karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα 

Πρώτη δημοσίευση 16/7/2017. Ενημέρωση 1/3/2017.

  Αρχική      Επικαιρότητα       Αθλητικά Θέματα .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Ο Αθλητικός Κόσμος το έχει Τούμπανο και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το έχει κρυφό Καμάρι!!!

 

 Η "Εξόφθαλμες Αθλητικές Απάτες" από τα "Γνωστά Αθλητικά Λαμόγια"

εξευτελίζουν παγκοσμίως τη Χώρα μας!!!

 Έχουμε "κτίσει" και ζούμε μέσα της μια κοινωνία τόσο πολύ εθισμένη στην απάτη και στους απατεώνες,

 ώστε δεν μας κάνει τίποτα πλέον εντύπωση που προσβάλει την ηθική και τη νομιμότητα!!!


 Με κλικ εδώ διαβάζετε το προηγούμενο σχετικό άρθρο του www.karate.gr:

 13/2/2017 - "Ευ Αγωνίζεσθαι" ... "του κώλου" στις Εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!

(Οι χυδαίοι τίτλοι είναι απαραίτητοι για να δηλώνουν τη χυδαιότητα των πράξεων!)


 Από το "ηθικοπλαστικό" site της ΕΟΕ, (τρομάρα τους!):

 

 Από το Άρθρο 1 του Καταστατικού της ΕΟΕ:

 

ενώ αναλυτικότερα από το site της ΓΓΑ, που εποπτεύει την ΕΟΕ, με κλικ εδώ!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ, αλλά και την ΕΟΕ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."


 Πολιτικά θέματα, να μη χάσουμε και την πραγματικότητα!

 


 Οι εκλογές της 6-2-2017 στην ΕΟΕ!

 

Την 24η Αυγούστου του 79 μ.Χ. η έκρηξη του Βεζούβιου κάλυψε την Πομπηία με ένα σύννεφο καυτής στάχτης, που αποτέφρωσε τους κατοίκους της όπως ήταν τη στιγμή που τους βρήκε! Η δεξιά εικόνα ανήκει στον λεγόμενο "αυνανιζόμενο άνδρα" και αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του ... "σιγά μη με σταματήσει μια έκρηξη ηφαιστείου"!!!

Σε "Cosa Nostra" ("Δικό μου Πράγμα") έχουν μετατρέψει το μαρμάρινο σύμβολο του Ελληνικού Ολυμπισμού οι κομματικές παρεμβάσεις και οι καρεκλοκένταυροι ομοσπονδιάρχες!!!

Η γνωστές συγκρούσεις στις εκλογές της 6-2-2017 στην ΕΟΕ διαχύθηκαν στον Ελληνικό Αθλητισμό και κατέδειξαν τα αδιέξοδά του με μορφή έκρηξης υποβόσκοντος ηφαιστείου με την λάβα του να αφήνει "καμένα" κορμιά (ή/και ... "χαμένα"!) στο πέρασμά της!

Είκοσι επτά αθλητικές ομοσπονδίες είχαν κάνει δικές τους εκλογές στο τέλος του 2016 για την ανάδειξη των αντιπροσώπων τους στον ανώτατο αθλητικό οργανισμό της χώρας μας, όπου η ανιδιοτελής συμμετοχή και η δίκαιη αντιπαλότητα αποτελούν το ιδανικό και έμβλημα, που αυτός ο οργανισμός έχει αναλάβει την ευθύνη να μεταλαμπαδεύει σε όλους τους μικρότερους πυρήνες αθλητικών ομοσπονδιών και σωματείων της ευγενούς αθλητικής άμιλλας!

Αλλά η πραγματικότητα πάντα ευρίσκεται μακράν της παραμυθένιας σερβιρισμένης αυταπάτης! Οι κατά μέσον όρο 20 με 30 χρόνια αντιπρόσωποι στην ΕΟΕ των αθλητικών ομοσπονδιών συγκρούστηκαν με σφοδρότητα και πέρα από κάθε "ευγενή άμιλλα" με κριτήρια την ιδιοτελή αρπαχτή και την παραταξιακή αντίληψή τους.

Ο κλέφτης του κλέψαντος και ο εξαπατών του εξαπατήσαντος με το ... κάγκελο να σέρνεται ως ήταν φυσικό στα δικαστήρια για τη νομική ιδιοποίησή του!!!

Έτσι, ο μέσος Έλληνας Πολίτης, που ασχολείται με τον αθλητισμό μένει για πάντα με το στιγμιότυπο των εκλογών της ΕΟΕ την 6-2-2017 στο μυαλό του και με τα στιγμιότυπα των μελών της Ολομέλειάς της, όπως αυτά καταγράφηκαν την 6-2-2017 στην ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού!

Σιγά να μην τους σταματήσει μια έκρηξη ... υποβόσκουσας ξευτίλας!!!


 Η είδηση της ακύρωσης από τον "αθήνα 9,84"!

Από την απόφαση του ΣτΕ προκύπτει προφανώς ότι ο πραξικοπηματίας Σπύρος Καπράλος που εκλέχθηκε με 14-0 ψήφους και διοίκησε επί πέντε μήνες ως Πρόεδρος της ΕΟΕ ξαναγυρίζει στο μηδέν και όλες οι αποφάσεις της προεδρίας του ακυρώνονται!

Θυμίζουμε ότι: 1) Ο μόνος αρμόδιος να κηρύξει την έναρξη των Αρχαιρεσιών ήταν ο Λάμπης Νικολάου, ο οποίος πήγε στο κτίριο της ΕΟΕ για να ανακοινώσει και από εκεί ότι οι εκλογές αναβάλλονται, 2) η "Συμμορία των 13" δεν πήγε καθόλου στις εκλογές, ενώ 3) η "Συμμορία των 14" πήγε, αντικατέστησε τον Νικολάου με τον αρχαιότερο μεταξύ τους, που ήταν ο Κανελλάκης, και διενήργησε τις εκλογές με αποτέλεσμα 14-0 υπέρ του Καπράλου! Εύγε του παιδιού!


 Η είδηση της ακύρωσης από τον "SPORT24"!

 

1 - Δεν γνωρίζουμε πού θα κλίνει το Τζούντο! Οι εκτιμήσεις λένε προς τον Καπράλο!

2 - Η διαμάχη στην ποδηλασία έχει κριθεί σε επίπεδο προσωρινής διαταγής και σε επίπεδο ασφαλιστικών μέτρων, αλλά εκκρεμεί η κύρια αγωγή!

3 - Τζούντο: Δηλαδή είχε εκλεγεί ο Καφενταράκης, ακύρωσε τις εκλογές ο Σουφλέρης και ακύρωσε την ... ακύρωση ο Καφενταράκης???

4 - Και μόνο αυτό αποδεικνύει τη στημένη δουλειά και τις καραμπινάτα χειραγωγούμενες εκλογές στην ΕΟΕ των Λαμόγιων!!!

Τα ανωτέρω Λαμόγια της "Συμμορίας των 14" είναι οι επόμενοι:

 

 

Σπύρος Καπράλος

Πρόεδρος

(Οικονομολόγος-Διοί­κηση Επιχειρήσεων)

Αντιπτέριση

http://www.badminton.gr

 

Παύλος Κανελλάκης

Α΄ Αντιπρόεδρος

(Μηχανικός)

Σκοποβολή

http://www.skoe.gr/

 

Θανάσης Βασιλειάδης

Β΄ Αντιπρόεδρος

 (Γυμναστής)

Γυμναστική

http://www.gymnastics.gr/

 

Μανώλης Κατσιαδάκης

Γεν. Γραμματέας

(Μηχανικός)

Ξιφασκία

http://www.fencing.org.gr/

 

Αντώνης Νικολόπουλος

Ταμίας

(Αστυνομικός)

Κανόε-Καγιάκ

http://www.canoekayak.gr/

 

Μιχάλης Φυσεντζίδης

Αναπληρωτής Ταμίας

(Γυμναστής.Ξενοδόχος)

Ταεκβοντό

http://www.elot-tkd.gr/

Γιώργος Αλικάκος

Μέλος

(Μηχανικός)

Μοντέρνο Πένταθλο

(Δεν έχει site!)

 

Αριστείδης Αδαμόπουλος

(αντί Ιωάν. Βασιλειάδη)

Ιστιοπλοΐα

http://www.eio.gr/

 

Γιάννης Καρράς

Μέλος

(Ανεπάγγελτος)

Κωπηλασία

http://www.kopilasia.gr/

 

Βασίλης Κατσώρας

Μέλος

(Γυμναστής)

Χειμερινά Σπορ

http://www.eox.gr/

 

Μανώλης Κολυμπάδης

Μέλος

( Πανεπιστήμων!!!)

Επιτρ. Αντισφαίριση

http://www.httf.gr

Ευάγγελος Γραμμένος

(αντί Σοφ. Πιλάβιου)

Μέλος

Ποδόσφαιρο

http://www.epo.gr/

 

Πολυξένη Αργειτάκη

(αντί Γιάννη Σταματόπουλου)

Μέλος

Στίβος

http://www.segas.gr/index.php/el/

 

Ιάκωβος Φιλιππούσης (αντί Θανάση Τερζή)

Μέλος (δημοσιογράφος)

Ποδηλασία

http://www.hellenic-cycling.gr/

 

 Η είδηση της ακύρωσης από τον "gazzetta.gr"!

 

1 - Αυτό θα το δούμε και πιο κάτω.

2 - Καταργούνται όλες οι αποφάσεις της ακυρωμένης διοίκησης! Χαστούκι ηχηρότατο για τα Λαμόγια της "Συμμορίας των 14"!

 

 

3 - Εδώ αρχίζουν να παίζουν τα ... μπαγλαμαδάκια: μας τα λέει ο δικηγόρος του Ισίδωρου Κούβελου, γνωστός μας από το καράτε ως κολλητός του Γιώργου Γερόλυμπου και μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος, ο οποίος "μοιράζει" (!!!) και "δηλώσεις"!!!

4 - Ο Μπαλασόπουλος γλαφυρότατα δίνει χονδρικά την απόφαση με νομικούς όρους.

5 - Αποδεικνύεται ότι οι προσφεύγοντες είχαν επικαλεσθεί μεταξύ άλλων ότι ο μόνος αρμόδιος (ως ... καραπιπερίμ πρόεδρος της ΕΟΕ!) για τη σύγκλιση της Ολομέλειας για τις Εκλογές στην ΕΟΕ ήταν ο Λάμπης Νικολάου και κανένας άλλος, ο οποίος Λάμπης Νικολάου είχε αναβάλει τις εκλογές!

Υποθέτω ότι ο Λάμπης Νικολάου θα ήταν και ο κύριος μάρτυρας της "Συμμορίας των 13" και άρα στην ουσία της "Συμμορίας των Άλλων 14"!!!

6 - Η εκλογή του Σπύρου Καπράλου και όλων των υπολοίπων στις διάφορες θέσεις της ΕΟΕ κρίθηκαν άκυρες.

7 - Οι αντιπρόσωποι των ομοσπονδιών Αναρρίχησης και Καράτε είχαν δικαίωμα να πάρουν μέρος στις εκλογές ως ισότιμα μέλη της ΕΟΕ και δεν κλήθηκαν! Το είχαν δικαίωμα να πάρουν μέρος στις εκλογές είναι σωστό, αλλά το ότι δεν κλήθηκαν από πού προέκυψε?

8 - Μετά την ακύρωση των εκλογών της 6ης Φεβρουαρίου 2017 θα πρέπει ο Νικολάου να προκηρύξει άλλες, αφού εξασφαλιστεί η νομιμότητα της σύνθεσης της Ολομέλειας! Δηλαδή αφού ληφθούν υπόψη όλες οι αποφάσεις των δικαστηρίων για τις αντιδικίες μεταξύ των αντιπροσώπων των ομοσπονδιών και αφού γίνουν δεκτές και οι δύο νέες ομοσπονδίες!

9 - Καλά τα περί "Ολυμπιακής Συνείδησης" στο (9) είναι μαλακίες του Μπαλασόπουλου, που έβαλε δικαστική επιτροπή στην ΕΛΟΚ τρεις συναδέλφους του δικηγόρους από το δικό του και το διπλανό γραφείο, ώστε να βγάζουν αποφάσεις κατά παραγγελιά Γερόλυμπου, ενώ ο ίδιος ήταν νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ!!!

10 - Υπογραφή στη δήλωση "Δημήτρης Μπαλασόπουλος" και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια, διότι, ενώ είναι μετριότατος δικηγόρος, κέρδισε μεγάλη νίκη για τον Κούβελο!

11 - Εδώ, όμως, Δημητράκη, κάπου μας τα χαλάς: Αν αντιπροσώπευσες στο Δικαστήριο την ΕΛΟΚ ή/και τον αντιπρόσωπό της Γιώργο Γερόλυμπο για το δικαίωμα τους στην αντιπροσώπευση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ, τότε ενήργησες "υπό την σχέση παροχής υπηρεσιών προς την ΕΛΟΚ" και συνεπώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! Η πόρτα είναι μπροστά δεξιά, άνοιξέ τη και ... καλό κατευόδιο!!!


 Η είδηση της ακύρωσης από τον "zougla.gr"!

 

Από τις τελευταίες τρεις γραμμές της Απόφασης προκύπτει ότι ο Λάμπης Νικολάου ήταν μάρτυρας υπέρ της "Συμμορίας των 13"!!!

Ας μην αναρωτιόμαστε και πολύ! Αυτός ακύρωσε τις εκλογές με πρόφαση το θέατρο της "ασθένειας του Κούβελου" για να ευνοήσει τον Κούβελο!!!


 Η είδηση της ακύρωσης από το "Facebook/Karate News"!

 

Το "έγκυρο και έγκαιρο" "Karate News" δημοσίευσε τις ανωτέρω και τις επόμενες "παπαριές" από τον "έγκριτο νομικό" Σπύρο Δρακόπουλο:

21 Μαρτίου:

1 - Απερρίφθη το Αίτημα Προσωρινής Διαταγής της "Συμμορίας των 13"! Σωστό αυτό, αλλά πιο κάτω:

2 - "Οι εκλογές διεξήχθησαν κανονικά και ο κ. Καπράλος εξελέγη με νόμιμη πλειοψηφία, Πρόεδρος της ΕΟΕ"!

3 - Τα ίδια!

 

Χαρακτηρίζω τα ανωτέρω "παπαριές", διότι ο Δρακόπουλος γνώριζε πολύ καλά ότι το Αίτημα Προσωρινής Διαταγής, που προηγείται των Ασφαλιστικών Μέτρων, ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ουσιαστικά, επειδή η εκδίκαση της δίκης των Ασφαλιστικών Μέτρων ήταν πολύ κοντά! Και όμως ο Δρακόπουλος εν γνώσει του παραπληροφόρησε το κοινό με μόνο σκοπό να αντλήσει δυσαρέσκεια κατά του Γερόλυμπου! Πραγματικά γι' αυτό το λόγο?

 

4 - Και η παραπληροφόρηση (κοινώς παπαριές) από μεριάς του Δρακόπουλου συνεχίζεται χτίζοντας ψευδείς κατηγορίες κατά του Γερόλυμπου βασισμένες σε λανθασμένες εκτιμήσεις ή μήπως σε εσκεμμένη συμπεριφορά??? Αυτή η στρατηγική κατά ενός αντιπάλου αδυνατίζει τελικά και τις αληθινές κατηγορίες εναντίον του!

 

11 Μαΐου:

Οι "παπαριές" του Δρακόπουλου συνεχίζονται σε νέα δημοσίευση και τον Μάιο από μεριάς του στο "Karate News" χτίζοντας νέες κατηγορίες κατά του Γερόλυμπου και πάλι βασισμένες σε λανθασμένες εκτιμήσεις ή μήπως σε εσκεμμένη συμπεριφορά???

Χαρακτηρίζω τα ανωτέρω και πάλι "παπαριές", διότι ο Δρακόπουλος γνώριζε πολύ καλά ότι τα Ασφαλιστικά Μέτρα, που προηγούνται της τακτικής δίκης, ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ, όταν η εκδίκαση της κύριας δίκης είναι πολύ κοντά! Και όμως ο Δρακόπουλος εν γνώσει του παραπληροφόρησε το κοινό με μόνο σκοπό να αντλήσει δυσαρέσκεια κατά του Γερόλυμπου! Πραγματικά γι' αυτό το λόγο?

 

 13 Ιουλίου: Εδώ ο Σπύρος Δρακόπουλος δημοσιεύει την ΟΜΟΛΟΓΙΑ του ότι γράφει συστηματικά "παπαριές"!


 Τι είχε γράψει, όμως, και το www.karate.gr?

Με κλικ στην κάτω εικόνα πάτε στο αντίστοιχο άρθρο!

... και συνέχεια ...

... και συνέχεια ...

... και συνέχεια ...


 Την ορθότερη άποψη την είχε και πριν και τώρα "Η Άποψη"!!!

 Διαβάστε τη για να έχετε ορθή ενημέρωση με πραγματικά και υπεύθυνα στοιχεία!


Και είναι τόσο προφανή αυτά, που εξήγησε "Η Άποψη" για τον καθένα που ασχολείται σοβαρά με τα αθλητικά, ώστε την ίδια άποψη είχε και το www.karate.gr, όπως διατύπωσε και στο άρθρο του της 13-2-2017 συμφωνώντας απόλυτα με την "Άποψη"!!!


 Απαράδεκτη η Απόφαση του ΣτΕ

 Ακύρωσης των Εκλογών της ΕΟΕ!

 

 Γι' αυτό έχουμε γεμίσει Λαμόγια!

Η σωστή Απόφαση θα έπρεπε να ήταν: και οι 28 για δέκα μέρες στη φυλακή, στο ίδιο κελί με μία τουαλέτα, διότι, όπως τα πραγματικά στοιχεία δείχνουν, όλοι είναι λαμόγια:

 

1 - Ο πρόεδρος της ΕΟΕ πάει για μέλος των Αθανάτων της ΔΟΕ (χοντρό χρήμα) και άρα το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο!

2 - Ο Κούβελος έπαιξε θέατρο με την δήθεν ασθένεια! Μπήκε τη Δευτέρα στο Ωνάσειο με καρδιακό επεισόδιο και βγήκε την Παρασκευή σε καρέκλα με ρόδες και ορό να κρέμεται στο πλάι! Σε ποιόν τα πουλάς αυτά ρε Κούβελε? α) Ακριβώς την ημέρα των εκλογών σου έτυχε το καρδιακό επεισόδιο, ποτέ πριν και ποτέ μετά, και β) αφήνουν VIP ασθενή να φύγει από το Ωνάσειο στο δρόμο μετά από καρδιακό επεισόδιο με αναπηρική καρέκλα και ορό??? Πόσα θες να μας τρελάνεις?

3 - Ο Νικολάου με μόνη αναποδιά την ασθένεια Κούβελου ακύρωσε τις εκλογές! Και γιατί ρε Νικολάου θα πρέπει να ακυρωθούν οι εκλογές αν ασθένησε ο Κούβελος! Αν ασθενούσε ο Κατσώρας ή ο Αδαμόπουλος ή ο Φυσεντζίδης ή και οι τρεις μαζί θα ακυρώνονταν οι εκλογές??? Όχι βέβαια! Είναι προφανές, λοιπόν, ότι ευνοείς τον Κούβελο!

4 - Συνεννοημένοι οι 13 της "Συμμορίας των 13" δεν πήγαν στις εκλογές όλοι μαζί, διότι ήθελαν να βγάλουν τον Κούβελο!

5 - Συνεννοημένοι οι 14 της "Συμμορίας των 14" πήγαν στις εκλογές, διότι ήθελαν να βγάλουν τον Καπράλο!

6 - Ο Νικολάου, το Λαμόγιο, πήγε για να τους πει ότι οι εκλογές αναβλήθηκαν, πράγμα που ευνοούσε τον Κούβελο! Το ίδιο μαρτύρησε και στο δικαστήριο και έτσι κέρδισε ο Κούβελος!

7 - Στις πραξικοπηματικές εκλογές η "Συμμορία των 14" αδιαφόρησε για τις γνώμες 13 αθλητικών ομοσπονδιών (και των μεγαλύτερων μάλιστα!) και έβαλε παράνομα τον "αρχαιότερο" να προεδρεύσει και έκανε παράνομα τις εκλογές! Πού το βρήκατε γραμμένο ότι γίνονται αυτά??? Γιατί δεν βάλατε τον ... νεότερο, που είναι και ο πιο αγνός από όλους σας???

8 - Και μετά από τις εκλογές μοιράσανε και τα "εσωτερικά οφίτσια"!!!

 

Κύριοι Δικαστές, οι αποφάσεις σας δεν απευθύνονται μόνο στους δύο αντίδικους, αλλά θα πρέπει να εμπεριέχουν τη σοφία του παραδειγματισμού για όλο τον Ελληνικό Λαό, ειδάλλως (είμαστε και) θα μείνουμε η Χώρα της Απάτης! Η σωστή Απόφαση είναι: Δέκα μέρες στη φυλακή και στους 28, στο ίδιο κελί, με μία τουαλέτα, διότι, όπως τα πραγματικά στοιχεία δείχνουν, όλοι είναι λαμόγια, και απώλεια δια παντός του δικαιώματος να θέσουν υποψηφιότητα για μέλη της ΕΟΕ! Εντός ενός μηνός οι ομοσπονδίες να εκλέξουν νέους αντιπροσώπους και εντός δύο μηνών να ξαναγίνουν οι εκλογές στην ΕΟΕ! Να καθαρίζει και ο τόπος!

 

 


  Αρχική      Επικαιρότητα       Αθλητικά Θέματα .