karate.gr 02 -  "ΦΙΛΑΘΛΟΣ" για Γερόλυμπο

Πρώτη δημοσίευση:   18/2/2004

 Αρχική     Επικαιρότητα     Περιεχόμενα Αναγνώρισης

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

 


 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

«Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ», 18-02-2004,

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύματα στην πρώτη σελίδα:

 

1- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

2- Επίσημη καταγγελία στη Γιάννα από αμερικάνικη εταιρεία.

3- Μεγαλοστέλεχος του 2004, ντουέτο με διεθνή απατεώνα μας πρότειναν να φτιάξουμε εταιρεία για να πάρουμε μαζί την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας.

4- Συνταρακτική αποκάλυψη με όλα τα στοιχεία.

5- Είναι ενημερωμένες και οι υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ.

6- Έγιναν γνωστοί πλέον οι πιθανοί στόχοι της διεθνούς τρομοκρατίας.

7- Μας δουλέψανε και μας ρίξανε.

8- Η Ελλάδα γιατί ανέλαβε τους Ολυμπιακούς αγώνες;

 

Ασφαλώς για να προβληθεί διεθνώς και σε καμιά περίπτωση να διασυρθεί.

Ο Φίλαθλος αποκαλύπτει σήμερα μία υπόθεση, που πέρα από τα ερωτηματικά και τις υποψίες που γεννάει, μπορεί να εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στις 9 Φεβρουαρίου 2004 στη Γιάννα Αγγελοπούλου, μία αμερικάνικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας έπεσε θύμα απάτης από δύο ανθρώπους.

Από το Γιώργο Γερόλυμπο, διευθυντή του γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου του 2004 Γιάννη Σπανουδάκη και κάποιου Ρέινχαρτ Γκρούντμαν, ο οποίος κατά τους αμερικάνους, όπως αργότερα διερεύνησαν την ταυτότητά του, είναι σεσημασμένος διεθνής απατεών με σωρεία οικονομικών εγκλημάτων.

Η αμερικάνικη εταιρεία, όπως αυτή ισχυρίζεται, μετά από επαφές για δύο χρόνια με αξιωματούχους του 2004 με σκοπό να της ανατεθεί το έργο της ασφάλειας, κατέληξε να διαπραγματεύεται με τον Γερόλυμπο.

Αυτός πρότεινε να συσταθεί μια εταιρεία θυγατρική της αμερικάνικης, με την συμμετοχή κατά 20% από τους Γερόλυμπο, Γκρούντμαν.

Τελικά, πάντα κατά την αμερικάνικη εταιρεία, ιδιοκτησίας ελληνοαμερικάνου, η δουλειά δεν περπάτησε, διότι τον έριξαν οι δύο «συνέταιροι» Γερόλυμπος, Γκρούντμαν.

Η ιστορία αυτή ξεφεύγει από μία συνηθισμένη «αθώα» αρπαχτή προμήθειας, χαμένης μέσα στο διάστημα, αφού είναι αμέτρητες οι δουλειές ανάθεσης του 2004 λόγω των ολυμπιακών αγώνων.

Αυτό συνέβη πάντα κατά την αμερικάνικη εταιρεία, διότι ο Γερόλυμπος την είχε πληροφορήσει με τα απόρρητα «ειδικά» σημεία όπου προσφέρονται για τις εφαρμογές ασύρματης επικοινωνίας κρυφές κάμερες και αισθητήρες ασφαλείας.

Ομιλούμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ της εθνικής ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων, που δεν ενδιαφέρει μόνο την Ελλάδα, αλλά και τις υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, στις οποίες ήδη προσφύγει ο ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας.

Τι άλλο κρύβεται σ’ αυτή την ιστορία;

Και μέχρι πού μπορεί να φθάσει αυτός ο ελληνοαμερικάνος που υποστηρίζει ότι τον δούλεψαν ντουέτο ένα μεγαλοστέλεχος του 2004 και ένας σεσημασμένος απατεών;

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ και δηλώσεις του Γιώργου Γερόλυμπου στη σελ. 5.

Επίσης γράφει σχετικά στη στήλη του ο Νίκος Καραγιαννίδης.

 

9- ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, Νίκος Καραγιαννίδης

Υπάρχει Μάτα Χάρι δίπλα στη Γιάννα;

Μια τρακατρούκα να σκάσει στο κέντρο τύπου των ολυμπιακών αγώνων, τότε τα πάντα θα τιναχτούν στον αέρα.

Και όλοι θα μιλούν για αληθινή καταστροφή.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ των ολυμπιακών αγώνων θα είναι ειδικώς αν στο Master Media Center γίνει κάτι απρόοπτο, έστω πολύ ψιλό, όχι τίποτα χοντράδες από αυτές που φοβάται ο αμερικάνικος παράγοντας ...

Είναι κάτι περισσότερο από ορατός ο κίνδυνος της διεθνούς τρομοκρατίας και συγκεκριμένα των παικταράδων της Αλ Κάιντα, με συνέπεια να αναμένεται να τεθούν οι ολυμπιακοί αγώνες του 2004 κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ.

Γίνεται αντιληπτό πόσο αυστηρά σοβαρό γίνεται για τη διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων το θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τους, όταν είναι πλέον δεδομένο ότι ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία δεν έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας και ελέγχου όσα πρόκειται να ληφθούν μετά από πέντε μήνες στην ελληνική πρωτεύουσα....

Κατόπιν τούτου προσλαμβάνει μια άλλη διάσταση η αποκάλυψη σήμερα του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ» σχετικά με καταγγελία επιχειρηματία από τις ΗΠΑ, ο οποίος ενδιαφερόταν να συνεργαστεί με το 2004 στο μέγα και ευαίσθητο έργο της ασφάλειας ....

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο εν λόγω επιχειρηματίας με εξώδικό του στη Γιάννα Αγγελοπούλου ισχυρίζεται ότι από μεγαλοστέλεχος του 2004 του παραδόθηκαν τα «μπλούπριντς» στις εγκαταστάσεις των ολυμπιακών αγωνισμάτων....

Όπως υπάρχουν τα blueprints στο χρηματιστήριο, οι βαρβάτες μετοχές, έτσι και για τους ολυμπιακούς αγώνες υπάρχουν τα blueprints, δηλαδή εκείνα τα χαρτογραφημένα «σημεία», τα πιο κατάλληλα, τα πιο ιδεώδη για να γίνουν οι εφαρμογές HI-TECH προκειμένου να στηθεί το ηλεκτρονικό δίκτυο ασφαλείας.

Ο πρόεδρος της αμερικάνικης εταιρείας υψηλής τεχνολογίας υποστηρίζει ότι στα πλαίσια ενός νομότυπου (;) νταραβεριού με αξιωματούχους του 2004 του δόθηκαν τα blueprints από μεγαλοστέλεχος της ΑΘΗΝΑ 2004.

Βεβαίως, υπάρχουν τα πάντα, με στοιχεία στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της σελίδας 5.

Αν ισχύουν όλα όσα αναφέρει ο αμερικανός επιχειρηματίας, τότε αυτός έχει στα χέρια του τους ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, είτε σε αγωνιστικούς χώρους, είτε όχι, που ενδιαφέρουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Και μέσα σε αυτούς τους στόχους είναι ο ομφαλός των αγώνων, το κέντρο τύπου.

Σημειώνουμε ότι στο 2004 καθημερινώς γίνονται συσκέψεις για το θέμα της ασφάλειας των αγώνων με τη συμμετοχή ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών του στρατού, του ναυτικού, του λιμενικού, της πυροσβεστικής κ.α.....

Και έρχεται σαν Μάτα Χάρι ο Γερόλυμπος, σύμφωνα με την καταγγελία από τις ΗΠΑ, και παραδίδει τα «μυστικά», διότι «έπαιζε» με τον συγκεκριμένο μεγαλομέτοχο της αμερικάνικης εταιρείας....

Ποίο ήταν το «παιχνίδι», σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του αμερικάνου επιχειρηματία;

Ο Γερόλυμπος πρότεινε να συσταθεί μία θυγατρική εταιρεία και αυτή θα «μεσολαβούσε» για να εξασφαλίσει την ανάθεση του έργου η αμερικάνικη εταιρεία....

Ο Γερόλυμπος με κάποιον άλλο, που αργότερα οι αμερικάνοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για πολυεθνικό λουλούδι απάτης με φυλακές στο ποινικό του μητρώο, θα κατείχαν από 10% στην τελικώς πράγματι συσταθείσα θυγατρική εταιρεία....

Οι Γερόλυμπος και Grundmann (αυτός είναι ο διεθνής απατεών για τους αμερικάνους) θα πλήρωναν για το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής από 5,401.719 ευρώ έκαστος!!!

Τελικώς, οι Γερόλυμπος, Grundmann δεν πλήρωσαν μία, η δουλειά με την ασφάλεια δεν περπάτησε και ο αμερικάνος για το ρίξιμο που έφαγε έφθασε μέχρι τις υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στην κυρία πρόεδρο του 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

«Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ», 18-02-2004,

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύματα στην πέμπτη σελίδα:

 

10- Με έναν σεσημασμένο διεθνή απατεώνα ...

... ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ 2004 ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» αποκαλύπτει σήμερα ένα θέμα που επειδή αφορά την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ολυμπιακών αγώνων των Αθηνών επιβάλλεται να απασχολήσει ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ όχι μόνο το 2004 αλλά και την ελληνική κυβέρνηση, ιδιαίτερα την κρατική υπηρεσία πληροφοριών.

Να σημειώσουμε, πριν εκθέσουμε λεπτομέρειες ότι το συγκεκριμένο θέμα, λόγω της σοβαρότητάς του και της ευαισθησίας που το χαρακτηρίζει, προσλαμβάνει διαστάσεις ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, αν βεβαίως ευσταθούν οι συγκεκριμένες καταγγελίες αμερικάνικης εταιρείας προς την Γιάννα Αγγελοπούλου ...

Ο κύριος Pano Kroko του Δημητρίου είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας SEATTLE WIRELESS INC., την οποία στη συνέχεια του ρεπορτάζ, για λόγους συντομίας θα την αναφέρουμε ως «SWI».

Η εν λόγω εταιρεία SWI εδρεύει στη διεύθυνση P.O. BOX 75418, SEATTLE WASHINGTON, 98125-0418, USA και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Pano Kroko, που με εξώδικό του προς τη Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρει απίστευτα πράγματα για τα οποία κάθε Έλλην πολίτης θα πρέπει να ανατριχιάζει...

Ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» αφού για μια ακόμα φορά τονίσει τη σοβαρότητα αυτού του θέματος, λόγω δημοσιογραφικής δεοντολογίας αποφεύγει να υιοθετήσει τις εξ Αμερικής καταγγελίες και βέβαια αποφεύγει να καταδικάσει κάθε φερόμενο κατηγορούμενο απέναντι στο 2004 και τον ελληνικό λαό...

Να, όμως, τι ισχυρίζεται εγγράφως ενώπιον παντός δικαστηρίου και πάσης αρχής ο Pano Kroko

… Μέσα στα γραφεία του 2004 στη διάρκεια δύο ετών, το 2001 και το 2002, η εταιρεία μου παρουσίαζε τα προϊόντα της και το πρόγραμμά της για ασύρματες επικοινωνίες ασφαλείας, ασύρματες κάμερες και αισθητήρες ασφαλείας με σκοπό να χρησιμοποιηθούν από τις υπηρεσίες ασφαλείας στους ολυμπιακούς αγώνες του 2004.

Η παρουσίαση της SWI γινόταν στον κύριο Γιώργο Γερόλυμπο, ειδικό σύμβουλο της οργανωτικής επιτροπής του 2004 και διευθυντή του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου του 2004 κυρίου Ιωάννη Σπανουδάκη.

Αυτή η παρουσίαση της SWI και οι διαπραγματεύσεις στα γραφεία του 2004, προκειμένου η αμερικάνικη εταιρεία να αναλάβει το έργο ασφαλείας των ολυμπιακών αγώνων, έγιναν ενώπιον πολλών στελεχών της ΑΘΗΝΑ 2004, αρμοδίων με το αντικείμενο.

Ο Γερόλυμπος μου πρότεινε ότι οι συζητήσεις της εταιρείας SWI με το 2004 θα έπρεπε να γίνουν με κάποιον μεσολαβητή τον οποίον αυτός, ο Γερόλυμπος, εκπροσωπούσε...

Για να πάρει τη δουλειά η SWI από το 2004 θα πρέπει, όπως μου εξήγησε ο Γερόλυμπος, να μεσολαβήσει κάποιος Reinhard Grundmann και η εταιρεία INDOAKZIS

Στη συνέχεια,  πάντα κατά τον Pano Kroko, οι Grundmann, Γερόλυμπος ζήτησαν από τον Αμερικάνο να συσταθεί στην Ευρώπη μια θυγατρική εταιρεία της SWI στην οποία θα μετείχαν ως επενδυτές με 10% ο καθένας από τους δύο.

Πράγματι έγιναν από εμένα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη σύσταση, με έδρα το Λονδίνο, της θυγατρικής EUROPE WIRELESS LTD., την οποία στη συνέχεια θα αναφέρουμε στο ρεπορτάζ ως «EWL».

Στις 3 Ιανουαρίου 2003, η SEATTLE WIRELESS INC. (SWI) έδωσε εντολή στον Reinhard Grundmann να προχωρήσει στην εταιρεία EUROPE WIRELESS LTD. (EWL). Οι συνεταίροι μου Grundmann, Γερόλυμπος μου ζήτησαν κάθε διαθέσιμο και λεπτομερές στοιχείο τεχνογνωσίας με σκοπό να το παραδώσουν απευθείας στην Αθήνα 2004.

Έτσι, λοιπόν, παρέδωσα ιδιοχείρως στον Γερόλυμπο αναλυτική περιγραφή τεχνολογικών λύσεων, και όλα αυτά αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της SWI σε εξειδικευμένες τεχνολογίες που αφορούν την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων.

Η μελέτη της SWI παραδόθηκε από εμένα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΣ, μετά από προτροπή του Γερόλυμπου, σε συνεργάτιδα εταιρεία του ομίλου SAIC στην Ελλάδα, την εταιρεία SIEMENS και ιδιοχείρως στο διευθυντή της Business Systems and Services κύριο Διονύση Δενδρινό.

... Για να με διευκολύνει, έτσι ώστε να έχει πληρότητα και αποτελεσματικότητα η παροχή τεχνογνωσίας της SWI, ο Γερόλυμπος μου παρέδωσε τα blueprints, δηλαδή τα αναλυτικά σχεδιαγράμματα των διαφόρων ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η SWI μελέτησε τα blueprints, δηλαδή τα καίρια «σημεία» στα οποία θα γινόντουσαν οι εφαρμογές ηλεκτρονικής παρακολουθήσεως για την αποτροπή κάθε κινδύνου τρομοκρατικής ενέργειας στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Από την πρώτη στιγμή είχα ξεκαθαρίσει σε όλα τα στελέχη της ΑΘΗΝΑ 2004 τα σχετικά με την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων και βέβαια στον Γερόλυμπο ότι η SWI επεδίωκε να συμβληθεί με την ΑΘΗΝΑ 2004 για την ανάθεση και εκτέλεση του έργου που αφορούσε την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων.

Η SWI έκανε έλεγχο για να διαλευκάνει στοιχεία της ταυτότητας τόσο της εταιρείας INDOAKZIS όσο και του εκπροσώπου της Reinhart Grundmann.

Διαπιστώσαμε ότι ο εν λόγω Grundmann, που μας είχε συστήσει ο Γερόλυμπος, είχε βεβαρυμένο ποινικό μητρώο ως ένοχος οικονομικών εγκλημάτων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Κι ακόμα ο εν λόγω Grundmann είχε εκτίσει ποινές φυλακίσεως για διάφορες ποινικές καταδίκες και είχε κατ’ επανάληψη κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος στην Αφρική, τη Σαουδική Αραβία και Κύπρο.

Οι διαπιστώσεις αυτές μετά τον έλεγχο της SWI επαληθεύτηκαν από τις υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ.

Για το θέμα αυτό ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» θα επανέλθει αύριο.

 

11- Κάποτε τον είχα σώσει στο πέλαγος

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ «ΦΙΛΑΘΛΟ» Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο κύριος Γιώργος Γερόλυμπος είναι σήμερα, όπως τον περιγράφει ο Pano Kroko, ο διευθυντής του γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου του 2004 Γιάννη Σπανουδάκη.

Ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» και συγκεκριμένα ο Νίκος Καραγιαννίδης, ζήτησε από τον ίδιο τον Γερόλυμπο τις δικές του εξηγήσεις για όλα όσα αναφέρει σε βάρος του ο Pano Kroko, εκπρόσωπος της αμερικάνικης εταιρείας SEATTLE WIRELESS INC.

«Όλα είναι αστεία... Όλα είναι ψέματα... Όλα είναι εν γνώσει του 2004  το οποίο με καλύπτει απολύτως...Θα κάνω μήνυση και αγωγή στον κύριο Pano Kroko…»

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ» : Ποια είναι η αντίδραση του 2004;

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: ... Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία. Το 2004 θα στείλει μια εξώδικη απάντηση στο Pano KrokoYEROLIMPOS: ...

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ»: Τον γνωρίζετε προσωπικά τον Pano Kroko;

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: Τον γνωρίζω... Τον γνώριζα...Κάποτε, μάλιστα τον είχα σώσει στο πέλαγος με το σκάφος του...

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ»: Όλα αυτά που αναφέρει για τη συνεργασία σας και το συνεταιρισμό σας σε κάποια συσταθείσα εταιρεία που θα μεσολαβούσε να πάρει τη δουλειά ασφαλείας από το 2004;...

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: Η επαφή μου μαζί του ήταν για το Internet… Για μια επιχείρηση ασύρματης επικοινωνίας, εντελώς ξένης και άσχετης με το 2004.

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ»: Γιατί σας καταγγέλλει στο 2004 και στην κυρία πρόεδρο Γιάννα Αγγελοπούλου;

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: Δεν αποκλείω να είναι στημένος από κάποιον... Ή να επιδιώκει κάποια αποζημίωση από το 2004 και μπλέκει και μένα...

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ»: Τον κύριο Grundmann τον γνωρίζετε;

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: Τον γνωρίζω... Δεν γνώριζα, όμως, αυτά τα οποία τον βαρύνουν  σύμφωνα με τις κατηγορίες που αναφέρει ο Pano Kroko

«ΦΙΛΑΘΛΟΣ»: Αυτά τα πράγματα δεν ακούγονται καλά. Η Ελλάδα κινδυνεύει να διασυρθεί αν επιβεβαιωθούν όσα αναφέρει ο Pano Kroko

ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ: Είναι ψέματα και αστήρικτα... Πώς εγώ, σαν στέλεχος του 2004, θα εξασφάλιζα σε εταιρεία το έργο της ασφάλειας, του οποίου οι διαγωνισμοί γίνονται όχι από το 2004, αλλά από το υπουργείο δημόσιας τάξεως;

 

12- Και κομματικό στέλεχος ο Γιώργος Γερόλυμπος

Ο Γιώργος Γερόλυμπος, πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας καράτε και σήμερα γενικός γραμματέας της διεθνούς ομοσπονδίας είναι σχεδόν καθημερινός επισκέπτης της Ρηγίλλης, διότι πρωταγωνιστεί σαν κομματικό στέλεχος στον Τομέα Αθλητισμού της ΝΔ.

Είναι πασίγνωστες οι προσωπικές σχέσεις που διατηρεί με συγκεκριμένα υψηλά πρόσωπα της ΝΔ ο Γιώργος Γερόλυμπος, διευθυντής του Γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου του 2004 Γιάννη Σπανουδάκη.


Συνέχεια ...


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Περιεχόμενα Αναγνώρισης