karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 18/10/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020

 έχουμε ακόμα 1378 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε εξακολουθεί να παίζει το ... πουλί του!!!

 

 Κάτω από το κόκκινο φανάρι της γωνιάς κάνουν κάθε βράδυ πιάτσα δυό ... πουτάνες!

  Όταν κάποιος δεν ξέρει την ιστορία του, τότε είναι καταδικασμένος να την επαναλαμβάνει!

 

Όταν τελειώνουμε τα σχολεία, ο μόνος δάσκαλος που μας μένει είναι ο ίδιος ο εαυτός μας! Πρέπει να διδασκόμαστε από τα λάθη μας και από τα λάθη των άλλων!


Στο Κλουβί με το Λιοντάρι!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


Κάτω από το Κόκκινο Φανάρι της γωνιάς έκαναν κάθε βράδυ πιάτσα δυό ... Πουτάνες (με το συμπάθειο)! Όχι ταυτόχρονα τα ίδια βράδια, αλλά Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή η μιά και Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο η άλλη! Το είχανε ... μοιράσει! Τις Κυριακές ντυνόντουσαν σεμνά και πήγαιναν στην ... Εκκλησία! Περιττό να πω ότι δεν έκοβαν ... αποδείξεις, δεν πλήρωναν ... φορολογία, δεν πλήρωναν ασφαλιστικά ταμεία, δεν απέδιδαν ... ΦΠΑ, δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ, έστω και ... υπαίθριου χώρου, κτλ. Όλα στα ... μαύρα!!!

Το αποτέλεσμα ήταν να έχουν κάνει τη Γειτονιά ... Μπουρδέλο! Και αυτό είχε γίνει ρουτίνα! Μαγαζιά κλείσανε, η Γειτονιά καταχρεώθηκε, ο κόσμος έφευγε!

Μετά από κάποιο καιρό νάσου που πετάχτηκε και η κυρά-Τασία από απέναντι!

Και ευτυχώς που πετάχτηκε η κυρά-Τασία από απέναντι και με αφίσες και με πανό ηγήθηκε του κινήματος "ηθικό πλεονέκτημα" με κύρια υπόσχεση να καθαρίσει τη Γειτονιά από τη βρωμιά και δυσωδία των δύο ... επαγγελματιών του Αγοραίου Έρωτα!

Το θέμα με ενδιέφερε άμεσα γιατί η Γειτονιά δεν ήταν μια οποιαδήποτε Γειτονιά, αλλά ήταν η δική μου Γειτονιά! Εκεί γεννήθηκα, εκεί έπαιζα παιδί, εκεί μεγάλωσα, εκεί σπούδασα, εκεί δούλεψα, εκεί παντρεύτηκα εκεί μεγάλωσα τα παιδιά μου, εκεί τα σπούδασα, εκεί θα αφήσω τα κόκκαλά μου!

Πίστεψα κι εγώ στην κυρά-Τασία και είπα να τη δοκιμάσουμε! Πόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα! Από υποσχέσεις τα πήγαινε πολύ πολύ καλά! Από μυαλό φαινότανε να υστερεί, αλλά καμιά φορά η πρόθεση είναι αυτό που μετράει και το μυαλό το βρίσκεις! Άλλωστε και ... βοϊδινό μυαλό να έβαζες να δουλέψει τίμια για τη Γειτονιά πάλι σε καλό θα της έβγαινε!

Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ψήφισα την κυρά-Τασία, αλλά όταν ανέλαβε τη διαχείριση της γειτονιάς έλεγα στους αντίθετους "ό,τι έγινε, έγινε, αφήστε να δούμε τι θα κάνει και η κυρά-Τασία και το ξανασυζητάμε! Άλλωστε σε λίγο θα δείξει, το πρώτο που θα κάνει θα είναι να διώξει τις ... Πουτάνες για να καθαρίσει τη Γειτονιά! Για να δούμε!"

Ο καιρός πέρασε χωρίς να γίνεται το πολυπόθητο και ξαφνικά ένα βράδυ χαμός, βρισιές, σφαλιάρες, μαλλιοτραβήγματα, "πήγαινε παρακάτω μωρή", "θα σου σκίσω τις δαντέλλες, φρόκαλο", "της θειά σου το ... πλυντήριο ... τσαπερδοκωλοσφυρίχτρα!" και άλλα ακατανόμαστα ακούστηκαν από το Κόκκινο Φανάρι της γωνιάς!"

Βγαίνω στο παράθυρο και τι να δω! Η κυρά-Τασία ντυμένη με ... ξέκωλο συνολάκι ZARA (δεν το είχε ξαναδεί!) και δερμάτινη τσάντα GUCCI (δεν την είχε ξαναδεί!) διεκδικούσε μια θέση κάτω από το Κόκκινο Φανάρι της γωνιάς! Ξέχασε τα πανό και τις υποσχέσεις για το περίφημο "ηθικό πλεονέκτημα" και γράφτηκε ... εσωτερική στο ήδη υπάρχον ... Μπουρδέλο των άλλων δύο! Η Γειτονιά χώθηκε μέχρι το λαιμό στα χρέη, η νεολαία έφυγε στο εξωτερικό, τα μαγαζιά τα μισά κλείσανε και τα άλλα μισά φύγανε στη ... Βουλγαρία και οι ... συνταξιούχοι σαν κι εμένα πέφτανε σαν τις ... μύγες στα ανύπαρκτα νοσοκομεία! Αποδείχθηκε ότι ούτε ... βοϊδομυαλό δεν υπήρχε διαθέσιμο στην παράταξη της κυρά-Τασίας!

Ήταν φανερό ότι το "τρεις μέρες την εβδομάδα" στο οποίο είχαν αρκεστεί οι προηγούμενες δύο Πουτάνες δεν θα μπορούσε να γίνει δύο ημέρες την εβδομάδα για την κάθε μία από τις τρεις, γιατί δεν βγαίνει οικονομικά το μαγαζί, και θα γινόταν πλέον "κάθε μέρα και οι τρεις"! Επομένως, έρχονταν ακόμα χειρότερα!

Και αναρωτιέμαι: "σε αυτό το Μπουρδέλο θα πεθάνω?" Και το ίδιο ερώτημα τίθεται και σε εσάς!  


 1-9-2016 - Επιτέλους, μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ!

 18-10-2016 - Ακοοοοόμα? Σαν πολύ δεν τραβάει ο Έλεγχος!!!

 Ή μήπως έχει σκοπό τον ... εκπρόσωπο στην ΕΟΕ?


 Α Σ Χ Ε Τ Ο !!!

 

Όπως θα θυμάστε η Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) είχε τεθεί υπό διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ (άνω Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ και http://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/2068-2016-09-05-16-44-20 )!

Οι έλεγχοι τελείωσαν πριν την 5-9-2016 και το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν διαχειριστικές και οικονομικές ατασθαλίες, όπως πολυδιαφημίζεται από τη ΓΓΑ, τις οποίες οι Κοντονής και Συναδινός ψάχνουν τώρα σε ποιούς να τις "αποδώσουν"! (Δεν είναι περίεργο? Ποιούς ψάχνουν? Δεν τους έχουν?)

Στο μεταξύ κόπηκε και η επιχορήγηση της ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ενώ ο φάκελος πήγε σε οικονομικό εισαγγελέα! Τόσο σοβαρό ήταν το θέμα! Βλέπε http://www.contra.gr/Sports/Cycling/telos-h-epixorhghsh-gia-thn-omospondia-podhlasias.4246068.html

Πολύ θα ήθελα να μάθαινα τη συνέχεια, αλλά μαντεύω ότι το θέμα θα κριθεί σε στενό δικαστικο-οικογενειακό κύκλο και ο πολίτης δεν θα μάθει ποτέ τίποτα!

Πολύ περιέργως, όμως, ενώ η "απόδοση ευθυνών" δεν έχει γίνει ακόμα, ήδη υλοποιήθηκε Γενική Συνέλευση (την 24-9-2016) και εκλογή εκπροσώπου της Ποδηλασίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή! Εκπρόσωπος της Ποδηλασίας στην ΕΟΕ "εκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο" ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, Διευθυντής του γραφείου του Υφυπουργού Σταύρου Κοντονή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΟΠ εκλέχθηκε μόλις αναπληρωματικός! Για δες βρε κάτι συμπτώσεις!!!

 

http://hellenic-cycling.gr/o-iakovos-filipousis-stin-eoe/

Αναρωτιέμαι αν ο Ιάκωβος Φιλιππούσης ήταν εγγεγραμμένος σε σύλλογο της ποδηλασίας με δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται ένα χρόνο πριν από την "εμφάνιση μπαλαντέρ", που έκανε τώρα, και παρακολουθούσε έμπρακτα και με εμμονή ως φίλαθλος το άθλημα της ποδηλασίας! Αναρωτιέμαι ακόμα κι αν ξέρει ... ποδήλατο, έστω και με δύο ... βοηθητικές ρόδες!

Τι δεν καταλαβαίνετε??? Είναι προφανές ότι δούλεψε το αρχαίο ρητό της διαπλοκής: "ή πάτε φυλακή ή εγώ εκπρόσωπος"!!! Η ρεμούλα και η αρπαχτή του προηγούμενου προέδρου και του προηγούμενου ΔΣ της ΕΟΠ με το ανάλογο "πολιτικο-γκανγκστερικό παζάρι" έγινε "αντιπροσώπευση Φιλιππούση στην ΕΟΕ" και όλοι ζήσαν καλά και εμείς ... χειρότερα, διότι ο αθλητισμός βιάζεται από όλες τις πάντες!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

 

Στο μεταξύ είχε γίνει αναποτελεσματική (!):

Επίθεση Αννας Καραμανλή σε Κοντονή

Επίθεση της Καραμανλή στον Κοντονή για την υποψηφιότητα του διευθυντή του γραφείου του, Ιάκωβου Φιλιππούση, στις εκλογές της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για εκπρόσωπος στην ΕΟΕ.

 

Φωτιές και αντιδράσεις προκάλεσε η υποψηφιότητα του Ιάκωβου Φιλιππούση, διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, στις εκλογές της ομοσπονδίας Ποδηλασίας, για εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Καραμανλή, κατέθεσε την Παρασκευή 23/9 επερώτηση στην βουλή με θέμα "Παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού στις εκλογές Αθλητικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής".

Με δήλωσή της, η κα. Καραμανλή καταγγέλλει μεταξύ άλλων τον Σταύρο Κοντονή ότι "μπορεί μπροστά στις κάμερες να φορά το κοστούμι της εξυγίανσης και της διαφάνειας στον αθλητισμό, αλλά πίσω από αυτές πρωταγωνιστεί σε παρασκηνιακές κινήσεις που στόχο έχουν τον έλεγχο και την επιρροή αθλητικών ομοσπονδιών.

Όταν δεν καπηλεύεται με στόμφο τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, εμπνέεται και πραγματοποιεί - μέσω του περιβάλλοντός του - ωμές παρεμβάσεις στα εσωτερικά των Ομοσπονδιών, ασκώντας πιέσεις σε αθλητικά σωματεία και παράγοντες. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιστρατεύσει και να εκθέσει τους στενότερους συνεργάτες του".

Επίσης, ότι η Ομοσπονδία Ποδηλασίας δέχθηκε λογιστικό έλεγχο στις 11/3/2015 "το πόρισμα του οποίου με καθυστέρηση μεγαλύτερη του ενός έτους διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα."

Προφανώς για τον κ. Κοντονή αυτός που ασκεί έλεγχο μπορεί να εκπροσωπεί και αυτούς που ελέγχονται.

Αυτός που εγκρίνει χρηματοδοτήσεις, μπορεί να εκπροσωπεί και αυτούς που τις εισπράττουν. Αυτά μπορεί να είναι συμβατά με την ηθική του κ. Κοντονή, αλλά είναι πρωτόγνωρα για τον ελληνικό αθλητισμό".

Η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. "Καλούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού να αποσύρει τον συνεργάτη του από τις εκλογές και να επιτρέψει την ανεπηρέαστη διεξαγωγή τους σε όλες τις Ομοσπονδίες. Ο ελληνικός αθλητισμός δεν έχει ανάγκη ούτε από 'προστάτες' ούτε από 'τοποτηρητές'".


Κυρία Καραμανλή: καλά σας κάνουνε! Για θυμηθείτε τις πέντε ομοσπονδίες που έφτιαξε ο Ορφανός από την Ομοσπονδία Παγοδρομιών το 2005 για να βάλει πέντε αντιπροσώπους στην ΕΟΕ!!! Ή μήπως έχετε αδύνατη μνήμη? Και μη νομίζετε ότι ο Φιλιππούσης θα είναι μόνος του στην ΕΟΕ! Θα έχει και δέκα του ΠΑΣΟΚ ... μεταλλαγμένους σε ΣΥΡΙΖΑ!!! Ξεχνάτε και τον παλιό πρόεδρο της Ποδηλασίας Θωμά Μεντεσίδη, που ήταν ταυτόχρονα και ... Διευθυντής του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ???

Επομένως, ό,τι έκανε ο Κοντονής δεν είναι πρωτόγνωρα για το κόμμα σας, αλλά ήταν καθημερινή ρουτίνα για τον Ορφανό! Όλοι σας κάτω από τα ίδια Κόκκινα Φανάρια δουλεύετε!!!

 

Από την άλλη μεριά κύριε Κοντονή, που σφυράς αδιάφορα, αυτή η κίνηση αποτελεί ωμή και καραμπινάτη παρέμβαση στα εσωτερικά της ομοσπονδίας Ποδηλασίας και μάλιστα με γκανγκστερικό τρόπο, λαϊκά "νταβατζιλίκι και πάσης Ελλάδος"! Η Πολιτεία σου έδωσε τις αρμοδιότητες να "εποπτεύεις" τη λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών και εσύ τελείως γκανγκστερικά και με το πιστόλι στον κρόταφο παρέβης τον όρκο, που έδωσες να εργαστείς για την χώρα και τον Έλληνα Πολίτη, και μετέτρεψες αυτές τις αρμοδιότητες σε κομματική αρπαχτή για τον Φιλιππούση!

Ταυτόχρονα με όλα αυτά γίνεται διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (άνω Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ), ο οποίος αργεί τόσο πολύ που γεράσαμε να τον περιμένουμε! Ίσως γιατί ακόμα ψάχνουν έναν δικό τους για "εκπρόσωπο" του Καράτε στην ΕΟΕ μια και το Καράτε έγινε Ολυμπιακό για το 2020 και οι μετοχές του έγιναν αντικείμενο κομματικού ενδιαφέροντος! Ας ελπίσουμε ο "δικός μας" εκπρόσωπος στην ΕΟΕ να είναι ο ... πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μια και είναι και παλιά φιλαράκια με τον ... Τσακ Νόρις (δεξιά)!!!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν άνθρωποι (αριστερή φωτό!), που ισχυρίζονται ότι υπηρετούν το Καράτε, οι οποίοι ποντάρουν σε κάποια "κοινωνική τους αναγνώριση", που δεν αξίζουν, μέσω μιας "αθλητικής τους αναγνώρισης", που και αυτή δεν την αξίζουν, για τις ... γλωσσικές υπηρεσίες τους της αριστερής φωτό! Δεν φαντάζεστε ποιοί έχουν σκάσει μύτη! Τους έχω σταμπάρει έναν-έναν και τους περιμένω να φανερωθούν για να τους κράξω! Και όλοι αυτοί ελπίζουν σε αθλητικο-κοινωνική τους αναβάθμιση παίζοντας παιδαριώδη παιχνίδια συνομωσίας!

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχει γίνει ... Καρασεβντάδικο για τα κόμματα!!!

 

Σε αυτό το σημείο ζητώ συγνώμη για τις χυδαίες λέξεις και έννοιες που χρησιμοποίησα στην αρχή του άρθρου, αλλά ήθελα να γίνει αντιληπτό ότι ακόμα και η χυδαιότητα είναι μετρήσιμη! Και αν τις χυδαίες λέξεις και έννοιες που χρησιμοποίησα στην αρχή τις καταλάβατε όλοι, γιατί όλοι τις ξέρουμε, τότε θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι πράξεις των Κοντονή, Συναδινού και Φιλιππούση να οριστεί ο τελευταίος εκπρόσωπος στην ΕΟΕ μιας γκανγκστερικά εκβιαζόμενης ομοσπονδίας από τη ΓΓΑ είναι πράξεις χυδαιότητας χίλιες φορές μεγαλύτερης από τις λέξεις και έννοιες που χρησιμοποίησα εγώ!

Φιλάκια και έπεται συνέχεια!


 Στα δικά μας πάλι: Τα αξέχαστα μέλη της Συμμορίας που λυμαίνεται την ΕΛΟΚ!

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

 


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!

Με τις πρόσφατες εκλογές προστέθηκε στους ανωτέρω και ο Δικηγόρος, τέως Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ, κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος! Του εύχομαι ... να ξέρει τι κάνει!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές:

 Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


 Οι Λανθασμένες πράξεις και παραλήψεις της Αντιπολίτευσης της ΕΛΟΚ, οι οποίες αν ήμουν εγώ δεν θα είχαν γίνει ποτέ, παρουσιάζονται κατωτέρω ομαδοποιημένες κατά κατηγορία!

 Η αρίθμηση αριστερά αντιστοιχεί σε εκείνη του Πίνακα του άρθρου "26/9/2016 - Εκλογές ΕΛΟΚ-ΑπΗλ: Το χρονικό ενός πολυ-αναμενόμενου εγκλήματος!"

 

Α/Α

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σ

Τι θα είχα κάνει ΕΓΩ!

1 Μαζί με την πρόσκληση το ΔΣ ΔΕΝ είχε στείλει στους συλλόγους, όπως όφειλε, τον Αναλυτικό Απολογισμό και την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής!

Θα είχα προσβάλει στο Δικαστήριο την εγκυρότητα της Πρόσκλησης

1) λόγω μη αποστολής ταυτόχρονα με αυτήν του Απολογισμού και της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής,

2 Βάσει του αθλητικού νόμου η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τρία άτομα της ΕΛΟΚ και ένα την Δικαστική Αντιπρόσωπο: σύνολο τέσσερα! Η ΕφΕπ που διενέργησε τις εκλογές αποτελείτο από δύο άτομα από την ΕΛΟΚ και την Δικαστική Αντιπρόσωπο και άρα ήταν παράνομη! 2) λόγω μη αναγραφής των απαραιτήτως τριών μελών για την Εφορευτική Επιτροπή και ένας ο Δικαστικός τέσσερεις!, Έχω δεδικασμένο!
3

Οι εκλογές ήταν διπλές: μία για ΔΣ + ΕξΕλ της ΕΛΟΚ και μία για τον εκπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ! Το καταστατικό ορίζει ότι ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ είναι μέλος του ΔΣ και συνεπώς πρώτα έπρεπε να οριστικοποιηθεί το ΔΣ και μετά να γίνουν εκλογές για τον εκπρόσωπο στην ΕΟΕ. Αυτό ΔΕΝ έγινε, αλλά οι δύο εκλογές έγιναν ταυτόχρονα!

3) λόγω μή αναγραφής του ότι πρώτα θα γίνουν οι εκλογές για μέλη του ΔΣ και ετεροχρονισμένα αργότερα οι εκλογές για εκπροσώπους στην ΕΟΕ,
4 Δεν τηρήθηκε από το ΔΣ/ΕΛΟΚ η διαφανής και προσιτή γνωστοποίηση στους συλλόγους-μέλη της των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές, όπως ορίζουν και ο νόμος και το καταστατικό! 4) λόγω των ατασθαλιών στις προηγούμενες εκλογές του 2012, θα είχα ζητήσει εγγυήσεις από το Δικαστήριο για την παρουσία αντιπροσώπου της Αντιπολίτευσης, επί ποινή ακύρωσης των εκλογών, για την εξασφάλιση του ελέγχου της νομιμότητας των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους!,
5

Με την απόκρυψη των δικαιουμένων ψήφου συλλόγων και των αντιπροσώπων τους, το ΔΣ/ΕΛΟΚ έφερε στη ΓΣ συλλόγους, οι οποίοι ενδεχομένως: 1) δεν είχαν συμπληρώσει χρόνο από την εγγραφή τους στην ΕΛΟΚ, 2) δεν είχαν πληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στην ΕΛΟΚ, 3) δεν είχαν δέκα αθλητές σε αγώνες της ΕΛΟΚ την προηγούμενη χρονιά, 4) είχαν δώσει λευκή βεβαίωση για εικονικό αντιπρόσωπό τους στη ΓΣ, 5) ΔΕΝ είχαν την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ! (και άλλα)

Είναι προφανές ότι αν δεν συνέβαινε τίποτα από τα ανωτέρω, τότε δεν είχαν κανένα λόγο να κρύψουν ως κόρη οφθαλμού την κατάσταση συλλόγων-αντιπροσώπων!

5) θα είχα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για συλλόγους α) χωρίς να έχουν συμπληρώσει χρόνο από την εγγραφή τους στην ΕΛΟΚ, β) χωρίς να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους, γ) χωρίς δέκα αθλητές στο προηγούμενο έτος, δ) όσους έδωσαν λευκές βεβαιώσεις και ε) εκείνους τους συλλόγους χωρίς αθλητική αναγνώριση.
 

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ   Γ Ε Ν Ι Κ Η Σ   Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η Σ

Τι θα είχα κάνει ΕΓΩ!

ΔΕΝ επιτράπηκε η παρουσία του νομικού της συμβούλου της Αντιπολίτευσης, ενώ ταυτόχρονα το ΔΣ και η αντίστοιχή του παράταξη είχαν εξασφαλίσει τη νομική υποστήριξη του "νομικού συμβούλου" της ΕΛΟΚ (και προσωπικού δικηγόρου του Γερόλυμπου), ο οποίος δούλευε για την απερχόμενη διοίκηση, αλλά πληρωνόταν ΚΑΙ από την Αντιπολίτευση! Ντροπή και προς τον δικηγόρο της αντιπολίτευσης, που τον άφησαν απέξω, αλλά κυρίως προς τη νομιμότητα!

6) Αυτό ήταν πολύ εύκολο να προβλεφθεί και θα είχα βάλει αντιπροσώπους συλλόγων δικηγόρους, ώστε να υπάρχει εσωτερική νομική υποστήριξη!
0β

Πρόεδρος της ΓΣ εξελέγη ο Στέφανος Τσικελούδης, αντιπρόσωπος του συλλόγου (98) του Γιάννη Στεφάνου και δικηγόρος Βόλου! Αλλά ο Στέφανος Τσικελούδης από τα μέσα του 2015 μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 ως τοπικός δικηγόρος Βόλου μαζί με τον γνωστό μας νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ και δικηγόρο Αθηνών Γιάννη Μουρνιανάκη είχαν αναλάβει την Αίτηση για την ακύρωση του καταστατικού της ΕΛΟΑΜΠΕ στο Πρωτοδικείο Βόλου, όπως πιστοποιείται και από την επόμενη ανακοίνωση της ΕΛΟΚ.

Συνεπώς, με βάση το επόμενο άρθρο 14 §2 ο ... ματσαράγκας δικηγόρος Στέφανος Τσικελούδης ΔΕΝ μπορούσε να οριστεί "αντιπρόσωπος" του εν λόγω σωματείου εφόσον ΔΕΝ είναι μέλος του με δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται, και άρα δεν μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος της Γερνικής Συνέλευσης!

Συνεπώς η ΓΣ ήταν καραμπινάτα ΠΑΡΑΝΟΜΗ, αφού ως πρόεδρός της εξελέγη παρανόμως ο Στέφανος Τσικελούδης!!!

7) Θα είχα εντοπίσει αμέσως την εκ των προτέρων γνωστή παρανομία του παράνομου προέδρου της ΓΣ Στέφανου Τσικελούδη και θα τον είχα αποκλείσει!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

0γ

Στην αρχή της συνεδρίασης κατατέθηκε στο Προεδρείο προφορική ένσταση για τη συμμετοχή στις εκλογές και παρουσία στη ΓΣ του Γιώργου Γερόλυμπου, η οποία ήταν παράνομη αφού ο Γερόλυμπος ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου! Ο Γερόλυμπος κούνησε ένα χαρτί λέγοντας ότι παραιτήθηκε από το Τρίαθλο και ο Τσικελούδης έκρυψε το χαρτί αρνούμενος να το δώσει να το δει η Αντιπολίτευση και αρνούμενος να το διαβάσει, αλλά λέγοντας "Θα το πάρετε μαζί με τα Πρακτικά"! Είναι φανερό ότι πληρώθηκε από τον Γερόλυμπο για να "δουλέψει" γι' αυτόν! Η ένσταση της Αντιπολίτευσης απορρίφθηκε από τον πουλημένο Τσικελούδη και η νοθεία των Αρχαιρεσιών άρχισε! Συγχαρητήρια κε Τσικελούδη! Κέρδισες το κράξιμο της ζωής σου!

8) Εγώ θα είχα εξοπλιστεί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γερόλυμπος είναι πρόεδρος στην ομοσπονδία του Τριάθλου, θα είχα καλέσει την Αστυνομία, θα έκανα μήνυση για διακεκριμένη απάτη κατά τη διάρκεια εκλογών στον Τσικελούδη, διότι κάλυπτε τον Γερόλυμπο, και θα πηγαίναμε μαζί και οι τρεις επί τόπου αυτόφωρο!

0δ

Κατά την έναρξη της ΓΣ το Προεδρείο είναι υποχρεωμένο να ελέγξει τους συμμετέχοντες αντιπροσώπους των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ με βάση μια κατάσταση, που του παρέχει με ευθύνη του το ΔΣ, στην οποία θα αναγράφονται οι συμμετέχοντες σύλλογοι και οι αντιπρόσωποί τους.

Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να μένει στα Πρακτικά της ΓΣ, ενώ ένα αντίγραφό της θα πρέπει να χορηγείται και στην Εφορευτική Επιτροπή για να διενεργήσει τις εκλογές, όπως ορίζει το άρθρο 13 §12! Αυτό ΔΕΝ έγινε με ευθύνη του πουλημένου Προεδρείου, αλλά και του "πουλημένου" νομικού συμβούλου, ο οποίος πληρώνεται από την ΕΛΟΚ για να δουλεύει για τον Γερόλυμπο, και η νοθεία των Αρχαιρεσιών συνεχίστηκε!

9) Εγώ θα είχα καλέσει την Αστυνομία, θα έκανα μήνυση για διακεκριμένη απάτη κατά τη διάρκεια εκλογών στον Τσικελούδη και στον νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ Γιάννη Μουρνιανάκη και θα πηγαίναμε μαζί και επί τόπου και οι τρεις αυτόφωρο!

Το Προεδρείο, δηλαδή οι δύο αχυράνθρωποι Τσικελούδης και Άγνωστος γραμματέας, εκλέχθηκαν από την ΓΣ, για αυτήν εργάζονται και σε αυτήν λογοδοτούν.

Συνεπώς, έχουν υποχρέωση να δώσουν το ταχύτερο τα Πρακτικά της ΓΣ σε ΟΛΟΥΣ τους συλλόγους και ΟΧΙ μόνο στο ΔΣ της ΕΛΟΚ, διότι το ΔΣ της ΕΛΟΚ αποτελούμενο από τους ίδιους αθλητικούς εγκληματίες με το προηγούμενο ΔΣ δεν πρόκειται ποτέ να τα δώσει στην Αντιπολίτευση, ώστε να υποστηρίξει τα νομικά της συμφέροντα!

Είχα προβλέψει: Και όμως, οι δύο αυτοί "κύριοι" ΔΕΝ θα δώσουν ΠΟΤΕ τα Πρακτικά στους συλλόγους με το αιτιολογικό ότι "έχουν υποχρέωση να τα δώσουν μόνο στο ΔΣ"! ............... ΔΕΝ μασάμε μάγκες!

Αυτή είναι μελλοντική ΑΠΑΤΗ, που ΘΑ κάνουν! Αν μπορούν ας κάνουν και αλλιώς!

10) Ήδη έχουν περάσει 40 ημέρες και τα Πρακτικά της ΓΣ δεν έχουν παραδοθεί στην Αντιπολίτευση!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

7 Η δήλωση υποψηφιότητας του Γερόλυμπου για τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ είναι παράνομη, διότι είναι πρόεδρος στην Ομοσπονδία του Τριάθλου! Αποδεικνύεται περίτρανα κατωτέρω μετά από τον πίνακα και με βίντεο, όπου το ομολογεί! 11) Εγώ θα είχα εξοπλιστεί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γερόλυμπος είναι πρόεδρος στην ομοσπονδία του Τριάθλου, θα είχα καλέσει την Αστυνομία, θα έκανα μήνυση για διακεκριμένη απάτη κατά τη διάρκεια εκλογών στον Τσικελούδη, διότι κάλυπτε τον Γερόλυμπο, και θα πηγαίναμε μαζί και οι τρεις επί τόπου αυτόφωρο!
8 Η συμμετοχή του Γερόλυμπου κατά την ημέρα των εκλογών για τη θέση του εκπροσώπου στην ΕΟΕ είναι παράνομη, διότι είναι πρόεδρος στην Ομοσπονδία του Τριάθλου! Αποδεικνύεται περίτρανα κατωτέρω και με βίντεο, όπου το ομολογεί! 12) Εγώ θα είχα εξοπλιστεί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γερόλυμπος είναι πρόεδρος στην ομοσπονδία του Τριάθλου, θα είχα καλέσει την Αστυνομία, θα έκανα μήνυση για διακεκριμένη απάτη κατά τη διάρκεια εκλογών στον Τσικελούδη, διότι κάλυπτε τον Γερόλυμπο, και θα πηγαίναμε μαζί και οι τρεις επί τόπου αυτόφωρο!
10 Κατά την Γενική Συνέλευση και πριν από την έγκριση του απολογισμού του οκταμήνου ζήτησε να μιλήσει ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής για να πει ότι η Επιτροπή ΔΕΝ κλήθηκε να ελέγξει τον Απολογισμό και ΔΕΝ έγραψε την αντίστοιχη Έκθεσή της. Το πουλημένο Προεδρείο ΔΕΝ τον άφησε να μιλήσει λέγοντας ότι ο Έλεγχος έγινε από ορκωτούς λογιστές! Τέτοιος έλεγχος 1) είναι παράνομος, διότι ο θεσμικός ελεγκτής του Απολογισμού είναι η ΕξΕπ, 2) ΔΕΝ στάλθηκε ούτε δόθηκε στους συλλόγους και 3) ΔΕΝ διαβάστηκε στην ΓΣ! 13) Υπεύθυνοι για την καραμπινάτη αυτή παρανομία είναι η ΕΛΟΚ και το Προεδρείο της ΓΣ!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

 

Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ε Σ    Α Ρ Χ Α Ι Ρ Ε Σ Ι Ω Ν

Τι θα είχα κάνει ΕΓΩ!
11

Πραγματοποιήθηκε η εκλογή δύο τακτικών μελών για την Εφορευτική Επιτροπή, πράγμα παράνομο, διότι ο νόμος και το καταστατικό λένε τρία άτομα για την εφορευτική επιτροπή, των οποίων προεδρεύει ο δικαστικός αντιπρόσωπος! Βλέπετε την Απόφαση 3433/2006!

14) Προφανέστατα παράνομο! Έχω δεδικασμένο!
12 Το Πρακτικό Αρχαιρεσιών ΔΕΝ γράφηκε πρωτότυπα, ούτε σε έντυπο από παλιό παρόμοιο της ΕΛΟΚ, αφού κάνει εκλογές από το 1986 (!), αλλά χρησιμοποιήθηκε έντυπο από εκλογές σωματείου συνδικαλιστικού οργάνου υπαλλήλων κάποιου οργανισμού με αποτέλεσμα να μην καταγραφεί η κατάσταση των συλλόγων και των αντιπροσώπων τους που ψήφισαν, αλλά μόνο οι αντιπρόσωποι ως άτομα και οι υπογραφές τους! Απάτη στημένη από τον Γερόλυμπο, που έλαβε χώρα με τις ευλογίες απατεώνων και ηλιθίων!!!

15) Εγώ θα είχα εντοπίσει αμέσως τη χοντρή αυτή παρανομία με σκοπό την παρέλκυση της διαδικασίας σε εξωκαταστατικές διαδικασίες και δεν θα άφηνα την Δικαστική Αντιπρόσωπο να την αφήσει να περάσει!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

13 Πραγματοποιήθηκαν και οι δύο εκλογές για [ΔΣ + ΕξΕπ] και για [Αντιπρ-ΕΟΕ] ταυτόχρονα πράγμα που παραβιάζει το καταστατικό που λέει ότι ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ πρέπει να είναι πρώτα μέλος του ΔΣ και άρα έπρεπε να προηγηθεί και να τελειώση η εκλογή μελών του ΔΣ και μετά να γίνει η εκλογή του αντιπροσώπου στην ΕΟΕ! 16) Προφανέστατα παράνομο!!!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

14 Ως Εφορευτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Σπύρος Κονταλής και Δημήτρης Δήμας χωρίς να αναγράφονται ποίων συλλόγων αντιπρόσωποι είναι! Αυτό δείχνει να μην είναι κάτι σπουδαίο, αλλά είναι πολύ σπουδαίο, διότι αν οι κύριοι αυτοί είναι αντιπρόσωποι συλλόγων που ΔΕΝ έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται στην ΓΣ, τότε όλη η διαδικασία των Αρχαιρεσιών τινάζεται στον αέρα! 17) Προφανέστατα παράνομο!!!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

15

Στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών αναφέρεται ότι η ΕφΕπ "παρέλαβε τις αιτήσεις υποψηφιότητας και έλεγξε το δικαίωμα εκλογιμότητας" πράγμα που είναι ψευδές και δεν τηρήθηκε! Η ΕφΕπ ποτέ δεν παρέλαβε τις υποψηφιότητες και ποτέ δεν τις έλεγξε. Κανένας έλεγχος εκλογιμότητας δεν έγινε από την ΕφΕπ., αφού τα μέλη της έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τα σχετικά κωλύματα! Αλλά και μόνο η αναγραφή αυτής της παραγράφου καθιστά υπεύθυνη την ΕφΕπ για τις καραμπινάτα παράνομες υποψηφιότητες, που αυτή δέχτηκε!

Αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα!
16 Στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών υπάρχουν πολλά κατάλοιπα του ακατάλληλου και παραπλανητικού εντύπου στο οποίο συμπληρώθηκε το Πρακτικό! Αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα!
18 "Διαπιστώσανε ότι τα μέλη ήταν ταμειακά εντάξει"! Ψευδέστατο! Δεν έγινε κάτι τέτοιο! Ταυτόχρονα ομολογούν ότι οι δύο εκ του καταστατικού ετεροχρονισμένες ψηφοφορίες στην πραγματικότητα έγιναν ταυτόχρονα! Αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα!
21

Καταμετρώντας τα συνολικά ψηφοδέλτια ομολογούν ακόμα μια φορά ότι οι δύο εκ του καταστατικού προβλεπόμενες ετεροχρονισμένες ψηφοφορίες στην πραγματικότητα έγιναν παρανόμως ταυτόχρονα!

Για το ΔΣ και την ΕξΕπ βρέθηκαν 139 ψηφοδέλτια εκ των οποίων τα 133 έγκυρα, 4 άκυρα και 2 λευκά και για τον Εκπρόσωπο στην ΕΟΕ 139 ψηφοδέλτια με 137 έγκυρα και 2 άκυρα!

18) Προφανέστατα παράνομο!!!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

22

Και καταγράφει η κυρία Ειρηνοδίκης το σύνολο των ψήφων που πήραν οι τρεις συνδυασμοί: Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε = 71, ΚΙΜΕ = 34 και Ελληνικό Σότοκαν = 72, πράγμα προφανώς λανθασμένο και τραγικό ταυτόχρονα, διότι ΔΕΝ το είδε κανένας και έμεινε γραμμένο στο Πρακτικό δημιουργώντας βαρύτατη αιτία ακυρότητας!

19) Προφανέστατα παράνομο!!!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

23 Για κανένα συνδυασμό δεν γράφεται στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών χωριστά το αποτέλεσμα της καταμέτρησης των ψήφων και χωριστά η σειρά εκλογιμότητας! Πώς και από πού γνωρίζουμε ποιός αναπληρωματικός ακολουθεί όποιον τυχόν παραιτηθεί οποιουδήποτε συνδυασμού? 20) Προφανέστατα παράνομο!!!

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ! 

24

Δεν αιτιολογείται λεπτομερώς η εφαρμογή του άρθρου 13 §18 (ποσόστωση γυναικών) για την εκλογή της Αικατερίνης Φωτάκου! Επί πλέον, θα έρχεται η Φωτάκου από τη Σκάλα για συνεδριάσεις του ΔΣ για να δώσει μάχες με τα λαμόγια? Λάθος οι γυναίκες στο ψηφοδέλτιο Μεγάλε Αρχηγέ!

21) Προφανέστατα παράνομα!!!

 

Αλλά ακόμα και τώρα, που η ΓΣ έλαβε χώρα με τόσες παρανομίες, με βάζει σε σκέψεις η απροθυμία της Αντιπολίτευσης να την ακυρώσει! Κάποιος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως "έγκριτους νομικούς κύκλους" πατρονάρει τις χλιαρές δικαστικές κινήσεις της Αντιπολίτευσης, οι οποίες κυμαίνονται από "αποπροσανατολισμένες" έως μηδενικές"!

Αυτό μου βρωμάει ποταπές σκοπιμότητες, αλλά και πολιτικό δάχτυλο για την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

25 Δεν καταγράφεται η πρωταρχική καταμέτρηση των ψήφων των συνδυασμών για την ΕξΕπ!
26 Για πολλοστή φορά θα σας ξεφωνίσω εσάς της Αντιπολίτευσης: ΔΕΝ χωράει στο μυαλό μου πώς κατάφερε ο Γερόλυμπος να πείσει την Δικαστική Αντιπρόσωπο και την ΕφΕπ να διαβάσουν, να καταλάβουν και να εφαρμόσουν το δύσκολο Άρθρο 13 §18 (ποσόστωση γυναικών) για την εκλογή της Αικατερίνης Φωτάκου και ΔΕΝ κατάφερε η Αντιπολίτευση να πείσει την Δικαστική Αντιπρόσωπο να διαβάσει το πανεύκολο Άρθρο 22 §4 (ο αντιπρόσωπος στην ΕΟΕ πρέπει να είναι απαραίτητα μέλος του ΔΣ) και να το εφαρμόσει????????????????
34 Ένσταση 6: ΚΙΜΕ και Παπαδόπουλος κατά του Γερόλυμπου (έπρεπε πρώτα μέλος του ΔΣ)! .........ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΒΑΣΙΜΗ! 22) Είναι η μόνη παρανομία για την οποία έγινε ήδη αγωγή ακύρωσης "ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ"! Δηλαδή, η Αντιπολίτευση είναι ικανοποιημένη και ΔΕΝ την πειράζει αν όλα τα άλλα μείνουν τα ίδια! Και ποιός θα μπει στη θέση του Γερόλυμπου! Μήπως "σκοτεινές δυνάμεις" θέλουν πρώτα να εξασφαλίσουν αυτή τη θέση και μετά να προχωρήσει η δήθεν κάθαρση? Αν ήμουν Γερόλυμπος θα τους έκανα την πλάκα να έμενα έξω από την ΕΟΕ και όλα να μείνουν τα ίδια στην ΕΛΟΚ! Σε λίγο θα έρθει η Νέα Δημοκρατία και θα ξαναβγεί ο Γερόλυμπος παντού!!!

 

Αλλά, γιατί η Αντιπολίτευση αφήνει να περάσουν όλες οι παρανομίες της ΓΣ χωρίς να τις προσβάλει? Ποιά είναι η πιο λογική σκέψη, όταν γίνεται Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών με πάνω από 22 παρανομίες κάθε μια εκ των οποίων είναι αρκετή για να την ακυρώσει? Νομίζω ότι είναι η ακύρωση της ΓΣ και των Αρχαιρεσιών! Γιατί η Αντιπολίτευση ΚΙΜΕ δεν προχωράει σε ακύρωση των εκλογών?

Η επίσημη θέση της είναι ότι δεν θέλει στη συνείδηση των συλλόγων να επωμιστεί το βάρος των συνεχών δικαστηρίων και της επαναληπτικής ΓΣ! Μα, είναι προφανές ότι τα συνεχή δικαστήρια δεν είναι δική της ανεξάρτητη επιλογή, αλλά αναγκαστική εκ των συνθηκών υποχρέωσή της προς υποστήριξη των συμφερόντων των συλλόγων της και της ομοσπονδίας! Επίσης, κάθε κίνηση εκτός της ακύρωσης των εκλογών τραβάει χρονικά σε πολλαπλάσια δικαστήρια την ΕΛΟΚ και τους συλλόγους της σε προ-ολυμπιακή περίοδο, αλλά και προς χάριν των αθλητικών δικηγόρων και δικολάβων! Κάτι δεν μου κολλάει!

 

 Και ξαφνικά τα γεγονότα και κάποιοι μου έδωσαν την εξήγηση!

Αποτελεί "πολιτική βούληση" να μην μπει ο Γερόλυμπος στην ΕΟΕ! Και όταν λέμε αυτό εννοούμε ότι στα ... παπάρια της "πολιτικής βούλησης" για το τι θα γίνει στην ΕΛΟΚ! Δεν πάει να καεί η ΕΛΟΚ και το Καράτε! Αυτό που την ενδιαφέρει την "πολιτική βούληση" είναι να μπει άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ ή χειραγωγούμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΟΕ και τίποτα άλλο! Ατράνταχτη απόδειξη είναι ότι 1) μπήκε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης από το πουθενά στην Ποδηλασία παρά του ότι ξευτιλίστηκαν και ο ίδιος και ο Κοντονής γι' αυτό, και 2) δεν προσβάλλονται η ΓΣ ή/και οι Αρχαιρεσίες, αλλά μόνο η εκλογή Γερόλυμπου στην ΕΟΕ!

Σε αυτή την "πολιτική βούληση" έχουν ενταχθεί και όσοι περιορίζουν την Αντιπολίτευση σε μόνο την ακύρωση του Γερόλυμπου ως εκπροσώπου στην ΕΟΕ. Τι θα γίνει αν ακυρωθεί ο Γερόλυμπος? Πάει ο Μπουλούμπασης που πήρε 100 ψήφους ή πάει ο ή πάει ο Παπαδόπουλος, που πήρε 37? Δεν μπορεί να πάει ο Παπαδόπουλος, διότι και αυτός δεν είναι μέλος του ΔΣ όπως απαιτεί το καταστατικό της ΕΛΟΚ. Πάει ο Παπαδόπουλος, αφού παραιτηθεί η Φωτάκου? Θα ξαναγίνουν εκλογές? Θα ξανακατέβουν οι σύλλογοι να ψηφίσουν για εκπρόσωπο στην ΕΟΕ! Μα τότε θα εμφανιστεί και ο "εκλεκτός" ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ της ΓΓΑ! Επίσης, αφού θα ξανακατέβουν οι σύλλογοι να ψηφίσουν, γιατί δεν ψηφίζουν και για ΔΣ? Γιατί να γίνονται αποδεκτοί οι περίφημοι "Υπόδικοι", που τόσο απεχθάνονταν μερικοί πριν τις εκλογές? Γιατί να γίνουν και άλλα δικαστήρια και να ξανακατέβουν για τρίτη φορά οι σύλλογοι να ψηφίσουν??? Και ίσως και για τέταρτη, ενώ ο προ-ολυμπιακός χρόνος τρέχει!

Και η "πολιτική βούληση", προκειμένου να επιτύχει το σκοπό της, γιατί την πιέζει και ο χρόνος (το Φεβρουάριο γίνονται εκλογές στην ΕΟΕ), είναι έτοιμη να αφαιρέσει την αθλητική αναγνώριση της ΕΛΟΚ και να εντάξει το Καράτε σε μια από τις ομοσπονδίες Τζούντο, Ζίου-Ζίτσου ή και Κουνγκ-Φου ακόμα, αρκεί να βρει έτσι κάποιον αχυράνθρωπο "δικό της" να τον βάλει ως αντιπρόσωπο του Καράτε στην ΕΟΕ! Πιθανότερο το Τζούντο, διότι Ολυμπιακό! Έχετε πληροφορηθεί τι γίνεται στο Τζούντο? Πρόεδρος Ηλιάδης, εκπρόσωπος στην ΕΟΕ Ηλιάδης, ταμίας Ηλιάδης, γραμματέας Ηλιάδης μέλη ... Ηλιάδης, Ηλιάδης, Ηλιάδης κτλ.!!!

Και της έριξα της "πολιτικής βούλησης" τη ... φόλα "θέλω ΕΓΩ να μπω στο ΔΣ και να βάλω υποψηφιότητα για εκπρόσωπος στην ΕΟΕ"! Και η "πολιτική βούληση" την άρπαξε τη φόλα!  Και έκανε η "πολιτική βούληση" το μεγάλο λάθος να με ρωτήσει (εμένα!) αν εκλεγόμουν εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ και μου ζητούσαν να ψηφίσω κάποιον συγκεκριμένα, τι θα απαντούσα! Και απάντησα ότι η απάντηση είναι πασίγνωστη: "Πάρτε τα παπάρια μου" θα απαντούσα!!!  Και η "πολιτική βούληση" σηκώθηκε και έφυγε από το τραπέζι της συζήτησης!

Μιλάμε για την απίστευτη και απέραντη παράνοια να έχει κυριεύσει όλους τους άσχετους "ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και Σια" της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι οποίοι είναι έτοιμοι να θυσιάσουν το Καράτε για να βάλουν ένα "δικό τους" αντιπρόσωπο στην ΕΟΕ!

Όπως είπα και πιο πάνω η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχει γίνει ... Καρασεβντάδικο για τα κόμματα, τα οποία κάνουν επίδειξη ασυνειδησίας και ανηθικότητας για να επηρεάσουν την εκλογή της Ολομέλειας και του προεδρείου της!!! Εν όψει των εκλογών της τον Φεβρουάριο 2017 το σκηνικό των "ψηφοφόρων" σχεδιάζεται από τώρα και ακόμα νωρίτερα! Φυσικά θα επαναληφθούν σκηνές απείρου κάλους, όπως και σε άλλες εποχές για την Άλωση του Ναού της Ηθικής και του "Fair Play", όπου η Πολιτική και οι Πολιτικοί δεν έχουν καμιά θέση, υποτίθεται, στον Αθλητισμό!

Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι στη βασική αρχή: Η Πολιτική και οι Πολιτικοί ΕΞΩ από τον Αθλητισμό, διότι αυτοί τον κατέστρεψαν μαζί με τη χώρα μας!!!


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον ηρωισμό των 34 συλλόγων που ψήφισαν ΚΙΜΕ και έσπασαν το απόστημα των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!! Την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι!!! Εδώ αναγνωρίζω τον Μπίκα που τους συνένωσε!!!


Άιντε να πηγαίνουμε για επαναληπτικές! Και μη φοβάστε τίποτα, γιατί έρχονται οι Εισαγγελείς!!!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές:

 Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .