karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/10/2016. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 1-8-2020

 έχουμε ακόμα 1378 ημέρες και στο Ελληνικό Καράτε καμιά απολύτως εξέλιξη!!!

 

 Νέα Μήνυση από μέλη ΔΣ/ΕΛΟΚ, Αποτυχημένες διοργανώσεις της ΕΛΟΚ, Βλέπε-Άκου-Σώπα το ΚΙΜΕ, Το Πρόβλημα του Εκπροσώπου στην ΕΟΕ!


Remember,

remember the 11th of September!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Νέα Μήνυση από μέλη ΔΣ/ΕΛΟΚ

Πριν από μερικές ημέρες κληθήκαμε ορισμένοι να δώσουμε Έγγραφες Εξηγήσεις για τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων που διαπράξαμε κατά μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ σε καταθέσεις μας εναντίον τους! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Γιώργος Κοσμίδης είχε στείλει Εξώδικη Διαμαρτυρία στον Γιάννη Ανδριανό για παρανομίες που έγιναν κατά την ίδρυση, λειτουργία, εξετάσεις και αποτελέσματα της Σχολής Προπονητών Καράτε από τον ίδιο και από μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Την Εξώδικη αυτή Διαμαρτυρία την είχε καταθέσει ο Γιώργος Κοσμίδης και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η καταγγελία με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε για έρευνα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, από όπου ασκήθηκε αυτεπάγγελτη μήνυση και κληθήκαμε μερικοί να δώσουμε καταθέσεις στην Πταισματοδίκη Ιλίου (περιοχή της ΕΛΟΚ). Τον Ιούνιο του 2016 έφθασαν οι κλήσεις στους μηνυόμενους, που ήταν όλα τα μέλη του τότε ΔΣ/ΕΛΟΚ (ο Κοσμίδης ήταν εκτός, διότι είχε ήδη παραιτηθεί και ήταν και ο καταγγέλλων) και ο "Επίτιμος της Πλάκας" Γιώργος Γερόλυμπος, δηλαδή να ερευνηθούν για "παράβαση καθήκοντος" (θα το οριστικοποιήσω μόλις βάλω στο χέρι τα στοιχεία του σχετικού φακέλου) οι  Γ. Γερόλυμπος, Χρ. Μπουλούμπασης, Ε. Ποντίδα-Γερολύμπου, Π. Χονδροματίδης, Γρ. Βόβλας, Γ. Ράλλης, Μ. Δημητριάδης, Π. Πάσης, Γ. Χανικιάν, Γ. Καρβούνης (σύνολο 10).

Η αυτεπάγγελτη μήνυση με τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας έφθασε στα χέρια των "καραμπινάτα ένοχων" τον Ιούνιο του 2016 και οι κατηγορίες ήταν στοχευμένα σχετικές με τη Σχολή Προπονητών. Όσοι κατέθεσαν ως μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και εγώ, περιοριστήκαμε φυσικά στο αντικείμενο της μήνυσης, που ήταν η Σχολή Προπονητών, αλλά όσο και να περιοριστήκαμε σε αυτό ήταν πολύ φυσικό να αναφερθούμε επιγραμματικά και στις δεκάδες παρανομίες που διαπράττει το ΔΣ/ΕΛΟΚ από το 2008 στη λειτουργία της ΕΛΟΚ! Μόλις η μηνυτήρια αναφορά χτύπησε την πόρτα της ΕΛΟΚ, ο Μπουλούμπασης ... ανέβασε παλμούς καρδιάς και είπε "παραιτούμαι"! Αλλά το πιο εύκολο για τον Γερόλυμπο ήταν να τον μεταπείσει: "Αν παραιτηθείς, θα πληρώσεις μόνος σου τους δικηγόρους! Αν μείνεις, θα τους πληρώσει η ΕΛΟΚ"! Έπεσε και το συνοδευτικό της Άφρος "Χρήστο κάνε αυτό που σου λέει ο κύριος Γιώργος!" και ... κάμφθηκε ο ... Χρηστάκης!

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι άφησαν όλους τους προηγούμενους δικηγόρους τους και κατέφυγαν στο ανωτέρω "φημισμένο και ακριβό" δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για να τους γλυτώσει από τις κατηγορίες, που τους βαραίνουν! Ετοιμαστείτε όλοι οι σύλλογοι και οι αθλητές, που παίρνετε μέρος σε αγώνες να πληρώνετε κάτι παραπάνω στα ... παράβολα ζύγισης για να βγουν οι αμοιβές των ακριβών δικηγόρων του Σχιζοφρενή, ενώ όσοι είσαστε διαιτητές μη ζητάτε πλέον αμοιβές για τις υπηρεσίες σας!!! Περιττό να σας πω ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ήταν ο δικηγόρος του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, οι οποίοι θεωρήθηκαν ντοπέ στους Ολυμπιακούς του 2004 με βάση τους κανονισμούς της ΔΟΕ και του μοναδικού αποδεκτού από την ΔΟΕ οργάνου ελέγχου παγκοσμίως των αθλητών της WADA (World Anti-Doping Agency) και οι Έλληνες Δικαστές τους ... αθώωσαν μετά από οκτώ αναβολές της δίκης, αν δεν απατώμαι!

Σε περιπτώσεις τέτοιων μηνύσεων, όπως το Εξώδικο Κοσμίδη, συνηθίζεται ως αντίδραση των κατηγορουμένων να τινάζονται από την έκπληξη στον αέρα για τις "πρωτάκουστες κατηγορίες" εναντίον τους και ως αμυντικό μέσο να υποβάλλουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδομαρτυρία κατά των μηνυτών τους και των μαρτύρων τους! Αυτό έκαναν και οι ... "αθώες περιστερές" του ΔΣ/ΕΛΟΚ εναντίον μας! (Και εκεί που θα πάτε ... περιστερώνας με κλουβιά θα είναι!)

(Περιλαμβάνονται: Γερόλυμπος, Επίτιμος πρόεδρος, Μπουλούμπασης, Παράνομος Πρόεδρος, Χονδροματίδης, Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, Βόβλας, Παράνομος Ταμίας, Ράλλης, Ειδικός Γραμματέας, Δημητριάδης, Παράνομο μέλος, Πάσης,  Παράνομος, Χανικιάν,  Αντιπρόεδρος, Καραπλιάγκος Αθανάσιος, Νέο Μέλος, Τσαρτσιταλίδης Κίμων, Χαρίσης Ιωάννης, Καρβούνης, Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, Γκουβούσης Παράνομος Έφορος Υλικού, Σκοπελίτης Ιδιοκτήτης Sportdata, Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, Χριστοδούλου Elpida Tours, Νομικός Σύμβουλος της ΕΛΟΚ Δημήτρης Μπαλασόπουλος)

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2016, αφού τα παιδάκια μέτρησαν τα κουκιά και είδαν ότι θα ξανάβγαιναν διοίκηση της ΕΛΟΚ, πέρασαν στην υποτιθέμενη αντεπίθεση κατά όλων μας πλην δύο, που είχαν αχτύπητα ντοκουμέντα στα χέρια τους, με έγκληση για τυχόν συκοφαντική δυσφήμηση και μήνυση για τυχόν ψευδή μαρτυρία. Σε αυτές τις "τυχόν" κατηγορίες δώσαμε όλοι μας τις λεγόμενες Έγγραφες Εξηγήσεις προ ολίγων ημερών. Σε αυτή τη δεύτερη μήνυση-έγκληση ("αντίθετη" της πρώτης) οι μηνυτές είναι οι Χρ. Μπουλούμπασης, Γ. Γερόλυμπος, Ε. Ποντίδα-Γερολύμπου, Γρ. Βόβλας και Π. Χονδροματίδης (σύνολο 5)! Οι  Γ. Ράλλης, Μ. Δημητριάδης, Π. Πάσης, Γ. Χανικιάν και Γ. Καρβούνης (οι άλλοι 5) κάνανε το λεγόμενο ... τουμπεκί ψιλοκομμένο!!! Ούτε προσβλήθηκαν, ούτε θεώρησαν ψευδή όσα καταθέσαμε! Συνεπώς, συμφωνούσαν με τις ... καταθέσεις μας! Φυσικά αυτό σημαίνει ότι οι εκατέρωθεν μηνύσεις έχουν γίνει ατομικά και όχι ως ΕΛΟΚ, ώστε να φορτώσουν στην ΕΛΟΚ τα έξοδα δικηγόρων και δικαστηρίων!

Οι μηνυόμενοι σε αυτή τη δεύτερη μήνυση είμαστε οι Γ. Κοσμίδης, Ι. Πανουσόπουλος, Α. Πανουσόπουλος, Θ. Αθανασόπουλος, Ε. Περσίδης και Σ. Δρακόπουλος. Τη μήνυση-έγκληση την είχε γράψει δικηγόρος από το "φημισμένο και ακριβό" δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για δεύτερη φορά όλοι οι σύλλογοι και οι αθλητές, που παίρνετε μέρος σε αγώνες να πληρώνετε κάτι παραπάνω στα ... παράβολα ζύγισης για να βγουν οι αμοιβές των ακριβών δικηγόρων του Σχιζοφρενή, ενώ όσοι είσαστε διαιτητές μη ζητάτε πλέον αμοιβές για τις υπηρεσίες σας!!!

Κατά την άποψή μου η μήνυση-έγκληση (δεύτερη) των "αθλητικών εγκληματιών" εναντίον μας είναι για τα μπάζα, γραμμένη από πρωτάρηδες στο χώρο μας δικηγόρους άσχετους με τα όσα γίνονται τόσα χρόνια στην ΕΛΟΚ! Εκτός θέματος σε σχέση με την πρώτη υπόθεση και όχι πραγματικά αυτό που λέγεται "αντίθετη", αφού δεν αντικρούει καμιά κατηγορία της πρώτης πράγμα που αποδεικνύει ότι όλες οι κατηγορίες της πρώτης υπόθεσης είναι βάσιμες και αληθινές. Για παράδειγμα εμένα με κατηγορούν για μισή σελίδα από αυτά που έχω καταθέσει σε είκοσι δύο σελίδες και 180 σελίδες σχετικών εγγράφων!

Περιληπτικά μόνο σας λέω ότι στις δικές μου έγγραφες εξηγήσεις για τη δεύτερη μήνυση περιέλαβα δέκα άρθρα μου των τελευταίων τριών ετών (σύνολο 150 σελίδες!), που αποδεικνύουν ότι όσα τους γράψαμε στις καταθέσεις μας είναι δημοσιευμένα στο διαδίκτυο τα τελευταία τρία χρόνια και επομένως η έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση για όλους μας, που έχει τρίμηνη προθεσμία από γνώσεως, απορρίπτεται αυτόματα ως εκπρόθεσμη, ενώ ταυτόχρονα και η ψευδής μαρτυρία για όλους μας επίσης απορρίπτεται, διότι όλα όσα καταθέσαμε τα είχα δημοσιευμένα στο www.karate.gr επί τρία χρόνια χωρίς να με έχουν μηνύσει και άρα τα αποδέχονταν!!! Ά, και κάτι ακόμα για να γελάσουμε: μάρτυρες στη δεύτερη αυτή μήνυση είναι οι ψευταράδες Πέτρος Σκοπελίτης και Γιάννης Κανέλλης! Κανένας άλλος δεν τολμάει, διότι θα βρεθεί αυτόματα κατηγορούμενος! Προφανώς η έλλειψη υποστηρικτών για τον Γερόλυμπο αποδεικνύει την κατάρρευση του Γερόλυμπου!

Τέλος, και για "ησυχάσει" ο Μπουλούμπασης, θα ήθελα να σημειώσω ότι μόλις ο Εισαγγελέας για την εκμετάλλευση του Τριάθλου από το "Ζεύγος Γερόλυμπου και Συμμορία" βάλει χέρι στο Γερόλυμπο και ο τελευταίος εξαφανιστεί από το αθλητικό στερέωμα και την ΕΛΟΚ φυσικά, τότε ... πάπαλα τα λεφτά για τους ακριβούς δικηγόρους από την ΕΛΟΚ! Ο Μπουλούμπασης και οι υπόλοιποι θα πληρώνουν τα δικαστικά έξοδα πλέον μόνοι τους, εφόσον όλες οι μηνύσεις έχουν υποβληθεί ατομικά και όχι ως ΕΛΟΚ!

Για την Επιτροπή της ΓΓΑ που Ελέγχει την ΕΛΟΚ: βάλτε στο μικροσκόπιο όλες τις αμοιβές δικηγόρων για τα έτη 1995 μέχρι 2016, διότι σίγουρα: 1) κάποιες πληρώθηκαν για ανύπαρκτη υπόθεση της ΕΛΟΚ και να τα πήρε ο Γερόλυμπος, 2) κάποιες πληρώθηκαν για προσωπική υπόθεση του Γερόλυμπου, 3) κάποιες πληρώθηκαν για προσωπική υπόθεση άλλου μέλους του ΔΣ, 4) κάποιες τις πήρε μισά ο ύποπτος δικηγόρος Δημήτρης Μπαλασόπουλος και μισά ... ο Γερόλυμπος (μη εύλογη αμοιβή!)! Σας το έχω τονίσει: εγώ μόλις δω τις αποδείξεις δαπανών θα τα βρω με την πρώτη και όσο αυτό το αρνείστε, τόσο τείνετε σε καραμπινάτη "παράβαση καθήκοντος"! Το ότι στις τελευταίες εκλογές της ΕΛΟΚ εκλέχθηκε ως μέλος του ΔΣ και ο δικηγόρος Δημήτρης Μπαλασόπουλος, επ' αμοιβή νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ επί είκοσι χρόνια είναι τρομακτικά ύποπτο! Επί είκοσι χρόνια πληρωνόταν για τις υπηρεσίες του και τώρα ξαφνικά ... τον έπιασε ξαφνικός ... καρασεβντάς (μετάφραση: ερωτική τρέλα) για την ΕΛΟΚ και θα δουλεύει για αυτήν αμισθί? Μη μου πείτε!


 Αποτυχημένες πλέον οι διοργανώσεις της ΕΛΟΚ.

 

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του από το νέο ΔΣ/ΕΛΟΚ έγιναν 2-3 εκδηλώσεις της ΕΛΟΚ, που προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις με τις καταφανείς αποτυχίες τους! Χωρίς να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες παραθέτουμε τις γενικότερες εντυπώσεις για εκδηλώσεις που ήδη έγιναν, αλλά και για τις άμεσα επερχόμενες κατά ακριβέστατη και μοιραία πρόβλεψη!

 

Σε πρώτη ενημέρωση από το Karate News: υπερφόρτωση αγώνων με μεγάλο πλήθος αθλητών για εισπρακτικούς λόγους καθώς και έλλειψη διαιτητών για δραστική μείωση εξόδων! Αποτέλεσμα: ο Γερόλυμπος έφυγε με ... πιο φουσκωμένες τσέπες, αφού τα λεφτά δεν πάνε στην τράπεζα και κανένας άλλος δεν τολμάει να απλώσει το χέρι του σ' αυτά!

Από το γνωστό Karate News: τεράστια αποτυχία, αλλά και παρανομίες, σε αγώνες της ΕΛΟΚ!

 

Σε δεύτερη ενημέρωση: πρόβλεψη για δεύτερη αποτυχία αγώνων λόγω κακής οργάνωσης!

 

Σε τρίτη και φαρμακερή ενημέρωση: Κριτική για την παρουσία Μπουλούμπαση στη Κογκρέσο της Παγκόσμιας! Μπουλούμπαση μη μασάς! Είμαι μαζί σου! Να του πεις "Bravo sou agori mou, na m' oume" και καθάρισες! Ξέρει 5-6 γλώσσες, ευκαιρία να μάθει και 5-6 λέξεις από τα ... Uga-Uga! 


 Βλέπε-Άκου-Σώπα το ΚΙΜΕ

Από την 11/9/2016, ημέρα των εκλογών στην ΕΛΟΚ, μέχρι σήμερα 24/10/2016 έχουν περάσει 44 ημέρες και το ΚΙΜΕ έχει πέσει σε κατάθλιψη! Και φυσικό είναι αφού έχασε με δική του ευθύνη κάθε ευκαιρία να αναδείξει τη δύναμη των 34 συλλόγων που το ψήφισαν! Κάποιοι τους μετράνε 37, αλλά αυτό είναι λάθος, διότι το Πρακτικό των Εκλογών στην ανάδειξη μελών του ΔΣ τους μετράει 34 και αυτό λαμβάνεται υπόψη!

Το ΚΙΜΕ, λοιπόν, αυτο-ονομάζεται ΚΙΜΕ-ΒΑΣ, δηλαδή ΚΙΜΕ-Βλέπε-Άκου-Σώπα, αφού στην ιστοσελίδα του στο Facebook έχει πέσει ... μουγκαμάρα. Δεν κάνει κανένα απολύτως σχόλιο για τις εκλογές και τα αποτελέσματά τους, για τις εκδηλώσεις της ΕΛΟΚ, που έγιναν, ούτε για αυτές που θα γίνουν. Είναι φανερό ότι ο Αρχηγός του ΚΙΜΕ-ΒΑΣ Γιώργος Μπίκας "δεν είδε" τίποτα στις εκλογές, "δεν είδε" τίποτα στο νέο ΔΣ του οποίου είναι μέλος υποτίθεται, "δεν έχει γνώμη" για τίποτα από ότι συμβαίνει, "δεν γνωρίζει και δεν ανακοινώνει" τις τυχόν δικαστικές ενέργειες, που γίνονται από την παράταξή του, αφού έχει αναλάβει γνωστός δικολάβος της παράταξης να τις διεκπεραιώνει και κρατάει τα έγγραφά τους για τον εαυτό του και μόνο! Τα μόνα που έγραψε το ΚΙΜΕ-ΒΑΣ στην ιστοσελίδα του είναι τα επόμενα και κάθε τι άλλο το μαθαίνουμε από δήθεν διαρροές από ιστοσελίδες άλλων!

Στις 15/9/2016 το ΚΙΜΕ: 1) ανακοινώνει ότι στο ΔΣ μπήκαν οι Γιώργος Μπίκας και Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ ο δεύτερος ΔΕΝ μπήκε με βάση τα Πρακτικά των εκλογών, αλλά μπήκε η Κατερίνα Φωτάκου από τη Σκάλα Λακωνίας, η οποία δεν πρόκειται να πατήσει στις συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, 2) αποδέχεται τα αποτελέσματα των εκλογών, τα οποία είναι μοιραία για το ΚΙΜΕ-ΒΑΣ, ενώ όλη την ευθύνη την φέρουν ο Αρχηγός του Γιώργος Μπίκας και ο εκπρόσωπος του ΚΙΜΕ-ΒΑΣ στην καταμέτρηση των ψήφων και την διατύπωση του Πρακτικού των Εκλογών Σπύρος Δρακόπουλος, και 3) "θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις" για την ενότητα και την ανάπτυξη του αθλήματος" (η ηττοπάθεια σε όλο της το μεγαλείο!), ενώ ο μόνος από το ΚΙΜΕ-ΒΑΣ που μπορεί να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ Γιώργος Μπίκας έχει ήδη απομονωθεί από κάθε συμμετοχή στο ΔΣ και άρα από κάθε απόφαση αυτού! Συνεπώς: ΚΙΜΕ-ΒΑΣ μάλλον ... ΚΙΜΑ-ΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ!

 

Επί πλέον των ως άνω, στο Πρακτικό των Εκλογών, το οποίο και μόνο λαμβάνεται υπόψη σε κάθε επερχόμενη δικαστική απόφαση επί τυχόν διεκδικήσεων και διαφωνιών, ΔΕΝ αναγράφονται τα ονόματα και οι ψήφοι που πήραν όλοι οι υποψήφιοι του ΚΙΜΕ-ΒΑΣ με ευθύνη πάντα των Γιώργου Μπίκα και Σπύρου Δρακόπουλου, παρά μόνο αναφέρονται τα επόμενα, όπως ήδη έχω ξαναδημοσιεύσει:

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

 

Μια φαιδρή άποψη ότι "θα πήγαιναν στην Πρόεδρο να διορθώσει τα Πρακτικά" μόνο ανέκδοτο αποδείχθηκε και τίποτα άλλο! Αλλοίμονο αν ο κάθε Δικαστής άλλαζε τις αποφάσεις του κάθε πέντε ημέρες! Θα μας έτρωγαν οι ... ανακόντες ως κατοίκους της ... Ζούγκλας του Αμαζονίου! Επομένως, μόνο για τα αναγραφόμενα στο Πρακτικό ονόματα μιλάμε και για κανένα άλλο! Πλήρης και πανηλίθια αποτυχία!!!

 

Από άλλες ιστοσελίδες στο Facebook μαθαίνουμε ότι κινούνται νομικές διαδικασίες για την ακύρωση της εκλογής του Γερόλυμπου από τη θέση του εκπροσώπου στην Ολυμπιακή Επιτροπή! Και θα το πετύχουν, αλλά και τι έγινε μ' αυτό? Το ήξερε ο Γερόλυμπος ότι υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά αν έβαζε υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ, οπότε και θα έβγαινε με 100 ψήφους, θα υφίστατο αυτόματη έκπτωση από την προεδρία του Τριάθλου, στο οποίο ακόμα έχει εκκρεμότητες σε εκδηλώσεις, ομοσπονδίες και δικαστήρια με αποτέλεσμα να τα έχανε όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα το Τρίαθλο του αφήνει ακόμα λεφτά!

 

Συνεπώς, προσωπικά εκτιμώ ότι ο Γερόλυμπος θα δεχθεί την έκπτωσή του από εκπρόσωπος στην ΕΟΕ, αλλά αν δεν τον διαδέχεται ο Μπουλούμπασης ΔΕΝ πρόκειται να δεχθεί τον Κώστα Παπαδόπουλο σε αυτή τη θέση! Αυτό θα το δούμε αναλυτικότερα πιο κάτω! Λογικότερο μου φαίνεται να καταλήξει με το τι θα κάνει με το Τρίαθλο και θα επανέλθει ή να μπει ο ίδιος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ή θα βάλει δικό του άνθρωπο. Και αυτό είναι εύκολο αν ακυρώσει τον Παπαδόπουλο, παραιτήσει τους τρεις αναπληρωματικούς του στο ΔΣ και ακόμα ένα τακτικό μέλος του, ώστε να κάνει εκλογές για ένα μέλος του ΔΣ και ταυτόχρονα εκπρόσωπο στην ΕΟΕ! Αυτά αν δεν μπαίνει δικαιωματικά ο Μπουλούμπασης στην ΕΟΕ! Όλα θα γίνουν όπως αναγράφονται στο παράνομο και ανακριβές Πρακτικό των Εκλογών, διότι δικαστικά αυτό μετράει ως κατωτέρω μέχρι να ακυρωθεί με δικαστική απόφαση!

Το τι θα έκανα στη θέση του Γερόλυμπου είναι πολύ απλό: θα έπαιρνα τις παραιτήσεις των τριών αναπληρωματικών και του Τσαρτσιταλίδη, οπότε θα άδειαζε μια θέση στο ΔΣ! Θα ακύρωνα τον Παπαδόπουλο από εκπρόσωπο στην ΕΟΕ και θα έπαιρνα και την παραίτηση του Μπουλούμπαση από εκπρόσωπο στην ΕΟΕ! Θα έκανα εκλογές για ένα μέλος στο ΔΣ και για εκπρόσωπο στην ΕΟΕ και φυσικά θα έβγαινα ΕΓΩ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ με 100 ψήφους ως μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος στην ΕΟΕ! Τέλος, θα έκανα ανασυγκρότηση του ΔΣ και θα γινόμουν προεδράρα εχοντας φυσικά και την εκπροσώπηση στην ΕΟΕ! Πώς σας φαίνεται? Στη συνέχεια θα ... ξέσκιζα όποιον δεν με ψήφισε!!!


 Το Πρόβλημα του Εκπροσώπου στην ΕΟΕ!

Στοιχεία προς ανάλυση το Πρακτικό των Εκλογών, οι ενστάσεις με τα σχετικά έγγραφα των αντίπαλων παρατάξεων και ό,τι άλλο μπορεί να βρεθεί στη διάθεσή τους στο Δικαστήριο!

Από το Πρακτικό έχουμε:

Βλέπετε πουθενά Παπαδόπουλο και δεν τον βλέπω εγώ? "ΚΙΜΕ, Τακτικοί = Τίποτα!, ΚΙΜΕ, Αναπληρωματικοί = Τίποτα! Εγώ βλέπω Γερόλυμπο και αν αυτός πάθει ... λουμπάγκο (που να πάθει!) στην ΕΟΕ μπαίνει ο Μπουλούμπασης, να μ' ούμε! (Άντε και ... Καρδινάλιος!) Επομένως, το ΚΙΜΕ ... ζαλίστηκε από την αποτυχία και βλέπει ... πουλάκια! Αν ακυρωθεί η υποψηφιότητα Γερόλυμπου, που θα ακυρωθεί, διότι το καταστατικό ορίζει ο εκπρόσωπος να είναι απαραίτητα μέλος του ΔΣ και ο Γερόλυμπος ΔΕΝ είναι, τότε μας μένει ο Μπουλούμπασης και κανένας άλλος! Για να εξαιρεθεί ο Μπουλούμπασης χρειάζεται δικαστική απόφαση και ετοιμαστείτε οι σύλλογοι του ΚΙΜΕ-ΒΑΣ να πληρώσετε δικηγόρους, για να μπει ο Παπαδόπουλος ή όποιος άλλος! Δηλαδή ετοιμαστείτε για εκλογές! Τα λέω λάθος?

Για την Επιτροπή της ΓΓΑ που Ελέγχει την ΕΛΟΚ:  Οι παντός είδους παρανομίες από την πρόσκληση έως και το Πρακτικό και τα αποτελέσματα των παράνομων Εκλογών της ΕΛΟΚ προφανώς αποτελούν και μέρος των όσων έχετε υποχρέωση να ελέγξετε, διότι έχουν διαπραχθεί ένα σωρό παραβάσεις του αθλητικού νόμου σε μείγμα με ποινικά αδικήματα και αυτό το κοκτέιλ διαφθείρει ακόμα περισσότερο το ήδη διεφθαρμένο άθλημα του Καράτε, το οποίο εποπτεύει η ΓΓΑ!

 

Ας δούμε τώρα τις ενστάσεις για τον εκπρόσωπο στην ΕΟΕ:

Ένσταση κατά της υποψηφιότητας Γερόλυμπου για την ΕΟΕ: Βάσιμη και θα κερδηθεί οπωσδήποτε, διότι βάσει του καταστατικού ο εκπρόσωπος πρέπει να είναι μέλος του ΔΣ και ο Γερόλυμπος ΔΕΝ είναι!

Ένσταση κατά της υποψηφιότητας Παπαδόπουλου για το ΔΣ/ΕΛΟΚ και την ΕΟΕ: Για αυτήν θα πρέπει να δούμε τα στοιχεία που επικαλείται η πλευρά των Γερόλυμπου-Μπουλούμπαση! Και αυτά τα στοιχεία θα πονέσουν μερικούς, αλλά όλοι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα στην πληροφόρηση, εγώ έχω καθήκον για την δημόσια ενημέρωση με γνώμονα την αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα στην όλη υπόθεση δεν είσαστε μόνοι σας, αλλά εμπλέκονται και άλλοι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι δεν τα γνωρίζουν όλα και θα πρέπει να τα πληροφορηθούν, όπως είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε!

Τα σχετικά έγγραφα:

Ήθελα να ήξερα τι λένε για όλα αυτά οι δύο "στρατηγοί" του ΚΙΜΕ-ΒΑΣ ο Αρχηγός Γιώργος Μπίκας και ο Δικολάβος Σπύρος Δρακόπουλος ή "έγκριτοι νομικοί κύκλοι"!

1) Με κλικ εδώ βλέπετε τις δύο ενστάσεις από Μπουλούμπαση κατά Παπαδόπουλου για μέλος του ΔΣ και από Γερόλυμπο κατά Παπαδόπουλου για εκπρόσωπο στην ΕΟΕ γραμμένες με άνεση (και όχι χειρόγραφες, όπως του ΚΙΜΕ κατά Γερόλυμπου) από δικηγόρο!

2) Με κλικ εδώ βλέπετε τα σχετικά έγγραφα στα οποία αναφέρονται και οι δύο ενστάσεις και τα οποία είναι:

α) Η από 18/3/2015 Βεβαίωση της ΕΛΟΚ προς το Υπουργείο Ναυτιλίας/Αρχηγείο Λιμενικού ότι ο Παπαδόπουλος είναι "εθνικός προπονητής ανωτάτου επιπέδου" στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας για την περίοδο 2014-2015! Αυτή είναι μια ψευδής βεβαίωση, αφού ο Παπαδόπουλος ΔΕΝ έχει ούτε δίπλωμα εμπειρικού προπονητή από τη ΓΓΑ, την οποία ζήτησε ο Παπαδόπουλος, την εξέδωσε η ΕΛΟΚ, υπογράφουν ο Πρόεδρος Μπουλούμπασης και ο γραμματέας της ΕΛΟΚ Δημητριάδης και σκοπό έχει να εξαπατήσει το Υπουργείο Ναυτιλίας/Αρχηγείο Λιμενικού! Δηλαδή η ΕΛΟΚ εκδίδει "ψευδή βεβαίωση" (πρώτο ποινικό αδίκημα), που αποτελεί στοιχείο εγκλήματος, και ο Παπαδόπουλος "αποδέχεται και χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν εγκλήματος" (δεύτερο ποινικό αδίκημα)! Δηλαδή η απάτη πάει σύννεφο! Εγώ θα τους έβαζα όλους φυλακή!

β) Η από 31/7/2015 Βεβαίωση της ΕΛΟΚ προς το Υπουργείο Ναυτιλίας/Αρχηγείο Λιμενικού ότι ο Παπαδόπουλος είναι "εθνικός προπονητής ανωτάτου επιπέδου" στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας για την περίοδο 2014-2015! Και αυτή είναι επίσης μια ψευδής βεβαίωση, αφού ο Παπαδόπουλος ΔΕΝ έχει ούτε δίπλωμα εμπειρικού προπονητή από τη ΓΓΑ, την οποία ζήτησε ο Παπαδόπουλος, την εξέδωσε η ΕΛΟΚ, υπογράφουν ο Πρόεδρος Μπουλούμπασης και η γραμματέας της ΕΛΟΚ Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και σκοπό έχει να εξαπατήσει το Υπουργείο Ναυτιλίας/Αρχηγείο Λιμενικού! Δηλαδή η ΕΛΟΚ εκδίδει για δεύτερη φορά "μια τρίτη ψευδή βεβαίωση" (τρίτο ποινικό αδίκημα), που αποτελεί στοιχείο εγκλήματος, και ο Παπαδόπουλος "αποδέχεται και χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν εγκλήματος" (τέταρτο ποινικό αδίκημα)! Δηλαδή η απάτη πάει σύννεφο! Εγώ θα τους έβαζα όλους φυλακή!

γ) Το από 1 /2/2016 email του Κώστα Παπαδόπουλου με το οποίο ζητάει βεβαίωση από την ΕΛΟΚ ότι είναι ... "εθνικός προπονητής" για να την χρησιμοποιήσει στην υπηρεσία του!

δ) Το από 23/2/2016 διαβιβαστικό email της ΕΛΟΚ προς τον Κώστα Παπαδόπουλο με το οποίο του διαβιβάζει τη βεβαίωση που ζήτησε:

ε) Την από 23/2/2016 Βεβαίωση της ΕΛΟΚ προς το Υπουργείο Ναυτιλίας/Αρχηγείο Λιμενικού ότι ο Παπαδόπουλος είναι "εθνικός προπονητής ανωτάτου επιπέδου" στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας για την περίοδο 2015-2016! Αυτή είναι επίσης μια τρίτη ψευδής βεβαίωση, αφού ο Παπαδόπουλος ΔΕΝ έχει ούτε δίπλωμα εμπειρικού προπονητή από τη ΓΓΑ, την οποία ζήτησε ο Παπαδόπουλος, την εξέδωσε η ΕΛΟΚ, υπογράφουν ο Πρόεδρος Μπουλούμπασης και η γραμματέας της ΕΛΟΚ Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και σκοπό έχει να εξαπατήσει το Υπουργείο Ναυτιλίας/Αρχηγείο Λιμενικού! Δηλαδή η ΕΛΟΚ εκδίδει για τρίτη φορά "ψευδή βεβαίωση" (πέμπτο ποινικό αδίκημα), που αποτελεί στοιχείο εγκλήματος, και ο Παπαδόπουλος "αποδέχεται και χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν εγκλήματος" (έκτο ποινικό αδίκημα)! Δηλαδή η απάτη πάει σύννεφο! Εγώ θα τους έβαζα όλους φυλακή!

 

Για την Επιτροπή της ΓΓΑ που Ελέγχει την ΕΛΟΚ:  Τις ψευδείς βεβαιώσεις τις βλέπετε! Σκεφθείτε πόσες τέτοιες ή παρόμοιες "ψευδείς βεβαιώσεις εξυπηρέτησης" έχει εκδώσει η ΕΛΟΚ τα τελευταία είκοσι χρόνια! Έτσι ακριβώς τους παίρνει σε αντάλλαγμα τις λευκές βεβαιώσεις των αντιπροσώπων συλλόγων ο Γερόλυμπος, βάζει δικούς του ανθρώπους ως αντιπροσώπους συλλόγων στις ΓΣ και αυτοί ψηφίζουν ότι θέλει ο Γερόλυμπος στις Γενικές Συνελεύσεις, όπως προϋπολογισμούς, απολογισμούς, διαγραφές μη αρεστών συλλόγων, υποψηφιότητες αρχαιρεσιών και ό,τι άλλο εξυπηρετεί τον Γερόλυμπο! Θα πρέπει να διαβάσετε και όλη την αλληλογραφία για τέτοιου είδους παραβάσεις της αθλητικής και ποινικής νομοθεσίας και να βρείτε τα ποινικά αδικήματα που έχουν διαπραχθεί και αν αυτό δεν το κάνετε, αυτομάτως είσαστε υπόλογοι για καραμπινάτη "παράβαση καθήκοντος"!!

 

Και τέλος ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρίσκει ο καθένας πολύ εύκολα, άρα ο Γερόλυμπος τα γνωρίζει και τα έχει ήδη, ότι ο Παπαδόπουλος είναι προπονητής στο σύλλογό του "Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Λακκώματος", όπως αποδεικνύεται και από τις επόμενες φωτογραφίες!

 

Εκ των ανωτέρω είναι φανερό ότι στην πραγματικότητα ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει δικό του σύλλογο, είναι παράνομα προπονητής στον σύλλογό του, γιατί δεν έχει δίπλωμα προπονητή από τη ΓΓΑ, παίρνει παράνομα παράνομες βεβαιώσεις από την ΕΛΟΚ για την υπηρεσία του ότι είναι "εθνικός προπονητής υψηλού επιπέδου" χωρίς να είναι ούτε καν προπονητής και θέλει να μπει από το πουθενά και εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ! Ε, όχι ρε φίλε, ζητάς πολλά από τη ζωή!!!


Και αυτόν τον Κώστα Παπαδόπουλο τον επέλεξε το ΚΙΜΕ-ΒΑΣ, με προσωπική επιλογή του Μπίκα, να εκπροσωπήσει το Καράτε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή! Τι λέτε ρε λαμόγια???


Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον ηρωισμό των 34 συλλόγων που ψήφισαν ΚΙΜΕ και έσπασαν το απόστημα των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση στην ΕΛΟΚ-ΑπΗλ!!! Την επόμενη φορά θα είναι περισσότεροι!!! Εδώ αναγνωρίζω τον Μπίκα που τους συνένωσε!!!


Άιντε να πηγαίνουμε για επαναληπτικές! Και μη φοβάστε τίποτα, γιατί έρχονται οι Εισαγγελείς!!!


Μόνο μία περίπτωση υπάρχει για δίκαιες και αμερόληπτες εκλογές:

 Να τις οργανώσει Προσωρινή Διοίκηση με οπωσδήποτε τον Περσίδη μέσα και να γίνουν με απλή αναλογική!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .