karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 20/6/2005.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .


 

 

 

Μέρος Πρώτο (Μέρος Δεύτερο)

 


Ορφανέ παραιτήσου: Είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Αθλητισμό του τόπου!!!


 

 

Ορφανός

ΟΡΦΑΝΟΣ: "Εμείς τηρούμε τους νόμους. Έχουμε το ίδιο πρόσωπο προς όλους."

 

ΠΕΡΣΙΔΗΣ: Ορφανέ, λες ψέματα κατά συρροή! Αν τηρούσες τους νόμους έπρεπε να είχες αναγνωρίσει το Παραδοσιακό Καράτε και να είχες κηρύξει έκπτωτο τον Γερόλυμπο από κάθε αθλητικό αξίωμα!!! Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι άνοιξες διάπλατα την πόρτα του αθλητισμού στα αναβολικά πράγμα που σε κατατάσσει στους "εγκληματίες ειρήνης"!!!

 

Παραιτήσου! Είσαι επικίνδυνος για τη νεολαία της Ελλάδας!!!

 

Μετά από αυτό ελπίζω να μου αναγνωρίσει την ομοσπονδία και να μου δώσει όση επιχορήγηση έδωσε και στον ... Διαθεσόπουλο, αν λάβουμε υπόψη την επόμενη ... φιλική τους συζήτηση!!!


      1-9-2004

Η κόντρα του Γιώργου Ορφανού με το Δημήτρη Διαθεσόπουλο παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, όπως υποστηρίζει, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κολυμβητική ομοσπονδία αναγκάστηκε να απολύσει 44 προπονητές. Ο Διαθεσόπουλος λέει ότι η Πολιτεία δεν έχει καταβάλει την τακτική επιχορήγηση και συνέπεια να οδηγηθεί στη λύση των απολύσεων.

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργείου Αθλητισμού με τον Γιώργο Οργανό να χαρακτηρίζει ψεύτη το Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

"Η ΚΟΕ, το χρονικό διάστημα από 1-01-03 μέχρι 31-08-03, είχε λάβει ως τακτική επιχορήγηση 3.017.000. Για το ίδιο χρονικό διάστημα το 2004, της έχουν δοθεί 3.278.000. Επιπλέον, έλαβε στις 5-08-04 ποσόν 100.000 ως έκτακτη επιχορήγηση, επιβράβευσης της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών για την επιτυχία της να καταλάβει την 3η θέση στο FINA CUP 02, που έγινε στο Βελιγράδι".

Ο Διαθεσόπουλος είναι ψεύτης
!!!

Μάλιστα ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από το δημοσιογράφο της Εκπομπής "Φακός Επαφής" του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤ 1, είπε τα εξής:

 

"Ο κ. Διαθεσόπουλος έδειξε και στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ότι μόνιμα διακατέχεται από αντιπολιτευτική διάθεση. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ δεν μου ζήτησε ποτέ, τίποτα περισσότερο, από όλα όσα έγιναν. Θα έλεγα ότι είναι ψεύτης, όταν λέει ότι για δικές του πράξεις, ευθύνεται η Κυβέρνηση. Είχε όλα τα απαραίτητα κονδύλια, κανείς όμως δεν γνωρίζει, πώς τα χρησιμοποίησε. Και αυτό είναι κάτι που θα δούμε μελλοντικά. Ο κ. Διαθεσόπουλος δεν έχει συζητήσει ποτέ με τον Υφυπουργό. Απλώς, έβγαινε στις κάμερες και έκανε συνέχεια δηλώσεις. Είναι σαφέστατο, ότι σε όλα μπορεί να βρεθεί λύση, αρκεί να μην είναι πολιτικά παιχνίδια. Η Πολιτεία θα κάνει το καθήκον της απέναντι στους αθλητές, γενικά στον Αθλητισμό, όπως μέχρι σήμερα. Ο Αθλητισμός θα προχωρήσει σε υγιείς βάσεις".

Δεν γνωρίζουμε τον προϋπολογισμό μας

Αμέσως ο Δημήτρη Διαθεσόπουλος δήλωσε: "Εάν είναι ψεύτης ο Διαθεσόπουλος και η ΚΟΕ ρωτάμε τον κ. υπουργό σήμερα 1η Σεπτεμβρίου του 2004. Γνωρίζει η ΚΟΕ τον προϋπολογισμό της για το 2004 ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στο μεταολυμπιακό προγραμματισμό της;".


Ορφανέ παραιτήσου: Είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Αθλητισμό του τόπου!!!


Πραγματικό περιστατικό:

Μια φορά κι ένα καιρό (πέρυσι το καλοκαίρι) κατέβαινα με το αμάξι την Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Η Ιπποκράτους δύο λουρίδες, με τη μια για τα λεωφορεία και την άλλη πηγμένη. Όλοι κατεβαίναμε υπομονετικά μέτρο-μέτρο, όταν ξαφνικά πετάγεται κάποιο τζιπάκι 5-6 αυτοκίνητα πίσω μου, μπαίνει στη λουρίδα των λεωφορείων και κάνει μια έφοδο για να χωθεί σε ένα κενό που πήγε να ανοίξει μπροστά μου. Νυσταγμένος από τη ζέστη άφησα το 36χρονο ένστικτο μιας οδήγησης χωρίς κανένα ατύχημα ... να πετάξει πρώτη και να πατήσει γκάζι! Το φορτηγό τινάχτηκε μπροστά και έκλεισε το κενό. Ο Τζιπάκιας το κοκάλωσε δίπλα μου και άνοιξε κατακόκκινος το τζάμι του!

Μαλάκας χαμουτζής είσαι ρε” μου φώναξε, “αυτό είσαι!”

Πρώτα δεν κατάλαβα, μετά κατάλαβα και μου ήρθε να του ρίξω μια με τη φορτηγάρα και να τον κολλήσω δεξιά στην ανεγειρόμενη οικοδομή, αλλά τελικά του είπα πολιτισμένα (αυτό με έχει φάει: το πολιτισμένα):

“Πήγαινε πίσω στη σειρά σου, όπως όλοι!”

Φυσικά πήγε πιο κάτω και βρήκε κενό και τρύπωσε!

Τον κοίταζα χαμογελώντας γιατί μου θύμισε τους κομπλεξικούς Θεσσαλονικιούς, οι οποίοι βγάζουν το σύμπλεγμα κατωτερότητάς τους έναντι των Αθηναίων λέγοντάς τους “χαμουτζήδες”, αλλά και τους άλλους θαυμάσιους Θεσσαλονικιούς που γνώρισα στη διάρκεια της θητείας μου στον 312 Λόχο Επισκευών στο Κορδελιό!!!

Άραγε ο Ορφανός και ο Καραμανλής σε ποια ομάδα Θεσσαλονικιών να ανήκουν???


Ορφανέ παραιτήσου: Είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Αθλητισμό του τόπου!!!


 

Από την Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας του Κανόε-Καγιάκ (Ε.Ο.Κ-Κ.) γίνεται φανερή μια “Ομάδα Κρούσης» της ... Νέας Δικτατορίας κατά του Αθλητισμού:

 

Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ 10/3/2005

 

ΒΡΑΔΙΑ... ΑΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΟΕ- ΚΑΓΙΑΚ. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 2004.

 

........................  μπλα – μπλα διάφορα ..................................

 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός και ο διευθυντής του Δημήτρης Λυκόπουλος, οι σύμβουλοι του Υφυπουργού Θανάσης Βασιλειάδης και Γιώργος Ραμπότας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Ε. Μανόλης Κατσιαδάκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας Γιάννης Βασιλειάδης, το μέλος της Ε.Ο.Ε. και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας τάεκβοντο Μιχάλης Φυσεντζίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας σόφτμπολ Θόδωρος Κόλλιας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Γιάννης Καράς και το μέλος της Ε.Ο.Ε. Γιώργος Γερόλυμπος.

 

........................  μπλα – μπλα διάφορα ..................................

 

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ-Κ. Αντώνης Νικολόπουλος προλόγισε την γιορτή, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της αγωνιστικής παρουσίας των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς της Αθήνας:

 

........................  μπλα – μπλα διάφορα ..................................

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ορφανό για την συγκατάθεσή του να διεξαχθεί στην χώρα μας η πρώτη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου σλάλομ» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

 

Από την μεριά του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός αποκάλυψε στην ολιγόλεπτη ομιλία του ότι ανήκει στους θαυμαστές του αθλήματος:

«Το κανόε- καγιάκ είναι ένα άθλημα, που σου δίνει την αίσθηση ότι δαμάζεις της φύση, για αυτό ακριβώς και είναι ξεχωριστό. Παράλληλα είναι και ένα άθλημα που χαρακτηρίζεται από την υψηλή τεχνική και αυτό είναι εμφανές στους θεατές, που το παρακολουθούν. Η Ομοσπονδία καταβάλλει αξιέπαινες προσπάθειες για την καλλιέργειά του και για αυτό της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς ως Πολιτεία θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο» κατέληξε ο Υφυπουργός.»

 

(Εμπνευσμένος λόγος!!! Αυτό δικό μου!)


 

Στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ βρήκαμε το Δελτίο Τύπου

με τον Πίνακα Επιχορηγήσεων προς τις ομοσπονδίες.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2005

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ κ. Γ. ΟΡΦΑΝΟΥ

 

Συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, στους διαπιστευμένους συντάκτες, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Σε αυτήν παρίστατο και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Κώστας Κουκοδήμος.

 

........................  μπλα – μπλα διάφορα ..................................

 

Τρίτον η νέα Υπουργική Απόφαση για τον έλεγχο ντόπινγκ στηρίζεται πλέον σε νέες βάσεις και την απόλυτη ευθύνη έχει το ΕΣΚΑΝ. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι ελέγχεται, εκτός από τα ούρα και το αίμα ενώ θα γίνονται πολλοί τακτικοί, αλλά και έκτακτοι έλεγχοι. Το γεγονός αυτό καθιστά πολύ δυσκολότερη τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

 

........................  μπλα – μπλα διάφορα ..................................

 

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ

Για το θέμα αυτό ο κ. Ορφανός είπε τα εξής:

 

Το συνολικό ύψος των προϋπολογισμών που υπέβαλαν οι Ομοσπονδίες ήταν ύψους 120 εκατ. ευρώ, όταν όλα τα χρήματα που εισπράττει το Υπουργείο, από τον ειδικό λογαριασμό είναι 127 εκατ. ευρώ.

Εμείς έχουμε εγκρίνει τους προϋπολογισμούς στο ύψος των 54, 5 εκατ. ευρώ, ποσόν που παρουσιάζει αύξηση 5,9%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι Ομοσπονδίες έχουν αυτήν την αύξηση. Υπάρχουν μικρομειώσεις και μικροαυξήσεις. Από τη δική μας πλευρά έγιναν βαθύτεροι έλεγχοι στα χαρακτηριστικά των Ομοσπονδιών.

Η επιτροπή που εισηγήθηκε τους προϋπολογισμούς, στην έκθεσή της, έλαβε υπόψη της διάφορα κριτήρια και θα αναφέρω ενδεικτικά κάποια από αυτά.

 

1. Εάν η Αθλητική Ομοσπονδία καλλιεργεί άθλημα ή αγώνισμα που περιλαμβάνεται στο ισχύον πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

2. Εάν υπάρχουν εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις στο άθλημα που καλλιεργεί η Ομοσπονδία.

3. Η προσδοκία αγωνιστικής διάκρισης σε διεθνείς διοργανώσεις.

4. Η αθλητική προετοιμασία και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

5. Η διοργάνωση παγίων διεθνών διοργανώσεων στη χώρα μας.

6. Οι διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

7. Το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα κάθε Αθλητικής Ομοσπονδίας.

8. Η δυναμική του αθλήματος σε συνάρτηση με τον αριθμό των σωματείων και των αθλητών.

9. Τις πάγιες και ανελαστικές δαπάνες κάθε Ομοσπονδίας.

 

Ο πίνακας των επιχορηγήσεων, που εμφανίζει το ποσό που θα πάρει κάθε αθλητική Ομοσπονδία για το έτος 2005 είναι ο επόμενος:

 

Α/Α

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

2005

Α/Α

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

2005

1

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ

***

31

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

420.000

2

ΣΕΓΑΣ (Στίβος)

8.500.000

32

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ

400.000

3

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

5.300.000

33

ΓΚΟΛΦ

220.000

4

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

2.080.000

34

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ

120.000

5

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ

5.500.000

35

TAEKWONDO - 2 (ΜΗ ΟΛΥ)

120.000

6

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

4.600.000

36

ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

70.000

7

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

1.100.000

37

ΜΠΡΙΤΖ

75.000

8

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

2.100.000

38

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ

680.000

9

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

2.700.000

39

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

60.000

10

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ

1.700.000

40

ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ

210.000

11

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ

1.170.000

41

ΚΡΙΚΕΤ

130.000

12

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

870.000

42

ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

130.000

13

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

1.510.000

43

ΚΟΥΝΓΚΦΟΥ

50.000

14

ΠΑΛΗ

2.200.000

44

ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

60.000

15

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

920.000

45

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

40.000

16

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

900.000

46

ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

75.000

17

ΙΠΠΑΣΙΑ

660.000

47

ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

150.000

18

ΤΖΟΥΝΤΟ

800.000

48

ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

60.000

19

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

700.000

49

ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΣΜΟΥ

60.000

20

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ

1.050.000

50

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ

280.000

21

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

400.000

51

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΦΩΝ

250.000

22

ΤΡΙΑΘΛΟ

200.000

52

ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

1.200.000

23

ΤΑΕΚWONDO – 1 (ΟΛΥ)

1.100.000

53

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ

320.000

24

ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ

490.000

54

ΡΑΓΚΜΠΥ

180.000

25

ΧΟΚΕΫ

380.000

55

ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ

70.000

26

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ

600.000

56

ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΑΜΠΟ, ΚΟΥΡΕΣ, ΤΣΙΔΑΟΜΠΑ

30.000

27

ΣΟΦΤ ΜΠΩΛ

250.000

57

ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

30.000

28

ΜΠΕΪΖΜΠΩΛ

300.000

58

ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΧΟΚΕΫ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ

10.000

29

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

420.000

 

ΣΥΝΟΛΟ

54.500.000

30

ΚΑΡΑΤΕ

500.000

 

 

........................  μπλα – μπλα διάφορα ..................................

Εμείς τηρούμε τους νόμους. Έχουμε το ίδιο πρόσωπο προς όλους. Σας υπενθυμίζω τη παράγραφο 8 του άρθρου 51 του Ν. 2725/99. Η παράλειψη των υποχρεώσεων συνεπάγεται την αναστολή καταβολής των επιχορηγήσεων για όσο χρόνο διαρκεί αυτή. Εμείς τον Νόμο εφαρμόζουμε και αυτό δεν είναι προσωπική πολιτική.

........................  μπλα – μπλα διάφορα ..................................

 

Ερώτηση: Ένας από τους στόχους σας, είναι να αυξηθούν τα παιδιά στους αγωνιστικούς χώρους. Πώς θα υλοποιηθεί αυτό;

 

Γ. Ορφανός: Υπάρχουν σε εξέλιξη τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού, τα οποία απευθύνονται κατά βάση στη νεολαία. Μάλιστα αυτή τη στιγμή μία ομάδα που ασχολείται με αυτό το θέμα, ετοιμάζει τις προτάσεις της για τη νέα περίοδο 2005-06, με βασικό στόχο να αυξήσουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης, άρα και τη δυνατότητα να έχουμε περισσότερα παιδιά.

Ταυτόχρονα, βασικός στόχος είναι να ενισχύσουμε όλους εκείνους που κάνουν τμήματα υποδομών. Αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο και στην ανακατανομή των οικονομικών μας στόχων. Να φροντίσουμε να υπάρχει μεγαλύτερη χρηματοδότηση στα σωματεία κύτταρα του αθλητισμού, τα οποία ουσιαστικά παράγουν και τους νέους αθλητές.

Η άποψή μου είναι, πρώτα να αθλούμεθα και μετά να βγάζουμε πρωταθλητές, αλλά εν τέλει, το ένα φέρνει το άλλο.


Ορφανέ παραιτήσου:

Είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Αθλητισμό του τόπου!!!


Είναι φανερό ότι τα κριτήρια για τις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών είναι τελείως αόριστα, αδιαφανή και ψεύτικα, ενώ θα έπρεπε να είναι καθορισμένα, συγκεκριμένα και αντικειμενικά. Ο κύριος λόγος είναι ότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις θέλουν τα κριτήρια των επιχορηγήσεων απολυτα κομματικά, ενώ η ΓΓΑ ποτέ δεν έχει κάνει έλεγχο στη διοικητική και οικονομική λειτουργία των ομοσπονδιών. Η ΓΓΑ δίνει τις επιχορηγήσεις με εγκληματική αδιαφορία και με μόνο κριτήριο την κομματική τοποθέτηση των ΔΣ των ομοσπονδιών έχοντας μαύρα μεσάνυχτα για την διαχείρησή τους.

 

Θα μελετήσουμε στο Δεύτερο Μέρος τον πίνακα επιχορηγήσεων και θα δούμε ότι ο υφυπουργός Γιώργος Ορφανός λέει ψέματα κατά συρροή και το μόνο κριτήριο για τις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών είναι ο κομματικός και προσωπικός έλεγχος που έχει ο ίδιος επ’ αυτών μέσω των συνεργατών του. Και αυτό γίνεται μοιραία φανερό, διότι είναι και το μόνο χειροπιαστό στοιχείο να αποδεικνύει την εύνοια της ΓΓΑ στους συλλόγους κάθε ομοσπονδίας, που υποτάσσονται στον δικό του άνθρωπο! Είναι γνωστό το μόνιμο χυδαίο επιχείρημα των κυβερνητικών: "αν βγάλετε εμένα θα πάρουμε περισσότερα λεφτά"!!!

 

Από εφέτος μάλιστα, ο Ορφανός, επιχορηγεί εν γνώσει του και ομοσπονδίες αθλημάτων στα οποία γίνεται ευρεία χρήση αναβολικών, μπροστά στους αθλητές των οποίων ο Τζέκος είναι απλή οδοντόκρεμα!!! Και έτσι η ανικανότητά του "χτύπησε" ακόμα μία πανελλήνια πρωτιά!

 

Με δύο λόγια: Ο Ορφανός δολοφονεί τον αθλητισμό!!!

Και το χειρότερο: Ο Καραμανλής είναι γνώστης και σύμφωνος με τις ενέργειες Ορφανού!!!

 

 (Συνεχίζεται)


Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης
www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .