karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/8/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 ΕΛΟΚ: Προσωρινή Διοίκηση ... Ταλιμπάμ με ηλίθιες αποφάσεις, συστηματική οργάνωση παράνομων εκλογών με παράνομους υποψήφιους και παράνομους ψηφοφόρους! Παράνομες εκλογές, φασίστες στην Εκτελεστική Επιτροπή και ηλίθια-μέλη του ΔΣ, έδωσαν άκυρες αποφάσεις! Τροποποιήσεις του καταστατικού και του Εσωτ. Κανονισμού καθώς και απονομές Νταν για τα λεφτά και μόνο, παρανομίες στις αποστολές εξωτερικού και ακυρώσεις των αγώνων εσωτερικού! Όλα αυτά αποδεικνύουν μια εγκληματική ΕΛΟΚ σε κατάσταση προχωρημένης σήψης!!!

 Το Εξώδικο με τα κωλύματα των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ οδηγεί στην έκπτωσή τους από το δικαστήριο!

 Η συνεχής υποστήριξη των μελών της παράταξης Σιετή από τον υφυπουργό Αυγενάκη από την προσωρινή διοίκηση μέχρι τις εκλογές της 29/5/2021, αλλά και στη συνέχεια σε κάθε της αίτημα και σε κάθε της παρανομία αποτελεί φασιστικό σκάνδαλο! Το Εξώδικο με τα κωλύματα των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ θα είναι το Βατερλώ του Αυγενάκη! Η απόλυτη αποτυχία της ΓΓΑ να διατηρήσει την πιστοποίηση του Εργαστηρίου Αντι-ντόπινγκ της Αθήνας καθώς και οι συνεχείς επεμβάσεις στον αθλητικό νόμο για να διορθώνονται τα "στραβά" του υφυπουργού δείχνουν την έξοδο του τελευταίου από την Κυβέρνηση ή/και τον στιγματισμό του Πρωθυπουργού με τις μαλακίες του ύφυπουργού!

 

Αφήστε τα μίση,

η ΠΟΠΚ είναι η λύση!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 9/8/2021 - Ενημέρωση για τους κυρίους Αυγενάκη και Μαυρωτά και Κοινοποιήσεις:

(με κλικ κάτω)


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


 31/8/2021 - Το τεράστιο θέμα της παρούσας δημοσίευσης!

 

Ορμώμενος από τα τεκταινόμενα στην ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ καθ’ όλα τα χρόνια:

1 - από το 1986 μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα από το 1995 μέχρι σήμερα

2 - και ακόμα πιο ιδιαίτερα από το 2014 στην ΕΛΟΚ και τη ΓΓΑ μέχρι σήμερα,

3 - αλλά και με έμφαση από τις εκλογές του ΣΕΠ 2016 και του Απριλίου 2018 στην ΕΛΟΚ μέχρι σήμερα

4 - και με κορύφωση από τον Απρίλιο του 2021 στην ΕΛΟΚ και τη ΓΓΑ μέχρι σήμερα, όπου σε όλα αυτά τα χρονικά διαστήματα υριαρχούσε μια συνεχώς διογκούμενη αρρωστημένη παράνομη κατάσταση,

κατέληξα στο συμπέρασμα πως η σοβαροφάνεια και ο καθωσπρεπισμός δεν θα πρέπει να μας αποτρέψουν από την επιστημονική μελέτη ενός καθαρά φυλετικού μας και ζημιογόνου ελαττώματος με στόχο τον κατά δυνατόν εντοπισμό του στην κοινωνία μας και την επιδίωξη μιας κάποιας αξιόλογης μείωσής του, ώστε να μειωθούν οι ζημιές, που προκαλεί σε περιουσίες και ανθρώπινες ζωές! Και αυτό το κοινωνικό μας ελάττωμα είναι η κάθε είδους και απόχρωσης «μαλακία», που «δέρνει» άτομα και ομάδες ατόμων της κοινωνίας μας!

Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση ότι κόμματα και πολίτες δημιούργησαν το φασιστικό καρκίνωμα στη Βουλή των Ελλήνων, που αργότερα τα δικαστήρια κήρυξαν εκτός νόμου! Και, όμως, όλοι έχουμε έναν φασίστα μέσα μας, που θέλει να επιβάλλει τις απόψεις τους στους άλλους, ακόμα και αν αυτές είναι λανθασμένες, και πολύ περισσότερο όταν έχει την πλειοψηφία στη Βουλή!

Όταν οι γιατροί πρέπει να σώσουν τη ζωή ενός ασθενή με καρκίνο του εντέρου, του ανοίγουν την κοιλιά, του βγάζουν τα έντερα και τα απλώνουν στο διπλανό μαρμάρινο τραπέζι, τρώνε στη μάπα όλη τη μπόχα, αφαιρούν τα καταστραμμένα κομμάτια του εντέρου, ξανατρώνε τη μπόχα στη μάπα, ράβουν-ενώνουν τα υπόλοιπα κομμάτια, πλένουν τα έντερα, τα ξαναβάζουν στην κοιλιά του ασθενή και του ράβουν και την κοιλιά! Πλένουν το διπλανό μάρμαρο για να περιμένει τον επόμενο ασθενή και ξανατρώνε τη μπόχα στη μάπα!

Όλα αυτά τα περιγράφω για να τονίσω ότι η κάθε «εγχείρηση» στον αθλητισμό περιλαμβάνει και ένα τμήμα «βρώμικης» δουλειάς! Όχι παράνομης, αλλά «βρώμικης»! Και είναι φανερό ότι τον ασθενή τον σώζει ο Όρκος στον Ιπποκράτη, όχι αυτόν, που μας ζαλίζει τα παπάρια με τα πολλά Like σε όλους και για όλα, αλλά τον Αρχαίο Πατέρα της Ιατρικής!

Από την άλλη, αν όλος ο αθλητισμός βρωμάει, τότε ας μην ξεχνάμε ότι η ΓΓΑ είναι η κεφαλή του ψαριού!!!

 

Οι ελληνικές λέξεις «μαλάκας» και «μαλακία» έχουν δύο σημασίες: η πρώτη συνδέεται με την έννοια του … «αυτοσέξ» και η δεύτερη συνδέεται με την έννοια της «υπέρτατης βλακείας και ηλιθιότητας»! Όπου, λοιπόν, στο παρόν δημοσίευμα χρησιμοποιούνται αυτές οι δύο λέξεις αποδίδονται με την δεύτερη έννοια τους και αποτελούν κριτική αξιολόγηση δημοσίων προσώπων και πράξεων!!!

 

Αλλά ας έρθουμε στο θέμα μας.

Χιουμοριστικά, λοιπόν, μια και τα Quiz γίνανε της μόδας τελευταία, για πείτε μας: το «μαλάκας» με πόσα άλφα γράφεται?

Όλοι θα πείτε με τρία!

Λάθος! Η σωστή απάντηση είναι: με τόσα όσα είναι και τα μέλη του ΚΙΜΕ, που οργάνωσαν τις εκλογές της ΕΛΟΚ της 29/5/2021 και που εκλέχθηκαν σε αυτές, όπως θα αποδειχθεί κατωτέρω! Δηλαδή, το ΚΙΜΕ πέτυχε το ακατόρθωτο! Άλλαξε την ορθογραφία της πιο σταθερής, αναλλοίωτης και με χιλιάδες έννοιες και εφαρμογές ελληνικής λέξης! Εύγε ΚΙΜΕ!


Πέντε χρόνια δικαστικός πόλεμος για ηθική και δημοκρατική διοίκηση, με πάνω από είκοσι πέντε δικαστικές μάχες και με ανυπολόγιστη ζημία των συλλόγων και του αθλήματος, για να εκθρονίσει το ΚΙΜΕ την παράταξη Γερόλυμπου από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ και όταν το κατάφερε πριν τρεις μήνες, τότε μέσα σε ενάμιση μήνα αποδείχθηκε ότι τα μέλη του ενήργησαν με υπέρτατη βλακεία, παράνομα  και με δόλο, ώστε να αυτο-κηρύσσονται από την πρώτη στιγμή έκπτωτα από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και έχοντας πάρει αποφάσεις, που καταστρέφουν το μέλλον της ομοσπονδίας!!! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι!!!


 Η επιστημονική θεώρηση του "Μαλάκα" και της "Μαλακίας"!

 

«Η ανθρώπινη βλακεία και το σύμπαν είναι άπειρα» όπως έλεγε ο Άινσταιν, «αν και για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος», συμπλήρωνε.

 

«Η ψυχολογία του μαλάκα», ένα βιβλίο με ιδιαίτερη θεματική αξία

22 Δεκεμβρίου 2019, Από την Χριστίνα Λόνδου

 

Η πρόσφατη έκδοση της μετάφρασης του συλλογικού βιβλίου «Η ψυχολογία του μ@λ@κ@» από τις «Εκδόσεις Παπαδόπουλος», αναντίρρητα δεν περνά απαρατήρητη λόγω του χιουμοριστικού αλλά και προκλητικού της τίτλου, ο οποίος αποκαλύπτει πλήρως και χωρίς δηθενισμούς ή σοβαροφάνεια το θέμα αυτής της πραγματείας, που δεν είναι άλλο παρά το πώς, πού και γιατί ο εξυπνότερος άνθρωπος που γνωρίζουμε, δύναται να μετατραπεί στον μεγαλύτερο μαλάκα, αλλά και το πώς τέτοιου είδους προσωπικότητες ή συμπεριφορές μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που επιμελείται ο γάλλος ψυχολόγος, αλλά και δημοσιογράφος Jean-Francois Marmion και συμπεριλαμβάνει κείμενα διαφόρων ψυχολόγων με διεθνή ακαδημαϊκή καριέρα, μεταξύ άλλων ο Antonio Damasio, καθηγητής ψυχολογίας και φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας του Λος Άντζελες, αλλά και ο Howard Gardner, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Harvard, οι οποίοι εκλαϊκεύοντας το περίπλοκο, μας εισάγουν στον τρόπο σκέψης αυτού του συχνού πλέον τύπου ανθρώπου, του “κοινού μαλάκα”, συμβάλλοντας στην εύρεση τρόπων αντιμετώπισης του ή σε μια πιο ακραία περίπτωση στην αυτοβελτίωσή μας, ώστε να ξεφύγουμε οι ίδιοι από αυτόν τον όχι και τόσο τιμητικό τίτλο για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ποιος θα μπορούσε, άλλωστε, να αρνηθεί πως πλέον ο “μαλάκας” αποτελεί τον άνθρωπο που συναντάμε συχνότερα στην καθημερινότητά μας, ο οποίος αλλάζοντας πρόσωπα εμφανίζεται κάθε φορά με διαφορετικές μορφές και σε διαφορετικές περιστάσεις; Από τον “ρατσιστή μαλάκα”, στον “ομοφοβικό μαλάκα” ή στον “μαλάκα που μας πλήγωσε”, η λίστα μοιάζει να είναι ατέλειωτη κι η ανάγκη μας, ή έστω η περιέργεια μας, να αντιληφθούμε τα βαθύτερα αίτια της συγκεκριμένης δράσης αυτών των ανθρώπων, συνεχώς αυξάνεται.

Το συλλογικό βιβλίο «Η ψυχολογία του μαλάκα», λοιπόν, από τις «Εκδόσεις Παπαδόπουλος», προσφέρει ακριβώς όσες γνώσεις χρειάζεστε γι’ αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι ταλανίζουν την καθημερινότητα σας. Ας περάσουμε, όμως, στην σύνοψη του βιβλίου, όπως αυτό δίνεται στο οπισθόφυλλο του.

 

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@

  

JEAN-FRANÇOIS MARMION (ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ)

-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-

 

«Η ηλιθιότητα είναι δώρο Θεού, δεν πρέπει όμως να το καταχρώμαστε».

Πάπας Ιωάννης-Παύλος Β’

 

Αρκετοί συγγραφείς, επιστήμονες, δημοσιογράφοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα της μαλακίας ή της βλακείας και παλαιότερα, θυμίζω το «Δοκίμιο Περί Ανθρώπινης Βλακείας» του C. M. CIPOLLA (εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ), το «Εγχειρίδιο Βλακείας» του Διονύση Χαριτόπουλου (εκδόσεις Τόπος), καθώς και το «Ιδού ο μαλάκας», (εκδόσεις ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ), ένα μάλλον πιο σκωπτικό έργο. Ίσως γιατί όλοι μας έχουμε συναντήσει μαλάκες, και έχουμε επιβαρυνθεί από αυτούς.

Το «Η ψυχολογία του Μαλάκα», όμως είναι ένα καθαρά επιστημονικό έργο, που εξετάζει πολύπλευρα αυτό το φαινόμενο, το οποίο έχουν συγγράψει πολλοί και διαφορετικοί επιστήμονες, ψυχολόγοι, καθηγητές φιλοσοφίας, οικονομικών, μαθηματικοί, καθηγητές πληροφορικής και επικοινωνίας, συγγραφείς, νευρολόγοι, καθηγητές διεθνών σχέσεων, νευροψυχολόγοι, φιλόλογοι, δημοσιογράφοι, κοινωνικοί ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές κ.α, με την επιμέλεια του MARMION, και αναφέρω όλες αυτές τις ειδικότητες, γιατί ένα βιβλίο με θέμα τον μαλάκα και τη μαλακία που τον δέρνει, μπορεί ελαφρά τη καρδία να το υποτιμήσουμε, θεωρώντας το απλά μαλακία. 

Όσον αφορά τον όρο “μαλακία”, στην γαλλική έκδοση είναι LA CONNERIE, που είναι θηλυκό ουσιαστικό, αποδίδεται ορθά όπως στα ελληνικά, όσον αφορά το νόημα.

Το βιβλίο πραγματεύεται πολλά θέματα,  και  τονίζει πως αν σήμερα δεν έχει αυξηθεί η βλακεία, τουλάχιστον έχει προβληθεί περισσότερο, κυρίως λόγω των νέων τεχνολογιών και βασικά του ίντερνετ, που ο καθένας μπορεί να πει ό,τι του καπνίσει, δίχως  κανένα κόστος για τον ίδιο, τις περισσότερες φορές, αφού αυτό το επωμίζεται η κοινωνία, ενώ ο ίδιος κερδίζει  τα like. O Πασκάλ Ενζέλ, τονίζει πως η μπουρδολογία του 17ου και 18ου αιώνα από ίδιον ενός ατόμου, στις μέρες μας μέσω των ΜΜΕ και του ίντερνετ έγινε πανδημία, (ίσως χειρότερη και του κορονοϊού, θα πρόσθετα εγώ), που μεταδίδεται με τέτοια συχνότητα, ώστε γίνεται πολιτική δύναμη.

Εν συνεχεία θα ανακαλύψουμε πως “μαλακία” είναι και το ξεβίδωμα των λέξεων, όταν τις χρησιμοποιούμε χωρίς το πραγματικό τους νόημα, γιατί τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλες μαλακίες.  Εδώ θα ήθελα να σταθώ σε δυο κρίσιμα ακόμα σημεία, πρώτον σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, ο ψεύτης έχει αίσθηση της αλήθειας, που θέλει να αλλοιώσει ή να την αποκρύψει, εν’ αντιθέσει με τον χαζό, που δε δίνει δεκάρα για αυτήν, οπότε όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει και όρια. Δεύτερον, χειρότερο από έναν μαλάκα είναι μια ομάδα από μαλάκες, που πιστεύουν σε μια ιδέα-βλακεία. Κι αυτό μπορεί να αποβεί ολέθριο αν σκεφτούμε την περίπτωση της Γερμανίας του Χίτλερ.

Δυστυχώς και μεγάλοι επιστήμονες, δεν  έχουν γλιτώσει από το να πουν μεγάλες βλακείες και ίσως όλοι μας έχουμε πέσει στην παγίδα τους, όμως άλλο να πεις μια μαλακία κι άλλο να είσαι μαλάκας. Θα πρέπει να προσθέσουμε εδώ πως και στη δημοκρατία υπάρχουν μαλάκες, κι όταν μάλιστα αυτή μετατρέπεται σε οχλοκρατία, όπως έλεγαν οι προγονοί μας, τότε η μαλακία είναι αναπόφευκτη. Στις μέρες μας όμως πολύ περισσότερο η μαλακία σχετίζεται με τα ΜΜΕ, τα οποία θέλοντας γρήγορες απαντήσεις, ρωτούν τους πολιτικούς για το κάθε θέμα, εξειδικευμένο και μη κι αν ο σώφρων πολιτικός ζητήσει χρόνο και ενημέρωση για να απαντήσει έγκυρα, τότε χάνει το παιχνίδι, οπότε επιβιώνουν αυτοί, που λένε την πρώτη μαλακία που τους έρθει στο κεφάλι.  Στα αλήθεια πόσους τέτοιους ξέρουμε, αναλογιστείτε το! Όμως τους επικροτούμε και τους επιβραβεύουμε, για την άμεση απάντηση κι όχι την εγκυρότητά τους, μήπως είμαστε κι εμείς μαλάκες;

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με το οποιοδήποτε θέμα επικαιρότητας, από τη βόμβα σε μια πλατεία, μέχρι τον κορονοϊό, που στα πρώτα πέντε λεπτά γεμίζουν τα κανάλια με ειδικούς, που λένε αντικρουόμενα πράγματα, τα οποία υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυρα και όχι χαζομάρες; Σημασία όμως έχει να γεμίσει ο τηλεοπτικός χρόνος. Και δυστυχώς αν τύχει και κάποια χαζομάρα είναι σωστή τότε ποιος είδε το μαλάκα και δεν τον φοβήθηκε. Τον δεχόμαστε σαν φωτεινό παντογνώστη. Αντίστοιχα και τα sites, δεν νοιάζονται για τα fake news, αφού αυτά τους φέρνουν likes και πολλές φορές κάνουν τη βρώμικη δουλειά να δημιουργήσουν το θέμα, ώστε να προβληθεί στη συνέχεια από τα μεγάλα δίκτυα.

Κλείνοντας θα αναφερθούμε σε μερικές συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε τη μαλακία. Αρχικά όσο λιγότερες σχέσεις έχουμε με τέτοιους ανθρώπους, τόσο το καλύτερο, γιατί «η ανθρώπινη βλακεία και το σύμπαν είναι άπειρα» όπως έλεγε ο Άινσταιν, «αν και για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος», συμπλήρωνε. Έπειτα, η μαλακία πρέπει να κόβεται μαχαίρι και από την αρχή, γιατί μόνο αν καταλάβει ο μαλάκας πως τον βλέπουμε ως τέτοιον θα κόψει τις μαλακίες, ειδάλλως θα παίρνει θάρρος από τον συνομιλητή και θα συνεχίζει απτόητος. Τέλος θα πρέπει να θυμόμαστε πως η επιστήμη χρησιμοποιεί την αμφιβολία και το κριτικό πνεύμα πάντα εν αντιθέσει με τη μαλακία που δεν αμφιβάλει ποτέ για την αλήθεια των πραγμάτων, κατά πως τα βλέπει η ίδια πάντα.

Ένα βιβλίο ευκολοδιάβαστο αν και επιστημονικό, γιατί οι συγγραφείς δε θέλουν να παίξουν το ρόλο του μαλάκα, και να φανούν “έξυπνοι” δίνοντας ένα δυσνόητο και ακατανόητο κείμενο στο κοινό και όπως αναφέρει η ρήση των Shadoks (γαλλική σειρά κινουμένων σχεδίων):

«Κάλιο να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου για μαλακίες,

παρά να χρησιμοποιείς τη μαλακία σου για έξυπνα πράγματα».

Διαβάστε περισσότερα στοhttps://artscript-gr.webnode.gr/logokrisia/i-psychologia-toy-m-l-k/  


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


 Δικτυακά σταχυολογήματα και μερικές κοινότατες εκφράσεις του "Μαλάκα"!

 

Από το δίκτυο και τις καθημερινές μας εκφράσεις με τις χρήσεις του καθημερινού Μαλάκα για να κατανοήσετε την έννοια!

 (πάντα πανηλίθιου και πανίβλακα!)

 

 Στα επόμενα θα μπορείτε να εντάξετε μόνοι σας τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μας στις ανωτέρω κατηγορίες ... ευυπόληπτων Ελλήνων Πολιτών!

 

Και μάλιστα για την διευκόλυνσή σας σε συγκρίσεις σάς δίνουμε τους "12 ανθρώπους με το υψηλότερο IQ στον κόσμο" καθώς και μια ... βοηθητική κλίμακα μέτρησης του IQ από την απόλυτη βλακεία μέχρι την εξυπνάδα για να εντάξετε τους ανθρώπους, που διοικούν το καράτε!!!

10 - 20 = Οι απύθμενα μαλάκες!

30 = Οι πολύ μαλάκες!

40 = Οι απλοί μαλάκες!

50 = Οι πανηλίθιοι!

60 = Οι ηλίθιοι!

70 - 80 = Οι απλοί βλάκες!

90 = Οι ανόητοι!

100 = Ο μέσος πληθυσμός!

110 = Οι ψιλο-έξυπνοι!

120 = Οι έξυπνοι!

130 = Το 2% του πληθυσμού!

130 - 160 = Το επίπεδο του Αϊνστάιν!

180 και άνω "οι μοναχικοί" σαν και ... μένα!!!

 

Πού θα βάζατε τους ανθρώπους της παράταξης, που έβαζε άτομα από τους ίδιους συλλόγους σαν υποψήφιους για το ΔΣ κατά παράβαση άρθρου του καταστατικού και τους εξέλεξε κιόλας, ενώ ήταν αυτονόητα έκπτωτοι??? Πού θα τοποθετούσατε αυτούς που δήλωναν ότι ξέρουν και θέλουν να διοικήσουν την ΕΛΟΚ, ενώ στην πραγματικότητα ηλιθιωδώς και με δόλο απέκρυπταν ότι η συμμετοχές τους ήταν παράνομες!

Και στο Δικαστήριο να με πηγαίνατε για αυτά που σας γράφω, και οι Δικαστές πάλι και αυτοί "Μαλάκες" θα σας έλεγαν! Και δεν θα σας το έλεγαν στα ίσα, γιατί είναι ευγενικοί, αλλά θα με αθώωναν λόγω "δικαιολογημένης υπέρτατης αγανάκτησης"!


Πέντε χρόνια δικαστικός πόλεμος για ηθική και δημοκρατική διοίκηση, με πάνω από είκοσι πέντε δικαστικές μάχες και με ανυπολόγιστη ζημία των συλλόγων και του αθλήματος, για να εκθρονίσει το ΚΙΜΕ την παράταξη Γερόλυμπου από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ και όταν το κατάφερε πριν τρεις μήνες, τότε μέσα σε ενάμιση μήνα αποδείχθηκε ότι τα μέλη του ενήργησαν με υπέρτατη βλακεία, παράνομα  και με δόλο, ώστε να αυτο-κηρύσσονται από την πρώτη στιγμή έκπτωτα από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και έχοντας πάρει αποφάσεις, που καταστρέφουν το μέλλον της ομοσπονδίας!!! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι!!!

Οι ελληνικές λέξεις «μαλάκας» και «μαλακία» έχουν δύο σημασίες: η πρώτη συνδέεται με την έννοια του … «αυτοσέξ» και η δεύτερη συνδέεται με την έννοια της «υπέρτατης βλακείας και ηλιθιότητας»! Όπου, λοιπόν, στο παρόν δημοσίευμα χρησιμοποιούνται αυτές οι δύο λέξεις αποδίδονται με την δεύτερη έννοια τους και αποτελούν κριτική αξιολόγηση δημοσίων προσώπων και πράξεων!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


 Οι αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ από την 27.11.20 μέχρι την 31.8.21!

 

Δίνονται στο επόμενο PDF οι αποφάσεις των ΔΣ/ΕΛΟΚ του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο, που χαρακτηρίστηκε απόπληθώρα αντικρουόμενων δικαστικών αποφάσεων, η διοίκηση της ΕΛΟΚ έμοιαζε με εκκρεμές, που παλινδρομεί από την μια παράταξη στην άλλη, οι δε παρατάξεις χρησιμοποίησαν ανήθικες και παράνομες τακτικές, αλλά και πανηλίθιες αποφάσεις!

Η Παλινδρόμηση των ΔΣ της ΕΛΟΚ

Από τους Κλέφτες    Στους Μαλάκες

και τούμπαλιν!

 

Σε κάποιο χρονικό σημείο της ανωτέρω περιόδου η παράταξη των ΚΙΜΕ-Σιετή κατάλαβαν τις μαλακίες τους στην οργάνωση των εκλογών και τα κωλύματα των υποψηφίων τους και εξαφάνισαν όλες τις δημοσιευμένες αποφάσεις του ΔΣ από το Hellenic Karate News του Ηλία Χρήστου, ενώ διέγραψαν ολόκληρο το λογαριασμό της ΕΛΟΚ στο Facebook, που συντηρούσε ο Κώστας Μητρόπουλος και άνοιξαν καινούργιο! Πιστεύουν ότι με αυτές τις διαγραφές κάθε μαλακίας τους από το δίκτυο θα γλύτωναν τον τίτλο του μαλάκα, που επάξια διεκδικούσαν και κέρδισαν!

Δυστυχώς για αυτούς όλα είναι καταγεγραμμένα και από τον Γερόλυμπο και από εμένα!!! (PDF)

Για ποιό λόγο? Για τον απλούστατο λόγο ότι όλες ανεξαιρέτως οι αποφάσεις τους είναι παράνομες και πρέπει να ακυρωθούν, διότι ΟΛΟΙ αυτοί οι μαλάκες, παρ' όλους τους υπέρ-πενταετείς δικαστικούς τους αγώνες με δικηγόρους και δικολάβους, ΟΛΟΙ μπήκαν στο ΔΣ/ΕΛΟΚ με παιδαριωδώς καραμπινάτα προσωπικά κωλύματα, όπως θα δούμε παρακάτω, και μάλιστα έχουν όλοι υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις ότι ... δεν είχαν κωλύματα, πράγμα που είναι ποινικό αδίκημα, αν όχι για κάτι άλλο, και λόγω μαλακίας!!!

Η ακύρωση όλων αυτών των παράνομων αποφάσεων, μαζί με τις παράνομες εκλογές, αποτελούν την καταστροφή της ΕΛΟΚ!!!

 

Ο ... Ταλιμπάμ Κώστας Μητρόπουλος σε μια από τις καταλήψεις των γραφείων της ΕΛΟΚ, όταν απόφαση δικαστηρίου είχε δώσει τη διοίκηση στην αντίπαλη παράταξη!

 

Ένα Εξώδικο, που κατατέθηκε την 15/7/2021 στην ΕΛΟΚ (με κοινοποίηση πιστεύω και στη ΓΓΑ) έχει βάσιμες καταγγελίες βάσει των οποίων θα πρέπει να ακυρωθούν οι εκλογές της 29/5/2021 και να εκπέσει το ΔΣ της παράταξης ΚΙΜΕ-Σιετή της ΕΛΟΚ με απόφαση Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ή έστω Δικαστηρίου! Μετά την ακύρωση των πεπραγμένων του ΔΣ/ΚΙΜΕ-Σιετή οι καραμπινάτα παράνομοι συνομώτες του ΚΙΜΕ θα εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης περισσότερο ως μαλάκες παρά για οτιδήποτε άλλο!!! Οι αποφάσεις των ΔΣ στο ανωτέρω PDF είναι προφανώς άκυρες και η ζημία στην ομοσπονδία είναι ανυπολόγιστη!!!


 25/6/2021 - Η φαεινή ιδέα της Ειδικής Επιτροπής Νταν ως "πωλητή" Νταν της ΕΛΟΚ!

 

(Σχολιάστηκε στο προηγούμενο άρθρο μας!)

 

Επαναλαμβάνουμε εδώ ό,τι είχαμε γράψει για την Ειδική Επιτροπή Ειδικού Σκοπού "Πώλησης Νταν" (δηλαδή "υπέρτατης μαλακίας"), που δημιουργήθηκε με απόφαση του ΔΣ την 25/6/2021 και αρχίζει το Παιχνίδι: "Βρείτε τον Μαλάκα" (δηλαδή τον πανίβλακα και πανηλίθιο)!

 

 

 14/7/2021 - Νέα Φρούτα από τη Διοίκηση Α-Σιετή: Το Παράβολο των Νταν και οι ακόμα 46!

 

Η Ειδική Επιτροπή Νταν της ΕΛΟΚ έδωσε την 8/7/2021 αφειδώς Διπλώματα Νταν/ΕΛΟΚ σε 146 άτομα χωρίς Μητρώο Νταν, χωρίς εξετάσεις και χωρίς άλλα δικαιολογητικά παρά μόνο με μια απλή αίτηση των ενδιαφερομένων μόνο και μόνο για να εισπράξει χρήματα για το Ταμείο της ΕΛΟΚ παραβαίνοντας καταστατικές διατάξεις και φορολογικούς νόμους! Με "τσόντα" της 14/7/21 στην ανακοίνωση της 8/7/21 για την κατάταξη των Νταν και ΜΕΤΆ τα αποτελέσματα ο Α-Σιετής πρόσθεσε ακόμα 46 (για να τους κάνει 188 τους ευτυχείς Ντανίστες!) και ζητάει παράβολα για την κατάταξη των Νταν, πράγμα που δεν είχε ανακοινωθεί στην πρώτη ανακοίνωση της Ειδικής Επιτροπής και ούτε τώρα ανακοινώνεται με συγκεκριμένα ποσά, αλλά είχε "προωθηθεί" στο "μιλητό" προς τους ενδιαφερόμενους από τις τηλεφωνήτριες: ... Μπίκα, Κραββαρίτη, Χρήστου, Μητρόπουλο, Φυλακτό, κτλ!!!

 

Προφανώς οι μαλάκες της διοίκησης Α-Σιετή μετέτρεψαν σε "Μπουρδέλο του ενός μηνός" την ΕΛΟΚ!

 Μόνο το "πόσο το μαλλί" για κάθε Νταν και μέχρι "πόσα μαζεμένα" μπορεί να πάρει ο καθένας δεν μας είπανε!!!

 

Στην "Μπουρδ-ΕΛΟΚ" αυτή, λοιπόν, δίνετε Νταν-Σκουπίδια σε "τελικά" 142 βλήματα στις 8/7/21 και ανασκευάζετε κατά 46 άτομα αυτή την "τελική κατάταξη" δίνοντας τελικά Νταν-Σκουπίδια σε 188 βλήματα στις 14/7/21!!!

Και ανασκευάζετε και πάλι στις 3/9/2021 δίνοντας ακόμα τρία 8α Νταν ΕΛΟΚ σε πεινασμένους για τίτλους "Μάσατερ" και ακόμα τρία 7α Νταν σε πεινασμένα "τσιράκια Μάστερ"!

Παρακαλώ, λίγο σεβασμό στον δάσκαλό σας Μπιλ Ζαχόπουλο, 12 Νταν, και με τα σκυλιά δεμένα!

Έχετε πλέον περάσει όλοι ανεξαιρέτως στην Ιστορία και οι επάνω σαν Διοικητικό Συμβούλιο και οι κάτω σαν "Ειδική Επιτροπή Κατάταξης Νταν ΕΛΟΚ"!!! (Εδώ αξίζει να μου ξεφύγει το: "Να χέσω το καράτε που κάνατε τόσα χρόνια, όσοι από εσάς κάνατε!)

 

 

Είναι προφανέστατο ότι τέτοιες αποφάσεις  καταστρέφουν  την αξιοκρατία στο καράτε με αποτέλεσμα να καταστρέφεται παντελώς το ίδιο το άθλημα, διότι κάθε αθλητής του καράτε με μυαλό βλέπει πλέον ότι οι δάσκαλοί του δεν είναι τίποτα άλλο παρά μαλάκες, που έχουν "αγοράσει" τα Νταν, τα οποία δείχνουν περήφανοι ότι έχουν, ενώ ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίζονται οι απατεώνες στο καράτε της ΕΛΟΚ είναι να τους ρωτάει κανείς πόσα "Νταν ΕΛΟΚ" έχουν ή αλλιώς "έχεις πάρει και εσύ δάσκαλε το ... Νταν του Μαλάκα της ΕΛΟΚ"???

 

 Και αναρωτιέμαι ο φουκαράς! Μήπως είναι καλύτερα να διοικεί ο ... Κλέφτης παρά ο ... Μαλάκας??? 

 


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


Με τις ευλογίες Αυγενάκη εκλέχθηκε και διοικεί το παράνομο ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Όταν όλοι, λοιπόν, γνωρίζουν ότι η ΕΛΟΚ δεν έχει στιλ και δεν έχει Νταν, αναγνωρίζουν ταυτόχρονα ότι όσοι ισχυρίζονται ότι έχουν «Νταν ΕΛΟΚ», τότε όλοι αυτοί είναι θρασύτατοι απατεώνες και δεν έχουν να διδάξουν στους αθλητές τους απολύτως τίποτα!

Ιδού, λοιπόν, οι τελευταίοι 188 απατεώνες (εκτός των οργανωτών της μαλακίας!), οι οποίοι, ΔΗΛΩΜΕΝΑ πλέον από την ΕΛΟΚ:

1) μόνο ΠΛΗΡΩΣΑΝ για να πάρουν Νταν ΕΛΟΚ,

2) πήραν μαζεμένα όσα Νταν μπορούσαν να πληρώσουν, π.χ. από το 1ο μέχρι και το 3ο ή και το 5ο ή και το ... 7ο (!!!),

3) χωρίς να προ-υπάρχει κανένα απολύτως Μητρώο Νταν/ΕΛΟΚ,

4) χωρίς καμιά απολύτως εξέταση και

5) χωρίς να δηλωθεί από την ΕΛΟΚ κανένα σημερινό ισχύον Μητρώο Νταν,

ώστε με τη σειρά τους να εξαπατούν τους αθλητές τους ως προπονητές, αλλά και ως πιστοποιημένοι από την ΕΛΟΚ να δίνουν Κύου και Νταν σε αυτούς τους αθλητές τους! Όλοι αυτοί, λοιπόν, πήραν μαζεμένα όσα Νταν μπορούσαν να πληρώσουν από το πρώτο μέχρι το έβδομο με μόνο την επόμενη απλή αίτηση:

 Τα αποτελέσματα βγήκαν ... άμεσα για τους πρώτους 142 και σε πέντε μέρες προστέθηκαν και ακόμα 46 για να έχουμε συνολικά τους επόμενους 188 ... Ντανίστες της ΕΛΟΚ!

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΓΚΑΖΙ

ΚΕΙΒΑΝ

7

 

ΔΕΡΒΙΣΗΣ

ΘΩΜΑΣ

5

ΚΑΖΑΚΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

7

 

ΔΗΜΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

 

ΔΟΥΚΛΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

5

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7

 

ΔΟΥΜΠΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΛΙΒΑΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

 

ΖΑΓΓΑΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

7

 

ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7

 

ΖΑΜΠΛΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

7

 

ΚΑΚΟΤΑΡΙΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

5

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

7

 

ΚΑΛΟΓΕΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

5

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ

7

 

ΚΑΠΕΛΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

6

 

ΚΑΡΑΒΙΝΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

5

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

6

 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΓΙΔΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

 

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

5

ΓΚΟΛΙΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

6

 

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ

5

ΔΑΦΝΗΣ-ΠΙΠΙΝΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

6

 

ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

5

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

6

 

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

 

ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6

 

ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ

6

 

ΚΕΒΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΚΟΥΦΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

6

 

ΚΕΡΑΣΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

5

ΛΑΜΠΙΡΗ

ΕΛΕΝΗ

6

 

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

 

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ

6

 

ΚΡΕΒΕΤΖΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

5

ΜΠΕΣΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

6

 

ΛΙΟΝΤΗ

ΙΟΥΛΙΑ

5

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

6

 

ΛΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΞΗΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

6

 

ΜΕΛΕΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

6

 

ΜΕΡΜΥΓΚΟΥΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

6

 

ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

 

ΜΠΟΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

ΣΙΓΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

 

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6

 

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

5

ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

6

 

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ

5

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

6

 

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

 

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

5

ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

6

 

ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6

 

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

5

ΤΣΑΤΣΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

6

 

ΡΙΖΟΣ

ΜΕΞΑΝΔΡΟΣ

5

ΧΑΣΙΩΤΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

6

 

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝ-ΡΩΜΑΝΟΣ

5

ΑΘΑΝΑΣΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

5

 

ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ

5

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

 

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

5

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5

 

ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

5

ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5

 

ΤΑΝΟΥΡΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

5

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΕΥΘΑΛΙΑ

5

 

ΤΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5

 

ΤΖΑΦΕΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

5

 

ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΟΥ

ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ

5

ΒΑΡΕΛΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

5

 

ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

5

ΒΟΥΖΕΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5

 

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

5

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

5

 

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5

ΓΙΑΠΙΤΖΑΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

5

 

ΤΣΙΤΣΙΓΚΡΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5

ΓΚΑΤΖΙΑ

ΟΛΓΑ-ΕΛΕΝΗ

5

 

ΦΟΥΡΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

ΓΚΟΡΓΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

5

 

ΧΟΥΡΔΑΚΗ

ΑΝΝΑ

5

ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5

 

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ

5

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5

 

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ

5

 

 

 

ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

5

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

DAN

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

4

 

ΑΛΕΥΡΑΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

3

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

 

ΑΛΜΠΑΝ

ΑΣΛΑΝΙ

3

ΒΑΤΙΑΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

3

ΒΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

4

 

ΑΠΑΤΖΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

4

 

ΓΑΣΠΑΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

 

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΗΛΙΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

4

 

ΓΟΝΑΛΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

3

ΙΑΤΡΙΔΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ

4

 

ΔΕΡΜΑΤΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

3

ΚΑΤΣΑΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

 

ΖΑΝΚΟΒΙΤΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

3

ΚΑΤΣΙΑΒΑΡΑΣ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

4

 

ΚΑΪΡΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

3

ΚΑΤΣΙΜΠΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4

 

ΚΑΛΛΙΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3

ΚΙΤΣΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

4

 

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

ΑΛΕΞΙΑ

3

ΚΟΤΤΑΣ

ΕΥΡΙΒΙΑΔΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

 

ΚΙΟΣΟΓΛΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

3

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

 

ΚΟΚΟΖΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

3

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

 

ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

4

 

ΚΟΤΤΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ

3

ΚΡΟΥΣΤΑΛΟΥΔΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

4

 

ΚΟΥΖΕΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΛΕΚΑΚΟΣ

ΝΕΟΦΥΤΟΣ

4

 

ΚΡΕΜΜΥΔΑ

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

3

ΛΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4

 

ΚΡΟΚΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

3

ΜΑΡΚΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

3

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

 

ΛΙΩΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

4

 

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

3

ΜΠΕΡΕΤΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

4

 

ΜΑΝΖΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΜΠΙΜΠΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

4

 

ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΧΡΥΣΗ

3

ΜΠΟΥΡΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

 

ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

 

ΜΠΟΡΟΥ

ΣΟΦΙΑ

3

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

4

 

ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

3

ΝΙΚΟΜΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

4

 

ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

3

ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

 

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ

3

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΝΑ

4

 

ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ

3

ΣΑΠΧΑΤΖΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

 

ΠΑΠΑΣΥΦΑΚΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

3

ΣΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

4

 

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3

ΣΟΥΜΑΝΑΡΙΟΥ

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ

4

 

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

3

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

4

 

ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3

ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4

 

ΡΕΓΚΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3

ΤΕΛΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4

 

ΣΚΕΝΔΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3

ΤΡΕΖΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

 

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ-ΖΗΣΗΣ

3

ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ

4

 

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

3

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

4

 

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ

ΦΡΑΝΖΕΣΚΑ

3

ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

4

 

ΤΡΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

3

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

4

 

 

 

 

 

Οι ελληνικές λέξεις «μαλάκας» και «μαλακία» έχουν δύο σημασίες: η πρώτη συνδέεται με την έννοια του … «αυτοσέξ» και η δεύτερη συνδέεται με την έννοια της «υπέρτατης βλακείας και ηλιθιότητας»! Όπου, λοιπόν, στο παρόν δημοσίευμα χρησιμοποιούνται αυτές οι δύο λέξεις αποδίδονται με την δεύτερη έννοια τους και αποτελούν κριτική αξιολόγηση δημοσίων προσώπων και πράξεων!!! Κατά τα άλλα, οι ανωτέρω πήραν σε μια νύχτα και χωρίς εξετάσεις παρά μόνο έναντι πληρωμής από ένα μέχρι επτά Νταν/ΕΛΟΚ ο καθένας!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


 "Μαλακο-Νταν" ΕΛΟΚ: η πυρηνική βόμβα με τις αλυσιδωτές εκρήξεις!!!

 Και με χιουμοριστιή διάθεση πάντα!

 

Με βάση όλα τα ανωτέρω, λοιπόν, τρεις "πυρηνικοί επιστήμονες" βρήκαν τη συνταγή για την παραγωγή ευκαιριακών "Μαλακο-Νταν" χωρίς κανένα προσόν και καμιά εξέταση βγάζοντας έτσι ευκαιριακούς προπονητές, που θα δίνουν πλέον ευκαιριακά Μαλακο-Κύου και Μαλακο-Νταν σε κάθε πικραμένο!!! Αυτοί είναι ο Ηλίας Χρήστου, Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΛΟΚ, ο Κώστας Μητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ, και ο Θανάσης Φυλακτός, Ταμίας της ΕΛΟΚ!

Είναι τα τρία από τα Πέντε Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ με τα άλλα δύο να είναι η "γλάστρα" Πρόεδρος Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιετής και η "γλάστρα" Σταύρος Σταυριανίδης, Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής! Οι τρεις πρώτοι πείθουν τους υπόλοιπους δύο για το κάθε τι, που τους συμφέρει, ότι είναι αναγκαίο, οι πέντε μαζί παίρνουν αποφάσεις ως Εκτελεστική Επιτροπή, τις αποφάσεις αυτές τις υπογράφουν οι υπόλοιπες Έξι γλάστρες της πλειοψηφίας των έντεκα και σε όλους αυτούς είναι αδιάφορο τι θα πουν οι τέσσερεις της μειοψηφίας! Και έτσι δένει η "μαρέγκα" των αποφάσεων του ΔΣ της ΕΛΟΚ!!!

     

Υποθάλπει τους απατεώνες της ΕΛΟΚ ο Αυγενάκης!

Από εκεί και πέρα η συνταγή είναι απλή! Ας είναι καλά η εξουσία προς εκμετάλλευση, που διατηρείται, και τα μετρητά που θα μπουν στο Ταμείο απο τους 188 Μαλακο-πεινασμένους για Μαλακο-Νταν, και αν από τα ευκαιριακά αυτά Μαλακο-Νταν προκύψουν ανίκανοι και άχρηστοι Μαλακο-Προπονητές, που θα διδάξουν μαλακο-καράτε σε χιλιάδες αθώα παιδάκια και θα εξαπατήσουν χιλιάδες αφελείς γονείς, τα ανωτέρω μαλακο-γαϊδούρια δεν έχουν καμιά ευαισθησία, φτάνει να βρεθούν εννιά μαλάκες "σεβαστών υψηλών Νταν" για την Ειδική Επιτροπή, που δήθεν θα αποφασίσει για το ποιοί θα πάρουν τα μαλακο-Νταν και αρκεί τα μαλακο-διπλώματα των μαλακο-Νταν να τα υπογράφουν ένας μαλακο-πρόεδρος και ένας μαλακο-γραμματέας!!! ... Το βάζεις το γλυκό στο φούρνο στους 150 βαθμούς και το βγάζεις έτοιμο σε 20 λεπτά!

Και θα έλεγα ότι σε όλα τα ανωτέρω πέφτω έξω και ο μαλάκας είμαι εγώ, αν δεν έρχονταν όλοι οι ανωτέρω μαλάκες της παράταξης του ΚΙΜΕ να ομολογήσουν με ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτοί οι μαλάκες έθεσαν υποψηφιότητες στις εκλογές της 29/5/2021 για το ΔΣ της ΕΛΟΚ, ενώ είχαν καραμπινάτα κωλύματα και ήδη έχουν υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις ότι ΔΕΝ είχαν κωλύματα (ποινικά αδικήματα!), με αποτέλεσμα το ήδη υπάρχον ΔΣ να βρίσκεται υπό έκπτωση και όλες οι αποφάσεις του, συμπεριλαμβανομένης και αυτής για τα μαλακο-Νταν να είναι άκυρες!!!

 

Έτσι, και μόνο από δική τους μαλακία, θα γλυτώσουμε από τις αλυσιδωτές εκρήξεις, που σχεδίασαν οι τρεις "πυρηνικοί μαλάκες" με τη απύθμενη νοσηρή τους μαλακο-φαντασία, διότι κάτι τέτοιο έχει γίνει μόνο μια φορά στην όλη ιστορία του καράτε και σε ολόκληρο τον κόσμο!!!

Το τραγικά λυπηρό είναι ότι ο ανίκανος, άχρηστος και Αθλητικός Εγκληματίας Αυγενάκης προσπαθεί να τους καλύψει, διότι δύο μήνες έχουν περάσει μετά το εξώδικο της καταγγελίας των αποδεικτικών τής βάσει του νόμου εντός 15 ημερών εκπτωσης των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ο ΓΓΑ Μαυρωτάς κάνει την πάπια Πεκίνου!

 

Αλλά η ιστορία μας έχει και σημερινή (3/9/20210) συνέχεια, που λέγεται: "Το Σούργελο για να γλυτώσει το μπουγέλωμα γίνεται ακόμα πιο Σούργελο"!

Στο Facebook της ΕΛΟΚ δημοσίευσε ο Μητρόπουλος την επόμενη ανάρτηση, κατά την οποία "προάγονται" αορίστως και χωρίς συγκεκριμένα "γιατί" τα παλιά γνωστά σούργελα ανύπαρκτης ηθικής στο καράτε (σημερινή φωτό 5/9/2021):

Δηλαδή, όπως μας πληροφορεί ο μαλάκας, που γράφει στο λογαριασμό της ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation στο Facebook, το ΔΣ/ΕΛΟΚ συνεδρίασε άγνωστο πότε, ενώ είχαν διαγραφεί όλες οι προηγούμενες συνεδριάσεις και αποφάσεις του, και απένειμε μαλακο-Νταν ΕΛΟΚ στα μέλη της Ειδικής Επιτροπής Κατάταξης Νταν ΕΛΟΚ: στον Τετσούο Οοτάκε το 8ο, στον Πέτρο Πάση το 8ο, στον Γιώργο Σανιώτη το 8ο, στον Νικήτα Ζαρουχλιώτη το 7ο, στον Γιώργο Μπίκα το 7ο και στον Ηλία Χρήστου επίσης το 7ο!!! Και έτσι, οι 188 Ντανίστες έγιναν 194!!! Και αυγατίζουν!!!

 ("Απόφαση ΔΣ" σε εφαρμογή της σχετικής παροιμίας: "Του είπαν του τρελού να ... , κι αυτός πήγε και ... !!!")

 

Και όλα αυτά με μια δήθεν απόφαση του ΔΣ, η οποία ποτέ δεν λήφθηκε από το ΔΣ, αφού δεν αναφέρεται στις αποφάσεις του ΔΣ στο site της ΕΛΟΚ (κάτω σημερινή φωτό 5/9/2021), ενώ ταυτόχρονα όλες οι αποφάσεις του υπό έκπτωση ΔΣ από την κατάθεση του Εξώδικου (15/7/2021) μέχρι σήμερα έχουν αποσυρθεί όλες από τη δημοσιότητα:

Όσο και να σέρνονται, όμως, σαν σκουλίκια στα πόδια της ΕΛΟΚ, οι κομπλεξικοί τεχνικοί της Σανιώτης, Ζαρουχλιώτης, Κραββαρίτης, Μπίκας, Μπουλούμπασης, Οοτάκε, Πάσης, Σταυριανίδης και Χρήστου, ποτέ δεν θα φτάσουν τον "δάσκαλό" τους Μάστερ Μπιλ Ζαχόπουλο, 12 Νταν ... αυτοδημιούργητα, σε αυτή τη ζωή τους!!! Αν ο Μάστερ Ζαχόπουλος ήταν ο "Πατέρας" του καράτε στην Ελλάδα, τότε η ΕΛΟΚ είναι η ... "Μητέρα", που ... "τεκνοποιεί" συνεχώς νέους Μαλακο-Μάστερ και ... μετά τον θάνατό του!

 Ούτε για φτύσιμο δεν κάνετε!!!


Πέντε χρόνια δικαστικός πόλεμος για ηθική και δημοκρατική διοίκηση, με πάνω από είκοσι πέντε δικαστικές μάχες και με ανυπολόγιστη ζημία των συλλόγων και του αθλήματος, για να εκθρονίσει το ΚΙΜΕ την παράταξη Γερόλυμπου από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ και όταν το κατάφερε πριν τρεις μήνες, τότε μέσα σε ενάμιση μήνα αποδείχθηκε ότι τα μέλη του ενήργησαν με υπέρτατη βλακεία, παράνομα  και με δόλο, ώστε να αυτο-κηρύσσονται από την πρώτη στιγμή έκπτωτα από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και έχοντας πάρει αποφάσεις, που καταστρέφουν το μέλλον της ομοσπονδίας!!! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


15/7/2021 - Το περίφημο Εξώδικο με τα κωλύματα των υποψηφίων των εκλογών της 29/5/2021, αλλά και τους λόγους έκπτωσης των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

Την 15/7/2021 κατατέθηκε στο ΔΣ της ΕΛΟΚ και πιθανό και στη ΓΓΑ ένα Εξώδικο (με κλικ εδώ) από τους τέσσερεις της παράταξης του "τέως" Γερόλυμπου, του οποίου περίληψη δίνουμε εδώ:

Στο Εξώδικο αυτό δίνονται τα αποτελέσματα των εκλογών της 29/5/2021 και διατυπώνονται οί βάσιμοι ισχυρισμοί για τα εκλεγέντα μέλη του ΔΣ:

1 - Οι Φυλακτός και Γιαννέλης αφενός και Χρήστου και Ανδρεανίδης αφετέρου προέρχονται από ίδιους συλλόγους (ανά δύο) και εξελέγησαν κατά παράβαση του καταστατικού, που ορίζει όχι περισσότερα του ενός μέλη από τον ίδιο σύλλογο στο ΔΣ.

2 - Ο Χρήστου επιπλέον ήταν και διαιτητής τότε και άρα είχε και προσωπικό κώλυμα βάσει του αθλητικού νόμου.

3 - Ο Περικλής Κανέλλης, που έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγει, είναι γιός του Ιωάννη Κανέλλη, ο οποίος έχει σύμβαση ομοσπονδιακού προπονητή της ΕΛΟΚ πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο.

4 - Στο ΔΣ, που προέκυψε από τις εκλογές της 29/5/2021 συμμετέχουν και οι Σιετής, Μητρόπουλος, Φυλακτός και Γιαννέλης, οι οποίοι ήταν μέλη της προσωρινής διοίκησης, που έκανε δεκτούς τους προηγούμενους παρανόμως συμμετέχοντες στις εκλογές και άρα αυτοί οι τέσσερεις εκπίπτουν βασει του αθλητικού νόμου από τις θέσεις τους στο σημερινό ΔΣ!

5 - Το σημερινό ΔΣ προχώρησε στην επαναπρόσληψη του Ιωάννη Κανέλλη στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, ενώ ήταν μέλος του ο γιός του, και γι' αυτό πρέπει να εκπέσει από τη θέση του!!!

Την διαπιστωτική πράξη της έκπτωσης των ανωτέρω την εκδίδει το ΔΣ/ΕΛΟΚ σε περιοριστικά 15 ημέρες από την καταγγελία ειδάλλως εκπίπτει ολόκληρο το ΔΣ με πράξη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

 

Το Εξώδικο αυτό παρά τις βάσιμες καταγγελίες του αποδεικνύεται ελλιπές, διότι παραλείπει πολλές άλλες όπως:

 

6 - Η προσωρινή διοίκηση των Βιδάκη-Σιετή-Μητρόπουλου-Φυλακτού-Γιαννέλη-Περράκη, που προετοίμασε τις εκλογές της 29/5/2021,

κατά την ανακοίνωση των υποψηφίων των εκλογών (πίνακας) απέκρυψε εσκεμμένα και με δόλο (καραμπινάτος λόγος ακύρωσης των εκλογών, που ήδη επιβεβαιώθηκε εκ των πραγμάτων) τους συλλόγους από τους οποίους προέρχεται κάθε υποψήφιος με σκοπό να αποκρύψει τα επόμενα για τους δικούς της:

 

Με τις ευλογίες Αυγενάκη εκλέχθηκε και διοικεί το παράνομο ΔΣ της ΕΛΟΚ!

7 - Οι Σιετής, Κελάλης και Σαλιάρης, και ίσως και ο Ζάχος, προέρχονται από τον ίδιο σύλλογο του Δημήτρη Τριανταφύλλη και άρα εκπίπτουν για τους ίδιους ανωτέρω λόγους. Αυτές οι παραβάσεις μαζί με τις παραπάνω 1 - 5 αποδεικνύουν εκτεταμένο δόλο.

8 - Ο Σταύρος Σταυριανίδης είναι εφ' όρου ζωής "διαδικτυωμένος διεθνής προπονητής" καράτε με δικτυακούς μαθητές εντός και εκτός Ελλαδας και άρα δεν μπορεί να είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ.

9 - Δύο καραμπινάτες καταγγελίες παραβάσεων των Χρήστου και Ανδρεανίδη από εμένα, που αποδεικνύουν εκτεταμένο δόλο!

10 - Όλοι οι αναφερόμενοι, παρ' όλο που γνώριζαν τα κωλύματά τους, υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν έχουν κωλύματα, ενώ ταυτόχρονα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης παρ' όλο που και αυτοί γνώριζαν τα κωλύματα και τα δικά τους και των συνεργατών τους τα απέκρυψαν με εκτεταμένο δόλο!!! Όλα αυτά είναι καραμπινάτα ποινικά αδικήματα!!!

11 - Τις καραμπινάτες παραβάσεις της προσωρινής διοίκησης της παράταξης Α-Σιετή με πρόεδρο τότε τον Νεκτάριο Βιδάκη, κολλητό του υφυπουργού (!), καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της, οι οποίες αποδεικνύουν και αυτές εκτεταμένο δόλο!!!

 

12 - Τέλος, όλους αυτούς της παράταξης Σιετή τους έχει ευνοούμενους και υπό την προστασία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος και αυτός θα πρέπει να εκπέσει από την κυβέρνηση, να πάει να βοσκήσει πρόβατα και να αφήσει ήσυχες τις αθλητικές ομοσπονδίες, διότι οι ευνοούμενοί του κολυμπάνε στις παρανομίες!!!

Παρά "τις νόμιμες εκλογές" που μας παραμυθιάζανε, το ανωτέρω Εξώδικο το σχολίασα στο άρθρο μου της 9/8/2021 και αμέσως οι συνομώτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ Χρήστου και Μητρόπουλος εξαφάνισαν τις αποφάσεις των Πρακτικών του ΔΣ από το δίκτυο, όχι μετά την επίδοση του εξωδίκου την 15/7/2021, αλλά αμέσως μετά από το δικό μου άρθρο της 9/8/2021 και τα σχόλια περί βάσιμων καταγγελιών για τις παρανομίες των εκλογών και αναφοράς των αποφάσεων, που ακυρώνονται, αλλά και μετά τη δημόσια καταγγελία του Περικλή Κανέλλη για το μπάχαλο στο ΔΣ και τα άγραφα και ανυπόγραφα Πρακτικά!


Από 14/8/2021 - Αγώνες εσωτερικού - εξωτερικού και παρατράγουδα - παρανομίες!!!

 

Οι φωτό είναι από τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων! Πιστεύει κανείς ότι 3-4 προπονήσεις βγάζουν πρωταθλητές? Αν ναι, τότε θα είχαμε νέους πρωταθλητές κάθε μήνα!!! Όσοι αθλητές ήταν σε επίπεδο διεθνών αγώνων έφτασαν σε αυτό από τους σωματειακούς τους προπονητές και όχι από τις "χλαπάτσες"!

 

Η φωτό είναι από δημοσίευση του Σπύρου Δρακόπουλου: Εθνικές ομάδες με 32 άτομα!

Να γιατί πουλήσανε Νταν σε πάγκο της λαϊκής αγοράς και χωρίς εξετάσεις και πολλά μαζί στα ίδια άτομα και σε άτομα χωρίς δελτίο στην ΕΛΟΚ!!! Όσον αφορά στα έξοδα των ομάδων εξωτερικού, ο Δημήτρης Καραστάθης της Γραμματείας από τη μια μας λέει ότι η ομάδα ταξιδεύει για το Παρίσι χωρίς επιβάρυνση της ΓΓΑ ή/και της ΕΛΟΚ και από την άλλη μας λέει ότι η ομάδα ταξιδεύει για το Τάμπερε με έξοδα της ΕΛΟΚ από τον προϋπολογισμό του 2021, που δεν έχει ακόμα εγκριθεί, αλλά ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ!!! Αλλά τώρα που κάθε έγγραφο από την ΕΛΟΚ προς τη ΓΓΑ είναι άκυρο, διότι προέρχεται από άκυρο ΔΣ άκυρων εκλογών, τι θα γίνει κύριε Καραστάθη? Πώς θα εγκριθούν έγγραφα από παράνομη διοίκηση??? Καλό θα ήταν να σταματήσει η ΓΓΑ τις μαλακίες! Η πραγματικότητα είναι ότι την πρώτη φορά τα έξοδα τα πλήρωσε η ΕΛΟΚ κατά τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΚΙΜΕ και τη δεύτερη φορά οι μαλάκες του ΚΙΜΕ δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και στα έξοδα τσοντάρησαν από 750 € οι αθλητές (κατά πληροφορίες)! ΕΛΟΚ και ΓΓΑ ένα και το αυτό μπάχαλο είσαστε!!! (Το πιάσατε το υπονοούμενο!)

 

Τα διπλώματα των διαιτητών στο πανευρωπαϊκό κόστισαν κάποιες χιλιάδες ευρώ για το σεμινάριο του Εσκαλάντε στην Αθήνα καθώς και από ένα πεντακοσάρικο το καθένα συν τα εισιτήρια συν φαΐ και ύπνο για κάθε έναν διαιτητή! Όσον αφορά στις πρωτιές! Έ, τα πήρε ο Εσκαλάντε, τους έβγαλε πρώτους επειδή πλήρωσαν και ταυτόχρονα "έστειλε μήνυμα" σε όλους τους άλλους διαιτητές "θέλετε πρωτιές? θα πληρώσετε"! Διαφημίζεται ο άνθρωπος!

 

Για τα αποτελέσματα των πανευρωπαϊκών δεν έχει νόημα να μιλήσουμε: δύο μετάλλια στους 32 αθλητές αποτελεί μηδενικό αποτέλεσμα και μηδενική αξία των "εθνικών προπονητών! Εκείνο που για μένα έχει νόημα είναι ότι, ενώ στην ατομική φωτό της Λυδίας Ξένου (άνω), όταν πέρασε στους ημιτελικούς, φαίνεται και η μητέρα της (η οποία επ' ουδενί λόγω κάνει για 7ο Νταν), στην επόμενη, όταν πήρε το χρυσό, ο Γραμματέας της ΕΛΟΚ Κώστας Μητρόπουλος έκοψε την μαμά από την ίδια φωτό γράφοντας μαλακίες για να γεμίσει το κενό!!! Τι συμβαίνει???

Οι «Χλαπάτσες» (κάτω)!

Τρεις κατηγορίες ανθρώπων δίνουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε πρωταθλητές και βγαίνουν φωτογραφίες μαζί τους:

1 – οι απλοί άνθρωποι, που επαινούν με αγαθή ψυχή τις επιτυχίες των αθλητών,

2 – οι συστηματικά ασχολούμενοι με το σχετικό άθλημα, που γνωρίζουν από κοντά τις στερήσεις και τις προσπάθειες των πρωταθλητών, και

3 – οι λεγόμενοι «Χλαπάτσες», οι οποίοι ακριβώς όπως πετάμε μια χλαπάτσα στον τοίχο ή στο ταβάνι και κολλάει, έτσι και αυτοί «πετάγονται και κολλάνε» από δίπλα στους πρωταθλητές για να «κολλήσουν» τη δική τους εικόνα και το δικό τους όνομα δίπλα στη δημοσιότητα των πρωταθλητών, ώστε να πάρει και η δική τους ανυπαρξία λίγο από την ξένη δημοσιότητα! Φωτεινό παράδειγμα ο υφυπουργός αθλητισμού, και αυτοί της φωτό βέβαια!

Θα μου πείτε ότι ο Σιετής έστειλε την ομάδα έξω!

Θα σας απαντήσω ότι την έστειλε σαν άσχετος τελείως και αν οι αγώνες ήταν εσωτερικό γεγονός της χώρας μας, τότε θα ακυρώνονταν, αφού ο Σιετής έκανε τις μαλακίες να συγκροτήσει παράταξη ανίκανων και συνομωτών, η οποία λειτουργούσε παράνομα και της οποιας όλες οι αποφάσεις εντός των συνόρων της χώρας μας θα ακυρωθούν!!!

Όσο για τους προπονητές, αυτοί κολλάνε σαν χλαπάτσες τις φάτσες τους δίπλα σε μια έτοιμη από πριν αθλήτρια!!!

Όσο για τον ... Ταλιμπάμ Μητρόπουλο, που έκοψε το πρόσωπο της πραγματικής προπονήτριας από την φωτό της πρωταθλήτριας, Έ, αυτός πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου της γης!!!

 

Ό,τι έγινε στους πανευρωπαϊκούς του Τάμπερε το βλέπετε στα Δελτίο Τύπου Ένα και Δελτίο Τύπου Δύο της ΕΛΟΚ με κλικ αντίστοιχα!

Δήλωση από την ΕΛΟΚ για το παρατράγουδο με την θετική σε κορωνοϊό άθλήτρια δεν βλέπουμε καμιά απολύτως!!!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


Πέντε χρόνια δικαστικός πόλεμος για ηθική και δημοκρατική διοίκηση, με πάνω από είκοσι πέντε δικαστικές μάχες και με ανυπολόγιστη ζημία των συλλόγων και του αθλήματος, για να εκθρονίσει το ΚΙΜΕ την παράταξη Γερόλυμπου από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ και όταν το κατάφερε πριν τρεις μήνες, τότε μέσα σε ενάμιση μήνα αποδείχθηκε ότι τα μέλη του ενήργησαν με υπέρτατη βλακεία, παράνομα  και με δόλο, ώστε να αυτο-κηρύσσονται από την πρώτη στιγμή έκπτωτα από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και έχοντας πάρει αποφάσεις, που καταστρέφουν το μέλλον της ομοσπονδίας!!! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι!!!

Οι ελληνικές λέξεις «μαλάκας» και «μαλακία» έχουν δύο σημασίες: η πρώτη συνδέεται με την έννοια του … «αυτοσέξ» και η δεύτερη συνδέεται με την έννοια της «υπέρτατης βλακείας και ηλιθιότητας»! Όπου, λοιπόν, στο παρόν δημοσίευμα χρησιμοποιούνται αυτές οι δύο λέξεις αποδίδονται με την δεύτερη έννοια τους και αποτελούν κριτική αξιολόγηση δημοσίων προσώπων και πράξεων!!!


 Τελικά Συμπεράσματα: Πόσο, λοιπόν, Μεγάλοι Μαλάκες είναι αυτοί, οι οποίοι και σαν παράταξη και ατομικά:

 

1 - Αγωνίστηκαν και απασχόλησαν τα δικαστήρια σε περισσότερες από 25 δίκες από τον ΣΕΠ 2016 μέχρι σήμερα με σκοπό να εκθρονίσουν τον Γερόλυμπο και την παράταξή του από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ,

2 - Κατάφεραν να έχουν την αμέριστη υποστήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σε αυτή τους την προσπάθεια,

3 - Κατάφεραν να έχουν την αμέριστη υποστήριξη του Προέδρου της Παγκόσμιας WKF Αντόνιο Εσπίνος σε αυτή τους την προσπάθεια,

4 - Κατάφεραν να οριστούν τελικά από το δικαστήριο ως η προσωρινή διοίκηση που θα οργάνωνε τις εκλογές της 29/5/2021,

5 - Κατάφεραν να οργανώσουν τις εκλογές της 29/5/2021,

6 - Σε αυτές τις εκλογές της 29/5/2021 κατάφεραν να εκλεγούν με αναλογία 11 προς 4 έναντι της παράταξης του Γερόλυμπου στο ΔΣ της ΕΛΟΚ,

7 - Κατάφεραν να διοικούν απρόσκοπτα και κατά πως αυτοί ήθελαν χωρίς καμιά αντίρρηση ή αντίσταση από την αντιπολίτευση για τρεις μήνες!

 

 

Και σε όλη τους αυτή την πορεία απέτυχαν, διότι:

1 - Τα 3-4 απαραίτητα δικαστήρια για να επιτύχουν την εκθρόνιση του Γερόλυμπου από το 2016 τα έκαναν είκοσι πέντε και έφτασαν μέχρι το 2021!!!

2 - Στις ενδιάμεσες προσωρινές διοικήσεις, που κέρδιζαν στα δικαστήρια, έβαζαν άτομα, που είχαν κωλύματα, και τους τα απέρριπταν οι αντίδικοι με νέο δικαστήριο!

3 - Όταν πήραν τελικά προσωρινή διοίκηση με εντολή για διενέργεια εκλογών, εναλώθηκαν σε προπαγάνδα απαξίωσης, έρευνες παρανομιών των περασμένων διοικήσεων και σε καταγγελίες των αντιπάλων, αντί να οργανωθούν σωστά και αλάνθαστα οι ίδιοι!

4 - Όταν σαν προσωρινή διοίκηση έπαιρναν λανθασμένες αποφάσεις τελείως έξω από την εντολή του δικαστηρίου για αποφάσεις μόνο στα υπερεπείγοντα θέματα της ομοσπονδίας!

5 - Όταν σαν προσωρινή διοίκηση προετοίμασαν τις εκλογές κάνοντας σοβαρότατα λάθη και εσκεμμένες παραβλέψεις στον έλεγχο των προϋποθέσεων, που οδηγούν σε ακύρωση των εκλογών!

6 - 'Οταν σαν εκλεγμένη διοίκηση λάμβαναν λανθασμένες εξωκατασταστικές αποφάσεις ή αποφάσεις, που ευνοούν τους "δικούς τους" και τα δικά τους συμφέροντα ή αποφάσεις, που αδικούν τους αντιπάλους τους!

7 - Όταν εξωθούσαν τους αθλητές σε αγώνες, οι οποίοι εκ των πραγμάτων ήταν αδύνατο να διοργανωθούν σωστά και ανελλιπώς από όλους τους συλλόγους λόγω πανδημίας!

8 - Όταν αποφάσισαν να τροποιήσουν το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό από τα παλιά, που αποδέικνυαν την ΕΛΟΚ να λειτουργεί εκτός του Σκοπού για τον οποίο είχε πάρει την αναγνώριση από τη ΓΓΑ (άλλοι μαλάκες αυτοί!), με νέα, τα οποία επίσης αποδεικνύουν την ΕΛΟΚ να λειτουργεί εκτός του Σκοπού για τον οποίο είχε πάρει την αναγνώριση από τη ΓΓΑ (πάντα άλλοι μαλάκες αυτοί!)!!!

9 - Όταν αποφάσισαν να έρθουν σε σύγκρουση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε αντί να συνεργαστούν μαζί της, με αποτέλεσμα να βάλει η τελευταία σαν στόχο της να τους κλείσει την ομοσπονδία λόγω παρανομιών!!!

10 - Όταν αποφάσισαν με την κατωτέρω Ειδική Επιτροπή Νταν Κομπλεξικών και Απατεώνων (πάει και με το ΕΛΟΚ!), τα μέλη της οποίας δεν έχουν κανένα Νταν, και χωρίς εξετάσεις να "πουλήσουν" Νταν, που δεν έχουν, σε στιλ, που πάλι δεν έχουν, οδηγώντας και πάλι την ΕΛΟΚ στο χείλος του γκρεμού λόγω εκτροπής από το Σκοπό της!!! (Μιλάμε για πολύ μαλάκες!)

11 - Όταν είναι υπεύθυνοι για τα σκάνδαλα των ομοσπονδιακών προπονητών!

12 - 'Οταν είναι υπεύθυνοι για το μοναδικό στο Πανευρωπαϊκό σκάνδαλο της θετικής στον Covid-19 αθλήτριας, που αναμίχθηκε υπουργός για να γυρίσει η αθλήτρια στη χώρα (?)!!!

13 - Όταν ξαφνικά αποδεικνύεται ότι από δικό τους αποδεδειγμένο δόλο οι Σιετής, Κελάλης, Σαλιάρης και Ζάχος είναι από τον ίδιο σύλλογο, πράγμα που απαγορεύεται, οι Φυλακτός και Γιαννέλης είναι από τον ίδιο άλλο σύλλογο, πράγμα που απαγορεύεται, οι Χρήστου και Ανδρεανίδης είναι από τον ίδιο άλλο σύλλογο, πράγμα που απαγορεύεται, και οι Χρήστου και Ανδρεανίδης έχουν και δεύτερο κώλυμα (που ξέρω μόνον εγώ!), πράγμα που απαγορεύεται, ενώ όλα αυτά ΟΛΟΙ τα γνώριζαν και πολύ πριν οριστούν προσωρινή διοίκηση ή εκλεγούν ως διοίκηση και μέχρι σήμερα!!!

14 - Όταν φέρνουν τον Γερόλυμπο πίσω στην ΕΛΟΚ!!!

15 - Όταν αποφάσισαν να τα βάλουν με τον ... Περσίδη!!!

 

Ενώ η πραγματική κατάσταση είναι ότι σε όλα τα ανωτέρω κυριαρχικό ρόλο θα παίξει η ακύρωση των εκλογών και σαν αποτέλεσμα αυτής η ακύρωση όλων ταν αποφάσεων και της προσωρινής και της εκλεγμένης διοίκησης από το ΝΟΕ 2020 έως και σήμερα πράγμα που αποτελεί καταστροφή για την ομοσπονδία!!!

Αλήθεια, πόσο Μεγάλοι Μαλάκες είναι???


 Για να δούμε όμως ποιές αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ ακυρώνονται για δείτε το μέγεθος της μαλακίας τους!!!

 

Σας δίνουμε με κλικ εδώ όλα τα πρακτικά του ΔΣ/ΕΛΟΚ από το Νοέμβριο του 2020 μέχρι και τον Αύγουστο του 2021 και γράφουμε στη συνέχεια περιληπτικά τις αποφάσεις που ακυρώνονται:

 

Υποθάλπει τους απατεώνες της ΕΛΟΚ ο Αυγενάκης!

Ακυρώνονται λοιπόν:

Α - Από τις αποφάσεις της προσωρινής διοίκησης λόγω του ότι κάθε επόμενη διοίκηση θα αποφασίσει εξαρχής για αυτά τα θέματα:

1 - Μόνοι τους ακύρωσαν τις υποσχέσεις τους για διαφάνεια και δημοσίευση των οικονομικών και των δικαστικών θεμάτων. Υποσχέσεις που δεν τήρησαν.

2 - Το Μητρώο Εξεταστών θα ακυρωθεί από κάθε νέα διοίκηση.

3 - Υπέγραψαν σύμβαση με τον Γιάννη Κανέλλη, οι μαλάκες και δέχθηκαν τον γιό του σαν υποψήφιο με την παράταξή τους στις εκλογές, πράγμα παράνομο!

4 - Αποφάσισαν αλλαγές στις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων και μετά έκαναν ταρζανιές με τα Νταν για να βρουν λεφτά!

5 - Ενέγραψαν και διέγραψαν σωματεία στην ΕΛΟΚ, που κάθε επόμενη διοίκηση θα αναθεωρήσει.

6 - Προχώρησαν σε συστάσεις επιτροπών, που βέβαια διαλύονται με την διάλυση του ΔΣ.

7 - Δέχθηκαν σαν μέλη τους νέους συλλόγους με τις λέξεις "παραδοσιακό καράτε" στην ονομασία τους κατά Εκτροπή από το Σκοπό της ΕΛΟΚ, ενώ αυτό το άθλημα ανήκει σε άλλη ομοσπονδία και αυτό το γνωρίζουν!

8 - Πλήρωσαν έξοδα και εισέπραξαν έσοδα πέρα από την εντολή του δικαστηρίου για να οργανώσουν μόνο τις εκλογές! Αυτά τα πληρώνουν από την τσέπη τους.

9 - Υπέγραψαν μεταγραφές αθλητών πέρα από την εντολή του δικαστηρίου για να οργανώσουν μόνο τις εκλογές!

10 - Προχώρησαν σε διερευνήσεις παρανομιών των προηγουμένων διοικήσεων πέρα από την εντολή του δικαστηρίου για να οργανώσουν αποκλειστικά και μόνο τις εκλογές!

11 - Την 26/3/2021 γίνεται εναλλαγή της διοίκησης του ΚΙΜΕ με εκείνη της παράταξης Γερόλυμπου μέχρι την 21/4/2021, που επανέρχεται το ΚΙΜΕ με την απαράδεκτη βοήθεια Αυγενάκη, που παραχώρησε τον κολλητό του Νεκτάριο Βιδάκη (πρόεδρο του ΟΑΚΑ) στο ΚΙΜΕ, και όρισαν εκλογές για την 29/5/2021!

Η Παλινδρόμηση των ΔΣ της ΕΛΟΚ

Από τους Κλέφτες    Στους Μαλάκες

και τούμπαλιν!

 

12 - Διοργανώνουν σεμινάριο διαιτησίας για κατόχους άνω του 1ου ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΤΑΝ! Ποιό "κρατικό νταν" βρε μαλάκες? Υπάρχει καμιά "κρατική σχολή" που δίνει "κρατικά νταν"??? Αν ΝΑΙ, τότε να μας την πείτε να πάρουμε και εμείς, γιατί θα είναι και πιστοποιημένα και από τον ΕΟΠΥΥ!!!

13 - Κάθε τόσο φτιάχνουν και νέες ιστοσελίδες είτε γιατί δεν τους δίνει ο Γερόλυμπος τους κωδικούς των παλαιών είτε γιατί γράφουν μαλακίες στις προηγούμενες και τις σβήνουν όλες μαζί!

14 - Την 23/5/2021 βγάζουν πίνακες υποψηφίων και ψηφοφόρων για τις εκλογές της 29/5/2021. Οι Πίνακες αυτοί περιλαμβάνουν τόσα λάθη και παρανομίες, που θα βουλιάξουν τους ίδιους και θα καταστρέψουντην ΕΛΟΚ!

 

 Β - Από τις αποφάσεις της εκλεγμένης διοίκησης μετά τις άκυρες εκλογές της 29/5/2021:

15- Την 29/5/2021 γίνονται οι εκλογές (παράνομα) και βγαίνει το εκλεγμένο ΔΣ (παράνομο και αυτό)! Το ΔΣ περιλαμβάνει 8-9 άτομα που εξαρχής είχαν κωλύματα ως υποψήφιοι και αργότερα θα κηρυχθούν έκπτωτα!

16 - Και από εδώ και πέρα ποιός είδε τον μαλάκα και δεν τον φοβήθηκε! Ορίζουν Εκτελεστική Επιτροπή (παράνομο) των κατωτέρω Πέντε, που αποφασίζει και ενεργεί για τα πάντα χωρίς να ρωτάει κανέναν! Πρακτικά δεν γράφονται και δεν υπογράφονται! Υπογράφονται συμβάσεις από έκπτωτα μέλη που είναι στην ουσία άκυρες! Διενεργούναι εισπράξεις και δαπάνες, που θα βαρύνουν κατευθεία τα μέλη του ΔΣ των Μαλακών Μαλάκων!!!

17 - Υπογράφουν έγγραφα προς την ΓΓΑ και βεβαιώσεις σωματείων για το Μητρώο Σωματείων, που είναι όλα άκυρα και πρέπει να ξαναγίνουν από την αρχή! Προϋπολογισμοί, απολογισμοί και κάθε άλλη μαλακία του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι για τα σκουπίδια!!!

18 - Διενεργούν άκυρες γενικές συνελεύσεις με τη πλατφόρμα ΖΟΟΜ, που θα ακυρωθούν, προχωρούν σε επαναδιατυπώσεις καταστατικών και κανονισμών χωρίς καμιά εγκυρότητα, ενώ ορίζουν πολυπληθείς επιτροπές από πουθενάδες μοιράζοντας δήθεν τίτλους για καμιά απολύτως δραστηριότητα μέχρι σήμερα!

19 - 7/6/2021 - Συμμετέχει η ΕΛΟΚ στο προ-ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι με μηδενικές επιτυχίες και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο η Ελληνική Αποστολή δεν έχει ούτε έναν αθλητή καράτε! Μένουν ... ψύχραιμοι από την παταγώδη αποτυχία!!!

20 - Την 24/6/2021 οι απατεώνες αποφασίζουν να "πουλήσουν Νταν" στους πιο μαλάκες από αυτούς για να μαζέψουν λεφτά για τους πανευρωπαϊκούς στο Τάμπερε της Φινλανδίας. Το μεγάλο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή, το αναλύουμε διεξοδικά στο προηγούμενο άρθρο μας και πιο πάνω, αλλά μοιραία τα Νταν που πούλησαν είναι όλα άκυρα και τα λεφτά, που εισέπραξαν και πρέπει να επιστραφούν, τους χαρακτηρίζουν ως καραμπινάτους απατεώνες (εκτός από μαλάκες!)!!!

Περιληπτικά, με εργαλείο την κατωτέρω Ειδική Επιτροπή Ειδικού Σκοπού Ανίχνευσης Μαλάκων, που θέλουν Νταν, και υπογραφής μιας τέτοιας απόφασης, πούλησαν κατά κόρον πολλά μαζί Νταν στον καθένα με μια απλή αίτηση από τον καθένα και χωρίς κανένα δκαιολογητικό και χωρίς καμιά εξέταση!!! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι!!! 

Χρήστου,  Φυλακτός,  Ζαρουχλιώτης,  Κανέλλης,  Κραββαρίτης,  Μπίκας,  Οοτάκε,  Πάσης  και φυσικά Σανιώτης!!!

 

α) 1α-2α-3α-4α-5α-6α και 7α Νταν σε κωλόχαρτα της ΕΛΟΚ και πήραν αντίστοιχα 50-100-150-200-250-300 και 350 ευρώ για το κάθε ένα!

β) έδιναν Νταν σε όλους όσους πλήρωναν και χωρίς να έχουν στα χέρια τους το υποτιθέμενο πραγματικό Μητρώο των Νταν/ΕΛΟΚ, το οποίο βρίσκεται στα χέρια του Γερόλυμπου, ο οποίος πούλαγε Νταν ανεξέλεγκτα επί 25 χρόνια!

γ) έδιναν Νταν σε όλους όσους πλήρωναν και όσα ήθελε ο καθένας, δηλαδή από το μηδέν μέχρι το 5ο Νταν τα έδιναν χωρίς κανένα ενδοιασμό φτάνει να πλήρωνε ο μαλάκας 50+100+150_200+250 = 750 € ή/και από το μηδέν μέχρι το 7ο Νταν τα έδιναν χωρίς κανένα ενδοιασμό φτάνει να πλήρωνε ο μαλάκας 50+100+150+200+250+300+350 = 1400 € !!!

δ) για να εισπράξουν περί τις 65.000 ευρώ και αυτά μαύρα και παράνομα εκτός του Σκοπού για τον οποίο έχουν πάρει την ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ, οι αεριτζήδες αυτοί, κατέστρεψαν με αυτό τον τρόπο όλη τη φιλοσοφία και την ιεραρχία των Νταν και άρα ολόκληρο το καράτε της χώρας μας!

ε) με τις πράξεις τους αυτές ομολόγησαν και απέδειξαν ότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ έχει στιλ και ΔΕΝ έχει Νταν, εκτός του ότι είναι μαλάκες!

ζ) τελικά μήπως δεν είναι μαλάκες, αλλά είναι το απόλυτο τρελοκομείο!!! Ή καλύτερα το "Παγκόσμιο Μαλακο-Τρελοκομείο", αφού σε κανένα μέρος του κόσμου και σε όλη την ιστορία του καράτε δεν έχει γίνει κάτι σαν κι αυτό που έκαναν αυτοί!!! 

 

Με τις ευλογίες Αυγενάκη εκλέχθηκε και διοικεί το παράνομο ΔΣ της ΕΛΟΚ!

21 - 10 και 11 Ιουλίου 2021 - Διοργανώνουν δύο πανελλήνια με "απόλυτη επιτυχία" όπως λένε, αλλά άκυρα στην πραγματικότητα, και τώρα θα πρέπει να εξηγήσουν σε αθλητές και γονείς ότι λόγω μαλακίας τους αυτά είναι άκυρα και δεν μετράνε ούτε αγωνιστικά ούτε για μόρια για τους αθλητές!!! Συνεπώς όλοι οι πίνακες συμμετεχόντων και πρωταθλητών είναι άκυροι! Τι θα πουν σε αθλητές και γονείς για αυτές τους τις μαλακίες??? Θα σκάψουν λαγούμι στα δέκα μέτρα κάτω από το χώμα για να κρυφτούν!!!

22 - Την 17/7/2021 παραιτείται τι μέλος του ΔΣ Μάριος Σιταράς λόγω περιφρόνησης από την Εκτελεστική Επιτροπή!

23 - Την 18/7/2021 περνάνε από ηλεκτρονική γενική συνέλευση τις αλλαγές του καταστατικού και του εσωτερικού κανονισμού, αλλά αυτή η γενική συνέλευση είναι προφανώς άκυρη ως διενεργούμενη από άκυρο και παράνομο διοικητικό συμβούλιο! Μιλάμε για πολύ μαλάκες!!! Είμαι περίεργος αν έστειλαν το νέο καταστατικό σε δικαστήριο για έγκριση και τον εσωτερικό κανονισμό στη ΓΓΑ για έγκριση???

24 - Την 2/8/2021 το μέλος του ΔΣ Περικλής Κανέλλης καταγγέλει στη ΓΓΑ την κατάσταση που επικρατεί στο ΔΣ/ΕΛΟΚ! Ελπίζω η ΓΓΑ πλέον να τους έχει πάρει χαμπάρι, αλλά αυτοί είναι ακόμα πιο μαλάκες!!!

25 - Στους πανευρωπαϊκούς του Τάμπερε η ΕΛΟΚ έστειλε 32 αθλητές με τα λεφτά της απάτης των Νταν (που πρέπει να δώσουν πίσω!) και τα λεφτά των αθλητών (750 € από τον καθένα!) παρά τις υποσχέσεις περί δωρεάν συμμετοχής των αθλητών!!! Από τους 32 αθλητές μόνο δύο πήραν μετάλλια και παρ' όλα αυτά οι μαλάκες κομπάζουν για επιτυχίες της ομάδας πίσω από τις πλάτες των δύο αθλητών!!! Οι "ειδήμονες" Ηλίας Χρήστου και Κώστας Μητρόπουλος "πανηγυρίζουν διαδικτυακά" για την 14η σειρά της ΕΛΟΚ σε 45 χώρες παραμυθιάζοντας τον κόσμο του καράτε με το ψέμα τους, διότι η χώρα μας πήρε μέρος με 32 αθλητές και ήταν μια από τις 17 χώρες, που πήραν μέρος με πάνω από 30 αθλητές στη διοργάνωση και συνεπώς ήρθε 14η στις 17 χώρες!!!

26 - Προκηρύσσουν δύο πανελλήνια πρωταθλήματα για τα μέσα Σεπτεμβρίου, τα οποία και ακυρώνουν πρόσφατα γιατί θα τους παρασύρει το τσουνάμι που τους έρχεται, ενώ οικογένειες ολόκληρες αθλητών έχουν διακόψει τις διακοπές τους ή δεν πήγαν καθόλου για να κάνουν τα παιδιά τους προπονήσεις!

27 - Και άλλα πολλά !!!

 

28 - Ακόμα και θετική αθλήτρια στον Covid-19 πήγανε στο πανευρωπαϊκό οι μαλάκες!!! Στους ανωτέρω αγώνες αποβλήθηκε ελληνίδα αθλητρια, διότι είχε παραποιήσει το βεβαιωτικό του Covid-19! Η διοίκηση της ΕΛΟΚ εξαφανίστηκε από κάθε ενημέρωση ή διευκρίνιση και έβαλαν την αθλήτρια να αναλάβει την ευθύνη με την επόμενη δήλωσή της ώστε να γλυτώσουν οι ίδιοι αυτοί οι μαλάκες από τις ευθύνες τους!!!

 

Κωνσταντίνα Πέππα: Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021

 H Konstantina Peppa, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια  που ακυρώθηκε στη μεση του αγώνα της και ενώ είχε κερδίσει το πρώτο ματς,  μέσα από το προσωπικο της λογαριασμό στα social media μας περιγράφει το λόγο του αποκλεισμού της και συγκλονίζει.

Αναλυτικά: 

 

"Konstantina Peppa  

Κάποιες φορές η τύχη και η ατυχία απέχουν ένα χιλιοστό ! 

Μετά από μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας για εμένα λόγω της ανάρρωσης μου από COVID μάζεψα όλες τις δυνάμεις μου για να αγωνιστώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ! 

Όπως όλοι γνωρίζουμε αφού αναρρώσει κάποιος από κορονοιο μπορεί για αρκετό καιρό το PCR test να δείχνει θετικό αποτέλεσμα … ενώ είχα ταξιδέψει με αρνητικό PCR test όπως προβλέπεται , το Σάββατο το απόγευμα έκανα το τεστ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό , μετά από επανηλειμμένα ραπιντ τεστ τα οποία ήταν όλα αρνητικά καταφέραμε να εκδώσουμε το πιστοποιητικό νοσησης το οποίο λόγω λάθους του ονόματος μου δεν είχα καταφέρει να εκδώσω στην Ελλάδα. Έτσι αποφασίσαμε να αγωνιστώ κανονικά καθώς πληρούσα όλα τα νόμιμα μέτρα της Wkf … Αφού είχα παίξει τον πρώτο μου αγώνα και είχα κερδίσει μπαίνοντας στον δεύτερο , αποκλείστηκα διότι οι υγειονομικές αρχές  της Φινλανδία  δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ παρότι είχα νοσήσει πριν 24 μέρες! Ετσι για εμένα τελείωσε άδοξα το τελευταίο μου ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21

Δεν ξέρω αν μπορώ να περιγραψω με λέξεις τα συναισθήματα μου , κάθε αθλητής μπορεί να με καταλάβει … μπορεί να καταλάβει πως είναι να περνούν από μπροστά σου όλοι οι κόποι  και όλες οι θυσίες που έχεις κάνει για να βρεθείς σε ένα πρωτάθλημα , μπορεί να καταλάβει ποσό έχεις πονέσει εξωτερικά και εσωτερικά , πόσες φορές έχεις πει δεν αντέχω άλλο , δεν .. δεν .. δεν! 

Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει δυστυχώς ! Ευτυχώς μετά από επανειλλημένα τεστ είμαι υγειής αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό ! 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθνικούς προπονητές για την απίστευτη στήριξη που μου έδειξαν @spyrosmargaritopoulos @mariza_soumbasaki ! Ειδικότερα τον @triantafyllis_dimitris ο οποιος είναι ενας πρωταθλητης όχι μόνο στο άθλημα του καράτε αλλά και γενικότερα ! Έκανε τα πάντα για να αγωνιστώ γιατί καταλαβαίνει τον κόπο ενος αθλητή !Είναι σημαντικό στις δύσκολες στιγμές να έχεις τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σου ! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια της !! @hellaskarate 

Ένα ξεχωριστώ και μεγάλο ευχαριστώ στον @dionysios_xenos67 που πιστεύει σε εμένα πάντα περισσότερο από εμένα ! Σε ευχαριστώ για όλα!"

 

Σχόλια:

Πολύ καλογραμμένο για να το έγραψε ένα κοριτσάκι 20 χρονών σε ανάρτηση, που συνήθως όλοι γράφουν δύο φράσεις!

Πολύ χοντρό να πάει αθλήτρια σε πανερωπαϊκούς 24 ημέρες μετά από ανάρρωση από Covid-19! Πότε προπονήθηκε, μαζί με ποιούς και πού και με τι σωματικές δυνατότητες?

Τι θα πει λόγω λάθους του ονόματός της? Ποιοί κινούσαν την υπόθεση και αποφάσιζαν?

Μετά αρχίζουν τα δακρύβρεχτα! Ξελασπώνουμε και τους προπονητές και την Ομοσπονδία, η οποία βουτηγμένη στις ενοχές δεν έκανε καμιά απολύτως σχετική δήλωση!!!

Βρωμάει Δρακόπουλο ή δικηγόρο αυτή η δήλωση!!! Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι λέω εγώ!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


Πέντε χρόνια δικαστικός πόλεμος για ηθική και δημοκρατική διοίκηση, με πάνω από είκοσι πέντε δικαστικές μάχες και με ανυπολόγιστη ζημία των συλλόγων και του αθλήματος, για να εκθρονίσει το ΚΙΜΕ την παράταξη Γερόλυμπου από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ και όταν το κατάφερε πριν τρεις μήνες, τότε μέσα σε ενάμιση μήνα αποδείχθηκε ότι τα μέλη του ενήργησαν με υπέρτατη βλακεία, παράνομα  και με δόλο, ώστε να αυτο-κηρύσσονται από την πρώτη στιγμή έκπτωτα από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και έχοντας πάρει αποφάσεις, που καταστρέφουν το μέλλον της ομοσπονδίας!!! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι!!!

Οι ελληνικές λέξεις «μαλάκας» και «μαλακία» έχουν δύο σημασίες: η πρώτη συνδέεται με την έννοια του … «αυτοσέξ» και η δεύτερη συνδέεται με την έννοια της «υπέρτατης βλακείας και ηλιθιότητας»! Όπου, λοιπόν, στο παρόν δημοσίευμα χρησιμοποιούνται αυτές οι δύο λέξεις αποδίδονται με την δεύτερη έννοια τους και αποτελούν κριτική αξιολόγηση δημοσίων προσώπων και πράξεων!!!


 Ανίκανε Αυγενάκη! Να χαίρεσαι τους ευνοούμενούς σου!

 Κύλισε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι!!! Άντε γειά!

 

Η ΕΛΟΚ έχει στείλει στη ΓΓΑ ένα προϋπολογισμό του 2021 για έγκριση! Θα είσαι ο απόλυτος βλάκας αν τον εγκρίνεις διότι είναι διάτρητος σε πολλά σημεία του και ενδεικτικά:

1 - Έχει συνταχθεί από προσωρινή διοίκηση και όχι από εκλεγμένη διοίκηση! Τόσο βλάκες είναι!

2 - Ακόμα και για την εκλεγμένη την 29/5/2021 διοίκηση θα έχει προσβληθεί και ακυρωθεί η εκλογή της μέχρι την 29/11/2021 και κάθε της απόφαση και ενέργεια θα έχει ακυρωθεί! Τόσο βλάκες είναι!

3 - Σε αυτόν τον προϋπολογισμό οι άχρηστοι προστατευόμενοί σου δηλώνουν ότι πήραν Ταμείο 140.000 ευρώ την 31/12/2020 και ότι θα το αφήσουν ... 9.863 ευρώ την 31/12/2021!!! Δηλαδή ομολογούν ότι μέσα σε ένα χρόνο θα φάνε όλες τις οικονομίες της ΕΛΟΚ! Τόσο βλάκες είναι!

 

4 - Στα Έσοδα δεν φαίνονται οι εισπράξεις 65.000 ευρώ από την πρόσφατη αρπαχτή με τα ψεύτικα Νταν! Τέτοια απάτη δεν έχει ξαναγίνει στο καράτε στον κόσμο! Οι απατεώνες την έκαναν γαργάρα και εσένα, Αυγενάκη, μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αν ξευτιλίζεσαι υποστηρίζοντάς τους, αλλά παρασύρεις και τον Πρωθυπουργό στην υπόθαλψη των απατεώνων της ΕΛΟΚ!!! Τόσο βλάκας είσαι κι εσύ!!!

5 - Επιπρόσθετα σε όλα αυτά, τα 65.000 ευρώ αποδεικνύουν την Εκτροπή από το Σκοπό έγκρισης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης της ΕΛΟΚ από τη ΓΓΑ και αυτή η ΕΑΑ θα πρεπει να της αφαιρεθεί, ειδάλλως αποδεικνύεται το μπάχαλο που επικρατεί στην ... Αυτοκρατορία του Φασισμού και του Ρουσφετιού, που διοικείς, κύριε Αυγενάκη!!! Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει εκεί μέσα!!!

6 - Θα αφήσω να εγκρίνει η ΓΓΑ αυτόν τον προϋπολογισμό της ΕΛΟΚ και θα επανέλθω δριμύτερος!!!


20/8/2021 - "Διεθνές Αθλητικό" Χαστούκι και Ντροπή για τη χώρα μας, τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί η Άρση της Πιστοποίησης του Εργαστηρίου Αντι-ντόπινγκ της Αθήνας από τον WADA!!!

 

Είκοσι χρόνια τώρα και κάθε χρόνο όλο και προσθέτουμε άρθρα στον αθλητικό νόμο για την βία και το ντόπινγκ χωρίς κανένα από τα δύο αυτά να να έχει μειωθεί! Ας θυμηθούμε επίσης το ότι οι μαλάκες της ΓΓΑ έδωσαν και ειδική αθλητική αναγνώριση σε ομοσπονδία που κολυμπάει στα αναβολικά και έκαναν υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και σχολές προπονητών για αυτήν!!!

Αντί να ασχολείται με τις μαλακίες να επιβάλει στις αθλητικές ομοσπονδίες τις διοικήσεις, που αυτός ήθελε, ο Λευτέρης Αυγενάκης, καλά θα έκανε να ασχολείτο με την διατήρηση της Πιστοποίησης του Εργαστηρίου Αντι-Ντόπινγκ της Αθήνας από τον WADA!

Εκτός και αν δεν θέλουμε αντιντόπινγκ κοντρόλ μέσα στο σπίτι μας για να τα "παίρνουν" οι αθλητές μας με τη σέσουλα και χωρίς τον κίνδυνο του ελέγχου κάθε τόσο!

Αν θέλουμε να ανακάμψει ο άθλητισμός, τότε ο Αυγενάκης θα πρέπει να πάει για πρόβατα στο χωριό του!!!

Ένας ανασχηματισμός θα μας σώσει!!!

 

Ανίκανε Αυγενάκη! Η ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ έδωσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στη Ντόπα

και την αρνήθηκε από την ΠΟΠΚ! Πρέπει να ντρέπεστε! Άντε γειά!


 Memo: Εκλογές ΕΛΟΚ 29/5/21 ==> Προθεσμία να τις ακυρώσω = 29/11/21!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .