karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 11/5/2015. Τελευταία ενημέρωση 20/5/2015

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε.

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Αναλυτής πολιτικών καταστάσεων και συμπεριφορών!

Terminator αθλητικών και πολιτικών λαμόγιων!

(Ό,τι δηλώσεις είσαι σε αυτή τη χώρα!)


Από την 25/1/2015 πορευόμαστε με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!!

 

 


Αντικειμενική παρουσίαση από τα μέσα ενημέρωσης κατά τον Μάιο 2015:

Το κύριο άρθρο κάθε εφημερίδας επιλέγεται από τον εκδότη της να αναφέρεται στο κυριότερο θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος της ημέρας και ο τίτλος του αποδίδει περιεκτικά και κατά το δυνατό την πραγματική διάσταση αυτού του θέματος. Κατωτέρω επιλέγονται οι τίτλοι των κυρίων θεμάτων των κυριοτέρων εφημερίδων, που δείχνουν την εξέλιξη της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Βέβαια, ανάμεσα σε αυτούς δίνονται στην κρίση σας και μερικοί "κακοήθεις", που έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό, ή "άσχετοι" για αναγνώστες στον δικό τους κόσμο!!!

Μεταξύ αυτών των τίτλων, "σοφοί" είναι αυτοί που επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις και "βλακώδεις" οι υπόλοιποι!!!

Μάιος 2015, 1ο Δεκαήμερο

Είσαστε στο Μάιο 2015, 2ο Δεκαήμερο.

Μάιος 2015, 3ο Δεκαήμερο

11/5/2015

 

Η Τρόικα, κι ας την λένε αλλιώς,

επιβάλλει το Τρίτο Μνημόνιο,

κι ας το λένε αλλιώς!!!

 

Τα υποσχέθηκαν κάπως,

αλλά ήξεραν ότι ήταν αλλιώς!

 

Κοίταξε τι σε περιμένει αν δεν πληρώσεις τη δόση!!!

12/5/2015

13/5/2015

Ζητιανεύουμε από αυτόν που προσβάλλουμε = "Ρώσικη Ρουλέτα"

15/5/2015

 Εσείς φαγωθήκατε!

 Εσείς φαγωθήκατε!

Προτιμάμε την ... πτώχευση!

 16/5/2015

Κοίτα φάτσα και βγάλε συμπέρασμα! Έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ, ώστε να ακούμε αυτόν τον τύπο να μιλάει για τις συντάξεις μας???

 
Ο "εφιάλτης" του χρέους με αριθμούς. Σε ποιούς θα πληρώνει η Ελλάδα 312 δισ. ευρώ σε δόσεις, από τώρα ως το 2057.

 

10/5/2015Πληρώθηκαν στην ώρα τους:

6/5/2015: 200 εκ. τόκοι στο ΔΝΤ

12/5/2015: 760 εκ. δόση στο ΔΝΤ

13/5/2015: 500 εκ. σε μισθούς

 

 Θα πληρωθούν στην ώρα τους ???

27-29/5/2015: 900 εκ. σε Ταμεία ==> ???

27-29/5/2015: 400 εκ. σε τόκους ==> ???

27-29/5/2015: 1100 εκ. σε μισθούς-συντάξεις ==> ???

"Τζατζικιστάν"

Από την 26/1/2015, που ανέλαβε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και κάθε μέρα ΤΗΝ ακούμε να μιλάει με πεζοδρομιακά συνθήματα όπως:  "έτοιμες οι προτάσεις μας", "είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία", "δεν εκβιαζόμαστε", "υποβάλλαμε πλήρεις προτάσεις", "αναμένουμε έντιμο συμβιβασμό", "δεχόμαστε αήθεις μεθοδεύσεις", "οι δεξιές κυβερνήσεις των Ευρωπαίων σαμποτάρουν την αριστερή της Ελλάδας!", "οι εταίροι υποχρεούνται να δώσουν πολιτική λύση", "αύριο δίνουμε κοστολογημένες προτάσεις", "άντε και ... αύριο κληρώνει!", "αν δεν μας δανείσουν, δεν θα πάρουν ούτε αυτά που τους χρωστάμε", "εκλογές ή/και δημοψήφισμα", "η συμφωνία του Δεκεμβρίου", "του Φεβρουαρίου", "του Μαρτίου, "η ενδιάμεση συμφωνία", "η συμφωνία γέφυρα" και άλλα πολλά, όλα γεννήματα νοσηρής κομματικής φαντασίας!!!

Οι προεκλογικές υποσχέσεις: "θα διώξουμε την τρόικα", "με ένα γενικό νόμο θα καταργήσουμε τα μνημόνια", "θα σκίσουμε τα μνημόνια", "θα σκίσουμε τη ... γάτα", "θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ", "θα δώσουμε 13η σύνταξη", "δεν θα πάρουμε άλλη δόση", "θα σκίσουμε και τον ... γάτο", "θα μας δώσει η ... Αμερική", "θα μας δώσει η ... Ρωσία", "θα μας δώσει ο ... Σόρος" και άλλα αποδείχθηκαν ... Βαρούφες!!!

Αντίθετα, οι εταίροι μας είχαν πει ένα και μόνο και το ίδιο λένε μέχρι σήμερα: "Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η λεπτομερής κοστολόγηση των μεταρρυθμίσεων και να νομιμοποιηθούν αυτές με αποφάσεις της Βουλής".

Αυτό σημαίνει ότι όσοι αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στις διαβουλεύσεις είναι και τυφλοί και κουφοί και ανεγκέφαλοι! Γιατί λοιπόν δεν παίρνουμε 5 περιπτεράδες από το Σύνταγμα και 5 από την Ομόνοια, στους οποίους ο Δήμος έχει δώσει 10 τετρ. μέτρα και τα έχουν κάνει 24ωρες πετυχημένες επιχειρήσεις, και να τους βάλουμε επικεφαλής των διαπραγματεύσεων!!! Θα είχαμε τελειώσει!!!

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από το ότι κατά την εξέλιξη του σύμπαντος και πριν από 100.000 χρόνια η Ελλάδα ήταν κορυφή ηφαιστείου στο κέντρο της Αφρικής, το οποίο έσκασε σαν ... "πορδή της γης" και την πέταξε στον αέρα σαν φελλό ... σαμπάνιας, εξ ου και το "αριστοκρατικό ετούτο" μας για το οποίο ξεχωρίζουμε, και ήρθε και κόλλησε στην Ευρώπη! Έχετε άλλη  άλλη πιο πιθανή εξήγηση???

 Σχετικά με τις Συντάξεις 

Το απόγευμα της 28ης Απριλίου έπρεπε να πληρωθούν μέσω τραπεζών οι συντάξεις του Μαΐου, οι οποίες μπαίνουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων περί την 6η απογευματινή. Στα ΑΤΜ των τραπεζών δημιουργήθηκαν ουρές μέχρι τις 10 το βράδυ, διότι οι συντάξεις ΔΕΝ είχαν μπει ακόμα! Εγώ προσωπικά μπήκα στον λογαριασμό μου μέσω e-banking, αλλά με πέταξε έξω για ... τεχνικούς λόγους! Ποτέ Τράπεζα δεν χάνει τη λειτουργία των ηλεκτρονικών της συναλλαγών!Την επόμενη μέρα το πρωί ο Στρατούλης είπε σε κανάλι ψευδέστατα και χωρίς να ντρέπεται: "Είχε βλάβη το ΔΙΑΣ"!!! Το πιθανότερο είναι να είχε δοθεί εντολή από την Κυβέρνηση να κλείσουν οι τράπεζες το ηλεκτρονικό τους σύστημα για λίγες ώρες!

Το γεγονός της ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ χρημάτων την ημέρα της πληρωμής τους αποδεικνύει ότι τον επόμενο μήνα να πληρωθούμε με "Νέο Χρήμα" τα χιλιάρικα, που βλέπετε, στα οποία όλα τα καταλαβαίνετε εκτός από το "ΣΧ", που σημαίνει "Στα Χρωστάω"!!!

Μακάρι να κάνω λάθος!!!

Μάιος 2015, 1ο Δεκαήμερο

Είσαστε στο Μάιο 2015, 2ο Δεκαήμερο.

(σύνταξη Ιουνίου θα πάρω?)

Μάιος 2015, 3ο Δεκαήμερο

 


www.karate.gr  για όσους ξέρουν να διαβάζουν

    Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου