karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 30/7/2004.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .


Από τα Δελτία Τύπου Ιουλίου 2004 της ΓΓΑ

(Σχόλια αναδρομής γραμμένα την 30/7/04 με σαφώς διατυπωμένη άποψη ότι ο υφυπουργός Γιώργος Ορφανός ενδιαφέρεται περισσότερο για την προσωπική του εικόνα και λιγότερο για τον αθλητισμό! )

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΓΑ

ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

Με απόφαση, που υπέγραψε σήμερα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, οι Αθλητικές Ομοσπονδίες λαμβάνουν, συνολικά, ποσό 6.000.000 Ευρώ, ως τρίτη δόση της ετήσιας τακτικής τους επιχορήγησης.

ΣΧΟΛΙΟ: Απέδωσε η μουρμούρα του Παπαδογιαννάκη!!!


Αθήνα, 28 Ιουλίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΓΑ

Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, που παρέστη σήμερα στην παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας Ιππασίας, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για κάποια παράπονα που εκφράστηκαν από αθλητές του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, είπε τα εξής:
«Με αφορμή κάποιες δηλώσεις αθλητών του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Προσφέρουν πάρα πολύ κακές υπηρεσίες, παράγοντες, οι οποίοι ωθούν τους αθλητές να κάνουν παράπονα, 15 ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για ευθύνες που έχουν οι ίδιοι.
Η Πολιτεία έχει φροντίσει να υπάρχει ομαλή χρηματοδότηση, όλων των Ομοσπονδιών και εγγυάται να επιλύει, κάθε πρόβλημα, που παρουσιάζεται σ' όλους τους αθλητές.
Αυτή τη στιγμή θα ξεκινήσουμε για το Λουτράκι για να δούμε την προετοιμασία των αθλητών του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και να αποκαταστήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Όμως, προειδοποιώ εκείνους, οι οποίοι για προσωπικά παιχνίδια χρησιμοποιούν τους αθλητές, ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Θα είμαστε αμείλικτοι.
Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους Έλληνες, με την Ελλάδα, αυτή την κρίσιμη ώρα και κανείς δεν μπορεί το όνειρο, που έχουν αυτοί οι αθλητές για συμμετοχή και διάκριση, να το χρησιμοποιούν προς όφελος τους. Αυτά και θα τα ξαναπούμε».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ζητήθηκε κάποιο ραντεβού και δεν πραγματοποιήθηκε, ο κ. Ορφανός απάντησε:
«Δεν υπάρχει σε εκκρεμότητα κανένα ραντεβού, με κανέναν. Αλλά σας λέω ότι ο ίδιος θα πάω στο χώρο προετοιμασίας τους, ώστε να διαπιστώσω ποια είναι τα υπαρκτά προβλήματα.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι χρηματοδοτήσεις των αθλητών δίνονται από τις Ομοσπονδίες τους, και αυτές έχουν ομαλή ροή
χρημάτων μέχρι σήμερα, που σημαίνει ότι έχουν εισπράξει πάρα πολλά χρήματα. Δηλαδή, το σύνολο της Ολυμπιακής προετοιμασίας, που έχει προβλεφθεί και πάνω από το 60% της τακτικής επιχορήγησης τους.
ρα, λοιπόν, υπάρχει η έννοια της κακοδιαχείρισης κι αυτά θα τα δούμε, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

ΣΧΟΛΙΑ:

1- "Θα είμαστε αμείλικτοι ...." = αποφασιστικότητα και απειλή !

2- "Αυτή τη στιγμή θα ξεκινήσουμε για το Λουτράκι για να δούμε την προετοιμασία των αθλητών του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ" = ανάμιξη στα εσωτερικά της ομοσπονδίας!

3- "Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους Έλληνες, με την Ελλάδα, αυτή την κρίσιμη ώρα και κανείς δεν μπορεί το όνειρο, που έχουν αυτοί οι αθλητές για συμμετοχή και διάκριση, να το χρησιμοποιούν προς όφελος τους." = Καπηλεία εννοιών και αξιών για πολιτικό όφελος!

4- Το αυτί του υφυπουργού δεν ιδρώνει από ειδήσεις σαν κι αυτή:

"Έβαλαν χρήματα απ την τσέπη τους οι αθλητές  (06/05/2004 15:45:41)
        Λίγους μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και τα προβλήματα οικονομικής φύσεως συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τις περισσότερες Ομοσπονδίες. Η Εθνική μας ομάδα Tae Kwo Do Ανδρών-Γυναικών είναι το πιο πρόσφατο «θύμα» των εν λόγω προβλημάτων, αφού οι διεθνείς μας υποχρεώθηκαν να ζητήσουν δανεικά από συγγενείς και φίλους προκειμένου να μεταβούν στην πόλη Λιλεχάμερ της Νορβηγίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο διάστημα 6-9 Μαΐου."
 

 


Αθήνα, 28 Ιουλίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 ΤΗΣ ΓΓΑ

Ο κ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ TAE-KWOΝ-DO, ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ JUDO

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, επισκέφτηκε το απόγευμα το αθλητικό κέντρο στο Λουτράκι, στο οποίο προετοιμάζονται οι παίκτες της ολυμπιακής ομάδας του taekwondo. Παράλληλα συνάντησε και τους αθλητές της ολυμπιακής ομάδας του judo και της πάλης.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ορφανός δήλωσε τα εξής:
«Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την προετοιμασία και να πείσει αθλητές, οι οποίοι προετοιμάζονται χρόνια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να μείνουν έξω από αυτούς! Η Πολιτεία έδωσε στους αθλητές να καταλάβουν ότι, οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει, είτε είναι οικονομικό, είτε αφορά κάτι άλλο, αντιμετωπίζεται.
Πιστεύουμε ότι οι αθλητές, την ώρα που πρέπει, όταν γίνονται οι αγώνες του tae-kwo-do, θα μπούνε στο χώρο των αγώνων για να φέρουν τις επιτυχίες που τους αναλογούν.
Με τίποτα ο υποφαινόμενος δεν θα διακινδύνευε, με κάποιον από τους αθλητές, που έχει κάνει χρόνια ολόκληρα προετοιμασία, λίγο πριν από τους αγώνες να αισθανθεί ότι κάτι του λείπει.»


ΕΡΩΤΗΣΗ:
Τι σας είπαν οι αθλητές;
Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ: Μετά τη συνάντηση μας, έμειναν ευχαριστημένοι. Εμείς είμαστε φερέγγυοι σ΄ αυτά τα οποία είπαμε.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι έγινε στις συναντήσεις σας με τους αθλητές της πάλης και του judo;
Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ: «Οι αθλητές είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της προετοιμασίας τους. Ξεπέρασαν τα δύσκολα στάδια που υπάρχουν στο ξεκίνημα και υποσχέθηκαν καλή παρουσία στους αγώνες. Εγώ, ως θιασώτης της συμμετοχής τους, τους είπα να μην αγχώνονται, να δώσουν τον αγώνα τους κι εμείς θα τους χειροκροτήσουμε ούτως η άλλως. Κι αν έρθουν οι επιτυχίες, καλοδεχούμενες».

Ο Μιχάλης Μουρούτσος (Χρυσός Ολυμπιονίκης στο tae-kwo-do στο Σίνδεϊ) δήλωσε:
«Μιλήσαμε με τον Υφυπουργό και πιστεύουμε ότι στις επόμενες ημέρες θα έχουμε λύση σε ότι μας απασχολεί. Εμείς είμαστε αθλητές της Εθνικής ομάδας, είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό και δεν μπορεί κανένας και με κανένα τρόπο, να σταματήσει την ολυμπιακή προετοιμασία μας.
Ελπίζουμε ότι στους αγώνες, όλα θα πάνε καλά και θα τους ολοκληρώσουμε με πολλά μετάλλια.»

Ο Χάρης Παπαϊωάννου (7ος ολυμπιονίκης στο judo στην Ατλάντα), δήλωσε:
« Στη συνάντηση με τον κ. Ορφανό, υπήρξε ένα πάρα πολύ φιλικό κλίμα. Με αυτά που μας είπε, μας έκανε να νοιώσουμε πιο άνετα και μας έδιωξε το άγχος που μας διακατείχε. Εφέτος, τόσο από τη πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όσο και εκ μέρους της Ομοσπονδίας, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια κι έχουν δοθεί στους αθλητές όλα τα εχέγγυα για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αισθανόμαστε πάνοπλοι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.»

Ο Κώστας Θάνος (4ος ολυμπιονίκης στη πάλη στο Σίδνεϊ), δήλωσε:
« Είναι θετικό, ότι ένας Υπουργός επισκέπτεται τις Εθνικές ομάδες, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα της πάλης και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού. Ο κ. Ορφανός, μας είπε ότι, θα έρθει να μας ξαναδεί.
Πιστεύω ότι το χρέος μας θα το κάνουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά μιλάω για κατάκτηση μεταλλίων».
 

ΣΧΟΛΙΟ: Όλα αόριστα και τίποτα ουσιαστικό. Καμία διαφάνεια! Πώς είχε το δικαίωμα ο κ. Ορφανός να δει τους αθλητές του Ταεκβοντό για να εξασκήσει την "πίεσή του" στα εσωτερικά της αυτόνομης ομοσπονδίας και μας παραμυθιάζει πως δεν έχει το δικαίωμα η πολιτεία να αναμιχθεί στο σκάνδαλο της ντόπας των Τζέκου-Κεντέρη-Θάνου??? (Το σχόλιο γράφηκε 16-8-04.)


Αθήνα, 27/7/2004 - Ανακοίνωση της ΕΛΟΤ 

Με λύπη της η ΕΛ.Ο.Τ. διαπιστώνει ότι, στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες με επικεφαλής τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για να γίνουν στην Αθήνα οι καλύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες, δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται η αθλητική ηγεσία.

Η συμπεριφορά του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Ορφανού, παραμονές της πιο μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στον κόσμο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Με αφορμή τις δηλώσεις του η ΕΛΟΤ έχει να τονίσει τα εξής:

1 Ουδέποτε χρησιμοποίησε τους αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας για να κάνουν δηλώσεις κατά της Αθλητικής Ηγεσίας. Αντίθετα αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

2 Οι Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές του ταεκβοντο έχουν τιμήσει την χώρα μας και με τις νίκες τους σηκώθηκε η Ελληνική Σημαία και ανακρούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος. Δεν είναι δυνατό λοιπόν να παίζουν με την Ελλάδα, όπως δεν παίζει και η ΕΛΟΤ που προσφέρει τα πάντα στους αθλητές της για να φτάσουν στην διάκριση και η οποία βρίσκεται την τελευταία πενταετία ανάμεσα στις τρεις πρώτες ελληνικές ομοσπονδίες από πλευράς κατάκτησης Ολυμπιακών, παγκοσμίων και ευρωπαϊκών μεταλλίων.

3 Η ΕΛΟΤ το 2003 είχε τακτικό προϋπολογισμό ύψους μόλις 710.000 ευρώ και οικονομική ενίσχυση για Ολυμπιακή Προετοιμασία 675.000 ευρώ και δεν έκανε ούτε σπατάλες ούτε κακοδιαχείριση, όπως λάθος ενημερώνουν τον Υφυπουργό οι διάφοροι.

4 Η αλήθεια για την οικονομική κατάσταση σ΄ αυτή την κρίσιμη Ολυμπιακή χρονιά δεν τιμά καθόλου την Αθλητική Ηγεσία για τους εξής λόγους:

Α) Το 2004 έχει εισπράξει 578.000 ευρώ από τον τακτικό προϋπολογισμό (εκ των οποίων τα 440.000 ευρώ έχουν δοθεί αναγράφοντας στην απόφαση της Γ.Γ.Α. εντολή αποκλειστικής διάθεσης για συγκεκριμένες πληρωμές όπως μισθοί, ΙΚΑ, φόροι, αποστολή Παγκοσμίου στην Κορέα, μη μπορώντας να τα διαθέσουμε για κάποια προετοιμασία, αποστολή με τον κίνδυνο να κατηγορηθούμε) χωρίς να γνωρίζουμε το ύψος το οποίο θα εγκρίνει η πολιτεία γι΄αυτή τη χρονιά. Προφανώς για να εκθέσει την Διοίκηση στο τέλος της χρονιάς για κακοδιαχείριση λόγω της πιθανής υπέρβασης.

Β) Από τα χρήματα της Ολυμπιακής Προετοιμασίας η ΕΛΟΤ έχει εισπράξει μόνο 166.400 ευρώ, που αντιστοιχεί στο 1/4 της περσινής χρονιάς
Γ) Η ΕΛΟΤ κινείται όπως και οι υπόλοιπες ομοσπονδίες βάση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της περασμένης χρονιάς

Να τονιστεί ότι και το ύψος της επιχορήγησης της Ολυμπιακής προετοιμασίας δεν μας είναι γνωστό και ενδεχομένως να μειωθεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε την προετοιμασία των αθλητών που ετοιμάζονται να αναπληρώσουν επάξια τους σημερινούς Ολυμπιονίκες.


Αθήνα, 29 Ιουλίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.

Σε απάντηση της ανακοίνωσης, που εξέδωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Δυστυχώς η Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Τ. ακολουθεί κατηφορική διαδρομή. Δεν θα τους ακολουθήσω. Προέχει η προετοιμασία των αθλητών, την οποία έχω εγγυηθεί προσωπικά».


ΣΧΟΛΙΟ: Αγρίεψε ο Γιώργος Ορφανός για την προηγούμενη  ανακοίνωση της ΕΛΟΤ, η οποία όμως είναι απόλυτα αληθινή:
 


Αθήνα, 30 Ιουλίου 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΟΡΦΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τον Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Moosa Bakhshaei, μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και πρόεδρος της Ασιατικής Ένωσης Παγκρατίου.
Σκοπός της επίσκεψής του, ήταν η πρόσκληση του κ. Ορφανού για να κηρύξει την έναρξη των πρώτων αγώνων, ενός Ελληνικού αθλήματος, του Παγκρατίου, στην Ασία.
Οι αγώνες θα γίνουν στο Bangalore της Ινδίας, από 26 έως 30 Αυγούστου του 2004, με τη συμμετοχή 14 κρατών της Ασιατικής Ηπείρου.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου σήμερα έχει 52 κράτη-μέλη και από της πέντε Ηπείρους, όπου έχουν δημιουργήσει ενώσεις Παγκρατίου αθλήματος.

Τον κ. Moosa Bakhshaei συνόδευε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Παναγιώτης Κουτρούμπας.
Ο κ. Ορφανός ευχαρίστησε τον κ. Moosa Bakhshaei, αλλά λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθεί στην πρόσκληση.
Συμφωνήθηκε όμως, να δώσει θετική απάντηση σε επόμενη πρόσκληση που θα του γίνει, εφόσον βέβαια ενημερωθεί έγκαιρα.


Ο κ. Κουτρούμπας δήλωσε τα εξής:
Ο Υφυπουργός ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ για το Παγκράτιο και την ανάπτυξή του στην Ήπειρο της Ασίας. Εντυπωσιάστηκε από τις ενέργειες που έχουν κάνει οι συνεργάτες μας και έδωσε στον κ. Moosa Bakhshaei αναμνηστικό δώρο ένα βιβλίο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αγγλική γλώσσα, πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα κοσμήσει τη βιβλιοθήκη της Εθνικής τους Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΟ: Αν το παγκράτιο είναι άθλημα κύριε Γιώργο Ορφανέ, τότε εγώ είμαι ... καρδινάλιος στο Βατικανό! Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι λέω εγώ! Και σας έχει ένας λαός να διαχειρίζεστε τις τύχες του αθλητισμού! Βρεγμένη ... σανίδα που σας χρειάζεται!!!


Ημερήσιες εφημερίδες: Αθήνα, 30-7-04

H κόντρα του Τάε Κβον Ντο με την Πολιτεία συνεχίστηκε και χθες. Δεν πάμε στο Χωριό, είπαν οι αθλητές, αξιώνοντας να τους δοθούν τα χρήματα που τους χρωστούν.

«Δεν μπαίνουμε στο Ολυμπιακό Χωριό. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμιά διαδικασία». Ο πρόεδρος της ελληνικής (αλλά και ευρωπαϊκής) ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο, Θανάσης Πραγαλός, ήταν σαφής στο χθεσινό τηλεφώνημα προς τον αρχηγό της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας Γιάννη Παπαδογιαννάκη, ανακοινώνοντάς του πως η ομάδα δεν θα πάει στο Ολυμπιακό Χωριό.

 Προφανώς ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα του θέματος μιλώντας με τους αθλητές και απλά υποσχέθηκε πως θα διευθετηθεί το θέμα. Αν σήμερα (ημερομηνία την οποία είχαν, έτσι και αλλιώς, θέσει ως τελεσίγραφο) η Πολιτεία καταθέσει κάποια χρήματα στον λογαριασμό της ομοσπονδίας, τότε λογικά η αποστολή θα καταλύσει στο Χωριό.


30/7/2004 - Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ

Ο Ορφανός κοντά στην ΕΛΟΤ

Απόλυτη ικανοποίηση και ηρεμία επικρατεί πλέον στον κόσμο του ταεκβοντο μετά από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Ορφανού για την επίλυση των προβλημάτων της ομοσπονδίας παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ΕΛΟΤ μετά από τις ανακοινώσεις της και την ενημέρωση του Υφυπουργού Αθλητισμού θεωρεί ότι έκανε γνωστό το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει στο τομέα της οικονομικής επιχορήγησης. Μοναδικός στόχος πλέον όλης της οικογένειας του ταεκβοντο είναι η συνέχιση της προετοιμασίας των κορυφαίων αθλητών μας, Μιχάλη Μουρούτσου, Αλέξανδρου Νικολαίδη, Αρετής Αθανασοπούλου και Έλλης Μυστακίδου, για νέες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και την ικανοποίηση των Ελλήνων φιλάθλων.

Οι πρωταθλητές μας θα πάνε κανονικά στο Ολυμπιακό χωριό σύμφωνα με το πρόγραμμα της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτοδουλευόσαστε κύριε Ορφανέ? Πρώτα κάνετε ... "έκπτωση" τον Πραγαλό από τις 29 Απριλίου 2004, μετά του "πατάτε" κάτω τους αθλητές για να τον αναγκάσετε να φύγει? Έχει φύγει ή δεν έχει φύγει, όταν λέει: "Δεν μπαίνουμε στο Ολυμπιακό χωριό!"? Και τώρα του βάζετε λεφτά στο λογαριασμό, "και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον" μάλιστα (!), γιατί αποδεικνύεται ότι χτυπάτε τους Ολυμπιακούς??? Τι παιδιαρίσματα είναι αυτά? Γενική Γραμματεία είναι αυτή ή το ... Σπιτάκι της Μπάρμπυ???


Και το έκπτωτο "αγγελούδι" που ακούει στο όνομα Πραγαλός απαντάει (μέσω τρίτων?):

Χθες το πρωί καταβλήθηκαν χρήματα στο λογαριασμό της ομοσπονδίας και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.Ο.T. αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος του αθλήματος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του υφυπουργού Αθλητισμού και την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε. Ύστερα από αυτά ο στόχος μας είναι και πάλι να κατακτήσουν νέα μετάλλια οι Ολυμπιονίκες μας. Θα ακολουθήσουμε κανονικά όλο το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Ομάδας».

Έτσι η αποστολή αναμένεται να μπει κανονικά στο Ολυμπιακό Χωριό, και οι αθλητές να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Όπως είπε πάντως ο πρόεδρος της ΕΛ.Ο.T. Θανάσης Πραγαλός, ο κ. Ορφανός είχε δώσει εντολή για καταβολή των χρημάτων από τα τέλη Μαΐου, αλλά το θέμα είχε σκαλώσει αλλού. Δεν ήταν δηλαδή θέμα άρνησης του υφυπουργού.

ΣΧΟΛΙΟ: Φτάνει, καταλάβαμε! Ήταν θέμα ... επιχορήγησης τροχαίου έρωτα με ... έκπτωση!!!


Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση
www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .