karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 15/3/2016

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Θυμάστε το "Αθήνα '97"? Ήταν η διοργάνωση που μας ανέβασε "εθνικά" και στο τέλος της οι Πασόκοι έκαναν τέτοιο πλιάτσικο στον εξοπλισμό του, ώστε άρπαζαν τα κομπιούτερς και τους εκτυπωτές δύο-δύο από τα τραπέζια χωρίς να βγάλουν τις μπρίζες μη τυχόν και καθυστερήσουν!!!


 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


Οικονομικά έκτροπα στο Παγκόσμιο Στίβου «Αθήνα 1997»

πηγή: http://sportsfeed.gr/…/anoigei-ksana-i-ipothesi-athina-1997/

Το δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει όπως δείχνουν τα πράγματα η υπόθεση «Αθήνα 1997» καθώς ο φάκελος έχει ήδη προωθηθεί από το αρμόδιο υπουργείο.
Ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, τον Μάιο του 2015, κοινοποίησε με έγγραφο του στη διεύθυνση κοινοβουλευτικού ελέγχου και συγκεκριμένα στο τμήμα αναφορών, το πόρισμα του ελεγκτικού συνεδρίου. Μάλιστα το κοινοποίησε και στον υπουργό επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη, τον υπουργό πολιτισμού παιδείας και θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά και τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο
που είχε καταθέσει την επερώτηση.

Οκτώ μήνες αργότερα, στις 7 Ιανουαρίου 2016, ο αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κοινοποίησε έγγραφο στους ίδιους παραλήπτες το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 15882/23-12-2015 έγγραφο του Γραφείου Εισαγγελέα Οικονομικού εγκλήματος, η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε στην ως άνω υπηρεσία από 29-04-2015, διαβιβάστηκε λόγω αρμοδιότητας στο Γραφείο Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς.

Με το υπ’ αριθ. 1853/22-12-2015 έγγραφο της, η Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς μας ενημέρωσε ότι σχηματίστηκαν οι με ΑΒΜ: ΕΔ2015/95,ΕΔ2015/271, ΕΔ2015/316, ΕΔ2015/320 και ΕΔ2015/342 ποινικές δικογραφίες, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 184.132/22-12-2015 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από έλεγχο στα τηρούμενα ηλεκτρονικά αρχεία της υπηρεσίας, προέκυψε ότι από τις ως άνω δικογραφίες, και ειδικότερα από την υπ’ αρι ΕΔ2015/271 δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν αναφοράς του Α. Κουτσούκου, σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως η ΑΒΜΙΔ2015/15244 ποινική δικογραφία κατά παντός υπευθύνου, η οποία από 12-11-2015 χρεώθηκε σε Εισαγγελέα προς επεξεργασίας. Τη 02-12-2015 η εν λόγω δικογραφία χρεώθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αθλητισμού αφού έλαβε νέο ΑΒΜ Αθ2015/166 προς επεξεργασία».

Αυτό σημαίνει πως το αρμόδιο υπουργείο αποφάσισε να λάβει υπόψη του την έκθεση του ελεγκτικού συμβουλίου που έκρινε την τροπολογία αντισυνταγματική καθώς αντίκειται στη διάταξη του άρθρου 98 παρ. 1 Συντάγματος και την αρχή διαφάνειας του δημοσίου χρήματος.

Το Sportsfeed έχει στην κατοχή του (και είναι στη διάθεση του καθενός) τα πρακτικά από την 6η γενική συνεδρίαση της ολομέλειας του ελεγκτικού συνεδρίου της 27ης Απριλίου 2015, από όπου προκύπτει ότι η τροπολογία που κατατέθηκε είναι αντισυνταγματική ενώ υπάρχουν αναλυτικά όλα τα στοιχεία από τον έλεγχο. Μάλιστα στην έκθεση αναφέρεται ότι ο νομοθέτης επεμβαίνει χωρίς προφανή λόγο δημοσίου συμφέροντας και χωρίς καμία αιτιολογία – η εν λόγω διάταξη ψηφίστηκε ως βουλευτική τροπολογία – ως προς την σκοπιμότητα ή τον χρόνο αυτής της επέμβασης. Τονίζεται επίσης «ότι η διάταξη έχει ισχύ από τις 7.10.2014 και ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία αναζήτησης ευθυνών από τους υπόλογους δια της αποστολής σε αυτούς Φύλλων Μεταβολών και Ελλείψεων με τις οποίες γνωστοποιούντο σε αυτούς τα προκληθέντα ελλείμματα και εκκαλούντο να τα αποκαταστήσουν ή να παράσχουν εξηγήσεις και πριν την εισαγωγή στο Β’ Κλιμάκιο στις 20.11.2014 προσχεδίων πράξεων των υπόλογων».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τροπολογία στο νόμο 4301/2014 «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων και λοιπές διατάξεις» του Ανδρέα Λοβέρδου που κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και είχε υποστηριχθεί και ψηφισθεί από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το απαλλακτικό ήταν στις… λοιπές διατάξεις. Μάλιστα ο τότε υπουργός παιδείας το χαρακτήρισε «μια πράξη δικαίου» απαντώντας στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κουράκη, που ζήτησε την απόσυρσή της. Στους ένθερμους υποστηρικτές της και ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης που συνυπέγραψε το νόμο δηλώνοντας πως «αυτή η τροπολογία έρχεται να καλύψει ένα κενό νόμου και τίποτα περισσότερο».


Ποιοι υπέγραψαν για να κατατεθεί η τροπολογία σκάνδαλο;;;

Το ποσό για το οποίο έχει προκύψει το θέμα είναι 30.114.159,15 ευρώ και είναι δέκα φορές πάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό. Στη υπόθεση της οποίας ο φάκελος ανοίγει ξανά, εμπλέκονται παράγοντες που παραμένουν ενεργοί στον αθλητισμό και την πολιτική, με τον ΣΕΓΑΣ να βρίσκεται στο επίκεντρο ως διοργανωτής του «Αθήνα 1997». Το Sportsfeed παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει τους αναγνώστες του για τον τεράστιο σκάνδαλο που κάποιοι προσπάθησαν να συγκαλύψουν. Κάποιοι που ακόμα και σήμερα διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Αυτών που τους κόβουν μισθούς και συντάξεις επιβάλλοντας νέους φόρους και έκτακτες εισφορές, ενώ μόλις δύο χρόνια πριν, έκριναν που ήταν σωστός ο δεκαπλασιασμός του προϋπολογισμού με υπερτιμολογήσεις, διπλοπληρωμένες υπηρεσίες και πληρωμές για υπηρεσίες «φαντάσματα».


Μπορείτε να ενημερωθείτε και από τις επόμενες δημοσιεύσεις, στις οποίες όμως δεν φαίνεται πουθενά το όνομα του Αρχι-καραλαμόγιου Γιώργου Γερόλυμπου, ο οποίος ήταν ακόμα στην αρχή της καριέρας του!

Και όμως πρέπει να είναι ανάμεσα στους ελεγχόμενους, όπως αποδεικνύεται από δημοσιεύσεις της εποχής εκείνης!


Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

Καταλογισμός 30 εκατ. ευρώ σε Φούρα, Σεβαστή, Σαβράμη κ.ά. για το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού ''Αθήνα '97'' - Σημεία και τέρατα περιγράφει το Ελεγκτικό Συνέδριο

http://www.ramnousia.com/2014/04/katalogismos-30-ekat-euro-se-foura-sevasti-savrami-kai-allous-gia-to-skandalo-athina-1997.html


14.05.2014

Ο Σγουρός αναπληρωτής πρόεδρος στο αμαρτωλό "Αθήνα '97"!

http://www.avgi.gr/article/2603996/o-sgouros-anaplirotis-proedros-sto-amartolo-athina-97-

Στην παρούσα δημοσίευση δίνονται ως κατωτέρω και τα ονόματα όσων συμμετείχαν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή, που είναι οι επόμενοι από τους οποίους όμως «απουσιάζουν» οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και άρα το όνομα του Γιώργου Γερόλυμπου, ο οποίος συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και περιέργως ταυτόχρονα εξαιρετικά ευνοούμενους του … Πασόκου Υφυπουργού Αθλητισμού Ανδρέα Φούρα!

Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Αρ. Φύλλου 459 της 5ης Ιουνίου 1997 (τεύχος δεύτερο) η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλασικού Αθλητισμού Αθήνα 1997, αποτελούνταν από τους:

1. Ανδρέα Φούρα, Υφυπουργό Πολιτισμού, ως Πρόεδρο.

2. Ιωάννη Σγουρό, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, ως αναπληρωτή Πρόεδρο.

3. Δημήτρη Αβραμόπουλο, Δήμαρχο Αθηναίων, ως Αντιπρόεδρο με αναπληρωτή τον Αντιδήμαρχο Άγγελο Μοσχονά.

4. Χαράλαμπο Νικολάου, Πρόεδρο ΕΟΑ, ως Αντιπρόεδρο.

5. Βασίλη Σεβαστή, Πρόεδρο ΣΕΓΑΣ, ως αντιπρόεδρο.

6. Νικόλαο Φιλάρετο, Μέλος ΔΟΕ, ως Μέλος.

7. Κωνσταντίνο Παπαναστασίου, Γ.Γ. ΣΕΓΑΣ, ως Μέλος.

8. Αντώνη Τζήκα, τέως Πρόεδρο ΕΟΑ, ως Μέλος.

9. Κωνσταντίνο Λιάσκα, Πρόεδρο Τ.Ε.Ε., ως Μέλος.

10. Χρήστο Σμυρλή - Λιακατά ή Μιχάλη Ξεκαλάκη, Εκπροσώπους ΠΑΣΟΚ, ως Μέλη.

11. Κονδυλία Καρατζά, Εκπρόσωπο ΚΚΕ, ως Μέλος.

12. Γεώργιο Τζιά, Εκπρόσωπο Συνασπισμού, ως Μέλος.

13. Ιωάννη Δημαρά, Εκπρόσωπο ΔΗΚΚΙ, ως Μέλος.

14. Χαράλαμπο Παυλόπουλο, εκπρόσωπο ΠΟΛΑΝ, ως Μέλος.

15. Παναγιώτη Τζανίκο, Δήμαρχο Αμαρουσίου, ως Μέλος.

16. Παναγιώτη Παναγιώτου, Πρόεδρο ΕΤ με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Αλαβάνο, Γεν. Διευθυντή ΕΤ, ως Μέλος.

17. Σταύρο Τζιωρτζή, Εκπρόσωπο Ολυμπιονικών, ως Μέλος

18. Χρήστο Σαλαλέ, Γενικό Διευθυντή ΟΠΑΠ, ως Μέλος.

19. Κυριακή Κωνσταντινίδου, Γεν. Διευθύντρια ΓΓΑ, ως Μέλος.

20. Ευάγγελο Παπαποστόλου, Διευθυντή Αγωνιστικού Αθλητισμού, ως Μέλος.

21. Γεώργιο Χατζημανώλη, Γενικό Διευθυντή - Συντονιστή ΟΑΚΑ, ως Μέλος.

22. Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, Πρόεδρο ΠΣΑΤ, ως Μέλος.

23. Νικήτα Γαβαλά, Α' Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, ως Μέλος.

24. Γεώργιο Αλεξανδράκη, Ταμίας ΣΕΓΑΣ, ως Μέλος.

25. Χαράλαμπο Λαγό, Γενικό Διευθυντή Γ.Λ.Κ., ως Μέλος.

26. Στράτο Σεφτελή, Συντονιστή "ΑRT 97", ως Μέλος.

27. Χαράλαμπο Γκότση, Καθηγητή, ως Μέλος.

28. Φωτεινή Παπαδάκη, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, ως Μέλος.

29. Περικλή Μπάκα, Πρόεδρο Εργαζομένων του ΣΕΓΑΣ, ως Μέλος.

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύεται ακόμη ότι:

"α) Στις Συνεδριάσεις της ΚΟΕ μετέχουν με δικαίωμα ψήφου, οσάκις προσέρχονται και το επιθυμούν, οι παρακάτω:

1. Γεώργιος Λιάνης, πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού, ως μέλος.

2. Κωνσταντίνος Δάρας, Εκπρόσωπος Εργαζομένων ΟΑΚΑ, ως μέλος.

3. Τάσος Μπουντούρης, Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ως μέλος.

β) Γενικός Διευθυντής της Διοργάνωσης, Ευάγγελος Σαβράμης.


Δεν αναφέρεται πουθενά ο Γερόλυμπος!


30-9-2014

Η Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ της παραγραφής του σκανδάλου «ΑΘΗΝΑ 1997»!

http://www.logiosermis.net/2014/09/1997.html#.Vt6EdIdukkI


Ελευθεροτυπία, Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Κουκούλωμα με (ν)τροπολογία στη λεηλασία του «ΑΘΗΝΑ '97

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=450491


29.03.2015

Αθήνα 1997: Το μεγάλο φαγοπότι που «εξαφάνισε» η Βουλή ...

http://www.dimokratianews.gr/content/37957/athina-1997-megalo-fagopoti-poy-exafanise-i-voyli


 Και όμως ο Γερόλυμπος πρέπει να είναι ανάμεσα στους ελεγχόμενους, όπως αποδεικνύεται από τις επόμενες δημοσιεύσεις της εποχής εκείνης!

 Δείτε τι πραγματικά συνέβαινε την εποχή εκείνη:


Σάββατο 21 Δεκέμβρη 1996

Απόφαση χωρίς τεκμηρίωση | ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=3681560

 


Θ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), Σύνοδος: Α΄, Συνεδρίαση:  28/02/1997, Σελίδα 4477
Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α     Β Ο Υ Λ ΗΣ
Θ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
ΣΥΝΟΔΟΣ Α', ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 1997

http://www.hellenicparliament.gr/Praktika/Synedriaseis-Olomeleias?sessionRecord=6afe8903-08e0-4cf5-a711-fcd850bf3296

Συνεπώς, ο Γερόλυμπος ήταν αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην Οργανωτική Επιτροπή του «Αθήνα ’97», πράγμα το οποίο αποδεικνύεται και από τα δύο επόμενα αποκόμματα εφημερίδων!

 


Ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Γερόλυμπος υπέγραφε αναντίρρητα κάθε απόφαση του Φούρα με αποτέλεσμα την από "ευγνωμοσύνη" του Φούρα προώθησή του στη θέση του Διευθυντή Αθλημάτων στο "Αθήνα 2004" (από όπου εκδιώχθηκε κλοτσηδόν) με ενάμιση εκατ. δρχ. μισθό το μήνα κτλ., κτλ.!


Άλλωστε, πώς καταπατήθηκε το ... ακρωτήρι ...

... κτίστηκε η βιλάρα με πισινάρα στο βράχο ...

... χωρίς να υπάρχει πρόσβαση δημοσίας οδού (!) ...

... σηκώθηκε και ο δεύτερος όροφος με πέτρα αριστοκρατέ...

... και έχουμε πιο δεξιά και λιμανάκι για το σκάφος μας  ... 

... με όλα αυτά να είναι ιδιοκτησίας του Γιώργου Γερόλυμπου!!!

 Πολεοδομικά είναι νόμιμα όλα αυτά? Δεν νομίζω!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .