karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 10/10/04

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

ΚΑΡΑΤΕ:

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ και ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Οι Πύλες της Κολάσεως Άνοιξαν με τη Νέα Πολιτική Ορολογία!!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,  (και όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες!)  7-10-04: 

Καραμανλής: «Δεν θ' αφήσω πέντε νταβατζήδες και πέντε συντεχνίες να χειραγωγήσουν την πολιτική ζωή της χώρας. Eίναι εύκολα αντιμετωπίσιμοι, αρκεί να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας ως νομοθέτες και η Δικαιοσύνη τη δική της δουλειά».

Αυτό συνεπαίρανε ο Πρωθυπουργός μετά από έξι μήνες διακυβέρνησης της χώρας???

Όλοι ξέρουμε ότι, κατά κυριολεξία, ο Νταβατζής εκμεταλλεύεται την Πόρνη, η οποία εκδίδεται στον Πελάτη! Το τρίγωνο αυτό έχει μια αλληλένδετη σχέση μεταξύ των μελών του!

Ο συσχετισμός, όμως, των τριών ανωτέρω ατόμων δεν δημιουργείται στιγμιαία. Είναι συντηρούμενη κατάσταση σχετικά μακροχρόνια και βασίζεται στην παρανομία της Πορνείας!

Ο πρωθυπουργός, όμως, το είπε μεταφορικά! Και εννοούσε όλους εκείνους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την οικονομική και πολιτική τους ισχύ απομυζούν με διάφορους παράνομους τρόπους το φτωχικό εισόδημα του Ελληνικού Λαού επηρεάζοντας ακόμα και την πολιτική και τη νομοθετική εξουσία! Οι αλληλένδετες σχέσεις υπάρχουν και εδώ!

Μεταφορικά, όμως, το Νταβατζιλίκι “κολλάει” σε κάθε εκδήλωση της κοινωνικής και της πολιτικής μας ζωής. Το χαρακτηριστικό του παραμένει παντού το ίδιο και είναι η εμφανής, προκλητική, διαδιδόμενη και μονίμως ατιμώρητη παράνομη εκμετάλλευση!

Οι Νταβατζήδες, λοιπόν, γεννιώνται και ανατρέφονται από την ίδια την Πολιτεία στους εξοπλισμούς, στη δημιουργική λογιστική, στην εκτεταμένη φοροδιαφυγή, στην υγεία, στην παιδεία, στη δημοσιογραφία, στα δημόσια έργα, στις δημόσιες υπηρεσίες, στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος, αναβολικά, ολυμπιακοί αγώνες, κ.ά.), στον έλεγχο των διοικήσεων των ομοσπονδιών από τα κόμματα (και μην κάνετε τους ανήξερους!), σε όλους τους τομείς της κοινωνικής μας ζωής και φυσικά στην πολιτική!

Όταν, λοιπόν, μια ποδοσφαιρική ομάδα σαν την ΠΑΕ της ΑΕΚ η οποία αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο κομμάτι του Ελληνισμού, οδηγείται στο χείλος της καταστροφής από τους διαχειριστές της επιχειρηματίες και τους ανίκανους πολιτικούς διοικούντες, νομοθετούντες, επιβλέποντες και ελέγχοντες τον αθλητισμό, τότε ποιοί είναι οι Νταβατζήδες μέσα στο μυαλό του απλού φιλάθλου???

Όταν, λοιπόν, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε δικαιούται επί δέκα ολόκληρα χρόνια την αναγνώρισή της από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εκείνη, δια των υπαλλήλων της και δια των εικονιζομένων πολιτικών της αρμοδίων, της την αρνείται, περιφρονώντας το Σύνταγμα, τους Νόμους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων, περιφρονώντας τον πολίτη και πλαστογραφώντας κατά συρροή την αλήθεια, μόνο και μόνο για να προστατεύσει συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο επί χρόνια ακροβατεί έντεχνα και κατά γενική αποδοχή μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, και όλα αυτά με απόλυτη ατιμωρησία, τότε πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσει αυτό ο απλός πολίτης αν όχι ... “Νταβατζιλίκι” κύριε Καραμανλή ???

                         

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση
www.karate.gr    

 Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου