karate.gr:  20 - Πωλήσεις

  Τελευταία ενημέρωση  10/7/2007. 

Αρχική      Επικαιρότητα      Πωλήσεις   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Τηλέφωνο ταχυδρομικής παραγγελίας 210-3639403 - Πίνακας Βιβλιοπωλείων στο τέλος της σελίδας.


Το Τζούντο στην Πράξη, Τεχνικές Ρίψεων

Kazuzo Kudo, 9th dan, Μετάφραση Γεράσιμος Αρτινός και Θύμιος Περσίδης

© Japan Publications, Tokyo 1967, και για την ελληνική γλώσσα ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, Αθήνα 1979

Διαστάσεις: 17 x 24, Σελίδες: 128, πώληση www.espi.gr .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Θεμελειώδεις Αρχές: Οι τεχνικές ρίψεων, οι στάσεις, το πιάσιμο με τον αντίπαλο, η διεύθυνση του βλέμματος, οι μετακινήσεις του σώματος, η χρήση της δυνάμεως, το σπάσιμο της ισορροπίας του αντίπαλου, προετοιμασία και επίθεση, οι πτώσεις, η προπόνηση στις ρίψεις.
Τεχνικές Χεριών: tai-otoshi, seoi-nage, ippon seoi-nage, kata-guruma, uki-otoshi, sumi-otoshi, sukui-nage, soto-makikomi.
Τεχνικές Γοφού: harai-goshi, uki-goshi, tsuri-komi-goshi, hane-goshi, uchimata, ogoshi, koshi-guruma, ushiro-goshi, tsuri-goshi.
Τεχνικές Ποδιών: ouchi-gari, osoto-gari, sasae-tsuri-komi-ashi, harai-tsuri-komi-ashi, okuri-ashi-barai, deashi-barai, kouchi-gari, kosoto-gari, kosoto-gake, hiza-guruma, ashi-guruma, osoto-guruma.
Τεχνικές από Ύπτια Θέση: tomoe-nage, ura-nage, sumi-gaeshi, uki-waza, yoko-gake, yoko-guruma, yoko-otoshi, tani-otoshi

ΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι το καλύτερο βιβλίο για τις τεχνικές του τζούντο από όρθια στάση. Ευαγγέλιο για αθλητές και προπονητές. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές τεχνικές σε επιθέσεις και αντεπιθέσεις γραμμένες με παραδοσιακό, λεπτομερή και εύληπτο τρόπο από υψηλόβαθμους Ιάπωνες δασκάλους και μεταφρασμένο με μεράκι στα ελληνικά από πρωτοπόρους έλληνες τζουντόκα, ο ένας εκ των οποίων, ο Γεράσιμος Αρτινός, 4 νταν,  προπονείτο επί 15 χρόνια στο τζούντο μέσα στο Κόντοκαν (Τόκυο). Η ομοσπονδία τζούντο οφείλει να το δίνει δωρεάν σε όλους τους αθλητές της. Τελευταία επιλέχθηκε να διδάσκεται και στα ΤΕΦΑΑ!

Το Τζούντο στην Πράξη, Τεχνικές Εδάφους

Kazuzo Kudo, 9th dan, Μετάφραση Γεράσιμος Αρτινός και Θύμιος Περσίδης

© Japan Publications, Tokyo 1967, και για την ελληνική γλώσσα ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, Αθήνα 1979

Διαστάσεις: 17 x 24, Σελίδες: 128, πώληση www.espi.gr .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Θεμελειώδεις Αρχές: Τι είναι οι τεχνικές εδάφους, οι κινήσεις του σώματος, η εκτέλεση των τεχνικών, προσπάθεια για πρόοδο, η προπόνηση.
Τεχνικές Καθηλώσεων: Κύρια σημεία, κανόνες προπονήσεως, kesa-gatame, kuzure-kesa-gatame, ushiro-kesa-gatame, kata-gatame, kami-shiho-gatame, kuzure-kami-shiho-gatame I, kuzure-kami-shiho-gatame II, yoko-shiho-gatame, kuzure-yoko-shiho-gatame, tate-shiho-gatame I, tate-shiho-gatame II, tate-shiho-gatame III.
Τεχνικές Στραγγαλισμών: Kata-juji-shime I, kata-juji-shime II, kata-juji-shime III, gyaku-juji-shime I, gyaku-juji-shime II, gyaku-juji-shime III, hadaka-jime I, hadaka-jime II, hadaka-jime III, hadaka-jime IV, kataha-jime I, kataha-jime II, kataha-jime III, okuri-eri-jime I, okuri-eri-jime II, okuri-eri-jime III, jigoku-jime, sankaku-jime I, sankaku-jime II, sankaku-jime III.
Τεχνικές εξαρθρώσεων: Κύρια σημεία, κανόνες προπονήσεως, ude-garami I, ude-garami II, ude-garami III, juji-gatame I, juji-gatame II, juji-gatame III, ude-gatame I, ude-gatame II, ude-gatame III, hiza-gatame I, hiza-gatame II, hiza-gatame III, waki-gatame.
Η Επίθεση στις Τεχνικές εδάφους: Οι τεχνικές εδάφους σαν συνέπεια των ρίψεων, επιτίθεμαι παραμερίζοντας τα πόδια του αντίπαλου, ελέγχω το σώμα του αντίπαλου από κάτω και τον γυρίζω, ρίχνω τον αντίπαλο από όρθια θέση και μπαίνω σε τεχνική εδάφους, επιτίθεμαι όταν ο αντίπαλος είναι μπρούμυτα ή στα τέσσερα, πώς αιχμαλωτίζω τα πόδια του αντίπαλου, πώς ελευθερώνω το πόδι μου.

ΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι το καλύτερο βιβλίο για τις τεχνικές του τζούντο στο έδαφος. Ευαγγέλιο για αθλητές και προπονητές. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές τεχνικές εδάφους με τις επιθέσεις τους και τις αντεπιθέσεις τους. Γραμμένο με την ιαπωνική ορολογία, όπως και "Οι Τεχνικές Ρίψεων", από διακεκριμένους υψηλόβαθμους δασκάλους του Κόντοκαν και μεταφρασμένο με ακρίβεια και σεβασμό στη λεπτομέρεια από τους πρωτοπόρους συγγραφείς του τζούντο στην Ελλάδα. Η ομοσπονδία τζούντο οφείλει να το δίνει δωρεάν σε όλους τους αθλητές της. Τελευταία επιλέχθηκε να διδάσκεται και στα ΤΕΦΑΑ!

Το Καλύτερο Καράτε 1, Συνοπτική Παρουσίαση

Μασατόσι Νακαγιάμα, 10 νταν, Μετάφραση: Γιώργος Σανιώτης και Θύμιος Περσίδης

© Kodansha International, Tokyo 1977 και για την ελληνική γλώσσα ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, Αθήνα 1979

Διαστάσεις: 17 x 24, Σελίδες: 144,πώληση www.espi.gr .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Εισαγωγή,

Βασικά, Τα φυσικά όπλα: Η χρησιμοποίηση των χεριών και των ποδιών, οι στάσεις, οι βηματισμοί, ασκήσεις για προθέρμανση.

Θεμελειώδεις αρχές, Προπόνηση, Βασικές τεχνικές: τεχνικές χεριών, τεχνικές ποδιών,

Κάτα, Κούμιτε

Καράτε-ντόο, Ιστορικό, αγώνες, μακιουάρα, ζωτικά σημεία, Λεξιλόγιο

ΚΡΙΤΙΚΗ: Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον συγγραφέα της σειράς αυτής Μασοτόσι Νακαγιάμα. Προσωπικός μαθητής του Γκιτσίν Φουνακόσι και ιδρυτής και αρχηγός για δεκαετίες της Japan Karate Association. Το πρώτο βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει μια συνοπτική παρουσίαση του καράτε από τις βασικές τεχνικές μέχρι τα κάτα.

Το Καλύτερο Καράτε 2, Θεμελειώδεις Αρχές

Μασατόσι Νακαγιάμα, 10 νταν, Μετάφραση: Γιώργος Σανιώτης και Νίκος Ραφτάκης

© Kodansha International, Tokyo 1978 και για την ελληνική γλώσσα ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, Αθήνα 1982

Διαστάσεις: 17 x 24, Σελίδες: 144, πώληση www.espi.gr .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Εισαγωγή,

Οι γοφοί: Η πηγή της ισχύος: η στροφή των γοφών, η ώθηση των γοφών μπροστά, Οι στάσεις, Η απόκτηση καλών στάσεων: σημασία, απαιτήσεις, στάση και ευστάθεια, ταξινόμηση των στάσεων, Δυναμική, Κίνηση και αλλαγή κατεύθυνσης: η κίνηση προς τα εμπρός, πίσω, πλάγια, αλλαγή κατεύθυνσης, tai-sabaki,

Σημεία-κλειδιά: Συντονισμός: αγκώνες, γόνατα, ώμοι, το τράβηγμα του χεριού, καρποί, αστράγαλοι, αγκώνες, πήχεις, χρονισμός, ισορροπία, βεληνεκές, το κεφάλι και το βλέμμα, η σωστή τροχιά, ταχύτητα, ισχύς,

Τα κλειδιά στην προπόνηση: Αποκρούσεις, γροθιές, χτυπήματα, λακτίσματα, "υπερβολική" απόκρουση, η απόκρουση σαν αποφασιστική τεχνική, το τίναγμα στις τεχνικές χτυπημάτων, τεχνικές με τον αγκώνα, το τίναγμα του γοφού και των αστραγάλων, το γόνατο στα λακτίσματα,

Σκελετικοί μυώνες, Πρόγραμμα εξάσκησης στις βασικές τεχνικές, Λεξιλόγιο

ΚΡΙΤΙΚΗ: Ο Μασατόσι Νακαγιάμα, ο δάσκαλος των αρχηγών εκπαιδευτών του Σότοκαν στις περισσότερες χώρες του κόσμου, παρουσιάζει τις θεμελιώδεις τεχνικές του Σότοκαν καράτε με φωτογραφικά περιγραφικό και εύληπτο τρόπο. Τα βιβλία της σειράς είναι απαραίτητα στον κάθε καρατέκα για να συμπληρώσουν και όχι να υποκαταστήσουν τη διδασκαλία των δασκάλων του. Οι βασικές τεχνικές είναι το Α και το Ω της προόδου στο καράτε και η μακροχρόνια αξάσκηση σε αυτές εξασφαλίζει την εξέλιξη στις υψηλότερες βαθμίδες.

Το Καλύτερο Καράτε 3, Κούμιτε 1

Μασατόσι Νακαγιάμα, 10 νταν, Μετάφραση: Νίκος Ραφτάκης

© Kodansha International, Tokyo 1978 και για την ελληνική γλώσσα ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, Αθήνα 1983

Διαστάσεις: 17 x 24, Σελίδες: 144, πώληση www.espi.gr .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Εισαγωγή, Τι είναι το Καράτε-ντόο

Το κούμιτε, Έννοια και τύποι, η προετοιμασία για μάχη, η έννοια της εκπαίδευσης, το Sen, το Go no Sen

Sen no Sen, Παίρνοντας την πρωτοβουλία πρώτος, Go no Sen, Παίρνοντας την πρωτοβουλία δεύτερος

Τύποι λακτισμάτων, Τα χτυπήματα χεριών, Τα χτυπήματα στην κοντινή μάχη

Τα λακτίσματα, Τα λακτίσματα στην κοντινή μάχη,

Οι ρίψεις
Περιστροφή, tai-sabaki, ρίψεις

Επίθεση σε δύο φάσεις, Λεξιλόγιο

ΚΡΙΤΙΚΗ: Τεχνικές αγώνων με συγγραφέα τον Μασατόσι Νακαγιάμα και μοντέλα των φωτογραφικών στιγμιότυπων κορυφαίους εκπαιδευτές της JKA. Περιγράφονται οι πιο συνήθεις τεχνικές που σκοράρουν στους αγώνες του καράτε. Επεξηγούνται οι στρατηγικές του SEN NO SEN και του GO NO SEN από τους δασκάλους Τακέσι Οίσι, Σουνσούκι Τακαχάσι, Νοριχίτο Ίιντα, Γιοσιχάρου Οσάκα, Μασαάκι Ουέκι, Μίκιο Γιαχάρα, Κέιγκο Άμπε, Κατσουνόρι Τσουγιάμα, Εισίγκε Ματσουκούρα, Τετσουχίκο Ασάι και Χιροκάζου Καναζάβα με  λεπτομερείς προπονητικές συμβουλές και περιγραφές. Απαραίτητο για κάθε καρατέκα οποιουδήποτε στυλ.

Το Καλύτερο Καράτε 4, Κούμιτε 2

Μασατόσι Νακαγιάμα, 10 νταν, Μετάφραση: Νίκος Ραφτάκης

© Kodansha International, Tokyo 1978 και για την ελληνική γλώσσα ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, Αθήνα 1983

Διαστάσεις: 17 x 24, Σελίδες: 144, πώληση www.espi.gr .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
Εισαγωγή, Τι είναι το Καράτε-ντόο

Το κούμιτε, Έννοια και τύποι, η προετοιμασία για μάχη, η έννοια της εκπαίδευσης, δημιουργώντας τις ευκαιρίες, η επίθεση, ο ρυθμός

Το σπάσιμο της ισορροπίας, Σαρώματα ποδιών, Εναλλαγές τεχνικών, Το "κοφτερό" λάκτισμα

Αντιδράσεις, Αντιδράσεις σε επιθέσεις χεριών και ποδιών

Τεχνικές "απελπισίας", Συνεχόμενες τεχνικές, Η επιθετική απόκρουση, Λεξιλόγιο

ΚΡΙΤΙΚΗ: Οι περιγραφή στρατηγικών και τεχνικών αγώνων συνεχίζεται από τον Μασατόσι Νακαγιάμα και τους κορυφαίους εκπαιδευτές Κεϊνοσούκε Ενοέντα, Φουτζικίγιο Οομούρα, Τόρου Γιαμαγούτσι, Γιοσίκι Σάτο, Μασαχίκο Τανάκα, Μασάο Καβαζόε, Γιοσιχάρου Οσάκα, Μίκιο Γιαχάρα, Τακάσι Νάιτο, Χιρόσι Σόοτζι και Μασατόσι Νακαγιάμα. Απαραίτητο για κάθε καρατέκα οποιουδήποτε στυλ.

Νίντζα, ο Αόρατος Εκτελεστής

Άρθουρ Τάνσλεϋ και Θύμιος Περσίδης, ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, Αθήνα 1983

Διαστάσεις 20 x 28, σελίδες 160, τιμή 16 € συν 6 € ταχυδρομικά, πώληση e.persidis@karate.gr .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Οι Δύο Κορυφαίοι του Νινζούτσου. Ιστορική Εισαγωγή στο Νινζούτσου. Η Οργάνωση των Νιντζα. Η Εκπαίδευση και οι Γνώσεις των Νιντζα. Τα Όπλα των Νιντζα. Μέθοδοι Εκπαίδευσης και Τεχνικές Μάχης. Στρατηγική, Τακτική, Διαφυγές. Ιστορίες για Κατορθώματα των Νιντζα. Το Σημερινό Νινζούτσου και η Πρακτική του Χρησιμότητα.

ΚΡΙΤΙΚΗ: Περιλαμβάνει ιστορικά πραγματικά στοιχεία σχετικά με τους νίντζα και την τέχνη τους με σεβασμό στην αλήθεια και χωρίς τις εμπορικές τάσεις μυθοποίησης. Γραμμένο μετά από συνεντεύξεις με τους τελευταίους δασκάλους των ιστορικών συστημάτων και με τεκμηριωμένα στοιχεία από τις προσωπικές τους αυθεντικές συλλογές όπλων και τεχνικών. Εμπλουτισμένο με φωτογραφίες του μοναδικού φωτογράφου μαχητικών τεχνών Άρθουρ Τάνσλεϋ.

 

Νινζούτσου, Απλές Τεχνικές

Κώστας Δερβένης, ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, Αθήνα 1987

Διαστάσεις 20 x 28, σελίδες 112, τιμή 16 € συν 6 € ταχυδρομικά, πώληση e.persidis@karate.gr .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Τι Είναι το Ninpo-Taizutsu: Διαφορά από τις άλλες Πολεμικές Τέχνες και το Καράτε. Kamae = Στάσεις. Goshin-no-Kata. Kihon Happo = Οι Οκτώ Βασικές Τεχνικές. Απλές Τεχνικές: musodori, take ori, moguri dori, inashi gata, hito, chikusei, hisa ku, fudo, X-sabaki, oni kudaki, tai shime. Mutodori: Εισαγωγή, Τεχνικές, Ένοπλες Τεχνικές, Επίλογος, Τεχνικές από Δασκάλους.

ΚΡΙΤΙΚΗ: Ένα θαυμάσιο έργο του πρωτοπόρου του Νίνπο στην Ελλάδα Κώστα Δερβένη. Μετά από την εκπαίδευσή του στην Αμερική αλλά και στο προσωπικό ντότζο του Μασαάκι Χατσούμι, ο Κώστας Δερβάνης αποτυπώνει για πρώτη φορά στο χαρτί για έλληνες αναγνώστες τις τεχνικές του Νίνπο, όπως διδάσκονταν από πατέρα σε γιό στα κλειστά γκέτο των οικογενειών νίντζα, μετά από το "άνοιγμα" του νινζούτσου που έκανε ο τελευταίος δάσκαλος του νινζούτσου Μασαάκι Χατσούμι προς τους μπουντόκα όλου του κόσμου. Μετά το ιστορικό βιβλίο "Νίντζα, ο Αόρατος Εκτελεστής", το παρόν σύγγραμμα αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα για τις τεχνικές του Νίνπο για κάθε ασχολούμενο με την τέχνη.

Καράτε Ντο, Η Ήρεμη Δύναμη, Φιλοσοφία και Τεχνική

Γεώργιος Καραστέργιος, εκδότης ο ίδιος, Θεσσαλονίκη 1993

Διαστάσεις 17 x 24, σελίδες 274, πώληση Γ. Καραστέργιος 2310-342472, 6973-035859, karastergios@freemail.gr   .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Πρόλογος - Η Ιστορία του Καράτε - Φιλοσοφικό Μέρος - Η Τέχνη του Καράτε - Τεχνικές του Καράτε - Αποκρούσεις του Καράτε - Βασική Εξάσκηση δύο Ατόμων - Πώς να Υπερασπιστείς τον Εαυτό σου - Είκοσι Κάτα του Καράτε: Heian 1-2-3-4-5, Tekki-shodan, Bassai-dai, Jion, Kanku-dai, Hangetsu, Bassai-sho, Nijushiho, Tekki-nidan, Chinte, Gojushiho-sho, Kanku-sho, Sochin, Gankaku, Empi, Unsu.

ΚΡΙΤΙΚΗ: Το πρώτο και μοναδικό (δυστυχώς) βιβλίο από έλληνα απευθείας στην ελληνική γλώσσα (και όχι μετάφραση) με πληθώρα διδακτικών φωτογραφιών για την περιγραφή των τεχνικών άμυνας και επίθεσης αλλά και των τεχνικών των Κάτα. Μια άκρως κοπιαστική δουλειά, της οποίας το ελάχιστο που της αξίζει είναι η μελέτη και η προσθήκη στη βιβλιοθήκη σας.

 

Το Πνεύμα του Καράτε και το Αρχαίο Πνεύμα του Ολυμπισμού

Γεώργιος Καραστέργιος, εκδότης ο ίδιος, Θεσσαλονίκη 2007

Διαστάσεις 14 x 20, σελίδες 150, πώληση Γ. Καραστέργιος 2310-342472, 6973-035859, karastergios@freemail.gr   .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Εισαγωγή, Η φιλοσοφία και το πνεύμα του καράτε, Πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε μέσα στη Σχολή (Dojo), Kumite και Kata, Η σιγουριά του σκοπού και η ευγενής άμιλλα του αθλητισμού, Πρωταθλητισμός και σπορ καράτε, Το νόημα της αρχαίας ολυμπιακής νίκης σήμερα, Γνωμικά αποφθέγματα, Η ψυχή τριχοτομείται, Το σώμα μου (ως εγώ), Διαλογισμός, Αφύπνιση, Αυτοειλικρίνεια, Αυτοπειθαρχία, Συνετή αυτοπεποίθηση, Ρεαλισμός, Περί μεθόδου, Η ιστορία του καράτε, Θεμελειώδεις αρχές υγείας και διατροφής, Ο μορφωτικός σκοπός του καράτε, Επίλογος, Η πορεία της ζωής μου, Βιβλιογραφία: Ελληνικές και ξένες εκδόσεις.

ΚΡΙΤΙΚΗ: Ένα αξιόλογο έργο ενός Έλληνα καρατέκα που διέπρεψε σαν μαχητής και εκπαιδευτής στη μακρυνή Αυστραλία και στη συνέχεια μετέφερε και πρόσφερε τις πολύτιμες γνώσεις του στη γενέτειρά του Θεσσαλονίκη.

 

Η Τέχνη της Ζωής

Γεώργιος Καραστέργιος, εκδότης ο ίδιος, Αθήνα 2001

Διαστάσεις 17 x 24, σελίδες 422, πώληση Γ. Καραστέργιος 2310-342472, 6973-035859, karastergios@freemail.gr  .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

Προλεγόμενα - Εισαγωγή - Πράττειν και Ποιείν - Κοινή Γνώμη - Αυτοπροστασία - Λογικό Συμφέρον - Προσωπικός Φραγμός - Το Ένστικτο της Επιτυχίας - Η Έννοια της Επιτυχίας - Η Φωνή από Μέσα - Αυτοπειθαρχία - Η Έννοια και η Αξία του Χρήματος - Η Λανθασμένη Αντίληψη - Μόρφωση και γνώσεις - Η διαύγεια του Νου - Η Σιγουριά του Σκοπού - Το Σύντομο Μονοπάτι - Πρόθεση και Επιθυμία - Μέθοδος Εγγυημένη - Υπομονή και Επιμονή - Το μυστικό μας - Ο Τολμών Νικά - Αυτοεμπιστοσύνη - Το Τίμημα και η Ανταμοιβή - Δημιουργική Φαντασία - Η Τύχη - Συνετή Αυτοπεποίθηση - Προΰπολογισμός - Σχέδιο και Πρόγραμμα - Λογικός Εγωϊσμός - Τα Τριάντα Εμπόδια - Σωστή Κρίση - Δημιουργία Θετικών Συγκινήσεων - Ο Φόβος της Επίκρισης - Ο Φόβος της Αποτυχίας - Στην Παγίδα του Φόβου - Η Κρίση της Μέσης Ηλικίας - Να ζούμε στο Παρόν - Πώς Αισθανόμαστε - Ο Χρυσός Κανόνας - Αυτοεικόνα - Αυτοδιαγωγή - Αυτοειλικρίναια - Ευχάριστη Προσωπικότητα - Η Τέχνη του Λόγου (Ρητορική) - Η Ορθή Αντίληψη της Επικοινωνίας - Η Επιρροή των Λέξεων - Οι πιο Σπουδαίες Αποφάσεις - Έρωτας και Φιλία - Αγάπη - Αρετή - Μορφές της Αρετής - Ηθική Συνείδηση - Δίκαιο και Δικαιοσύνη - Αισθήματα, Συναισθήματα, Αίσθηση - Συνείδηση, Υποσυνείδητο - Η Εσωτερική Δύναμη - Αυτοενίσχυση - Διανόηση, Συγκίνηση - Διαλογισμός - Μνήμη, Γνώση, Αντίληψη - Η Σημασία της Έννοιας - Λόγος, Σκέψη, Γλώσσα - Προσωπικότητα, Περσόνα, Χαρακτήρας - Ορμές, Ένστικτα - Καλοπέραση, Πολυτέλεια - Ψυχαγωγία - Τυπική Λογική - Λογική Ανάλυση και Σύνθεση - Ρεαλισμός - Αλήθεια και Πραγματικότητα - Υπόθεση για Λίγους (Αυτογνωσία) - Αφύπνιση - Η Έννοια του Χρόνου - Περί Μεθόδου - Οι Συντελεστές της Επιτυχίας - Τι Κάνουμε όταν Φτάσουμε στην Κορυφή - Το σώμα μου (ως εγώ) - Θεμελειώδεις Αρχές Υγείας και Σωστής Διατροφής - Αυτοβιογραφία - Επίλογος - Βιβλιογραφία.

 

Τηλέφωνο ταχυδρομικής παραγγελίας 210-3639403 - Πίνακας Βιβλιοπωλείων στο τέλος της σελίδας.


ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕIΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ

 

ΑΘΗΝΑ

ΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, Ιπποκράτους 58, Κέντρο, τηλ. 210-3639403

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, Στουρνάρη 35, Κέντρο, τηλ. 210-3323300

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, Γραβιάς 3-5, Πλατεία Κάνιγγος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάλτος Βασίλης, Αγγελάκη 33, τηλ. 2310-262854

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κυριάκης Μανόλης, Έβανς 85-87, τηλ. 2810-285119

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Λάζος και ΣΙΑ, Μιχ. Αγγέλου 27, τηλ. 2651-034283

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Σκληρής Βασίλης, Κολιάτσου 33, τηλ. 2741-081058

ΛΑΡΙΣΑ

Κληρονόμοι Ευσταθίου-Παπαδημητρίου, Κανάρη 11, τηλ. 2410-239038

ΠΑΤΡΑ

Γκότσης Άγγελος, Αράτου 41, τηλ. 2610-226453

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μποστάνογλου Ελευθέριος, Μπουμπουλίνας 10, τηλ. 210-4124588

 


Αρχική      Επικαιρότητα      Πωλήσεις   .