λάσπη της διαφθοράς με την απόλυτη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως (εκτός από όσους διαγράφηκαν από την ΕΛΟΚ ή έφυγαν μόνοι τους ή δεν έγιναν ποτέ δεκτοί), εκ των οποίων κάποιοι τώρα παριστάνουν τις μετανιωμένες Μαγδαληνές!


Στο Κλουβί

με το Λιοντάρι!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Το επόμενο θα το έβαζα τελευταίο, αλλά το βάζω πρώτο, γιατί παίζει σημαντικό ρόλο!

Θυμάστε την από 23-1-2015 μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με κατηγορούμενους όλα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο? Έ, λοιπόν, πήγε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κάλεσαν τους μάρτυρες του Κοσμίδη, μεταξύ αυτών και εμένα, για καταθέσεις, κάλεσαν και τους κατηγορούμενους για απολογίες και παραπέμπεται στο ακροατήριο! Σε μια προσπάθεια άμυνας των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου οι κατηγορούμενοι Μπουλούμπασης, Γερόλυμπος, Ποντίδα, Βόβλας και Χονδροματίδης έκαναν μήνυση για ψευδορκία μάρτυρα και συκοφαντική δυσφήμηση στους μάρτυρες της μηνυτήριας αναφοράς του Κοσμίδη, μεταξύ αυτών και σε εμένα, με αποτέλεσμα να έχω πλέον αποκτήσει νόμιμο δικαίωμα για νόμιμη απαίτηση όλων των αποδεικτικών στοιχείων, που χρειάζομαι για την υπεράσπισή μου λόγω εννόμου πλέον συμφέροντος.

Συνεπώς, μεταξύ άλλων θα ζητήσω με εισαγγελικές παραγγελίες τα Πρακτικά της ΓΣ των Εκλογών, την Έκθεση των Ελεγκτών της ΓΓΑ για την ΕΛΟΚ, την παραπομπή του Τριάθλου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και τον Αθλητικό Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όποιο άλλο έγγραφο νομίζω ότι μου χρειάζεται για την υπεράσπισή μου!

Μεταξύ των νομικών κινήσεων, που κρίνω απαραίτητες και έχω δικαίωμα να ζητήσω για την υπεράσπισή μου είναι φυσικά και η Ακύρωση των Εκλογών της ΕΛΟΚ της 11-9-2016, διότι μαζί με τις νοθευμένες Εκλογές του 2012 αποτελούν κύρια αποδεικτικά στοιχεία του ότι όσα έχω γράψει και όσα έχω μαρτυρήσει είναι αληθινά και άρα είμαι αθώος!!!

Πώς σας φαίνεται? Επομένως, αν δεν ακυρώσετε τις εκλογές εσείς της Αντιπολίτευσης, θα τις ακυρώσω εγώ μόνος μου και θα ξευτιλιστείτε απόλυτα!


 Αυτούς του ΔΣ/ΕΛΟΚ τους ξαναγράφω βάσει του αρχαίου "Μέμνησο των ... Γαϊδουραίων"

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

 


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!

Με τις πρόσφατες εκλογές προστέθηκε στους ανωτέρω και ο Δικηγόρος, τέως Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ, κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος! Του εύχομαι ... να ξέρει τι κάνει!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!! Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξασφαλιστεί το αδιάβλητο των εκλογών της ΕΛΟΚ!


 Κέρδη και Ζημίες του Γερόλυμπου από τις Εκλογές!

Η ΕΛΟΚ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών με την αριστερή ανακοίνωση στον επόμενο πίνακα, ενώ στον ιστότοπο του συνδυασμού Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε (και όχι της ΕΛΟΚ) αναρτήθηκε η πληρέστερη ανακοίνωση δεξιά στον κάτωθι πίνακα!

Ταυτόχρονα στον ίδιο ιστότοπο του ΕλΟλΚα αναρτήθηκαν και επί μέρους ανακοινώσεις και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της ΕΛΟΚ, οι οποίες ΔΕΝ αναρτήθηκαν στο site της ΕΛΟΚ! Τι σημαίνει αυτό? Προφανώς σημαίνει "μείνετε συντονισμένοι στο ΕλΟλΚα, διότι οι εκλογές θα επαναληφθούν"! Δηλαδή ο Γερόλυμπος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να σταθεί ως εκπρόσωπος στην ΕΟΕ χωρίς να είναι μέλος του ΔΣ και ήδη ετοιμάζεται για επαναληπτικές εκλογές! Οι μόνοι που δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο είναι η Αντιπολίτευση.

Ας δούμε, όμως, το αποτέλεσμα των εκλογών για τον Γερόλυμπο.

Έβαλε στο ΔΣ τους ήδη από πριν υπάρχοντες Μπουλούμπαση, Ποντίδα, Χονδροματίδη, Χανικιάν (τελείως ακατάλληλος λόγω εγκεφαλικού), Ράλλη, Καραπλιάγκο και Τσαρτσιταλίδη, εκ των οποίων οι πέντε πρώτοι είναι ήδη υπόδικοι για σωρεία παραβιάσεων του αθλητικού νόμου και οι δύο τελευταίοι βάλανε το κεφάλι τους στη λαιμητόμο λόγω απύθμενης βλακείας! Σε αυτούς προστέθηκαν ο Μπαλασόπουλος, ο οποίος μόλις συνειδητοποήσει τι έκανε θα φύγει τρέχοντας, και ο Σερεμετάκης, ο οποίος και αυτός βάζει το κεφάλι του στη λαιμητόμο λόγω βλακείας!

Εδώ του τελείωσαν οι άνθρωποι-πιόνια του Γερόλυμπου, διότι είδαμε ότι για το δεύτερο συνδυασμό του ΔΕΝ είχε ανθρώπους να βάλει! Ακόμα και οι δικοί του τον έχουν καταλάβει και δεν διακινδυνεύουν επίσημη συνεργασία μαζί του!

Τι κέρδισε ο ίδιος? Απεδείχθη απείρως βλάκας, διότι μαζί με το Τρίαθλο, από το οποίο τρώει καλά από χορηγούς που δίνουν λεφτά για διαφήμισή τους σε μια ομοσπονδία που αποτελείται μόνο από έναν πρόεδρο και τίποτα άλλο, ήθελε ταυτόχρονα και τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ από το Καράτε χωρίς να είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ για να γυρίσει νικητής στο διεθνές καράτε, το οποίο τον έχει πετάξει στα σκουπίδια! Και τελικά πήρε ... από τα τρία το μακρύτερο! Βούλιαξε την ΓΣ των Εκλογών στις παρανομίες και φόρτωσε όλες αυτές τις παρανομίες στις πλάτες των μελών του ΔΣ μαζί με όλες τις προηγούμενες που έχουν γίνει! Δηλαδή, τους έχωσε στο λάκκο ακόμα πιο βαθιά! Και τη γυναίκα του μαζί!

Και τελικά τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ ΔΕΝ την παίρνει! Θα πάει ως εκπρόσωπος του Καράτε στην ΕΟΕ με το Πρακτικό των Εκλογών στο χέρι και σε πέντε μέρες θα φύγει με κάτι άλλο στο χέρι, γιατί θα τον έχουν ακυρώσει! Δηλαδή, έκανε μια τρύπα στο νερό!

Συνεπώς, για τον Γερόλυμπο ΔΕΝ πρόκυψε κανένα απολύτως κέρδος από τις εκλογές! Αυτό αποδεικνύεται!

Και όμως ακόμα και τη στιγμή που καταρρέει προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ακόμα και τις ζημίες του! Η πληρέστερη ανακοίνωση από το ΕλΟλΚα άνω δεξιά στον πίνακα γράφει πεντακάθαρα την Εκτελεστική Επιτροπή! Πού βλέπετε σε αυτήν τον Γιώργο Μπίκα? Πουθενά! Η Εκτελεστική Επιτροπή θα αποφασίζει και θα υλοποιεί τις αποφάσεις της και ο Μπίκας θα καλείται κάθε δυό μήνες να υπογράφει τα πρακτικά του ΔΣ μαζί με τους άλλους χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι για τίποτα! Αυτό ακριβώς είναι το όπλο του Γερόλυμπου: η διατήρηση της εξουσίας έστω και παράνομα! Η διατήρηση της δυνατότητας να ευνοεί, να χρηματίζει, να αλλοιώνει, να εκβιάζει, να εξοντώνει! Και αυτή τη δυνατότητα σήμερα την έχει ακόμα!

Παρεμπιπτόντως, η ύπαρξη αυτής της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία έχει παρεισφρήσει από παλιά εκ του πονηρού  στο καταστατικό και την ψηφίσατε τότε όλοι οι ηλίθιοι ταΐζοντας το Τέρας με το οποίο σήμερα δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα (!), είναι παράνομη, διότι τέτοια Επιτροπή έχει νόημα να υπάρχει σε μια τεράστια ομοσπονδία με ανάγκες επειγόντων αποφάσεων και η οποία έχει μέλη ΔΣ που κατοικούν μακριά από το κέντρο συνεδριάσεων και είναι δύσκολη η μετακίνησή τους για συχνές συνεδριάσεις, ενώ τα μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή είναι άμεσα διαθέσιμα και άκρως υπεύθυνα για την λήψη επειγουσών αποφάσεων! Στην προκειμένη περίπτωση και για την ΕΛΟΚ τέτοιες συνθήκες ΔΕΝ υπάρχουν, οπότε η δημιουργία τέτοιας Επιτροπής είναι παράνομη, έχει συσταθεί έστω και δια του καταστατικού με δόλο και η ύπαρξή της παραβαίνει τον αθλητικό νόμο αφαιρώντας με ύποπτες σκοπιμότητες τις αρμοδιότητες ελέγχου των αποφάσεων του ΔΣ από τα ίδια τα μέλη του ΔΣ!

Αλλά πού να το καταλάβετε αυτό! Ό,τι σας έλεγε εσείς το ψηφίζατε! Και ο Μπίκας μαζί!

Επιπρόσθετα, μεταξύ των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής περιλαμβάνονται και οι Γρηγόρης Χανικιάν, ο οποίος έχει υποστεί 2-3 εγκεφαλικά και σέρνεται, αλλά τον χρησιμοποιεί ο Γερόλυμπος για την υπογραφή του, και ο Θανάσης Καραπλιάγκος, ο οποίος μένει στο Βόλο και είναι προφανές ότι λόγω απόστασης ΔΕΝ προσφέρεται για "επείγουσες συνεδριάσεις"! Μένουν οι Μπουλούμπασης και Ποντίδα αφαιρουμένου του Χονδροματίδη, ο οποίος είναι ... γκαγκάου! Δηλαδή, όπως πάντα, μένει ο ... Γερόλυμπος!


 Ευσεβείς πόθοι και Βλακείες του ΚΙΜΕ!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

Το ΚΙΜΕ κέρδισε δύο μέλη στο ΔΣ και τίποτα άλλο με βάση το ισχύον Πρακτικό των Εκλογών! Τον Γιώργο Μπίκα και την Αικατερίνη Φωτάκου! Ο Κώστας Παπαδόπουλος πάπαλα! Ούτε εκπρόσωπος στην ΕΟΕ βγήκε ούτε ψήφους έφερε στο συνδυασμό! Άσε που η υποψηφιότητά του είναι και προβληματική λόγω των βεβαιώσεων προπονητή που είχε ζητήσει από την ΕΛΟΚ, τις είχε πάρει και τις είχε χρησιμοποιήσει, πράγματα που είχε κρύψει! Επί πλέον, η δικηγόρος Κατερίνα Φωτάκου, παλιά μαθήτρια του Κώστα Γκουβούση, μένει στη Σκάλα Λακωνίας και θα της είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να έρχεται στις συνεδριάσεις των τρελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, συνεπώς θα είναι ανύπαρκτη! Επομένως, για την Αντιπολίτευση μένει ο Γιώργος Μπίκας στο ΔΣ για μια φορά κάθε δυο μήνες, ο οποίος είχε την αφέλεια να παζαρέψει τον ευσεβή πόθο "πέντε του ΚΙΜΕ στο ΔΣ με αυτόν πρόεδρο"!!!

Οι ευσεβείς πόθοι του Μπίκα στο παζάρι με "πέντε του ΚΙΜΕ στο ΔΣ και με τον ίδιο Πρόεδρο (!)" αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες!

Και φυσικά ό,τι πει θα πετιέται από τους υπόλοιπους στα σκουπίδια και όποιο έγγραφο ζητήσει δεν θα του δίνουν τίποτα και θα τον αφήνουν να χτυπιέται! Τουλάχιστον του μένει ότι ικανοποίησε το απωθημένο του να βγάλει τον Γερόλυμπο από το ΔΣ και τα γραφεία της ΕΛΟΚ! (Εγώ βέβαια στη θέση του θα έλεγα στον Γερόλυμπο πριν φύγει από τα γραφεία της ΕΛΟΚ να αφήσει και τα κλειδιά του, τα ρούχα και το ... σώβρακο που φοράει, διότι όλα τα έχει πληρωμένα η ΕΛΟΚ!) Αλλά τα απωθημένα μας δεν αποτελούν "διοίκηση ομοσπονδίας"!

Λανθασμένη στρατηγική, λοιπόν! Έπρεπε να μπουν το λιγότερο δύο δυναμικά άτομα στο ΔΣ και να είναι και οι δύο Αθηναίοι! Ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ δεν είναι προσωρινά στόχος! Αυτό ήταν εξαρχής πυροτέχνημα!

Προεκλογικά είχαν ακουστεί οι απόψεις "Μόλις διαπιστώσουμε παρανομίες, θα υποβάλουμε αίτηση για προσωρινή διοίκηση με μέλη και από τις δύο παρατάξεις για αδιάβλητες εκλογές!" ή/και "Μόλις γίνουν οι εκλογές με τη γνωστή νοθεία του Γερόλυμπου την επόμενη μέρα θα κάνουμε αίτηση ακύρωσης, οπότε αυτόματα θα μπλοκάρουμε τον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΛΟΚ, αφού δεν θα υπάρχει οριστικοποιημένη διοίκηση, ώστε θα αναγκαστούν να ξανακάνουν εκλογές!"

Μετεκλογικά το ΚΙΜΕ θεωρεί σοφότερη τη σκέψη να ακυρώσουν τη συμμετοχή του Γερόλυμπου, πράγμα πανεύκολο, ώστε αν θελήσει να συμμετέχει στην ΕΛΟΚ να χρεωθεί αυτός απέναντι στους συλλόγους την ταλαιπωρία των εκλογών, που θα προκαλέσει! Ταυτόχρονα, θα παραιτηθεί η Φωτάκου και θα μείνει ο Παπαδόπουλος και στο ΔΣ και ως εκπρόσωπος στην ΕΟΕ! Αλλά λόγω της ποσόστωσης γυναικών φοβούνται ότι μπορεί να χάσουν και την έδρα? Και αν μείνει ο Παπαδόπουλος, κάθε πότε θα έρχεται από τη Χαλκιδική? Ακόμα το ψάχνουν!?!?!?

Με συγχωρείτε, αλλά όλα αυτά είναι μπαρούφες! Τώρα, πού βρίσκεται ο Γερόλυμπος? Ελέγχει την ΕΛΟΚ ή όχι? Έχει τη δύναμη και το όπλο (την εξουσία) να να ευνοεί, να χρηματίζει, να αλλοιώνει, να εκβιάζει και να εξοντώνει? Προφανώς τα έχει αυτά και θα τα έχει ακόμα και αν πετύχετε όλα όσα θέλετε με τα παρόντα αποτελέσματα των εκλογών! Έ, λοιπόν, του αφήνετε αυτή τη δύναμη και το όπλο να ευνοήσει τους ψηφοφόρους του και να εξοντώσει τους δικούς σας! Τι πιο απλό? Και αν προσωρινά χάσει την εκπροσώπηση στην ΕΟΕ, τι τον νοιάζει? Οργανώνεται πιο ισχυρός για έξι μήνες και κάνει εκλογές σε έξι μήνες!

Άλλωστε βρισκόμαστε στο τέλος χρόνου, οπότε θα βάλει αθλητές νέων δικών του συλλόγων με άσπρες ζώνες στους αγώνες και θα στερήσει τους αγώνες από αθλητές δικών σας συλλόγων, ώστε να συμπληρώσουν δέκα αθλητές οι δικοί του και να χάσουν τους δέκα οι δικοί σας με αποτέλεσμα να αλλοιώσει προς όφελός του τις εκλογές που θα κάνει το 2017, ηλίθιοι!!! Δουλειά που την έχει κάνει δεκάδες φορές, ηλίθιοι!!! Και αν τώρα οι εκλογές έδωσαν αποτέλεσμα 100 ψήφους στον Γερόλυμπο και 33 στο ΚΙΜΕ, το 2017 θα δώσουν 100+10νέους+10 δικούς σας = 120 στον Γερόλυμπο και 33-10φευγάτους-10χωρίς ψήφο = 13 για το ΚΙΜΕ!!! Το αποτέλεσμα θα είναι να σας εξοντώσει όλους! Συγνώμη για το "χαϊδευτικό", αλλά αλλιώς δεν παίρνετε μπροστά!

Μην ξεχνάτε ότι τον Γερόλυμπο ΕΓΩ τον κατέβασα από το "θρόνο της ΕΛΟΚ" και φέρετε ευθύνες αν τα στραβώσετε όλα! Το ότι το ξεχνάτε αυτό αποτελεί έμπρακτη αχαριστία!

Από την άλλη μεριά, όσο χρόνο θα κάνει ένα δικαστήριο να ακυρώσει τη συμμετοχή του Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ, ακριβώς τόσο χρόνο θα κάνει ένα δικαστήριο να δώσει απόφαση για προσωρινή διοίκηση με μέλη και από τις δύο πλευρές ή έξω από τις δύο πλευρές, τα οποία θα εγγυώνται αδιάβλητες εκλογές. Μην ξεχνάτε ότι οι εκλογές είχαν τόσες παρανομίες που εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι το δικαστήριο θα δώσει αμέσως την προσωρινή διοίκηση σε συνδυασμό με τις εκλογές του 2012!

Υπάρχει ακόμα ένα σκεπτικό κινδυνολογίας που κυκλοφορεί! Πως δήθεν σε επαναληπτικές εκλογές ο Γερόλυμπος θα μπει και στο ΔΣ, ενώ τώρα δεν είναι! Αυτό το σκεπτικό είναι τελείως για τα μπάζα, διότι:

1) Ο Γερόλυμπος δεν αφήνει το Τρίαθλο πριν τελεσιδικήσει το δικαστήριο με την ΓΓΑ. Αλλά ακόμα και μετά, δύσκολα θα το αφήσει, διότι το κινεί πλέον σαν ιδιωτική ομοσπονδία και κονομάει, ενώ ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος της Μεσογειακής του Τριάθλου, οπότε μπαίνει και θέμα γοήτρου στη μέση!

2) Θα τον προλάβουν οι Εισαγγελείς, που ερευνούν το φιάσκο του Τριάθλου με συλλόγους-μαϊμού του καράτε!

3) Θα τον προλάβουν οι εισαγγελείς, στους οποίους θα πάει ο έλεγχος της επιτροπής της ΓΓΑ, που ελέγχει σήμερα την ΕΛΟΚ!

4) Θα τον προλάβουν οι εισαγγελείς από τις μηνύσεις των Κοσμίδη, Πελέκη, Χρήστου, Περσίδη κτλ.

5) Τέλος, ο Γερόλυμπος είναι ... χέστης-κλέφτης! Μην ξεχνάτε ότι θα μπορούσε να είναι πρόεδρος της ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι σήμερα, αλλά επειδή ήθελε να κλέβει απ' όλες τις πάντες χωρίς να φαίνεται έβαλε πρόεδρο στην αρχή τον Γιώργο Σανιώτη, μετά έγινε ο ίδιος για 4-5 χρόνια πρόεδρος, στη συνέχεια έβαλε τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο (ακόμα και με εγκεφαλικό),  και από το 2008 βρήκε τον βλάκα τον Μπουλούμπαση! Συστηματικά θέλει να κλέβει την ομοσπονδία και να τα φορτώνει στους άλλους! Αν φτάσουν σε ένα δικαστήριο ελλείμματα 200.000 ευρώ μέσα σε οκτώ χρόνια, σε ποιόν θα τα φορτώσουν οι Δικαστές νομίζετε? Κυρίως στον Πρόεδρο και στον Ταμία! Λέτε τώρα που φτάσαμε στους ελέγχους και στους εισαγγελείς να βάλει το κεφάλι του στον τορβά? Τρελός είναι? Έβαλε το κεφάλι της γυναίκας του ο χέστης-κλέφτης! Εσείς θα βάζατε τη γυναίκα σας σε τέτοια θέση ή μήπως εκείνη θα το δεχόταν?

 

Αλλά ακόμα και αν μπει στο ΔΣ και αναλάβει πρόεδρος στην ΕΛΟΚ ακόμα καλύτερα για όλους! Τότε θα τον έχουμε ... δεδομένο ισοβίτη γιατί και θα βάζει την υπογραφή του και θα αποδειχθεί αυτονόητα ότι ήταν ο κύριος υπεύθυνος από το 1995!!!

Από την άλλη μεριά το ΚΙΜΕ, πάντα κατά τη γνώμη μου, έπασχε εξαρχής στο θέμα των υποψηφίων! Δεν μπαίνει υποψήφιος όποιος μας το ζητήσει ή βγαίνουμε στη γύρα και συμπληρώνουμε με όποιον βρούμε μπροστά μας! Ένας συνδυασμός πρέπει να έχει αρχηγό, ο οποίος να αποφασίζει ΣΟΦΑ και όταν πρέπει να συναινεί και όταν πρέπει να αρνείται! Οι υποψήφιοι του ΚΙΜΕ ήταν οι επόμενοι δέκα έξι:

Από αυτούς, με μια πρόχειρη ματιά, οι δέκα είναι ακατάλληλοι! Άντε-άντε επειδή ήσουν αθλητής, πρωταθλητής ή γονιός αθλητή κάνεις και για μια καυτή καρέκλα στο ΔΣ της ΕΛΟΚ για τη λειτουργία της οποίας δεν ξέρεις τίποτα? Τι είναι μια ομοσπονδία με 200 συλλόγους σε προ-ολυμπιακή περίοδο? ... Πίτα-καλαμάκι? Εδώ πλέον γίνεται έντονα υπαρκτό το μακροχρόνιο πρόβλημα της ΕΛΟΚ, η οποία ΔΕΝ έχει διοικητικούς! Το σπάνιο αυτό "είδος" το εξαφάνισε έντεχνα ο Γερόλυμπος! Ο μόνος διοικητικός είναι ο ... Γερόλυμπος και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να φοβάμαι μήπως και μετά τους ελέγχους της ΓΓΑ η ΕΛΟΚ κινδυνέψει να χάσει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ!

Επίσης, δεν είδα πουθενά από τη μεριά του ΚΙΜΕ ως πρόγραμμα προ-εκλογικά ή/και ως στόχους μετεκλογικά να θίγονται τα πολυετή προβλήματα λειτουργικών παρανομιών της ΕΛΟΚ στους τομείς: στυλ καράτε και αγώνες σε αυτά, εξετάσεις για μαύρες ζώνες των στυλ και της ΕΛΟΚ, σχολές προπονητών, αρχεία διαιτητών και προπονητών, δημοσιοποίηση δαπανών, στελέχωση επιτροπών και άλλα πολλά! Είναι αδυναμία του ΚΙΜΕ να προγραμματίσει ή θα κάνει τα ίδια που έκανε και η Συμμορία του Γερόλυμπου? Τι θα κάνει το ΚΙΜΕ με τα παράνομα στυλ-μαϊμούδες, που έδιναν παράνομες ζώνες-μαϊμούδες και έκαναν παράνομους αγώνες-μαϊμούδες κρυμμένα πίσω από παράνομες ομοσπονδίες-μαϊμούδες??? Ή μήπως ήταν νόμιμα όλα όσα κάνατε και εσείς μαζί με τους άλλους για να κονομάτε επί είκοσι χρόνια τώρα?


 Λογαριάζετε χωρίς τον Ξενοδόχο!

Ο Ξενοδόχος του αθλήματος είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Η ΓΓΑ θα φρίξει μόλις δει το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου, αν η τελευταία κάνει καλά τη δουλειά της!

Στη θέση του Ιούλιου Συναδινού εγώ θα έστελνα το πόρισμα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για πιθανές (διάβαζε "βέβαιες") ποινικές παραβάσεις και στον Αθλητικό Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για έρευνα διάπραξης κακουργημάτων, ενώ ταυτόχρονα θα αφαιρούσα την ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΕΛΟΚ!

Άντε στην καλύτερη των περιπτώσεων και επειδή θα σκεφτόμουν τους αθώους αθλητές και τους αθώους συλλόγους σε ένα άθλημα για πρώτη φορά σε προ-ολυμπιακή περίοδο να έδινα το πόρισμα στους συλλόγους της Αντιπολίτευσης, ώστε να προχωρήσουν δικαστικά σε προσωρινή διοίκηση με εξαίρεση όλων των υποδίκων!

Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν θα επέτρεπα να διαιωνίζονται, ενώ καταγγέλλονται δημόσια, αυτές οι καραμπινάτες παρανομίες σε μια αθλητική ομοσπονδία υπό την εποπτεία μου, υποτίθεται, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Υπουργό Πολιτισμού και τον Πρωθυπουργό μου!!!


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον ηρωισμό των 33 συλλόγων που ψήφισαν ΚΙΜΕ και έσπασαν το απόστημα των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!! Την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι!!! Εδώ αναγνωρίζω τον Μπίκα που τους συνένωσε!!!


 Το πρώτο αποδεικτικό ανικανότητας της νέας διοίκησης!

 

από το https://www.facebook.com/tasos.gortsos?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

 

 Η άποψή μου είναι ότι ταυτόχρονα θα πρέπει να ... αυτοεκτελεστεί σύσσωμη η ... Εκτελεστική Επιτροπή,

 διότι η αποτυχία αυτή αποτελεί αυτογκόλ και ... ομαδικό αυτοσέξ ταυτόχρονα!!!


Άιντε να πηγαίνουμε για επαναληπτικές! Και μη φοβάστε τίποτα, γιατί έρχονται οι Εισαγγελείς!!!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές: Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!  Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξασφαλιστεί το αδιάβλητο των εκλογών της ΕΛΟΚ!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .