karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 12/5/05

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

 

Το Χρονικό μιας ... "Οσφριζόμενης" Απάτης!

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Όλοι όσοι θέλουν να ασκήσουν προσφυγές για απαλλαγή ή και για επιστροφή (γιατί όχι?) των αχρεωστήτων ποσών της εκβιαστικής περαίωσης 1988-1993 θα πρέπει να τις ασκήσουν μέσα σε δύο μήνες από τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία βγήκε στις 24 Απριλίου 2005!!!

 

Να μια ουσιαστική είδηση πολύ χρήσιμη για τους αναγνώστες ή τους τηλεθεατές σας!!!

 

Για την πολιτική απάτη της κυβέρνησης κατά των 250.000 συμβασιούχων δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα! Προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια και μετεκλογικά έκανε το ... παγώνι! Τα γνωρίζετε! Μαγκιά τους!

Για την οικονομική απάτη της κυβέρνησης κατά των 900.000 συνταξιούχων για την περίπτωση του ΛΑΦΚΑ δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα! Και αυτό το γνωρίζετε! Η κυβέρνηση έλεγε ότι έστω και ένας να δικαιωθεί στα δικαστήρια, τότε θα επιστρέψει το ΛΑΦΚΑ σε όλους! Αγγούρια! Η πρώτη τέτοια υπόθεση ήταν του Γούλα, υπάλληλου του Πέτρου Δούκα, υφυπουργού της κυβέρνησης! Ο ασυνείδητος Γούλας παραιτήθηκε από την προσφυγή του ως καλός υπάλληλος του Δούκα και Νεοδημοκράτης, και όταν κριθεί η επόμενη προσφυγή, θα έχουν περάσει τα πέντε χρόνια της αναδρομικής εφαρμογής της απόφασης με αποτέλεσμα οι 900.000 συνταξιούχοι να χάνουν για πάντα τα 1000 ευρώ που είναι κατά μέσον όρο οι επιστροφή του ΛΑΦΚΑ από την πράξη και μόνο του Γούλα, ο οποίος "εκτέλεσε" 900.000 συνταξιούχους! Μαγκιά τους!

Για την αθλητική απάτη του Ορφανού κατά της Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα! Την γνωρίζετε! Αν όχι, διαβάστε την εδώ μέσα! Με δύο λόγια, ο Ορφανός παραβαίνει κραυγαλέα το Σύνταγμα, τους νόμους και τις αποφάσεις των Δικαστηρίων για να ευνοήσει τις απάτες του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Γερόλυμπου, αντίδικου της ΠΟΠΚ. Πολιτική ... Διυπουργική Μαγκιά τους!

 

 

Αλλά η Μαγκιά τους αυτή αρχίζει και παρατραβάει!

 

ΟΙ  ΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ !!!

 

Στις 24 Απριλίου 2005 το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε απόφαση σύμφωνα με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός και επομένως άκυρος ο τρόπος με τον οποίο έκλεισαν οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την υπουργική απόφαση 2198/1994. Το νέο έτυχε μεγάλης προβολής από τις εφημερίδες και τα κανάλια την 28η Απριλίου 2005, αλλά με το αδύνατο σημείο της έλλειψης πληροφόρησης σχετικά με τις δικονομικές προθεσμίες!!!

Και μυρίζεται κανείς την επερχόμενη απάτη της κυβέρνησης στο θέμα των παράνομα περαιωμένων φορολογικών υποθέσεων του 1994!

Τι σημαίνει απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου? Μέσα στη συνείδηση του πολίτη σημαίνει ότι πρόκειται για ένα είδος απόφασης ΔΙΚΑΙΟΥ στην οποία απαραίτητα πειθαρχεί ακόμα και το κράτος. Αν όχι, τότε να πάρουμε τα βουνά! Η πρώτη εξαπάτηση αυτής της έννοιας γίνεται φανερή από την αντιμετώπιση της περίπτωσης του ΛΑΦΚΑ, όπου η κυβέρνηση εμφανίζει ένα "απατεωνίστικο" πολιτικό πρόσωπο δικαίου, "αρκεί, λέει, μία περίπτωση να δικαιωθεί και τότε θα το δώσουμε σε όλους". Έτσι, αποτρέπει τις παράλληλες προσφυγές και ένα γελοίο δικονομικό τέχνασμα, κατ' εμένα εκ των προτέρων σχεδιασμένο, μεταθέτει το θέμα σε καταστρεπτικά μακρινή χρονική στιγμή για τους ενδιαφερόμενους. Συνεπώς, ενεργεί με πράξεις κοινού απατεώνα: χρησιμοποιεί δικονομικό τρόπο να "φάει" το ΛΑΦΚΑ  από τους συνταξιούχους και το ... πετυχαίνει! (Να σας κοπεί το ... χέρι, που τους ψηφίσατε???)

 

Η ίδια ιστορία καταστρατήγησης των αποφάσεων των δικαστηρίων επαναλαμβάνεται με τις περαιώσεις των φορολογικών υποθέσεων με τη υπουργική απόφαση του 1994.

Μόλις πήρε δημοσιότητα η σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (28/4/05, Μεγάλη Πέμπτη), οι Εφορίες "πάτησαν γκάζι" για να πάρουν ότι προλάβουν από τους τελευταίους οφειλέτες της παλιάς εκείνης περαίωσης! Εν ριπή οφθαλμού ενεργοποιήθηκαν όλα τα μέσα πίεσης (κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, προσωποκρατήσεις) προς τους τελευταίους λίγους ή πολλούς οφειλέτες για τα έτη 1988 έως 2003 με σκοπό να εισπράξουν έστω και εν αδίκω, έστω και αχρεώστητα ό,τι μπορούν περισσότερα, καταστρατηγώντας για άλλη μια φορά την ουσία της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου!

Και εδώ υπάρχει ακόμα μια σημαντική λεπτομέρεια που θα πρέπει να τύχει ευρείας δημοσιότητας από τις εφημερίδες και τα κανάλια:

 

Όλοι όσοι θέλουν να ασκήσουν προσφυγές για απαλλαγή ή και για επιστροφή (γιατί όχι?) των αχρεωστήτων ποσών της εκβιαστικής περαίωσης 1988-1993 θα πρέπει να τις ασκήσουν μέσα σε δύο μήνες από τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία βγήκε στις 24 Απριλίου 2005!!!

 

Να μια ουσιαστική είδηση πολύ χρήσιμη για τους αναγνώστες ή τους τηλεθεατές σας!!!

 

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

Θύμιος Περσίδης
www.karate.gr    

 

    Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου