karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 20/5/05, τελευταία ενημέρωση 28/5/05

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

Οι Καμικάζι της ... Νέας Διαπλοκής!

και ο

Τυχαίος ... Πρωθυπουργός!!!

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Τυχαία ... Πρωθυπουργός???

Ο πολύς ο κόσμος θέλει πολιτικούς με "καθαρό μέτωπο" και αυτό οι πολιτικοί το ξέρουν. Αλλά έλα που η Πολιτική εμπεριέχει και βρώμικη δουλειά!

Μην πεις όχι, διότι το ρουσφέτι είναι βρωμιά και το κάνεις!

Πώς να κάνεις τη βρωμιά και ταυτόχρονα να έχεις και "καθαρό μέτωπο"?

Απλό! Δεν χρειάζεται να "είναι" καθαρό! Αρκεί να "δείχνει" καθαρό! Συνεπώς, σωστά το έχεις πιάσει το θέμα: θέλεις μερικούς "πιστούς" να σου κάνουν τις βρώμικες δουλειές και να αναλάβουν μόνοι τους τις ευθύνες, αν και όταν τους ανακαλύψουν! Με το αζημίωτο φυσικά!

 

Προσφυγές "ο Γούλας" και το επίρρημα "τυχαία"!

Όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν αντιπολίτευση, ο κολλητός του Δούκα κύριος Γούλας άκανε τυχαία προσφυγή για να πάρει πίσω τις παράνομες κρατήσεις του ΛΑΦΚΑ από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Όταν έγινε κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, ο κύριος Γούλας βρέθηκε τυχαία διευθυντής στο γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών κ. Δούκα και ... ξαφνικά τυχαία παραιτήθηκε από την προσφυγή του για το ΛΑΦΚΑ. Αλλά και η παραίτηση ήταν μαϊμού, διότι ο Γούλας παρέμενε τυχαία στο γραφείο του και μετά την ... "παραίτηση", πράγμα που αποδεικνύει το προκλητικό γκαγκστεριλίκι!

Εξαρχής ήταν γνωστό το τεράστιο οικονομικό μέγεθος του ΛΑΦΚΑ, άλλωστε γι' αυτό του έβαλε τυχαία χέρι το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια ήρθε η Νέα Διαπλοκάρα και έδειξε το "καθαρό της πρόσωπο" λέγοντας τυχαία "αρκεί να δικαιωθεί ένας και θα το πάρουν όλοι"! Αυτό ήταν το "καθαρό πρόσωπο" (η βρωμιά μετά). Αυτόματα η προσφυγή του κ. Γούλα απέκτησε τυχαία άλλο νόημα και άλλη βαρύτητα. Η απάτη φαινόταν εξαρχής καραμπινάτη!

Τότε η Νέα Δημοκρατία χρειάστηκε τυχαία τη "βρώμικη δουλειά": να εξαφανιστεί τυχαία η πρώτη προσφυγή. Τη βρώμικη αυτή δουλειά την ανέλαβε τυχαία ο δήθεν "ανεξάρτητος καμικάζι" Γούλας, ο οποίος έκανε τυχαία τη βρωμιά, πούλησε τυχαία τους συνταξιούχους προς όφελος της κυβέρνησης και ανέλαβε την ευθύνη της πράξης "του" με παραίτηση (διάβαζε: η θυσία του καμικάζι!). Αλλά η κυβέρνηση έκανε τη δουλειά της! Ή, τουλάχιστον, νόμισε ότι την έκανε!

Είναι φανερό ότι τα κόμματα τυχαία έχουν ανάγκη από τέτοιους "καμικάζι"!

 

Προσλήψεις παρα-ΑΣΕΠ "ο Χούπης"!

Ένας δεύτερος καμικάζι εμφανίστηκε τυχαία στον τομέα των προσλήψεων των "γαλάζιων παιδιών". Δεν αμφισβητείται ότι η ανεργία θερίζει. Δεν αμφισβητείται ότι η πρώτη απαίτηση του οπαδού-ψηφοφόρου είναι μια θέση στο δημόσιο. Δεν αμφισβητείται ότι έξω από το Γραφείο του κυρίου Παυλόπουλου υπάρχουν τυχαία 14 μήνες τα αντίσκηνα των συμβασιούχων, τους οποίους εμπαίζουν και τα δύο κόμματα! Δεν αμφισβητείται ότι τα τηλέφωνα μέσα στο γραφείο του κυρίου Παυλόπουλου βροντάνε τυχαία κάθε τόσο "για μια θεσούλα"! Αν μπείτε σε γραφείο πολιτικού, οι τέσσερις στις πέντε γραμματείς μιλάνε τυχαία με ψηφοφόρους!!!

 

Αλλά και ο κύριος Παυλόπουλος έχει τυχαία τον "καμικάζι του".

 Ο κύριος Χούπης, από τους κολλητούς συνεργάτες του κ. Παυλόπουλου, εμπλέκεται τυχαία χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα σε σκάνδαλο παράνομων προσλήψεων από το παράθυρο! Αν ο κ. Παυλόπουλος το "δημιούργησε" τυχαία, οφείλει να παραιτηθεί! Αν το γνώριζε τυχαία, οφείλει να παραιτηθεί! Αν δεν το γνώριζε τυχαία, πάλι οφείλει να παραιτηθεί, διότι εκλέχθηκε τυχαία και πληρώνεται όχι τυχαία για να γνωρίζει!

Να μου επιτρέψετε, όμως, να διατυπώσω την πεποίθηση ότι τέτοιες πράξεις υλοποιούνται τυχαία στα πλαίσια της γενικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι αυτοί οι παράπλευροι "κύριοι" τυχαία δεν είναι τίποτα άλλο από τους "καμικάζι" της Νέας Δημοκρατίας. Από τους προσυμφωνημένους αβανταδόρους της με την ειδική συμφωνία: "το κάνεις για μένα όχι τυχαία και σε υποστηρίζω αφανώς, αλλά αν πιαστείς τυχαία, δεν ξέρω τίποτα!"

 

Γιατί έχω μια τέτοια πεποίθηση?

Πρώτον, διότι διαφωνώ απόλυτα με τη νομική άποψη του "τεκμηρίου της αθωότητας" ένεκα του οποίου οι περισσότεροι εγκληματίες κυκλοφορούν τυχαία ανάμεσά μας! Συμφωνώ απόλυτα με τη λαϊκή ρήση "όπου τυχαία υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"!

 

Δεύτερον, διότι βλέπω και ζω κάθε μέρα από πρώτο χέρι τις εξώφθαλμες παρανομίες του τυχαία υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, ο οποίος παρά τις επί δέκα χρόνια καταγγελίες κατά του τυχαία συνεργάτη του Γιώργου Γερόλυμπου, παρά την επί δώδεκα μήνες όχι τυχαία απόδοση ευθυνών στο πρόσωπό του και στο πρόσωπο του πρωθυπουργού ως προϊσταμένου υπουργού πολιτισμού, επιδεικνύει θρασύτατη και εγκληματική αδιαφορία προς την εντολή που πήρε τυχαία από τον Ελληνικό λαό για αμερόληπτη διοίκηση του αθλητισμού και εκμεταλλεύεται τη θέση του για προσωπικά και κομματικά οφέλη, στα πλαίσια των οποίων τυχαία χρησιμοποιεί τον Γερόλυμπο σε θέση "καμικάζι"!


Όταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού  τυχαία ευνοεί, καλύπτει, χρησιμοποιεί, συνεργάζεται, συναναστρέφεται, συμπράττει, χρηματοδοτεί, επιχορηγεί, πληρώνει με μισθούς δημόσιου χρήματος έναν άνθρωπο για τον οποίο έχει "κρεμάσει" τυχαία το διαδίκτυο από τις καταγγελίες εναντίον του, χωρίς καν να αναρωτιέται μπας και κάτι είναι αλήθεια, έ τότε ο υφυπουργός αυτός είναι όχι τυχαία άχρηστος για τον ελληνικό λαό και ανίκανος να εκτιμήσει την αξία της εντολής που τυχαία έλαβε. Σαν Έλληνας πολίτης τον καταγγέλω και από αυτή τη θέση και απαιτώ την παραίτησή του από τη θέση του λόγω εγκληματικής ανικανότητας!!!

Ακριβώς τα ίδια λόγια ισχύουν και για τον τυχαία πρωθυπουργό, ο οποίος είναι ταυτόχρονα υπουργός πολιτισμού (προϊστάμενος του αθλητισμού) και τυχαία στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τον Ορφανό! Το τελευταίο σημαίνει ότι τα ψηφοθηρικά ρουσφέτια του Ορφανού από το πόστο του Υφυπουργείου Κομματικών Παροχών καλύπτουν τυχαία και τον Καραμανλή και άρα "καλύπτονται" τυχαία και από τον Καραμανλή! Και αν τα λόγια αυτά ισχύουν για τον πρωθυπουργό, τότε ισχύουν για όλο το κόμμα που κυβερνάει! Συνεπώς την ... "βάψαμε" επί το λαϊκότερον!

Πάρτε το απόφαση: ήρθανε για να μας ξεσκίσουνε τυχαία! Αλλά ταυτόχρονα είναι η πρώτη και μοναδική κυβέρνηση με τόση μεγάλη φθορά σε τόσο λίγο χρόνο!!! Ελπιδοφόρο αυτό!


Ορφανέ παραιτήσου: Είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Αθλητισμό του τόπου!!!


Σύλλογοι-Σφραγίδες και Ομοσπονδίες-Μαϊμούδες "ο Γερόλυμπος"!

Αντιπροσωπεύσεις στην ΕΟΕ και τριπλοθεσίες στο Αθήνα 2004, ΔΕΜΑ, ΕΛΟΚ, ΕΟΕ και όπου αλλού με την εγγύηση Ορφανού  (Πιο δραστήριος αυτός!)

Εδώ βλέπουμε τον Γερόλυμπο, 12 χρόνια τυχαία δικτάτορα του καράτε, μια φορά να αρπάζει τυχαία το Χόκεϋ και να μπαίνει εκπρόσωπός του στην ΕΟΕ (1997), μια φορά να "γεννάει" τυχαία το ανύπαρκτο κέρλινγκ και να τρέχει με αγωνία για μια καρέκλα στην ΕΟΕ (2001) και τέλος να "φυτεύεται" τυχαία από τον Ορφανό στην πολυπόθητη θεσούλα στην ΕΟΕ μέσω του ... Σόφτμπολ (2005)!

Πόθεν έσχες το ... γκαγκστεριλίκι μικρέ? Μήπως τυχαία από τον Ορφανό?

 

Για την τυχαία αθλητική απάτη του Ορφανού κατά της Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα! Την γνωρίζετε! Αν όχι, διαβάστε την εδώ μέσα! Με δύο λόγια, ο Ορφανός παρα-βιάζει τυχαία και κραυγαλέα το Σύνταγμα, τους νόμους και τις αποφάσεις των Δικαστηρίων για να ευνοήσει τις εν γνώσει του απάτες του τυχαία φίλου και συνεργάτη του "καμικάζι" αρπαγής και δημιουργίας μαϊμούδων ομοσπονδιών Γιώργου Γερόλυμπου, αντίδικου της ΠΟΠΚ.

Εμείς του Παραδοσιακού Καράτε ντρεπόμαστε να λέμε, στο εξωτερικό που πάμε για αγώνες, ότι έχουμε υπουργό αθλητισμού! Λέμε ότι τον έφαγε η ... μαρμάγκα! Εκτός από τις φορές που πάμε για αγώνες στην Ιταλία. Εκεί λέμε ότι έχουμε υπουργό αθλητισμού τον ... Αλ Καπόνε (εγγονό!) και να δείτε πόσο μας ... σεέεβονται!!!

 

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης

όχι τυχαία εκδότης επί 17 χρόνια ('77 - '94) του περιοδικού ΔΥΝΑΜΙΚΟ με πάνω από 100.000 αναγνώστες αυτά τα 17 χρόνια, οι οποίοι το νοσταλγούν ακόμα και σήμερα!
www.karate.gr    

     Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου