karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub 

Πρώτη δημοσίευση 14/10/2019.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 287 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 Οι Δίκες του Αιώνα!

 Οι Κότες στον ... Αχυρώνα!

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από μια ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.

 

 Οι Δίκες της ΕΛΟΚ!

 

Όπως φαίνεται στην από 3-7-2017 επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κ. Δ. Παπαγγελόπουλου μεταξύ των μηνύσεων κατά της ΕΛΟΚ και μελών του ΔΣ αυτής εκκρεμούσαν οι αναφερόμενες στην επιστολή ποινικές δικογραφίες. Από αυτές η ΑΒΜ ΑΘ2015/37 είναι αυτή που πρόκυψε μετά από την από 23-1-2015 μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με τις παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε του 2014 της ΕΛΟΚ και η ΑΒΜ ΑΘ2016/171 είναι αυτή που πρόκυψε μετά από τη μηνυτήρια αναφορά (δεν την έχω) και το φάκελο που έστειλε η ΓΓΑ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για το ίδιο θέμα. Οι δύο αυτές ποινικές δικογραφίες συσχετίστηκαν για να δικαστούν μαζί λόγω συνάφειας, ενώ στη μηνυτήρια αναφορά του Κοσμίδη είχαν καταθέσει ενόρκως ο Θύμιος Περσίδης και άλλοι.

Είναι πολύ συνηθισμένο σε αυτές τις περιπτώσεις, οι κατηγορούμενοι να χρησιμοποιούν για την νομική τους άμυνα κάποια αντι-μήνυση κατά των μηνυτών τους και των μαρτύρων τους για τους ... "τρομάξουν" και για να μειώσουν την αξιοπιστία τους! Αυτό έκαναν και μερικά μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ (όχι όλα!) μηνύοντας τούς ανωτέρω εναντίον τους μάρτυρες! Της τελευταίας αυτής από 7-9-2016 μήνυσης έχουν δοθεί 3-4 αναβολές στην εκδίκασή της για διάφορους λόγους, αλλά η νόμιμη πρακτική είναι να δικάζεται αυτή αφού και όταν τελεσιδικήσόυν αμετάκλητα η δύο πρώτες συσχετισμένες ποινικές δικογραφίες!

 

Φθάσαμε, όμως, στις μέρες μας να δικάζεται η αντι-μήνυση την Πέμπτη 17-10-2019 στο Δ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο χωρίς να έχουν δικαστεί οι πρώτες μηνύσεις και για να γνωστοποιήσουμε στο Δικαστήριο ότι εκκρεμούν οι πρώτες, ώστε να πάρουμε αναβολή, χρειαζόμαστε σχετική βεβαίωση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Πήγα, λοιπόν, προχθές να πάρω με αίτησή μου το σχετικό έγγραφο και ανακάλυψα το ... Όγδοο Θαύμα του Κόσμου! Η Γραμματέας του κ. Εισαγγελέα με πληροφόρησε ότι οι δύο συσχετισμένες μηνυτήριες αναφορές με τις καραμπινάτες πλαστογραφίες και τις εξώφθαλμες παρανομίες της ΕΛΟΚ είχαν μπει στο Αρχείο από τον αρμόδιο Εισαγγελέα από τον Φεβρουάριο του 2019.

 Τρελάθηκα!!!

Πώς μπορεί να μπαίνουν στο Αρχείο από έναν Εισαγγελέα τεκμηριωμένες μηνυτήριες αναφορές με πληθώρα μαρτύρων και πληθώρα αποδεικτικών εγγράφων για ένα θέμα, που έχει απασχολήσει ένα πλήθος 10.000 ατόμων από τον κόσμο του καράτε, και να μην οδηγούνται στο Ακροατήριο να δικαστούν από τους Δικαστές! Έτσι με μια απλή, κρυφή και ανώνυμη κίνηση ο ανώνυμος Εισαγγελέας αθωώνει του καραμπινάτους απατεώνες και μάλιστα, όταν οι ίδιο με τις ίδιες τους τις αντι-μηνύσεις ομολογούν περίτρανα την ενοχή τους??? Διότι στην αντι-μήνυσή τους τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ, και εξ αυτών ΟΧΙ ΟΛΑ, αλλά μόνον οι Χρήστος Μπουλούμπασης, Γιώργος Γερόλυμπος, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Γρηγόρης Βόβλας και Παναγιώτης Χονδροματίδης, δεν θίγουν τίποτα απολύτως από τις παρανομίες τους κατά τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών για τις οποίες κατηγορούνται, αλλά προσπαθούν να βγάλουν αίολες κατηγορίες από διάφορες παράπλευρες φράσεις των εναντίον τους μαρτύρων!

Με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση (καθώς και με μεγάλη λύπη και απογοήτευση χιλιάδων οπαδών του καράτε) για τον τρόπο που λειτουργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών στην κατά τη γνώμη του συγκεκριμένου Εισαγγελέα αντιμετώπιση της απόδοσης Δικαιοσύνης ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΩ!

 

Οι ανωτέρω, λοιπόν, μάρτυρες υπέρ της μηνυτήριας αναφοράς του Γιώργου Κοσμίδη βρεθήκαμε κατηγορούμενοι σε μια άνευ προηγουμένου στρέβλωση της υπόθεσης από τον συγκεκριμένο Εισαγγελέα, ο οποίος έβαλε την Αλήθεια στο Αρχείο και στέλνει στο Ακροατήριο να δικαστεί το Ψέμα! Και ορίστε τα κομμάτια, που με αφορούν, από το από 23-4-2018 Κατηγορητήριο για γέλια με το οποίο θα δικαστούμε και το οποίο, επειδή ακριβώς δεν αναφέρεται σε καμιά από τις κατηγορίες, που αποδίδουμε στους μηνυτές μας για τη Σχολή Προπονητών, τεκμαίρεται ότι αποτελεί ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο ότι όλες οι παρανομίες που αποδίδουμε στο ΔΣ/ΕΛΟΚ σχετικά με τη Σχολή Προπονητών ομολογούνται από τους μηνυτές μας καραμπινάτα, ενώ ο Εισαγγελέας τους αθωώνει!!! Γιατί???

 

Αναφερόμενος μόνο σε μένα δίνω εδώ την από 2-10-2015 κατάθεσή μου στη μηνυτήρια αναφορά του Κοσμίδη σε pdf, του οποίου τα Σχετικά Έγγραφα δεν έχει νόημα να τα παραθέσω γιατί δεν δικάζεται αυτή η υπόθεση (πρώτη) αλλά η αντίθετή της (δεύτερη). Σημειώνω, όμως, ότι από τις 22 σελίδες που έγραψα κατηγορούμαι για τις τρεις ενότητες με αοριστολογίες στα οριζόντια πλαίσια των σελίδων 1, 9 και 21, ενώ οι μηνυτές και οι δικηγόροι τους ούτε καν που άγγιξαν τις ενότητες άριστερά από τα κατακόρυφα μικρά πλαίσια, που είναι εξίσου προσβλητικές, αλλά και άμεσα τεκμηριωμένες! Το ίδιο δεν άγγιξαν και κανένα άλλο τμήμα της ένορκης κατάθεσής μου. Αυτό αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη ότι την αποδέχονται ως αληθινή!!!

Στη συνέχεια, δίνω και τις από 13-10-2016 Έγγραφες Εξηγήσεις μου κατά την Προκαταρκτική Εξέταση πάλι σε pdf, αλλά και πάλι δεν δίνω τα Σχετικά Έγγραφα, διότι τα περισσότερα είναι άρθρα από το www.karate.gr και τα γνωρίζετε. Ο σκοπός μου με τα Σχετικά είναι να αποδείξω ότι το κάθε τι για το οποίο με κατηγορούν σήμερα το έχω γράψει πολλές φορές όλα τα τελευταία 5-6 χρόνια και δεν μου έχουν κάνει καμιά μήνυση! Τώρα ξύπνησαν? Καλό θα ήταν να επικαιροποιήσουν τους δικηγόρους τους!

 

 Οι Κότες του ΚΙΜΕ!

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση που ζούμε σήμερα με τις Κότες της αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ να ... λιάζονται, ενώ οι μετρημένοι στα δάχτυλα ταλαιπωρούνται στα δικαστήρια, ακόμα και τώρα επαναφέρω την πρόταση και προτροπή: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Δεν θα νικήσετε τον Γερόλυμπο αν επιδιώκετε να τον ανατρέψετε για να πάρετε τη θέση του στις ίδιες παρανομίες μέσα και έξω από την ΕΛΟΚ! Μόνο όπλο εναντίον του είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Και αυτό σημαίνει να έρθετε όλοι μάρτυρες στο δικαστήριο της Πέμπτης! Αν ο Γερόλυμπος και η παρέα του σας δούνε όλους, δεν θα τολμήσουν να πατήσουν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου! Και αν τολμήσουν, τότε θα πρέπει να καταθέσετε σαν μάρτυρες όλων των κατηγορουμένων:

Ο Γιώργος Μπίκας θα πρέπει να καταθέσει όλα όσα έζησε μέσα στο ΔΣ της ΕΛΟΚ και να ενισχύσει τον Γιώργο Κοσμίδη, ο οποίος καταθέτει τα ίδια! Για παράδειγμα ότι: "Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παράλληλα και παράνομα και προπονητές καράτε, οι σύλλογοι έδιναν λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων στον Γερόλυμπο για την χειραγώγηση των Γενικών Συνελεύσεων, η ΕΛΟΚ λειτουργούσε σαν μαγαζί του Γερόλυμπου και άλλα τέτοια!"

Ο Άρης Κραββαρίτης και ο Κώστας Γκουβούσης θα πρέπει να καταθέσουν ότι ο Γερόλυμπος χειραγωγούσε τους αγώνες της ΕΛΟΚ και στην αγωνιστική πλατφόρμα της Sportdata και στα αποτελέσματα των αγώνων μέσω πιέσεων για κατευθυνόμενα αποτελέσματα από τους διαιτητές, οι σύλλογοι έδιναν λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων στον Γερόλυμπο για την χειραγώγηση των Γενικών Συνελεύσεων, η ΕΛΟΚ λειτουργούσε σαν μαγαζί του Γερόλυμπου και άλλα τέτοια!"

Ο Θανάσης Φυλακτός θα πρέπει να καταθέσει ότι σαν εκπρόσωπος συλλόγου είχε καθοδηγηθεί να ψηφίζει τα πάντα κατά τις οδηγίες του Γερόλυμπου, ότι ποτέ δεν δόθηκε απολογισμός από τον Γερόλυμπο στις γενικές συνελεύσεις, οι σύλλογοι έδιναν λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων στον Γερόλυμπο για την χειραγώγηση των Γενικών Συνελεύσεων, η ΕΛΟΚ λειτουργούσε σαν μαγαζί του Γερόλυμπου και άλλα τέτοια!"

Και το ίδιο πρέπει να πράξουν όλα τα μέλη του ΚΙΜΕ του επόμενου πίνακα και περί αυτόν και όχι να μας πουλάνε μαγκιές από το Facebook παριστάνοντας τους ήρωες, ενώ κρύβονται σαν Κότες!!!

Γκολ από τα αποδυτήρια μπαίνει, από το ... Κοτέτσι, όμως, δεν μπαίνει ποτέ!

 

 

Και με την υπόσχεση η υπόθεση να έχει συνέχεια ... υποκλίνομαι και βγαίνω!

Θύμιος Περσίδης!

 

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .