karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 21/7/2015. Ενημέρωση 30/7/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 

 Πολιτικό Άρθρο!    ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ στο (17)

 27/7/2015 - Γνωρίζουν τις καταγγελίες αυτού του άρθρου και ΔΕΝ κάνουν τίποτα!

 Φτάνει πια η διαφθορά και η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!


 Εξιχνίαση του αθλητικού εγκλήματος και εντοπισμός των αθλητικών εγκληματιών στην ΕΛΟΚ και στη ΓΓΑ!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Καρπαζιάς (ΠΟΠΚ).

Στην υπηρεσία της εξάρθρωσης του ειδεχθούς και οργανωμένου

αθλητικού και οικονομικού εγκλήματος!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

Προς τον κύριο Πρόεδρο που θα με δικάσει:

Μπορείτε κύριε Πρόεδρε να σταματήσετε ένα τρένο, που τρέχει καταπάνω σας, και να πλακώσετε στις καρπαζιές τον οδηγό? ΟΧΙ!

Εγώ μπορώ! Θα κάτσω πάνω στις γραμμές και θα κουνάω και τα δυο μου χέρια σε μια χειρονομία που να γνέφει στον οδηγό ότι είναι ... Μαλάκας! Μόλις με δει ο οδηγός θα κοκαλώσει το τρένο και θα κατέβει να με πλακώσει στο ξύλο! Τότε θα τον πλακώσω εγώ στις καρπαζιές!!!


Αποστολή του άρθρου στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης,

 στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και σε όλους τους ... Βολευτές!


 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό οι Κοντονής και Συναδινός παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας

Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός


 Copyright © για την ονομασία του Νέου Κόμματος: Θύμιος Περσίδης, 21/7/2015 !!!


Έγινε η απονομή των διπλωμάτων προπονητών καράτε από τον Ιούλιο Συναδινό την Παρασκευή 17/7/2015 σε 134 νέους προπονητές του αθλήματος διαιωνίζοντας το αθλητικό έγκλημα στους κόλπους της ΕΛΟΚ!

 

 Η ΓΓΑ και η Πολιτική Ηγεσία της υποθάλπουν συστηματικά και με πλήρη συνείδηση τα αθλητικά εγκλήματα του Γιώργου Γερόλυμπου στην ΕΛΟ Καράτε και στις ομοσπονδίες που κατά καιρούς αρπάζει με συλλόγους καράτε!!! Το τελευταίο αθλητικό τους έγκλημα είναι η Σχολή Προπονητών Καράτε! Με βάση όλα τα κατωτέρω περιμένουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να εφαρμόσουν επιτέλους τον Αθλητικό Νόμο, έστω και εκ των υστέρων, και να πάψουν να κάνουν ... την πάπια Πεκίνου!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση αποδεικνύονται αμφότεροι παράνομοι, επίορκοι και πολιτικά λαμόγια!!!

 27/7/2015 - Γνωρίζουν τις καταγγελίες αυτού του άρθρου και ΔΕΝ κάνουν τίποτα!


 Να ακυρωθεί ολόκληρη η Σχολή Προπονητών Καράτε, διότι το ΔΣ της ΕΛΟΚ ως απατεώνες εξαπάτησαν κατά 1000 τρόπους την ΓΓΑ και στη ΓΓΑ ως κοιμώμενοι με τα τσαρούχια εξαπατήθηκαν!!! Και να ζητηθούν ποινικές ευθύνες!!!


 Για τα ... μπάζα η Πολιτική Ηγεσία της ΓΓΑ!

17/7/2015 - Μαύρη "πολιτική ημέρα" η απονομή των διπλωμάτων!

 

Με το "βλέμμα της αγελάδας που βλέπει τα τρένα να περνούν"

Στο γνωστότατο θέμα της παράνομης Σχολής Προπονητών Καράτε ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός απέδειξαν τη διοικητική τους ικανότητα, την ευελιξία τους, τη νοημοσύνη τους και την ευαισθησία τους στην πάταξη της διαφθοράς και την τήρηση της νομιμότητας! Μας απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι ... αδιάφοροι, ανεγκέφαλοι, ανίκανοι και άχρηστοι στον αθλητισμό! Και όχι μόνο αυτά, αλλά και ότι βρίσκονται απόλυτα στοιχισμένοι με τη διαφθορά και τη διαπλοκή, όντας ένθερμοι υποστηρικτές και θιασώτες τους, αφού συμμετέχουν πλέον άρρηκτα στο γκανγκστεριλίκι του Γερόλυμπου και της Συμμορίας του στην ΕΛΟΚ!!!

Παρά τις αναλυτικότατες διαμαρτυρίες, παρουσιάσεις και επεξηγήσεις με αποδεικτικά στοιχεία των πολλαπλών παρανομιών της λειτουργίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε καθώς και των πολλαπλών παρανομιών της ίδρυσης και λειτουργίας της Σχολής Προπονητών Καράτε, ενέδωσαν τελικά στις απαιτήσεις του Γερόλυμπου και της Συμμορίας του και χορήγησαν με το "χαμόγελο και το βλέμμα της αγελάδας που βλέπει τα τρένα να περνούν" τα παράνομα διπλώματα σε παράνομους μαθητές μιας παράνομης σχολής προπονητών μιας παράνομης ομοσπονδίας!

Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση: Όσο το κόμμα τους θα καταστρέφει τη χώρα, αυτοί οι δυο ανίκανοι να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρο θα καταστρέφουν τον αθλητισμό!

Βέβαια η Σχολή Προπονητών Καράτε ήταν αρμοδιότητα του ΓΓΑ αλλά και ο Κοντονής, ως προϊστάμενός του, φέρει ακέραιες τις ίδιες ευθύνες με τον Συναδινό! Αποτύχατε και οι δύο παταγωδώς! Να σας δώσουμε από ένα κοπάδι ... γιδοπρόβατα και μια στάνη να μας αδειάσετε τη γωνιά!

Το Καράτε δεν είναι "πάνω τα χεράκια, κάτω τα χεράκια"! Έχει ιστορία, έχει φιλοσοφία, το αγαπάνε οι αθλητές του και ασχολούνται με αυτό μια ζωή ολόκληρη! Δεν λέω, έχει τα λαμόγια του και είναι πολλά, αλλά έχει και φανατικούς φύλακες που το προσέχουν από τους καταστροφείς του! Πάνω τους θα σπάσετε τα μούτρα σας!


 Η περίπτωση Ιούλιος Συναδινός: απλά ένας διεφθαρμένος πολιτικός παραπάνω!

 

Ανίκανος να δει, ανίκανος να ακούσει, ανίκανος να καταλάβει και πιασμένος από τον κολλητό του στη διαφθορά Γιάννη Δρίβα, ο Ιούλιος Συναδινός τα έδωσε όλα στον Γερόλυμπο! Έγραψε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη ακόμα και τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού του στον Ελληνικό Λαό περί πάταξης της διαφθοράς φτάνει να "εξαργυρώσει την επιταγή" του Δρίβα στον Γερόλυμπο και έγινε ένθερμος οπαδός του Αρχι-Καραλαμόγιου της ΕΛΟΚ Γιώργου Γερόλυμπου!

Μετά το κράξιμο του Γιάννη Δρίβα από το karate.gr, ο "Σύμβουλος του Γενικού" άλλαξε πόστο για να μην γίνεται στόχος, και "μετατέθηκε" Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του ΣΕΦ, όπως βλέπετε δεξιά όπου όλοι ορκισμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, αλλά η δουλειά με τον Γερόλυμπο έπρεπε να ολοκληρωθεί! Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι έβλεπε πεντακάθαρα ο Συναδινός τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και παρ' όλα αυτά έδωσε τα διπλώματα χωρίς να κάνει ελέγχους στους παράνομους, ενώ ταυτόχρονα στέρησε τα δικαιώματα όλων εκείνων που ο Γερόλυμπος με τα καθάρματα τους εξεταστές των Πρακτικών έκοψε εκδικητικά από τη Σχολή, αλλά και "έκλεισε" τα μάτια στις παρανομίες που εντοπίστηκαν από τους ελέγχους της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Άλλωστε με εντολή του ίδιου του Συναδινού πιάστηκαν 37 παράνομοι υποψήφιοι προπονητές, οι οποίοι είχαν καταθέσει ψευδείς βεβαιώσεις της ΕΛΟΚ για "5ετή ενεργή αθλητική συμμετοχή", για τις οποίες η αλήθεια που πρόκυψε από τα δελτία τους ως αθλητές της ΕΛΟΚ ήταν ότι είχαν δελτία από τέσσερα χρόνια έως δυο μήνες και πάλι χωρίς να ξέρουμε αν ήταν αθλητές με συμμετοχές σε αγώνες!!! Με δική του εντολή είχε αποκαλυφθεί η ανωτέρω καραμπινάτη υποβολή ψευδών δηλώσεων και από τον καθένα από αυτούς τους 37, αλλά και η κατά συρροή καραμπινάτη υποβολή 37 ψευδών δηλώσεων από το ΔΣ της ΕΛΟΚ, τον απατεώνα πρόεδρό της Χρήστο Μπουλούμπαση (και διευθυντή της Σχολής), την απατεώνισσα αναπληρωτή προέδρου Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου (και μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής), τον απατεώνα γενικό γραμματέα της ΕΛΟΚ Μανόλη Δημητριάδη (και παράνομο μαθητή της Σχολής), τον απατεώνα μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Ηλία Γκουβούση (και παράνομο μαθητή της Σχολής) και τους υπόλοιπους!

Ο ίδιος ο Συναδινός απέδειξε στον εαυτό του την αναξιοπιστία της ΕΛΟΚ και της Συμμορίας που την διοικεί και την απομυζεί! Γιατί σταμάτησε τους ελέγχους? Τρόμαξε για το τι άλλο θα βρει?

Γιατί σε όλα αυτά Ιούλιε Συναδινέ αποφάσισες να κάνεις τα στραβά μάτια??? Δεν αισθάνεσαι ότι πρόδωσες την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού στον ΣΥΡΙΖΑ???


 Οι Καραμπινάτες "Πολιτικές Μαλακίες" του Ιούλιου Συναδινού!

Δημοκρατία είναι η ισότιμη συμμετοχή στα κοινά και Φασισμός είναι η μονομερείς αποφάσεις για τα κοινά προς όφελος κάποιων και εις βάρος κάποιων άλλων! Και ο Ιούλιος Συναδινός αποδεικνύεται καραμπινάτος Φασίστας, διότι άφησε πίσω του θύματα με τη νέα του ιδιότητα ως ΓΓΑ, αφού ενήργησε ενσυνείδητα ως όργανο του Φασίστα Γερόλυμπου! Δεν θέλει άλλη απόδειξη το πράγμα!

Μετά την καταδικαστέα και φασιστική συμπεριφορά του Ιούλιου Συναδινού ο εν λόγω ανεγκέφαλος πέρασε στην Ιστορία ως ο "υπ' αριθμόν Ένα Ηλίθιος", που πέρασε από το πόστο του ΓΓΑ, διότι νομιμοποίησε καταστάσεις τελείως αντίθετες με την ιδεολογία του κόμματός του και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνει! Είναι τέτοιο βλήμα που δεν κατάλαβε τι έκανε, παρ' όλο που του τα έγραφα κάθε μέρα επί έξι μήνες! Παράνομη ομοσπονδία, παράνομη απόφαση ίδρυσης της Σχολής, παράνομη λειτουργία της Σχολής, παράνομη Επιτροπή Διοίκησης, παράνομα δικαιολογητικά μαθητών της Σχολής, παράνομοι διδάσκοντες, παράνομες εξετάσεις, παράνομο "τελείωμα" της Σχολής, παράνομα διπλώματα!!!

Μέτρα Συναδινέ παρακάτω τις "Πολιτικές σου Μαλακίες!!! Είσαι επάξια το μοντέλο που θα ποζάρει για το άγαλμα της "αθλητικής παρανομίας!"

Να το βάλεις στο βιογραφικό σου! Άλλωστε θα είναι και το καλύτερό σου προσόν, γιατί το βιογραφικό σου δεν έχει τίποτα αξιόλογο!!!

 

1)  Τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “έτρεξε” εν γνώσει της ΓΓΑ ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΚ, που ήδη έπρεπε να εκπέσει με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για πολλαπλούς λόγους! Παράνομο λόγω πολλαπλών παραβιάσεων της αθλητικής και της φορολογικής νομοθεσίας, πάντα ... υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!! Περιλάμβανε παράνομα μέλη στο ΔΣ, έκανε νοθευμένες εκλογές, δεν απέδιδε οικονομικούς απολογισμούς στους συλλόγους, απέλυε υπαλλήλους για να ξεγλιστρήσει από τους οικονομικούς ελέγχους της ΓΓΑ, εξόντωνε τους αντιπολιτευόμενους με παράνομες δικαστικές επιτροπές και παράνομες μεθοδεύσεις, και άλλα πολλά! Συνεπώς, όλες οι αποφάσεις και της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ για την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε αποτελούν δέσμη πολλαπλών παρανομιών και άρα ήταν νομικά άκυρες!!!

Εσύ Συναδινέ νομιμοποίησες το συγκεκριμένο κατωτέρω παράνομο ΔΣ/ΕΛΟΚ και την παράνομη ΕΛΟΚ αποδεχόμενος ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού τη σάπια κατάσταση και άρα συμμετέχοντας στις παρανομίες τους!

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και αφανής δικτάτορας και επιχειρηματίας!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Πλήρως ενεργή στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας, με πτυχίο προπονητή!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

Κλικ κι έρχεται!

 

2)  Η ίδρυση της Σχολής Προπονητών Καράτε έγινε με μια απόφαση του προηγούμενου ηλίθιου υφυπουργού αθλητισμού, η οποία περιείχε παράνομες προϋποθέσεις ως προς το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ, αλλά και αντισυνταγματικές ταυτόχρονα! Η ΕΛΟΚ είχε αποδεδειγμένα εξαπατήσει την ΓΓΑ παραβαίνοντας το Καταστατικό της και τον Εσωτερικό της Κανονισμό! Ζήτησε παράνομα από τους συμμετέχοντες 1) ως ελάχιστη τεχνική κατάρτιση το Πρώτο Νταν, 2) απολυτήριο Λυκείου και 3) άνω ηλικιακό όριο τα 50 έτη, ενώ ο Εσωτερικός της Κανονισμός ορίζει 1) ελάχιστη τεχνική κατάρτιση το Δεύτερο Νταν, 2) απολυτήριο Γυμνασίου και 3) κανένα ανώτερο ηλικιακό όριο!

Και μόνο από αυτή την παρανομία η Σχολή έπρεπε να ακυρωθεί και να ιδρυθεί εξαρχής! Με αυτό τον τρόπο άλλοι ευνοήθηκαν κατευθυνόμενα και άλλοι πάλι κατευθυνόμενα αδικήθηκαν κατάφορα! Στα φώναζα και η φασιστική σου νοοτροπία δεν έλεγε να ακούσει! Βρήκατε την εξουσία και την ... ξεσκίσατε, όπως ο ... Μπόμπος τη γάτα!

Εσύ Συναδινέ, μη καταλαβαίνοντας τίποτα απολύτως από την εξαπάτηση της ΓΓΑ από την ΕΛΟΚ, νομιμοποίησες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ εντάσσοντας τις αρμοδιότητές σου στο κοινό γκαγκστεριλίκι του Γερόλυμπου! Είσαι για τα μπάζα!

 

3)  Η παρακολούθηση της λειτουργίας της Σχολής από τη ΓΓΑ ήταν ανύπαρκτη, αφού η Επιτροπή Διοίκησης ποτέ δεν έλεγξε την λειτουργία της στους χώρους λειτουργίας της! Επιπρόσθετα, η πρόεδρός της παραιτήθηκε την 30/7/2014 και ο νέος πρόεδρος ορίστηκε την 8/9/2014, όταν ήδη είχε κυλήσει το 50% των μαθημάτων! Η Σχολή αφέθηκε στους αθλητικούς εγκληματίες της ΕΛΟΚ, οι οποίοι ενεργούσαν με φασιστικό τρόπο κατά των αντιπάλων τους και υπέρ των κολλητών τους!

Και αυτό Συναδινέ το νομιμοποίησες! Μην μας πεις ότι έτσι τα βρήκες! Να τα διόρθωνες! Αλλά η φιλοσοφία του φασισμού είναι η ειδικότητα του κόμματός σου: Δημοκρατία λέτε την απόφαση της πλειοψηφίας, όταν συμφωνεί με τις απόψεις σας! Σε κάθε άλλη απόφαση της πλειοψηφίας ξεσηκώνετε τη δική σας φασιστική επανάσταση δήθεν κατά του "φασισμού της πλειοψηφίας"! Μέχρι που κάνατε τη χώρα μας ... Σκατά!

 

4)  Οι μαθητές της Σχολής κατέθεσαν οι περισσότεροι παράνομα δικαιολογητικά και οι διδάσκοντες τα Πρακτικά της Σχολής ήταν επίσης οι περισσότεροι παράνομοι. 37 βεβαιώσεις "5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής" βρέθηκαν πλαστές από τον έλεγχο των δελτίων αθλητή, 26 δελτία αθλητή δηλώνονται ως "παλιά και μη μηχανογραφημένα" και άλλες 60-70 είναι επίσης πλαστές και θα τις εύρισκες αν ο έλεγχος γινόταν σωστότερα και αν γινόταν έλεγχος και στα Νταν, αλλά ο Γερόλυμπος σε σταμάτησε και εσύ τον άκουσες!  Η όλη λειτουργία της Σχολής εξελίχθηκε σε ένα φιάσκο των αθλητικών εγκληματιών της ΕΛΟΚ και εσύ τους συνδράμεις απεριόριστα,  ενσυνείδητα και εγκληματικά!

Οι περισσότερες βεβαιώσεις που εξέδωσε η ΕΛΟΚ είναι πλαστές και το ξέρεις, γι' αυτό και σταμάτησες να τις ψάχνεις! Συμμετέχεις στα αθλητικά εγκλήματα της ΕΛΟΚ τόσο ανερυθρίαστα και με τέτοια αφέλεια, που μόνο ένας βλάκας θα μπορούσε να το κάνει!

Από την απονομή των Διπλωμάτων:

Ευτυχισμένοι νέοι προπονητές καράτε με τον αστυνομικό, προπονητή και ταυτόχρονα παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Γιώργο Καρβούνη στη μέση, ο οποίος καμαρώνει που είναι ΚΑΙ αστυνομικός ΚΑΙ προπονητής ΚΑΙ μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Ο Γιώργος Καρβούνης είναι ένας από τους δηλωμένους αχυρανθρώπους του Γερόλυμπου!

 

5)  Συνεχίσατε, λοιπόν, εσύ και ο Σταύρος Κοντονής, εν γνώσει σας το εξής αθλητικό έγκλημα του Γιάννη Ανδριανού!

α) την παράνομη ίδρυση μιας Σχολής Προπονητών Καράτε,

β) προς χάρη μιας παράνομης ομοσπονδίας (ΕΛΟΚ) με ένα παράνομο ΔΣ, που λειτουργεί σαν προσωπική επιχείρηση του Γερόλυμπου εν γνώσει σας,

Από την απονομή των Διπλωμάτων:

Κατά σειρά ξεχωρίζουν η ... μύτη της Ποντίδα, που τρυπάει τα σύννεφα, το ... έξυπνο βλέμμα του Συναδινού, που κοιτάζει τα ... τρένα να περνούν, και τι άλλο το ... αυτοκόλλητο μουστάκι του προέδρου με το αντριλίκι να κόβει τα παιδιά των άλλων από τη Σχολή για χάρη του Γερόλυμπου, ενώ περνάει το δικό του!!!

γ) με παράνομους εκπροσώπους της ΕΛΟΚ στη Σχολή,

δ) με παράνομες προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψηφίων προπονητών, πολλές καλυπτόμενες με ψευδή και πλαστά δικαιολογητικά,

Μανόλης Δημητριάδης

Τον κατηγόρησα ως παράνομο Γεν. Γραμ. διότι ήταν αθλητής και προπονητής και η ΕΛΟΚ του εξέδωσε βεβαίωση ότι ουδέποτε υπήρξε αθλητής! Τώρα παίρνει δίπλωμα προπονητή με βεβαίωση αθλητή με 5ετή αθλητική συμμετοχή σε αγώνες!!!

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε?

ε) που λειτούργησε τελείως παράνομα για το μισό της χρονικό διάστημα, από 31-7-2014 μέχρι 8-9-2014 χωρίς διοίκηση,

ζ) που δημιούργησε αλυσιδωτές αδικίες και παράνομες καταστάσεις κατά τη λειτουργία της,

η) που χρησιμοποιήθηκε ως εκδικητικό μέσο του Σχιζοφρενή Συνεταίρου σας πλέον Γιώργου Γερόλυμπου κατά των αντιφρονούντων στις φαντασιώσεις του εντός και εκτός της ΕΛΟΚ (τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρε!)!

Έχεις συνειδητοποιήσει, Συναδινέ, τι έκανες ή είσαι τόσο βλάκας??? Είσαστε διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι!

 

6)  Τη Σχολή την παρακολούθησαν παράνομα μεταξύ των πολλών άλλων και δύο μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ με ψευδή δικαιολογητικά!

α) Ο Μανόλης Δημητριάδης (αριστερά), ο οποίος με βεβαίωση της ΕΛΟΚ, που υπογράφει και ο ίδιος ως Γενικός Γραμματέας δηλώνει ότι έχει "5ετή ενεργό αθλητική δραστηριότητα", ενώ ταυτόχρονα σε άλλη επιστολή προς τη ΓΓΑ για να αποδείξει ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις για υποψήφιος για το ΔΣ/ΕΛΟΚ είχε δηλώσει ότι ΔΕΝ είχε ΠΟΤΕ δελτίο αθλητή και το υπογράφει πάλι και ο ίδιος ως Γενικός Γραμματέας! Το κοινό "πλαστογράφος" το ξεπερνάει κατά πολύ! Μιλάμε για ... Μαλάκα με περικεφαλαία!!!  

β) Ο Ηλίας Γκουβούσης, ο οποίος είχε δίπλωμα μαύρης ζώνης πρώτου νταν από 9 (!) χρονών το 1988 με υπογραφή Γερόλυμπου και Παπαδημητρόπουλου (!), πλαστό φυσικά αφού πρόεδρος και γραμματέας το 1988 ήταν οι Τάκης Μακρής και Θύμιος Περσίδης! Άλλωστε η ΕΛΟΚ άρχισε να δίνει ΠΑΙΔΙΚΑ νταν μετά τον πρώτο Εσωτερικό της Κανονισμό το 1994, ενώ πριν από αυτόν ΔΕΝ υπήρχαν τα παιδικά νταν! Η Επιτροπή Διοίκησης όλα αυτά στα εντόπισε! Έκανες τα στραβά μάτια στα πλαστά δικαιολογητικά τους και τους έδωσες και δίπλωμα στο τέλος! Τέτοιες ... μαλακίες με περικεφαλαία έκανες!!!


Ηλίας Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής! Περίεργο πρώτο νταν!

Με συγχωρείς για την οικειότητα, αλλά είσαι τελείως βλάκας! Μη με λες άδικο! Πες μου εσύ πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου στην περίπτωση Δημητριάδη? Πολύ χειρότερα!

ΝΕΟ 23-7-2015, 18:00: Ο Δημητριάδης έφαγε πόρτα από τον Γερόλυμπο, η Εμμανουέλα γενική γραμματέας, η έδρα της ΕΛΟΚ στην ... Πάχη των Μεγάρων ... δίπλα στην πισίνα και αν θέλουν οι Κοντονής και Συναδινός ... ακρόαση να κάνουν αίτηση στον ... Θεό!!! Τόσο ηλίθιοι είσαστε!!!

 

7)  Αποκλείσατε από τη Σχολή ανθρώπους με πολυετή προσφορά στο άθλημα ως αθλητές και ως προπονητές, επειδή δεν είχαν απολυτήριο λυκείου, πράγμα αντίθετο με τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ, ή επειδή ήταν λίγο πάνω από 50 χρόνων, πράγμα απόλυτα παράνομο, και εκτός από τα πλαστά δικαιολογητικά δεχθήκατε και πολλούς διαιτητές, οι οποίοι για να γίνουν διαιτητές έχουν αποποιηθεί την ιδιότητα του αθλητή κατά τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ και άρα το δελτίο αθλητή τους ΔΕΝ ίσχυε! Άφησε τα άλλα τούβλα με τα πλαστά δικαιολογητικά, στα οποία έδωσες διπλώματα!

Αλλά πού ξέρεις εσύ ο παντελώς άσχετος από αυτά τα ψιλά γράμματα! Είσαστε διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι!

 

8)  Μέσα στους δέκα διδάσκοντες τα Πρακτικά στη Σχολή, οι έξι ήταν παράνομοι, αφού ήταν μέλη του ΔΣ, που υποτίθεται ότι δεν είναι προπονητές! Και εσύ τους αποδέχθηκες ως νόμιμους διδάσκοντες τα Πρακτικά!!! Πώς μπορεί κάποιος που απαγορεύεται να είναι προπονητής, να προπονεί ... υποψήφιους προπονητές??? Ο "προπονητής των αθλητών" είναι προπονητής και ο "προπονητής των προπονητών" δεν είναι προπονητής??? Τι είναι ? ... Ουρσουλίνα???

Επί πλέον, πώς μπορεί οι εκ του νόμου προσφέροντες χωρίς μισθό τις υπηρεσίες τους ως μέλη του ΔΣ να καταλαμβάνουν έμμισθη θέση διδασκόντων στη Σχολή??? Και ένας εξ αυτών, ο Κώστας Γκουβούσης, πώς μπορεί να έχει πλαστό δίπλωμα, που του έφτιαξαν τα λαμόγια της ΓΓΑ, και δεν είχε ποτέ άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ ήταν εθνικός και ομοσπονδιακός προπονητής επί είκοσι χρόνια στην ΕΛΟΚ!!! Ρε, τι μπουρδέλο είσαστε σ' αυτή τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ρε!!! Και όλα αυτά τα επικυρώνεις με την υπογραφή σου και την παρουσία σου ως γενικός γραμματέας αθλητισμού!!!

Δεν είσαι απλός φασίστας, Συναδινέ! Είσαι "καραφασίστας", διότι επιβάλεις τις αποφάσεις σου παρά τη λογική και τη νομιμότητα, όσο τρελές κι αν είναι!!! Εκτός αν είσαι βλάκας! Διάλεξε! Και μην διαμαρτύρεσαι για το "καραφασίστας", διότι τρεις φορές επιχείρησε η αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ να σε ενημερώσει και μία οι απολυμένοι υπάλληλοι της ΕΛΟΚ και εσύ τους έριξες στους αφισοκολλητές και τους κλακαδόρους σου! Πώς μπορεί να νοηθεί "χρηστή διοίκηση" χωρίς να ακουστούν όλες οι αντικρουόμενες απόψεις? Και ο πιο βλάχος χωροφύλακας στο πιο απομακρυσμένο χωριό της χώρας πριν από πενήντα χρόνια δεν έβγαζε απόφαση αν δεν άκουγε και τις δύο πλευρές!!!

 

Από την απονομή των Διπλωμάτων:

Ευτυχισμένα χαμόγελα επιτυχίας από τα μοντέλα της βλακείας και της παρανομίας!!! Καταραμένη χώρα!!!

9)  Η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής έβγαλε απόφαση αναβολής των εξετάσεων (την 15-10-2014) και η Γερολύμπου και ο Μπουλούμπασης τις έκαναν με το έτσι θέλω! Ο επίορκος και διαπλεκόμενος Γιάννης Ανδριανός τις επικύρωσε παράνομα δυο μέρες πριν από τις εκλογές της 25/1/2015 και εσύ μαζί με τον Κοντονή επιβεβαίωσες επίσης παράνομα αυτές τις εξετάσεις! Αποδείξατε όλοι σας ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι ένα Καρα-Μπουρδέλο, που δεν υπακούει σε κανένα νόμο και όπου ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει! Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά! Δηλαδή γνωρίζουν ότι η ΓΓΑ ήταν δέκα αιμορραγικές πληγές ταυτόχρονα στην οικονομία της χώρας επί τριάντα χρόνια από την μεταπολίτευση μέχρι και πέντε χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, οπότε και κηρύξαμε πτώχευση!!! Οι πολεοδομίες, οι εφορίες, τα τελωνεία, οι δήμοι κτλ. είναι ... παρθένες μπροστά στη ΓΓΑ όσον αφορά στην αιμορραγία του δημόσιου χρήματος!!! Σε όλες τις άλλες υπηρεσίες του δημοσίου η διαρροή του δημόσιου χρήματος κρυβόταν, γιατί ήταν παράνομη, ενώ στη ΓΓΑ το χρήμα έρρεε άφθονο στους δρόμους της ... Αθλητικής Ιδέας ΝΟΜΙΜΑ, γιατί ήταν ... τιμή τους να το σπαταλάνε!!!

Συνειδητοποιείς άραγε, Συναδινέ, τι κάνεις ή είσαι απόλυτα αποκομμένος από την πραγματικότητα?

 

10)  Ο νόμος, αλλά δεν ξέρεις τι θα πει "νόμος", λέει ότι τα δίδακτρα της Σχολής πληρώνονται ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ! Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό? Αμφιβάλω, διότι αν καταλάβαινες θα ζήταγες ... μερτικό! Ε, να μην τα παίρνει όλα ο Γερόλυμπος!

ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ σημαίνει ότι τα δίδακτρα πάνε στα έξοδα της Σχολής και μόνο σε αυτά! Πουθενά αλλού! Δηλαδή, αν περισσέψουν λεφτά, τότε επιστρέφονται στους μαθητές! Αλλά ο Γερόλυμπος, στο είπα, τα πέρασε ήδη ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον απολογισμό της ΕΛΟΚ του 2014 και από εκεί εξαφανίστηκαν σε τσέπες κατά τα γνωστά και μη ελεγχόμενα από τη ΓΓΑ! Τι έκανες εσύ γι' αυτό? ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

Σου συνιστώ: πάρε τα ... γιδοπρόβατα και τη στάνη! Είναι καλή επένδυση και θα σωθεί και ο ... αθλητισμός από εσένα!

 

11)  Πήρες τη μεγάλη απόφαση να "κλείσει όπως-όπως" η Σχολή Προπονητών! Ήταν μια απόφαση "Ανεγκέφαλου εν Απελπισία"! Πώς, όμως, εκτροχιάστηκε η Σχολή κατάλαβες? Αμφιβάλλω! Εσύ απλώς την ... κοίταζες!

α) Θα μείνεις στην ιστορία ότι ΔΕΝ κατάλαβες τίποτα από αυτή τη Σχολή Προπονητών!

β) Δέχθηκες όλες της τις παρανομίες χωρίς να τις έχεις καταλάβει και χωρίς να έχεις καταλάβει τη βαρύτητά τους! Για παράδειγμα, πες μου εσύ τώρα τι εντύπωση έχει ο μέσος Έλληνας μετά από όλα αυτά: η ΓΓΑ λειτουργεί ως υποδειγματική δημόσια υπηρεσία ή λειτουργεί ως ... Καρα-μπουρδέλο?

γ) Και αν λειτουργεί ως το δεύτερο, ποιά ευθύνη σου αναλογεί εσένα για αυτό?

δ) Έγινε το χατίρι των μαφιόζων του καράτε και είσαι εσύ αυτός που τους το έκανε, άρα έγινες ένα με αυτούς!!!

Όλων τα δικαιολογητικά ήταν ανέλεγκτα και αυτό διότι η ΕΛΟΚ δεν σας έδωσε στοιχεία εσκεμμένα! Σας εξαπάτησαν σαν κορόιδα που είσαστε! Πήραν δίπλωμα προπονητή 50-70 (ίσως και 100) άτομα με πλαστά δικαιολογητικά για να πάρεις εσύ τα ψηφαλάκια τους! Γι' αυτό χαμογελάς ευτυχισμένος? Για να δούμε πόσο θα διαρκέσει το χαμόγελο!

 

12)  Έριξες στο έλεος του Σχιζοφρενή Γερόλυμπου και της Συμμορίας του 32 νέους αθλητές ή ήδη μεγάλους προπονητές, που κόπηκαν από τα καθάρματα τους διδάσκοντες των πρακτικών, οι οποίοι ενήργησαν ως ασυνείδητα ανδρείκελα του Γερόλυμπου, αδιαφορώντας (εσύ) ξεδιάντροπα για αυτούς και αποδεικνύοντας (εσύ) ακράδαντα ότι όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί ισοτιμίας και πάταξης της διαφθοράς δεν ήταν τίποτα άλλο παρά του ... Κώλου τα Εννιάμερα!!! Γι' αυτό χαμογελάς ευτυχισμένος??? Πολλοί από αυτούς έχουν ήδη 2ο, 3ο και 4ο Νταν στην τεχνική κατάρτιση και είναι ήδη προπονητές σε συλλόγους!

Καταστρέψατε το άθλημα του καράτε, γιατί το γεμίσατε με άχρηστους προπονητές! Διότι ο καυγάς δεν γίνεται για το αν θα γίνει προπονητής ο ένας ή ο άλλος! Ο καβγάς, που ούτε αυτό έχεις καταλάβει, γίνεται για να πάρουν δίπλωμα προπονητή όσοι πραγματικά αξίζουν και μπορούν να γίνουν καλοί προπονητές και όχι οι άχρηστοι! Εσύ μας γέμισες άχρηστους που πλήρωσαν στον Γερόλυμπο 150 ευρώ για νταν και 250 για τη Σχολή, ενώ από καράτε έχουν μεσάνυχτα!


Εδώ θα θυμίσουμε ποιοί ήταν οι ξευτιλισμένοι εξεταστές στα Πρακτικά, που κόψανε τα παιδιά κατά παραγγελία Γερόλυμπου: Χρήστος Μπουλούμπασης, Γρηγόρης Βόβλας, Παναγιώτης Χονδροματίδης, Πέτρος Πάσης, Άρης Κραββαρίτης (ή ... Βασίλω η Πρώτη!), Κώστας Γκουβούσης, Νικήτας Ζαρουχλιώτης, Κέιβαν Γκάζι και Στέλιος Σκαρόγιαννης!!!


Πιάσαμε τον Γερόλυμπο στους αγώνες του Μπακού, φόντο σε αγώνα του Γιώργου Τζάνου! Πεταγμένος στην εξέδρα των θεατών και χωρίς διαπίστευση για τον χώρο των αγώνων πλήρωσε εισιτήριο για να δει τους αγώνες, ενώ το καρτελάκι της διαπίστευσης που κρέμασε στο λαιμό του ήταν από το Τρίαθλο! Το Παγκόσμιο Καράτε τον έχει ξεχέσει, από τη Βαλκανική έφαγε το Ταμείο και τον κυνηγάνε και η ΓΓΑ του έχει δώσει την ΕΛΟΚ στο Σπίτι του! Τόσο ξεφτιλισμένοι είσαστε!

13)  Για τα διπλώματα που μοίρασες το ξέρεις υποθέτω ότι ήσουν ο κορυφαίος παράνομος! Δεν πειράζει, όμως, είχες την τιμή να σφίξεις το χέρι του Γερόλυμπου και χέστηκες από τη χαρά σου!!!

Επίθεση "κοινωνικότητας" στη ΓΓΑ έκαναν η απατεώνισσα Γερολυμπίνα με τον Σύζυγο-Αρχι-Καραλαμόγιο και απαίτησαν από τις υπαλλήλους της Επιτροπής Διοίκησης να πάρουν τα διπλώματα για την απονομή τους και στον ισχυρισμό των υπαλλήλων ότι δεν μπορούν να τα δώσουν, επειδή λείπει ο πρόεδρος της Επιτροπής, ο Γερόλυμπος (αριστερά) τους έβαλε τις φωνές που ακούστηκαν μέχρι το κυλικείο ... που έπινα καφέ!

Και μόνο που μπήκε μέσα και τα άρπαξε, αυτό αποδεικνύει ότι όλα τα διπλώματα είναι παράνομα, ηλίθιε!!!

Στο Πρακτικό 12, όμως, της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής διατυπώνεται σαφέστατα ότι πολλοί μαθητές της Σχολής είχαν ακόμα εκκρεμότητες με τα δικαιολογητικά τους και οι έλεγχοι δεν είχαν ολοκληρωθεί!

Με πιο δικαίωμα αυτό το απόβλητο του διεθνούς καράτε έβαλε τις φωνές σε υπαλλήλους της ΓΓΑ, που πρόσφεραν αφιλοκερδώς επί ένα χρόνο τις υπηρεσίες τους για την ΕΛΟΚ, για να υφαρπάξει παράνομα τα διπλώματα? Ποιόν θεσμικό ρόλο κατέχει? Από πού αντλεί αυτή τη δικαιοδοσία? Από εσένα κύριε Συναδινέ ή από τον κολλητό σου τον Γιάννη Δρίβα? Μα επιτέλους, δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος να ... ξεχέσει αυτό το Αρχι-καρα-λαμόγιο? Και η απαίτησή του να πάρει τα διπλώματα υλοποιήθηκε με την παρέμβαση του "Νομικού Συμβούλου" σου με τον διπλό ρόλο!!!

Γνώριζες ότι οι έλεγχοι των διπλωμάτων δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμα, γνώριζες ότι η ΕΛΟΚ είχε ήδη αποδειχθεί αναξιόπιστη, γνώριζες ότι το να τα μοιράσεις στους δήθεν επιτυχόντες ήταν καραμπινάτη παρανομία και όμως όλα αυτά τα έκανες! Ποιός μεσολάβησε για να τα κάνεις?

Και με ποιό δικαίωμα εσύ παρακάμπτεις την από το νόμο ορισθείσα Επιτροπή Διοίκησης και απονέμεις τα υφαρπαγέντα από τον Γερόλυμπο διπλώματα??? Σαν πολύ ... συγκολλητοί δεν γίνατε?

Συναδινέ, έχεις πέσει στο λάκκο με τα φίδια! Ρώτα τον Δρίβα να σου εξηγήσει αυτά που του εξήγησα! Αλλά τα θέλει και εσένα ο ... πισινός σου!!! Οι παρανομίες που έκανες είναι επιλογές σου και αποτελούν καραμπινάτο γκαγκστεριλίκι! Πάρε πίσω τα παράνομα διπλώματα, διότι αντιμετωπίζεις κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος και ενδεχόμενης ... ΜΙΖΑΣ για να δώσεις τα παράνομα διπλώματα!!!

 

14)  Θυμίζω ότι, με εξώδικό του προς τον ΓΓΑ, που κατατέθηκε και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Κοσμίδης είχε ζητήσει από τον Φεβρουάριο τεκμηριωμένα να κηρύξεις έκπτωτο το ΔΣ της ΕΛΟΚ, όπως όφειλες να εφαρμόσεις το νόμο, και δεν το έκανες! Σε πληροφορώ ότι

 η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες καταθέσεις των μαρτύρων (περί τους δέκα μεταξύ των οποίων και εγώ), οι οποίοι φυσικά  θα σου αποδώσουν από ύποπτη αδράνεια έως συνενοχή και απόλυτη σύμπλευση με τους Μαφιόζους της ΕΛΟΚ!

Ο απατεώνας Δημητριάδης δήλωνε με βεβαιώσεις της ΕΛΟΚ, υπογεγραμμένες από τον Μπουλούμπαση και από τον ίδιο, πρώτον ότι δεν ήταν ΠΟΤΕ αθλητής και δεύτερον ότι ήταν ... ΠΑΝΤΑ αθλητής! Ποιός μαλάκας του έδωσε δίπλωμα???

Και επειδή έχω φάει τη ζωή μου στα δικαστήρια, σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα βγεις αλώβητος από αυτή την υπόθεση! Άσε που η πολιτική σου καριέρα τελειώνει ΕΔΩ!!!

 

15)  Το περίμενα, το περίμενα και επί τέλους το έβγαλε! Με την Αναδιάρθρωση του ΔΣ/ΕΛΟΚ (αριστερά) της 20/7/2015 ο Δημητριάδης από Γραμματέας πετιέται σε απλό μέλος και η ... Γερολυμπίνα από Αναπληρωτής Προέδρου υποβαθμίζεται, αλλά με κέρδος, σε ... Γραμματέας της ΕΛΟΚ και δη ΟΜΟΦΩΝΑ (με την ομοφωνία του ... ενός!)!

Τουτέστιν, ο Αρρωστημένος πήρε την ομοσπονδία όχι στο Σπίτι του, όπως του Τριάθλου, που δεν την βρίσκει ο Τσολακίδης, αλλά και πάνω στο ... Κρεβάτι του!

"Ο νοών νοείτω τι θα της κάνει και ουαί τω ανοήτω Κοντονή και Συναδινώ!"

 

16)  Και τέλος, στους 134 που έδωσες διπλώματα, Ανεγκέφαλε! Όχι μόνο δεν είχες τον παραμικρό ενδοιασμό, αλλά λειτούργησες κάτω από εντεταλμένη παρότρυνση! Και όμως γνώριζες ότι από τους 134:  α) 26 περίπου δεν έχουν ημερομηνία στα δελτία τους, άρα είναι ελλιπή, β) 26 περίπου δεν έχουν ημερομηνία στα 1α Νταν, άρα είναι ελλιπή, γ) 7 περίπου πήραν 1ο Νταν πριν αποκτήσουν δελτίο αθλητή, ενώ το δελτίο είναι προϋπόθεση για το Νταν είτε με εξέταση είτε με κατάταξη, δ) ο απατεώνας Δημητριάδης δήλωνε με βεβαιώσεις της ΕΛΟΚ πρώτον ότι δεν ήταν ΠΟΤΕ αθλητής και δεύτερον ότι ήταν ... ΠΑΝΤΑ αθλητής!, ε) 10 περίπου έχουν νορμάλ ημερομηνίες δελτίων και Νταν, και ζ) περί τους 90 έχουν σε μακρινή χρονική απόσταση την κτήση του 1ου Νταν από την έκδοση του δελτίου τους, δηλαδή σε απόσταση από 3 έως και ... 24 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι είχαν ήδη σταματήσει το καράτε, τους βρήκε ο Γερόλυμπος και η Συμμορία του και με στόχο να "εισπράξουν τα 250 €" χώσανε και αυτή τη "σκαρταδούρα" μέσα στη Σχολή Προπονητών εις βάρος πάντα των σωστών προπονητών και του αθλήματος!!!

Παραιτήσου Ανεγκέφαλε!!!


Πίσω από μη φυσιολογικά γεγονότα πάντα κρύβονται:

 ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ!

17) Η "Συνομωσία είναι ένα κλειστό κουτί" μέσα στο οποίο βλέπουν μόνο όσοι συμμετέχουν στην Συνομωσία και δεν βλέπουν όσοι δεν συμμετέχουν! Συνεπώς, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ οι μη συμμετέχοντες οδηγούνται με λογικούς συλλογισμούς στα "ενδεχόμενα να συμβαίνουν" εκ των εξωτερικών γεγονότων με καθυστέρηση!

Στην προκείμενη περίπτωση της Σχολής Προπονητών Καράτε έχουμε τα εξής αναντίρρητα γεγονότα, που είδαμε με τα μάτια μας:

1) Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια παράνομη Σχολή Προπονητών με παράνομη ίδρυση, παράνομους οργανωτές (ΓΓΑ και ΕΛΟΚ), παράνομους μαθητές με παράνομα δικαιολογητικά, παράνομους διδάσκοντες, παράνομα μαθήματα, παράνομες εξετάσεις, παράνομα αποτελέσματα, παράνομα διπλώματα και παράνομες απονομές διπλωμάτων!

2) Κατά τη λειτουργία της Σχολής και τον έλεγχο των δικαιολογητικών των μαθητών της απεδείχθη η εσκεμμένη παραπλάνηση της ΓΓΑ με πλαστά δικαιολογητικά από την ΕΛΟΚ!

3) Ακόμα και μετά τον ελλιπή έλεγχο των δικαιολογητικών των μαθητών και μετά και την απόφαση των 134 "επιτυχόντων" υπήρχαν παράνομα δικαιολογητικά, που είχαν τεθεί από την Επιτροπή ως παράνομα υπόψη του Ιούλιου Συναδινού!

Κοντονή και Συναδινέ: υποθάλπετε ενσυνείδητα εγκληματίες στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ! Τώρα ξέρω: Είσαστε ίδιοι με αυτούς!

4) Αυτά τα 134 παράνομα διπλώματα απαίτησε να πάρει ο μη νομιμοποιημένος (μη θεσμικό πρόσωπο της ΕΛΟΚ) Γιώργος Γερόλυμπος με απειλές την Πέμπτη 16/7/2015, οι υπάλληλοι της ΓΓΑ της Επιτροπής Διοίκησης του αρνήθηκαν, διότι έλλειπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής με άδεια, αλλά τελικά τα πήρε, διότι επενέβη ο Νομικός Σύμβουλος του ΓΓΑ Ιούλιου Συναδινού.

5) Την Παρασκευή 17/7/2015 ο Συναδινός απένειμε τα 134 παράνομα διπλώματα! Εξηγούμαι: Δεν είναι όλα παράνομα ένα προς ένα, αλλά λόγω της παράνομης διαδικασίας είναι καραμπινάτα παράνομα σαν σύνολο μέχρι να ελεγχθούν ένα προς ένα!

 

Οι Σύμβουλοι του ΓΓΑ της Κωλοτούμπας Γιώργος Κατραχού-ρας αριστερά και Γιάννης Δρίβας δεξιά!

Τα ανωτέρω είναι τα γεγονότα που βλέπουμε έξω από τη "Συνομωσία" σαν εξωτερικοί παρατηρητές! Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει μέσα στη Συνομωσία (στο κλειστό κουτί) χρησιμοποιούμε τη λογική και βγάζουμε τα επόμενα λογικά συμπεράσματα:

Ερώτημα:  Γνώριζε ο Συναδινός τις παρανομίες της Σχολής?

Απάντηση:  Όχι μόνο τις γνώριζε, όχι μόνο είχαν ενημερωθεί λεπτομερέστατα οι περίφημοι "ειδικοί σύμβουλοί του" Γιάννης Δρίβας και Γιώργος Κατραχούρας, αλλά με δική του εντολή είχε ζητηθεί από την ΕΛΟΚ πίνακας των δελτίων αθλητών από τον οποίο είχαν κοπεί από τη Σχολή 37 μαθητές με πλαστές βεβαιώσεις "5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής"! Συνεπώς, γνώριζε απόλυτα ότι η ΕΛΟΚ εξαπατούσε συστηματικά την ΓΓΑ εκδίδοντας πλαστά δικαιολογητικά!

Ερώτημα:  Πώς πήγε και απένειμε τελείως απροβλημάτιστα τα διπλώματα ο Συναδινός και δεν είπε "Κάτσε, ρε, αρπάξανε εχθές τα διπλώματα και με βάζουν να τα δώσω σήμερα? Ας ρωτήσω και τον πρόεδρο της Επιτροπής μήπως κάνω καμιά πατάτα"!

Απάντηση:  Προφανώς δεν αναρωτήθηκε, διότι ήταν ενήμερος από πριν για την επίθεση Γερόλυμπου στις υπαλλήλους της ΓΓΑ και ίσως και να την μεθόδευσε ο ίδιος! Προφανώς εκμεταλλεύτηκε την απουσία του προέδρου της Επιτροπής, ο οποίος, όπως παρατηρώ από τα Πρακτικά, όποιον από τους ανωτέρους του βλέπει να παρατυπεί τον βάζει και υπογράφει έγγραφο εντολής, ώστε να κατοχυρώνεται τυπικά ότι δεν διέπραξε παράβαση καθήκοντος! Προφανώς, ο Γερόλυμπος πήγε στη Γραμματεία, όταν δεν ήταν εκεί ο Συναδινός, ώστε να μην χρεωθεί ο δεύτερος την εντολή να δοθούν τα διπλώματα! Συνεπώς ο Συναδινός βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με τον Γερόλυμπο και κάθε σχετική πράξη του γίνεται μετά από συνεννόηση με αυτόν!

Ερώτημα:  Γνωρίζονταν ευθέως ο Γερόλυμπος με τον Συναδινό ή υπάρχει συνδετικός κρίκος και ποιός είναι αυτός?

Απάντηση:  Δεν γνωρίζονταν από πριν και υπάρχει συνδετικός κρίκος! Είναι ο Γιάννης Δρίβας του οποίου η κόρη έκανε καράτε και ο γιος κάνει ακόμα και τώρα καράτε.

Ερώτημα:  Τι κρύβεται πίσω από τις γνωριμίες Συναδινού-Δρίβα και Δρίβα-Γερόλυμπου?

Απάντηση:  Οι Συναδινός και Δρίβας ήταν επί χρόνια κολλητοί συνεργάτες στον τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Δρίβας είχε και έχει το γιό του Νίκο Δρίβα στο σύλλογο του Γιώργου Μπίκα και πάντα διέδιδε ότι είναι μέλος της επιτροπής αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αθλητής Νίκος Δρίβας επελέγη χωρίς να το δικαιούται για την εθνική ομάδα καράτε της αποστολής στο Μπακού το 2012 μετά από παρέμβαση του Γερόλυμπου, από τότε ο Νίκος Δρίβας είχε εντυπωσιακά ευνοϊκή μεταχείριση σαν αθλητής με τρόπο που ανέβηκε και πήρε θέσεις και μόρια για ανώτερες σχολές, όπου και πέρασε! Νάτη, λοιπόν, η διαπλοκή Συναδινού-Δρίβα-Γερόλυμπου! Και αν βάλεις μέσα και το καταλυτικό όνομα "Γιώργος Μπίκας" έκανες ένα εκρηκτικό μίγμα ... "ψευτοπολιτικής-ψευτοδιαπλοκής"!!!

(Παρένθεση: Σε συζήτησή μας με τον Γιάννη Δρίβα με κατηγόρησε ότι χτυπάω το παιδί του! ΠΟΤΕ δεν χτυπάω παιδιά, ακόμα και των αντιπάλων μου, αλλά ΠΑΝΤΑ χτυπάω τους γονείς μπροστά στα παιδιά τους, όταν αυτοί χτυπάνε τα παιδιά των άλλων, για να τους δείξω ότι αυτό πονάει! Και στην προκείμενη περίπτωση ο Δρίβας έχει χτυπήσει τις 32 οικογένειες αυτών που κόπηκαν στα Πρακτικά και ας μην κάνει τον ανήξερο! Γιατί? Διότι ενισχύει τον Γερόλυμπο, ο οποίος έδωσε την εντολή στα καθάρματα που τους έκοψαν!!!)

Ο Μεγάλος Πί-Που!

(Ο Μεγάλος Πίου είναι άλλος!)

Νέο Ερώτημα των 59.000 € (όσων εισέπραξε ο Γερόλυμπος από τη Σχολή Προπονητών από τους μαλάκες, χρησιμοποιώντας άλλους μαλάκες και εξαπατώντας άλλους μαλάκες!):  Πώς την έστησε και δούλεψε τη "μηχανή της απάτης" ο Μεγάλος Πί-Που???

 

Απάντηση:  α) άφησε να περάσουν 13 χρόνια από την προηγούμενη σχολή προπονητών, εκμεταλλευόμενος στο μεταξύ τους υπάρχοντες προπονητές και δημιουργώντας τεχνητή πείνα για διπλώματα προπονητή, β) οργάνωσε τη Σχολή διευρύνοντας τα όρια Νταν από 2 σε 1 για να βάλει πολλά νέα θύματα, που δεν τον ξέρουν, και μειώνοντας τα όρια ηλικίας στα 50 χρόνια για να βγάλει παλιούς, που τον ξέρουν, γ) μάζεψε κάθε καρυδιάς καρύδι (μεταφράστε το όπως θέλετε!), από αθλητές που είχαν από δύο μήνες στο καράτε και ακόμα μάθαιναν να δένουν τη ζώνη τους, μέχρι ξέμπαρκους και ξέμπαρκες, που είχαν εγκαταλείψει το καράτε εδώ και χρόνια, δ) έβαλε μέσα διαιτητές, μέλη ΔΣ, μπαμπάδες και μαμάδες αθλητών, τον μπακάλη, την κομμώτρια, τον Δημητριάδη και άλλα ... ζόμπι, ε) για όλους αυτούς επινόησε την νομιμοποίησή τους με βεβαιώσεις της ΕΛΟΚ και όχι με έλεγχο της συμμετοχής τους σε αγώνες για πέντε χρόνια, ζ) βρήκε 10-12 ξευτιλισμένους δασκάλους πρακτικών μαθημάτων για να βγάλει το δηλητήριό του κόβοντας τους εχθρούς του (στα παπάρια μας αυτό Γερόλυμπε!), η) έβαλε τους Μπουλούμπαση, Δημητριάδη και τη γυναίκα του να μας τα ... αερίζουν με μια μήνυση (!), θ) έβαλε τη μαϊμού-κολλητό του Συναδινού Γιάννη Δρίβα να ροκανίζει από μέσα και τον Συναδινό και τον νομικό σύμβουλο,  ι) τον έπιασε κόψιμο, όταν ο Συναδινός του ζήτησε όλα τα δελτία αθλητών και έκοψε τους 37, κ) συνεννοήθηκε με τον Δρίβα πότε θα έλειπαν και ο Καραστάθης (με άδεια) και ο Συναδινός (επίτηδες!), λ) όρμησε στις υπαλλήλους της ΓΓΑ-μέλη της Επιτροπής με απειλές και άρπαξε τα διπλώματα των 134 με τη βοήθεια του νομικού συμβούλου του Συναδινού και χωρίς να έχει τελειώσει η διαδικασία των ελέγχων, μ) κάλεσε το βλήμα τον Συναδινό να τα απονείμει, ν) ο Συναδινός τα απένειμε, πράξη με την οποία ομολογεί την καραμπινάτη ένταξή του στους διεφθαρμένους πολιτικούς και επίορκους δημόσιους υπαλλήλους!!! ο) και η δουλειά με κέρδος περί τα 20 χιλιάρικα τελείωσε!  ξ) και ξυνό θα σου βγει Μεγάλε Πί-Που: η δουλειά ΔΕΝ τελείωσε ακόμα!!!


Συμπέρασμα:  Τίποτα από όσα έγιναν με την αποδοχή από τον Συναδινό των παρανομιών στα διπλώματα της Σχολής Προπονητών δεν ήταν τυχαίο, αλλά όλα ήταν κατευθυνόμενα από τον Γερόλυμπο, ο οποίος το έχει ήδη δηλώσει ότι "το μέλλον ανήκει σε αυτόν που το προετοιμάζει"! Αν ο Συναδινός υποσχέθηκε ότι θα μεριμνήσει για τους κομμένους στα Πρακτικά, ξεχάστε το! Θα πει εξαρτάται από την ΕΛΟΚ (έτσι του είπε να πει ο Γερόλυμπος μέσω του Δρίβα!) και η ΕΛΟΚ θα το απορρίψει!

Συνεπώς, ο Ιούλιος Συναδινός δεν είναι ούτε Βλάκας, ούτε Μαλάκας! Είναι απλά ένας ακόμα διεφθαρμένος και διαπλεκόμενος πολιτικός της κακιάς συμφοράς!!! Αυτή τη φορά ... ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ!!! Ήρθανε να φάνε και αυτοί!!!

Ερώτημα τελευταίο:  Τα γνωρίζει όλα αυτά ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής?

Απάντηση:  Εκ του ότι πουθενά δεν εμπλέκεται το όνομά του προκύπτει το συμπέρασμα ότι "φυσικά και τα γνωρίζει" και κάνει το παγώνι για εξυπηρετηθούν οι ... σύντροφοι!!! Είχε υποχρέωση να τα γνωρίζει και να τα σταματήσει! Δεν το έκανε? Ούτε Βλάκας, ούτε Μαλάκας κτλ. ... ως άνω!!!


 27/7/2015 - Γνωρίζουν τις καταγγελίες αυτού του άρθρου και ΔΕΝ κάνουν τίποτα! Επομένως, επαληθεύομαι σε όλα! Συγχαρητήρια Συριζαίοι! Ξευτιλίσατε για άλλη μια φορά το κόμμα σας και τον πρωθυπουργό σας!


Με βάση όλα τα ανωτέρω, κύριοι Σταύρο Κοντονή και Ιούλιε Συναδινέ, είσαστε πολύ επικίνδυνοι για τον αθλητισμό, γι' αυτό και προτείνω να πηγαίνετε σιγά-σιγά με ελαφριά πηδηματάκια να ... βόσκετε γίδια και προβατάκια!


 Να ακυρωθεί ολόκληρη η Σχολή Προπονητών Καράτε, διότι το ΔΣ της ΕΛΟΚ ως απατεώνες εξαπάτησαν κατά 1000 τρόπους την ΓΓΑ και στη ΓΓΑ ως κοιμώμενοι με τα τσαρούχια εξαπατήθηκαν!!! Και να ζητηθούν ποινικές ευθύνες!!!


Όσον αφορά στην Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .