karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

 Πρώτο 24/8/07, 29/8/07,  5/9/07, 12/9/07

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

 

Ο "πρωθυπουργός",η "Τζιοκόντα" και ο "Κατάδικος"!


ή"Το Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

 

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

Όταν τον Μάρτιο του 2004 βγήκε η Νέα Δημοκρατία, γέμισα ελπίδες ότι επιτέλους η ομοσπονδία του Παραδοσιακού Καράτε θα έπαιρνε την αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την οποία τόσα χρόνια της στερούσαν παράνομα (παραβαίνοντας κάθε έννοια ισότητας και αίσθημα δικαίου αλλά και σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου) οι αρμόδιοι υπουργοί και γενικοί γραμματείς αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ (βλέπε τους Φούρα και Έξαρχο!) με τους οποίους είχε προσωπική γνωριμία "αλληλοεξυπηρετήσεων" ο "κομματικός σαλτιμπάγκος του αθλητισμού" Γιώργος Γερόλυμπος (πρόεδρος της αντίπαλης ομοσπονδίας Καράτε).

Ένας γελαστός Υφυπουργός Αθλητισμού με ... λάδι στο μαλλί, ο Γιώργος Ορφανός, με μυστηριώδες χαμόγελο ακριβώς σαν αυτό της ... Τζιοκόντας, ανέλαβε τη ΓΓΑ υποσχόμενος, όπως και ο πρωθυπουργός του ισότητα και διαφάνεια. Επανέλαβα τα δίκαια αιτήματα της ομοσπονδίας μου πολλές φορές γραπτά προς ... αυτήν την Τζιοκόντα, σόρυ, αυτόν τον Υφυπουργό, τον ΓΓ Αθλητισμού Κώστα Κουκοδήμο και προφορικά στους υφισταμένους τους, ειδικά προς τον γνωστό ¨διευθυντή" κ. Λυκόπουλο από τον οποίο είχα πάρει και υποσχέσεις ότι ο υφυπουργός βλέπει αμερόληπτα όλες τις υποθέσεις! (Αγγούρια ... "αμερόληπτα"! ...με το συμπάθιο!)

La Gioconda, conocido también como la Mona Lisa, Monna Lisa o Madonna Elisa, es una obra pictórica de Leonardo da Vinci.

 

Το ίδιο το δεξί αλλά για αριστερόχειρες (όπως τα ... ψυγεία!)!

Πού να ξέρω ο φουκαράς ότι ο Γερόλυμπος ήταν κολλητός του γελαστού Υφυπουργού (όταν λέμε "κολλητός" εννοούμε "κώλος και βρακί", ... πάλι με το συμπάθιο!) και ο Λυκόπουλος ήταν απλός "κομματο-φύλακας" (δηλαδή "κομματο-φίλτρο" ή όπως αλλιώς συνηθίζεται να λέγεται), που απλά σταματούσε τους ενοχλητικούς και πέρναγε τους βαμμένους!

Ο καιρός κυλούσε προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι διαμαρτυρίες μου πολλαπλασιάστηκαν προς κάθε κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένου του Συνήγορου του Πολίτη, των Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και του Υπουργού Πολιτισμού που δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή! Ο Συνήγορος του Πολίτη και οι ΕΕΔΔ με δικαίωσαν! 

Ο Γιώργος Ορφανός και ο Κώστας Καραμανλής με γράψανε κανονικά οι ψευταράδες (πολιτικό προσόν!)!  Φυσικά όλοι τους οι ισχυρισμοί αποτελούν παραποιημένες αλήθειες ή και ασύστολα ψεύδη! Την αλήθεια για την ιστορία του καράτε θα την βρείτε στο βιβλίο "Ένα λιοντάρι, 1000 κότες και μια φραγκόκοτα!", που κυκλοφορεί στα καλά βιβλιοπωλεία! Γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια και εμένα και την ομοσπονδία και τους συλλόγους και τους αθλητές και τις αποφάσεις των δικαστηρίων και το Συνήγορο του Πολίτη και τους Επιθεωρητές Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού πως ο ίδιος είναι "πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων" και η κυβέρνησή του είναι "κυβέρνηση όλων των ελλήνων". Το να πληροί η ομοσπονδία μου όλες τις προϋποθέσεις  της Αναγνώρισης από την ΓΓΑ, ακόμα και με απόφαση Αρείου Πάγου, και αυτοί να μην την δίνουν για χάρη του κομματικού τους προστατευόμενου και Σαλτιμπάγκου του Αθλητισμού Γιώργου Γερόλυμπου, ο οποίος πηδάει από τη μια ομοσπονδία στην άλλη ανάλογα με τα προσωπικά οφέλη που θα απομυζήσει, έεε αυτό αποδεικνύει ατράνταχτα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια κομματική συμμορία που απομυζά τον ελληνικό λαό για χάρη των κομματικών μελών της!

Ορφανός και Γερόλυμπος ήταν και είναι ... "κώλος και βρακί" κατά τη σοφή λαϊκή ρήση στην αρπαγή και  χειραγώγηση αθλητικών ομοσπονδιών!!!

(Ευχαριστούμε τις κυρίες που ποζάρισαν αυθόρμητα για αυτήν την Πολιτική φωτογραφία! Επελέγη η φωτό της κυρίας Μαριάνθης, διότι αποδίδει απόλυτα την πραγματικότητα!)

Είναι φανερό ότι η αξιοπιστία του πρωθυπουργού αποδείχθηκε για μένα ... κουρελού γύφτικη!!! Είναι φανερό ότι δεν μιλάμε για "παρανομία της κυβέρνησης", αλλά για "μόνιμη τακτική κυβερνητικής τρομοκρατίας"!!! Δεν μας μένει τίποτα άλλο παρά να πάμε στην Ομόνοια για ... καλάζνικωφ και χειροβομβίδες!!!

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!

Όταν ο πρωθυπουργός δεν σέβεται τα ίδια του τα λόγια και τις ίδιες του τις υποσχέσεις προς τον λαό, αυτό αποτελεί μια αδιάσειστη απόδειξη ότι όλο το κόμμα διέπεται από τη φιλοσοφία της αρπαχτής!!! Με σαράντα χρόνια εμπειρίας στις μαχητικές τέχνες, έναν μικρόκοσμο της πραγματικής ζωής, μελετώντας σε βάθος χαρακτήρες αθλητών, εκπαιδευτών και διοικητικών, αναγνωρίζω πλέον ολόκληρο τον χαρακτήρα των ανθρώπων από αντιπροσωπευτικές πράξεις τους ! Ο πραγματικός χαρακτήρας ενός ανθρώπου, ο οποίος παράγει και τις πράξεις του, μένει όταν αφαιρέσουμε τα άχρηστα, φιασιδωτά, υποκριτικά, επιφανειακά πυροτεχνήματα της καθημερινής βιτρίνας. Για παράδειγμα, αν ένας προβαλλόμενος ως ευεργέτης-φιλάνθρωπος αποδειχθεί ότι διέπραξε μια απάτη, είναι φανερό ότι ο άνθρωπος είναι ένας απατεώνας που φροντίζει να έχει τη βιτρίνα του φιλάνθρωπου, διότι μια αγνή και φιλάνθρωπη ψυχή απορρίπτει κάθε στιγμή και εξ ορισμού την κάθε απάτη! Το ίδιο απατεώνας είναι και ο πολιτικός που εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του λαού!

Η φιλοσοφία του "Γερόλυμπου" και εφόσον οι πράξεις του επικροτούντο από το κόμμα του ήταν για μένα πλέον το σήμα κατατεθέν της Νέας Δημοκρατίας! Ήταν η Φιλοσοφία της Αρπαχτής! Αυτό αποδείχθηκε ατράνταχτα από τη συμπεριφορά του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Ορφανού κατά τη διοίκηση του αθλητισμού, όπου η κύρια ενασχόλησή του ήταν πώς θα αρπάξει τις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών από τους Πασόκους και να τις δώσει στους δικούς του. Το ίδιο αποδείχθηκε δυστυχώς και κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή! Πώς βλέπουμε το Πάσχα ... "Αρνάκι ΑΑΑ"! Έτσι κι εδώ: ΑΑΑ = Ανευθυνότητα, Ανικανότητα, Αρπαχτή. Ποιό είναι το αποτέλεσμα? Δυστυχώς είναι αυτό που μας χτύπησε σαν να μας χτύπησε ... ρινόκερος!

66 νεκροί σε "δολοφονίες εξ αμελείας" και η μισή χώρα καμένη,

παραλυμένη διοίκηση, άχρηστοι και ανίκανοι υπουργοί,

ενώ ο πρωθυπουργός το έπαιζε "Ωραία Κοιμωμένη"

με μοναδικό του όνειρο το πώς θα ξαναβγεί!!!

"γνωστός-άγνωστος ποιητής!"

 

Κάθε τι που συμβαίνει γύρω μας, συμβαίνει πάντα επειδή έχει ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση και ΠΟΤΕ ανεξήγητα! Και η μόνη εξήγηση ήταν ότι πραγματική αξία για τους δύο πολιτικούς είχε ο Γερόλυμπος και όχι εγώ ή η ομοσπονδία μου ή το δίκαιο ή ο αθλητισμός! Είχα απέναντί μου τον "δολοφόνο του διεθνούς καράτε", διότι το κατέστρεψε για τη δική του ανέλιξη, τον "δολοφόνο του αθλητικού ιδεώδους", διότι έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό να αναπτύξει αμερόληπτα τον αθλητισμό της χώρας και αυτός έπνιγε τις πασοκικές διοικήσεις των ομοσπονδιών για να τις αντικαταστήσει με νεοδημοκράτες και δολοφόνησε εν ψυχρώ την ομοσπονδία του Παραδοσιακού Καράτε, και τον "δολοφόνο των δασών της Ελλάδας και 66 συμπολιτών μας", διότι ποτέ δεν κατάλαβε τι σημαίνει "πρωθυπουργός" και ποτέ δεν θα καταλάβει! Οι απαντήσεις του υφυπουργού Γιώργου Ορφανού στα αιτήματά μου γράφηκαν από τον ίδιο τον Γερόλυμπο, βασίστηκαν σε πλαστά έγγραφα, υπογράφηκαν από τον ΓΓΑ Κώστα Κουκοδήμο με εντολή υφυπουργού και ποτέ δεν εστάλησαν σε εμένα και την ομοσπονδία μου για να μην τις αντικρούσω δικαστικά μέσα στις νόμιμες προθεσμίες, διότι είναι κότες και ενεργούν κρυφά και ύπουλα και όχι αντρίκια και με διαφάνεια!!! Αυτό αποδείκνυε για μένα ότι οι καιροσκόποι ήταν "εκ των ων ουκ άνευ" για τη Νέα Δικτατορία και οπωσδήποτε δεν υπήρχαν μόνο στον τομέα του αθλητισμού!

Αμέσως ήρθε στο μυαλό μου η επίσκεψη του Καραμανλή στο "Αθήνα 2004" δήθεν για "ενημέρωση" την 18-2-04 (17 μέρες πριν από τις εκλογές της 7-3-04 και μέσα στην κάψα της προετοιμασίας!). Ήταν ακριβώς η μέρα που η Αγγελοπούλου έκανε σύσκεψη για την αποπομπή του Γερόλυμπου από το "2004" λόγω ανάπτυξης παράπλευρων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για την ανάληψη της προμήθειας των συστημάτων ασφαλείας των αγώνων. Ο Καραμανλής δεν πήγε για "ενημέρωση" αλλά για να γλιτώσει τον Γερόλυμπο από την απόλυση (αυτή δεν ήταν απόλυση, ήταν κλωτσιά σβουράτη στον πισινό!) και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πήγε μετά από απαίτηση ονομαστού ... βαρόνου!!! (Η έννοια των πολιτικών βαρόνων έχει πλέον αποσαφηνιστεί! Είναι αυτοί που κινούν τις μαριονέτες!) Το αποτέλεσμα ήταν η Αγγελοπούλου, που δεν μασάει, να διώξει τον Γερόλυμπο! Αλλά ο Καραμανλής απέδειξε ότι συμπλέει στην "φιλοσοφία Γερόλυμπου" και οι "Γερόλυμποι" είναι "εργαλείο" για τη Νέα Δημοκρατία και ζωή νάχουνε βρίσκονται σε κάθε υπουργείο, δεξί χέρι και πόδι κάθε υπουργού! (Ο Γερόλυμπος δεν ξέρουμε τι ... "δεξί" είναι του Ορφανού!) Τα σκάνδαλα, που ακολούθησαν, της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο υπουργών, υφυπουργών, κουμπάρων, μπατζανάκηδων, συννυφάδων και άλλων συγγενών απέδειξαν ότι το "πολιτικό αυτό εργαλείο" είναι ευρείας χρήσης!

Από τότε που τον σουτάρησε η Αγγελοπούλου, ο Γερόλυμπος έγινε το "μαύρο πρόβατο" που ο "γιδοβοσκός" έπρεπε να κάνει πάλι "άσπρο", διότι έχει την υποστήριξη "βασικού" όχι μετόχου αλλά "βαρόνου" (το ίδιο είναι!) και ήταν το αδίστακτο μυαλό που γένναγε ιδέες δημιουργίας νέων αθλητικών ομοσπονδιών και αρπαγής παλαιών ομοσπονδιών από το ΠΑΣΟΚ με στόχο να αρπάξει η Νέα Δικτατορία τη διοίκηση της Ολυμπιακής Επιτροπής. Παρόμοια μυαλά γέννησαν και τα κόλπα των ομολόγων και άλλα!

Η υπόθεση "ξέπλυμα Γερόλυμπου" πήγε καλά και σήμερα ο Γερόλυμπος:

1) Ελέγχει την ομοσπονδία του ερασιτεχνικού καράτε με επιχορήγηση 200 εκατ. δρχ. το χρόνο και γραφεία στο ΟΑΚΑ. Όταν κατηγορήθηκε για "περίεργη μη καταχώρηση" ποσού 47 εκατ. δρχ. επιχορηγήσεων στον απολογισμό του 1999, έτρεξε ο Ορφανός με τον Μεντεσίδη να τον γλιτώσουν με εικονικό έλεγχο της πλάκας. Τους τα έχω γράψει κατάμουτρα και κανείς δεν κουνήθηκε τρία χρόνια τώρα! Αν είστε άντρες, δώστε μου να τον ελέγξω εγώ με την εποπτεία εισαγγελέα και σας υπόσχομαι το καλύτερο κελί στο ... Πουλί!!!

2) Αρπάζει την ομοσπονδία Χόκεϋ με συλλόγους καράτε και χώνεται από το Χόκεϋ στην ΕΟΕ (αυτό παλιό).

3) Ελέγχει την ομοσπονδία κέρλινγκ, που δημιούργησε ο ίδιος με συλλόγους καράτε, με επιχορήγηση από τη ΓΓΑ και γραφεία στο ΟΑΚΑ, (όπου γράφω "ελέγχει" σημαίνει ότι διαχειρίζεται και τα οικονομικά χωρίς έλεγχο!).

Όλα εν γνώσει των αφεντικών του Ορφανού και Καραμανλή! Και μετά μου λένε εμένα για νταβατζήδες του αθλητισμού!!! Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό ... κεφάλα!


Κέιβαν Γκάζι:
Κι άλλος Ιππότης της Στρογγυλής Τραπέζης! Από "Αρχιτεχνικός του Καράτε" εχρίσθη εν μιά νυκτί "Αρχιτεχνικός του Τρίαθλου" από την Α.Μ. ... Ελισάβετ του ... ΟΑΚΑ. Ήθελα νά 'ξερα, ποιός εφεύρε το ... Άγιο Δισκοπότηρο ?

4) Είναι γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του ερασιτεχνικού καράτε, της οποίας τα οικονομικά κανείς δεν ξέρει από πού ελέγχονται, με γραφεία στο ΟΑΚΑ και έξοδα να πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό,

5) Είναι γενικός γραμματέας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του ερασιτεχνικού καράτε, της οποίας τα οικονομικά κανείς δεν ξέρει από πού ελέγχονται, με γραφεία στο ΟΑΚΑ και έξοδα να πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό,

Όλα εν γνώσει των αφεντικών του Ορφανού και Καραμανλή! Και μετά μου λένε εμένα για νταβατζήδες του αθλητισμού!!! Ξαναείπε ο γάιδαρος τον πετεινό ... κεφάλα!

6) Είναι πρόεδρος (πρόσφατα σχετικά) στο Τρίαθλο με γραφεία στο ΟΑΚΑ, στο οποίο δεν παρέλειψε να εγγράψει τους πιστούς του "συλλόγους καράτε για όλες τις δουλειές", ώστε να ελέγχει τη διοίκηση (ακόμα και έναν Πέρση τεχνικό του καράτε, τον Κέιβαν Γκάζι, για όλες τις δουλειές του καράτε τον "βάφτισε" τεχνικό υπεύθυνο του τρίαθλου) και ελέγχει τις επιχορηγήσεις του. (Βλέπετε στο http://www.triathlon-hellas.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=27 την αριστερή φωτό.) Πρόσφατα συγκρούστηκε με τον γενικό γραμματέα του τριάθλου, διότι μεταξύ άλλων διαχειρίζεται μόνος του, με e-banking παρακαλώ πράγμα που προφανώς απαγορεύεται, την επιχορήγηση της ομοσπονδίας.

 

Όλα εν γνώσει των αφεντικών του Ορφανού και Καραμανλή! Και μετά μου λένε εμένα για νταβατζήδες του αθλητισμού!!! Εδώ κοντεύουνε να πείσουνε τον ... πετεινό!

 

 

7) Είναι διευθυντής αθλημάτων (?) στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων με γραφεία στο ΟΑΚΑ, θέση με μισθό και ασυμβίβαστη με τις υπόλοιπες θέσεις του. Μερικοί λένε ότι έχει αρνηθεί τον μισθό, αλλά αυτό ή είναι ψέμα ή γεννάει την αυθόρμητη υποψία ότι βγάζει περισσότερα με άλλους τρόπους! Ποιός αρνείται το μισθό της δουλειάς που κάνει όλη την ημέρα κάθε μέρα??? Ο μηχανικός? Ο δικηγόρος? Ο δημοσιογράφος? Ο τραπεζικός? Ο εισαγγελέας? Ο δικαστής?

Μόνον η ... Αγία Σουλπικία των Καράτε-Χόκεϋ-Σόφτμπολ-Κέρλινγκ-Τρίαθλου-Athens2004-Μεσογειακών και βάλε!

Ορφανός και Γερόλυμπος ήταν και είναι ... "κώλος και βρακί" κατά τη σοφή λαϊκή ρήση στην αρπαγή και  χειραγώγηση αθλητικών ομοσπονδιών!!!

(Ευχαριστούμε τις κυρίες που ποζάρισαν αυθόρμητα για αυτήν την Πολιτική φωτογραφία! Επελέγη η φωτό της κυρίας Μαριάνθης, διότι αποδίδει απόλυτα την πραγματικότητα!)

8) Είχε (ή και ακόμα έχει) μετατρέψει την ομοσπονδία καράτε σε μαγαζί του "Γερόλυμπος Α.Ε.", όταν είχε τον επικεφαλής υπάλληλο της ομοσπονδίας ταυτόχρονα και Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησής του MEGA HELLAS από την οποία πούλαγε είδη καράτε κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, αλλά και τον λογιστή των επιχειρήσεών του ταυτόχρονα και λογιστή της ομοσπονδίας καράτε με επιχορήγηση 200 εκατ. δρχ. δημόσιου χρήματος το χρόνο για δεκαπέντε χρόνια!!!

9) Είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην οποία χώθηκε αρχικά ως αντιπρόσωπος του χόκεϋ μέχρι που τον έδιωξε ο συνεταίρος του Τσόγκας, μετέπειτα σαν αντιπρόσωπος του σόφτμπολ μέχρι που αυτό κηρύχθηκε "έκπτωτο" από τους Ολυμπιακούς και τώρα φρόντισε να αρπάξει το τρίαθλο για να διατηρήσει τη θέση του στην ΕΟΕ, αποδεικνύοντας για χιλιοστή φορά την ανηθικότητα στην οποία κολυμπάει ο Ναός του Αθλητικού Ιδεώδους, τρομάρα τους!

9) θα ρωτήσω για τα άλλα γιατί δεν τα ξέρω όλα!

 

Όλα αυτά με τη ... βούλα Ορφανού και την ... πανωβούλα Καραμανλή, οι οποίοι μην αντέχοντας να τους τα "χώνω" του έδωσαν εντολή να μου αρπάξει το www.karate.gr για να μην δημοσιεύω! Με καταγγέλλει, λοιπόν, η ΕΛΟ Καράτε στην ΕΕΤΤ για να μου πάρουν την ιστοσελίδα με έγγραφο που υπέγραψαν τα τσιράκια του Γερόλυμπου Παπαδημητρόπουλος και Μπίκας, πρόεδρος και γραμματέας της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν ξέρουν πούθε πέφτει το ... Ίντερνετ! Στην ακρόαση της ΕΕΤΤ (δύο φορές) ήρθε μόνος μάρτυρας ο κινών τα νήματα Γερόλυμπος με τον δικηγόρο της ΕΛΟΚ Δημήτρη (?) Μπαλασόπουλο και ανάμεσα στις κοτσάνες που διατύπωσαν σχετικά με την παραπλεύρως πυραμίδα της απάτης: α) ομολόγησαν την κρυφή ανάμειξη του Υπουργού εναντίον μου και β) δεν δίστασαν να απειλήσουν έμμεσα την επιτροπή με τα επόμενα (από τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά):

1)" Εμείς καταθέσαμε και μήνυση και αγωγή κατά του Περσίδη και θα δικάσουμε σε ένα χρόνο. Αλλά μπορείτε να μου απαντήσετε τι να κάνουμε , όταν έρχεται ο Υπουργός και λέει στη Διοίκηση: "Ή παίρνετε μέτρα _δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει πώς_ ή θα σας κόψουμε την επιχορήγηση, θα σας εξαφανίσουμε όλους!"  Τι να κάνουμε όταν μας επιπλήττει, λέγοντας : "Δεν έχετε κανένα δικαίωμα εσείς να με βάζετε εμένα αρχηγό της "πυραμίδας" των απατεώνων μαζί με του Μαξίμου", αφού ο κ. Περσίδης έχει όλους τους Υπουργούς των 15 τελευταίων χρόνων; "  (ΣΣ: αναφέρονται στην φωτό δεξιά και στο ... κλικ εδώ!), και

2) Μπαλασόπουλος: "Θέλουμε μία απάντηση ... Τι θα απαντήσουμε στον Υπουργό και στον Πρωθυπουργό; Τι πρέπει να πούμε;

Πρόεδρος: Δεν θα πάρετε απάντηση από εμάς.. !

Μπαλασόπουλος: Εγώ το θέτω το ερώτημα.

 

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Καραμανλικός και Ορφανικός Γερόλυμπος! Σε μία ασυγκράτητη έκφραση του αθλητικού ιδανικού του δικού του και των αφεντικών του χρησιμοποιεί τα πιόνια του Παπαδημητρόπουλο και Μπίκα στην ΕΛΟΚ για να διαγράψει από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε τα σωματεία που είναι ταυτόχρονα και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε! Από πού και έως πού έχουν αυτές οι κότες του καράτε δικαιοδοσία να διαγράφουν συλλόγους και να σταματούν τα παιδιά τους από τον αθλητισμό μόνο και μόνο επειδή οι σύλλογοι αυτοί θέλουν να είναι και μέλη σε μια άλλη αθλητική ομοσπονδία άλλου αθλήματος??? Αυτός είναι ο αθλητισμός του Ορφανού και του Καραμανλή! Πού ακούστηκε αυτό? Ποιό φασιστόμουτρο, ποιός κομπλεξάρας της κακιάς συμφοράς, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται, για να ικανοποιήσει τη δική του διεστραμμένη ... αυτοϊκανοποίηση, που πεταλώνει τζιτζίκια στον ανήφορο, διανοείται να διαγράψει ένα ολόκληρο σωματείο με τους διοικητικούς του και τους αθλητές του (τα παιδιά που κάνουν αθλητισμό) από ομοσπονδία, επειδή μόνο και μόνο αυτό το σωματείο είναι μέλος κάποιας άλλης αθλητικής ομοσπονδίας άλλου αθλήματος? Τριάντα χρόνια διοικητικός σε ομοσπονδίες και δεν έχω συναντήσει ούτε ακούσει κάτι τέτοιο ποτέ και πουθενά!

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό και αποδεικνύεται από το επόμενο έγγραφο (εξώδικο προς τον σύλλογο) και άλλα παρόμοιά του με την ταπεινή μου παρατήρηση πως ο Γερόλυμπος προσπάθησε να φτιάξει ... χειροποίητη γιαουρτόπιτα την Πρωτοχρονιά και επειδή του ... έκοψε η μαρέγκα, στις 2 του Ιανουαρίου, η πρώτη δουλειά του έτους ήταν να αρχίσει να διαγράφει από την ΕΛΟΚ συλλόγους, που ήταν μέλη και της ΠΟΠΚ!!! (Υπάρχουν και οι έτοιμες από το σούπερ μάρκετ, μεγάλε!)

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο (6ο Νταν Σίτο-ρύου της κακιάς συμφοράς) και τον γραμματέα Γιώργο Μπίκα (το θαύμα της Πτηνοτροφίας! ¨Εχετε δει άλλη ... κότα δύο μέτρα!!!) της ΕΛΟΚ! Υπακούοντας τυφλά στη διεστραμμένη εκδικητικότητα του Γερόλυμπου εναντίον της ΠΟΠΚ και εμού και του Μαρτάκη διαγράφουν παράνομα τον σύλλογο του Μαρτάκη από την ΕΛΟΚ με παράνομες και ανύπαρκτες (και ηλίθιες!) κατηγορίες αποκλείοντας τα παιδιά του συλλόγου από τον αθλητισμό!
Να μην ενοχλείστε, λοιπόν, όταν σας λέω "κότες του καράτε"! Για τι περνιόσατε?  Για ... σαμουράι???

{ Παρένθεση:        Το "Με τιμή" μου αρέσει:

1) από τον "τιμημένο" πρόεδρο της ΕΛΟΚ που έχει 6 Νταν στο Σίτο-ρύου παίρνοντας για κάθε κύου και δύο νταν ... δώρο, όπως στα αποσμητικά! και

2) από τον "τιμημένο" γενικό γραμματέα της, ο οποίος όταν αποδέχεται τον πρόεδρο για έκτο νταν είναι σαν να έχει τα δικά του νταν ... χεσμένα, ... με το συμπάθιο!!! Εδώ που τα λέμε, δεν έχει και άδικο να τους έχει αυτή την εκτίμηση!  

3) Ο πιο "τιμημένος", όμως, είναι πάντα ο ίδιος ο Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος ανακήρυξε τον εαυτό του "επίτιμο πρόεδρο" με απόφαση ΔΣ και όχι ΓΣ, όταν ακόμα ήταν μέλος του ΔΣ και ενώ ακόμα παρέμενε μέλος του ΔΣ.       Κλείνει η παρένθεση! }

 

Είτε επανεκλεγείτε είτε όχι στις 16 ΣΕΠ 2007, είσαστε ανάξιοι να κυβερνήσετε και, από ό,τι βλέπετε και εσείς κάθε μέρα στις εφημερίδες, ο δημοσιογραφικός κόσμος τα βλέπει όλα και τα στηλιτεύει όλα χωρίς κανένα δισταγμό πλέον. Η ηθική σας υπόσταση έχει πιάσει πάτο και το κακό είναι τόσο πολύ μη αναστρέψιμο, ώστε να μας οδηγεί στη μοιραία διαπίστωση ότι ο πολιτικός καριέρας πλέον πρέπει να αντέχει στην ... "σκατοθύελα", ... με το συμπάθιο! (Όλο επιστημονικούς όρους γράφω απόψε!) Θέλετε να πολιτευθείτε? Παρακαλώ, περάστε!

 

Ο καταδικός μας, όμως, "κατάδικος" Γερόλυμπος ήταν "καταδικασμένος να πετύχει", όπως είχε ... αυτοπροφητέψει! (Η φωτό-σαλόνι με το ένα χέρι στην τσέπη (!) και το άλλο να δείχνει το "ποιός είναι" (!) είναι από περιοδικό του χώρου του καράτε, το οποίο χρηματοδότησε για την προβολή του!) Φυσικά όλοι του οι ισχυρισμοί αποτελούν παραποιημένες αλήθειες ή και ασύστολα ψεύδη! Την αλήθεια για την ιστορία του καράτε θα την βρείτε στο βιβλίο "Ένα λιοντάρι, 1000 κότες και μια φραγκόκοτα!", που κυκλοφορεί στα καλά βιβλιοπωλεία!

Ο δικός μας Γερόλυμπος άντεξε στο χρόνο γιατί είναι μια "αλεπού" σε χώρο που κυκλοφορούν πολλές "κότες" (εννοώ το καράτε!), αλλά άλλοι "Γερόλυμποι" (πάνω από 40-50!) σε άλλους τομείς της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας δεν άντεξαν την πίεση των παράνομων πράξεών τους και "αποκόπηκαν" κατά καιρούς από το σώμα των κυβερνώντων για να "σωθεί το πλοίο".

Αλλά το πλοίο της κυβέρνησης επί τρεισήμισι χρόνια και σε κάθε κύμα αποδεικνύεται "ακυβέρνητο σαπιοκάραβο της κακιάς συμφοράς με ανύπαρκτο καπετάνιο και μεθυσμένους ναύτες". Αυτό βέβαια για τον ελληνικό λαό, διότι για τους ίδιους τους επιβαίνοντες οι δικοί τους, εσωτερικοί επιτήδειοι το είχαν μετατρέψει στο ... "πειρατικό των υπερεικοσαετών ονείρων τους" !!! Άλλωστε τα ρεσάλτα στα ασφαλιστικά ταμεία τους ρίξανε στις πρόωρες εκλογές!

Από τα πρώτα μεγάλα κύματα που χτύπησαν το πλοίο της κυβέρνησης του Καραμανλή ήταν τα αναβολικά στους πρωταθλητές μας τον Αύγουστο του 2004! Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξαφνικά χάθηκε! Για πολλές μέρες έκανε το "παγώνι"! Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει ο άσχετος! Περίμενε να πάρει οδηγίες από τον "σχετικό" πρωθυπουργό, αλλά και αυτός ήταν ακόμα πιο άσχετος! Και τότε, όπως και σε κάθε άλλη κρίση, ο πρωθυπουργός αφήνει να περάσουν 3-5 μέρες και εμφανίζεται με το γνωστό απόλυτα υπερσίγουρο ύφος του υπέρτατου Όντος, του ανέγγιχτου από τις λαμογιές των υφισταμένων του και των έμμεσων και άμεσων συνεργατών του, και μας μιλάει ακριβώς στο θέμα: ... περί ανέμων και υδάτων!!!

Το ίδιο σκηνικό επικράτησε σε όλες τις κρίσεις εθνικές, οικονομικές ή και ηθικής που χτύπησαν τον τόπο ή τη Νέα Δικτατορία όλα αυτά τα τρεισήμισι χρόνια της διακυβέρνησης της της χώρας από αυτήν: παγωμάρα των υπουργών, ψάχνουμε τον ανύπαρκτο πρωθυπουργό (μάλλιασε η γλώσσα του Παπανδρέου να λέει "ο πρωθυπουργός της χώρας κρύβεται"), παγκόσμια ... ρομποποίηση, απόλυτη ασχετοσύνη, πρωθυπουργικός τουπές χιλίων καρδιναλίων και παχιά λόγια εκτός θέματος!

Ακριβώς το ίδιο έγινε και τώρα με τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, η συγκάλυψη της οποίας οδήγησε τον Καραμανλή στη στρατηγική της υφαρπαγής της ψήφου των Ελλήνων με τις "εκλογές με τα μαγιό", που θα μείνουν στην ιστορία! Αλήθεια, δεν καταλαβαίνει ότι στη συνείδηση των ελλήνων η πράξη αυτή περνάει σαν ποταπός εκβιασμός?

Ακριβώς το ίδιο έγινε και τώρα με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού 2007! Ήταν καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες και το ήξερε, έχει προηγηθεί πέρυσι η καταστροφή της Πεντέλης και το ήξερε, προηγήθηκε η καταστροφή της Πάρνηθας που του έσπασε τα μούτρα και το ήξερε, εκδηλώνονταν πυρκαγιές σε όλη της Ελλάδα λόγω υπερβολικού καύσωνα και το ήξερε, και η μόνη του αντίδραση ήταν να έχει ένα ανάπηρο πυροσβεστικό σώμα και μια ανύπαρκτη κεντρική διοίκηση και το ήξερε! Και ήταν πρωθυπουργός! Και το ... ήξερε!!!

Αλλά η πυρκαγιές δεν είναι ούτε αναβολικά, ούτε ομόλογα, ούτε  άλλα θέματα του "ενός χτυπήματος", που μπορείς να κάνεις το παγώνι πέντε μέρες μέχρι να κοπάσουν οι εντυπώσεις και να εμφανιστείς μετά στο ρόλο του "υπεράνω" πυροσβέστη.

Οι πυρκαγιές είναι χτύπημα συνεχές με συχνότητα επανάληψης το κάθε δευτερόλεπτο και όταν είσαι ανύπαρκτος υπουργός και πρωθυπουργός, όταν δεν έχεις τους απαραίτητους πυροσβέστες και δεν έχεις εξοπλισμό για όσους έχεις, τότε οι πυρκαγιές καταστρέφουν δάση, καταστρέφουν χωριά, καταστρέφουν τη χώρα, καίνε περιουσίες, καίνε ανθρώπους, καταστρέφουν και τα επόμενα 20-30 χρόνια της ζωής μας !!!

Όταν οι ανίκανοι υπουργοί που ανέλαβαν να προστατεύσουν τους 66, που έχασαν τη ζωή τους (τη μάνα με τα τρία παιδιά της στην αγκαλιά που απανθρακώθηκε και τους άλλους) και τη χώρα που κάηκε μιλάνε για "ασύμμετρη απειλή" (δηλαδή εκατοντάδες ταυτόχρονες τρομοκρατικές ενέργειες εμπρησμού) χωρίς να το αποδεικνύουν άμεσα, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει ότι "το δουλεύει η αντιτρομοκρατική" και "δεν θέλουμε να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα", τότε ο ελληνικός λαός είναι σίγουρος ότι μας λένε "ασύμμετρες μαλακίες" οι άχρηστοι!!! Κανονικά πρέπει να πάνε φυλακή πλάι στον Παπαδόπουλο για προδοσία!!!

Μεγάλο θράσος έχουν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι οι οποίοι σε δηλωμένα εχθρικό περιβάλλον, που εκδηλώνεται στις εφημερίδες της επόμενης ημέρας, απαντούν εκτός θέματος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με περισσή αλαζονεία, ειρωνεία και κυνικότητα λες και δεν είναι πληρωμένο ακόμα και το σώβρακο που φοράνε από τα λεφτά του ελληνικού λαού, λες και δεν έχουν υποχρέωση στον ελληνικό λαό να δώσουν σαφείς και λεπτομερείς απαντήσεις στους εκπροσώπους του τύπου! Μου θυμίζουν κάτι ... κινέζους σιφού (δασκάλους) του Κουνγκ-φου σε έργα της κοτσάνας, που πιάνουν με τα δόντια τις σφαίρες που τους πυροβολούν οι αντίπαλοι! Καθίστε καλά, ρε!

Εδώ δεν μιλάμε για την τυχαιότητα ή όχι των πυρκαγιών. Εδώ μιλάμε για την ετοιμότητα της κυβερνητικής μηχανής να τις αντιμετωπίσει, όπως είχε απόλυτη υποχρέωση. Και αυτή η ετοιμότητα και η αποτελεσματικότητα επέμβασης της κυβερνητικής μηχανής αποδεδειγμένα με μια και μόνο έκφραση, με έναν και μόνο επιστημονικό όρο αποδίδονται: "του κώλου τα εννιάμερα", ... με το συμπάθιο !!!

Και γιατί ήταν αυτό το αποτέλεσμα ετοιμότητας της κρατικής μηχανής μιας επί τρεισήμισι χρόνια διακυβέρνησης? Είναι πολύ απλό: διότι αυτοί οι άνθρωποι (οι κυβερνώντες) κοιμούνται και ξυπνάνε μόνο με μια σκέψη στο μυαλό: πώς να ξαναβγούνε κυβέρνηση. Και μετά από τα σκάνδαλα που τους έχουν αποκαλύψει: πώς θα υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων! Αυτή είναι η μοναδική τους απασχόληση και τίποτα άλλο! Όλα τα άλλα είναι "να καούν τα κάρβουνα"!

Κάψατε πάνω από 66 ανθρώπους, δολοφόνοι, τη μισή Ελλάδα και κομμάτι της Ιστορίας της! Τι άλλο θέλετε να κάψετε?   Κάθε κυβερνητικό σχήμα σε κάθε χώρα μετά από τέτοια παταγώδη αποτυχία θα είχε παραιτηθεί και κάθε αντίστοιχο κόμμα θα είχε διαλυθεί! Η Νέα Δημοκρατία πάει σε εκλογές και επαναδιεκδικεί την κυβέρνηση της χώρας! 

Είμαστε άραγε τόοοοοσο ηλίθιοι!!!


 

Υ.Γ.: Έχετε μετατρέψει την πολιτική ζωή του τόπου
σε ... βούρκο χοιροτροφείου!!!

 

Τυχαία έπεσε χθες στα χέρια μου το φυλλάδιο του φέρελπι υποψήφιου βολευτή Νίκου Έξαρχου! Και για να τους αποδείξω μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι η πολιτική και των δύο κομμάτων είναι "η πολιτική της λαμογιάς"

 
Ο Γιώργος Λιάνης σε προσωπική μου επαφή μαζί του υποσχέθηκε ότι θα αναγνωρίσει το Παραδοσιακό Καράτε, γιατί είχαμε δίκιο, και τελικά αναγνώρισε το Κικ-μπόξιν!!! Ψεύτης, ανίκανος ή και τα δύο???

 δημοσιεύω την επιστολή άρνησης αναγνώρισης της ΠΟΠΚ από τον Νίκο Έξαρχο με εντολή Γιώργου Λιάνη, σκληροπυρηνικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιων βολευτών του ΠΑΣΟΚ, και την επιστολή άρνησης της αναγνώρισης της ΠΟΠΚ από τον Κώστα Κουκοδήμο με εντολή του Γιώργου Ορφανού, σκληροπυρηνικών στελεχών της ΝΔ και υποψήφιων βολευτών της ΝΔ. Και οι δύο επιστολές υπαγορεύτηκαν από τον Γιώργο Γερόλυμπο και στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στους ανωτέρω απόλυτα συνεργάτες των δύο "αντίπαλων κομμάτων" σκληροπυρηνικούς και βασίστηκαν στην ίδια επιστολή πλαστής μετάφρασης του 1989 που χρησιμοποιεί ο Γιώργος Γερόλυμπος εναντίον της ΠΟΠΚ και την οποία ήδη είχαμε αντικρούσει και αποδείξει πλαστή σε όλα τα μετέπειτα του 1989 δικαστήρια από το 1995 έως το 2003! Και οι τέσσερις ανωτέρω  πολιτικοί και όφειλαν να δουν και είδαν την πρωτότυπη επιστολή, εκτός και αν έχουν βλήμα στον εγκέφαλο από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο και αδυνατούν να καταλάβουν τις ημερομηνίες (!), αλλά πιστοί στους άγραφους νόμους της κρυφής συνεργασίας εις βάρος του ελληνικού λαού και κατά παράβαση των καθηκόντων τους κατανόησαν τις απάτες του Γερόλυμπου και συνεπλεύσανε με τις απάτες του Γερόλυμπου εις βάρος μιας ολόκληρης αθλητικής ομοσπονδίας αγνοώντας επιδεικτικά, προκλητικά και ηλίθια τις επί του ίδιου θέματος αποφάσεις του Πρωτοδικείου, του Εφετείου και του Αρείου Πάγου!!! Μετατρέπουν τέτοιοι άνθρωποι το Κοινοβούλιο σε ... βούρκο χοιροτροφείου ή όχι !!!


 Άσχετο !

 

Η Επιστολή Έξαρχου με εντολή Λιάνη στην αίτηση αναγνώρισης της ΠΟΠΚ που εκκρεμούσε από τον Φεβρουάριο του 2002! Προφανώς, η ευθύνη της πλαστογραφίας του Γερόλυμπου μεταφέρεται στο Νίκο Έξαρχο!


Φυσικά όλοι τους οι ισχυρισμοί αποτελούν παραποιημένες αλήθειες ή και ασύστολα ψεύδη! Την αλήθεια για την ιστορία του καράτε θα την βρείτε στο βιβλίο "Ένα λιοντάρι, 1000 κότες και μια φραγκόκοτα!", που κυκλοφορεί στα καλά βιβλιοπωλεία!

 

 

Η Επιστολή Κουκοδήμου με εντολή Ορφανού στην αίτηση αναγνώρισης της ΠΟΠΚ που εκκρεμούσε από τον Φεβρουάριο του 2002! Προφανώς, η ευθύνη της πλαστογραφίας του Γερόλυμπου μεταφέρεται στον Κώστα Κουκοδήμο, την οποία την γνώριζε ο Γιώργος Ορφανός, ο οποίος στο θέμα της ΠΟΠΚ επέδειξε αξιοζήλευτη ... "χοντροπετσιά" (ένεκα "κώλος και βρακί" με Γερόλυμπο), η οποία αποτελεί το αντίθετο της "ευθιξίας" και η οποία κατά απόλυτη δυστυχία των Ελλήνων γίνεται πλέον το σήμα κατατεθέν του "πολιτικού καριέρας", τον οποίο και "δολοφόνο αθώων εξ αμελείας" να αποκαλέσουν, αυτός ... πάλι "πολιτικός καριέρας" μένει!

Ποιόν Οποίον θα δούμε ακόμα! Μας βλέπω να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στον Άγνωστο Στρατιώτη και αντί για καλαμποκι στα περιστέρια, να τους δίνουμε να ρίχνουν ... ντομάτες και αυγά στους πολιτικούς!!! Άντε και καλό ... βόλι! (Άσχετο: Λέτε τότε οι πολιτικοί, για να ικανοποιούν τον λαό, να βγαίνουν και να παρατάσσονται ???)

 

 

"Ερωτική σκηνή φανατικού Πασόκου Έξαρχου και φανατικού ΝεοΔημοκράτη Γερόλυμπου": "κολλητά φιλαράκια" δίνουν αναμνηστικές πλακέτες ο ένας στον άλλο!!! (Από αθλητική εφημερίδα του 2002!) Όταν το "ψιλό γαζί" βαφτίζεται "αλληλοεκτίμηση"!

 

Φυσικά η ηθική των εξεχόντων μελών των δύο κομμάτων δείχνει και την ηθική και των αρχηγών τους και ολόκληρων των παρατάξεων. Ας μην γελιόμαστε: Οι πολιτικοί είναι κάτι σαν τους κρεοπώλες, σαν τους τυροπιτάδες, σαν τους ψιλικατζήδες, σαν τους μπακάληδες, σαν τους οδοκαθαριστές, σαν τους μεσίτες, σαν τους φορτηγατζήδες, σαν τους βοθρατζήδες. Ένα επάγγελμα σαν όλα τα άλλα ή ένα επάγγελμα που έχει μέσα του λίγο από όλα τα άλλα. Με μια μεγάλη διαφορά: έχουν όλοι την ίδια βιτρίνα: παριστάνουν την ... Αθανασία του Αιγάλεω!!! Βλέπε την φωτό του Έξαρχου, που ανοίγει νέους δρόμους!

 

Είμαι περίεργος ποιά τροπή θα πάρει η πολιτική ζωή του τόπου τώρα που και τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν αποδεδειγμένα επιδείξει αναξιόπιστους αρχηγούς και αναξιόπιστα και αρπακτικά στελέχη εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την μόνιμη κληρονομιά μιας ρετσινιάς στη μάπα, που δεν ξεπλένεται με τίποτα και που μεταφέρεται μοιραία στα πρόσωπα των αρχηγών τους με αποτέλεσμα την επόμενη φοβερή φωτό από αφίσα μικρού κόμματος !!!

 

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

www.karate.gr    

 

  Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου