karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 6/7/2015. Ενημέρωση 24/8/2015.

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε.

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Αναλυτής πολιτικών καταστάσεων και συμπεριφορών!

Terminator αθλητικών και πολιτικών λαμόγιων!

 Ό,τι δηλώσεις είσαι σε αυτή τη χώρα! Βλέπε τους Πολιτικούς που μας κυβερνούν!

 

Βλέπε κάτω τα Αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος!


 Πάλι Εκλογές Άχρηστοι!!!


Πριν από το Δημοψήφισμα (5/7/2015) Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ υπόσχονταν: "σε 48 ώρες θα έχουμε συμφωνία και θα ανοίξουν οι Τράπεζες"!

50 ημέρες μετά: Σήμερα 24/8/2015 δεν έχουμε ακόμα Συμφωνία και δεν έχουν ανοίξει ακόμα πλήρως οι Τράπεζες!

 

 Η Κυβέρνηση:

Η δουλειά ήταν στημένη από την αρχή! Με τον εκβιασμό του Προέδρου της Δημοκρατίας οδήγησαν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές! Με τεράστια προεκλογικά ψέματα προς τον Ελληνικό Λαό (κατάργηση της τρόικας και των μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά των μισθών κτλ.) άρπαξαν την εξουσία! Ισχυρό εμπόδιο να την διατηρήσουν ήταν η Ευρώπη! Αποφάσισαν να μας βγάλουν και από την Ευρώπη και ας καταστραφεί η χώρα! Ηρωοποίησαν τους εαυτούς τους με πολύμηνη, δήθεν "ηρωική", ανύπαρκτη διαπραγμάτευση! Εξύβριζαν και εκβίαζαν τους Ευρωπαίους, τους οποίους παρακαλούσαν για δανεικά!

Την 25/6/2015 υπέβαλαν πρόταση στους δανειστές με μέτρα 8 δισ. (έναντι 1 δισ. του μέιλ Χαρδούβελη επί Νέας Δημοκρατίας) και οι δανειστές αντέταξαν την πρόταση Γιούνκερ των 9 δισ. Τότε ο Τσίπρας αποφάσισε να ενοχοποιήσει τους Ευρωπαίους για αδιαλλαξία και αποχώρησε μονομερώς από το τραπέζι των συζητήσεων με προφανή διάθεση ρήξης, γυρνώντας την πλάτη στους συνομιλητές τους και προσβάλλοντας έτσι τους Ευρωπαίους, αναγγέλλοντας δημοψήφισμα εντός του εκβιαστικού χρόνου των 5-6 ημερών και με αντικείμενο το υπό διαπραγμάτευση ερώτημα της πρότασης Γιούνκερ των 9 δισ.  Αυτή ακριβώς η ηλίθια κίνηση ήταν και η αρχή της απόλυτης καταστροφής για την Ελλάδα! Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει!  Οι Ευρωπαίοι απέσυραν την πρότασή τους, διότι δεν αποτελούσε τελική συμφωνία, αλλά μια απλή πρόταση προς συζήτηση, με αποτέλεσμα το δημοψήφισμα να μην έχει αντικείμενο στην πραγματική ζωή!

Το αποτέλεσμα ήταν το κλείσιμο των τραπεζών από 29/6/2015 λόγω έλλειψης ρευστότητας, ενώ η πραγματική πτώχευση της Ελλάδας ολοκληρώθηκε την 30/6/2015 με την μη πληρωμή της δόσης του 1,6 δισ. προς το ΔΝΤ και την έξοδο από το πρόγραμμα δανεισμού και μέτρων!!!

 

 Το Δημοψήφισμα:

Εκβίασαν τον Ελληνικό Λαό με το ψευδές και χωρίς αντικείμενο δημοψήφισμα της 5/7/2015, το οποίο ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν σαν "άλλοθι για την ιστορία"! Και με αυτό ακόμα εξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό!!!

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν "Συμφωνείτε με την πρόταση Γιούνκερ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?" (Την ανύπαρκτη φυσικά!) Η Αντιπολίτευση υποστήριξε ότι το ερώτημα είχε την απόλυτη έννοια "ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ευρώπη!" πράγμα που οδηγούσε σε ρήξη με την Ευρώπη! Αυτή η έννοια πέρασε και στους κύκλους της Ευρώπης, αυτή πέρασε και στη συνείδηση των ψηφοφόρων! Απόδειξη: το ότι κανένας από τους ψηφοφόρους ΔΕΝ διάβασε τα έγγραφα της πρότασης Γιούνκερ!

Η τυχάρπαστη Κυβέρνηση έβλεπε να χάνει το δημοψήφισμα και για να το κερδίσει, άλλαξε 100% απόψεις και ισχυρισμούς για το "μέσα ή έξω στο Ευρώ", "μέσα ή έξω από την Ευρώπη" με αποτέλεσμα να ισχυρίζεται και να τονίζει σε όλους τους τόνους ότι το δημοψήφισμα ΔΕΝ αφορούσε στην παραμονή μας στην Ευρώπη, αλλά αφορούσε περιοριστικά στην ενίσχυση της Κυβέρνησης κατά τη συζήτηση για την πρόταση Γιούνκερ των 9 δισ. και μάλιστα πάντα ΜΕΣΑ στην Ευρώπη!

Πριν από το Δημοψήφισμα Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ υπόσχονταν έναν ακόμα ... Παράδεισο: σε 48 ώρες θα έχουμε συμφωνία και θα ανοίξουν οι Τράπεζες! Και άλλα εν γνώσει τους ψέματα για να κερδίσουν το δημοψήφισμα!

 

 Το Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν 61,3% ΟΧΙ και 38,7% ΝΑΙ!!! Μετάφρασαν το αποτέλεσμα σαν "σεισμική" νίκη τους και γλένταγαν με χορούς και τραγούδια την Κυριακή το βράδυ! Πάντα ο "Μαλάκας" για τους άλλους είναι "Μάγκας" για τον εαυτό του!!! Ισχύει και το "όσο πιο πολύ ... τόσο πιο πολύ"!!!

Ήρθε, όμως, η Δευτέρα με τις Τράπεζες και πάλι κλειστές και τους δανειστές να θεωρούν την επιλογή του ΟΧΙ από τους Έλληνες ως "ΟΧΙ στην Ευρώπη" και συνεπώς αρνούμενους οποιαδήποτε διαπραγμάτευση! Και αν αυτή γίνει μετά από μεγάλες προσπάθειες και πολύ χρόνο, τότε θα είναι με μέτρα 12 δισ. ή 15 δισ. κτλ., διότι η Κυβέρνηση ήδη έχει επιδεινώσει σοβαρότατα την οικονομική κατάσταση της χώρας!!! Αν δεν περνούσαν τα 9 δισ. από τη Βουλή, επειδή θα "έπεφτε η Κυβέρνηση", τώρα τι θα κάνουν???

 

Η Νέα Διαπραγμάτευση

Έφεραν την Ελλάδα στο τραπέζι των νέων διαπραγματεύσεων υπό κατά πολύ δυσμενέστερες συνθήκες από κάθε προηγούμενη φορά να ζητιανεύει προσωρινή ρευστότητα για τις άμεσες υποχρεώσεις της και μακροπρόθεσμο πρόγραμμα για την έξοδο από την κρίση! Τους ζητήθηκαν νέες προτάσεις και τις παρουσίασαν την 8/7/2015 ακόμα δυσμενέστερες και από εκείνες που το δημοψήφισμά τους απέρριψε με το "σεισμικό" ΟΧΙ! Μιλάμε για πραγματική τρέλα!!! Για την αποθέωση της ... Μαλακίας!!! Προς τι το δημοψήφισμα? Προς τι η μη πληρωμή της δόσης του ΔΝΤ? Προς τι το κλείσιμο των τραπεζών? Προς τι η πεντάμηνη καθυστέρηση της συμφωνίας? Προς τι ... ΣΥΡΙΖΑ???  Υποσχέθηκαν στους Έλληνες τον Παράδεισο, ο οποίος με τον καιρό άρχισε να συρικνούται μέχρι που αντιστράφηκε σε Κόλαση και ήδη άρχισε να διογκώνεται!

Και εδώ βρισκόμαστε σήμερα 16/05/2020 και αναμένουμε σαν το κομμάτι του πλανήτη που ξεκόλλησε από την Κεντρική Αφρική και κόλλησε στο κάτω μέρος της Ευρώπης!!!


 Θα μείνουν στην ιστορία ως οι "οικονομικοί δολοφόνοι" της πατρίδας τους!

Βλέπε κάτω τα Αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος!
   
   
   
 video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

 Τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση θέλατε!!!

 Εξώφυλλο "τραβεστί"

Τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος (περίπου)

Στους 9.900.000 Έλληνες που ψηφίζουν, ψήφισε το 62,5% δηλαδή περίπου οι 6.187.500 και είχαμε 37,5% αποχή, δηλαδή 3.712.500 ΔΕΝ ψήφισαν!

Από τα έγκυρα ψηφοδέλτια το ΟΧΙ πήρε το 61,3% περίπου, δηλαδή 3.792.940 ψήφους, και το ΝΑΙ πήρε το 39,7% περίπου, δηλαδή 2.456.4409 ψήφους.

Επομένως, στο σύνολο των Ελλήνων που έχουν δικαίωμα ψήφου έχουμε: 1) 37,5% ή 3.712.500 αδιάφορα ζώα (!) που δεν ψήφισαν, 2) 61,3% Χ 62,5% = 38,3% ή 3.792.940 που ψήφισαν ΟΧΙ και 3) 39,7% Χ 62,5% ή 2.456.940 που ψήφισαν ΝΑΙ!

Ας σημειωθεί ότι ΟΧΙ ψήφισαν οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, οι ακροδεξιοί των ΑΝΕΛ και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής και οι τρεις σε απόλυτη συνεργασία με κοινό χαρακτηριστικό τον φασισμό είτε αυτός είναι αριστερός είτε είναι δεξιός!!!

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής: 

Ελληνίδες, Έλληνες, 

 

Το σημερινό δημοψήφισμα δεν έχει νικητές και ηττημένους.
Αποτελεί μια μεγάλη νίκη από μόνο του. Σήμερα, όλες και όλοι μαζί, γράψαμε μια λαμπρή σελίδα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία.

Αποδείξαμε ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και αποτελεί κυρίαρχη αξία και επιλογή διεξόδου. Αποδείξαμε επίσης ότι όταν ένας λαός έχει πίστη και συλλογική συνείδηση, μπορεί να αντέξει και να ξεπεράσει ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον καθένα και τη καθεμιά από εσάς ξεχωριστά.

Ανεξάρτητα από το τι επιλέξατε στην κάλπη σήμερα, από τώρα και στο εξής, είμαστε όλοι ένα. Και χρέος μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε αυτή τη κρίση και να ξανασηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά. Διαφυλάττοντας ως κόρη οφθαλμού την εθνική ενότητα, αποκαθιστώντας τη κοινωνική συνοχή αλλά και την οικονομική σταθερότητα.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και τους χιλιάδες ευρωπαίους πολίτες που σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης βγήκαν στους δρόμους δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό. 

Ελληνίδες, Έλληνες,

Σήμερα, με δεδομένες τις δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, κάνατε μια πολύ γενναία επιλογή. Ωστόσο, έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά εντολή ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας δύναμης για την επίτευξη βιώσιμης συμφωνίας. Με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, με όρους προοπτικής και απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας.

Και αυτή την εντολή θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή.

Γνωρίζουμε όλοι πως εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως δίκαιες λύσεις. Υπάρχουν βιώσιμες λύσεις. Αρκεί να το επιδιώκουν και οι δύο πλευρές.

Θέλω επίσης να επισημάνω ότι με τη σημερινή ιστορική και γενναία επιλογή του ο ελληνικός λαός απάντησε στο σωστό ερώτημα και ταυτόχρονα άλλαξε και το ερώτημα του διαλόγου στην Ευρώπη. Δεν απάντησε στο ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ. Αυτό το ερώτημα πρέπει να φύγει οριστικά από τη συζήτηση. Δεν μπορεί η Ευρώπη να είναι ο μονόδρομος των μνημονίων της λιτότητας. 

Ο Ελληνικός λαός σήμερα έδωσε απάντηση στο ερώτημα:  Ποια Ευρώπη θέλουμε. Και απάντησε γενναία: θέλουμε την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας.  Από αύριο η Ελλάδα θα προσέλθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Άμεση προτεραιότητά μας η τάχιστη αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού μας συστήματος, η αποκατάσταση της οικονομικής μας σταθερότητας. Και είμαι βέβαιος ότι η ΕΚΤ κατανοεί πλήρως όχι μόνο τη γενική οικονομική κατάσταση αλλά και την ανθρωπιστική διάσταση που έχει πάρει η κρίση στη χώρα μας.

Ταυτόχρονα είμαστε ήδη έτοιμοι να συνεχίσουμε τη διαπραγμάτευση με ένα πλάνο αξιόπιστης χρηματοδότησης, με ένα σχέδιο αξιόπιστων μεταρρυθμίσεων, που θα έχουν την αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας, με κριτήριο πάντα την κοινωνική δικαιοσύνη και τη μεταφορά των βαρών από τους αδύναμους στους οικονομικά ισχυρούς και με ένα αξιόπιστο σχέδιο άμεσων αναπτυξιακών επενδύσεων, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ταυτόχρονα, όμως, αυτή τη φορά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα βρίσκεται και το θέμα του χρέους, πόσο μάλιστα όταν το ίδιο το ΔΝΤ στην έκθεσή του το παραδέχεται. Έκθεση που απουσίαζε μέχρι σήμερα από τις διαπραγματεύσεις, αφού μόλις προχθές είδε το φως της δημοσιότητας, και επιβεβαιώνει τις ελληνικές θέσεις για την αναγκαία αναδιάρθρωση του χρέους προκειμένου να καταλήξουμε σε μια βιώσιμη λύση οριστικής εξόδου από την κρίση, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Τούτη την ώρα, ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και ειλικρινή συνεννόηση προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Αμέσως μετά θα επικοινωνήσω με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα του ζητήσω αύριο το πρωί τη Σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, προκειμένου να ενημερώσω για τις άμεσες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, αλλά και να ακούσω τις δικές τους προτάσεις.

Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας. Από αύριο, όμως, όλοι μαζί συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την Εθνική προσπάθεια για μια συμφωνία διεξόδου. Με ισχυρό σύμμαχο την πίστη του λαού μας στις δυνάμεις του. Με ισχυρό σύμμαχο τη δημοκρατία και το δίκιο, που είναι με το μέρος μας.

Είμαι, βέβαιος, ότι θα τα καταφέρουμε.

 Αγωνιώδης προσπάθεια για Συμφωνία με τους Εταίρους και Δανειστές!

 Εξουσιοδότηση στην Κυβέρνηση από τη Βουλή!

 Περιμένουμε:

1) να ανοίξουν άμεσα οι τράπεζες, 2) να αποκατασταθεί η χρηματοδότηση της Χώρας, 3) να παραμείνουμε στο Ευρώ, 4) να υπογραφεί νέα συμφωνία με τους δανειστές σε 48 ώρες, 5) να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα που να μην περιέχουν "λιτότητα", 6) να απομειωθεί σημαντικά το χρέος, 7) να λειτουργήσει άψογα και σε όλες τις λειτουργίες της η Χώρα! και 8) ότι άλλο υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας!

Αν όλα αυτά ΔΕΝ γίνουν άμεσα, τότε όσοι ψήφισαν ΟΧΙ αποδεικνύονται ... "γιδοπρόβατα"!!!


www.karate.gr  για όσους ξέρουν να διαβάζουν

    Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου